ayyy cok ho$sun yaaa, güldürdün beni yine bu halsiz halimle bilegecen bende diyecektim sana bir gitte sor önünden gecerken anahtari diye, en azindan bir hayir duasi aldin, görüpte kayitsiz kalmayarak Vllahi meyve caylarida icemiyorum suan, migdem cok bulandii, olmayanlari bile cikaracaktim afedersin ama, limonata iyi geldi sanki azicik, benimki gelirken sana yemek yetirecem oturup yiyeceksin, yemezsen ben zorla yedirecem ona göree diyip gözdagi verdi birde, Allah im yaa ben hic ortayi bulamiyorum
Bu devirde iyilik yapip maraz kazaniyorsun iste böyle kocanin basina geldigi gibi.. Allah kuru iftiralardan korusunnn :18:
oglusun iyi olusuna sevindimmm, buarada oglu$ lafida bana hic yabanci degil, ablamda ogluna hep böyle seslenirdii,severim bennn onlariiii, Rabbim güzel kader yazsin hepsineee
oğluşum da oğluşum :) ben de bazen oğluşuma yavru kuşum diyom. aklıma sen geliyon
amin canım. Allah bütün bebişlere güzel kader yazsın, iyi insanlarla karşılaştırsın, analı babalı büyütsün.
oturup ye bebişimm arkadaşın ne getirirse sil süpür, yarasınnn, vücudun iyice dirençsiz kalacak yoksa.
bugün yrd ablam bana bişey anlattı. güne katılmışlar mahallecek. evine kat çıkarken annesinden borç para almıştı. ama yaşlı annesi sürekli hatırlatıp duruyormuş. o da gün parası ilk bana çıkar inşallah diye çok isteyerek dua etmiş. kurada ilk ikisi ona çıkmış. (herkes 2 altın katılmış galiba) yani 1. altın günü ve 2. altın gününde toplananlar benim yrd ablama olacakmış. kura kağıtlarını yazan eltisine de 3. altın günü çıkmış. herkes itiraz etmiş hile yaptınız demişler bu kez tekrar başka biri kağıtları hepsi aynı olacak şekilde makasla kesip hazırlamış. ve yine 1 ve 2 sıra benim yrd ablama çıkmış.
yani birşeyi canı gönülden Allahtan dileyince oluyor. o anı yakalamak ve çok güçlü istemek gerek.
tabi inanmak gerek en başta.
hayırlısı ise olsun demeliyiz tabi bir de.
ben de tartılmadım 3 gündür. misafirlerim geldiğinden beri. kesin 1 kg almışımdır. çok cıss yedim.
yaşlanınca anneler bana kim bakacak derdine düşüyorlar sanırım. damat yanı değilde oğul yanı onlara daha uygun geldiğinden yatırımlarını oğluşlara yapıyorlar. erkek evlat ayrımı bundan kaynaklanıyor bence.
yrd. ablamın annesi huysuz yaşlı ve de tatlı biri. bazen yaptıklarını anlatıyor da. bana bir gülümseme geliyor birden. çünkü tam çocuk aklı yaptıkları söyledikleri.
3 tane misafirimiz var ya laaa :))
selam hoşgeldiniz :)
:))))) misafirperver bir milletiz vesselam
yeşilçay yapmışım bir kova nerdeyse3. kupayı içiyom. :86: :111:
az sonra yatıcam.
gül bebişim, hep gül :) geçen gün tv de kahkaha yogası yapıyorlardı. operacı biri gülermiş gibi. ya da ahahahaha benim adım çalıkuşundaki gibi.
hadi ben kaçtım
amin canımCok gecmis olsun canimmm, dikkat et kendine.. limon koy yesil cayina ve kabugunu bile ye limonun , cok iyi geliyor.. neyseki oglu$u babasi aliyor yanina evde oldugu günler, en azindan hafta sonu uykunu aliyorsun..
keyfini cikarin ailece evde olu$unuzunn, ne güzelll.. Allah mutlulugunuzu daim etsin
selammmmmmmmmmmm,, kendimi cok suclu hissediyorum cünkü saygi durusuna duramadim8-9 saat uyumusum ama acliktan rüyamda yemekler gördüm resmen lezzet alamiyorum nedendir bilmem ama zorladim kendimi ve yumurtali, peynirli, zeytinli kahvalti yaptim.. 1 fincanda cay ictim..
Dogruu diyorsun Gülcümm, biara konusalim bu yilbasina 5 kilo olayini, daha programli ve ciddi hareket etsek iyi olacak.
Du$ yapmam lazim ama öncesinde evi silip süpüreyim, evi temizlemeye baslamadan öncede yemegi ocaga koyarim, evin i$leri bitene kadar yemekte pismis olur.. Buzluktan dogranmis tavuk gögsü cikardim, tavuk sote yaparim saniyorum..
Bugün biraz cikmayi planliyordum ama disarida cok yagmur var, mecbur kalmadiktan sonra insanin cikasida gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?