May-girls Grubunun Birlikte Zayıflama Deneyimleri

oğluşum da oğluşum :) ben de bazen oğluşuma yavru kuşum diyom. aklıma sen geliyon

amin canım. Allah bütün bebişlere güzel kader yazsın, iyi insanlarla karşılaştırsın, analı babalı büyütsün.

oturup ye bebişimm arkadaşın ne getirirse sil süpür, yarasınnn, vücudun iyice dirençsiz kalacak yoksa.

ay tartilmadim ama az önce kalkip üzerimi degistim, baya bir incelmis görünüyordum, su kaybidir tabii, iki günde yeri dolar sabah bir tartilayim bakalim, bütün limonatayi bitirdim, simdi tartilsamda ise yaramaz.. yiyebildigim kadar yicem mecbur canim, biraz yüzüm uyusuyor, hasta olacam bir iki gün daha decam ederse, dua et bana yawru ku$um

Rabbim hickimseyi cagresiz birakmasinnn.. ayy konusunun asil temasi baska ama ben annesinin israrla hatirlatmasina takildimm,, hep dua ederken Allah im anneme bile muhtac etme diyorummmmm.. Aminnnnnnnnn... buara annemle aram iyi degil, kirginim konusmuyorum.. birazcikta oglu$larinin degilde bizim de kiymetimizi bilse iyi olacakk.. evet okadar emegi var üzerimizde cok fedakar annelik etti, babasiz büyüttü bizi ama kizlariyla ogullari arasinda gözle görülür ayri seci yapiyor.. galiba evlat verseydi Rabbim bana cok fedakarlik ederdimmmm.böyle ayrisecim yapmazdim, ayricada hatirlatmak yerine varimi yogumu yoluna sererdim cok hayirsiz bir evlat olmadiktan sonra.. olmamali ama oluyor iste ne yazikkii..
Cok haklisinnnnn, agzindan degil gönülden dua ettigimde hep kabul olmusturrr, sana bazi seyleri anlatsammm hayatin film senin dersin, anlatirim biara özelden..
Allah im kimselere huzursuzluklar cagresizlikler ve saglik sorunlari vermesin, verdiginede derman versin insallahhh....
Yardimci ablanda güle güle harcasin, hayrini görsün insallahhh___ KUL SIKI$MAZSA HIZIR YETi$MEZMi$$ !!!!!!!!!!!!

ben de tartılmadım 3 gündür. misafirlerim geldiğinden beri. kesin 1 kg almışımdır. çok cıss yedim.

yaşlanınca anneler bana kim bakacak derdine düşüyorlar sanırım. damat yanı değilde oğul yanı onlara daha uygun geldiğinden yatırımlarını oğluşlara yapıyorlar. erkek evlat ayrımı bundan kaynaklanıyor bence.

yrd. ablamın annesi huysuz yaşlı ve de tatlı biri. bazen yaptıklarını anlatıyor da. bana bir gülümseme geliyor birden. çünkü tam çocuk aklı yaptıkları söyledikleri.

benimki hep oglu$lara dü$kündü genckende
seni cok tuttum ben bugün kizzz, uykunun geldigini yazmistin en son halaaaa yaziyorumm

gül bebişim, hep gül :) geçen gün tv de kahkaha yogası yapıyorlardı. operacı biri gülermiş gibi. ya da ahahahaha benim adım çalıkuşundaki gibi.

hadi ben kaçtım

:))))) misafirperver bir milletiz vesselam

yeşilçay yapmışım bir kova nerdeyse 3. kupayı içiyom. :86: :111:

az sonra yatıcam.

Cok keyifsizdim harbi iyi geldi buuuu
afiyet olsun, ben bugün icemedim, cok kötü migde bulantim vardi, dökmek zorunda kaldim yarisini.bo$ migdeye iyi gelmiyormus demekkii, bunu anladim
aniden cikarsam anlaki benim yaru ku$ geldii
Bu arada saatimi Atamiza saygi durusu icin daha erken vakte kurup tek basima saygi duru$unda beklicem 1 dakika

hee bi de şarkı söyle. o da çok mutlu eder.
uzun zamandır söylemiyormuşum geçen gün onu farkettim. şarkı söylemek iyi hissettiriyor.

bu kez gerçekten kaçanzi ve yatıp uyuyanzi :111:

gül bebişim, hep gül :) geçen gün tv de kahkaha yogası yapıyorlardı. operacı biri gülermiş gibi. ya da ahahahaha benim adım çalıkuşundaki gibi.

hadi ben kaçtım

lakabim aile arasinda ve okuld bayan kahkahaydiii )
sen beni güldürdün, icime ferahlik verdinn, Allah ta seni güldürsün e mii ... günün dilenci duasinida yaptimmm
Allah rahatlik versin yawru ku$um, kocaman öptümmm

selammmmmmmmmmmm,, kendimi cok suclu hissediyorum cünkü saygi durusuna duramadim 8-9 saat uyumusum ama acliktan rüyamda yemekler gördüm resmen lezzet alamiyorum nedendir bilmem ama zorladim kendimi ve yumurtali, peynirli, zeytinli kahvalti yaptim.. 1 fincanda cay ictim..

Dogruu diyorsun Gülcümm, biara konusalim bu yilbasina 5 kilo olayini, daha programli ve ciddi hareket etsek iyi olacak.
Du$ yapmam lazim ama öncesinde evi silip süpüreyim, evi temizlemeye baslamadan öncede yemegi ocaga koyarim, evin i$leri bitene kadar yemekte pismis olur.. Buzluktan dogranmis tavuk gögsü cikardim, tavuk sote yaparim saniyorum..
Bugün biraz cikmayi planliyordum ama disarida cok yagmur var, mecbur kalmadiktan sonra insanin cikasida gelmiyor

tünaydın Sedefcim,

ben de kalkamadım. oğlum çok öksürdü, habire üstünü açıp durdu. uyuyamadım bir türlü. sabah eşim uyandırıyordu ama gitmeyelim çok öksürdü dedim.
geri üşütmesin dedim.o da oğluşu yanına almış. onlar 08:30 da uyanmışlar. ben de 12:30 da. ama yine de dinlenmiş sayılmam. hasta gibi kalktım. duş aldım.

14:00 de kahvaltı yaptım. boğazım acıyordu şu anda da ateşim var gibi.
2 haşlama yumurta, peynir, tahin ve pekmez sürülmüş ekmek, ve kurabiye yedim.

hava kapalı, oturuyoruz biz de ailecek evde.

Cok gecmis olsun canimmm, dikkat et kendine.. limon koy yesil cayina ve kabugunu bile ye limonun , cok iyi geliyor.. neyseki oglu$u babasi aliyor yanina evde oldugu günler, en azindan hafta sonu uykunu aliyorsun..
keyfini cikarin ailece evde olu$unuzunn, ne güzelll.. Allah mutlulugunuzu daim etsin

merhaba,

akşam yemeğim; peynirli makarna. öncesinde yarım mandalina yedim. bi dilim de ayva.
sonra alt komşumuza indik. orda da bi tane börek, küçük kare irmik tatlısı, yarım kurabiye yedim çayla

hasta gibiyim. gidip yeşilçay yapıp limon+taze zencefil dilimiyleriyle . sonra da yiyeyim onları.

gün bitti yaa. öğlen başlarsan güne biter tabi

sabah 69,4 çıktım. bir adım ileri bir adım geri. kilolarla dans ediyum :124: :111:

amin canım
birazdan limon yiycem:120:

bu Ramazan oruç tutarken bana da öyle oldu. tat alamamıştım. sen de oruç tutmuş gibi oldun 3 gün. ondandır.

bi ara konuşalım 5 kiloyu, şimdi kalkıp yeşilçay yapcam hep erteliyorum. diyet denince kaçıyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…