May-girls Grubunun Birlikte Zayıflama Deneyimleri

kizzz ben cok cilginimdiiiirrrrr, asIL deli benimde sizin haberiniz yokk, benimki cok agir bir adam, o beni durulttu baya,önceleri ben ona uydumdaaa baktim olmuyorrr, yavas yavas onu kivama getirmeye calisiyorumm
gecenlerdede dusa girdii, bizim banyonun kapisi di$a dogru aciliyor, du$ sesi kesildiginde ben kapinin arkasina saklandim, bu kapiyi actiginda acayippp bir ciglikla önüne atladim birdenn,yine birden korkmu$tuuu, tepkisini aynen yaziyorumm _ Vayyy seninnnnnnn biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiippppppppppppppp ___ birgün kalpten hakkaten gidecekkkk AsIL korku filmi burda aslindaaa ne zaman nerden cikacagim, ne yapacagimmm belli olmuyorrrr

tam bunları yazarken eşim geldi. erken çıkmış işten. cümlemi tamamlayım bari o saydığım dizilerin abonesiyim. bi de dr. House'u severdim. onda da bir bulmaca çözer gibi hastalık teşhisi olurdu hep.

oğluşu almaya eşimle gittik. sonra markete uğradık. salatalık aldım Sedefcim yarın dolmaların yanına cacık yaparım. ama buz gibi yapmam, havalar soğudu.

oğluşa aldığım çizgifilmleri izledik. biz izledik aslında eşimle, oğluşum oyun oynadı. oğlumun dikkat süresi 5 dk

deli deli kulakları küpeli, gönderdiler onu Almanya'yaaa :))) (mfö den)

dur bak ben de sana bu akşamki ekşınımı anlatayım;
oğluşum hastalandı biliyorsun, boğazında hırıltısı ve geniz akıntısı var. sürekli öksürüyor.
ama gel gelelim ilaç içiremiyoruz. bari boğazını yumuşatsın diye sütüne bal katıyorum.
daha bardak yaklaşırken anlayıp geri itiyor eliyle.

ben de naptım; küçük kutu sütlerinden birini cezveye alıp az ısıttım. içine bal kattım. sonra geri kutusuna doldurmaya çalıştım.
evde bir şırınga olaydı iyiydi, direkt balı çekip kutuya zerk ederdim :)
elimdeki en küçük huni bile olmadı kutunun pipet girecek küçücük deliğine ki sütü geri doldurabileyim.

en sonunda kağıttan külah yaptım ucunu kestim geçirdim deliğe, aktardım sütü.

sonra kutu ıslak ve yapışkan olunca anlar diye kutuyu temizledim kuruladım.

götürdüm verdim gözü önünde pipeti yeni takıyormuş gibi yaptım.

sonuç; 1 yudum içti bıraktı

Son düzenleme:
Esracım hep yazıcam atlıyorum. kardeşin almış mı kolinizi, yemiş mi cici mamaları?
ortanca ablam ve erkek kardeşim şehir dışında okudular üni.yi. bizde koli yapardık.
ben bi de ablama 2-3 sayfalık mektuplar yazardım :) saklıyor mu ki hala acaba, gençliğimizden anılarla doludur o mektuplar.

zaman nasıl da değiştiriyor büyütüyor bizi.
ben de çocukken çok hareketliydim yerimde duramaz hoplar zıplardım. annemin vitrinini indirmiştim bi keresinde durup dururken evde takla atınca.
sonrada sopayı yemiştim ama.

içimizdeki çocuk sen çok yaşa :)
Sedefinki yaşıyo hala ne güzel. yaramaz bi çocuk o

Aynur bize dukanı anlat, esip geçmeyi anlat,
anlat ki erisin yağlar
ben burdayım demesinler
dukan yemeği anlat banaaaa
senin gibi kilo vereyim
bana dukanı anlat
bana dukaaanı anlat

günaydın kızlar,

uykumu alamadığım bir gecenin daha ardından günaydın :)

kendim yazıyom, kendim okuyom.
nirdesiniz gıııı

sabah; 1 haşlama yumurta , domates, salatalık, peynir ve azcık sucuk yedim. markasına güvendiğimiz bir sucuktu ama sosisten farkı yoktu:26:
azcık da tahin pekmez karışımı sürdüm ekmeğe. (2 dilim çavdar ekmeği yedim)

günaydın canım benim,

bu saatte olmuyorsunuz diye bakmadım buraya. olduğunu bilsem gelirdim.

canım evde küçük çocuk varken şarküteri sokmayın ya eve. çok zararlı sucuk salam sosis. hele yetişkenler için bağırsakları mahvediyor. cısss

koliyi bugün alacak kardeşim inşallah. biz yemek koyamadık ama. ne zaman çıkacağı belli olmadığından cesaret edemedik. kolinin amacı da telefonunu yollamaktı zaten. biz de o fen lisesinde okurken yollardık yiyecek dolu koli. güzel anılar bunlar.

Ay Sedef sana inanamıyorum, insan sevdiğine nasıl öyle şeyler yapar. kusura bakma ama sanki biraz eşşek şakası olmuş. ben olsam kıyameti koparırdım, hele eşim 1 ay konuşmazdı benle. hakikaten en delimiz senmişsin valla. iyi ki sevgilin hoşlanıyor da böyle şeylerden bir şey demiyor. bi video vardı, adam güya ölmüş numarası yapıyor, sevgilisi başında ağlayınca bak beni ne kadar seviyorsun diye evlilik teklif ediyordu. bildiğin dünyanın en mal evlilik teklifiydi. kadın da terketmişti adamı zaten. kusura bakma ama senin ki de bana pek tatsız geldi bunun gibi. tabi siz mutluysanız sorun yok.

selam kizlar, fazla kalamicam, benimki bugün evde, du$a girince bi yazayim dedim, hizlica okudum yazdiklarinizi..
Esracim $imdilik cok mutluyuz cok $ükür, E$$egiz demekki kii e$$ek $akalarindan etkilenmiyoruz, bizde senin tabirinle en mal insanlardanmisiz demekki canim, cok üzüldüm böyle sivri ve kirici yorumlar yapmana ama neysee canin sagolsunn...
Gülcümm afiyet olsun dolmalar ve cacik ) huni olayida ho$uma gittii, demekki gercekten demokraside cagreler tükenmiyormu$

Dün gece benimki gelirken tatli $arap getirmi$ i$yerinden, ikimizde özel zamanlarin di$inda alkol almayiz ama 1,5 litre $arabi bitirmi$iz gece, güzeldi.. öglen 12.30 uyandik, kavalti hazirladim, sonra du$umu yaptim, $imdi o dU$ta, aksama dogru di$ari cikacaz..
yarin sabaha ancak girebilirim kizlar, öptüm sizi

Son düzenleme:

Sedefcim söylediğim şey zaten sevgilinle ilgili değildi. senin de kişiliğinle değil yaptığın şeyle ilgiliydi. hepimiz zaman zaman saçma şeyler yapıyoruz, herkes yapar. önemli olan etrafındaki insanların bunu saçma bulduklarında verdiğin tepkidir. ben sevgilinle ilgili tek laf etmedim zaten. tekrar söylüyorum söylediğim şey senin kişiliğinle değil yaptığın şeyle ilgiliydi. sen bunu evet biz eşşeğiz, mal insanlarız diye yorumlayıp hiç söylemediğim bir şeyi söylemişim gibi sitem ediyorsun. asıl senin böyle söylemediğim bi şeyle beni suçlaman çok kırıcı. etrafındaki dostalarını, senin yaptıklarını yanlış bulsalar bile bunu sana söyleyemeyen, hatta öyle düşünmedikleri halde seni pohpohlayanlardan seçiyorsan ki, tepkinden böyle olduğu anlaşılıyor, ben yokum canım. yetişkin bir insan olarak sevdiğin birine yaptığının yanlış olduğunu söylemekte ne zarar var anlayamıyorum. ben bana yanlış yaptığımı söyleyen insanları genelde lütuf olarak görüyorum. neyse, sana hayatta başarılar. umarım mutluluğunuz devam eder, çok mutlu bir hayatın olur.

Esracim seninde yazdigin duruyor, benimkilerde, bazi seylere yorumlar yapilabilir ama böyle sivri ve sert uslupla olursa, kim olursa olsun karsindaki kirarsin ve böyle devam edersen daha cok insanida kirmaya devam edersin, daha evvelde oldukca kirici seyler yazmistin, unutmustum ama bunu tekrar tekrar unutmak yada görmezden gelmek zorunda degilim canim... neysee, ben kimseyle polemige felan girecek degilim... ben yokum diyorsan o senin tercihindirr. sanada hayatta basarilar diliyorum..Ho$cakal.

Selamlarrrrr, dün cok güzel gectii, yawru ku$umla disarida yemek yedik, arkadaslarla bulusup biseyler icip sohbet ettik, eve geldikten sonrada birlikte Tv izledik, tabii dün diyeti ezdim gectimmm, cok abartmasamda dikkatte etmedimm.bugünde calismayacak, babasini havaalanina birakmaya gitti,birazdan gelir ama bugünde giremeyebilirim tekrar.
Gülcümm sen nerelerdesinn, sende hic ugramamissin canim.. neysee kocaman öpüyorumm, en gec yarin görüsmek üzere

üzüldüm...
ne yazacağımı bilemiyorum....

Esracım Sedef'e hak veriyorum.(pohpohçu olduğumdan değil)
çünkü bana o şekilde cevap yazsan ben de kırılırdım.
elini vicdanına koy da söyle; sana biri o şekilde hatanı söylese sen de kırılmaz mıydın?

bazen yanlış anlaşılacak şeyler yazabiliriz, istemeden düşünmeden farkına varmadan.
ama karşımızdaki kırıldıysa geri adım atmamız gerekmez mi?

Son düzenleme:

o satırları yazarken sizi üzmeyi ummuyordum. gerçekten kırıcı olduğunu da düşünmüyorum yazdıklarımın. çünkü yaptığı şey bana anlamsız geldi. artık beni ilgilendirmiyor gerçi. kusura bakmayın verdiğim rahatsızlık için. koca parası yemekten bahsedecek kadar yakın olduğum arkadaşlarım (ki bunu sağda solda söylesek bu şakadan daha çok tepki çeker), böyle bir konuda eşek şakası denmesini anlar, sindirir sanmıştım. demek ki olumlu şeylerde geyik yapmaya sonuna kadar açıksınız. neyse gerçekten kusura bakmayın.

Sedef ben seni ne zaman kırdım daha önce? kendin 3 gün işimiz var diye giremediğimizde dünyanın lafını söyledin, ne hikmetse Gül de ben de üstümüze alındık ama sen yine yanlış anlaşıldığını öyle demediğini ifade etmeye çalıştın. zaten o zamandan belliydi menfi ve müspet şeylere karşı tavrın. ne uğraşıyorsam?!

elimi vicdanıma koyduğumda Gülcüğüm, eşinin babasını kaybettiği için dengesiz davranabileceğini düşünüyorum yazdıklarından sonra. ya da Sedefin sevgilisinin o şakayı çok saçma bulabileceğini... bunları hoşunuza gitse de gitmese de ifade ediyorum elim vicdanımdayken. ha bunu eşek şakası diye dile getirmek sizi incitiyorsa kusura bakmayın ben başka bir ad koyamıyorum buna. bu sayfada yaptığı espriden sonra "etrafın pokk koktuğundan" bahseden birinin de bu kadar incineceğini, kendisi böyle davranırken bana sosyal iletişim dersi vermeye çalışacağını düşünmemiştim. hakikaten çok sinirliyim, daha fazla kırıcı olmak istemiyorum bu kadar kırılgan insanlara karşı. sitem etmenin de bir adabı vardır. hiç karıştırmadığım sevgilisini de katıp biz eşşeğiz, malız demek en hafif ifadeyle konuyu çarpıtmak oluyor. zaten böyle yorumlayan birisi sana geri adam atacak yer bırakmıyor. bundan sonra arkadaşlık kurarken nelerde yakın nelerde uzak kalınacağını ayrıca soracağım zaten.

ikiniz de kendinize çok iyi bakın. ben sizi arkadaş olarak sevdim, değer verdim. ama yakın hissettiğim insanlara doğru bulmadığım şeylerini doğru değil diyebiliyorum diye kırılacaklarını düşünmemiştim. bu konuyla ilgili son mesajımdır bu.

Son düzenleme:
Esracım inan ben de seni üzmek hiç istemiyorum. şu düştüğümüz durumdan da oldukça rahatsızım.

Ama anlaşılamamak veya anlatamamak kısmı rahat bırakmadığından yazıyorum. Çünkü ben ikinizi de seviyorum ve kaybetmek istemiyorum.

Keşke sadece doğru değil bu yaptığın ile bıraksaydın cümleni o cevabında. O zaman zaten kimse tepki vermezdi ki.

Koca parası yemek kısmına gelince; ben aralıksız 16 sene çalıştım. Bebek vesilesi ile işten kendi isteğimle ayrıldım. Çünkü tekrar düşük yapmaktan korkuyordum. Yıllarca kendi parasını kazanan biri olarak işten ayrıldığımda eşimden para istemek tuhafıma gidiyordu. Hala da gücendirecek bişeymiş gibi geliyor. Bakma benim koca parası harcıycam dediğime. Aslında kendimle dalga geçiyorum.
Beni pek de iyi hissettirmeyen şeyle dalga geçiyorum.
Bu konuda böyle düşündüğümü sağda solda tepki vermesi olası kişilere bu şekilde anlattığımda sanıyorum ki anlayış gösterirler.

Şu düşünce şeklini beğenmedim ayrıca; böyle böyle şeyleri yazan kişi bunu da sindirir diyip kendine yazılmasını istemeyeceğin kelimeleri kullanarak cevap yazmak.

umarım beni de lütuf(*) olarak görmeyi düşünürsün.
(*)senden alıntı yaptım; "ben bana yanlış yaptığımı söyleyen insanları genelde lütuf olarak görüyorum"

not: veda etmiyorum. arkadaşlıklar kolay kurulmuyor, kolay da bitmemeli.

Gülcüm biz bunları konuştuk, sen aynı biraz önce yazdığın hislerini yazdın. ben de yazdım peşine zor durum olduğunu, benim de gücüme gittiğini. daha sonra şakasını da yaptık. benim anlayamadığım biz bu kadar yakınken söylediğim şeyde kırılacak bir şey aramak... kendine yazılmasını istemeyeceğin kelimeler diyosun, ben niye istemeyeyim yazdıklarımın bana yazılmamasını. o kadar kötü şeyler mi yazdım, anlayamıyorum. ne varki yaptığın biraz eşşek şakası olmuş sanki demekte. sen bana demedin mi canım annemlerin miras meselesinde bir arkadaşının bu yüzden sıkıntı yaşadığını, öteki tarafı da düşünmem gerektiğini... ya da sen oğlun konusunda endişeliyken ben sana demedim mi oğlun askere değil kreşe gidecek rahat ol diye...

canım insanlar arkadaş olunca birbirlerinden çekinmeden bu muhabbetleri yapıyorlarsa yaptıkları şeyin yanlış olduğu söylendiğinde de sindirebilmelerinden bahsediyorum. hayır sanki ben sizi hiç tanımıyorum, dışardan bakıyorum da siz böyle konuşuyorsunuz deyip ana avrat küfrettim. hakikaten anlayamıyorum bu durumu. ben Sedefin buna alınıp tepki vereceği kadar uzak mıyım? ha uzaksam benim de okuduğum bir yere niye yazıyor her şeyini, bütün yaptıklarını. ben böyle bir şeyle karşılaşsam akşam eşim eve gelene kadar vicdan yapardım acaba canını sıktı mı bu şaka diye. başka bir açıdan bakaradım yaptığım şeye. ama Sedef yaptığım şeyi bir saldırıymış gibi algıladı. zaten sevgilisini de katıp biz biz diye cümleler kurmasa ben onun kırıldığını anladığım an alırdım gönlünü.

tabiki seni de lütfu olarak görüyorum. yazmayacağım dediğim konuda senin "bir de şöyle bak" dediğin bakış açısıyla bakıp algılamaya çalışıyorum, cevap yazıyorum. ama ben birbirini olumlu anlamda desteklemeye sonuna kadar açık, yanlışının söylenmesine kapalı insanlarla iletişim kurmak istemiyorum. hiçbir arkadaşımın açıklamasını da ben polemiğe girmek istemiyorum deyip kapatmaya kalkmıyorum. o yüzden sen canını sıkma Gülcüm. ben sizi kırabilen bir insanmışım, artık bunu düzeltmek için geç... düzeltmeye değer mi o da ayrı konu (senden bahsetmiyorum).

lütfen ben hiç yokmuşum, olmamışım gibi davranın. hiçbir zaman yakın olduğum insanlara "politically correct" samimiyetsizliğinde yaklaşmadım. bu durum yüzünden dışlanacağımı da düşünmezdim. ama açıkçası bir yetişkin olarak ergen pışpışlar gibi açıklama yapmak da bir yere kadar dost için de olsa. zaten Sedef söyleyeceğini söyledi. bunları sadece senin üzülmemen, beni yanlış anlamaman için yazıyorum. kusura bakma canını kendi adıma sıktığım için.

Son düzenleme:
Esracım, arkadaşının yanlışını yüzüne söylemeye bişey demiyorum. sadece uslubuna şaşırmıştım.
sen kırıcı bişey yazmadığına inanıyorsun. ok.

ben de susuyorum bu konuda başka bişey yazmıyorum.....

cmts günü eşimle sürüş denemeleri yaptık. sonra tartışıp eve döndük. eve girer girmez bir telefon geldi. teyzemler gelmiş, k.validemin döndüğünü sanmışlar(!)
başsağlığı dilemek için gelmişler. küsken eve misafir gelecek olması sinirlerimi iyice gerdi. neyse ki teyzemler gelene kadar sakinleştim.
eşim de sakinleşmişti de atlattık çaktırmadan. akşam yemeği yemedim. ikramlık hazır cısslardan yedim.

pazar günü de hep evdeydik. gece uyuyamadığımdan öğlene kadar uyumuşum. gec kahvaltımı standart yaptım. ikindi de nohut yemeği yedim.
akşam da kuru dolmalardan yedim.

bu sabah ağır çıkacağımı sanıyordum ama yine 68,8 çıktım. şükür buna da.

sabah yürüyüşümü yaptım. hava bozulmaz ise akşam da yürüycem.

yemek yapmıycam hala kuru dolmalar var. nohut da var.

birazdan alışverişe çıkıcam. bir kaç şey almam gerekiyor.

Olanlardan oldukca üzgün ve $a$kinim ama bu konuda tek kelime konu$mak istemiyorum cünkü gercekten sanki bana gicigi varmiscasina yazmi$ Esra ve hakkaten $a$kinim.. neyseee, herkesin cani sagolsu...

Dün bizde bütün gün evdeydik Gülcüm, biara benimki babasini hava alanina birakip döndü, gece bende uyuyamadim, sabahti yattigimda ve daha az evvel kalktim son iki gündür calismadigi icin bende oldukca dikkatsiz yedim canim yaaa
sen dalgalanmalar olmamasini yürüyü$lere borclusun canim, beim kosu bandi da yilan hikayesine döndü, cumartesi gidecektik beraberr ama yine olmadi, insallah bugün giderde bakar ögle arasinda, artik umudumu kaybedecem yoksa
hava cok bozuk burada canim yaaa maleseff, bugün disari cikmayi düsünmüyorum o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…