3. deli de bulundu. yaziyor yaziyoor aranan deli bulundu:)))) :86: :111:
Esra galiba aramizdaki en akli basinda kisi sensin canim:)
kiz Sedef Allah iyiligini versin. action istediyse canin, git lunaparka ranger a falan bin, kalpten goturucen adami:))))
zinhar bi daha yapilmaya:)
Sedefcim ben de korku filmi severim ama kanli kesmeli dogramali olmayacak. gerilim filmi severim demek daha dogru galiba bu durumda. en cok da polisiye dedektif filmlerini severim. csi, mentalist, closer, dexter, castle, criminal minds, law and order
kizzz ben cok cilginimdiiiirrrrr, asIL deli benimde sizin haberiniz yokk, benimki cok agir bir adam, o beni durulttu baya,önceleri ben ona uydumdaaa baktim olmuyorrr, yavas yavas onu kivama getirmeye calisiyorumm
gecenlerdede dusa girdii, bizim banyonun kapisi di$a dogru aciliyor, du$ sesi kesildiginde ben kapinin arkasina saklandim, bu kapiyi actiginda acayippp bir ciglikla önüne atladim birdenn,yine birden korkmu$tuuu, tepkisini aynen yaziyorumm _ Vayyy seninnnnnnn biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiippppppppppppppp ___ birgün kalpten hakkaten gidecekkkkAsIL korku filmi burda aslindaaa ne zaman nerden cikacagim, ne yapacagimmm belli olmuyorrrr
günaydın kızlar,
uykumu alamadığım bir gecenin daha ardından günaydın :)
kendim yazıyom, kendim okuyom.
nirdesiniz gıııı
sabah; 1 haşlama yumurta , domates, salatalık, peynir ve azcık sucuk yedim. markasına güvendiğimiz bir sucuktu ama sosisten farkı yoktu:26:
azcık da tahin pekmez karışımı sürdüm ekmeğe. (2 dilim çavdar ekmeği yedim)
selam kizlar, fazla kalamicam, benimki bugün evde, du$a girince bi yazayim dedim, hizlica okudum yazdiklarinizi..
Esracim $imdilik cok mutluyuz cok $ükür, E$$egiz demekki kii e$$ek $akalarindan etkilenmiyoruz, bizde senin tabirinle en mal insanlardanmisiz demekki canim, cok üzüldüm böyle sivri ve kirici yorumlar yapmana ama neysee canin sagolsunn...
Gülcümm afiyet olsun dolmalar ve cacik) huni olayida ho$uma gittii, demekki gercekten demokraside cagreler tükenmiyormu$
Dün gece benimki gelirken tatli $arap getirmi$ i$yerinden, ikimizde özel zamanlarin di$inda alkol almayiz ama 1,5 litre $arabi bitirmi$iz gece, güzeldi.. öglen 12.30 uyandik, kavalti hazirladim, sonra du$umu yaptim, $imdi o dU$ta, aksama dogru di$ari cikacaz..
yarin sabaha ancak girebilirim kizlar, öptüm sizi
Sedefcim söylediğim şey zaten sevgilinle ilgili değildi. senin de kişiliğinle değil yaptığın şeyle ilgiliydi. hepimiz zaman zaman saçma şeyler yapıyoruz, herkes yapar. önemli olan etrafındaki insanların bunu saçma bulduklarında verdiğin tepkidir. ben sevgilinle ilgili tek laf etmedim zaten. tekrar söylüyorum söylediğim şey senin kişiliğinle değil yaptığın şeyle ilgiliydi. sen bunu evet biz eşşeğiz, mal insanlarız diye yorumlayıp hiç söylemediğim bir şeyi söylemişim gibi sitem ediyorsun. asıl senin böyle söylemediğim bi şeyle beni suçlaman çok kırıcı. etrafındaki dostalarını, senin yaptıklarını yanlış bulsalar bile bunu sana söyleyemeyen, hatta öyle düşünmedikleri halde seni pohpohlayanlardan seçiyorsan ki, tepkinden böyle olduğu anlaşılıyor, ben yokum canım. yetişkin bir insan olarak sevdiğin birine yaptığının yanlış olduğunu söylemekte ne zarar var anlayamıyorum. ben bana yanlış yaptığımı söyleyen insanları genelde lütuf olarak görüyorum. neyse, sana hayatta başarılar. umarım mutluluğunuz devam eder, çok mutlu bir hayatın olur.
üzüldüm...
ne yazacağımı bilemiyorum....
Esracım Sedef'e hak veriyorum.(pohpohçu olduğumdan değil)
çünkü bana o şekilde cevap yazsan ben de kırılırdım.
elini vicdanına koy da söyle; sana biri o şekilde hatanı söylese sen de kırılmaz mıydın?
bazen yanlış anlaşılacak şeyler yazabiliriz, istemeden düşünmeden farkına varmadan.
ama karşımızdaki kırıldıysa geri adım atmamız gerekmez mi?
Esracım inan ben de seni üzmek hiç istemiyorum. şu düştüğümüz durumdan da oldukça rahatsızım.
Ama anlaşılamamak veya anlatamamak kısmı rahat bırakmadığından yazıyorum. Çünkü ben ikinizi de seviyorum ve kaybetmek istemiyorum.
Keşke sadece doğru değil bu yaptığın ile bıraksaydın cümleni o cevabında. O zaman zaten kimse tepki vermezdi ki.
Koca parası yemek kısmına gelince; ben aralıksız 16 sene çalıştım. Bebek vesilesi ile işten kendi isteğimle ayrıldım. Çünkü tekrar düşük yapmaktan korkuyordum. Yıllarca kendi parasını kazanan biri olarak işten ayrıldığımda eşimden para istemek tuhafıma gidiyordu. Hala da gücendirecek bişeymiş gibi geliyor. Bakma benim koca parası harcıycam dediğime. Aslında kendimle dalga geçiyorum.
Beni pek de iyi hissettirmeyen şeyle dalga geçiyorum.
Bu konuda böyle düşündüğümü sağda solda tepki vermesi olası kişilere bu şekilde anlattığımda sanıyorum ki anlayış gösterirler.
Şu düşünce şeklini beğenmedim ayrıca; böyle böyle şeyleri yazan kişi bunu da sindirir diyip kendine yazılmasını istemeyeceğin kelimeleri kullanarak cevap yazmak.
umarım beni de lütuf(*) olarak görmeyi düşünürsün.
(*)senden alıntı yaptım; "ben bana yanlış yaptığımı söyleyen insanları genelde lütuf olarak görüyorum"
not: veda etmiyorum. arkadaşlıklar kolay kurulmuyor, kolay da bitmemeli.
cmts günü eşimle sürüş denemeleri yaptık. sonra tartışıp eve döndük. eve girer girmez bir telefon geldi. teyzemler gelmiş, k.validemin döndüğünü sanmışlar(!)
başsağlığı dilemek için gelmişler. küsken eve misafir gelecek olması sinirlerimi iyice gerdi. neyse ki teyzemler gelene kadar sakinleştim.
eşim de sakinleşmişti de atlattık çaktırmadan. akşam yemeği yemedim. ikramlık hazır cısslardan yedim.
pazar günü de hep evdeydik. gece uyuyamadığımdan öğlene kadar uyumuşum. gec kahvaltımı standart yaptım. ikindi de nohut yemeği yedim.
akşam da kuru dolmalardan yedim.
bu sabah ağır çıkacağımı sanıyordum ama yine 68,8 çıktım. şükür buna da.
sabah yürüyüşümü yaptım. hava bozulmaz ise akşam da yürüycem.
yemek yapmıycam hala kuru dolmalar var. nohut da var.
birazdan alışverişe çıkıcam. bir kaç şey almam gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?