May-girls Grubunun Birlikte Zayıflama Deneyimleri

Aynur yaa ben hic dikkat etmemisim. ipad den yaziyorum. pc den yazdigimi mi sandim ne.

bi de Turkce yazim konusunda ahkam kesiyorum muhahaha

duzelttim ben ama senin alinti yaptigin kisim oyle kaldi ele gune karsi:))))

çok seviyoruz, napalım. yapan arkadaşın eşin dostun olsa küsersin. ya da mesafe koyar görüşmessin. ama eşin olunca unutuyorsun.

Gülcüm 1. delimiz kazandı diş macununu. o türkçe karakterlere takılmış ama

Aynur yaa ben hic dikkat etmemisim. ipad den yaziyorum. pc den yazdigimi mi sandim ne.

bi de Turkce yazim konusunda ahkam kesiyorum muhahaha

duzelttim ben ama senin alinti yaptigin kisim oyle kaldi ele gune karsi:))))

puhahahah Aynurun elinden bi uçan birde kaçan kurtulur şekeriiimmm

ehehe o ben oluyorum , the number one delii napiim Türkçe karakterler hep işimin bi parçası olduğu için , tikkat ediyorum ister istemezz

aahh o kocalar aahhh , varlığı bir dert yokluğu yaraaa

uykum geldi kuzularrrr,

ay kocamın da uyuyacağı yok, dün erkenden yatmıştı tabi. ben kaçayım yavaştan. öperim ikinizi de

öperim Esoşummm , datlı rüyalarrr

not : ben dün ne dedim sana bu konuda , hıııı

ise bak yaa, Turkce de en komik duruma dusurecek kelimeyi yazarken dikkat etme. ustune ustluk de ayni mesaj icinde bi de Turkceyi duzgun yazamayanlardan dert yan. olabilecek en komik durum bu herhal

ama kilifim var deliyim beeeennnn deliiiyimmmm

ise bak yaa, Turkce de en komik duruma dusurecek kelimeyi yazarken dikkat etme. ustune ustluk de ayni mesaj icinde bi de Turkceyi duzgun yazamayanlardan dert yan. olabilecek en komik durum bu herhal

deli diyorlarr bana , desinler değişemem desinler değişememm ,

yesin onu ninesi , yesin onu dedesiii :111::111::111::111::111:

ben de uyuycam. yesilcayim biter bitmez. ben de optum sizleri ruclu ruclu

hisst Aynur bana da tuyo ver. uyumayan kocaya ne yapilir?

ben de öptüm ruclu ruclu

kuzum sen şimdilik bırak onu , takılsın azcık kendi başına, keyfine bak yavrımmm

bence tatlısın :)))

öperim Esoşummm , datlı rüyalarrr

not : ben dün ne dedim sana bu konuda , hıııı

onu da götürüyorum zorla şekerim. yalnız yatmak yok bundan sonra.

öpenzi and kaçanziiii

selam gunaydin tunaydin canlarim,

bu sabah oglusu okula biraktiktan sonra biraz markette oyalandim. sonra eve yuruyerek dondum. bukez 2 tranvay duragi kadar elimle agir posetle yurumus oldum. cantam da zaten agirdir. icinde semsiye de vardi. neyse eve geldim ki kapida ptt den bir not. bir tebligat getirmisler ama evde olmayinca muhtarliga birakmislar. muhtarlik eve yakin oldugundan geri ciktim aldim geldim.
korktum da nedirndiye ama esimin isyerindenkaza olmustu. is kazasi, onun takipsizlik karariymis.

kahvaltimi yaptim cay esliginde bunalim bir film aldim onu izliycem. indirimden 7 tane film cd si aldim.. 3 u oglusa.

optuuum sizi

Son düzenleme:
Ne cok yazmi$siniz Hatunlar ( bu kelimede muhtesem yüzyildan yapi$ti kaldi agzima ) son 20 dakikadir yazdiklarinizi okuyorum, ancak yazmaya sira geldii..
yaa kizlarrr ben cok fenayim yaaaa, neler yaptigimi bilsenizzz can sIkINtisindan, vakit bollugundan Dün cok actionlu bir gece yasadik benimkiyleee, öglen geldiginde bazi sikayetlerimi dile getirdim, kendi kendime kizdim, bu kalkti gittii, sonra ben buna mesaj yolladim __ben gidiyorum, saniyorum evleri tekrar ayirmamiz en dogrusu olacak __ yazdim.. halbuki hic öyle bir niyetim yoktu, amacim hem biraz renk katmak hemde ben evden gidersem nasil davranacak diye onu denemekti, birden gelisti olaylarr
birkac sefer aradi acmadim, mesajlar yolluyor otur yerindee, getirtme beni oraya diyee. hic cevap vermedim hicbirine, aksam bir mesaj attim, __evden ciktim, anahtarini masanin üzerine biraktim, kalacak bir yer ayarladigimda gelir esyalarimi alirim, makinede camasirlar yikaniyordu, eve gittiginde as, icinde kokmasin __ yazdim.
halbuki eve bi gelse görse halimi rezil olurdummm, onca tripler atan bennn, evi temizliyorummm
ben bir güzel o geldiginde saklanacagim yerimi hazirladim, evin isiklarini söndürdüm, tünedim mutfagin penceresinin önüne,benimki geldiiii, o yukari cikana kadar ben hemen saklandim..
Kapiyi actii, bütün evde beni ariyorrr , dolaplarin kapaklarini acip kapattigini duydum, bir yandan sesleniyor, bir yandan beni ariyorr, ben telefonumu kapatmistim, sessize bile alsam ya titresiminden yada isigindan yakalanma ihtimalim olmasin diyee, bu beni ariyorrr telefonlada bir yandan.. evde fazlaliklari koydugumuz bir yer var, kapisinin arkasinda dar bir bölme var, orasi cok kalabalikti, yani oraya bir insanin sigmasi normalde imkansiz görünüyor, saklandigim yerin isigini acti geldi bakti, görmedi benii, yaaa bi görseniz beniii nefes almiyorumm bile , heyecandan kalbim gümlüyorrr sanki evde eli bicakli katil beni arayan tabi bu artik emin oldu ben evde yokum.. daha öncede evde saklanmistim ve eliyle koymus gibi bulmustuuu, o yüzden gittigime inanmak yerine aramayi tecih ediyorr sonra söylendigini duydum kendi kendine, televizyondan müzik kanali acti, müzik sesinden istifade ettimm hemen ciktim o dar yerden, mutfaga gectim, oturdum sandalyeye, kapinin arkasindaki bölmede parmaklarimin ucunda bekledim sigabilmek icin, ayaklarima resmen gramp girdiii, aslinda cikacaktim ama baktim bu harbi benim evde olmadigima inandii, neler yapacak merak ettiimm, ne kdar telaslanacak felan görmek istedim. oturma odasindan müzik acik, buda orda, ben mutfakta karanlikta oturuyorum, baya bi bekledim, mutfakta cam acikti, benim üzerimde inceydii, zaten ayagimda terlikte yoktu, üsüdüm baya bir tabii.. neyseee, telefonumu actim, defalarca aramis, mesajla bildirimler, yolladigi mesajlar.. ben buna mesaj yazdim__ ben eskiden oturdugum yere gittim, bir arkadasimdayim, sana bensiz mutluluklar__ yazdimm hemen yazdi, dön eve diyeee, dönemem dönmicem felan derkennn, nerdeyse yarim saat mesajlastik, ariyor acmiyorum en sonunda __ tamam bu gece orada kal ama yarin cik gell __ yazdi, ben cevap vermedim. televizyonu zaplamaya basladigini duydum. 5 dakika daha oturup bekledim son mesajdan sonra, arada bir söyleniyor tabiii, öfleyip püfflüyorrr sonunda sessizce kalktim, höllüm gibi kapiya dikildim. benimkiii ___ Bismilllaahhh__ diyeeee irkildii, herfi korktu resmenn ahahahahayyyyy, bana cabuk su getir diye bagirdiiiii, ay yemin ederimkiii onun o halini görünce kizginligim felan kalmadi gülmeye basladimm. dedimmm delimisin beee, ben öyle ottan boktan seylere evimi terk edermiyimmm
nereye saklandin dedii, bütün dolaplarin icine bile baktim dedii, karyolanin bazali kismina saklandim dedim, inanmadi tabiiii ama ben israr ettim saklandigim yerimi ögrenmesin diye , hala nerden ciktigimi bilmiyor ama acayip eglendim dün gece kizlarrr, bir iki kere kizdigimda yorganimi alip koltukta yatmistim, eger birdaha sebep ne olursa olsun koltuga gitmeye kalk bacaklarini kirarim senin diye kükredi biara
Ayyy kizlarrr göyaa kizgindim ama öyle cok güldükkii aksammm, aklimda ba$ka bir $eytanlik daha varr, birgünde onu yapacammm, slinda dün o aklimdaki diger seyi yapacaktim ama hazirliklarim tamam degildii, bska bir tartisma günündede onu yapacam ama kalbine inecek adamin diye korkuyorum icimdeki bu cocukkk galiba 80 imede gelsem büyümeyecekk

ayyy neyseee,güzel oldu bu ama, gece gece adrenalim yasattim adama

gelelim yeyip ictiklerimizee, dün neredeysee hicbirsey yemedim, 1 büyük bardak süt ve aksam 5 gibide 2 dilim ekmekle kahvaltilik yemistim, hepsi bukadar..
bugün kahvaltida 5 tane zeytin, 2 dilim peynir, 1 tane domates,1 tane yumurta, 5-6 kasik kadarda yogurt yedim, dünden okadar actimkiiii, ancak doyabildim bunlari yedikten sonra. bugün icin buzluktan tavuk cikardim, yaninada nohutlu pilav yapacam benimkine.

Sizler ne alemdesiniz hatunlarrrrrr

Ay ben destan yazarken düsmüsümmm, sende o arada gelmis gitmissinn
korku filmi alsaydin kizzz, gecen haberlerde izledim, korku filmi izlemek yarim saat kosu yapmis gibi kalori harcatiyormus :18: cokta severim korku filmlerini ama artik izleyemiyorum yaaa, cok ilginc kizlar bu ama ben 5-6 sene yalniz yasadim ve hicbirseyden korkmamaya baslamistim, sabahin 4 ünde bile kalkar dusa girerdim , karanlikta bile banyo yapabiliyordum mum yakiptaa, simdi benim yawru kusum hayatima girdiginden beridir cok korkak olmaya basladim tekrar , zaten herzaman korkak bir yapim vardi, tuvaletin kapisinda ablamla birbirimizi beklerdik türkiyede yasadigim dönemdee, birde banyodan seslenirdimmm ablama__ ordasin dimiiiiiii, ses versene diyee __ :18:
Türkiyede kuzenimin kocasi profesör ( psikolog ) adama sordum aslinda cok korktugumu ama yalniz yasadigim dönemde hicbirseyden korkmamaya basladigimi ama eskidenki gibi tekrar korkmaya basladigimda felan kabaca bahsettim, yalniz yasadigim dönemde baska bir secenegim olmadigi icin, bilincaltimin mecburen korkusuzlugu secmek zorunda kaldigini felan söyledii, yani buna benzer yorumlar yaptii.. heriff milletin sorununu cözüyorda kendi aile icindeki sorunlari ve kendinin sorunlu kisiligini cözememis gerci ama :44:
ayy neyseee simdiii, bir film aldim dediginden bile ben ne cok sey bulabilmisim yazacakkkk

Son düzenleme:
3. deli de bulundu. yaziyor yaziyoor aranan deli bulundu:)))) :86: :111:

Esra galiba aramizdaki en akli basinda kisi sensin canim:)

kiz Sedef Allah iyiligini versin. action istediyse canin, git lunaparka ranger a falan bin, kalpten goturucen adami:))))

zinhar bi daha yapilmaya:)

Son düzenleme:
sabah00 ; 2 haslama yumurta 1,5 dilim cavdar ekmegi, 4 zeytin, biraz peynir yedim
aksam icin kuru dolma yaptim koca bir tencere. abartmisim 50 tane irili ufakli patlican ve biber karisik.
3 gun yemek yapmam herhalde:)))))))

Sedefcim ben de korku filmi severim ama kanli kesmeli dogramali olmayacak. gerilim filmi severim demek daha dogru galiba bu durumda. en cok da polisiye dedektif filmlerini severim. csi, mentalist, closer, dexter, castle, criminal minds, law and order

sabah00 ; 2 haslama yumurta 1,5 dilim cavdar ekmegi, 4 zeytin, biraz peynir yedim
aksam icin kuru dolma yaptim koca bir tencere. abartmisim 50 tane irili ufakli patlican ve biber karisik.
3 gun yemek yapmam herhalde:)))))))

cok aciktim yahuuu, cokta severimmm dolmayi, sarmayiii, yanina birde benim hatrima nanelii buz gibi bir cacik patlatirsannn offffff :18:
kalkip bende tavuklari yapayim, nohutlu pilav yapacam yaninada ya salata yada ayran yaparimmm. ba$im cok agriyor yahuuu, bir ilac icmeliyim saniyorum, bekledikce artiyor cünkü agri, sonra yemek yapmaya koyulayimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…