aslinda hic unutmuyoruz o yasanmamis gibi davrandigimiz kirginliklarimizi.
hatta bazilari kalbimizde bir koseyi taslastiriyor.
ama Allah kadina oyle bir kalp vermis ki, merhameti daha agir basiyor, taslasan kisma ragmen yine de kocasini sevebiliyor.
Aynur yaa ben hic dikkat etmemisim. ipad den yaziyorum. pc den yazdigimi mi sandim ne.
bi de Turkce yazim konusunda ahkam kesiyorum muhahaha
duzelttim ben ama senin alinti yaptigin kisim oyle kaldi ele gune karsi:))))
çok seviyoruz, napalım. yapan arkadaşın eşin dostun olsa küsersin. ya da mesafe koyar görüşmessin. ama eşin olunca unutuyorsun.
Gülcüm 1. delimiz kazandı diş macununu. o türkçe karakterlere takılmış ama
uykum geldi kuzularrrr,
ay kocamın da uyuyacağı yok, dün erkenden yatmıştı tabi. ben kaçayım yavaştan. öperim ikinizi de
puhahahah Aynurun elinden bi uçan birde kaçan kurtulur şekeriiimmm
ehehe o ben oluyorum , the number one deliinapiim Türkçe karakterler hep işimin bi parçası olduğu için , tikkat ediyorum ister istemezz
aahh o kocalar aahhh , varlığı bir dert yokluğu yaraaa
ise bak yaa, Turkce de en komik duruma dusurecek kelimeyi yazarken dikkat etme. ustune ustluk de ayni mesaj icinde bi de Turkceyi duzgun yazamayanlardan dert yan. olabilecek en komik durum bu herhal
ama kilifim var deliyim beeeennnn deliiiyimmmm
ben de uyuycam. yesilcayim biter bitmez. ben de optum sizleri ruclu ruclu
hisst Aynur bana da tuyo ver. uyumayan kocaya ne yapilir?
ise bak yaa, Turkce de en komik duruma dusurecek kelimeyi yazarken dikkat etme. ustune ustluk de ayni mesaj icinde bi de Turkceyi duzgun yazamayanlardan dert yan. olabilecek en komik durum bu herhal
ama kilifim var deliyim beeeennnn deliiiyimmmm
öperim Esoşummm , datlı rüyalarrr
not : ben dün ne dedim sana bu konuda , hıııı
2 ziyaretcimiz var.
diye seslendi gardiyan:)))
selam gunaydin tunaydin canlarim,
bu sabah oglusu okula biraktiktan sonra biraz markette oyalandim. sonra eve yuruyerek dondum. bukez 2 tranvay duragi kadar elimle agir posetle yurumus oldum. cantam da zaten agirdir. icinde semsiye de vardi. neyse eve geldim ki kapida ptt den bir not. bir tebligat getirmisler ama evde olmayinca muhtarliga birakmislar. muhtarlik eve yakin oldugundan geri ciktim aldim geldim.
korktum da nedirndiye ama esimin isyerindenkaza olmustu. is kazasi, onun takipsizlik karariymis.
kahvaltimi yaptim cay esliginde bunalim bir film aldim onu izliycem. indirimden 7 tane film cd si aldim.. 3 u oglusa.
optuuum sizi
sabah00 ; 2 haslama yumurta 1,5 dilim cavdar ekmegi, 4 zeytin, biraz peynir yedim
aksam icin kuru dolma yaptim koca bir tencere. abartmisim 50 tane irili ufakli patlican ve biber karisik.
3 gun yemek yapmam herhalde:)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?