May-girls Grubunun Birlikte Zayıflama Deneyimleri

insanin i$tahinin cok yerinde olmasindan daha berbat bisey bu yiyememekk.. düzelecekkk mutlaka, yani umarimmm
Vallaaaa güldürdün yine beniii, deliii yaaaaaaaaaa, cok ya$a emii senn
yogurt yedim yarim kase kadar,gündüz vaktinde yarim tabak zorlayarak sebzeli tavuk sote yemistim, iki dilim peynir ve 5 zeytini ekmeksiz attim agzima aksam 18.00 dee düsüp bayilmamak icin.. Allah seni inandirsin tüm gün bütün yedigim bu ve bunlari bile cok zorla yedim.. önümde kuzu cevrilse gözüm görmeyecek durumdayim..
yarim yumurta haslar yerim,, yüzüm cok fena cöktüü, makyajla kapatmaya calisiyorum.. göbü$ felande nerdeyse sifira indii,, ee tabii migde bo$ olunca )
Düzelir ama merak etme

selammm canim, merak etme az önce tabaga 8 tane zeytin ve iki kücük dilim peynir koyup ekmeksiz yedim, bir fincanda cay ictim, balik yagi hapi ictim, iyice vitaminsiz kaldim..
insallah oglu$ta sende cok daha iyisinizdirr, gece uyuyabildimi ?

Sedefcim nasilsin?

ben hastayim. dun iyice titreme geldi aksam. yemek yapamadim. esim yapti. tylol-hot ictim hemen uyumusum.
hem oglus hasta hem ben.

hapsirirken ve konusurken bogazim cok aciyor.

oglusa soguk buhar tutarken benim kucagimdaydi oyun haline getirip aa bak ben bulutun icine girdim diyordum buhara yuzumu tutup. cok yapmisim herhalde. biraz da oncesinden zaten hast gibiydim. tam oldum simdi.

ayy kiyamam size bennnn, bol sIvI tüketin demiyorum zaten yapiyorsundurr, hastayken hic canim istemezdi icmezdim ama en son rahatsizlandigimda bol bol zorlayarak ictigimde daha cabuk iyilestigimi farkettiimmm.neyseki e$in anlayisli canimm en azindan hasta zamanlarinda gerekeni yapmayi biliyormus ma$allah diyelim hep beraber 41 kere umarim bugece rahat bir uyku cekebilirsiniz sende oglu$taa
yemin ederim günlerdirr günlük aldigim kalorii 200-300 ü bulmuyordurr, siz kalkacaksiniz ben yatacam busefer saniyorum.. kizmaaaaaaaa ama olmuyor, bir kase yogurt koydum biraz balla tatlandirdim inanki 3 saat icerisinde bitirebildimm öglen bir fincan cayin yanina 3 kücük dilim peynir ve 7 tane zeytin almistim, ekmek felan hic yiyemiyorum zaten.. yanii tüm günün bilancosu 7 zeytin, 3 kücük dilim peynir ve 1 kase balli yogurt
kilo verdigim cok bariz görünüyor zaten, daha saglikli vermeyi isterdim ama kismet böyleymis,, baree az daha vereyimdeeeeee bi i$e yarasin

bol su içmeyi unutuyorum canım yaa. suyun bile tadını alamadığımdan bi de yutkunmak zor geldiğinden içmek istemiyorum.
ama ıhlamur+kış çayı+limonlu yeşil çay içiyorum.

oğluşum da süt dışında sıvı almıyor hiç nerdeyse. dün gece artık babasının tepesi attı. bağırdı çocuğa. su içmesi için.

sabah 1 haşlama yumurta 1 dilim ekmek ve peynir yedim
öğlen ton balığı ve bulgur pilavı
akşam buğday haşlama ve yoğurt+kek

yemek aralarında saat tutmadım. üzüm ve mandalina yedim mutfağa gidip geldikçe. 2 tane C vitamini çiğnedim.

2 tane thlol hot içtim. 3. yü de gece içerim uyuyamazsam, kötüleşirsem.

resmen boğazımın arka duvarı kalınlaşmış gibi hissediyordum. konuşurken ve hapşırırken orası zonkluyordu. neyse ki rahatladım biraz.

Sedefcim az ye tamam ama öz ye aynı zamanda . temel besinleri almaya gayret et.

evde müsli veya kahvaltı gevreği yok mu, sütle ondan ye hangi öğünde olursa olsun.

sabahları 1 haşlama yumurta ye mutlaka.

ocak ayında şu an verdiğin kiloları düşücem hesaptan heee ona göre

neyseki tat alamasanda yemissin az cok bi$eyler.. baya bayaaa kötüü kapmi$sinn

bir avuc kadar cerez yedim, migdemi mahfettiiii,, belki azicik direnc verir dedim ama daha beter ettim
migdem hhicbirsey almadigi icin mutfaga gidiyorum ve geri dönüyorummm.. yani gözüm ne müsli görüyor ne yumurta ama yarin tavuk yemeye calisacam sözzz...

böyle giderse ocak ayina kadar 5 kilo derken 15 kilo verecem ama insallahhh sagligimdan olmadan normale döner istahimm

neyseki tat alamasanda yemissin az cok bi$eyler.. baya bayaaa kötüü kapmi$sinn

çok güldüm. tat almasam da götürdüm nevaleyi ehehehe :))))) :111:

çerezler belki bayattır. mercimek çorbası seviyordun sen, yapıp yesene. hem ağır da gelmez midene. tavuk yedin mi bakalım?
15 kilo verirsen sadece 2 kilosunu sayarım ben bana ne bana neee

cok iyisinnn canim, cok seviyorum seni Vallahii, sende bende herzaman cok daha iyi olalim in$allahhh , tekrar söylüyorummm iYiKi VARSINNN
canım o senin kendi iyiliğin. ben de seni çok seviyorum. hep iyi olmanı diliyorum.

Merhaba Sedefcim,

sabah sanki okula gidecekmişiz gibi 08:00 de uyandırdı oğluşum.
çok şükür gece iyi uyuduk. sabaha karşı öksürüğü tuttu yine. sonra da geri uyumadı.

ben de daha iyiyim.

regl oldum sürpriz bi şekilde. geçen ay 20 sinde olmuşum. çok erken geldi diye düşünüyordum ama zaten normalde 2-3 gün önce gelir bir öncekinden.
şimdi 5 gün önce gelmiş oldu. normal sayılır.

sabah oğluşla kendime 3 yumurta ile omlet yaptım peynirli. peynir ve çavdar ekmeği de yedim. bi de cıss yedim. bi dilim de kendi kekimden pardon cıss ımdan yedim..

şimdi adaçayı içiyorum. hem regl ağrısına , hem boğazıma iyi gelir.

bugün de yatalım evde yarın okula götürcem oğlumu, daha iyi oluruz yarına inşallah.

kaç gündür tartılmıyorum. yediklerime de pek dikkat etmiyorum. okula da gitmiyoruz ki yürüyüş yapabileyim (hastayken yürüyemezdim gerçi)

1 hafta sonra regl bitimi tartılayım bari de moralim bozulmasın boşuna.

selamm canimm yazdiklarini okudumda kafamda tutamadim ama saniyorum oglusta sende daha iyisiniz yarin okula gidecekmissiniz cünkü..
bütün gün yediklerim 1 fincan cay, bir fincan kahve, 7 tane zeytin, 3 küyük dilim peynir ve 1,5 tane yagsiz pi$mis tavuk budu.. zaten günler oldu agzima tek lokma ekmek girmedi..böyle gidersee bizim 15 dedigimiz 20 olacak 1,5 ay icindeee

merhaba Sedefcim, nasılsın?

dün gece uğrayamadım. oğluş uyumamak için çok direndi. parasetamollü ilaç içince onu uyuturken ben de uyumuşum.

Gülcümmm nerelerdesinn ? bugün daha iyi olabileceginizi umuyorum, okula götürecem demistin ?
ben sabaha karsi uyumusum, az önce uyandim daha
Dün Saba Tümer in programinda Taylan Kümeli vardi, elma sirkesinin zayiflattigi dünya tarafindan kanitlanmistir, ku$kunuz olmasin dedi, bircok sey iyi geldiginide söyledi.. sabahlari 1 cay kasigi sirke bir bardak suya eklenip icilecek ve yatmadan öncede 1 cay kasigi elma sirkesi suyla tüketilecek, fazlasi degil dedi.. ondan duyunca devam etmeye karar verdim, son 10 gündür birakmistim..
kalkar kalkmaz bir tatli kasigi sirke koydum bir bardak suya ve ictim , gecede yapacam,, yilbasina kadar sende dene canim.. bal kullanirsaniz hicbir ise yaramaz dedi,, önceden ictigimde bal koyuyordum ama bundan sonra balsiz olacak..
Paylasmak istedim, hepimiz saglikli ve zayif olalim
dün tavuk pisirip yedim, direncim artti biraz cok sükür, salatasiz ekmeksiz öyle atistirdim, cünkü salata bile yesem tavugu yiyemeyebilirdim..
Aksam bir arkadasim geldi cay ictik beraber, oda beni biraz oyaladi iyi olduu.. evde yapilmasi gereken öyle cok i$ güc varkiii, artik bir ucundan tutmaliyim galiba

merhaba Sedefcim, nasılsın?

dün gece uğrayamadım. oğluş uyumamak için çok direndi. parasetamollü ilaç içince onu uyuturken ben de uyumuşum.

aaaaaaaaa gelmissin ben yazarken, ne güzell
rahat nefes bile alamiyordur yazik yaaa, nasil uyusun offf insallah artik düzelirrrr, uyumana sevindimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…