ya Sedefcim yapma böyle ama. biliyorum ocak ayına kadar 5 kg zayıflıycaz ama bu yoldan değil
lütfen yemek yeeEEEEEeeeEEEEeeee
ooooouuuuu yeeeeee
not: burda gülünecek
hergün bir haşlama yumurta ye, çok basit koy ocağa kaynasın 8 dk. kayısı kıvamında oohhh misss
meyve ye arada
süt iç tarçınlı
ton balığı ye hazır ne güzel
kııııız bu nasıl diyet sayfası habire ye ye yeeee diyom
Sedefcim nasilsin?
ben hastayim. dun iyice titreme geldi aksam. yemek yapamadim. esim yapti. tylol-hot ictim hemen uyumusum.
hem oglus hasta hem ben.
hapsirirken ve konusurken bogazim cok aciyor.
oglusa soguk buhar tutarken benim kucagimdaydi oyun haline getirip aa bak ben bulutun icine girdim diyordum buhara yuzumu tutup. cok yapmisim herhalde. biraz da oncesinden zaten hast gibiydim. tam oldum simdi.
Sedefcim nerdesin? umarim iyisindir.:18:
buradayimmmm korkmaaadahada iyi olacammm.. gelemedim bakamadimm buraya, yoksa seni merakta koyarmiydimm hic canim benimmmm
bol su içmeyi unutuyorum canım yaa. suyun bile tadını alamadığımdan bi de yutkunmak zor geldiğinden içmek istemiyorum.
ama ıhlamur+kış çayı+limonlu yeşil çay içiyorum.
oğluşum da süt dışında sıvı almıyor hiç nerdeyse. dün gece artık babasının tepesi attı. bağırdı çocuğa. su içmesi için.
sabah 1 haşlama yumurta 1 dilim ekmek ve peynir yedim
öğlen ton balığı ve bulgur pilavı
akşam buğday haşlama ve yoğurt+kek
yemek aralarında saat tutmadım. üzüm ve mandalina yedim mutfağa gidip geldikçe. 2 tane C vitamini çiğnedim.
2 tane thlol hot içtim. 3. yü de gece içerim uyuyamazsam, kötüleşirsem.
resmen boğazımın arka duvarı kalınlaşmış gibi hissediyordum. konuşurken ve hapşırırken orası zonkluyordu. neyse ki rahatladım biraz.
Sedefcim az ye tamam ama öz ye aynı zamanda . temel besinleri almaya gayret et.
evde müsli veya kahvaltı gevreği yok mu, sütle ondan ye hangi öğünde olursa olsun.
sabahları 1 haşlama yumurta ye mutlaka.
ocak ayında şu an verdiğin kiloları düşücem hesaptan heee ona göre
hep iyi ol inşallah.
neyseki tat alamasanda yemissin az cok bi$eyler.. baya bayaaa kötüü kapmi$sinn
çerezler belki bayattır. mercimek çorbası seviyordun sen, yapıp yesene. hem ağır da gelmez midene. tavuk yedin mi bakalım?bir avuc kadar cerez yedim, migdemi mahfettiiii,, belki azicik direnc verir dedim ama daha beter ettim
migdem hhicbirsey almadigi icin mutfaga gidiyorum ve geri dönüyorummm.. yani gözüm ne müsli görüyor ne yumurtaama yarin tavuk yemeye calisacam sözzz...
böyle giderse ocak ayina kadar 5 kilo derken 15 kilo verecemama insallahhh sagligimdan olmadan normale döner istahimm
canım o senin kendi iyiliğin. ben de seni çok seviyorum. hep iyi olmanı diliyorum.cok iyisinnn canim, cok seviyorum seni Vallahii, sende bende herzaman cok daha iyi olalim in$allahhh , tekrar söylüyorummm iYiKi VARSINNN
merhaba Sedefcim, nasılsın?
dün gece uğrayamadım. oğluş uyumamak için çok direndi. parasetamollü ilaç içince onu uyuturken ben de uyumuşum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?