May-girls Grubunun Birlikte Zayıflama Deneyimleri

evden çıkmana çok sevindim canım. fallar da bakılmış ohhh misss.
bağırsak sorunun da çözülmüş, ona da sevindim.

artık normal beslenmeye geçme zamanı.

ben de artık biraz çeki düzen vermeliyim kendime. hiç dikkat etmez oldum. zaten son 5 gündür yürümedim de.
ama hastaydım yaa, olsun o kadar. regli de atlatınca hızlanmam lazım. yeni yıla ne kaldı şurda :18:

bazen bendede oluyor bu, aksama kadar birsey yapmadigim halde elim varmiyor,
Bilim teknoloji merkezine ziyaretiniz okul tavsiyesiylemiydii ?

yarin yine cikacam evde, islerim var halletmem gereken..
Vallhi sorma, demokraside cagreler tükemiyor iste, karsilikli oturma imkanimiz olmayinca böyleside iyi oluyor,, pek fala inanan birisi olmadigim halde o kuzenim ciddi anlamda uzmandir bu konuda diyebilirim, sallayiptami tutuyor yoksa görüptemi söylüyor biliyorum ama birsekilde tutuyor kadinin baktiklari..
$aka bir yana yilbasina hakkaten sadece 42 gün kalmi$ :18: benimde bugün istahim acildi, insallah böyle devam etmez, spora baslicam yarin cünkü bugün normal yeme düzenine döndüm $ükür.. halsizliklerimden kurtuldum bugün, saniyorum yarinda spor yapabilirim ufak ufak..
Buarada bagirsaklarim bir cözüldü pir cözüldüüü , gece yatamadim bileee, iyide oldu ama rahatsizlikta verdi biraz, insallah bu gece rahat uyurum :18:

okul tavsiyesi ile değil, eşimin tavsiyesiyle :) aslında o gezmek istiyordu

az önce halının havlarının gözüme gözüme çarpmasına dayanamayıp aldım elime viledayı ve sildim üstün körü :)
sonra da duş aldım geldim.

az bir hareket edince halsizlik geldi üstüme. daha tam iyileşemedim.

pazartesi sendromu başladı bende 4 yıl sonra. oğluş 5 gün okula gitmedi bakalım yarın sabah nasıl ikna edicem:18:

şimdi de nasıl etsem de şu bağırsakları durdursam diye mi düşünüyon yoksa toz kahve üstüne limon damlatılıyordu galiba. ama yapma yine de bırak boşalsınlar :)))

fala inanma falsız da kalma demişler. bazıları çok güzel tutturuyor.

iştahının açılması iyi oldu yoksa halsizlikten spor mipor :) yapacağımız yok bizim :111:

vitaminsiz kalmistim iyice, gercekten iyi oldu acilmasi, iyice halden düsüp hasta olmadan..
bende evi bu halsizlikten ötürü iyice temizleyemedim bayadir, ba$tan savma yaptim, umarim yarin biara yapacak istek gelir :18: ipin ucu koptumuda zor tutuyor insan..
pazartesi sendromlarini hic özlememi$im tekrar calismaya baslayinca baya bir zorlanirim saniyorum ama alisirim sonucta mecburen yine
iyi olmu$ ciktiginiz ailece, acilmissindir canim ne güzel

ya ben havları görmesem yine yapmıycam daaaa hem tembellik hem de hastalıktan
havlar bir yerde toplanınca 1 ay süpürülmemiş gibi bir görüntü oluyor.

ben de gittiğimize sevindim. çünkü kaç gündür oğluşla eve tıkılıp kalmıştık.
bilim teknoloji merkezinde bi alet vardı. telleri olmayan bir arp. teller olması gereken yerde ellerini hareket ettiriyorsun ve müzik çalıyorsun. bayıldım. alıp eve getiresim geldi

sen müzikle ilgileniyormuşsun ya, yine başlasana. iyi gelir. ben hep bir enstrüman çalmak istedim ama hiç bir adım atmadım bu konuda.
dikiş dikmek de istedim ama yine bişey yapmadım

ya çok mu tembelim neyim :111:

ayy varyaaaa icimi okudun sankiiiii, gecen arkadasim geldi dedim yaa hanii, onunlada konustuk, benim evin hemn yolun karsisina müzik okulu acildi, i$le ilgili sorunumu halledince hemen bakacam uygun saatler olursa.. bende gitar calmayi ögrenmek istiyorum, biara piano almistim birkac sene evvel, ders almayada baslamistim ama cok yogun calisiyordum ozamanlar ve ne yazikki sürekli devam edemedim ve piyanomu sattim aldigimda daha ucuz bir fiyata ben carsida oturdugumu demistim daha evvel, hersey aslinda hemen evimin dibinde, müzik aletleri saten yerde, müzik okuluda ama benimki istemiyordu müzikle ugrasmami diye birakmistim..
bu arada son yolladigim özel mesajimda bazi yerlerde __ dedi __ yazmisim, aslinda __ dedim __ yazmak istemistim ama aceleyle eksik cikmis harfler

telleri olmadan elini koyunca nota basan eletide merak ettim , nasil oluyokii acabaa :44: ne ilginccc

ayyy ben de piyano sesine bir de keman sesine bayılırım. farid farjad dinleyesim geldi şimdi.
git valla kursa benim yerime de git. müzikle ilgilenmek çok çok iyi gelecek bebişim. ben de istiyoooommm yaa

o telsiz arpda teller görünmeyen ışıklar ileydi galiba. keşke çalmayı bırakıp bi de nasıl olduğuyla ilgilenseydim

gidecem insallah, $u i$le ilgili durumumu bir halledeyim önümüzdeki haftalardada, küllerimden dogayim yineee
sen ikinci cocugu düsünüyormusun bilmiyorum ama eger düsünmüyorsan onun okul vakitleri arasina aslinda istedikten sonra bir aktivite sIkI$tirabilirsin canim.. belki seneye hem bu okul durumuna daha fazla alismis olursun ve sende birseyler yaparsin..
Arpin telleri varmis demekki, lazer teller :44:

yapmak istediğim çok şey var ama önce biraz gezeyim :))))
enstrüman kursu, web tasarımı kursu, omuzlarım için spor hatta basenlerim için aletli spor vs

canımm ben artık yatayım. yarın okul var. oğluş da kayuu izliyor. o bitince uyuycaz dedim ona.
çamaşır var asılacak. ütü yapmam gerekiyor mu ona da bakayım. kıyafetleri kalmış mı ütülü falan.

2. bebeği düşünmüyoruz galiba. ya da ben biraz daha kilo verince belki düşünürüz. ama zor yaa. tam rahata alışmışken :)))))

bugün bişey ararken hamileyken bişeyler yazdığım ajanda geçti elime.
mide bulantılarımın olduğu günler.. düşününce bile midem bulanıyor o günleri... bu mide bulantısını yaşadıktan sonra 2. yi nasıl yapıyorlar diyordum ama oğlumu kucağıma aldığım anda bi tane daha yapalım demiştim :) tabi sonra görünce anyayı konyayı vazgeçtim :))))

hadi ben kaçtım. öptüm iyi geceler canım

hic hamile kalmadim yada düsük yapmadim, o yüzden ancak tahmin edebiliyorum bir annenin yasayabilecegi zorluklarida güzellikleride ama tam olarak bilmem imkansiz tabiki :26:
Allah oglu$unuza saglik, ömür ve güzel kader versin, bencede yeter.. bende saniyorum 1 tane yapardim olsa..
gez toz bu sene tadini cikar, seneye yaparsin yapmak istediklerini ozaman hala canin isterse
Allah rahatlik versin canim, görüsmek üzere

merhaba canımcım, nasılsın?

ben bu sabah, geç de olsa oğluşu okula götürmeyi başardım :118: :119:

biraz kızdım, dedim ki; okula gidicez, ister ağlayarak, ister gülerek. tabi o bişey anlamadı. hadi seç hangi kitabını götüreceğini dedim. bizimki doldurdu oyuncakları çantaya :))) kapıda öğretmeni karşıladı. bana bay bay yaparken yüzüme bakmadı bile sıpam. küsmüş. yerim ben onun nazını da cazını da

oğluşu bıraktıktan sonra biraz dükkan gezdim okul çevresinde. sonra market alışverişi yapıp tranvayla eve döndüm.
kahvaltıda 2 haşlama yumurta,peynir, yeşil zeytin, 1 çorba kaşığı fıstık ezmesi (senden özendim) yedim. 1 koca dilim köy ekmeği ile. ama incesinden.

karnabahar almıştım marketten onu pişirdim kıymalı soğanlı salçalı. az önce de dayanamayıp süpürge yaptım halıları.

birazdan hazırlanıp çıkıcam oğluşu almaya. yürüyerek gidicem.

sen neler yaptın, topladın mı evi?

amin bebişim, tşk ederim güzel dileklerin için. Allah sana da nasip etsin bu güzel duyguyu inşallah.

benim bi ara yazlıkları kaldırıp kışlıkları çıkarmam gerek. kabanım ortada sadece, onu kuru temizlemeye vermiştim de o nedenle kalmıştı dolapta kılıfıyla.

ben alışverişimi mecburen internetten yapıyordum. geçen sezon bitiminde bir bot almıştım topuklu. dün denedim ayak boşluğuma değmiyor ayakkabının tabanı.
ona göre bi aparat vardır di mi?

sen bir topuklu ayakkabı uzmanı olarak bilirsin bacım :)

ayy severimm ben onuu, kiyamam yaaa.. gecen sene ayni sorunlari yasadi ablam, mecburen geri almi$lardi, cocuk anneye babaya yok gibi davranmaya ba$lami$ti, bu sene severek gidiyor.. ya$indan önce ali$tirmaya calismak cocugu sogutuyormu ki acaba :44:
benimde disarida i$lerim vardi, biara cikip halledip geldim, cok uzun kalmadim ama tabiki yürüyerek gidip geldim..
evi toparladim ama temizlemedim, derli toplu temiz gibi duruyor ama ben biliyorum temiz olmadigini yarinda disari cikmam lazim biara, eger üsenmezsem cikmadan önce yada geldikten sonra yaparim belki kalanlarini
Taylan kümeliden duydugumdan beridir ihmal etmeden gece yatmadan ve uyandigimda elma sirkesi + su karisimini iciyorum ihmal etmeden.. elma sirkesini ictikten 1-2 saat sonra 1 tane elma yemistim, saat 15.00 gibi bir parca tavuk yedim, biara 1 tane kiwi yemistim.. simdi yine 1 parca tavuk yicem.. aksam vakitlerindede 1 kase yogurt ve 1 tanede mandalina yerim..
birazdan diziler ba$lar, tv nin kar$isina aldim bisikletimi, birazdan dizi izlerken normal tempoda pedal cevirecem 1 saat

burada yazlik ki$lik kaldiramiyorsun inanki Gülcümm, tam yazin ortasinda 2-3 hafta sonbahar havasini yasayabiliyorsun, yada i$yerinde, evde yada ev gezmelerinde evlerin icin cok sicak oldugu icin kalin giyinemiyorsun paltolarin altindan, o yüzden hersey dolapta yazlik ki$lik kari$ik.. ama disarida dolasacaksan sIkI sIkI giyinme hadi yiyorsa :18:
ben bugüne kadar internetten hic alisveris yapmadim ama izmirdeki ablamda sürekli internetten alir kiyafetlerini, ben cesaret edemem , olmazsa yada begenmezsem geri yolla bekle felan ugrasmam daha ( tembelim )
botunun topuk kismimi yere degmiyor ? kücük mü yanii :44: ayakkabi tabanlari var cesit cesit genis ayakkabiyi daraltmak icin yada tabani yumusak basabilmek icin ama bu bo$lugu doldurmak ne kadar saglikli olurki bacimm, yolla yenisini göndersinlerr, heleki topuklunun rahat olmayani hic cekilmez degistirsinler yolla bence..
hafta ici birgün benimde gicip ufak tefek alisveris yapmam lazim, bir palto ve birde ayakkabi alsam iyi olur, bir iki tanede hosuma giden pantolon bluz olursa alirim belki..

bizimkinin konuşmasında ilerleme oldu. iyi ki vermişiz. az konuşan bir anne ile çocuk ne kadar konuşabilecekti ki göndermesek ağlasa da zırlasa da gidecek okula kendi iyiliği için. bugün çok mutluymuş okulda. öğretmenleri özlemiş okulu dediler. oğluşun nazı bana galiba sadece :)

sanırım sirkeli su olayını kendime hatırlatmak için evin heryerini post-it lerle doldurmam gerek. unuttum daha hiç yapmadım o konuştuğumuz günden beri.

yemekleri yavaş yavaş arttır canım. yine az yemişsin. sürdün mü bisiklet?

ben de zaten öyle dar zamanlarda kaldırıyorum ki, aradan 1 ay geçiyor geri çıkarmam gerekiyor

ben internetten alışverişe oğluş doğduktan sonra başladım, evden çıkamadığımdan. geri göndermek bişey değil de, kargoyu evde mahkum kalıp beklemek kötü oluyor. bir de bazen aynı gün gelmiyorlar hadiiii bir sonraki gün de evde bekle siniirr. bakkala gitcen gidemiyon ya kargo gelirse diye.
bugün mesela tam eve geldim baktım kapıda kargo :) ben öğleden sonra gelirler sanıyordum. 3 tane ucuzlardan babet almıştım. ev terliği niyetine 10 tl den her biri :)

botumu alalı çok oldu. geri gönderemem. 1 hafta süresi var geri göndermek için. 1 aya da çıkarmış olabilirler süreyi.

bot küçük değil, şöyle anlatayım; ayağımın ucu ve topuğu ayakkabı tabanına değiyor ama orta kısım değmiyor. belki de topuklunun kuralı budur

ben de mont istiyorum. totomu kapatacak, hafif olacak, hani şu kaz tüyü dolgulu olanlardan.
pantolon ihtiyacım da var. bugün baktığım mağazada çocuk sırıtarak en büyük kot bedenimiz 30 demez mi gıcccıııkkkk
bi de benim çapraz çanta ihtiyacım var. kaç zamandır bir beğenip alamadım. oğluşla okuldan dönerken 2 elimin boş olması gerek. oğluşun çantası, benim çantam, bi elimde oğluş, bi de bazen extra bir poşet oluyor (yüzme kıyafetleri veya eşofmanları) otobüs dolunca tek koltuğa sığamıyoz o şekilde :)
şu anki çantam kocaman ve ağır. küçük olunca mecbur hafifletirim onu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…