merhaba canım, uğrayamadım. ama niye uğrayamadım hatırlamıyorum.
dün ne yaptık hatırlamıyorum. bütün gün evdeydik. çamaşır bulaşık yemek derken geçti zaman.
bugün bilim teknoloji merkezine gittik. çocuklara göre deneyler hazırlanmış bir sürü. güzeldi.
sabah ; simit peynir zeytin
öğlen ; alt komşumun getirdiği çiğ böreklerden+simit (evden çıkmak üzereydik ayaküstü yedik)
akşam; fırında palamut, kestane
evden çıkmana çok sevindim canım. fallar da bakılmış ohhh misss.
bağırsak sorunun da çözülmüş, ona da sevindim.
artık normal beslenmeye geçme zamanı.
ben de artık biraz çeki düzen vermeliyim kendime. hiç dikkat etmez oldum. zaten son 5 gündür yürümedim de.
ama hastaydım yaa, olsun o kadar. regli de atlatınca hızlanmam lazım. yeni yıla ne kaldı şurda :18:
yarin yine cikacam evde, islerim var halletmem gereken..
Vallhi sorma, demokraside cagreler tükemiyor iste, karsilikli oturma imkanimiz olmayinca böyleside iyi oluyor,, pek fala inanan birisi olmadigim halde o kuzenim ciddi anlamda uzmandir bu konuda diyebilirim, sallayiptami tutuyor yoksa görüptemi söylüyor biliyorum ama birsekilde tutuyor kadinin baktiklari..
$aka bir yana yilbasina hakkaten sadece 42 gün kalmi$ :18: benimde bugün istahim acildi, insallah böyle devam etmez, spora baslicam yarin cünkü bugün normal yeme düzenine döndüm $ükür.. halsizliklerimden kurtuldum bugün, saniyorum yarinda spor yapabilirim ufak ufak..
Buarada bagirsaklarim bir cözüldü pir cözüldüüü , gece yatamadim bileee, iyide oldu ama rahatsizlikta verdi biraz, insallah bu gece rahat uyurum :18:
ya ben havları görmesem yine yapmıycam daaaa hem tembellik hem de hastalıktan
havlar bir yerde toplanınca 1 ay süpürülmemiş gibi bir görüntü oluyor.
ben de gittiğimize sevindim. çünkü kaç gündür oğluşla eve tıkılıp kalmıştık.
bilim teknoloji merkezinde bi alet vardı. telleri olmayan bir arp. teller olması gereken yerde ellerini hareket ettiriyorsun ve müzik çalıyorsun. bayıldım. alıp eve getiresim geldi
sen müzikle ilgileniyormuşsun ya, yine başlasana. iyi gelir. ben hep bir enstrüman çalmak istedim ama hiç bir adım atmadım bu konuda.
dikiş dikmek de istedim ama yine bişey yapmadım
ya çok mu tembelim neyim :111:
ayyy ben de piyano sesine bir de keman sesine bayılırım. farid farjad dinleyesim geldi şimdi.
git valla kursa benim yerime de git. müzikle ilgilenmek çok çok iyi gelecek bebişim. ben de istiyoooommm yaa
o telsiz arpda teller görünmeyen ışıklar ileydi galiba. keşke çalmayı bırakıp bi de nasıl olduğuyla ilgilenseydim
hic hamile kalmadim yada düsük yapmadim, o yüzden ancak tahmin edebiliyorum bir annenin yasayabilecegi zorluklarida güzellikleride ama tam olarak bilmem imkansiz tabiki :26:
Allah oglu$unuza saglik, ömür ve güzel kader versin, bencede yeter.. bende saniyorum 1 tane yapardim olsa..
gez toz bu sene tadini cikar, seneye yaparsin yapmak istediklerini ozaman hala canin isterse
Allah rahatlik versin canim, görüsmek üzere
merhaba canımcım, nasılsın?
ben bu sabah, geç de olsa oğluşu okula götürmeyi başardım:118: :119:
biraz kızdım, dedim ki; okula gidicez, ister ağlayarak, ister gülerek. tabi o bişey anlamadı. hadi seç hangi kitabını götüreceğini dedim. bizimki doldurdu oyuncakları çantaya :))) kapıda öğretmeni karşıladı. bana bay bay yaparken yüzüme bakmadı bile sıpam. küsmüş. yerim ben onun nazını da cazını da
oğluşu bıraktıktan sonra biraz dükkan gezdim okul çevresinde. sonra market alışverişi yapıp tranvayla eve döndüm.
kahvaltıda 2 haşlama yumurta,peynir, yeşil zeytin, 1 çorba kaşığı fıstık ezmesi (senden özendim) yedim. 1 koca dilim köy ekmeği ile. ama incesinden.
karnabahar almıştım marketten onu pişirdim kıymalı soğanlı salçalı. az önce de dayanamayıp süpürge yaptım halıları.
birazdan hazırlanıp çıkıcam oğluşu almaya. yürüyerek gidicem.
sen neler yaptın, topladın mı evi?
amin bebişim, tşk ederim güzel dileklerin için. Allah sana da nasip etsin bu güzel duyguyu inşallah.
benim bi ara yazlıkları kaldırıp kışlıkları çıkarmam gerek. kabanım ortada sadece, onu kuru temizlemeye vermiştim de o nedenle kalmıştı dolapta kılıfıyla.
ben alışverişimi mecburen internetten yapıyordum. geçen sezon bitiminde bir bot almıştım topuklu. dün denedim ayak boşluğuma değmiyor ayakkabının tabanı.
ona göre bi aparat vardır di mi?
sen bir topuklu ayakkabı uzmanı olarak bilirsin bacım :)
ayy severimm ben onuu, kiyamam yaaa.. gecen sene ayni sorunlari yasadi ablam, mecburen geri almi$lardi, cocuk anneye babaya yok gibi davranmaya ba$lami$ti, bu sene severek gidiyor.. ya$indan önce ali$tirmaya calismak cocugu sogutuyormu ki acaba :44:
benimde disarida i$lerim vardi, biara cikip halledip geldim, cok uzun kalmadim ama tabiki yürüyerek gidip geldim..
evi toparladim ama temizlemedim, derli toplu temiz gibi duruyor ama ben biliyorum temiz olmadiginiyarinda disari cikmam lazim biara, eger üsenmezsem cikmadan önce yada geldikten sonra yaparim belki kalanlarini
Taylan kümeliden duydugumdan beridir ihmal etmeden gece yatmadan ve uyandigimda elma sirkesi + su karisimini iciyorum ihmal etmeden.. elma sirkesini ictikten 1-2 saat sonra 1 tane elma yemistim, saat 15.00 gibi bir parca tavuk yedim, biara 1 tane kiwi yemistim.. simdi yine 1 parca tavuk yicem.. aksam vakitlerindede 1 kase yogurt ve 1 tanede mandalina yerim..
birazdan diziler ba$lar, tv nin kar$isina aldim bisikletimi, birazdan dizi izlerken normal tempoda pedal cevirecem 1 saat
burada yazlik ki$lik kaldiramiyorsun inanki Gülcümm, tam yazin ortasinda 2-3 hafta sonbahar havasini yasayabiliyorsun, yada i$yerinde, evde yada ev gezmelerinde evlerin icin cok sicak oldugu icin kalin giyinemiyorsun paltolarin altindan, o yüzden hersey dolapta yazlik ki$lik kari$ik.. ama disarida dolasacaksan sIkI sIkI giyinme hadi yiyorsa :18:
ben bugüne kadar internetten hic alisveris yapmadim ama izmirdeki ablamda sürekli internetten alir kiyafetlerini, ben cesaret edemem , olmazsa yada begenmezsem geri yolla bekle felan ugrasmam daha ( tembelim)
botunun topuk kismimi yere degmiyor ? kücük mü yanii :44: ayakkabi tabanlari var cesit cesit genis ayakkabiyi daraltmak icin yada tabani yumusak basabilmek icin ama bu bo$lugu doldurmak ne kadar saglikli olurki bacimm, yolla yenisini göndersinlerr, heleki topuklunun rahat olmayani hic cekilmezdegistirsinler yolla bence..
hafta ici birgün benimde gicip ufak tefek alisveris yapmam lazim, bir palto ve birde ayakkabi alsam iyi olur, bir iki tanede hosuma giden pantolon bluz olursa alirim belki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?