Gülcümmm nerelerdesinn ? bugün daha iyi olabileceginizi umuyorum, okula götürecem demistin ?
ben sabaha karsi uyumusum, az önce uyandim daha
Dün Saba Tümer in programinda Taylan Kümeli vardi, elma sirkesinin zayiflattigi dünya tarafindan kanitlanmistir, ku$kunuz olmasin dedi, bircok sey iyi geldiginide söyledi.. sabahlari 1 cay kasigi sirke bir bardak suya eklenip icilecek ve yatmadan öncede 1 cay kasigi elma sirkesi suyla tüketilecek, fazlasi degil dedi.. ondan duyunca devam etmeye karar verdim, son 10 gündür birakmistim..
kalkar kalkmaz bir tatli kasigi sirke koydum bir bardak suya ve ictim , gecede yapacam,, yilbasina kadar sende dene canim.. bal kullanirsaniz hicbir ise yaramaz dedi,, önceden ictigimde bal koyuyordum ama bundan sonra balsiz olacak..
Paylasmak istedim, hepimiz saglikli ve zayif olalim
dün tavuk pisirip yedim, direncim artti biraz cok sükür, salatasiz ekmeksiz öyle atistirdim, cünkü salata bile yesem tavugu yiyemeyebilirdim..
Aksam bir arkadasim geldi cay ictik beraber, oda beni biraz oyaladi iyi olduu.. evde yapilmasi gereken öyle cok i$ güc varkiii, artik bir ucundan tutmaliyim galiba
öyle inatçı ki burnuna sprey yazmıştı doktor. onu kullansak burnu açılacak ama ona da karşı çıkıyor.
bugün de okula gitmedik henüz. ben 1 saatliğine de olsa götürmek istiyorum ama şimdi öğle yemeği ve uyku zamanı. son ders sanat dersi ona yetiştirsem iyi olacak. iyice okuldan uzaklaşacak yoksa. bi de h.sonu tatili girince araya.
zaten sınıf arkadaşları da öksürüyorlarmış. öksürük inatçı çıktı. 1 ayı bulmasa bari. 15 gündür öksürüyor.
Dün ablamla görüstük kameradan, yigenim geldi biara onunla sohbet ettik, saniyorum senin oglu$tan birkac ay büyük olmasi lazim, anasinifinda oda. bana diyorki deniz teyzee okulda iki arkadasim agliyor sevmiyorlar okula gitmeyii, aslinda okula gelmek okadarda fena bir$ey degil yaa .. diyor velett.. gecen senede denediler göndermeyi ama gecen sene sevmemisti, cocuk kendini terkedilmis hissedince tekrar aldilar, bu sene severek gidiyormus neyseki.. sanmiyorum uzaklasacagini, onlar orada birsürü arkadasiyla ne güzel vakitler geciriyorlar, mutlu bile oluyordur.
belki yüzme derslerinde bu cocuklar öksürügü kapmis olabilirlermi acaba :44:
senin yerinde olsam dışarı çıkıp gezerdim.
ohhh kafamı dinlerdim. ya da güzel bir uyku çekerdim.
sonra çıkıp yemek yerdim.
sonra bir film alırdım.
çay demleyip yanında küçük bir cıss ile yerdim
sonra sakin müzikler çalan bir yerde kahve içerdim dışarıyı seyrederek.
ne güzel ifade ediyor kendini minnak yiğenin.bizimki de seviyor aslında sadece bize naz yapıyor. öğretmenleri sınıfa girdiği andan itibaren gülmeye başlıyor, ağlamayı bırakıyor diyor:26:
yüzme dersi 2 haftada bir var. geçen derse de girmemişti hasta olduğu için :26:
ama okul gezisi yapıldı. biraz soğuk bir günde. belki o gün üşütmüşlerdir.
anasınıfını mecburiye çeviriyorlar ya, oraya alışan ilkokula da alışacak mecburen. erken kalkmak mecburen, işe gitmek mecburen, mecburen mecbureen....
ama zor yaa, daha çok küçükler. bizimki daha donunu geri yukarı zor çekiyor
posta kutun dolmuş canım bu arada.
bakarsın sistemi eski haline çevirirler tekrar. deneme tahtası şimdi bu yaptıkları.
çocuklarımız devlet malı değil ya, cezasını öder yine de vermeyiz okula gidecek olgunluğa erişene kadar.
Sedefcim ben şimdi oğluşa yemek yedirip okula götürmeye çalışıcam. yapabilirsem
gelince görüşürüz yine. öptüm seni
tahmin ettim gidemeyeceginizi zatennbirak cocuk az daha iyile$sin, ne güzel uyku cekmi$ i$te
Aksam yemeginde cok saglikliiii.. afiyet olsun canimm.
amannn ben napacam yaaaa, hicbirsey yaptigim yok inankii, müzik dinliyorumm falan filan i$teee .. simdi kalkip bir du$ yapacam, sonra biraz Dua okur dizi izlerimm..
Hani bir laf varya namazda gözü olmayanin ezanda kulagi olmaz diyeee, iste benimkide o misal, göya ali$verise gidecektim mutfak iicin ama i$tah yok diye oda yarina kaldi ama yarin uyanir uyanmaz gider alirim, havada cok soguk ve kapali, yarinda böyle olmazsa cikip bir kahve icer biraz dolanir dönerim eve..
uyandigimda ac karnina 1 tatli kasigi sirkeli su ictim, baya bir sonra kahve yaptim ve kahveyi icerkende 1 avuc kabak cekirdegiyle normal cekirdek yedim karisik..sonra azicik cay demledim 5 zeytin azicik peynir attim agzima ( yine ekmek yok ).. 1 tane balik yagi hapi ictim, 1 tatli kasigida bal yuttum.. sonra yine 5 tane zeytin 3-4 dilim peynir yedim
tabii bütün bu yediklerimi gün icinde lokma lokma yedim diyebilirimyok i$tah yok, hicbirsey istemiyor canim.. tabii söylemesi igrenc ama son 10 gündür sadece 1 kere tuvalete cikabildim, o da kayisi cayi yardimiyla. yemeyince olmuyor i$te
yer açtım canımbu arada seninde mesaj kutun dolmus canimm, bir saattir yazdim simdi kaydettim masaüstüne, kutun bosalinca yollarim artik
:) benim umudum vardı, özlemiştir diyordum ama olmadı.
müzik dinle, süslen püslen bebişim. gittin mi alışverişe bu sabah?
yulaf ezmesi ye ve bol su iç, bağırsakların çalışabilsin. l
yer açtım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?