May-girls Grubunun Birlikte Zayıflama Deneyimleri

öyle inatçı ki burnuna sprey yazmıştı doktor. onu kullansak burnu açılacak ama ona da karşı çıkıyor.
bugün de okula gitmedik henüz. ben 1 saatliğine de olsa götürmek istiyorum ama şimdi öğle yemeği ve uyku zamanı. son ders sanat dersi ona yetiştirsem iyi olacak. iyice okuldan uzaklaşacak yoksa. bi de h.sonu tatili girince araya.

zaten sınıf arkadaşları da öksürüyorlarmış. öksürük inatçı çıktı. 1 ayı bulmasa bari. 15 gündür öksürüyor.

elma sirkesini bende deneyim. ama ben hep unutuyorum. saat kurmam gerek. yemekten 30 dk önce içilecek yaa.

yemek yapıp yemene ve arkadaşınla çay iiçmene çok sevindim.

Dün ablamla görüstük kameradan, yigenim geldi biara onunla sohbet ettik, saniyorum senin oglu$tan birkac ay büyük olmasi lazim, anasinifinda oda. bana diyorki deniz teyzee okulda iki arkadasim agliyor sevmiyorlar okula gitmeyii, aslinda okula gelmek okadarda fena bir$ey degil yaa .. diyor velett.. gecen senede denediler göndermeyi ama gecen sene sevmemisti, cocuk kendini terkedilmis hissedince tekrar aldilar, bu sene severek gidiyormus neyseki.. sanmiyorum uzaklasacagini, onlar orada birsürü arkadasiyla ne güzel vakitler geciriyorlar, mutlu bile oluyordur.
belki yüzme derslerinde bu cocuklar öksürügü kapmis olabilirlermi acaba :44:

senin yerinde olsam dışarı çıkıp gezerdim.
ohhh kafamı dinlerdim. ya da güzel bir uyku çekerdim.
sonra çıkıp yemek yerdim.
sonra bir film alırdım.
çay demleyip yanında küçük bir cıss ile yerdim
sonra sakin müzikler çalan bir yerde kahve içerdim dışarıyı seyrederek.

ne güzel ifade ediyor kendini minnak yiğenin. bizimki de seviyor aslında sadece bize naz yapıyor. öğretmenleri sınıfa girdiği andan itibaren gülmeye başlıyor, ağlamayı bırakıyor diyor:26:

yüzme dersi 2 haftada bir var. geçen derse de girmemişti hasta olduğu için :26:
ama okul gezisi yapıldı. biraz soğuk bir günde. belki o gün üşütmüşlerdir.

günlerin acligindan ötürü cok halsizim, o yüzden cesaret edemiyorum cikmaya, hazirlanirken bile yorulurum zaten ama alisveris yapmam lazim eve, meyve yogurt felan almaliyim, vitaminsiz kalmayim daha fazla yoksa hasta düsecem, evdede pek birsey kalmadii.belki yarina daha iyi hissedersem arkadasimla bir kahve icerizz disarida cünkü yarin calismiyor.
birde benim kötüü bir huyum varrr, yalniz gezmeyi sevmiyorumm, keske sevseydim cünkü hep yalnizim burada, bazen Türkiyeye tasinma fikri daha mantikli geliyor

yaa ya$i ufak cocuga anasinifini sevdirmek bile bukadar zorken, birde nasil 5 yasinda 1. sinifa baslatiyorlar anlamiyorum, cok sacma bir sistemmis gibi geliyor bana..........

anasınıfını mecburiye çeviriyorlar ya, oraya alışan ilkokula da alışacak mecburen. erken kalkmak mecburen, işe gitmek mecburen, mecburen mecbureen....
ama zor yaa, daha çok küçükler. bizimki daha donunu geri yukarı zor çekiyor

posta kutun dolmuş canım bu arada.

bosallatim posta kutusunu simdi
ay yazik yaaa, ali$sinlar derken tam tersi sogutacaklarrr, biz yine 7 yasindaydik ve eskiden yasi ufak olunca almazlardi bileee.. babam benden 1,5 yas kücük olan kardesimi benle ayni sinifa gönderebilmek icin beni büyük yolladi hattaa digerlerinden birkay ay büyüktüm
kardesimide rica minnet aldilar, cünkü o daha 6 yasindaydi ve hergün aglardiiiii, ayy ne üzülürdüm onun haline , simdikiler birde daha ufak basliyor, zaten duyduguma göre herkes rapor aliyormus erken yollamamak icin

bakarsın sistemi eski haline çevirirler tekrar. deneme tahtası şimdi bu yaptıkları.
çocuklarımız devlet malı değil ya, cezasını öder yine de vermeyiz okula gidecek olgunluğa erişene kadar.

Sedefcim ben şimdi oğluşa yemek yedirip okula götürmeye çalışıcam. yapabilirsem

gelince görüşürüz yine. öptüm seni

bak bu lafi sevdim .. cocuklarimiz devlet mali degil yaa ama deneme tahtasida edilmesinler birzahmettt
tamam canim, kolay gelsin sana, bende kocaman

yine benim sipaydi kazandi ya laa.
2 saat dil doktum yok ikna edemedim keratayi. gidemedik okula. agladi agladi sonunda sarilip uyuduk:)

hala uyuyor, ben kalkip ona corba yaptim. bi de tv de gordugum tatliyi yaptim.

aksam yemegi de dunden kalanlar olacak. bulgur pilavi ve birazcik haslama et.

Sedefcim sen neler yaptin?

tahmin ettim gidemeyeceginizi zatenn birak cocuk az daha iyile$sin, ne güzel uyku cekmi$ i$te
Aksam yemeginde cok saglikliiii.. afiyet olsun canimm.
amannn ben napacam yaaaa, hicbirsey yaptigim yok inankii, müzik dinliyorumm falan filan i$teee .. simdi kalkip bir du$ yapacam, sonra biraz Dua okur dizi izlerimm..
Hani bir laf varya namazda gözü olmayanin ezanda kulagi olmaz diyeee, iste benimkide o misal, göya ali$verise gidecektim mutfak iicin ama i$tah yok diye oda yarina kaldi ama yarin uyanir uyanmaz gider alirim, havada cok soguk ve kapali, yarinda böyle olmazsa cikip bir kahve icer biraz dolanir dönerim eve..
uyandigimda ac karnina 1 tatli kasigi sirkeli su ictim, baya bir sonra kahve yaptim ve kahveyi icerkende 1 avuc kabak cekirdegiyle normal cekirdek yedim karisik..sonra azicik cay demledim 5 zeytin azicik peynir attim agzima ( yine ekmek yok ).. 1 tane balik yagi hapi ictim, 1 tatli kasigida bal yuttum.. sonra yine 5 tane zeytin 3-4 dilim peynir yedim
tabii bütün bu yediklerimi gün icinde lokma lokma yedim diyebilirim yok i$tah yok, hicbirsey istemiyor canim.. tabii söylemesi igrenc ama son 10 gündür sadece 1 kere tuvalete cikabildim, o da kayisi cayi yardimiyla. yemeyince olmuyor i$te

bu arada seninde mesaj kutun dolmus canimm, bir saattir yazdim simdi kaydettim masaüstüne, kutun bosalinca yollarim artik

:) benim umudum vardı, özlemiştir diyordum ama olmadı.

müzik dinle, süslen püslen bebişim. gittin mi alışverişe bu sabah?
yulaf ezmesi ye ve bol su iç, bağırsakların çalışabilsin. l

bu arada seninde mesaj kutun dolmus canimm, bir saattir yazdim simdi kaydettim masaüstüne, kutun bosalinca yollarim artik
yer açtım canım

selamm canimm, nasil oldunuz oglu$la sen?
Dün gece uyuyamadim neredeyse sabaha kadar, o yüzden az önce uyandim, sirkeli suyumu ictim, sonra cay demledim iki fincanlik, 1 ince dilim ekmek üzerine nutella sürdüm cayla yedim simdi. cayimi icince hazirlanip market alisverisine gidecem, aksama dogruda carsida biraz dolanirim, bir kahve icer dönerim eve, hele önce market alisverisini yapayimmm daa, evde yogurt, yumurta, meyve bitmis..biraz mercimek corbasi yada yayla corbasi yaparim bugün, migdem yumusasin birazz artik..

nerelerdesin yawru ku$um )
market alisverisine bekledim bekledimmmmmm en sonunda taa aksam vaktinde ciktim, önce carsi boyu yürüdüm yavas yavas, biraz nefes aldim, dönüstede markete ugrayip, meyve, yogurt, limon,yumurta hazir corba vs.. aldim, yiyebilecegim pratik seyler aldim i$te.. geldigimde cok cok halsiz ve actim, hazir corba yaptim kendine koydum fincana ictim..bir tanede mandalina yerim heralde birazdan..
Tüm günün simdiye kadarki blancosu : 1 ince dilim cikolatali ekmek , 1 paket hazir corba...
1 fincan kahve, 1fincan cay ve ne kadar ictigimi bilmiyorum ama gidip gelip su iciyorum.. oldukca halsizim neyseki hergün 1 tane balik yagi hapi ve 1 tanede probiyotik toz yutuyorum..
bagirsak sorunum ne yazikki devam ediyor, evde 1 tane kayisi cayi kalmis sadece ve almayi unuttum gittigimde, 1 tane pek ise yaramiyor ama yapip yinede icecem ve sabahta ac karnina kiwi yerim, sonra yogurt felan yiyip yükleneyim biraz bagirsak yumusatici tüm formüllere
Bir kuzenim var süper fal bakar, ablam ona gitmis, kamerayi actilar karsilikli kahve ictim benim kuzen ve ablamla bir güzelde falima baktii

selammm canim, yoksunn :44:
bugün 1 kere saglam bir sekilde karnimi doyurdum, dün cok yüklendim galiba bagirsak yumusatici secenekleree ve dogru düzgün uyuyamadimm, cok sükür bagirsak sorunum simdilik cözüldü..
bugün 2 yumurta yedim,2 dilim ekmek yedim günlerden sonra ilkkez, 1 tane domates ve bir tanede mandalina, simdi kahve iciyorum, daha sonra bir tane kivi ve belkide biraz yogurt yerim..
Sen nerelerdesin canim, bugün pazar gercii, ailece evdesinizdir yada disari cikmissinizdir.. güzel bir pazar aksami diliyorum ve öpüyorum

merhaba canım, uğrayamadım. ama niye uğrayamadım hatırlamıyorum.

dün ne yaptık hatırlamıyorum. bütün gün evdeydik. çamaşır bulaşık yemek derken geçti zaman.
bugün bilim teknoloji merkezine gittik. çocuklara göre deneyler hazırlanmış bir sürü. güzeldi.

sabah ; simit peynir zeytin
öğlen ; alt komşumun getirdiği çiğ böreklerden+simit (evden çıkmak üzereydik ayaküstü yedik)
akşam; fırında palamut, kestane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…