May-girls Grubunun Birlikte Zayıflama Deneyimleri

Vallahiii canimm bu kacinci gün bilmiyorum ama gercekten hic keyfim yok, öglen yaptigim kahvaltidan sonra tavuk gögsüyle curryli sote yaptim, cokta güzel oldugu halde aksam saat 18.00 gibi yaninda bir kase yogurtla yarim tabak yemegi koydum önüme ama bitene kadar cok zorlandim, iki postada yedim 15 er dakika araylaa.. suratim iyice ufaldiiii bagirsak sorunuda yasiyorum dogru düzgün yemeyincee.. neysee, insallah düzelirrr..

sende insallah yarina daha iyi olursun, hergün cevrek limonun kabugunu ye düzenli, bircok seye cok faydali, internetten arastirirsin vaktin olursa..
ikimizde online oldugumuz biara konusalim $u 5 kiloyu dedigin gibi
bende cikayim,Allah rahatlik versin.. kocaman öpüyorum

Selamm Gülcümm, nasilsinn?
sayfa ikimize özel gibi oldu, ba$ba$a kaldik diye direk sana selam yaziyorum
Bugün benim yawru ku$um evdee,aslinda i$e gidecek diye saatimi kurdum kahvalti hazirlamak icin, kahvaltiyi yaptiktan sonra aradi elemanini bugün evde kalacagini söyledii, baree önceden gitmeyecegini deseydinde uyusaydik doya doya dedim,gidecektim ama evde kalmak istedim son anda dedi :44: $imdi du$a girdii, iki dakika yazip cikacam ama bugünde anlatacaklarim var sanaa.. i$tahima gelince hala cok kötüü, sabah incecik bir dilim ekmegi zorla yedim, az öncede bir kaseden biraz eksik yogurt yedim zorlayarak..
seninde bugün e$in evdedir, güzel bir pazar diliyorum size ailece, ilk firsatta yazacamm, öptümm

bol bol sıvı al bebişim, aslında direkt SU iç. kışın insanın aklına su içmek gelmiyor. spor yapmadıkça :)
limonu yedim valla, birazdan yine yiycem. taze zencefil de attım yeşil çayıma. ikisini de yiycem. bugün hapşırık ve burun akıntısı da başladı.
5 kiloyu tabi ki spor eşliğinde vermeliyiz. ben yakında yürüyüş yapamıycam yağışlardan dolayı. hava da iyice soğudu. üşütüyorum yürürken.
o nedenle emektar kondisyon bisikletime geri döncem bi de pilates lastikleri ile basen eritmeye çalışcam.
sen neler planlıyorsun?

Selam Sedefcim, valla öylle oldu, özel sayfamız :)
eşim evdeydi bi de geç uyandım. sonra da işler güçler işte, kahvaltı hazırla, topla, bul.mak.sını boşalt, yerleştir, çamaşır topla, yenilerini as derken akşam oldu.

sabah değil öğlen :) ; 2 haşlama yumurta, peynir, 2 dilim çavdar ekmeği
akşam: 2 lahmacun, çiğ köfte (etsiz), ve künefe

pişman değilim ama içim rahat da değil. çok abarttım akşam yemeğini. ama canım nicedir şerbetli tatlı istiyordu. iyi geldi. çoktandır da lahmacun yememiştim.
metabolizmam hızlandı hemen bağırsaklarım çalıştı :)))

2 saat ütü yaptım. oğluşun neyi varsa kuruyan hepsini ütüledim.

ütü arasında yeşilçay ve ıhlamur yapmıştım soğumuşlar bile ben oturana kadar. (oturmadan önce bi de çamaşır astım, bulaşıkları kaldırdım, oğluşu uyuttum)

bu h.sonu hiç kapı dışarı çıkmadım. hee bu sabah ekmek almaya yolun karşısına geçtim :)

Afiyet olsun, canin neyi istiyorsa aslinda yiyeceksin azara azar, sonradan cok daha fazla cani istiyor insanin..künefee severim iyi yapilmu$sa ama $uanda canim hicbisey istemiyor..
yedigine ictigine imrenmedimdeeeee, neyse imrendigimi bilsen gülersinnn )) bagirsaklarini bosaltabildigineee neredeyse 1 haftadir hic tuvalete cikamadim söylemesi ayipp,, yiyemedigim icin saniyorum.. $imdi mecburen 2 tane kayisi cayi salladim, umarim geceye dogru etki ederde rahatlarim.. gerci rahatsizlikta vermiyor, cünkü karin ve migde bo$ olunca bagirsaklara yeterince yer var
sen haftaicine hic i$ birakmamissin canim masallaahhh, benimde artik bir ucundan tutmam lazim toparlanipta i$in gücün, birazdan cama$ir makenesini calistiracam, mutfak yemek yenmeyip pisirilmediginden temiz zaten evi süpürüp birde banyoyu temizlesem yeter..

cok gecmi$ olsun Gülcümmm, siviyida bol bol alamadim ama yine aklima geldikce ictim herzamanki kadar olmasada.. simdi kahve iciyorum,, tabiki tek lokma bile bir$ey yiyemedim bo$ migdeye kahve, üstünede kayisi cayi icecem, sIraya girdi bekliyorr )
Aslinda gecen gün 57 yasinda body fitness Türkiye $ampiyonu diye bahsettigim kadininda dedigi gibi, sporun hic yeri yok, evde oturuo dizi izlerken bile sIkIla$ma hareketleri yapabiliriz,, hic birsey bulamasakkk, internette yüzlerce video var lesliee ve buna benzer bisürü daha.. ama tembellik ediyoruz ve hep bir bahenenin arkasina saklaniyoruzz galibaa..
ben evde kosu bandi gelince yürümeyi planliyorum,, en iyi gelen eskiden beridir yürümek bana.. daha evvelde bahsetmistim eskiden 47-49 kilo arasinda gidip geldigimii, ozamanlarda cok yerdimmm ve cok inceydimmmm, sadece bol bol yürümeye borcluydum o hallerimii
Hattaaa cok isteyene ev i$leri bile zayiflatiyor canim, tabiii börekleri cörekleri götürmezlerse arkasindan yaaa i$teee tembelizz yaaa, herseye var bir bahanemizz.. konusmaya basladigimizdan beridir kilo veremesekte ciddi anlamda kiloda almadik, 1 ileri 1 geri kontrol edebildik ama yilbasina kadar 5 kilo garanti artikkkk in$allahhhhh

Selammm Gülcümmm, saniyorum haftasonunda cikamadigin iki günün acisini cikariyorsun gez tozzzzz, buldugun her firsattaaa at kendini disariyaaa, en iyi olani yapiyorsun.. benim eskiden öyle sosyal bir hayatim vardikiii, calismaktan bitkin düsüyordum ama yinede her cuma-cumartesi-pazar arkadasimla hep disaridaydik.. benim hatamm ne biliyormusun canimm, hayatimda biri oldugu zaman benim dünyam o ki$inin ekseni etrafinda dönmeye ba$liyor.. i$te bu cok büyük hata aslindaaa.. buara cok sIkI i$ bakmaya ba$ladik bana, bunaldim, evde oturmak cok keyifliii, zoraki uyanmalar yok, istedigin saatte istedigin her seyi yapabiliyorsun vs.. ama ayaklarinin üzerinde durabilmenin hazzida ba$ka.. bir cocugum olsaydii onunla ilgilenirdim ama böyle cok amacsizlasti hayatimmm.. saniyorum tekrar calismaya baslicam yakinda
ablam aradi simdiii, yolladigin mesaji acamadim daha, simdi acip okicam ablamla konusmam bitince,, simdi acil cikmaliyimm, geri dönecem öptüm

merhaba Sedefcim,

kahve ve çay diüretik. su yerine geçmez. aksine vücuttan su attırır. bağırsakların için bol bol su iç bence. mesela içine bi ince dilim limon at. öyle iç.

bence biz şimdi diyeti bırakıp senin yemek düzenini bir oturtmalıyız.

yine bişey yememişsin AZ yiyen KİLO ALIR . sloganımız bu, senin için :)

yemek yemezsen spor da yapamazsın. baş ağrısı, halsizlik, hatta düşüncelerini toplamayamazsın bile. kısacası afyonun patlamaz

omlet yap güzelce oturup ye emi :)

boş mideye kahve içe içe mideni bozucan aaaaAAAAAAAAAaAaaaAAAAA

dün gece oğluş çok öksürdü. banyo yaptığı için babasının yattığı odaya yatırmıştık. (bizim yatak odası evin en soğuk odası oluyor, kombi çalışsa bile)
ama baktım olmuyor sürekli kalkıp kontrol ediyorum haliyle. sabah 05:00 de yanıma aldım. yine devam etti öksürüğü. 08:00 gibi rahat uyumaya başladı.
oysa o vakitte uyanıp okula hazırlanmamız gerekiyor. ama 1 saat daha uyusun istedim. okula geç gittik.

10:30 da evdeydim. yürüyerek döndüm. kendimi yatağa attım. uyuyamadım da aslında tam olarak. ama öyle 3 saat yataktan çıkmadım. yarı uykulu yarı uyanık. acıkmadım da. ama baktım saat geçiyor. kalktım istemeye istemeye.

14:00 de; 2 yumurta haşladım. peynir ve çavdar ekmeğiyle yedim. 3 tane de küçük domates ve bir tane pörsümüş salatalık ile :))))

şimdi çay içiyorum. evim şahaneyi izliycem. veya erken çıkıp okul etrafında olan mağazaları gezicem geçen gün çocuğunu almaya giden anneler arasında en paspal olan bendim. azcık ciciler bakayım kendime.

aslında benim paspallığım yürüyebilmek için spor ayakkabı giymek ve kıyafetlerimi de ona uydurmaktan kaynaklanıyor.
topuklu ile rahat yürüyebilsem acayip havam olurdu

gece uyuyabilmiş olsam sanırım bugün avm gezerdim. o kadar avm gezdim kendime bişey alamadım. (eşofman altı hariç)
beğenemiyorum. veya deneme kabini fobim var

kesinlikle çalışmaya başla Sedefcim. çalışmak gibisi yok. o zaman ev işleri bile farklı bir işmiş gibi gelir. geçen gün çamaşır asarken bunu düşündüm.
çalışıyorken de ben yapıyordum ev işlerini ama bu kadar zor gelmiyordu. çünkü evde sürekli aynı şey yapılıyor pöööffff

alisverise gittigimde bendede ayni seyler oluyor Gülcümm inankii, oldugumuz kilolardan memnun olmadigimiz icin hicbirsey yakismiyor, bakip bakip geliyoruzz i$tee
umarim yakinda tekrar i$e ba$larim dedigin gibi canim, senin ve beni seven herkesin duasina ihtiyacim var, dua et benim icin

mesaj tekrari...............

Son düzenleme:

iki fincan kahve ictim, bir fincanin icine iki tane sallama kayisi cayi koyup ictim, bir fincan balli limonlu cay ictim.. yeme icme hicbirsey gözüm görmüyor hala üzülerek belirteyimkii, önceki gün yaptigim tavuk soteden yarim tabak atistirdim biraz önce, artik yüzüm uyusmaya baslayinca acliktan zorladim ve yedim.. daha iyi haberlerle gelebilmeyi umudediyorum

sen bunlari anlattikca ben ablamla konusuyor gibi oluyorum Vallaaa canim, oda senin gibii, onun bi tane oglu anaokuluna gidiyor, digeride daha 2 yasinda bile yok. bugün isyan ediyordu artik, her gece iki ki$i yatiyoruz ama bi kalkiyoruzki 4 kisi olmu$uz diyor oglu araba seklindeki yataklardan istedi diye aldilar, orda bile yatmiyor hala..
Paspallik diye adlandirmaaa canim yaa, topukluyla ben carsiya felan gidiyorum ama aslinda carsida gördügüm kizlara imreniyorum inankiii, cünkü eve geldigimde ayaklarim cok agriyor, tirnaklarim batiyor ve biran önce eve kendimi atma ihtiyaci hissediyorum ve buna benzer bisürü sikayetler....... ama rahatina düskün insanlara bakiyorum ordan oraya hizlica hareket ediyorlarr,, aslinda yol yürürken sen olmasi gerektigi gibi gidiyorsun, paspalca degilllllllllll.. iyimser olmak icin demiyorum böylee, hakkaten rahat ol bence

en son buraya mesaj yazdıktan sonra okuldan aradılar. oğlunuzun öksürüğü arttı. bugün erken alabilir misiniz diye.
eşimi aradım hemen. birlikte okuldan alıp doğru doktora -randevusuz- gittik. ama telefonda haber verdik. epey bekledik randevusuz olunca.
şurup yazdı ve de burun spreyi ama ikisini de oğluş istemedi. o kadar ısrara rağmen ağlaya ağlaya uyudu. yine o kazandı.

benim de burnum akıyor, gözlerim yanıyor şu an. limonlu ve zencefilli yeşil çay içiyorum.

akşam yemeğim; haşlama tavuk ve 1 kase oğluşun çorbasından. limonlu.

akşam yürüyüşümü yapamamış oldum. en azından sabah yürüdüm. ona da şükür.

bakalım bu gece uyku uyuyabilcez mi ?

4 kişi nasıl sığıyorlar yatağa yaff? demek ki düzgün yatıyor çocuklar. bizim oğluş 4 dönüyor yatakta sabah kadar. ben kenara sığışıverip kıpırdamadan yatıyorum :)))) o araba yataktan oğlum da istiyor. ama onun yatağı doğmadan alındı. büyüyebilen yataklardan. tek kişilik yatağı var ama yatan yok :))

ben de spor ayakkabıya iyi alıştım. ayak numaram yine büyür diye de korkuyorum. hamilelikte 1 numara büyüdü ve öyle kaldı.

topuklu ayakkabılar extra kalori yaktırıyor olabilir. epey efor sarfettiriyor bence üzerinde durabilmek için. ben 7 cm den yüksek topuk giyemiyorum. ama bazen görüyorum hem yüksek topuklu hem de platformu olan ayakkabılar giyip spor ayakkabı giymiş gibi gezenler var.

ama bazıları da giyiyor topukluyu öne eğik şekide yürüyorlar belden. komik oluyor

ya Sedefcim yapma böyle ama. biliyorum ocak ayına kadar 5 kg zayıflıycaz ama bu yoldan değil

lütfen yemek yeeEEEEEeeeEEEEeeee
ooooouuuuu yeeeeee

not: burda gülünecek

hergün bir haşlama yumurta ye, çok basit koy ocağa kaynasın 8 dk. kayısı kıvamında oohhh misss
meyve ye arada
süt iç tarçınlı
ton balığı ye hazır ne güzel

kııııız bu nasıl diyet sayfası habire ye ye yeeee diyom

Cok üzüldüm yaaa, kiyamamm.. keske ilaclari verebilmenin bir yolu olsaa :-((
sende kapmissin iyice hastaligi,, insallah ikinizde yarin cok daha iyi olursunuz ve iyice uykunuzu alirsiniz.. götürme okula oglu$u baree, dinlensin evde

Valla sormaa, ablam bugün bisey anlatti güleyimmi üzüleyimmi $a$Irdim ) kocasi demiski ara sira $u yataga gecelik giyinipte gelmeyi denesen birdee, ablamin cevabi : 2 kisi yatip 4 kisi kalkiypruz, sabah etegimin altinmdan mi toplayim cocuklari gecelik giyiptee... demekki onlarda 4 dönüyormu$
Günlük giyindigim topuklularim cok rahatlar aLI$ana, ama gece felan cikarken tabii daha zorlayanlarindan oluyor, ozamanda yol yürümedigim icin cok fazla zorlanmiyorum.. topukluya alisabilmen icin en azindan birkac hafta zorlansanda sürekli giyinmek gerekiyor.. mesela kendimde birsey farkettimkiii, calismayi biraktigimdan beridir, arada bir disari ciktigim icin eskisi kadar rahat yürüyemiyorum, biraz zorluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…