bizimkinin konuşmasında ilerleme oldu. iyi ki vermişiz. az konuşan bir anne ile çocuk ne kadar konuşabilecekti ki göndermesekağlasa da zırlasa da gidecek okula kendi iyiliği için. bugün çok mutluymuş okulda. öğretmenleri özlemiş okulu dediler. oğluşun nazı bana galiba sadece :)
sanırım sirkeli su olayını kendime hatırlatmak için evin heryerini post-it lerle doldurmam gerek. unuttum daha hiç yapmadım o konuştuğumuz günden beri.
yemekleri yavaş yavaş arttır canım. yine az yemişsin. sürdün mü bisiklet?
ben de zaten öyle dar zamanlarda kaldırıyorum ki, aradan 1 ay geçiyor geri çıkarmam gerekiyor
ben internetten alışverişe oğluş doğduktan sonra başladım, evden çıkamadığımdan. geri göndermek bişey değil de, kargoyu evde mahkum kalıp beklemek kötü oluyor. bir de bazen aynı gün gelmiyorlar hadiiii bir sonraki gün de evde bekle siniirr. bakkala gitcen gidemiyon ya kargo gelirse diye.
bugün mesela tam eve geldim baktım kapıda kargo :) ben öğleden sonra gelirler sanıyordum. 3 tane ucuzlardan babet almıştım. ev terliği niyetine10 tl den her biri :)
botumu alalı çok oldu. geri gönderemem. 1 hafta süresi var geri göndermek için. 1 aya da çıkarmış olabilirler süreyi.
bot küçük değil, şöyle anlatayım; ayağımın ucu ve topuğu ayakkabı tabanına değiyor ama orta kısım değmiyor. belki de topuklunun kuralı budur
ben de mont istiyorum. totomu kapatacak, hafif olacak, hani şu kaz tüyü dolgulu olanlardan.
pantolon ihtiyacım da var. bugün baktığım mağazada çocuk sırıtarak en büyük kot bedenimiz 30 demez mi gıcccıııkkkk
bi de benim çapraz çanta ihtiyacım var. kaç zamandır bir beğenip alamadım. oğluşla okuldan dönerken 2 elimin boş olması gerek. oğluşun çantası, benim çantam, bi elimde oğluş, bi de bazen extra bir poşet oluyor (yüzme kıyafetleri veya eşofmanları) otobüs dolunca tek koltuğa sığamıyoz o şekilde :)
şu anki çantam kocaman ve ağır. küçük olunca mecbur hafifletirim onu.
oğluşu erken uyumaya alıştırmalıyım. okula gitmediğmiz dönemde düzenimin bozuldu hastalıktan.
öptüm ve kaçtım canım. iyi geceler.
herkes cok faydasini gördügünü söylüyor canim sirkeli suyun, hatta diyetisyenler bile tüm dünyada bilimsel olarak kanitlandi zayiflamaya yardimci oldugu diyor.ben düzenli yapiyorum taylan kümeliden duyduktan sonra bakalim, kilo vermek isteyen herkesede bahsediyorum, hatta ablama da bahsettim bugün, oda alacakti bu aksam kocasiyla alisverise ciktiklarinda..
Oglu$un okula ali$maya ba$lamasina sevindim,dedigin gibi sanirim, nazi sadece sana
bisiklet sürdüm ama zorlandim baya, karadayiyi izlerken sürdüm tv karsisinda
bugün yagsiz pi$mis tavuk yedim, 1 kase tarcinli yogurt, 1 elma ve 1 tanede kiwi yedim tüm gün, bol bolda su iciyorum, mandalina yiyecegimi söylemistim ama yemedim, canim istemedi, cok bile geldi o yediklerim saniyorum
Sirkeli suyu ihmal etme
babetlerin hayirli ugurlu olsun canim, güle güle kullann)
ortapedik degildir o aldigin bot ama topuklulardada tabana deyiyor ayak, bir aksilik vardir mutlaka, yarin bir ayakkabiciya ugra, bir tane iclik verirler yak numaranda. hem o kapali carsida cantacilar ve ayakkabicilar vardi bursada, capraz cantada bakmi$ olursun, bende oradan almistim birkac tane birseyler ordan biliyorum
ben kirmizi palto almak istiyorum diz üstünde, bu eve tasinirken diger kirmizi paltomu ya vermisimdir birilerine yada atmisimdir, yok cünkü bulamiyorum ama cok severim arada bir kirmizi palto giyinmeyi, genelde siyah giyindigim icin
magazada calisan cocuga ben bile gicik oldum buaradasen dön kendi totona bak deseydinnnn
merhaba Sedefcim,
foto ekleyemiyorum. eklerken bilgisayarım uçuyor. ??? neden bilemedim ???
seni tebrik ediyorum. ekmek almamışsın, pilav yapmamışsın, sirkeli suyunu içip yürümüşsün. akşama da spor yaparsın
ben bugün okula giderken yürümedim. İngilizce öğretmeniyle toplantım vardı. otobüse bindim güya. ama geç kaldım 10 dk. yürüsem 20 dk.da varırdım. topuklu giydim diye yürümedim. 40 dk da anca varabildim, otobüs nerdeyse şehir turu attırdı bana. çok dolandı.
sen ekleyebiliyor musun demonu? sorun çıkarcak mı bi denesene?
bu sefer icimde bir his varkiii, sanki 2-3 aya kadar bu i$i basaracakmi$im gibime geliyor ve bahardada 36 beden cillop gibi bir hatun olarak ortaligi yakacakmi$Im gibi geliyorrr
son 2 haftadir vücudum cok hirpalandi benim tarafimdan, cok cok az yedim, düzensiz yedim, vitamin ve kalori bo$lugu oldu, o yüzde arada bir i$tah yokluyor ama o yokladigi zamandada kendime dur diyorum, bir ipin ucunu biraksam biliyorumki o bo$lugu fazlasiyla doldurmak isteeyecek vücuto i$tahsiz oldugum dönemde midem iyice kücültü Allah a $ükürler olsun kiii
bende demomu eklemeyi basaramadim canim, yoksa dinletmek istedim sana amatörce yapilmi$ demolarda olsa
:)
uygun mu sence de?
inşallah Sedefcim. hazır miden de küçülmüşken cıss lardan yemeyip doğru beslenerek + sporla verebilirsin. sen beni sollıycan yeni yıla kadar sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?