May-girls Grubunun Birlikte Zayıflama Deneyimleri

oğluşu erken uyumaya alıştırmalıyım. okula gitmediğmiz dönemde düzenimin bozuldu hastalıktan.

öptüm ve kaçtım canım. iyi geceler.

herkes cok faydasini gördügünü söylüyor canim sirkeli suyun, hatta diyetisyenler bile tüm dünyada bilimsel olarak kanitlandi zayiflamaya yardimci oldugu diyor.ben düzenli yapiyorum taylan kümeliden duyduktan sonra bakalim, kilo vermek isteyen herkesede bahsediyorum, hatta ablama da bahsettim bugün, oda alacakti bu aksam kocasiyla alisverise ciktiklarinda..
Oglu$un okula ali$maya ba$lamasina sevindim,dedigin gibi sanirim, nazi sadece sana
bisiklet sürdüm ama zorlandim baya, karadayiyi izlerken sürdüm tv karsisinda
bugün yagsiz pi$mis tavuk yedim, 1 kase tarcinli yogurt, 1 elma ve 1 tanede kiwi yedim tüm gün, bol bolda su iciyorum, mandalina yiyecegimi söylemistim ama yemedim, canim istemedi, cok bile geldi o yediklerim saniyorum
Sirkeli suyu ihmal etme

babetlerin hayirli ugurlu olsun canim, güle güle kullann )
ortapedik degildir o aldigin bot ama topuklulardada tabana deyiyor ayak, bir aksilik vardir mutlaka, yarin bir ayakkabiciya ugra, bir tane iclik verirler yak numaranda. hem o kapali carsida cantacilar ve ayakkabicilar vardi bursada, capraz cantada bakmi$ olursun, bende oradan almistim birkac tane birseyler ordan biliyorum
ben kirmizi palto almak istiyorum diz üstünde, bu eve tasinirken diger kirmizi paltomu ya vermisimdir birilerine yada atmisimdir, yok cünkü bulamiyorum ama cok severim arada bir kirmizi palto giyinmeyi, genelde siyah giyindigim icin
magazada calisan cocuga ben bile gicik oldum buarada sen dön kendi totona bak deseydinnnn

günaydın canım,

bak ben yine unuttum sirkeli suyu. oysa oğluşu okula bırakıp yürüyerek eve dönünce ilk işim banyo yapmak oldu. banyo öncesi içeydim 30 dk geçmiş olacaktı zaten kendiliğinden.

uzun ara verince spora geri başlamak zor oluyor. 2 gün sonra geri alışırsın canım. kaslar unuttu tabi bisikleti

beslenmen yavaş yavaş düzene giriyor. bisiklet sürmek bağırsaklarına da iyi gelecek. hareket iyi gelir çünkü.

tşk ederim canım. babetlerimin fotosunu ekliyorum. becerebilirim inşallah.

kapalı çarşıyı gezdim aradığımı bulamadım. hele bir dükkanda bağlantı yerleri önemli benim için bazen çok ağır oluyor çantam dedim. bağlantı yeri daha bakarken elimde kaldı. :)))))) Boyner de beğenmiştim bi tane David jones, gidip onu alayım bari duruyorsa.

dün ben de hurçları karıştırdım. sonbaharlık mont türü neyim var diye. eşimle çıkarken bana hediye aldığı kırmızı deri ceketi buldum. 38 beden
rengi ve kesimi çok güzel. benim hala ümidim var. inşallah 38 beden olurum en azından üst bedende.

ben de hep siyah ve gri giyinirim. eşim de kızar bana. o nedenle eşimle aldığım krem rengi bir kabanım var. ama ağır geliyor bana ya, omuzlarım ağrıyor onu giyince. ben hafif istiyorum. görümcemin kırmızı bir montu var kuş tüyü, o modelin kremini istiyorum ben ama bulamadım. çok kabarık duranları var. astronot elbisesi gibi :))))

o dükkandaki çocuk taş çatlasın 19 yaşındaydı. o nedenle ben çok kızmadım aslında. kendi salaş bir pantolon giymişti. bana da önerdi. severim ama yaşıma uymaz dedim hem eşim ne der rep r&b severim, bi de o pantolondan alsam hepten repçi olurum

foto ekleyemiyorum çok bekletiyor yaaff. albüme ekleyim bari. daha kolay olacaksa.

geçen gün müzikten bahsettik ya. ne tesadüf ki dün oğluşun okulunda veli korosu oluşturacaklarını öğrendim. ben de katılmak istiyorum dedim bakalım yeterli kişi toplanabilecek mi? gerçi müzik sever bir milletiz. toplanır sanıyorum.

hee bi de okul aile birliği çalışmalarına katılıcam. sınıf temsilcisi olarak inşallah.

bir işe yarayım di mi :)))))

selammm canimm, biraz islerim vardi disarida, onlari halledip geldim, giderken sirkeli suyumu icip ciktim, daha bisey yemedim, canimda istemiyor ama ya 2 tane yumurta haslar yerim yada dünden kalan tavuktan atistiririm.. mercimek corbasi yapacam kendime, ekmek alacaktim dönerken, inatla almadim yine dünde tavugun yaninda nohutlu pilav yapacaktim ama hayirrrrrr dedimmm, tavugunu ye otur yerineee bunu herzaman basarabilsek kiloyu verme ve koruma dönemine kadar harika olur Valla
bak bu süper olurrr, velii korosuuuuuuu, hem cok eglenceli olacak hemde farklilik olacak hayatinda gecen seneye kadar bende bir koroda hem koristlik hemde solistlik yapiyordum, güzeldi, sana demomu yollamaya calisacam özelden
babetlerinin resimlerine baktim ama görünmüyor yüklememissin hala canimm.
36 beden olacazzz ikimizdeee yaza kadar, umudum var kesinlikle benimdeee.. 10 kilo daha verebilsemmmm bütün dolabimi yenileyecemmm, annemden yeniden dogmu$ gibi olacam inankiii

merhaba Sedefcim,

foto ekleyemiyorum. eklerken bilgisayarım uçuyor. ??? neden bilemedim ???

seni tebrik ediyorum. ekmek almamışsın, pilav yapmamışsın, sirkeli suyunu içip yürümüşsün. akşama da spor yaparsın

offf sIkILdim nedense bugün, nasIL gecerki koskoca aksam bilmiyorumm.. yarin kuaföre gidebilirim belki, cikti diplerden simsiyah, haftaya pazartesi gitmeyi planliyordum ama birden aklima girdi, yarin aradan cikaririm belki..
ben sana yazdiktan sonra tavuklari tek catallik lokmalar haline getirdim, isitip üzerine yogurt ve pul biber ekleyip yedim, az öncede 1 tane mandalina yedim.. ekmek yemedigim icin aslinda cok az yediklerim ama canim istemiyor ba$kasi olsa benim yerimde somalili gibi olurdu Vallaa 1-2 saate kadar 1 tane kiwi yerim, sonra 1 kasede yogurt yerim artik biara, hepten dü$meyim elden ayaktan
hergün 1 tane balik yagi hapini ve 1 probiotigi ihmal etmiyorum.. cok faydasini gördügümü söyleyebilirim ve cok tavsiye ediyor doktorlarda..
sen nerelerdesin canim, yoksunn.. oglu$tan firsatin olmadi saniyorum yada gezmekten

ben bugün okula giderken yürümedim. İngilizce öğretmeniyle toplantım vardı. otobüse bindim güya. ama geç kaldım 10 dk. yürüsem 20 dk.da varırdım. topuklu giydim diye yürümedim. 40 dk da anca varabildim, otobüs nerdeyse şehir turu attırdı bana. çok dolandı.

sen ekleyebiliyor musun demonu? sorun çıkarcak mı bi denesene?

bu sefer icimde bir his varkiii, sanki 2-3 aya kadar bu i$i basaracakmi$im gibime geliyor ve bahardada 36 beden cillop gibi bir hatun olarak ortaligi yakacakmi$Im gibi geliyorrr
son 2 haftadir vücudum cok hirpalandi benim tarafimdan, cok cok az yedim, düzensiz yedim, vitamin ve kalori bo$lugu oldu, o yüzde arada bir i$tah yokluyor ama o yokladigi zamandada kendime dur diyorum, bir ipin ucunu biraksam biliyorumki o bo$lugu fazlasiyla doldurmak isteeyecek vücut o i$tahsiz oldugum dönemde midem iyice kücültü Allah a $ükürler olsun kiii
bende demomu eklemeyi basaramadim canim, yoksa dinletmek istedim sana amatörce yapilmi$ demolarda olsa

Türkiyede öylee, yazin annemlere gittigimde carsiya gitmek icin bindik ablamla, resmen uyuyacaktim, cok uzun sürüyor..
cok ilginc be canimmmm, oralarda büyüdüm, hatta dogdum, tüm genc kizligim orada gecti ama carsidan gelin ciktigim annemin evine geri dönemedim, unutmu$um heryeri, nereden binip nerede inecegimi vs... sen otobüsten bahsedince biran anilarim deprestiii, sanki oraya gittim geldim
demoyu ekleyemedimmm ne yazikkii, dinlemeni cok isterdim

inşallah Sedefcim. hazır miden de küçülmüşken cıss lardan yemeyip doğru beslenerek + sporla verebilirsin. sen beni sollıycan yeni yıla kadar sanırım.

Son düzenleme:
inşallah Sedefcim. hazır miden de küçülmüşken cıss lardan yemeyip doğru beslenerek + sporla verebilirsin. sen beni sollıycan yeni yıla kadar sanırım.

son 2 haftadir sadece 1 kere ciss yedim, pek canim istemiyor ama disari cikinca alayimmi felan diye bir $eytan yoklasada mantigim galip gelebildi simdiye kadar.. i$tahsizlik cok güzel biseyyyy.. insallah hep böyle devam eder.. sana gelinceee; ben senin yediklerini yesem kesinlikle $i$erim bu tembellikle, sen cok avantajlisin benceee, yani sadece ciss yemeden bile ayda en azindan 2-3 kilo verebilecegini düsünüyorum.. kii zaten boyuna göre senin abarttigin gibi durdugunuda sanmiyorum :26:

simdi iki tane demoyu mail attim ama o demolar evde kendi imkanlarimizla kurdugumuz stüdyo ortamiyla kendi kendimize hazir müzigin üzerine okunmus sarkilar,, birazdan mail adresine bir bak.. birde en azindan 5 yil önceki kayitlar bunlar )

yemeyi planladiklarimi yine yiyemedim..
gündüz tavuklari tek lokmalik ayiklayip üzerine bir kasik tursu suyuyla hazirladigim yogurt sosundan ve pul piber ekleyip yemistim, sonra birara 1 tane mandalina yedim, daha sonra 1 tane kiwi yedim.. 1 litre suyla hazirlanan kremali hazir tavuk cormasi yaptim, icine aci pul biber, 1 kasik yogur ve limon sIkarak terbiye yaptim iciyorum ( 1 litresi toplam 200 kalorii )
biliyorum yetersiz ama eskiye nazaran yine iyi sayilir dimii :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…