May-girls Grubunun Birlikte Zayıflama Deneyimleri

çok güzel böyle devam et bebişim. tabi birazcık arttır, yoksa normal yemeye geçince geri alma ihtimalin var.
işte ben cıss yememeyi yapamıyorum bu ara. kışın böyle. yine mayıs ayındaki gibi bir istek gelse de başlasam ve her hafta 1 kilo gitse ah keşkem ah keşkem

simdi iki tane demoyu mail attim ama o demolar evde kendi imkanlarimizla kurdugumuz stüdyo ortamiyla kendi kendimize hazir müzigin üzerine okunmus sarkilar,, birazdan mail adresine bir bak.. birde en azindan 5 yil önceki kayitlar bunlar )
dinledim canım. stüdyoda kaydedilmiş gibi. çok beğendim. çok güzel sesin ve yorumun. bence değerlendirmelisin bir şekilde.

afiyet olsun canım.
ben artık yatıyorum. oğluşu erken yatırmak adına.

selammm, nerelerdesin yawru ku$ummm
okadar ü$eniyorumki bugün herseyeeee, göyaa erkenden kalkip disaridaki i$lerimi halledecektim ama olmadi.. $imdi bir du$ yapip hazirlanacak kahve keyfim bittiginde, sonrada bi gidip gelmeliyim .. cikana kadar cok ü$eniyorum hazirlanma fasli uzun sürüyor diye ama cikincada cok iyi geliyorrr
Bugün hürrem varrrrrr, heyecanla aksami beklicemmmm

merhaba canım,

bugün oğluşu bıraktıktan sonra yürüyerek eve döndüm. kahvaltımı yine standart yaptım.
evden ha çıktım ha çıkıcam derken gitmeyi planladığım avm ye giden otobüsü kaçırdım. ben de bari yakın olan avm ye gideyim dedim.
kendime diye çıkıp oğluşa birsürü şey alıp dönücektim nerdeyse ki sonra kendi kendime pantolona ihtiyacın var al işte dedim. 44 beden alıp girdim deneme kabinine. aboowww büyük gelmesin mi ?? sonra beğendiğim 2 tanesinin 42 beden olanını alıp kasaya gittim direkt. denemedim yani.

ama eve dönünce denedim ve oldu üzerime. oleyyy :118:

üstelik kilom geri artmış 69,4 kg. normal olarak. dediğin gibi bi de cıss ları azaltsam hedefime çabuk ulaşıcam.

az önce oğluşun oyuncaklarının içinden twisterımı bulup çıkardım ortaya. biraz da yanlarım erisin.

basenlerim de erise süper olcak ya:26:

çıkabildin mi canım, gezseydin biraz. sen her kahve dediğinde canım çekiyor yaff ki ben bu yaza kadar Türk kahvesi içemeyen biriydim.

hürremi izliyorum ben de. pargalı nın nigar dan olan kızına bayıldım. ne kadar çok benziyor babasına. güzel seçmişler çocuğu.

kendim 1 beden kücülmü$ kadar sevindimmmm gle güle kullann pantolonlarini canim benimmm, bak mayis ayindaki azim bu 1 beden kücük pantolona sigmanla tekrar gelecek sana görürsün, $imdiden twistere ihtiyac duyduguna göreee
cisslari sadece meyve yiyerek ve bir hafta kadar kendini tutarak azaltabilirsin canim, cünkü sekerli seyleri yedikce daha cok ihtiyac duyuyor insan, mesela özgürce yedigim zaman canim isterdi ama simdi hic aklima gelmiyor regl dönemi disinda.. birde meyveyi günde 2-3 tane yedigim zamanda hic canim tatli gidalar istemezz..
bir hafta dene istersen meyveyle yerini doldurmayiii, kesinlikle cok kolay kilo verecegine eminim ben seninn, kii zaten yedigin halde bile zaman zaman kilon oynuyor..
malesef cok zor kilo veriyorum, hatta veremiyorum, bu acliga bukdar az yemeye baskasi olsa somalili gibi olurduu saniyorum ama benim en büyük kabahatim tembelligimm, biliyorum sucumuu

gezmedim dün ama ciktim ufak bir isim vardi, halledip döndüm.. Türk kahvesini cok seviyorumcanim yaaaaa, icmedimmii kesinlikle kendime gelemem.. ama abartmiyorum bircok kisi gibi günde 1-2 tane kahve icerim.. Kahvelerin en sagliklisida Türk kahvesiymiss suda cözülmedigi icin ve ayrica hep zararli gibi bilinir cay kahve ama düzenli ve kararinda icildiginde bircok faydasi var.. günde bir iki tane icmeni aliskanlik haline getirdiysem ne mutlu banaaa

Dün aksam yazamadim yawru ku$um, gecen gelen arkadasim geldi cay ictik hürremi izledik.
dün disari ciktigimda kuaförün önünden gecerken bugün icin randevu aldim, 2 saat sonra kuaförde olmam lazim, dip boyam yapilacak.
dün diger günlere göre cok yedim sayilir
bütün gün yediklerim : 2 yumurta, 2 sivri biber, 1 orta domates, 2-3dilim peynirle yapilmi$ omlet yedim ( tabiii ekmek kullanmadan ) ,
: 1 tane kiwi
:1 tane mandalina
:1 kase yogurt
: 1 tabak makarna haslayip, yogurt ve bolca pul biberle karistirip yedim ( i$te bunu yapmamaliydimm )

son yedigim o makara vicdanimi rahatsiz etti ama hic ekmek tüketmeyincede birkac günde bir vücut istiyor galibaa :44: kendimi yagsiz ve etsiz oldugunu düsünerek avutmaya calisiyorum
simdi hazirlanmaliyim, yoksa yetisemicem 2 saatim kalmi$ sadece, dönünce yazarim.. azicik kendime bakayimda bugün yarinda süslü püslü alisverise cikarim ihtiyacim olanlardan begendigim birseyler bulabilirsem öpüyorum canim, görüsürüz sonra

ben gittim geldim sen hala yoksun :26:
dip boyami yaptirdim, cok sIkIcI her ay böyle seylerle ugrasmak zorunda kalmakk neysee dönü$te rossmanna ugradim, temizlik malzemelerinden ihtiyacim olanlari aldim, sonra Douglasa ugrayip ruj ve fondoten aldim :115: üstüme basima bisey bakamadim cünkü hem kuaförde otura otura sIkINti basti hemde elimde aldiklarimla dolanmak istemedim, yarinda onun icin cikarim saniyorum, bundan sonra sIk sIk kendimi disari atacam, cok yoruluyorum, bu soguk havada bile terliyorum,, demekkii kalori harciyorum ciddi anlamda, zaten iyide geliyor, nefes almi$ oluyorum birazcik..neysee dönü$te yürüdüm eve dogru, yoldada benimkinin akrabasiyla karsilasinca o lafa tuttu, ayagimda topuklu, elimde yüklerle bir bu eksikti dedim resmen canimi eve zor attimm, üzerimi cikarmadim henüz, biraz dinleneyim mutfak icin alisveris yapmam lazim yine, meyve, süt ve ton baligi alip gelecem..

Bu saate kadar yediklerim : iki yumurta, 2 sivri biber, 3 dilim peynir, 1 domates ve bol yaprak biberle yapilmi$ omlet ( yine ekmeksiz yedim )
alisverise gidip geleyimde, yine biseyler yiyeyim.. disari ciktigimda acligimi bile unutuyorum ..
Buarada bol bol su iciyorumm, sabah ve gece yatmadanda sirkeli suyu ihmal etmiyorum, meyve haric herseyin üzerine bolca kirmizi yaprak biber serpiyorum ( metabolizmayi hizlandiriyormu$ )
Dün gelen arkadasim beni aybasinda spor salonuna ba$lamaya zorluyor, söz verdim, bu sefer bakalim.. yillik kayit yaptirmicam ama aylik sadece, cünkü kayit yaptirdim böyle kac sefer ve sonra gitmedigim spor salonuna 1 yil boyu ödemek zorunda kaldim

Sen nerelerdesin baciiimmmm, aldigin yeni pantolonlarin keyfinimi cikariyosun avmlerde napiyosunnn

aaağğğğğ bacaklarım çok ağrıyooooorrr

merhaba canım, geldim nihayet. gezdim durdum bugün. ama çok fena bacaklarım ağrıyor şu an.
çizmelerimi giymeye başladım. alışmışım rahat spor ayakkabıya. yürüyemiyom. oooyyy bileklerimmm.

sabah oğluşu bıraktıktan sonra okul etrafında bir pastaneye oturup 1,5 dilim cıss yedim. sonra oğluşun okulunun hastanedeki diş sergisine katıldım.
sonra ver elini avm. çok gezmişim. eve kendimi 15:30 da atabildim. o gittiğim avm den eve direkt otobüs yoktu. 3 durak yakınından geçen vardı.
benim de ayakta duracak halim yoktu hemen bindim. ama sonra eve yürümesi çok zor geldi.
yolda marketten pırasa aldım.

öğle; 1 mandaline, 2 ince dilim ekmeğe sürülmüş fıstık ezmesi ve bitter çaklıt
akşam; 1 tabak mercimek çorbası, 2 büyük dilim fırında pırasa (kek gibi)

şimdi yeşil çayımı içiyorum. az sonra uyuycam. çok yorulmuşum. bugün de bi tane pantolon aldım. hiç denemeden. aynı marka diye.
artık başka pantolon almam. 2 tane de kazak alsam yeter bu kış. tabi hala hafif ve toto örten bir mont bulamadım.
bugün yine c&a ya girdim. geçen aldığım eşofman altının (14 yaş 176 cm) grisini aldım. bi de çocuk reyonundan siyah boğazlı penye ile, turkuaz bisiklet yaka penye aldım. bio organiklermiş :)

saçlarını güle güle uzat bebişim. dip boya da olsa kuaförde beklemek çok yorucu geliyor bana. rujunu ve fondötenini de güle güle kullan. (fondöten kullanmayalı epey zaman oldu ne önerirsin? hangi marka iyi?)

yemekleri arttırman iyi olmuş. yoksa birden iştahın açılır maazallah. yumurta yemene ve ton balığı almana ayrıca sevindim.

bizim problemimiz "tembellikten haftalık yemek listesi çıkarıp ona uymamak" bence. evde yemek olmayınca hazıra kaçıp makarna yapıyorum. veya doymayıp aburcubura uzanıyorum.

twisteri çıkardım ama evde durmadığımdan kullanamadım.

haftaya da k.validem geliyor. benim spor yine yatar

neyse artık uyuyayım. öptüm bebişim iyi geceler.
yarın da gezebilirim :) sen de gez Sedefcim, her fırsatta gez dolaş. nasıl da terliyor insan di mi yürürken? penye ve üzerine kabanımı giydim yine terledim bugün oğluşu almaya giderken. kesin işe yarıyordur. hele ki topuklu ayakkabı ile daha çok kalori yakılıyordur

öptüüümm

slm canim
dün gece girdim okudumda cevap yazamadim...
ay kiyamam ben sanaaaa, ilk birkac giymede cok zorluk cekersin tabii ama beni dinlersen yürümek zorunda oldugun zamanlarda dolgun topuklulari felan tercih et, kendine bo$una eziyet etme ince topukluyla. yeni pantolonlarla yeni cizme yakismi$tir, güleeee güleeeeeeeee kullan hepsini buarada bende topuklularin daha cok enerji harcattigini düsünüyorum cünkü sIkINti veriyorlar )

Daha dün bunu bende düsündüm inanki, günlük ne yiyecegimi yazsam kagida haftalik programim belli olur dedim ama ben bunu daha evvelde cok düsünüp uygulayamayanlardanim
dün kendime konserve yemekler almi$tim tek porsiyonluk, yaprak sarmasi, kuru fasulye vs.. 3 cesit aldim ve hergün birini yerim dedim gecen kahveye gelen arkadsim geldi ve 3ünüde yedi gittii afiyet olsun bana yine market yollari göründüü, yada corba izgara felan yapacam mecburen.
geziyorum artik yaaa, daha sIk cikiyorum en azindan, iyide geliyor, millet yazin gezer bizimde aklimiz basimiza ki$a girerken geliyor

buarada fondoten markasi sormu$sun, ben cok marka degistirdim önceden istedigimi bulana kadar ama uzun zamandir hep ayni markayi aliyorum, cok memnunum.kalici vesaten görünümü veriyor.. MAYBELLINE JADE super stay 24- kullaniyorum micro flex formül ve 24 saat kalici yaziyor üzerinde.. ayrintili vereyimki bakarsan elinle koymus gibi bulasin canim. en acik rengini aliyorum ben ( cameo 20 ) yaziyor. bundan cok memnunum, tavsiye ediyorum siddetle.. ben asla fondotenin üzerine pudra felan sürmem, yaz ki$ sadece fondoten sürerim.
bak sana bir tane daha birsey tavsiye edeyim Gülcüm.. sen fazla makyaj yapmayi sevmiyorsun tahminimce..o yüzden yine MAYBELLINE JADE nin bir ruju var cok acik renkli ama harika birseyyy, sedefli rujlar arasindan __Rose Diamonds 278 __ almani tavsiye ediyorum.

SANA UYGUN MAKYAJ TAVSIYEM

bu dedigim fondotenin sür ince bir tabaka ( her zaman fondoten ve göz alti kremini ben acik renkli kullanirim )
sonra göz altina fircali krem gözalti kapaticilarindan acik renkli olanindan sür
gül kurusu rengi bir alligi elmacik kemiklerinin burnun cenenin ve alninin üzerine hafifce dokundur, cok az rengini versin
kirpiklerine özenle rimel sür ( alt kirpiklerinede sürüyosun tabii )
alt göz icine beyaz göz ici kalemi sür ( gözleri daha iri gösteriyor ) kesinlikle göz icine beyazdan baska bir renk sürülmez, cünkü gözünü kücültür canim
egerki ka$larinda seyreklik yada yara izlerin varsa ka$ rengine uygun bir ka$ kalemiyle hafifce dokun kaslarina ve bitmis bir rimelle cok bastirmadan tara ka$larini
son olarakta bu dedigim ruju sür, acik renkli oldugu icin cok hafif tasirabilirsinde..
AL SANA GiZLi MAKYAJJJ
bu dediklerimi yap, hem kendini cok daha güzelll hissedip kendine güvenin artacak, hemde hickimse senin yüzüne bakipta bu kadin makyaj yapmis diye düsünmezz, ne hos yüzü var duru derr. lütfen bir dene ve bana rapor verrr

Son düzenleme:

çizmelerim geçen bahsettiğim topuklu botlarım gibi değil. normal 4 cm falandır ve kalın kare topuk. ama yine de spor ayakkabıdan sonra ayaklarımı ağrıttı. bi de dün çok kaldım ayakta.

pantolonları daha giyemedim. yıkadım kurumadılar (yeni aldığım herşeyi yıkarım önce)

arkadaşın da epey aç gelmiş birlikte spora gideceğiniz arkadaşın mı? spor kararını da tebrik ederim canım.

evet bizim kesinlikle haftalık ne yiyeeğimizi önceden belirlememiz ve alışverişi ona göre yapmamız gerek.

geçen sene maybelline rujlar almıştım. 3 tane rujum var.çoook çoooook ender kullandığımdan duruyorlar öyle. genelde yarıya inmeden süresi dolar atarım.
o nedenle uygun fiyatlı makyaj mlz.leri alıyorum artık.

doğru tahmin yani, fazla makyaj yapmam. ama bugün yapasım geldi.

bi de fondöten bende sivilce yapıyor. 36 yaşındayım hala svilce problemi yaşıyorum yaaa

Son düzenleme:

elimdekiler maybelline hep;
affinitone pudra 17 numara,
concealer 02 numara
the falsıes volüme express maskara siyah
745 wooden Brown ruj
162 feel pink ruj
315 rich plum ruj
avon allık light and luminous cool shimmers

bi de shiseido dudak kalemim var 10 numara. red pink . (bunu çok seviyorum. yüzüme canlılık veriyor)

alt kirpikleri boyamam ben çünkü hep batırıyorum.
göz içine hiç kalem sürmem. bi ara deneyim beyazı.

ama yorulurum ben yaa bu kadar uğraşamam. bi de hep batırırım rimel sürerken.

kaşlarım seyrek biraz. ama nasıl boyanır bilmiyorum. kalemi yan tutup tene değdirmeden mi? bi arkadaşım öyle yapıyordu.
k.validemin kaşları da beyazlamış, saçını boyarken boyuyor onları da ilk gün çok korkunç oluyor bi de o koyu gri far sürerdi boyayamadığında.

bugün herry ye girdim. mont bakmak için. bi tanesinin modelini beğendim ama renk seçeneği sadece kırmızı ve siyahtı.
bi de en büyük beden 42. dedim ki bana olmaz. ısrar ettiler kırmızıyı denedim ve oldu 42 beden mont. ama içimde penye vardı.
kazakla olmaz herhalde. satıcı kız kabanımı çıkarınca aaa size 40 beden bile olur dedi :) hay ağzını öpeyim diycektim demedim

sabah oğluşu okula bıraktıktan sonra eve yürüyerek döndüm.
kahvaltıda 1 haşlama yumurta, peynir,yeşil zeytin ve tam buğday ekmeği yedim 2 ince dilim. biraz da fıstık ezmesi.

öğle yemeğim yok. çünkü kahvaltıyı 11:00 gibi yaptım.

14:00 de çıktım evden. yine avm ye gittim. kendime çapraz çanta aldım. montumun cebine kartımı telefonumu anahtarımı alıp çıkmıştım. elimi kolumu sallayarak. kaban ve omuz çantası çok ağırlık yapıyor bana. çapraz çantamı aldığım gibi kullandım hemen :)

yarın öğretmenler günü ya. okuldan yazı göndermişlerdi hediye almayın diye. ama baktım sabah çiçek alanlar var. ben de ölü çiçeğe para vereceğime 2 öğretmenine mudo dan kupa aldım birer tane. bir de tatlıcıdan karışık tatlı aldım 1,5 kilo akşam oğluşu alırken verdim hediyelerini.

akşam yemeği; fırında balık. hala pişiyor. evde yağlı kağıt kalmamış direkt tepsiye koydum nasıl çıkarcam tepsiden bilmiyorum

eşime de dedim ki; ben bugün öğretmenlerimize tatlı aldım ama benim de aklım kaldı. gelirken alacak

ben sana hep diyorum, sen yanli$ beden giyiyorsun bence.. ve biseyi unutmaki bedeninden büyük bedenleri giyinirsen oldugundan kilolu görünürdünn.. magazaya girdiginde tezgahtarlara de ki; bana uygun pantolon buluz.. vs..... o zaman onlar seni gördükleri bedeni zaten i$leri geregi cikarir getirirlerr,, kesinlikle o boyda o kiloda 44 beden cok cok büyükk

Güle güle kullan bacimmm, dizdin kiz masallah dolabiii
baliklar ve tatlilar afiyet olsun canimmm, $ekerpareyi cok severim, bugün yarin regl olacam diye gardimi aldim bugün ciktigimda, gidip kuru kayisi ve kuru hurma aldim, tatli krizlerimi önlesin regl döneminde hicolmazsa :18:

Kayip sehir vardi, onu izledim, simdi beyaz show ba$ladi, ona bakiyorum melül melüll :97:
evi yarim yamalak temizledim, yarin yada pazar günü daha teferruatli temizlik yaparim in$allah :26:
bugün yediklerim:
kahve ictim önce sütlü, canim cok uzun süre bisey istemedi, sonra 1 tane elma yedim,, aradan 2 saat kadar gecince 1 tane mandalina yedim
aksam oluncada ne yesem diye kara kara düsündüm, sonra kalkip güzel bir sos yaptim, 2 domates, 3 sivri biber, 2 di$ sarimsak, 2 dilim peynir, yarim bardak süt ve zeytinyagiyla ve tabii bolca kirmizi pul biber ekledim.. sonra bu sosun üzerine haslanmami$ makarnayi attim, kisik ateste sosun icinde pisti makarna ve harbiii cok lezzetli oldu.. uydurdum ne bulduysam ama tesadüfen lezzetli olduu
az öncede büyükce bir fincan ku$burnu cayi ictim.. ne yazikki 2 hafta kadar önce, o hicbisey yiyemedigim dönemde bombo$ mideye ye$il cayi icince cok cok fena migde bulantisi yapti ve tiksindim, suanda yesil cay icemiyorum, bi sürede icemem, böyle kötü bir huyum var, tiksindimmi ara vermeliyim

üstüme ba$ima hala bisey alamadim,begenemeyim dönüyorum.. yarin cikip sadece alisverise odaklanacam, ilk bakacagim diz üstü $Ik bir palto ve ince topuklu bir cizme.. umarim bulurum yarin

üüüüüaaaaaa (((( 44 bedendim ama 1 ay öncesine kadar. hep basenlerim yüzünden

basenlerim nedeniyle 44 alıyordum. çünkü dar giyince direkt silahşör gibi çıkııyorlar ortaya.
kötü bir görüntü oluyor. ama galiba kilo vermesem de epey SIKILAŞTIM. yoksa nasıl giricem 42 bedene di mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…