çok güzel böyle devam et bebişim. tabi birazcık arttır, yoksa normal yemeye geçince geri alma ihtimalin var.son 2 haftadir sadece 1 kere ciss yedim, pek canim istemiyor ama disari cikinca alayimmi felan diye bir $eytan yoklasada mantigim galip gelebildi simdiye kadar.. i$tahsizlik cok güzel biseyyyy.. insallah hep böyle devam eder.. sana gelinceee; ben senin yediklerini yesem kesinlikle $i$erim bu tembellikle, sen cok avantajlisin benceee, yani sadece ciss yemeden bile ayda en azindan 2-3 kilo verebilecegini düsünüyorum.. kii zaten boyuna göre senin abarttigin gibi durdugunuda sanmiyorum :26:
dinledim canım. stüdyoda kaydedilmiş gibi. çok beğendim. çok güzel sesin ve yorumun. bence değerlendirmelisin bir şekilde.simdi iki tane demoyu mail attim ama o demolar evde kendi imkanlarimizla kurdugumuz stüdyo ortamiyla kendi kendimize hazir müzigin üzerine okunmus sarkilar,, birazdan mail adresine bir bak.. birde en azindan 5 yil önceki kayitlar bunlar)
yemeyi planladiklarimi yine yiyemedim..
gündüz tavuklari tek lokmalik ayiklayip üzerine bir kasik tursu suyuyla hazirladigim yogurt sosundan ve pul piber ekleyip yemistim, sonra birara 1 tane mandalina yedim, daha sonra 1 tane kiwi yedim.. 1 litre suyla hazirlanan kremali hazir tavuk cormasi yaptim, icine aci pul biber, 1 kasik yogur ve limon sIkarak terbiye yaptim iciyorum ( 1 litresi toplam 200 kalorii )
biliyorum yetersiz ama eskiye nazaran yine iyi sayilir dimii :26:
selammm, nerelerdesin yawru ku$ummm
okadar ü$eniyorumki bugün herseyeeee, göyaa erkenden kalkip disaridaki i$lerimi halledecektim ama olmadi.. $imdi bir du$ yapip hazirlanacak kahve keyfim bittiginde, sonrada bi gidip gelmeliyim .. cikana kadar cok ü$eniyorum hazirlanma fasli uzun sürüyor diye ama cikincada cok iyi geliyorrr
Bugün hürrem varrrrrr, heyecanla aksami beklicemmmm
merhaba canım,
bugün oğluşu bıraktıktan sonra yürüyerek eve döndüm. kahvaltımı yine standart yaptım.
evden ha çıktım ha çıkıcam derken gitmeyi planladığım avm ye giden otobüsü kaçırdım. ben de bari yakın olan avm ye gideyim dedim.
kendime diye çıkıp oğluşa birsürü şey alıp dönücektim nerdeyse ki sonra kendi kendime pantolona ihtiyacın var al işte dedim. 44 beden alıp girdim deneme kabinine. aboowww büyük gelmesin mi ?? sonra beğendiğim 2 tanesinin 42 beden olanını alıp kasaya gittim direkt. denemedim yani.
ama eve dönünce denedim ve oldu üzerime. oleyyy :118:
üstelik kilom geri artmış 69,4 kg. normal olarak. dediğin gibi bi de cıss ları azaltsam hedefime çabuk ulaşıcam.
az önce oğluşun oyuncaklarının içinden twisterımı bulup çıkardım ortaya. biraz da yanlarım erisin.
basenlerim de erise süper olcak ya:26:
çıkabildin mi canım, gezseydin biraz. sen her kahve dediğinde canım çekiyor yaffki ben bu yaza kadar Türk kahvesi içemeyen biriydim.
hürremi izliyorum ben de. pargalı nın nigar dan olan kızına bayıldım. ne kadar çok benziyor babasına. güzel seçmişler çocuğu.
slm canim
dün gece girdim okudumda cevap yazamadim...
ay kiyamam ben sanaaaa, ilk birkac giymede cok zorluk cekersin tabii ama beni dinlersen yürümek zorunda oldugun zamanlarda dolgun topuklulari felan tercih et, kendine bo$una eziyet etme ince topukluyla. yeni pantolonlarla yeni cizme yakismi$tir, güleeee güleeeeeeeee kullan hepsinibuarada bende topuklularin daha cok enerji harcattigini düsünüyorum cünkü sIkINti veriyorlar )
Daha dün bunu bende düsündüm inanki, günlük ne yiyecegimi yazsam kagida haftalik programim belli olur dedim ama ben bunu daha evvelde cok düsünüp uygulayamayanlardanim
dün kendime konserve yemekler almi$tim tek porsiyonluk, yaprak sarmasi, kuru fasulye vs.. 3 cesit aldim ve hergün birini yerim dedim gecen kahveye gelen arkadsim geldi ve 3ünüde yedi gittii afiyet olsunbana yine market yollari göründüü, yada corba izgara felan yapacam mecburen.
geziyorum artik yaaa, daha sIk cikiyorum en azindan, iyide geliyor, millet yazin gezer bizimde aklimiz basimiza ki$a girerken geliyor
buarada fondoten markasi sormu$sun, ben cok marka degistirdim önceden istedigimi bulana kadar ama uzun zamandir hep ayni markayi aliyorum, cok memnunum.kalici vesaten görünümü veriyor.. MAYBELLINE JADE super stay 24- kullaniyorum micro flex formül ve 24 saat kalici yaziyor üzerinde.. ayrintili vereyimki bakarsan elinle koymus gibi bulasin canim. en acik rengini aliyorum ben ( cameo 20 ) yaziyor. bundan cok memnunum, tavsiye ediyorum siddetle.. ben asla fondotenin üzerine pudra felan sürmem, yaz ki$ sadece fondoten sürerim.
bak sana bir tane daha birsey tavsiye edeyim Gülcüm.. sen fazla makyaj yapmayi sevmiyorsun tahminimce..o yüzden yine MAYBELLINE JADE nin bir ruju var cok acik renkli ama harika birseyyy, sedefli rujlar arasindan __Rose Diamonds 278 __ almani tavsiye ediyorum.
SANA UYGUN MAKYAJ TAVSIYEM
bu dedigim fondotenin sür ince bir tabaka ( her zaman fondoten ve göz alti kremini ben acik renkli kullanirim )
sonra göz altina fircali krem gözalti kapaticilarindan acik renkli olanindan sür
gül kurusu rengi bir alligi elmacik kemiklerinin burnun cenenin ve alninin üzerine hafifce dokundur, cok az rengini versin
kirpiklerine özenle rimel sür ( alt kirpiklerinede sürüyosun tabii )
alt göz icine beyaz göz ici kalemi sür ( gözleri daha iri gösteriyor ) kesinlikle göz icine beyazdan baska bir renk sürülmez, cünkü gözünü kücültür canim
egerki ka$larinda seyreklik yada yara izlerin varsa ka$ rengine uygun bir ka$ kalemiyle hafifce dokun kaslarina ve bitmis bir rimelle cok bastirmadan tara ka$larini
son olarakta bu dedigim ruju sür, acik renkli oldugu icin cok hafif tasirabilirsinde..
AL SANA GiZLi MAKYAJJJ
bu dediklerimi yap, hem kendini cok daha güzelll hissedip kendine güvenin artacak, hemde hickimse senin yüzüne bakipta bu kadin makyaj yapmis diye düsünmezz, ne hos yüzü var duru derr. lütfen bir dene ve bana rapor verrr
bugün herry ye girdim. mont bakmak için. bi tanesinin modelini beğendim ama renk seçeneği sadece kırmızı ve siyahtı.
bi de en büyük beden 42. dedim ki bana olmaz. ısrar ettiler kırmızıyı denedim ve oldu 42 beden mont. ama içimde penye vardı.
kazakla olmaz herhalde. satıcı kız kabanımı çıkarınca aaa size 40 beden bile olur dedi :) hay ağzını öpeyim diycektim demedim
sabah oğluşu okula bıraktıktan sonra eve yürüyerek döndüm.
kahvaltıda 1 haşlama yumurta, peynir,yeşil zeytin ve tam buğday ekmeği yedim 2 ince dilim. biraz da fıstık ezmesi.
öğle yemeğim yok. çünkü kahvaltıyı 11:00 gibi yaptım.
14:00 de çıktım evden. yine avm ye gittim. kendime çapraz çanta aldım. montumun cebine kartımı telefonumu anahtarımı alıp çıkmıştım. elimi kolumu sallayarak. kaban ve omuz çantası çok ağırlık yapıyor bana. çapraz çantamı aldığım gibi kullandım hemen :)
yarın öğretmenler günü ya. okuldan yazı göndermişlerdi hediye almayın diye. ama baktım sabah çiçek alanlar var. ben de ölü çiçeğe para vereceğime 2 öğretmenine mudo dan kupa aldım birer tane. bir de tatlıcıdan karışık tatlı aldım 1,5 kiloakşam oğluşu alırken verdim hediyelerini.
akşam yemeği; fırında balık. hala pişiyor. evde yağlı kağıt kalmamış direkt tepsiye koydum nasıl çıkarcam tepsiden bilmiyorum
eşime de dedim ki; ben bugün öğretmenlerimize tatlı aldım ama benim de aklım kaldı. gelirken alacak
ben sana hep diyorum, sen yanli$ beden giyiyorsun bence.. ve biseyi unutmaki bedeninden büyük bedenleri giyinirsen oldugundan kilolu görünürdünn.. magazaya girdiginde tezgahtarlara de ki; bana uygun pantolon buluz.. vs..... o zaman onlar seni gördükleri bedeni zaten i$leri geregi cikarir getirirlerr,, kesinlikle o boyda o kiloda 44 beden cok cok büyükk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?