Güle güle kullan bacimmm, dizdin kiz masallah dolabiii
baliklar ve tatlilar afiyet olsun canimmm, $ekerpareyi cok severim, bugün yarin regl olacam diye gardimi aldim bugün ciktigimda, gidip kuru kayisi ve kuru hurma aldim, tatli krizlerimi önlesin regl döneminde hicolmazsa :18:
Kayip sehir vardi, onu izledim, simdi beyaz show ba$ladi, ona bakiyorum melül melüll :97:
evi yarim yamalak temizledim, yarin yada pazar günü daha teferruatli temizlik yaparim in$allah :26:
bugün yediklerim:
kahve ictim önce sütlü, canim cok uzun süre bisey istemedi, sonra 1 tane elma yedim,, aradan 2 saat kadar gecince 1 tane mandalina yedim
aksam oluncada ne yesem diye kara kara düsündüm, sonra kalkip güzel bir sos yaptim, 2 domates, 3 sivri biber, 2 di$ sarimsak, 2 dilim peynir, yarim bardak süt ve zeytinyagiyla ve tabii bolca kirmizi pul biber ekledim.. sonra bu sosun üzerine haslanmami$ makarnayi attim, kisik ateste sosun icinde pisti makarna ve harbiii cok lezzetli oldu.. uydurdum ne bulduysam ama tesadüfen lezzetli olduu
az öncede büyükce bir fincan ku$burnu cayi ictim.. ne yazikki 2 hafta kadar önce, o hicbisey yiyemedigim dönemde bombo$ mideye ye$il cayi icince cok cok fena migde bulantisi yapti ve tiksindim, suanda yesil cay icemiyorum, bi sürede icemem, böyle kötü bir huyum var, tiksindimmi ara vermeliyim
üstüme ba$ima hala bisey alamadim,begenemeyim dönüyorum.. yarin cikip sadece alisverise odaklanacam, ilk bakacagim diz üstü $Ik bir palto ve ince topuklu bir cizme.. umarim bulurum yarin
dolap dedin de ben hala dolabı düzelticem. hala yazlıkları kaldırmadım.
3 pantolon,1 kazak,1 çanta aldım. ama 1 kazak, 1 elbise, 1 de toto örten mont istiyorum hafifinden.
ama bu ay alamam artık. kredi kartımın limitini doldurdum. (halıların bi kısmını keşke benim karttan çekemeseydik)
iyi yapmışsın bebişim, kayısı ve hurma almakla. keçi boynuzu da bulursan al. geçen gün dr. un biri bi hastasına tatlıyı keçi boynuzu ile unutturduğunu ve kilo verdirdiğini anlatıyordu. Arifoğlu baharatın keçi boynuzu tozu var. belki bulabilirsin oralarda da.
Sedef kız hiç merak edip tartılmadın mı?
eşim işe gitti. aslında şimdi dolapları düzenlesem iyi olacak. dönünce hadi biraz çıkalım diyebilir.
ama hiç canım istemiyor. kuruyan çamaşırları da kaldırmam gerek. pöööfff
sen naptın canım? çıktın mı gezmeye?
oooyyy sosu ekmek banıp yerim şu an olsa :) eline sağlık, aferin artık yemek yapıp yemeye başladın.
yeşilçayın kokusunu balığa benzeten bir arkadaşım var benim :))))) çubuk tarçın veya limon dilimi ekleyip dene bi arar. tadı farklı gelebilir.
ben pantolonları lc waikikiden aldım. artık güzel ürünler ve bol çeşit üretiyorlar. fiyatları da uygun. 40 tl ye pantolon.
diğer dükkanlar sinek avlarken lc waikikiler dolup taşıyor, kasada kuyruk oluyor.
Almanyada da var mıdır?
üüüüüaaaaaa(((( 44 bedendim ama 1 ay öncesine kadar. hep basenlerim yüzünden
basenlerim nedeniyle 44 alıyordum. çünkü dar giyince direkt silahşör gibi çıkııyorlar ortaya.
kötü bir görüntü oluyor. ama galiba kilo vermesem de epey SIKILAŞTIM. yoksa nasıl giricem 42 bedene di mi?
eski oturdugum yerde olsaydim hala, keciboynuzu bulabilirdim ama burada biraz zor gibi.regl olmak üzereyim, $i$meye ba$ladi bile vücudum, bugün cok hafif lekede geldi :18:
4-5 gün kadar önce tartilmi$tim, 69.800 cikmi$tim, en azindan uzun süre aradan sonra görebildim 6 li rakamlariii, aslinda dolaba kaldirmasamda bir kö$ede duruyor olsa mutlaka daha sIk tartilirdim ama hic aklima gelmiyor,eskiden günde 10-15 kere tartilirdim wc ye bile gitsem bi cikradim üstüne ama galiba biktim 2 asagi bir yukari gidip gelmekten, $evkim kirildi ve pek tartilmak ihtiyaci duymuyorum cok ciddi bir fark görmedikten sonra.1 ay icerisinde 2 kilo bile versem cok cokkkk mutlu olacam bacim Vallaaa. yemin ediyorummm okadar az yiyorum kii, ba$kasi olsa dal gibi dolanirdi bu yemeyle ortaliklarda, tatliya pastaya böregede cok dü$kün degilim, regl dönemi di$inda yemem bile.. cok tembelim, az hareket ediyorum,az da yesem diger insanlara göre daha az kilo kaybedebiliyorum sanirim.. neyseee, öyle yada böyle yavas yavasta olsa gidiyor $ükürr
Aldiklarin tekrar hayirli ugurlu olsun canim, yeter daha bisey alma, 5 kilo verincede 1 bedene yakin kücülürsün, birde daraltmakla ugrasmayalim sonra
bu arada cok sevdigim siyah bir pantolonum vardi, oda 40 beden ama olmuyordu nedense, artikoluyor $ükür, onu rahatca gecirebilince cok mutlu oldum, uzun zamandir dolapta duruyordu ama fermuari cekilmiyordu.insallah yaza kadar ufak ufakta olsa verecezz canimmm, cok inaniyorummmm..
bo$ver dolaplari kizz,kalk kocan gelmeden dün verdigim makyaj taktiklerini uygula yüzüne, cikalim dersede tak üzerine $Ik bi$eylerrr, yarin nasilolsa yaparsinnnn, arada bir farkli ol, herzaman olamasanda arada bir $a$irtmak lazim bu herüff milletini
ben kahvemi iciyorum, sonra hazirlanip cikacam, ilk odaklanacagim $ey topuklu cizmemi dersin artik botmu dersin :26: birde diz üstünde güzel bir palto.. ilk ba$ta bunlarin ikisine bakacam..artik sürekli cikip cikip dolanirim, buldukca ihtiyac duydugum ve begendigim bisey alirim, bulamasam döner gelirim napimmm
bulamamamin iki sebebi var canim, biri fazla kilolardan hicbirseyi alasim gelmiyor, digeride bu alman milletinin giyim tarzi bana uymuyorrrrrrrrrrr, olmazsa izmire gidecem biara ablamla cikar alirim oradan.. her gittigimde zaten alisverisimi yapar dönerim hep Türkiyeden
hic dikkat etmedim LCWaikiki varmi diye:26: yapilacak en güzel $ey gercekten binip Türkiyeye gitmek, alisverisini yapip dönmek.. bu son 1 senedir cok fazla almadim kendime kiyafet. yalniz ya$arken bile duvardan duvara en büyük boy dolabim vardi ve tIklim basa doluydu, bu eve ta$inirken abartisiniz 4 te 3ünü komsunun kizlarina verdim, bir kismini attim. sebebide erkek arkada$im eskiden giyindigim kiyafetler straplez elbise ve bluzlar, kisasi uzunu vs... benimkinin izin vermeyecegi tarzda cok kiyafetim vardi, ne yazikki son 1 senedir bütün giyim tarzim degismisti, Türkiyeye gittigimde izin verdi ailemin yanina gidiyorum diye eskilerden giyinmeme ama burada izin vermiyordu.. bende kiyamadigim bazi parcalar haric, cogunu a$agidaki komsunun kizina verdim, komsunun kizlarinin ya$i daha 23-25 di ama masallah balik etliler, bir tane ayakkabi almistim, cok uzun ince topuklu, evde giyindim baktim olmuyor, raat degildi, hic giyinmedigim halde onu bile verdim..bazi verdiklerime hala yaniyorumm nasil vermisim diye
neyseee, bir 10-15 kilo verdimmii cok daha cicilerini alirim kendimee, in$allah yaza kadar ba$aracamm, tamamen odaklandimmm, eve alinanlara iyice dikkat ediyorum, tek eksigim yeterli hareket etmemem.. spor salonu icin söz verdigim arkadasim azicik dönektir bu konuda, severim kendini ama söz verirde gelmezz, gecen geldiginde dedim zaten sana güvenmiyorum bu konuda, madem kaydolacaz ben en azindan haftada 4-5 kere gitmek isterim ama sen tamam der yine yamuk yaparsin cözdüm artik seni dedim, yok felan diyor ama kendi bile inanmiyor tabii dedigini
ye$il cayi zaten icine hep kabuklu limon dilimleri koyupta iciyordum, tarcin cubuklu denemistim bir ara agir gelmisti.. bak bahsi gecerken bile migdem kalktiii, bir dönem görmek dahi istemem, kendimi biliyorum bu konuda ne yazikkii, bir seyi yedikten sonra kusarsam yada siddetli migde bulantisi yasarsam uzun süre görünce bile kusasmim geliyor, cocuklugumdan beri böyle
evet günde bir kere karnimi doyuruyorum, haricini meyve kuru meyve, yogurt sütle vs.. gecistiriyorum..3 ana ögün yapamiyorum malesefff.. yapamamda kapasitemi a$Iyor
daha önce bahsetmisim canim, benim basenlerim sivriydii ve 47 kiloyken bile yine basenlerim bariz belli oluyorduu. en güzel yolu gözünü karartip yontturacaksinn, bir iki satlik bir i$ ama ömürlük rahatlikbundan birkac sene öncesine kadar ben tayt giymeyee strech pantolonlar giyinmeye hasrettimm, hatta kalem etek bile giyinemiyordum en zayif halimde bile, yaptirmakta fayda var derim
sen bu okul bitene kadar en azindan bir beden daha sIKILa$Irsin tahminimceee, zaten önemli olanda tarti rakami degil bana göre, fit ve sIKI görünmekk
Anaaaammmmm, yine yazdikca yazmi$im , okurken Allah yardimcin olsun
kahvemde bitti yazarken, hazirlanip bir dolanip geleyim bakalim carsilari, dönünce yine yazarim canimmm, öpüyorum kocamannn
Sedeeeef kız niye söylemiyon 60 lı rakam gördüğünü. bu bile motive etmeye tek başına yeterli.
bisikleti 1 hafta düzenli kullan bak hem bağımlılık yapacak hem de hemen SIKILAŞtıracak.
yeni bir siyah pantolonun olmuş gibi oldu di mi? güle güle giy canım.
ben bi tane daha kazak ya alırım ya almam. yeter gerçekten de.
neler aldın bakem?
ay yok ben bir ameliyathaneye daha giremem (sezeryan ve safra kesesi)
ameliyatı ayrı dert, sonrası ayrı dert.
ben sporla eriticem onları ya da duvara vura vura
ben de aynaya bakınca vücudumu beğenmeyi özledim
yaa benim de birsürü verilecek kıyafetim var. kilo veririm diye sakladığım.umut işte
şu geçen bahsettiğim botu bugün dolap toplarken giydim. 30 dk zor dayandım.ben de onu ortanca görümceme vereyim bari. onunla ayak numaramız aynı. ve o yüksek topukluya alışık.
aslında yediklerin faydalı şeyler. bi de saatlerini ayarlasan tam olacak.
ben meyve ve yoğurdu unutuyorum.:26: sirkeli suyu da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?