May-girls Grubunun Birlikte Zayıflama Deneyimleri

3 mil leslie yaptım. Çok eğlenceli bu walk at home videoları. Yürüyüş bandında çok sıkılyordum. Bunu severek yapıyorum.

Şimdi de ara olarak muz yiyeceğim.

Ara; 32 gr muz 30 kalori. Şimdilik toplam 230 kalori.

clutchhh yaaa Valla billaaa yaziyorum, cok nadirdir yedigimi unutupta yazmayim, evet cok ayrintili hergün ayni özenle yazmiyorum farkindayim ama ilk evliligimi yaptigim zaman 49 kiloda bi genc kizdim 1.62 boya, yani oldukca zayiff.. eski esimin cavresi benim yedikleri gördüklerinde bu kiz ölür diyorlardi ama benim rahmetli 1.90 boyunda ve 120 kilo bir adamdii, resmen t5atil yapmak, en lezzetli seyleri yemek keyfif yapmak icin yasayan, gamsiz kedersiz, dünya yansa umursamayacak bi adammmm.. ve gecenin 3ünde bile kalk yemek yemeye gidiyoruz diye cikarirdi beni disari.bende yogun calisiyordum ve biz günde iki ögün disarda yiyorduk, biraz mecburiyet birazda onun ev yemeklerini sevmeyisinden ötürü..
tabii zamanla ben onu kendime uyduramadim ama o beni kendine uydurduu, düsünsene 36 beden kiyafetler üzerime bol gelirken, ilk 6 ayda birden 62 kiloya ciktim, sonraki 6 ay icindede 76 yi gördüm, sürekli 70-75 arasi gidip geldim yillarca, cok sIkI diyet yaptigimda 66-67 oluyordum ama $ok diyetler oldugu icin birkac hafta icinde yine sisiyordum eski halime..
sonra ben kendime bir dur dedim. belki 8-9 senedir ayni kilolardayim, hic kilo almadim, cünkü iki sebebi vardi, ilki; bi gün kalorili beslensem diger günler onu orantiliyordum, diger sebebide, yillarca diyet yaptigim icin migdem kücüktüü..belki son 4-5 yildir diyet yapmamisimdir ama aslada 70 kilonun üstünde bir insan gibide girtlagim yoktur, tembellik edip spor yapmadigim icin, su icmedigim icin ve uzun saatler tek lokma bile bisey yemedigim icin kiloda veremedim tabii az yesemde, metabolizmamda yavaslamisti tabii..
dün bütün gün agzima ne girdigini yazsam, kücük cocuk ancak bukadar yer dersin inan bana..
ben neden yediklerimi yazmayayim yalan söyleyim, cok düzenli tertipli kuralli yasayan bi insan degilim, bazen oluyor yanima bütün gün yiyebilecegim düsük kalorili seyler hazirliyorum isyerinde yemek icin, bazen oluyor burdada bütün gün bisey yiyemiyorum gec kalkipta hazirlayacak firsatim olmadiginda..

Bak dünkü menümm.üzülerek söylüyorum, cünkü elimde olmadan bukadar kötü beslendim
sabah 1 fincan kahve ( tatlandiricili )
ac karnina herzaman su icerim araliklarla iki bardak
iki yumurta hasladim ( üzerine biraz kimyon, pul biber ve cok azda tuz serpip ekmeksiz yedim
ve yanimda hicbirsey getiremedigim icin isyerinde sadece meyve cayi ve bir findanda kahve icebildim
eve gittigimde erkek arkadasim ben yokken gelip bana yagsiz dönerek pisirilen tavuklardan birakmis..
eve gittigimde :
1 bardak light kola
1 dilim ekmek ( tavugun yaninda getirmis, yoksa ben ekmek almiyorum eve, aliskanlik haline getirmisim )
yarim tavuk gögsü ve bir budun yarisi
yemekten sonra disarida islerim vardi yarim saat kadarda yürüdüm
gece 2 de yattik ve aksam boyuncada su ictim ve iki bardakta acik cay ( tatlandiricili )

BUGÜN :
sabah ac karnina 1 bardak su
kadin doktorunda randevum vardi ve yürüyerek gidip geldim ( yarim saat kadar yürüdüm )
sonra yine eve ugradim ve bir bardak daha su ictim
evden cikmadanda bi bardak light süte 4 tutam nesfit karistirip yedim
simdi yine kahve icecem ve mesai bitene kadarda meyve cayi icerim bir iki fincan
bugün yanimda evden biseyler getiremedim meyve yada corba gibi ama gelirken Brezel aldim bir tane, onunda kalorisine baktim netten 263..
brezel i bir kerede yemicem 4 parcaya bölüp her birbucuk saatte bir parcasini yicem ( brezel simit büyüklügünde ve seklinde, ekmek gibi bisey, alman simidi diyelim )
aksamada ne yiyecegim henüz belli degil

kizlar baglanti cok kötü iki gündür bu sitede, yazmadan ciktigimi felan düsünmeyin olurmuu, bazen yaziyorum yazdigimda gitmiyor, özürrr ;-/

) bu cerezler cok faydali, benimde unutkanlik oluyor diye hergün aslinda iki ceviz yemem lazim, iki üc fistik, iki üc findik, iki üc badem ve yarim avuc dolusuda kuru üzüm.. ama yemiyorummm, biara basliyorum ama dedigim gibi ben cok herseyi derli toplu yapabolen bir süper hatun degilim, daha dogrusu cevremdekilerin hayatlarini düzenler mükemmellestirir ama kendime gelince keyfime bakarim :-DDD tipik yengec burcu hatunu iste
bende yillardir hic tutmadim ama bu sene tutabildigim kadar tutayim diyorum, iftara kadar ac olunca basima kuvvetli bir agri giriyor, birde calisinca dedigin gibi insanin kafasi duruyorr, halsizlik bitkinlik.. bu yil en azindan bir deneyeyim, hic olmazsa haftasonlari tutarim ;-/
safra kesesi agrilarindan kurtulduguna sevindim canim, gecmis olsun

canim spor yapmaya baslamana gercekten sevindim, iki ahfat gecsin cok daha kola yapabileceksin eminimkii, hem vücudunda sarmadan zayiflarsin, yavas yavasda artirirsin bi süre sonra belkii, insan azicik bile bi spor yaptiginda vücudundaki abriz degisiklikleri hemen farkediyorr.. bizler yaza yetisemedik ama kisa hazirlaniyoruzzz artik )))

merhaba kızlar, site çok yavaştı yaa, cevapl ver tuşuna bastım koptu gitti, bekle bekle 1,5 saat geçmiş. sanki hala masabaşı çalışıyor gibiyim. hep pc karşısında. tabi gitmez benim basenler neyse,

bu sabah tartıda direkt net bir şekilde 71,8 kiloyu gördüm. oleeyyy :)) artık 71 li rakamlara alışıyorum galiba. (71,5 da görmüştüm ya geçende galiba onu yakalıycam bu hafta)ü

sabah 11:20 ; 1 haşlama yumurta, peynir, 1,5 dilim çavdar ekmeği, 1 ceviz , 2 domates,2 salatalık, 1 kupa yeşilçay
ara yok
öğlen 15:20; dünkü pazı yemeği+yoğurt+salata+meyve+5 badem :)))))
ara yok
akşam ; 19:20 ; tavuk göğüslü salata

dün çiğ badem kaç kalori diye bakarken nette bir yazı gördüm ama kopyalamama izin vermedi site. tavsiyeediyorum diye bir sitede prof dr Metin Özata yazmış. yazının başlığı şöyle " ara öğünlerde badem yemek zayıflatır "
bi ara bakın isterseniz. yapılan bir araştırmada günde 50 gr badem yiyen ve bunu 40 kez çiğneyen birinin tokluk hissi daha fazla oluyormuş ve kilo vermesi artıyormuş. tabi benim gibi ipin ucunu kaçırmayın. ben nescafe keyfi olsun diye yiyorum :)

Sedef benim oğluşum da yengeç. hiç oyuncaklarını toplamıyor :)))))))
makarna konusuna gelince. sürekli aynı şeyi yiyince de veriliyor kilo diye biliyom ben.
makarna sade kilo yapmaz soslarıdır kilo yaptıran derler diyetisyenler.

Clutch, leslie'nin walk walk walk seslerini duyar gibi oldum :) ben de senin adına çok sevindim. artık hızlanacak eksiler.

Tatlım senin az yediğini biliyorum, okumuştum yazdıklarından. Aslında öyle dememin nedeni yedikleirni yazarsan yemek yemen düzene girer. Çünkü çok az yediğinde yazacak bir şey olmuyor. Ama yazmayı görev edinirsen düzenli yemek zorunda hissedersin. Dün eve gidene kadar, ki muhtemelen akşam gittin, sadece 2 yumurta yemişsin. Yani 160 kalori. Meyve çayı ve kahveler de taş çatlasın 40 kalori etsin. Akşama kadar 200 kalori almışsın sadece. Akşam yediklerin de taş çatlasın 400, tavuk yağlıysa 500 kalori. Yani toplam 700 kaloriyle geçirmişsin günü ve bunun 500ünü günün sonuna çok az kala almışsın. 1000 kalorinin altı çok tehlikeli canım. Sen de benim kadar bilgilisindir diyet hakkında ve dünkü tablonun ne anlama geldiğini anlamışsındır. Ben kalori sayıyorum ama dikkat ettiğim bir nokta var, gün boyu alacağım kalorinin 3/4ünü akşam 5e kadar almaya çalışıyorum. Böylece metabolizmam canlı oluyor tüm gün, akşam da hafif geçiriyorum çok acıkmadığım için. Bence sen de gün içinde daha çok yemeye çalış canım. Ben 6 öğün yapmadan önce 1500 kaloriyle doymuyordum. Ama şimdi 1000 kaloriyi bulunca kalan 200ü zorla yiyorum. Lütfen kilo vermeden önce metabolizmayı hızlandırmayı hedefle. Bir sürü emek veriyorsun, metabolizman hızlanınca daha kolay olacaktır emin ol. Ben seni sıkıştırdım şaka olsun diye o mesajda. Umarım kızmadın canım.

Canım ben de 30 40 gr makarnayı yoğurtlu ve salatalıklı yediğimde ertesi gün çok daha hafif çıkıyorum. Hem yoğurdun bağırsaklardaki etkisi yüzünden, hem de makarnanın ekmek gibi mayalı olmayışından böyle olduğunu düşünüyorum. Menümde makarna yazdığımda makarnayı azalt yazan arkadaşlar var ama bence ekmeğe tercih edilebilir makarna. Sana tamamen katılıyorum bu konuda yani :))))

Bu arada çikolatalı bretzele bayılırım ben (((

İnşallah canım, yağ oranım azalsın pilates düşünüyorum. O yağ oranı düşük olunca işe yarıyor. Kışın zayıf olmak daha güzel hem, kilo da almayız yaza kadar oh :)

merhaba kızlar, site çok yavaştı yaa, cevapl ver tuşuna bastım koptu gitti, bekle bekle 1,5 saat geçmiş. sanki hala masabaşı çalışıyor gibiyim. hep pc karşısında. tabi gitmez benim basenler neyse,

bu sabah tartıda direkt net bir şekilde 71,8 kiloyu gördüm. oleeyyy :)) artık 71 li rakamlara alışıyorum galiba. (71,5 da görmüştüm ya geçende galiba onu yakalıycam bu hafta)ü

sabah 11:20 ; 1 haşlama yumurta, peynir, 1,5 dilim çavdar ekmeği, 1 ceviz , 2 domates,2 salatalık, 1 kupa yeşilçay
ara yok
öğlen 15:20; dünkü pazı yemeği+yoğurt+salata+meyve+5 badem :)))))
ara yok
akşam ; 19:20 ; tavuk göğüslü salata

dün çiğ badem kaç kalori diye bakarken nette bir yazı gördüm ama kopyalamama izin vermedi site. tavsiyeediyorum diye bir sitede prof dr Metin Özata yazmış. yazının başlığı şöyle " ara öğünlerde badem yemek zayıflatır "
bi ara bakın isterseniz. yapılan bir araştırmada günde 50 gr badem yiyen ve bunu 40 kez çiğneyen birinin tokluk hissi daha fazla oluyormuş ve kilo vermesi artıyormuş. tabi benim gibi ipin ucunu kaçırmayın. ben nescafe keyfi olsun diye yiyorum :)

Sedef benim oğluşum da yengeç. hiç oyuncaklarını toplamıyor :)))))))
makarna konusuna gelince. sürekli aynı şeyi yiyince de veriliyor kilo diye biliyom ben.
makarna sade kilo yapmaz soslarıdır kilo yaptıran derler diyetisyenler.

Clutch, leslie'nin walk walk walk seslerini duyar gibi oldum :) ben de senin adına çok sevindim. artık hızlanacak eksiler.

Beni de çıldırttı bu site ya. Neysi şimdi düzeldi.

Çok sevindim canım senin adına. 71den sonra ne kalıyor ki geriye :) Menün yine her zamanki gibi harika, sebzesi proteini vs..
Badem yeşil tüylü badem mi? Araştırayım bu arada..

Ben de yengeç burcuyum bu arada :)))

Walk walk walk, kick back, out together out together.. Çok tatlı kadın ya, neşeli falan. İnşallah faydası olur. Sen de yaptın sanırım. Gördün mü faydasını canım?

boyunu bilmiyorum ama kilolarimiz kafa kafaya gidiyor gibi, benim kilo pazar günü 72.500 dün, insallah bende haftaya pazar gününe kadar en az 71 i görebilirim canim yaaaa
ay canim yengecler acayip sorumluluk sahibidir ama cok daginigiz gercekten, benim arkadasim cok titiz olmasa hayatta bukadar derli toplu olamam,,ama mecburii bir titizlik yasiyorum cünkü yere tek tel sacim dü$$e bana hemen bu eve bi süpürge yapmak lazim diye uyari geliyorrr ;-/
yillarca rahat yasamaya alismis bir hatun olarak bu son birkac aydir son duruma alismaya calisiyorum )
ama yengecler son dakikaya kadar yayilsada yinede sorumlulugunu yerine getirirr, oglusun kac temmuzda dogduu?
demekki bugün badem aliyormusuzz, bu haberi duyarimda almamm mii )

hergün tabiki dünkü kadar düsük kalori almiyorum tabii ama genel itibariyle cok kaloride aldigimi söyleyemem, ama bu diyetten öncede böyleydi aslinda,dengesiz yanii, bi gün sInIrI a$samda diger gün cok dü$ük olabiliyorr, kendimi bildigim icin zaten diyetisyene gitmiyorum, cünkü biliyorum verdigi listeye harfiyen uyamayacagimi..bugün eve gitmeden güzel bir alisveris yapayim, elimin altinda kalorisi düsük ve sIk sIk beslenebilecegim seyler olmali hazirda, yogurt, süt, nesfit, limon, meyve, domates salatalik, haslanmis yumurta, salatalik malzeme, ton baligi.. ve suan aklima gelmeyen bikac bisey daha var, sürekli tükettiklerim yillardir hep böyle, tabiki sadece bunlar degil ama elimin altindan eksik etmediklerimm..
eski i$imden bahsetmistim,cok stresli yorucuuu ve cok uzun saatler calisiyordum, eve geldigimde gözümün önünü göremiyordum acliktan yorgunluktan ve aksama kadar ac kalan ben bir koca pizzayii ( hemde extra kasarli ) götürüyordumm,, halbuki o koca pizzayi üce bölüpte aralikli zamanlarda yesem hem kilolardan kurtulacaktim hemde acliktan bitkin kalmayacaktim..
yaa cok büyük yanlislar yaptimmmmmmmmm, bir doktor duysaaaaa beni hasta olarak bile kabul etmezzz, meselaa ayda bir tatli krizim tutar regl den sonra, yoksa tatli yemem pek, aksam eve giderdim canim sadece tatli istiyor yaaa hani, 100 gramlik bir bitter cikolatayi oturur ac karnina aksam yemegi niyetine yerdim ve doyardimdaa ;-/
yada mesela canim coooookkk fazla patates cipsimi istedii, aliyordum eve giderken bir paket cips,yanina yogurt sosu hazirliyordum cok hafif sarimsaklii , aksam yemegi niyetine onu yiyordum ve ben tüm gün ac kaldiktan sonra böyle besleniyordum düsünün artikk,
baska birgün eve giderken konserve aliyordum ya lahana sarmasi ( icinde 7-8 tane var ) ya kuru fasulye, yada ton balik salatasi konservesii vs..
yillarca böyle berbat beslenerek hicbir zaman dipcik gibi olamadim :-D
hatta kansizliktan tedavi gördüm..
yeterli kalori almadigim günler hala var, dünkü gibi mesela ama ben cok hareketlide bir insan degilimkii, oturarak calisiyorum, evimi haftada bir temizliyorum, sadece iki kisiyiz ve cocuk yok, ikimizde yatmadan yatmaya otel gibi kullaniyoruz neredeyse
ve isin en ilginc tarafidaaaa, eger kendimi diyet psikolojisine sokmadiysa zaten ben doyuyorum bu yediklerimlede.. 3 tane ablam var, Türkiyeye gittigimde 4 ümüz bulustuk ve büyük ablam benim iki günde yedigimi tek porsiyonda götürüyorduuu ve 25 yasinda genc kizi var, 1.67 boya 62 kilo :-/
birde bana bakkkk, az yiyorum cocugum yokkkk ve bitürlüdeee aldiklarimi veremiyordumm, sasirdilar zaten benim yemek yememi gördüklerinde, önce kilo almayim diye yemedigimi sandilarr ama yok benim migdem okadar, birde migdem büyük olsaymisss düsünemiyorum kendimii kizlarrrr ))))))

güzelbirgün ve clucth buarada yengec burclarinin en hassas organlari migdeleridirr !!!!

Son düzenleme:
site gitmeden aklımda kalanları cevaplayım. yetişemiyorum daha doğrusu site uçuyor bekletiyor kapanıyor off

leslie ile herhalde 3 kez yürümüşümdür. oğluşum fırsat vermiyordu. o da yapmaya çalışıyordu. görseniz çırpı bacaklarını :)
demek sen de yengeçsin. oğluşum 25 haziran doğumlu. ikizler olacak diye korkmuştuk, neyse olmadı :)
ben de başak burcuyum ama tembel ve dağınık başaklardan :))))))) ama içimde bir umutsuz ev kadınlarındaki Bree karakteri yatıyor :)

o zaman kızlar sizin doğum günleriniz yaklaşıyor. benim de oğluşunki. illa foto çekinilir. hadi biraz daha gayretle daha fit görünelim o vakite kadar.

Sedefcim benim boyum 1,72, 64 kilo hedefliyorum. inşallah ulaşırım. ulaşırız birlikte.

erkeğin titizi de çekilmez yahu. ne karışıyorsun ev işlerine diye kızardım ben :) Allah'tan eşim de ben de dağınığız :)))))))))) eve bir misafir gelse şu an var ya, salon oğluşun oyuncak odası gibi. masanın üstü darmadağın.
mutfağa daha el atmadım. çamaşırlıktaki kurulartı toplamadan yenilerini astım aralarına dün gece. napiim yorgundum. hep bi bahanem var.
ama bazen de geldi mi geliyor hemen toplayıveriyorum. gece 01:00 de mutfak lavabosu ovalarken görebilirsiniz beni.

ayy yine daldım cevapla tuşuna basmadan önce bi copy yapayım yazdıklarımı , bakarsın belki yine düşerim netten.

22 temmuzda dogdum ben, ve ozamana kadar az daha vereyim, söz bir resim patlatacam siteye :-DDD
benim boy 1.62 canim :-/ senin kilon cokda fazla görünmüyordur eminimki cünkü boylusun..
benim rahmetli baya bir vurdumduymazdiiii, kör istedi bir göz misaliii, bende koyveriyordum gidiyorduu ama bu hayatimin a$kiii basak burcu ve gercekten masada iki bardak bile kalamazz, kibarca rahatsiz oldugunu hemen hissettirirrr, ee bende rahat ve daginik bir insanim ama bu ta$firin.. mecburen ona göre davranmak zorunda kaliyorum.. cogu zaman o gelene kadar daha yatagi bile toplamamis oluyorum tüm gün :-D o gelmeden 1 saat önce bi kalkiyorum basliyorum maratona yag dök yala ))
hani bir $arki varyaaa __ icimdeki sazlar ba$ka, söz ba$ka __ )))))))))))))))

Son düzenleme:

Ben de yoğurt soslu cipse bayılırdım ((

Sen hiçbir zaman çok yiyen biri olmadın demek ki canım. Doktorlar 1200 kaloriden aşağıyı uygun görmüyorlar, demekki sen 1000 kalori alsan yetecek. Onun altına düşmemen lazım ama. Bir de birgün az yeyip birgün çok yemek yağ ve ödem miktarını arttırıyormuş. Sabit miktarda bir menü en güzel güzelbirgününki gibi. Evde spor yapıyosun canım aslında sen, hareketsiz olduğunu düşünme. Gerçi bu ara fırsat bulamadın sanırım. Hemen kaldığın yerden başla tekrar canım. Benim de hakikaten midem çok hassas, yanmış yağlı bi şey yiyeyim hep yanar.

Ben de 26 hazirfan doğumluyum :)) Annem de başak ama tipik bir başak. Çok gıcık yani :) Neyse ki sen o kadar titiz değilmişsin :) Tatlı başaksın sen :)

Ben de aklıma esince yapıyorum ev işini. Ama ne yazık ki benim eşim de çok titiz, her şeye karışır. Gerçi öyle yapmasa hiç istemicek canım iş yapmak.

Clutch, çiğ badem dediğim yeşil olan değil. iç badem ama kavrulmamışı. tuzlu falan da değil.

ayyy Sedef ben evlenirken gelinliğimi diken terzi bizden önceki müşteri gidince demişti ki başak burcu erkegi evlerden ırak diye. gerçi her başak burcu aynı olacak değil. yükseleni farklı olanı var.
ben pek anlamam ve önemsemem burçları. zaten yetişdiği aile ve ortamın da muhakkak etkisi olduğuna göre standart bir burç karakteri taşıyamaz kimse.
çok istiyorum evim hep düzenli olsun ama olmuyor bu tembellikle yada bıkkınlıkla. her gece oğluşun oyuncakların topluyorum. ertesi gün aynı oluyor yine. ocağı siliyorum tezgah üstünü boşaltıyorum. sonra bir yemek yapıyorum ocak batıyor, tezgah doluyor. heeeep aynı şeyler yaa. evimizde bir tane derli toplu oda yok. bütün odaları kullanıyoruz. bazıları salonu kullanmaz ya hani bizde o da yok.

boyum uzun ama basenler göze çarpıyor işte. üst bedenim geniş değildir.

basen demişken, Clutch, Leslie'nin basenleri dikkatimi çekmişti ilk izlediğimde. senin de dikkatini çekti mi?

benim basenler sert sıkı, basen kası mı yaptım ben yaa :)))))))

ay ne yazacağımı unuttum.

hatırladım, Clutch senden çok güzel bilgiler alıyorum diyet konusunda. yarı diyetisyen ilan ediyorum seni :)

kızlar bir de tablo mu yapsak başlangıç kilosu, tarihi, hedefi , verdiği kilo gibi . yoksa gereksiz mi?

Aynen bende öyleee, eger oda rahat olsa ben hepten koyverrim gider :-D i$in en trajikomik tarafidaa, ben kendime a$iri titizim ( bunu icimden gelerek yapiyorum ) evede geldiginde heryer derli toplu ak pak oluyor ve saniyorkii ben tam ideal bir ev hatunuyummm :-D bir bilse aci gercekleriiii ))))

sadece benim rahmetliye uydugum o ilk evlilik senemde saglam yiyordum ( 10 sene evvel ), cünkü migdem sürekli ona uyup yemek yemekten büyümüstü, o yüzden cokta hizli aldim zaten, nasil istahli yerdi ama o bi görsenizzzz, sonra diyetler yapa yapa kücüldü migdem
evet gecen hafta 3 gün bas agrisindan bisiklet süremedim canim yaaaa ;-/ ama yok birakmam ipin ucunuu devam yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…