başlangıç kilosu geçen haftaki kilo toplam verilen kilo hedef kilo
Sedef...........76................................72,5..........................3,5..............................
Esra............100...............................97.............................3.................................
Gül...............73................................71,8..........................1,2.............................64
selam May-girls başlığınız hayırlı , gazanız mübarek olsun inşAllaahh
Clutch'ın günlüğünü takip ediyordum , bir ortak alanınıza göz atayım dedim , hadi bakalım hepinize kolay gelsin , ara ara takipteyimm
kısa sürede sağlıklı bir şekilde hedeflerinize ulaşmanız dileğiylee
hedef kilolarınız nedir kızlar?
selam Chickpeas, selam kızlar,
öğle 15:20 ; 1 koca kase pazı yemeği+ yoğurt +6 erik +7 kiraz+1 küçük şeftali :))))
şimdi de nescafe içiyorum. tabi 5 tane çiğ bademi yemişim bile çoktan. nerdeeee 40 defa çiğneme işi, ne ara hüplettim onu bile bilmiyorum :)
Çok teşekkür ederiz canım :) Sık sık takip et :)) Yanlış yaparsak yol göster bize. Sen malum çok tecrübelisin.
hedef kilolarınız nedir kızlar?
öğle 15:20 ; 1 koca kase pazı yemeği+ yoğurt +6 erik +7 kiraz+1 küçük şeftali :))))
şimdi de nescafe içiyorum. tabi 5 tane çiğ bademi yemişim bile çoktan. nerdeeee 40 defa çiğneme işi, ne ara hüplettim onu bile bilmiyorum :)
canim ellerine saglik, süpersinn,, benim hedef kilom 55hedef kilolarınız nedir kızlar?
size yazdıktan sonra kalktım bütün odalarda gözüme çarpan fazlalıkları topladım.
çamaşırları katlayıp kaldırdım. oğluşunkileri yıkamıştım onları astım. tavuk göğsünü düdüklüye koydum. birazdan da bul.mak.nı boşaltıp bulaşıkları kaldırıcam. tezgah üstünü toplayacağım.
size yazdıktan sonra kalktım bütün odalarda gözüme çarpan fazlalıkları topladım.
çamaşırları katlayıp kaldırdım. oğluşunkileri yıkamıştım onları astım. tavuk göğsünü düdüklüye koydum. birazdan da bul.mak.nı boşaltıp bulaşıkları kaldırıcam. tezgah üstünü toplayacağım.
aaa şekerim aramızda bi iki tavsiyenin lafımı olur , yardım edebileceğim bişeyler olursa tabiki seve seve yardımcı olurumm
selam tatlımm
bende söyliim bari hedef kilomu
102 ile başladım , şuan 86.8 im hedefim : 75
Ben senin yazdıklarını neden hep tersinden anlıyorum ya(( Of çok rezilim. Ama düşündüğüm gibi olmamasına çok sevindim. Bulmuş senin gibi kızı tabi öyle düşünecek, diyecek. Hele sen bi 36 beden ol eve kapayacak hatta, çalışmana bile izin vermicek :)))
Ay çok güldüm ben de halime. Allam ya :) Neyse sevindim ama :)
Canım sen spor yapıyor muydun? Tuzu azalttın mı? Yoksa tamamen mi kestin? Bir de spor yapıyorsan spora başladığında kilo artışı oluyor muydu?
Gazeteci gibi ardarda sıraladım sorularımı :))))
hic sorun degil canim yaaa, hatta iyi bile oldu, okurken asIk suratim tebessüm etmis oldu hem :-D
daha evvel bana calisma evde otur istersen dedi ama $uan icin güvenememm, dün biara gercekten zayiflamaya basladigin kendini belli etmeye basladi dedii, nasil mutlu oldum anlatamammm.. insallah Allah agzindan duysun 36 bedene bian önce kavusalimm canim benimmm..
ya ben cok aciktim ve anlatirken benim $u yogurtlu kiymali makarnadan canim cektii,, acaba diyorum aksama yapsamda bir tabak yesemmm kac kalorii almis olurumkiii ;-/
canım ben dizimde menisküs olmasından dolayı hiç spor yapamadım malesef , yediklerime dikkat ederek verdim sadece , spor yapsam daha güzel sonuçlar alırdım eminim ama napalım bunada şükür
tuzu tamamen kesmedim ama yemeklerimde yağı ve tuzu olabildiğince aza indirdim , kesmek yanlış çünkü vücudumuzun onlarada ihtiyacı var biliyorsun
..............başlangıç kilosu............ geçen haftaki kilo...... toplam verilen kilo........ hedef kilo
Sedef...........76................................72,5..........................3,5..............................55
Esra............100...............................97.............................3.................................80
Gül...............73................................71,8..........................1,2.............................64
Chickpeas.....102...............................86,8.........................15,2.............................75
..............başlangıç kilosu............ geçen haftaki kilo...... toplam verilen kilo........ hedef kilo
Sedef...........76................................72,5..........................3,5..............................55
Esra............100...............................97.............................3.................................80
Chickpeas.....102...............................86,8.........................15,2.............................75
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?