May-girls Grubunun Birlikte Zayıflama Deneyimleri

Haklısın canım, ben de dayanamadım artık başladım. Zaten çok yorulduğumu hissettiğimde tempoyu düşürdüm. Sporsuz sarkacağım diye korkup başladım hemen. Bi ara kalbim ağrıdı ama az. Yediklerime dikkat edersem sorun olmaz sanırım. Bir an önce kurtulmak istiyorum artık şu kilolardan.

ilk iki hafta zorlanirsin ama sonradan vücudun kaslarin acilinca kendini daha fit hissedeceksin canim inankiii, sen azimlisinnn kesinlikle basaracagina inaniyorumm..

bu sabah bir fincan kahvemi ictim, sonra iki tane yumurta hasladim ve üzerine kimyon, cok az tuz ve pul biber serpip ekmeksiz yedim..tabi yine ac karnina iki bardak su ictim araliklarla.. malesef bugün isyerine yiyecek bisey getiremedim, öglene asagiya iner alirim belki biseyler..
hic canim istemiyorrrrr, gecermi bu kalan 7 saatteee ;-/

merhaba kızlar,
09:30 da kahvaltımı yaptım.
kahvaltı öncesi sirkeli su içtim+ 6 yeşil erik, 10 kiraz, 3 çilek, 2 kayısı yedim. (ara öğünleri kaldırdığım için meyveler çürüyüp gidiyor ben de yemek öncesi yiyorum artık)
1,5 haşlanmış yumurta(oğluşun yarımını da yedim), z.yağında sotelenmiş domates, 2 dilim çavdar ekmeği (aslında galiba tam 2 dilim yemedim, daha az yedim)

Clutch öptüm senin yerine de oğluşu.
oğluşa banyo yaptırdım. hiç sevmiyor çıkmak için bana yapışıyor, o küvetin içinde ben dışında yıkanıyoruz :)
spora başlamana da sevindim .bende de var leslie bir cd. kardeşime indirtmiştim. basit görünüyor ama acayip terletiyor.

Ecem bebiş çalışmalarında başarılar diliyorum inşallah istediğiniz vakitte bekletmeden gelir bebişiniz.
hamile olduğunu öğrenene kadar geçen sürede yaptıkların bebeği etkilemiyor diye biliyorum ben. gerçi yeşil çayın zararlı olacağını düşünmüyorum. adaçayı yasak diye kalmış aklımda.

Sedefcim, 15 küsür sene çalıştım. kendi kazandığın parayı harcamaya alışınca ev hanımlığına geçişte biraz zor oluyor. gerçi eşim harcamalarıma pek karışmaz. bilir zaten tutumlu olduğumu.
ama mesela yeğenime bişeyler almak istediğimde yine de çekiniyorum bazen. bence kadının ekonomik gücü olmalı. mutlaka çalışmalı. erkeğe yaslanmamalı. ki güvenilir değillerdir çoğu.

bi de ev hanımlığı çalışmaktan daha zor yaa. hergün aynı şeyleri yap, silbaştan bi daha bi daha. ne çamaşır biter ne bulaşık ne yemek derdi. evde olmanın en güzel yanı geç uyanmak herhalde :)
tabi bebiş olunca farklı. onun her dakikasını bütün ilklerini ilk gören olmak çooookkk güzel.
h.sonu kreş şenliğinde biraz bilgi edindik. sabah 08:00 akşam 18:00 kreşler var yani çalışma hayatına dönebilirim. ama nasıl ayrılırım oğluşumdan bilemiyorum. yarım gün olanları tercih ediyor eşim.

dün gece sporumu zor yaptım yaa. acayip bir yorgunluk vardı. galiba yaklaşıyor benim reglim. sivilcelenmişim de.

bir ara akupunktura giderken de kilo vermeye başlayınca sivilcelerim artmıştı. stok yağlardaki toksinler mi ortaya çıkıyor nedir?

bu sabah yine 72 çıktım. ama olsun. 1 kivi yerim yine 71,5 olurum şaka tabi.

şimdi çıkıyorum kızlar, yemek yapıcam. pazı almıştım pazardan. onu ıspanak gibi pişircem.

ilk defa kara lahana aldım. o da ıspanak gibi pişirilir herhalde. (sarma yapamam, ya da bulgurlu belki olabilir)

Güzelbirgün:
canim hani insanin elinde ne yoksa o tatlanir derler yaa, bende plansiz programsiz yasayan insanlara özeniyorum bazen, ekmek elden su gölden gibi geliyor uzaktan bakinca ama tabikide hersey uzaktan göründügü gibi degildirr.. ben karakterim cok kolay ama cokta zor, mesela bana iyilikle herseyi yaptirabilirsin ama emrivaki yada sinirli bi sekilde olursa karsimdakinin tavrii romayida yakarim dünyayida.
neredeyse 9 yil calistigim reklam firmasindan patronun kizkardesi bana sesini yükselttigi icin bir anda aldim cantami cikip gittimm, stresli ortami sevmiyorum,onca yildan sonra bu yeni firmaya girdim caliisiyorum ve 3 tane patron, Allah tan burada durmuyorlar ama biri geldimi dengesiz bi stresli bi neselii, offffffffffffffff zor anammm zorrrr milletin kahrini cekmekkk
kendimi isimi kurmak istiyorum önümüzdeki aylarda, cünkü gercekten amir altinda calismaktan hoslanmiyorum ;-/ Allah imkan verirsen insallahhh basarrim dua edin kizlarrrr..
ekonomik özgürlük kismina gelince, aslinda tutumlu bir insan degilim ama cok harcamamda yok, sigaram yok, sürekli biseyler alip saga sola parada harcamiyorum ama erkek arkadasim iki ay önce bana harclik vermeye basladi ve benim maasim direk bankaya yatiyordu, sen birikim yap kendine dedii.. cok zorduu o araaa, ne bitti desem aliyor yada kendi parayi birakip gidiyor ama yinedee alismisim ben hesapsiz kitapsiz yasamaya ögrencilik hayatim bittiginden beridirr, cok fazla dayanamadim zaten, yok dedim ben böyle alismamisim yapamamm,, yine eski düzenime döndüm..
ev hanimligi bazen cazip gelsede biliyorum aslinda zor olabilecek taraflarinida.. $imdilik yorucuda olsa böyle devam edecez bakalim.. Allah verdiklerinden mahrum etmesin,tüm i$e ihtiyaci olanlarada versin insallahh....

Canım canın yemek yemek mi istemiyor, çalışma mı :))) Ne güzel yumurta yemişsin, çok faydalı valla. Spor yaparken kullanabileceğimiz en kaliteli protein kaynağı.

Menün çok güzel canım. Ben de bayılıyorum sotelenmiş domatese.
İyi ki yanındasın oğlunun, hakikaten en güzel zamanlarını ayrı geçirmek, görememek çok zor olmalı. Dönersin işe dert etme canım. Ben de avukatım ama bu sene çalışmıyorum ailevi sebepler yüzünden. Hakikaten ev hanımlığı çok zor. Hem insan evde çok yoruluyor, hem de işe yaramıyormuş gibi hissediyor. Ben de çalışma hayatımdan sonra zorlanıyorum eşimden para isterken. Yapı meselesi bu, Allahtan geçici çalışmama durumumuz.

canim yemek istiyorrr tabikiiiiiiii )))))))))) calismak istemiyorrr..
clutch senin cocugun yoktu saniyorum henüz degilmi..belki kilolardan kurtulup söyle yepyeni fistik giobi bir hatun olarak dönersin tekrar is hayatian canimmm. insallahh gönlüne göre olsun hersy..

Öğle yemeğim; Bolca yağsız salata (50), 4 kaşık pirinç pilavı (200).

Şimdilik toplam 480 kalori. Akşam protein almam lazım. Keşke ben de yumurta ve süt sevsem (

Az kaldı canım bitti bile sayılır, yarı oldu mesai şimdiden :)

Canım ben son 8 ayda 12 kilo almıştım evde olduğum için. Evet, hiçbir zaman çok zayıf biri değildim. Ama eve kapanınca hem stres hem hareketsizlik aldı başını gitti kilolar. Mayıs ayı gibi bitti evde kalmama neden olan sorun Allaha şükür. Ama ben bu halde iş aramak istemedim. Eşimle konuştuk anlaştık, dedim eski kiloma dönmeden iş aramayacağım. Çünkü prezantabl olmak çok önemli iş hayatında. O da kabul etti, ben de temmuz sonuna kadar hem spor diyet yapacağım. Hem de evimi taşıyacağım için onlarla ilgilenceğim. Korkuyorum aslında arayı çok açtığım için iş bulmam zor olursa diye ama bu özgüvensizlikle aramaktan iyidir. Çocuğum yok henüz Sedefcim. Birkaç yıl da düşünmüyorum. İnşallah vakti gelince hepimiz kavuşuruz sağlıklı hayırlı evlatlara :)

canim Türkiyede görüntüye diploma kadar önem veriliyor her sektörde, eminimki 3-5 ay icinde istedigin kilolara geleceksindir, sen azimlisin masallah veririsin kesin ve dedigin gibi kendine güvenerek gittigin is görüsmelerinde cok daha basarili olursun..ben 32 yasindayim ama benimde cocugum yok henüz, insan imreniyor tabii istiyor bi bebegi olsun ama biryandanda korkutuyor tabii beni sorumluluk altina girmek ama dürüst olmak gerekirse o korkuyu göze almaya deger sanki )
ilk evliligimden olmadii eski esimin istememesi sonucu, bundan sonrada olurmu bilemiyorum artik, herseyin hayirlisi..

Olur canım niye olmasın. Şimdi insan ömrü uzadı. 40 kadar çocuk yapmayıp ona gelecek hazırlamak çok mantıklı. Eminim senin de çok tatlı bi bebeğin olacak vakti geldiğinde. Allah sağlıklı ve hayırlısını versin. Dediğin gibi o sorumluluğu almak kararı çocuğu yapmaktan çok daha zor bir karar. Ben de 28 yaşındayım. 31 32den önce düşünmüyorum.

Pazara gittim geldim kızlar. Bolca sebze aldım. Bir de kendime dondurma aldım. Artık kilo verdiğim her hafta için pazartesileri kendime ödül vereceğim. Ama öğle saatlerinde. Akşamı da hafif geçireceğim. Dondurma 320 kaloriymiş.

Bu saate kadar aldığım toplam kalori 800 oldu.

daha cocuk yapabilmek icin uzun yillar var önümde ama erkek arkadasimla sonumuz ne olur belli degil, diyelimki onunla birgün bazi engellere yenik düstük, ozamanda hayatimi düzene sokmam baya bir zaman alir ve o kisininde dogru mu yanlismi oldugunu anlamak icinde baya bir zaman lazim... isteee böyle olasiliklari düsünerek dedim bu saatten sonrada olurmu bilmem diye )
Allah ne veriyorsa hayirlisini versin zaten..
insallah sende vakti geldiginde alirsin kendi bebegini kucagina canim

afiyet bal seker olsunnnn )))
benim canim haftalardir dondurma istiyordu ama her seferinde ertelemekten istemez olsu ;-/ insan zaten hergünde tatsiz tuzsuz yese, caninin cektiginden en azindan tatmasa uzun süreli dayanamazz diyetlere bencee..

afiyet bal seker olsunnnn )))
benim canim haftalardir dondurma istiyordu ama her seferinde ertelemekten istemez olsu ;-/ insan zaten hergünde tatsiz tuzsuz yese, caninin cektiginden en azindan tatmasa uzun süreli dayanamazz diyetlere bencee..

Canım spor yaptığın bigün ye bence. Fazla sıkma kendini. Bir de bi süre sonra insan alışıyor. Dün deli gibi lahmacum çekiyordu canım. Sonra geçti. Önceden olsa evde yapmaya çalışır, beceremezsem kesin dışardan söylerdim ama yerdim. Çok daha az istiyo insanın canı böyle şeyler. Zaten 21 gün içinde unutuyormuş insan o tadı yemediği takdirde.

dilan ilacin yan etkisiyle rahatsizlandigindan bugünlerde giremiyor..
cemrenin kizi geldi okuldan ve oda galiba bugün gezmeye gitti diye yazamiyor bize..
ama pinar nerdekiii ;-/ az önce ona bir özel mesaj gönderdim, umarim cevap yazar..

insallah kizlar erkenden su kaynatip bizleri birakmadinizzzz :-(

kendi adima $unu diyebilirimkiii, ben bugüne kadar hic bukadar iradeli ve kararli davranamadim kilo verme konusundaa.. ama sizlere cok tesekkür ederimkii, burada birbirimizi motive ederek sIkILmadan ve birbirimize destek olarak bu sefer basaracagima inaniyorum, birkac ay icinde yavas yavas tekrar görmek istedigim ben olacam.. ve tabii pes etmeyin devam ederseniz sizlerdeee..
bence bir hafta tartida hafiflemedigini görmekle pes edilmemelii, inadina üzerine gidelim kizlarr, gectigimiz hafta bende cok kilo veremedim, sadece 400 gram eksilmistim ama cok mutluyumm cünkü artmadii, aynida kalmadi, eksildii azda olsaaa, her hafta 400 gram versek bir senede podyuma cikanlarla yarisirizz )
kücümsemeyelim tartidaki 300-500 gramiii, azicik motivasyon düsüklügü yasiyoruz arada bir normal olarak ama toparlanip devam edelim lütfennnn.. gerii dönün kizlarrrrrrrrr :-@

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…