ay ne yazacağımı unuttum.
hatırladım, Clutch senden çok güzel bilgiler alıyorum diyet konusunda. yarı diyetisyen ilan ediyorum seni :)
kızlar bir de tablo mu yapsak başlangıç kilosu, tarihi, hedefi , verdiği kilo gibi . yoksa gereksiz mi?
Clutch, çiğ badem dediğim yeşil olan değil. iç badem ama kavrulmamışı. tuzlu falan da değil.
ayyy Sedef ben evlenirken gelinliğimi diken terzi bizden önceki müşteri gidince demişti ki başak burcu erkegi evlerden ırak diye. gerçi her başak burcu aynı olacak değil. yükseleni farklı olanı var.
ben pek anlamam ve önemsemem burçları. zaten yetişdiği aile ve ortamın da muhakkak etkisi olduğuna göre standart bir burç karakteri taşıyamaz kimse.
çok istiyorum evim hep düzenli olsun ama olmuyor bu tembellikle yada bıkkınlıkla. her gece oğluşun oyuncakların topluyorum. ertesi gün aynı oluyor yine. ocağı siliyorum tezgah üstünü boşaltıyorum. sonra bir yemek yapıyorum ocak batıyor, tezgah doluyor. heeeep aynı şeyler yaa. evimizde bir tane derli toplu oda yok. bütün odaları kullanıyoruz. bazıları salonu kullanmaz ya hani bizde o da yok.
boyum uzun ama basenler göze çarpıyor işte. üst bedenim geniş değildir.
basen demişken, Clutch, Leslie'nin basenleri dikkatimi çekmişti ilk izlediğimde. senin de dikkatini çekti mi?
benim basenler sert sıkı, basen kası mı yaptım ben yaa :)))))))
ay ne yazacağımı unuttum.
hatırladım, Clutch senden çok güzel bilgiler alıyorum diyet konusunda. yarı diyetisyen ilan ediyorum seni :)
kızlar bir de tablo mu yapsak başlangıç kilosu, tarihi, hedefi , verdiği kilo gibi . yoksa gereksiz mi?
Aynen bende öyleee, eger oda rahat olsa ben hepten koyverrim gider :-D i$in en trajikomik tarafidaa, ben kendime a$iri titizim ( bunu icimden gelerek yapiyorum ) evede geldiginde heryer derli toplu ak pak oluyor ve saniyorkii ben tam ideal bir ev hatunuyummm :-D bir bilse aci gercekleriiii))))
sadece benim rahmetliye uydugum o ilk evlilik senemde saglam yiyordum ( 10 sene evvel ), cünkü migdem sürekli ona uyup yemek yemekten büyümüstü, o yüzden cokta hizli aldim zaten, nasil istahli yerdi ama o bi görsenizzzz, sonra diyetler yapa yapa kücüldü migdem
evet gecen hafta 3 gün bas agrisindan bisiklet süremedim canim yaaaa ;-/ ama yok birakmam ipin ucunuu devam yine
Clutch, çiğ badem dediğim yeşil olan değil. iç badem ama kavrulmamışı. tuzlu falan da değil.
ayyy Sedef ben evlenirken gelinliğimi diken terzi bizden önceki müşteri gidince demişti ki başak burcu erkegi evlerden ırak diye. gerçi her başak burcu aynı olacak değil. yükseleni farklı olanı var.
ben pek anlamam ve önemsemem burçları. zaten yetişdiği aile ve ortamın da muhakkak etkisi olduğuna göre standart bir burç karakteri taşıyamaz kimse.
çok istiyorum evim hep düzenli olsun ama olmuyor bu tembellikle yada bıkkınlıkla. her gece oğluşun oyuncakların topluyorum. ertesi gün aynı oluyor yine. ocağı siliyorum tezgah üstünü boşaltıyorum. sonra bir yemek yapıyorum ocak batıyor, tezgah doluyor. heeeep aynı şeyler yaa. evimizde bir tane derli toplu oda yok. bütün odaları kullanıyoruz. bazıları salonu kullanmaz ya hani bizde o da yok.
boyum uzun ama basenler göze çarpıyor işte. üst bedenim geniş değildir.
basen demişken, Clutch, Leslie'nin basenleri dikkatimi çekmişti ilk izlediğimde. senin de dikkatini çekti mi?
benim basenler sert sıkı, basen kası mı yaptım ben yaa :)))))))
nickim uzun ya kızlar bana o nedenle güzelbirgün yerine kısaca "güzel" diyebilirsiniz kih kih kihyok yok Gül diyin kısaca.
oğluşa da diyet yaptırmayım gidip onun yemeğini ısıtayım.
gidip biraz da çamaşır katlayayım :) ütü zor iş. ona girişmeyim :))))))))))) tembeeeel teeemmbeeellll
yapalim süper fikir canim, evet diyet kocumuzda clutch olsun ne dersin)
tablo hazirlasin bize güzel bir..
ben hemen bilgilerimi veriyorummm)
iki ay öncesine kadar 76
74 küsürle bu sitede basladim
gecen pazar 72.500 geldim ;-/
Sedef Esra Gül
Başlangıç kilosu 76 100 ?
Geçen haftaki kilo 72,5 97,0 71,8
Toplam verilen kilo 3,5 3,0 ?
Boşver öyle bilsin şimdilik. Baktın işler değişiyor, sıkıldın defetmek istiyosun başından ben titiz değilim dersin :))) Gerçi çok aşıksın sen, o gün gelmez sanırım :)
evet canim benim rahmetlide ba$akti, simdikide ba$ak ;-/
hem cok kolaylar hemde zorlar, rahmetli vurdumduymaz ve pis pasakliydi ama bu simdiki tam tersi
ne istediklerini bilmez olmalari onlari zor kilannn ama seviyorum yaaaa keratayiii, varsin birazda zorluklari olsun ta$firiniminnnn ;-DD
canim benim üstüm 38 altim 42 ydi sen düsün artik ve eger ilk yazimi okuduysannn yanlarimda silah$ör gibi sivri basenlerim vardi ve ameliyatla aldirdim, simdi cok orantili ve bicimli duruyor eskisine kiyasla, bazi insanlar tepki veriyor ama benim hayatimda yaptigim en iyi birkac seyden biriydi o basenlerimden kurtulmak..
vallaa canim 6 sene yalniz yasadim ben ve gercekten daginikti evim, sadece bizim kizlar felan gelecekse toparlar temizlerdim. oldum olasi sevmem ben evle alakali seyleri, mutfakti yemekti, temizliktiii yemektii..hele ütüüüü, hic becerememmmmm ama malesef 2-3 aydir yapmaya calisiyorum ( oda basima kaldi :-/ )
iyikide cocugum yokmus ozamanlar, iyice topu dagitirdim yanii :-D birde marifet gibi anlatiyoruzzz ;-/
banada birazcik müsadece kizlarr, sizle sohbet etmek iyi geliyor, tsklerrr.. mesayim bitene kadar ben daha sIk sIk girer bakarim tabi siteye duramam))
Ay aynı ben :))) Kendimi disipline etmem lazım ama. İlerde çoluk çocuk olunca daha zor hakikaten. En çok koyu renkli yere güldüm bu arada :))Allah sana sabır versin Gül.
Bu arada Sedef sen mezura aldın mı? Almadıysan biran önce al da 2 haftada bir kilo bildirimi yaparken ölçü bildirimi de yapabiliriz bence. Hem kilo verme durursa ordan algılarız. Ne dersiniz?
evet biseyi farkettimki her lafimda mutlaka onu bi kösesine sIkI$tirmisim cümlenin)
hem cok seviyorum hem cok saygi duyuyorum hemde dedigin gibi gercekten ben ondan ayrilamam kesinliklee, belki birgün o benden vazgecerse bilemem ama cok seviyorummm onu ve tabiki kusurlari var ama onlara ragmen seviyorum, ben öyle yazdigim gibi vurdumduymaz davranmam karsimdaki insana , olabilecegin en iyisini yaparim. o da zaten herzaman diyorrr, ben seni bazen haketmedigimi düsünüyorum diyee.. zamane erkekleri gayriciddii, zibidi ruhlu, agir insan bulmak zor.. belki bu yüzden baglandim bukadar.. hele bu yasadigim yerdekileri bir görsenizzzz, kaslari alinmis, saclari röfleliii, kiz arkadasiyla yemege cikip kadina para ödeten tiplerrr :-/
bu Türkiyede yetismis, oranin terbiyesini agirligini olgunlugunu almis, yapmasi gerekenleri biliyor,burada bulabilecegimin en iyisiydii diyebilirimm)
ama farkindayimkii herseyin asirisi zararr, haddinden fazla baglanmayacaksin ama cok gec artik)
Tatlım inşallah o gün gelmez ama, gözlemlediğim bi şey var. İlişkilerde kim karşıdakini daha çok seviyorsa, öyle olduğunu iddia ediyorsa, hele de senin gibi hayranlık da duyuyorsa o terkeden oluyor. Hiç belli olmaz neyin ne olacağı, belki saçma sapan bir konuda hayal kırıklığına uğratacak seni bilemezsin. O yüzden kendine haksızlık etme, erkek arkadaşın olması gerekeni yapıyor. Eminim çok saygıdeğerdir ama kesinlikle onu haketmediğini düşünme. Olması gerekeni yapan birini tabi hakediyorsun. Sen de çok aklı başında, uyumlu, tatlı bir insansın. O da eminim etraftaki bir sürü çıkarcı, sadakatsiz ne biliyim doğru olmayan insanın arasından senle olduğu için çok mutludur. Sakın kendine haksızlık yapma. En iyisini hakediyorsun tabi ki her şeyin. Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah. :))
clutchhhh sen beniii öldürdün bacim gülmektennn ayy cok ho$$ yaaaaaaa
önceliklee cok tesekkür ederim hakkimda düsündüklerin icinnn, cok sagol canim benimm, ayni seyler senin icinde gecerli, cok iyi ve uyumlusun..
ama sen yineeee benim yazdiklarimi yanlis anlamissinnn kizzzzzzzz
ben onu haketmedigimi düsünmüyorum yada o öyle bisey demiyorr.. tam tersiii, O nun bana herzaman dedigi $ey __ sen cok iyisinn bu zamanin insanlarina göre, ben seni haketmiyorum__ der herzaman bana)))))))
Sedef Esra Gül
Başlangıç kilosu 76 100 ?
Geçen haftaki kilo 72,5 97,0 71,8
Toplam verilen kilo 3,5 3,0 ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?