dilan ilacin yan etkisiyle rahatsizlandigindan bugünlerde giremiyor..
cemrenin kizi geldi okuldan ve oda galiba bugün gezmeye gitti diye yazamiyor bize..
ama pinar nerdekiii ;-/ az önce ona bir özel mesaj gönderdim, umarim cevap yazar..
insallah kizlar erkenden su kaynatip bizleri birakmadinizzzz :-(
kendi adima $unu diyebilirimkiii, ben bugüne kadar hic bukadar iradeli ve kararli davranamadim kilo verme konusundaa.. ama sizlere cok tesekkür ederimkii, burada birbirimizi motive ederek sIkILmadan ve birbirimize destek olarak bu sefer basaracagima inaniyorum, birkac ay icinde yavas yavas tekrar görmek istedigim ben olacam.. ve tabii pes etmeyin devam ederseniz sizlerdeee..
bence bir hafta tartida hafiflemedigini görmekle pes edilmemelii, inadina üzerine gidelim kizlarr, gectigimiz hafta bende cok kilo veremedim, sadece 400 gram eksilmistim ama cok mutluyumm cünkü artmadii, aynida kalmadi, eksildii azda olsaaa, her hafta 400 gram versek bir senede podyuma cikanlarla yarisirizz)
kücümsemeyelim tartidaki 300-500 gramiii, azicik motivasyon düsüklügü yasiyoruz arada bir normal olarak ama toparlanip devam edelim lütfennnn.. gerii dönün kizlarrrrrrrrr :-@
Hakikaten kızlar nerede ya? Gelsinler, girmesinler hemen tatil havasına. Daha çok yolumuz var beraber yürüryecek. İnsan buradaki arkadaşlarına karşı sorumlu hissediyor, kendini frenliyor böyle olunca. Çabuk dönün kızlar o yüzden. Sizsiz burası anlamsız, bura olmadan da sizin diyetler tehlikede
Canım spor yaptığın bigün ye bence. Fazla sıkma kendini. Bir de bi süre sonra insan alışıyor. Dün deli gibi lahmacum çekiyordu canım. Sonra geçti. Önceden olsa evde yapmaya çalışır, beceremezsem kesin dışardan söylerdim ama yerdim. Çok daha az istiyo insanın canı böyle şeyler. Zaten 21 gün içinde unutuyormuş insan o tadı yemediği takdirde.
pinar henüz tatile gitmedi, dilan carsamba günü gidiyor ama hasta olmus diye giremiyorr.. böyle gidersee zaten bir ipin ucunu biraktilarmi zor toparlarlarrr..
insallah vazgecmemislerdir canim yaaa, gercekten insan kendini mecbur hissediyor ve birakmiyorr, birakmayalimdaaa, Vallaaa billee ayda 1-2 kilo bile vermeye raziyim, tartida 400 gram zayiflamistim bir önceki haftaya göre ama ona bile inanki sevindimmmm.. neyseee, kim cayarsa caysin ama bu sefer ben vazgecmicemmm, aksam 7 den sonra yemeyip sIvI tüketerek bile insan ayda en az yarim kilo kaybedebilir, belkide cok daha fazlaa.. ben en cok aksamlari yemeyi kestigim icin 3,5 kilo daha hafifledimm....
Ben de vazgeçmeyeceğim kesinlikle. Allaha şükür aklımız başımızda, ortalama bir insana göre gayet akıllı mantıklıyım, sen de öylesin. Elimden her iş gelir. Ama irademe hakim olamıyordum. Yapabileceğim bir şeyi yapmadığım için utanıyordum. Artık eşim de var, iki kişilik utanıyorum. Bıktım bu durumdan. O yüzden ben de çok kararlıyım canım. Bu sefer olacak inşallah.
Ayrıca sen geçen hafta rahatsızdın spor yapamadın ve reglin yeni bitmişti. Bu hafta görürsün çok daha güzel sonuç alacaksın. Zaten bağımlılık yapacak sürekli başarıyor olmak her hafta. Ben çok umutluyum ve seninle yürüyeceğim bu yolda. Dileyen katılsın bize.
cok sevindim canim beni yalniz birakmayacaginaa)
aslinda israrla sitedeki arkadaslarla zayiflamak istememin sebebi ne biliyormusun?
site gecmisine baktim, bizim gibi baslamis yarida birakmis basaramamis insanlarin, buradaki arkadaslarla birlikte zayiflamaya basladik, buranin sayesinde.. gibi sözlerine cok sIk rastladim ve ciddi kilolar vermisler, resimlerini gördüm hikayelerini okudum, inanilmazz basarilarr , ve kendimdede farklettimki gercekten bu sefer daha mantikli ve kararli ilerliyorum, birde tarti gününde gögsünmü gere gere bu hafta daha hafifim demek yerine MALESEF!!! demekte insana koyuyor tabii..
diger arkadaslarda mutlakakiii geleceklerdir gerii, umarim kendilerine bu kötülügü yapmazlarr)
hosgeldin canim aramizaa, senin günlügüne baktim, cok kötü besleniyorsunn, senin yasindaki bir ögrencinin kafasinin calismasi icin gerekeni almasi lazim canim, birak 70 kiloyuu 120 kilo olsan yinede hakkin yok bu yasta bünyene bunlari yapmaya, $ok diyet yapmaya devam edersen simdikinden birkac kilo daha agir bir sekilde cikacaksin tartida bir iki ay icinde haberin olsun, biraz daha vitaminli ve ölcülü beslen canim.. lütfennnnnnnnn !!!!!!!
yaa kızlar ya benim internet yavaş, ya da forum.
çok bekletiyor. yazıyorum yazıyorum sonra forumdan uçuyorum. bu kez kısaca bi selam vereyim. sonra okuyayım sayfaları.
günlüğümden aktarıyorum.
öğlen 13:30 da ; dolu bir tabak pazı yemeği+yoğurt+3 kaşık bulgur pilavı öncesinde bolca meyve (1 şeftali,1 kivi, 6 erik, 6 kiraz) üstüne nescafe+10 badem ve 6-7 antep fıstığı
çok acıkmıştım niyeyse.
akşam 18:30 da yapıcam; köfte+salata+ayran
Aslında öyle değildi ama bu 3 gündür böyle oldu dün kuzenlerimleydim bugün baya geç kalktım derken 3 günü dengesiz geçirdim fazlasıyla yarın düzene sokuyorum inş :) Birde bugün tartıldım dayanamayıp 67 çıkıyorum
dikkat ediyorum da aranızda en çok yiyen benim sanki.
araları uzattığımdan beri yemek saatini iple çekiyorum. mesela şimdi acıkmadım ama sabah ile öğle arası çok acıktım. haliyle meyve+çerez abarttım.
şimdi kalkıyorum daha mutfak toplayıp köfte mlz.lerini hazırlıycam.
bu arada bugün sipariş verdim; Ebru Şalllı selülitsavar ve pilates lastiği . umarım yapabilirim.
öperim kaçarım kızlar
cevap ver tuşuna bastım hala yazıyorum.havuçlu salata yapsam mübah mıdır diyette?
Aslında öyle değildi ama bu 3 gündür böyle oldu dün kuzenlerimleydim bugün baya geç kalktım derken 3 günü dengesiz geçirdim fazlasıyla yarın düzene sokuyorum inş :) Birde bugün tartıldım dayanamayıp 67 çıkıyorum
güzel birgün senin yemek listerin beni öldürdüüü öldürrdüüüüüüüüüüü burdaaa, acimmmm zatennn,isyerindeyim, elim kolumda bagli yiyemiyorum :-D
neyse az kaldi, 1 saat sonra gidiyorummm, bende yiyeceeeeemmmm yuppyyy)))))))
havuc kabiz yapiyorrr, ama bence sen mor lahanayi kiy kücük kücük, kücük bir havic rendele, biraz marul, salatalik domatesss zeytinyagiiiiiiiiiiiiiiiii
ayyy agzim sulandi yazarkennn :-/
senin kücük bebegin var, yoruyordur ama en cok yiyenden ziyade en saglikli yiyen sensin gibi sanki ama sahsii görüsümmm cerezi abartiyorsun cidden ,3-4 badem neyine yetmiyorrrr
ayrica meyveyide tane tane yeee, yani tek oturusta hepsini birden yemek yerine ara ögün yapsan kilo vermen hizlanir hem daha az acikmis olursun vs...
Bende de çok yavaş canım internet. Sanırım bugün sorun var sitede.
Canım çok yiyorum demişsin ama çok değil menün. Kimse ayrıntılı yazmıyor, sana öyle geliyor. İçin rahat olsun.
QUOTE]
benden habersiz neler yiyorsunuz bakiiim?hepsini yazın benim gibi ayrıntılı :)
di mi yaa çok yemiyorum. ot yemişim n'olacak. benim için en önemlisi; çikolata yemiyorum, makarna yemiyorum. hamurişi yapmıyorum ki yiyeyim :)))
benden habersiz neler yiyorsunuz bakiiim?hepsini yazın benim gibi ayrıntılı :)
di mi yaa çok yemiyorum. ot yemişim n'olacak. benim için en önemlisi; çikolata yemiyorum, makarna yemiyorum. hamurişi yapmıyorum ki yiyeyim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?