May-girls Grubunun Birlikte Zayıflama Deneyimleri

Allah ablanin yardimcisi olsun canim :-(( umarim en azindan maddi sorunu yoktur ? cünkü böyle üzüntülerin üstüne birde maddi sIkIntIsI varsa ozaman cok daha zor durum :-( in$allah ablanada kizinada cok güzel kader yazar Rabbim bundan sonrasi icin.
kayinvaliden de zamanla dahada iyi olur umarim ama bi$eyyi anlamadim, delisi olan hergün aglar demi$sin yaa, kayinvaliden aklini mi kacirdi yoksa cok üzücü ama hayat istee, insan uzun süre kabullenemiyor ama alisiyorsun nefes aldigin sürece herseye

yok bebişim k.validem için demedim onu.

şu geçen kaldırıma i.eyen adam için dedim. ailelerine yazık dedim.

naptın bugün bakalım?

sabah oğluşu okula bıraktıktan sonra yürüyerek döndüm. ama keşke şapka alsaydım. dondum. alnım çok kötü dondu. şu an nezle gibiyim.

kahvaltıdan sonra k.validemle yürüdük biraz. sonra da oğluşu almaya gittik. önce biraz banka işlemlerini halletti vakit geçti böylece.

az sonra yatıcam. dün gece oğluşum uyutmadı döne döne.

ben bu ara çok sIK giremem ama sen yine de yaz canımm. spora başlayabildin mi? hani arkadaşınla gidecektiniz ya.

ayy çok kötüyüm yaa, tam iyileşemeden geri mi nezle oluyorum ben yaa. oğluşumun da öksürüğü geçmedi daha.:26:

öncelikleee kocaman bir MA$ALLLAAAAAHHHHHHHHH diyerek ba$lamak istiyorum cümleme
bugün bana bir azim geldiiii, disari cikip 50 dakika yürüyüp geldim, sonra eve geldim tabiii dinlendim felan, biara leslieyle zayiflayanlari felan okudum internettennn ve kalktim 3 mil ( 45 dk ) leslie yaptim birdee.
aksam yemegimi disari cikmadan önce yemistim, yani saat 16.00 gibi yedim.
bütün gün yediklerim : Büyük bir tabak makarna vardi, yarisini ögleden önce kahvalti niyetine yemistim, kahvaltidan sonra biara 1 tane kiwi yedim,makarnanin kalan yarisinida 16.00 gibi aksam yemegi niyetine yedim.. daha sonrasinda 1 bardak tarcin cubuklu süt, 1 avuc kabak cekirdegi, 1 kuru incir, 2 kuru kayisi ve 2 tanede kuru hurma.
yilbasina kadar leslie ve elma sirkesini yapmaya devam edecem elimden geldigince bakalim.. taktim kafayaaa gidecek bunlar bacimm, kendimize gelip bir sirkilelimmm yineeee
birdeee benim diyetisyen yazmisti 20 gün önce bana, kadin cevap bile veremedim, basaramadim yarida biraktim demek cok zor geliyor insanoglunada, ba$arincada böbürlene böbürlene anlatmanin zevkide bir ba$kadir tabiii darisida bizim böbürlenmemizin ba$ina
dün cevap yazdim kadina ancak.. bahsettim uzun uzun.. kadinin zayiflatti hastalari okadar cokkii, insanlar sürekli tesekkür mesajlari birakiyor, sitesindede önceki sonraki resimlerini yayinliyor zaten hastalarinin, onlari görünce moralim dahada cok bozuluyorr.. simdi listeye yine bir göz gezdirip yarindan itibaren yine diyet listememi uysam diyorumm :26: aklima düstü bikeree yaparim saniyorum ama bana zor gelen sebze yemekleri ve et pisirmek yahuuu offffffffffff, yoksa o liste cok doyuruyor beni, hatta hepsini yiyemiyorum bile ama hazirlamak cok zor geliyor, uyamadim o yüzdenn

ben yazarken dü$mü$üm, sen de o sirada gelip yazip cikmi$sin
daha evvelde birkac sefer bahsettim o arkadasim bu konuda hic güvenilir degil, yani büyük hevesle onu yapalim bunu yapalim diye kendini yirtar ama o gün o saat geldigindede acaba hangi bahane bulsamda iptal etsem diye kara kara düsünür, toparlayamiyor bir türlü kicini, bu konuda kesinlikle güvenimi felaket sarstiii, onun dedigi spor salonu tam carsinin icinde, bu semtin tüm gencleri oraya gidiyor diye pek istemiyorum oraya gitmeyi ama o yillik sözlesme yapmis diye benimde kendine e$lik etmemi istiyor. ayin 1 inde ba$layalim diye konu$tuk yine ama biliyorumki haftada 1 kere bile yüzünü göremicem yanii, söyledim zaten gecen kahve icmeye geldigindede, sana güvenmiyorum, eger kaydolursam haftada en az 4-5 kere gitmek isterim ona göre diyeee,, o anki yüz ifadesinden de anladim zaten bugün leslie ye basladim, disaridada yürüyü$ yaptim.. in$allah bu azim devam eder giderrr
tahmin ettim zaten canim cok sIk giremeyecegini, sorun degil rahat ol, sen varmi$sin gibi ben firsat oldukca gelir yazarimmm
üzüldüm bak $imdi buna, daha yeni toparlanmi$tiniz, umarim hafif atlatirsiniz, cok gecmi$ olsun, öptüm kocaman

Son düzenleme:
Günaydin canim, dogru düzgün uyuyamadim, sabahin köründe ayaktaydim, kalkip elma sirkeli suyumu icip esofmanlarimi giyinip sabah yürüyüsüne ciktim, hava bile aydinlanmami$ti daha 45 dk yürüdüm baya tempolu bir sekilde, bir fincan kahve ictim dönünce, simdi kahvalti yapacam. sonra biraz dinlenip evi temizlemem lazim ( hic canim istemiyor ama mecburum )
aslinda öncesinde 1-2 saat uyuyabilsem cok iyi olacak, son 2-3 gündür uyku düzenimi yitirdim sanki..
bugün yine disari cikip en az yarim saat yürümek istiyorum ama ne zaman olur bilemiyorum,, birde hergün en az 3 mil leslie yapmayi denicem.. az yiyorum veremiyorum, bakalim aktiviteyi elimden geldiginde arttiracam, yilba$ina kadar 65 olurmuyumki birakmadan devam etsem
insallah bir hevesle ba$layip, sonradan yarida birakmammm, hafiflemek istiyorum artik yaaaaaaaaa, yepyeni bir ben, yepyeni kiyafetler istiyorumm, ayagim bile 1 numara büyüdü kilo aldiktan sonra biliyormusunnn carsiyi dolanip dolanip kiyafet alamadan dönmekten biktimmmmmm

mrb canım, çok sevindim sporunu arttırmana. inşallah yılbaşına 65 kg nun bile altında girersin.

ben iyice nezle oldum. artık yürüyüş yapamıycam galiba. hava çok soğudu. alnım ve yanaklarım üşüyor. kar maskesiyle yürümem gerek :)

bugün yürüyüşlerimi yaptım. ama çok üşüdüm.
sabah kahvaltısını normal yaptım ama sonra duramayıp meyve ve çerez yedim.
akşam da az nohut az da kuru dolma yedim. biraz da yeşil salata.

şimdi tylol hot içiyorum. öncesinde de 2 fincan ıhlamur içtim.

benim de hamilelikten sonra ayak numaram 1 numara büyüdü. 39 giyiyorum artık.

senin kiloların kaç yıllık Sedefcim? benim şu anki fazla kilom evlendikten sonra aldığım kilolar. yani doğumunkiler gitti. zaten 9 kilo almıştım.
ama evlenince ilk 2 yılda 10 kg aldım

diyet listene uy bence, ne güzel bir adım atmışsın. hem doktorunla irtibata geçmişsiin hem de yürüyüşlere başlamışsın.

çalışırken bana da yemek yapmak zor gelirdi. vakit dardı ve dinlenmeyi tercih ederdim.
basit şeyler yaparsın bebişim. mesela bakliyatları çok miktarda haşlayıp birazını öğünlük paketler yapıp buzluğa atarsın.
et yemeklerini düdüklüde haşlama yaparsın. baharatla tatlandırırsın.
sebzeleri de salata gibi çiğ tüketirsin... kereviz salatası, havuç salatası (yoğurtlu, cevizli) süper olur.

hadi ben öptüm ve kaçtım canım.

sen ben varmışım gibi yaz yine

cok üzüldüm canim yaa, gecmis olsun, lütfen azicik yogurt ve meyve tüketimini arttir, cok etkiliyor gribe karsi felan korunmada.
evet arttirdim biraz sporu ama ayaklarim cok agriyor bugün, dün birden cok yüklendim saniyorum, insallah vazgecmemde bu azim devam eder, eger ederse cok kilo veremesemde incelirim bariz $ekilde.. in$allllaaahhh olacak er yada gec canim..
benim ayagim normalde 36-37 arasiydi.. yani 37 bol geliyordu, 36 da sIkIyordu ama simdi tam bir numara büyüdü canim yaa, 37 sIkIyor biraz, 38 de bol geliyor.. kilo aldinmi bir tek kalcak göbek $i$miyorki, tüm vücut etkileniyor i$te
benim Türkiyede ya$adigim sürede hep kilom 47 ile 52 arasinda gider gelirdii, bir kere dügünden 2 ay sonra 54 e cikmi$tim cok yakismi$ti. doktorda ideal kilomun 55 oldugunu söyledi zaten.bende evlendikten sonra kilo almaya ba$ladim canim.. ilk e$im 1.90 boyunda ve evlendigimizde 110 kilo olan bir adamdii, keyfine yemesine icmesine tatiline dü$kün bir adamdi.. hangi saatte yada ne yedigi asla önemli degildi ona ac olduktan sonra kalori felan düsünmezdi ve ev yemeklerini sevmezdi hic, yedigi seyler abartisiz sadece et ve yaninda pilav, makarna, mayonezli salatalar yada patates salatasiydii ve 2-3 porsiyon yerdi yanindada ekmekle hemdee ben cok cilizdim gelin geldigimde buraya, 36 beden pantolonlar etekler üzerimden dökülüyordu ve zamanla yeme aliskanliklarim degisti malesef eski esimin sayesinde, ilk 6 ayda 62 kiloya ciktim, sonra 1 sene icinde 75 kilo olmu$tum bile hicbir kiyafetim üzerime olmuyorduuu, cita gibi bacaklarim kalinlasmistiiiiiii, giyim tarzimi felan bulamadim uzun süre zaten, hep kizardiimmmmmm kilolu kadinlara, bir kadin bakimli olmaliiii, bu onun görevi derdim.. nasil bir kadin $i$man olabilirkii, girtlaklarini tutamiyorlarmiii felan derdim heppp, büyük konu$mu$um diyet nedir, kilo nedir bilmeyen bennn internetten saattlerce diyet arastirir olmustumm. cok kilo alip alip verdim diyetlerle ama hep $ok diyetler, birakinca hemen fazlasiyla $i$iyosun yanii. i$te o kilo alip verdigim dönemde gögüslerim kendini birakmaya ba$ladi. kiloyu degilde busefer gögüslerimi kafaya takmaya ba$ladimmm, kocayida bo$adim gecerli sebeplerle, iyice bunalima girdigim dönemdee dedimkiiiii, bu kizi yeniden büyütmeliyim kor ate$lerde yürütmeliyim, Farkindayimmmmm farkindayimmmmmmmmmmmm dedimmm ve solugu doktorda aldim,ameliyatlar sonrasindada giyim tarzimi degistirdimm.. kendime öyle gelebildim anlayacagin, köklü degisikliklerdee bu evlilik tek a$ki degillll kadinlaridaaa öldürüyorrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ama bir laf var ya hanii __ ARKANA BAKARAK YÜRÜRSEN ÖNÜNÜ GÖREMEZ DÜ$ERSIN __ diyeee, önemli olan bugün diyorummm, hicbirsey icinde gec degil, hala gencizz ve $ükürkii saglikliyizzz bacimmmmmmm, ba$aracazzzzzzzzzz

aslinda kadina hicbirsey yazmadim ben, basaramayinca yüzüm yoktu yanii ama ayin 7 sinde kendi sormu$,taaa 20 dün sonra cevap verdim kadina
sabah itibariyle elimden geldigince uymaya calisacam bakalim.. bu leslie baya ise yariyormu$ galiba yaa kolay gibi görünsede, bacaklarim felaket agriyor, bisiklet sürünce böyle olmuyor ki :44: bugün sadece leslie yaptim 3 mil ( 45 dakika ), yürümedim, iki üc gün ali$sin bakalim bacaklarimdaa sonra az daha yüklenirim. birde cok az uyudum yahuu halsizim azcik..
Hürrem cok heyecanliydiiiiiiiiiiiiii, izledinmiiiiiiiiii,, ayy haftayiii iple cekecemmmmmmmm, cok heyecanli bir yerdee bitti :18:

selammm canimmm, nasil gidiyorr,kayinvalide daha cok kalmaz umarim, ne kadar iyi olursa olsun yinede insan evde biri varken rahat edemez gibi sanki :26:
ayin 27 sinde ba$ladim spora ama kaslarim fena agri yapti, okadar bisiklet sürdüm felan ama hic böyle olmadi, bu leslie cok cok canimi yakti bugün 3. gün yapmaya baslayali, internetten yorumlari okudum leslieyle ilgili herkes i$e yariyor demi$, o yüzden ba$ladim aslinda birazda, düzenli yapildiginda i$e yarayacak diyor agriyan kaslarim
bugün disari cikmadim kaslardaki agrilardan ötürü, birde hava yine baya sogudu birden :18: ama leslie yaptimmmmm 3 mil ve yine biara kalkip kac mil yapabilirsem okadar yapacam saniyorum.. 3 mil leslie 5 km yol demekmi$ saniyorum, internette dün baktim. kaslar acildiktan sonra 4-5 mile cikarrim tabii bir iki hafta icinde..
bakk tam 1 ayimizzz kaldiii bacimmmmmmmmm, napip edip ucundan azicikta olsa basaralimmmmm
bugün gec yedim kahvaltimi, yumurta yaptim, iki dilim ekmek ve yanindada 2 kücük domates yedim. gec yedigim icin aksam yemegi yemicem, onun yerine 1-2 avuc ici kadar kabak cekirdegi yerim aksam, birazcik kuru meyve yada taze meyve ve yogurt yerim tarcinli.
kalktigimdan beridir gözümü bile acamiyorum ve simdi farkettimkii ben kahve icmemisim hala yahuuu, nasil olur :44:güzel bir kahve yapipta keyfini cikarrim birazdan..

Buarada benimkinin yepyeni baharlik ceketini daha ilk giyinmede tükenmez kalem akmi$ icine, krem rengi cok ho$ bir ceket, pahaliyada almisti, yazik üzüldüm görünce, kuru temizlemeye verdi ama onlarda yapamami$, gecmemis. dün aksam aklima geldi, kalktim leke cikarici sIktIm üzerine bolca sonrada hassas yikamaya attim, leke hafiflemis ama cikmamis.. ne yapilabilirki ba$ka, varmi bir fikrin :44:
bir fincan kahvemi icip sonra kalkip güzel bir du$ yaparim, bu gece cuma gecesi, azicik dua okuyalim Allah izin verirse tüm insanlara, sevdiklerimize ve tabikide kendimizede kilolarimizdan da kurtulalim diyede dua edecem bacimmm ))
öptüm $imdlik canim, ara ara bakarimm.. görü$ürüzz

Son düzenleme:
mrb canim,
bu sabah yuruyusumu yaptim. hava guzeldi.
kahvaltidan sonra da k.validem ile avm gezdik.
oglen doner durum ve yarim kunefe yedim.

dun aksam nohut yemistim bid e cayin yaninda leblebi yiyince sistim iyice. odem yapmis durumdayim.

ama ona ragmen bugun kendimi aynalarda begendim mont denerken. k. validem de diyor senin fazlan yok, zayiflamissin diye.

aksam da cok az nohut ve bulgur oilavi yedim. hatta binkase yogurt yedim alkiiisssss

esimin de tukenmez kalem lekeli bir ceketi vardi. kuru temizlemeye verdik cikaramamisla. bi de para odedik cikaramadiklari icin. deli gibi. cok kizmistim ve bi dha oraya vermedim. heee konuya geri donelim. bi kez daha mi denesen leke cikarici ile, biraz bekletip oyle minatsan makineye acaba.:26:

ben de kahve icmedim kac gundur. nescafe iciyorum ama tat alamiyorum. caydan bile.

k.validemle yarin sinemaya gitcez insallah. bond filmine. insallah acik sahne yoktur.

bacaklarin biraz agrir ama alisirsin yaptikca. dogru yoldasin bebisim. leslie de cok yonlu kaslari calistiriyor. devam et bence.
ele agirlik alip yapilanlari da var onun. kollar da calisiyor boylece.

kendime kahve yapayim bari canim cekti. k.validemin midesine dokunuyor cay kahve. ona da ihlamur yapiyorum.

hadi optum ve kactim.

ayyyyy baci$$$ kar$ilasamadikkk
ayyy bencede zaten senin abarttigin gibi durmuyordur kilon, kayinvalidene katiliyorum yaniii, boylusun birde.. cok güzel ve saglikli $eyler yemissin canim, afiyet olsun.. buarada kayinvalideyle Evim Sensin e gidinsene ayyyy, bende bugün internetten baktim bizim burdaki sinemaya gelmismi diye, gelmis bugün.. özcan deniz in filmi fahriye Evcenle, duymussundur kesin.. gidecem biara ama hangi gün giderim bilmiyorum,2-3 hafta gösterimde durur daha..
Ceketi bende düsündüm tekrar yapmayi, bakalim bir kere daha deneyeyim dedigin gibi daha uzun süre bekleterek.. yazik yaaa pierre cardin den almi$ti ve daha giyinmeden ba$ina gelene bak
Bu leslie olayina taktim, simdilik ali$ana kadar tek seferde 45 dakikalik olanini yapiyorum ama bugün arada bir tv izlerkende kalkip 5 dakikada 500 adimlik olan videolarini yaptim, spor olsun diye degilde hareketlenmi$ olmak icin, elimde 1 er kiloluk dambillarla yapiyorum zaten leslieyi. i$e yarayacagini saniyorum ama insallah devamini getirebilirim, heves edip sonra vazgecmeyimdeee :44:hertarafim agriyorrr ama sormaaaa, sürer bu agri daha 3-4 gün galiba.
yagmurun okula gidi$ ve dönü$ saatlerinde yagmadigi bir kI$ ayii diliyorum o halde canim sanaaa insallah o vakitlerde hava hep iyi olurda yürüme firsatin olur herzaman.yürümek sIkIla$tirdikca aynada begenmeye ba$ladiii bizim hatun kendiniii, süperrrr :115:
afiyet olsun kahven canimmm, öpüyorum bende senii

merhaba bebişim,
insanlar plan yapar, kader gülermiş.
dün gece oğluşum çok öksürdü. uyuyamadık. bugün doktora götürücem. randevu aldım 15:00'e. okula gidemedik böyle olunca.
bizim sinema işi de yattı. k.validem evim sensin'e gitmiş ist. da. hem duygusal olmasın da ağlamasın diye bond filmine gidelim diyom haftaya.

kendi kendine masaj yap bebişim. bi de ısınmadan başlama sporuna. sıcak duş da iyi gelebilir ama sen zaten yapmışındır.

yağmur yağmasa da hava çok soğudu. sinüzit olucam (Allah korusun) çok esiyor yüzüme yüzüme

ya ben ciciler almayalı çok olmuş. unutmuşum giyinip süslenmeyi. ayna da kendini beğenmeyi.
ama sezon olduğu için çok pahalılar. indirimler başladığında alırım bişeyler. hem biraz daha vereyim bel göbek bölgemden.

yarın 1 aralık. son ayımız. yılbaşına ne kaldı (tabi 21 aralıkta kıyamet kopmazsa, maya takvimine göre :) )

bi iyileşeydim hayırlısıyla. evde de bisiklet twister olaylarına girişecektim. hastalık peşimi bırakmadı yafff

kiyamamm yaaaa canimmm gecmedi birtürlü öksürügü, en gicik oldugum $eydir öksürükkk, insani uyutmuyor bile bi yapi$timii, sinirrrrrrrrrrrr:18: gecmi$ olsun canim..

Bugün ayaklarim daha iyi baciimmmmm, o aciyla bile yaptim, iyikide yapmi$im cünkü bugün uyaninca rahatca basabildim yere, spor bitince zaten direk du$ alirim ben her seferinde, cünkü sac diplerime kadar vicik vicik ter oluyor, hayatta oturamam öyleee
Evim Sensin güzelmiymi$ baree ayyy, tiyo versinde bana bo$una gitmiyim i$e yaramazsa eskiden cok giderdim sinemaya ama son 1-2 senedir pek gitmedim, ancak cok patlayan bir film olurda ses getirirse gittim arada.

$aka bir yanadaaaa bu maya takvimi ya tutarsaaaa :18:harbi harbi olacak diye inananlar varr, ben yinede korkmuyorum, nasil olsa er yada gec olmayacakmiiii, fakat kafama bi$ey takildikiii acaba diyorum $imdi biz bo$unami ac uyuyoruzzz, bo$unami okadar kan ter icinde spor yapip zahmete giriyoruzz , sadece daha güzel bir ölü olabilmek icin mi

Yinede cok almaa canimmmmmm, fazla alisveris yaparsak ozaman üzerimize rahatlikla gecirip cikacak seylerin bollugundan kilo vermeye daha az ihtiyac duyarizzz, yeter simdilik baya aldin zaten son birkac haftadir, ucuzluklar ba$layana kadarda belki 1 beden daha incelirsinnn ben senin yerinde olsam 2-3 ay di$imi sIkarim kizzzz, sen ma$allah cok güzel kilo veriyosunnn, gösterdigin cabanin karsiligini kolaylikla aliyorsun en azindan.. baksana ben cabaliyorum cabaliyorum yol katedemiyorumm ama yinede pes etmicemmmmmm, azimle i$iyen beton delermi$

kahvemi iciyorum $uanda, bitince hazirlanip cikacamm, azicik carsida dolanayim, markete de ugrarim.
dün tv izlerken laptoptan leslie nin kisa videolarini acip arada bir kalkip 5 dakikalik ve 15 dakikalik yürüyü$lerini yaptim, tabiki bunlari yaparken terlemiyorsun bile, 15 dakikalik olani tam isinirken bitiyor zaten ama spor olsun diye degilde yerimden kalkmi$ olmak icin yaptim onlari.. 3 mil olani bu hafta icin cok iyi, 45 dakika sürüyor ve baya terletiyor, haftaya kaslarim acilinca 1 saate cikarmayi planliyorum. elimde dambillarla yapiyorum sporu. bitincede doktorun bana üst kollar, sirt ve gögüsler icin verdigi hareketleri yapiyorum, haftayada yarim mekik cekmeye baslasam iyi olacak.
sporu yaparken laptopu televizyonla ayni hizaya koyuyorum, leslie denen hatunun sesini kisiyorum, cünkü kulaklarimda cinliyor ve sürekli ayni seyi duymakta sIkIcII, tv seyrediyorum, onlarinda yaptiklarini yapiyorum, cok cabuk geciyor zaman.. kaynanan gidince yürüyemedigin günlerde bir dene canim istersen.. en cok korktugum birakmakkkk, keske hep böyle devam edebilsemmmmmm

Ayyy bu aradaaaa saba tümerde dün 5 tane kadin vardiii, 75 kilo verenler felan.. kadinin bir tanesi 140 kiloyken 75 kilo zayiflamis, incecikkk bir görsenn, insan okadar kilo veripte sarkmazmiiiii, hic sarkmami$$.. ayyy masallahhh millette ne azimm kizzzzzzzz, biz 10 kilo veremedikkkkkkkkk

bir$eyi daha yazacamda hep unutuyorummmmm, aciktigimda kücük bir tabaga 2-3 tane kuru kayisi, 2 hurma, 1 yada iki tane kuru incir koyuyuorum, yemeye baslamadan önce bir bardak su iciyorum, 1 bardak su da yanima aliyorum, yerken yudumluyorum, 1 haftadir felan bagirsak sorunum kalmadi böylelikle, her sabah kahvemi icince cok rahatlikla tuvalete cikabiliyorummm.. düzenli bir sekilde yaparim artik. ohhh beaaaaaaaa dünyaaa varmi$$ birde hic canim tatli seyler istemiyorr böylelikle, bu ayki regl i bile sadece 1 kere 1 dilim ekmege nutella sürerek atlatabildim..

Son düzenleme:
carsiya gittim, birkac tane magazaya girdim, bir tane pantolon begendim denedim, fiyatida uygundu, neysee giyindimmm oldu ama yakistiramadim kendime, bir tane kirmizi ta$li yüzük ve 3 tanede küpe seti gördüm yine kirmizi ta$li ama 3 üde farkli $ekil ve boylarda küpelerin. cok begendim alip döndüm, 1 tanede tayt aldim evde giyinmek icin. ksadaki kizlara baktim dal gibiler, ya$larida 20-22 civari, o ya$taki halim aklima geldii, yemin ederimm yolda gelirken aglamamak icin kendimi cok zor tuttum, her gittigimde, özelliklede üzerime bi$eyler denemeye kalktigimda moralim bozulupta dönüyorum
ne yapmi$im ben kendime böyle diye icimden söyleene söylene yürüdümm, gecenlerde aldigim dolgun topuklu ayakkabiyi giyinmi$tim ilk kez giderken, oda canimi acitti daha ayagim ali$madigi icin, onu bahane edipte hüngür hüngür aglayasim geldii inankii, Allah immm cok kilolu olan inanlarinda yardimcisi olsunn, gercekten cok cok zorrrrrr, ben 10-15 kilo veremiyorummmm, sabah izledigim kadinlar benim agirligimdan fazla kilolar vermi$lerdi dü$ünseneee.. Rabbim beterinden korusunn, onlari dü$ününcee $ükrediyor insan ama yaaaaa tembellikk yapmaya degermiydi kizim bugüne kadar diye kiziyorum kendime, özgürce giyinip hafif bir $ekilde rahat rahat giyinip ku$anip özgürce gezip dolasabilmenin zevgi hazzI bamba$kaaaa.. yapmicam birdaha kendime bu eziyetiii, yemin ediyorummmmmmmm, kesinlikleee bundan sonra sürekli hareketli olup ü$enmicem hicbir$eye
eve dönerken marketede ugradim, ne aldiysam hep light olanini aldim.. evde kilo yapacak hicbirsey yok aslinda.. yememde icmemde sorunda yok ama bundan 4 gün öncesine kadarki tembelligim ve hep ba$layip sonunu getiremedigim sporlarrr

KENDiME BU HAKSIZLIKLARI YAPMiCAM BiRDAHAA.. YEMiN EDiYORUMMM, KENDiMi DAHA MUTLU VE ÖZGÜR HiSSETMEM BUNA BAGLI CÜNKÜÜÜ .. ALLAH IM YARDIM ETTT Nedense kendimi yarali hissettim yaaa bir ali$veri$e gidip geldimmm

selammm canimm, nasil gidiyorr, oglu$un öksürügü daha iyimii ? doktor ilac vermi$tir kesin ama senin oglu$ icmiyorkiii, icmesede zorla biraz aglasa bile kiyacan azicik artik, ilaclari icmedigi icinde aslinda öksürügü iyilesememi$ olabilir kiyamam yawru ku$lara hicccc, anne degilim ama annelik duygusunu yogun yasabilen biriyim aslinda burcumdan ötürü, yengecler anac ruhludurlar, bende istiyorum bir bebekkk aslinda yaaaa, böyle giderse artik zor gibi sanki, ya$ 33 bir kizim olsun isterdim, tabii herseyden önce hayirli ve saglikli olsun.. Allah hayirlisini versin, belki böyle daha hayirlidirr

Dün ayakkabi ayagimi yara etmi$, o yüzden bugün disari cikamicam, pazartesi önemli islerim var, o yüzden iyilesmesi lazim pazartesiye kadar.
bu arada dün di$arida yürüdüm ve haricindede 1 kere 1 mil ( 15 dk ) leslie yaptim, birde 3 mil (45 dk) leslie yaptim. ama i$in ilginc tarafiiii vücudum $i$tii canimm yaaa spor yapmaya ba$ladigimdan beridirrr, kaslarim mi $i$iyor ki acabaaa, neysee bunu bahane edipte birakmicam tabiki, devammmmmmmmm bugün 5. gün, insalllaaahh 5 ay sonrada bugün 5. ay diyebilirimmmmm bikmadan usanmadan caymadan devam ediptee

Dün hic ekmek yemedim, sabah 2 tane yumurta haslayip üzerine kimyon ve pul biber döküp yedim, biara yogurta kuru kayisi, kuru üzüm ve kuru incirle, hurmayi kücük kücük dograyip karistirip yedim ( bagirsaklari cok cok iyi calistiriyorrrr ), 1 tane mandalina, 4 tane mor erik yedim gün boyunca araliklarla, iki avuc kabak cekirdegi ve birde hazir konserve corba vardi dü$ük kalorili, onu isitip yedim .... cok mu yemi$im naapmi$immm :26:

bugün disari cikmicam, baree evde temizlik yapayim, son zamanlarda hic ncanim istemez olduuuuu, offf yaaaaaaaa
senin kaynana daha ne kadar kalacak bellimi ?
Neyseee, öpüyorum kocaman görüsürüzz canim

Son düzenleme:
geldim. oğluşa pilav yapıyordum da saat kurmuştum 5 dk. ama daha olmamış.
pilava antibiyotik ezip koyucam.

doktora gittik. bronşiyolit olmuş oğlum. yani artık ciğerlerine inmiş.
3 tane ilaç verdi. şurup içmediğinden antibiyotiği büyüklere göre olan düşük dozlu antibiyotikten yazdı. sabah akşam 1/2 hap ezip vermeye çalışıyorum.
ama bizim kerata her defasında anlıyor. tahin pekmeze kattım dün, bi kaşıklık yapıp. ama acı olmuş. bu sabah da 2 kaşıklık yapayım da tadı acı olmasın dedim ama yine acı olmuş. şimdi de pilava katıcam toz yapıp. inşallah anlamadan yer bu kez.

40 günü geçti öksürüğü başlayalı yaa. ne uyuyor ne uyutuyor.

cuma okula gitmeyince yürüyüşlerim de iptal oldu.

akşam yayla çorbası ve 1 tabak kabune yedim dün.

bugün de sabah yumurta, sucuk (eşim Karacabey den almış, %80 dana,%20 manda etli, sucuğu çok ender alırız ama güzeldi) peynir bal yedim tam buğday ekmeğiyle

akşam yemeğini 17:00 gibi yedik. kebapçıda ortaya karışık söyledik. öncesinde yarım yuvalama çorbası içtim. bana kebaplar çok tuzlu ve yağlı geldi o nedenle ben çiiğ köfteyi bitirdimm

ama sanki acıktım yine şimdi yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…