benim börekler güzel olmadı ama senin makarna güzel olmuştur. yaptıysan tabi.
k.validem geldi dün akşam. biraz daha iyi gibi. ama hala unutkanlığı var. annen için daha zor olmuştur sizler küçükmüşsünüz. Allah ablama da sabır ve kolaylık versin.
valla dediğim gibi,Allah kimsenin aklını almasın. o kişilerin aileleri için daha da zor. ölüsü olan bir gün, delisi olan hergün hesabı.:26:
ben bu ara çok sIK giremem ama sen yine de yaz canımm. spora başlayabildin mi? hani arkadaşınla gidecektiniz ya.
ayy çok kötüyüm yaa, tam iyileşemeden geri mi nezle oluyorum ben yaa. oğluşumun da öksürüğü geçmedi daha.:26:
öncelikleee kocaman bir MA$ALLLAAAAAHHHHHHHHH diyerek ba$lamak istiyorum cümleme
bugün bana bir azim geldiiii, disari cikip 50 dakika yürüyüp geldim, sonra eve geldim tabiii dinlendim felan, biara leslieyle zayiflayanlari felan okudum internettennn ve kalktim 3 mil ( 45 dk ) leslie yaptim birdee.
aksam yemegimi disari cikmadan önce yemistim, yani saat 16.00 gibi yedim.
bütün gün yediklerim : Büyük bir tabak makarna vardi, yarisini ögleden önce kahvalti niyetine yemistim, kahvaltidan sonra biara 1 tane kiwi yedim,makarnanin kalan yarisinida 16.00 gibi aksam yemegi niyetine yedim.. daha sonrasinda 1 bardak tarcin cubuklu süt, 1 avuc kabak cekirdegi, 1 kuru incir, 2 kuru kayisi ve 2 tanede kuru hurma.
yilbasina kadar leslie ve elma sirkesini yapmaya devam edecem elimden geldigince bakalim.. taktim kafayaaa gidecek bunlar bacimm, kendimize gelip bir sirkilelimmm yineeee
birdeee benim diyetisyen yazmisti 20 gün önce bana, kadin cevap bile veremedim, basaramadim yarida biraktim demek cok zor geliyor insanoglunada, ba$arincada böbürlene böbürlene anlatmanin zevkide bir ba$kadir tabiiidarisida bizim böbürlenmemizin ba$ina
dün cevap yazdim kadina ancak.. bahsettim uzun uzun.. kadinin zayiflatti hastalari okadar cokkii, insanlar sürekli tesekkür mesajlari birakiyor, sitesindede önceki sonraki resimlerini yayinliyor zaten hastalarinin, onlari görünce moralim dahada cok bozuluyorr.. simdi listeye yine bir göz gezdirip yarindan itibaren yine diyet listememi uysam diyorumm :26: aklima düstü bikeree yaparim saniyorum ama bana zor gelen sebze yemekleri ve et pisirmek yahuuu offffffffffff, yoksa o liste cok doyuruyor beni, hatta hepsini yiyemiyorum bile ama hazirlamak cok zor geliyor, uyamadim o yüzdenn
mrb canım, çok sevindim sporunu arttırmana. inşallah yılbaşına 65 kg nun bile altında girersin.
ben iyice nezle oldum. artık yürüyüş yapamıycam galiba. hava çok soğudu. alnım ve yanaklarım üşüyor. kar maskesiyle yürümem gerek :)
bugün yürüyüşlerimi yaptım. ama çok üşüdüm.
sabah kahvaltısını normal yaptım ama sonra duramayıp meyve ve çerez yedim.
akşam da az nohut az da kuru dolma yedim. biraz da yeşil salata.
şimdi tylol hot içiyorum. öncesinde de 2 fincan ıhlamur içtim.
benim de hamilelikten sonra ayak numaram 1 numara büyüdü. 39 giyiyorum artık.
senin kiloların kaç yıllık Sedefcim? benim şu anki fazla kilom evlendikten sonra aldığım kilolar. yani doğumunkiler gitti. zaten 9 kilo almıştım.
ama evlenince ilk 2 yılda 10 kg aldım
diyet listene uy bence, ne güzel bir adım atmışsın. hem doktorunla irtibata geçmişsiin hem de yürüyüşlere başlamışsın.
çalışırken bana da yemek yapmak zor gelirdi. vakit dardı ve dinlenmeyi tercih ederdim.
basit şeyler yaparsın bebişim. mesela bakliyatları çok miktarda haşlayıp birazını öğünlük paketler yapıp buzluğa atarsın.
et yemeklerini düdüklüde haşlama yaparsın. baharatla tatlandırırsın.
sebzeleri de salata gibi çiğ tüketirsin... kereviz salatası, havuç salatası (yoğurtlu, cevizli) süper olur.
hadi ben öptüm ve kaçtım canım.
sen ben varmışım gibi yaz yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?