gecenlerde bir astrologu dinlerken dediki bu yil yengec burclari uzun süredir ba$aramadiklari birseyi ba$arip zayiflayacaklar dedi, ciddi anlamda kilo kaybedecekler dedicok mutlu olduuummm, yalansa gercek olsun
spor yapinca kilo verdim diyecek kadar uzun süredir ve cokta yorucu sekilde yapmiyorum zaten, daha ayin 27 sinde ba$ladim düzenli olarak ama 8 günde bile selülitlerimde azalma oldu canimmmm, farkettim bu sabah kalktigimda, umarim devam ederimmm hep böyle.
dün moral bozucu bazi seyler ögrendim, sabah büyük bir ba$ agrisiyla uyandim ve bugün hic i$tahim yokk, yumurta haslayip yiyeyim, zaten evde ekmek yok, gelirkende almak istemedim. bugün yumurta, peynir, armut, süt yogurt, kuru meyve vs.. yicem, biraz hafifleyeyim.. karnimdaki $i$likte cok $ükür indii, neden oldugunu hala cözemedimm, ilginc ama birkac gün boyunca baya belirgin $i$lik vardi :26:
merhaba canım,
moralini bozan şeyler inşallah önemsiz şeylerdir. mesaj kutumu boşalttım.
sabah oğluşu bıraktıktan sonra k.validem ile dışarda kahvaltı yaptık. sonra onun telefon ve banka işlerini hallettik. gerçi halledemedik epey kızdırdılar annemi. korktum bişey olcak diye. neyse sonra kafamız dağılsın diye sinemaya girdik skyfall'a bond filmine yani. beğendik. bol aksiyon dolu bir film tam benlik. haaa huuuu hiyyaaaaaaa :86:
sonra koştur koştur oğluşu okuldan almaya döndük. biraz geciktik.
öğle yemeği: küçük paket mısır patlağı, 3 susamlı çubuk, 1 çubuk eti çaklıt oldu :))
akşam yemeği: dünkü çorbadan bir kase, pilavdan bozma salata, 3 köfte, küçücük bir puding
spor namına pek bişey yapamadım. ama iyileşiyorum artık. tat ve koku almaya başladım.
karnındaki şişlik belki yediğin bişeyin yan etkisidir. ben bakliyat yiyince 2 gün falan sürüyor sindirmem.
ay benim yengecim(oğluşum) zayıflamasıınnn :111: zaten çırpı bacak bebeeem.
ama sen başaracaksın bu gidişle.
bak hemen sonuç almaya başlamışsın.
ben de selülitsavar e.şallı cd sine bi başlayabileydim iyiydi
merhaba bacım, nasılsın?
çırpı bacak olacaz yine inşallah :)
para karşılığı tabak bitirmek iyiymiş
evliliklerde bazen olur öyle. iyi ki tatlıya bağlanmış. dediğin gibi kolay kurulmuyor. emek ve sabır gerekiyor sürdürmek için de.
uzaktan güzel görünen şeyler bazen tam zıttı olabilir. kol kırılır yen içinde kalır hesabı. ele güne mutlu rolü yapılır.
bu sabah oğluşu bıraktıktan sonra eve tranvay ile döndüm. önce markete yürüdüm.
sabah: 1 haşlama yumurta, tereyağlı ballı ekmek, zeytin domates yedim.
öğle: Meksika fasülyesi salatası ve çaklıt
akşam: çorba içeriz sadece sanırım
bugün k.valideme göz randevusu alıp hst. ye gittik. göz tansiyonunun kontrolü için. iyi çok şükür.
ama beli tuttu. neyse ki sonra açıldı. tranvay durağındaki hst.ye gittik ama dönüşte merdiven ve yokuş çıkamayacağı için otobüsle döndük. tam durağa vardık(epey mesafe vardı bizim otobüsün geçtiği durak ile hst. arasında) otobüs geldi. iyi denk geldi yani.
bi de otobüs Hst.nin arka sokağından geçmez mi :) boşuna yürümüşüz o kadar.4 yıldır evden çıkmamanın dezavantajları işte bunlar.
ben oğluşu almaya çıkarken k.validemde bankaya gittiydi. (yanlış bir işlem var onu düzeltemiyoruz kaç gündür. )
eve gelince aradım. otobüs bekliyorum dedi. baktım çok vakit geçti bi daha aradım durakta inmeyi unutmuş çok uzağa gitmiş. geri başka otobüse binmek için bekliyor yazık. çok dalgın, unutkan hala.
çok yoruluyorum ama ne yaptığımı bilmiyoru
Günaydin canimmmm, bende yeni uyandim, aldim kucagima laptopumu yatakta kahve keyfi yapiyorumm, ayikmaya calisiyorum..
yardimci ablanin ellerine saglik, manti yemeyelii nekadar oldu hatirlamiyorum bile inankii, afiyetler olsun yarasin vitamin olsun ama et olmasinnn
Esinin kulaginda önceden vardir iltihaplanma ve basincta kalincada kendini göstermistir, cünkü kulakta sorun oldugu zaman ucaktaki o ini$ ve kalki$ zamanlarini yasamak cehennem azabi gibidirrrr :18: birkeresinde ü$ütmü$tüm kulaklarim bile duymuyordu dogru düzgün, anlatamam sana ne büyük aci cektigimi kalkarken ve inerkenn, korkunctucok gecmis olsun canimm
Almanyanin cikolatalari me$hurdurrrrr, hatta nutellenin fabrikasi bile bizim bu civarlarda, eskiden gittigimiz bowling salonunun karsisindaydi, görmü$tüm. Türkiyeye giderken en az 5 kilo ce$it ce$it cikolatalar alir götürrüm ama burda evime almam hic, hem cok sevmem hemde olursa yerim diye almam hic.
birazdan evi süpürüp, nevresim takimlarini makineye atip sonra du$a girecem, hazirlanip cikmam sürer daha baya, eve dönüncede süpürdügüm yerleri silip, tozlari alip banyoyu temizlemem lazim, neysekii mutfakta hic i$im yokkkk
bugün ailecek firardamisinizzz neeeecok güzel bir hafta sonu diliyorum canim sizee ailece, öpüyorum kocamann
Selam canim,
son 4 yada 5 gündür agzima 1 lokma bile ekmek yada makarna patates, hamurisi vs. girmedii.o yüzden bugün cok aclik hissettim ama yinede dayandimmmmyarin tavuk izgara yapip yicem brokoliyle. ton baligindan tiksindim, 1-2 gün ara versem iyi olacak :120:
ay öylee halsizimki, yazarken bile zorlaniyorum :85:
Dün saba Tümerin dünyaca ünlü bir astrologuyla yaptigi programini internetten seyrettim. 2013 ün en $ansli burcu yengecler olacak dedii, herseyi ba$arabilirsiniz dediiQUOTE]
aferinsen bu kez başaracaksın. oldu bu iş bence. yılbaşına 1 beden hatta 2 beden ince giricen. spor da epey sIkIlaştımıştır seni.
yengeç burcum, inşallah senin yılın olur her konuda.
rüya yorumunu da merak ettim.:26:
ayy valla bu kez gerçekten gidip yatıyorum
öptüm ve kaçtım....
mrb canım,
göz kapaklarım (kabaklarım yazmışım, düzelttim) kapanııyor.
anla o kadar uykum var yani.
bu sabah için dün gece 09:00 a saat kurup yattım. çünkü arkadaşıma gideektim bebek görmeye (bebek 2 yaşını geçti bu arada ben gidene kadar) gece uyandığımda karşı caddeden sular akıyordu. bi yerde su patlamış.
sabah 09:00 da uyandık sular yok. damacana su ile kahvaltııyı hazırladık. neyse ki çabuk geldi sular.
ben apar topar bebek hediyesi(bi türlü gidemediğimden aldıklarım küçüldü, 2 kez) almaya gittim evimize en yakın dükkanların oraya. koştur koştur alıp döndüm. duş almaya vakit yoktu kolaltlarımı yıkadım giyindim.. eşimle oğluşum beni bıraktılar arkadaşıma. çok trafik vardı.
onlar hasta diye girmediler içeri. ben 2,5 saat falan kaldım. sonra otobüsle eve döndüm. yolum 1 saat sürdü :)
k.validemde burdaki bir komşusuna gitti. geçen biz çarşıdayken çat kapı gelince bizi bulamamışlar haliyle. onlar çağırmışlardı. ben oraya gitmek istemedim tanımıyorum ki onları. hem zaten geçen haftadan bu haftasonuna ertelemiştik arkadaşımın ziyaretini. ohhh aradan çıktı ya çok sevindim. hem de çok iyi geldi. özlemişim. oğlu da pek bir şeker. pek rahat vermedi bize ama çok tatlıydı.
sabah kahvaltıda 1 haşlama yumurta,4 dilim sucuk, peynir,bal, 2 küçük nokul yedim.
öğlen arkadaşımda kek, börek, kurabiye yedim
akşam: kapuska yaptım bi de lahana ve havuç salatası (k.validem çiğ seviyormuş ama kapuskamı da beğendi)
ve de azcık peynirli makarna (bunu da eşim istedi)
arkadaşım yanıma nevale hazırladı, eşimi de tanıyor işyerinden, abim der ona. k.validem de aşure getirmiş. yarın kahvaltıda hüpletcez onları.
spor olarak bugün koştur koştur dükkanların oraya inmem ve arkadaşımdan dönüşte koştur koştur yokuş yukarı 2 durak yürümem var. o kaaa
ayyy kapanıyor gözlerim kısmaktan ağrıdı valla....
öptüm ve kaçtım.
eşimin Allah'tan ağrımıyor. ben bi kere oldum bu evi aldığımız yaz, kulak iltihabı. oyyyy çok fenaydı. emziriyorum diye de hafif ilaçlar yazmıştı doktor. 1 dk bile geçirmiyordu. diş ağrısından bin beter. ama sonra mecbur emzirmeyi bıraktım. daha güçlü antibiyotik içince geçti.
5 kilo çikolata mı aboooow 1 senelik mi alıyordun? en iyisi eve almamak. ama bunları pek beğenmedim yemem. .... sanırım
temizlikler yapılmış oooohhhh misssss. bizim ev şu an yine dandini
Selam canim,
son 4 yada 5 gündür agzima 1 lokma bile ekmek yada makarna patates, hamurisi vs. girmedii.o yüzden bugün cok aclik hissettim ama yinede dayandimmmmyarin tavuk izgara yapip yicem brokoliyle. ton baligindan tiksindim, 1-2 gün ara versem iyi olacak :120:
ay öylee halsizimki, yazarken bile zorlaniyorum :85:
Dün saba Tümerin dünyaca ünlü bir astrologuyla yaptigi programini internetten seyrettim. 2013 ün en $ansli burcu yengecler olacak dedii, herseyi ba$arabilirsiniz dediiQUOTE]
aferinsen bu kez başaracaksın. oldu bu iş bence. yılbaşına 1 beden hatta 2 beden ince giricen. spor da epey sIkIlaştımıştır seni.
yengeç burcum, inşallah senin yılın olur her konuda.
rüya yorumunu da merak ettim.:26:
ayy valla bu kez gerçekten gidip yatıyorum
öptüm ve kaçtım....
Banada sanki bu sefer basaracakmi$im gibi geliyor canim yaaa, in$alllahhh bu azim devam ederrr, yaza incecik girmek istiyorummmmmm. tartimi kaldirdim dün temizlik yaparken, kilo verince gevsiyorum veremeyincede saliyorum kendimi gidiyor. o yüzden 2 haftada bir tartilirimm.. ama üzerime daracik olan hatta bacak arasi bile yapisan e$ofmanim bol gelmeye ba$ladiiyilbasina kadar 65 olurmu ki dersin :26:
in$allah hepimizin yili olsun canim, icimde tuhaf huzurlar var, cok mutlu hissediyorum kendimi, bisürü seyden umudum var ve ben hayati ba$aracam in$allah Allah saglik verdigi sürece.. Yüce Rabbim hepimize saglik huzur ve helal riziklar kazandigimiz mutlu kaderler yazsin, özelliklede kalbi hain olmayan, icinde fesatlik olmayan yüregi temiz insanlara insallahhhh .. Aminnnnnnnnnnnnnnnn
Rüyami yaziyorum özelden hemen)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?