May-girls Grubunun Birlikte Zayıflama Deneyimleri

gecenlerde bir astrologu dinlerken dediki bu yil yengec burclari uzun süredir ba$aramadiklari birseyi ba$arip zayiflayacaklar dedi, ciddi anlamda kilo kaybedecekler dedi cok mutlu olduuummm, yalansa gercek olsun

spor yapinca kilo verdim diyecek kadar uzun süredir ve cokta yorucu sekilde yapmiyorum zaten, daha ayin 27 sinde ba$ladim düzenli olarak ama 8 günde bile selülitlerimde azalma oldu canimmmm, farkettim bu sabah kalktigimda, umarim devam ederimmm hep böyle.
dün moral bozucu bazi seyler ögrendim, sabah büyük bir ba$ agrisiyla uyandim ve bugün hic i$tahim yokk, yumurta haslayip yiyeyim, zaten evde ekmek yok, gelirkende almak istemedim. bugün yumurta, peynir, armut, süt yogurt, kuru meyve vs.. yicem, biraz hafifleyeyim.. karnimdaki $i$likte cok $ükür indii, neden oldugunu hala cözemedimm, ilginc ama birkac gün boyunca baya belirgin $i$lik vardi :26:

merhaba canım,
moralini bozan şeyler inşallah önemsiz şeylerdir. mesaj kutumu boşalttım.

sabah oğluşu bıraktıktan sonra k.validem ile dışarda kahvaltı yaptık. sonra onun telefon ve banka işlerini hallettik. gerçi halledemedik epey kızdırdılar annemi. korktum bişey olcak diye. neyse sonra kafamız dağılsın diye sinemaya girdik skyfall'a bond filmine yani. beğendik. bol aksiyon dolu bir film tam benlik. haaa huuuu hiyyaaaaaaa :86:

sonra koştur koştur oğluşu okuldan almaya döndük. biraz geciktik.

öğle yemeği: küçük paket mısır patlağı, 3 susamlı çubuk, 1 çubuk eti çaklıt oldu :))
akşam yemeği: dünkü çorbadan bir kase, pilavdan bozma salata, 3 köfte, küçücük bir puding

spor namına pek bişey yapamadım. ama iyileşiyorum artık. tat ve koku almaya başladım.

karnındaki şişlik belki yediğin bişeyin yan etkisidir. ben bakliyat yiyince 2 gün falan sürüyor sindirmem.

ay benim yengecim(oğluşum) zayıflamasıınnn :111: zaten çırpı bacak bebeeem.
ama sen başaracaksın bu gidişle.
bak hemen sonuç almaya başlamışsın.

ben de selülitsavar e.şallı cd sine bi başlayabileydim iyiydi

dün moralimi bozan bir arkada$imla ilgiliydi canim, herkesin örnek gösterip imrendigi bir ciftler aslinda. tabii herkesin evinin icinde ufak tefek sorunlari olur ama genel olarak cok iyi anlasirlar gördügümüz bildigimiz kadariyla. onlar ayrilacaz felan dediler, cok $a$irdim, az önce konu$tum telefonda, aralari yumu$ami$ gibi.. cok sevindimmmm, Allah kimselere huzursuzluk vermesin, yuva kolay kurulmuyor.dün cok öfkeliydi,tela$landim, bütün gece aklimdan cikaramadim, bugün sakin geliyordu sesi.. in$allah hepte öyle olsunlarr

negüzelll sinema keyfi yapilmi$, yarasinnnn.. ben daha gidemedim Evim Sensin e.. haftaya gidecem in$allah.

cok yememi$sin kiz aslinda bugün, afiyet olsun.. sen dün bahsedince yogurtlu corbadan, benimde aklima getirdin. bugün 1 cay bardagi bugday, 1 cay bardagida yesil mercimek isladim sabahtan, aksam yaptim..

Bugün kahvalti yapmadim, canim istemedi, bende 200 gram süt isittim, icine 1 tatli kasigi bal karistirip ictim.. aradan birkac saat gecince 3 tane kuru kayisi,2 tane hurma ve 1 tanede kuru incir yedim. sonra 2 avuc kabakcekirdegi ve aycekirdegi karisik cerez yedim.. birde yaptigim yogurtlu corbadan 2 kücük kase yedim. birde son olarak 3 tane ufak armut yedim..
bol bolda su ictim ve 2 fincan sallama elma cayi ictim.
iki kere leslie yapamadim, sadece 3 mil yapabildim. basim agriyor diye ikinciyi canim istemediii..

Hürremi izliyorum, bitmek üzere gerci ama cok heyecanlii.. görüyomusun ayyy alcak Firuzeyiiiii, defolup gittiii, kurtuldukk böyle kaptiriyorum iste bunu izlerken kendimiii
Sabah ne yazikki yine erken kalkmaliyimmm, cok zor geliyor gece gec yatinca sabahta uyanabilmemm

kizz benimde bütün cocuklugumm öyleee cirpi bacaktiiii,buraya gelene kadarda nasil cubuk gibiydimm bir bilsen, deseler inanmazdim böyle tosun olacagimaa , annemler biz cocukken erkek kardesimle bana ögün ba$ina para verirlerdi tabagimizi bitirdikkmii dü$ün artikkk ne kadar i$tahsiz oldugumu.. senin oglanda gün gelir zevkle yemek yemeye ba$lar hic merak etmee.

spor yapmaya ba$layinca ilk 2 haftada gercekten forma sokmaya ba$liyor vücudu ama süreklilik lazim, birakmaktan korkuyorum. keske ömür boyu bunu aliskanlik haline getirebilsekk ne güzel olur dimi

Son düzenleme:
merhaba bacım, nasılsın?
çırpı bacak olacaz yine inşallah :)
para karşılığı tabak bitirmek iyiymiş

evliliklerde bazen olur öyle. iyi ki tatlıya bağlanmış. dediğin gibi kolay kurulmuyor. emek ve sabır gerekiyor sürdürmek için de.
uzaktan güzel görünen şeyler bazen tam zıttı olabilir. kol kırılır yen içinde kalır hesabı. ele güne mutlu rolü yapılır.

bu sabah oğluşu bıraktıktan sonra eve tranvay ile döndüm. önce markete yürüdüm.
sabah: 1 haşlama yumurta, tereyağlı ballı ekmek, zeytin domates yedim.
öğle: Meksika fasülyesi salatası ve çaklıt
akşam: çorba içeriz sadece sanırım

bugün k.valideme göz randevusu alıp hst. ye gittik. göz tansiyonunun kontrolü için. iyi çok şükür.
ama beli tuttu. neyse ki sonra açıldı. tranvay durağındaki hst.ye gittik ama dönüşte merdiven ve yokuş çıkamayacağı için otobüsle döndük. tam durağa vardık(epey mesafe vardı bizim otobüsün geçtiği durak ile hst. arasında) otobüs geldi. iyi denk geldi yani.
bi de otobüs Hst.nin arka sokağından geçmez mi :) boşuna yürümüşüz o kadar. 4 yıldır evden çıkmamanın dezavantajları işte bunlar.

ben oğluşu almaya çıkarken k.validemde bankaya gittiydi. (yanlış bir işlem var onu düzeltemiyoruz kaç gündür. )
eve gelince aradım. otobüs bekliyorum dedi. baktım çok vakit geçti bi daha aradım durakta inmeyi unutmuş çok uzağa gitmiş. geri başka otobüse binmek için bekliyor yazık. çok dalgın, unutkan hala.

çok yoruluyorum ama ne yaptığımı bilmiyoru

Napimmm bacimmm Valla ko$turuyorum kizzzz, bugün evden bir ciktimm, inanki saat 17.00 yi geciyordu tekrar dönebildigimde. ordan oraya git- gel mahfoldum. ben buralari cok fazla bilmiyorum yeni ta$indigim icin ama sagolsun beni hep eken arkada$im günlerdir böyle ciddi bir konuda hep yanimda oldu, onunla gidip geliyoruz. her konuda ekebilirim ama böyle hayati mevzularda asla seni yari yolda birakmam dedii, Allah razi olsun, duami aldiii sabah hic canim bi$ey yemek istemedi, 1 bardak sütün icine 1 tatli ka$igi bal karistirip ictim ve iki tanede kuru hurma yedim hazirlanirken. arkadasimda aksam üzeri 16.00 da i$ba$i yapacakti, göya i$leri halledip yemege gidecektik ama bitmedikiiii, o i$e zar zor yetistii, bende ba$ka bir resmi kuruma gidip elimde fi$ oldugu halde 1 saatten fazlada orada bekledimm, evrak eksikmi$$$, döndüm eve geldim, elimdeki dosyalari bir görsen her yer evrak doluu ve hafta sonu hepsinin doldurulmasi gerekiyor, bircoguda en gec carsamba gününe kadar halledilmi$ olmali, in$allah altindan kalkabilirim onca yapilacak i$lerinnn.yarin ögleden önce yine bankaya ugramam lazim, banka zaten evin karsi tarafinda, evden cikana kadarki sürec olmasa hic üsenmicem gitmeye ama gece gec yatinca sabahta uyanmak fena zor geliyor ayy ..
alisveris yapmayi planlami$tim ufak tefek ama markete ugrayacak bile halim kalmadiii inankii, yukari cikayim sonra iner yine alirim bi$eyler dedim ama bir cikincada inesim gelmedi tekrar. cok bitkin hissediyorum, yorgun ve uykusuzz ..
dünden kalma yogurt corbasindan yedim dönünce bir kase, sonra iki tane yumurta hasladim ve üzerine kimyonla pul biber serpip yedim. leslie yapamadim bugün, gercekten cok yorucuydu bütün gün, gözlerim bile bulanik görüyor $uanda, biraz dinleneyim,dinlenebilirsem belki gece yatmadan önce yaparim 3 mil.

Bende arkadasin arasini düzeltmesine cok cokkkk sevindim, herkes mutlu olsun insallah. canim cok haklisin tabiki evinin icini kimse bilemiyor.. bende eski esimde herkese, hatta kendi aileme bile yillarca mutluluk rolü oynadim, insanlar bizi örnek gösteriyordu, disaridan bakinca harika gecinen iki insandik ama birde 4 duvar arasindaki sorunlari bilselerdi ) sonucta ögrendiklerinde $ok oldular, hatta büyük ablam onlar bizim gurur kaynagimizdii diyip kriz gecirip bayilmis, okadar $a$irttik yaniii biz bo$anincada arkadas kalabilmi$tik ama, bo$anmaya Türkiyeye gittigimizde bile o benim annemlerde kaldi, dönecegi zaman vedala$malari yürek burkan cinstendii, anneme sarilip agladi, o agliyor bizimkiler agliyor. annem sanki oglumu kaybettim gibi hissettim diyordu. ama benimkiyle tani$tiktan sonra irtibatimi mecburen kesmek zorunda kaldim, cünkü o öyle eski e$ten yeni arkada$ durumlarini kaldirabilecek biri degildi )
Iyi insandi Allah i$ini gücünü rast getirsin ama e$ olmaya hic ideal degildi, yillarca mücadele ettim, susup sabrettim ama ba$aramadim sonunda sogudum iyice, hayatinda yapipta ic pi$man olmadigin $ey nedir diye sorsalar, ondan ayrilmamdan asla pi$man olmadim

son birkac gündür gözümden kacmadiii, az yiyosunnn canimmmmmmm, süperr buuu.. ayyy 65 i bir görebilsekkkkkkk cirpiii bacaklara yine bir kavusabilsekkkk aminnnnnnnnnnnnnnnn

Allah kayinvalidene sabir versin, yardimcisi olsun insallah. az daha zaman gecsinde alisir canim, daha 6 ay bile dolmadi, cok normal.. sende cok hayirli bir insansin ma$allah, cogu insan karsisindaki iyi bile olsa yük olmu$ gibi bahsederken, sen üzülüp kaygilaniyorsun, Rabbim gönlüne göre versin

Son düzenleme:
selamm canim, nerelerdesinnn ?????

sabah cok erken olmasada uyandim, kahvemi icip bankaya gittim, fazla sürmedi i$lerim, halledip geldim, dönü$te market ali$veri$i yaptim. aldiklarimi kendimi kontrol ederekkk aldimmmmmmmmmmm, elimi sakincali reyonlara sürmedim bileee.. kizim dedimm, sen buradan sana kuvvet ve vitamin verecek ama kilo yapmayacak seyler alipta cikacaksinnnn ve ba$ardimdaa

birkac kutu ton baligi, mango, domates gibi görünen hurmalardan, kiwi, kefir, brokoli ve süt aldim. sütü malesef kefiri alirken birakmi$tim ve biraktigim yerde unutup dönmü$üm ;-/ aksam olmadan yine cikmam lazim zaten disariya, ciktigimda da biraz daha mevye süt yogurt, limon felan alirim.
önümüzdeki hafta sadece süt, yogurt, yumurta, ton baligi, tavuk, brokoli ve birazda meyveyle beslenmeyi planliyorum
sabahlari iki haslama yumurta, öglen yada aksam limonlu ton baligi yada izgara tavuk, kalan ögündede limonlu ve zeytinyagli brokoli, aralardada süt, yogurt ve meyve dönü$ümlü olarak.
ekmek hic almadim zaten eve son birkac gündür, tek lokma girmedi agzima
hep diyorum sanaaaa benim bu yaptiklarimi ba$kasi yapsa somalili gibi olur diyeee günlük aktivitem cogalinca vücudumda olumlu geli$meler oldu en azindan kisa zamanda, bunada cok $ükürrrrr... birde daha az hareket ettigim zamanlarda iki üc kat bile ciksam merdivenler nefes nefese birakiyordu beni, $imdi daha tez canli oldum sanki, ü$enmiyorum eskisi kadar ve zorlanmiyorummm
bu yaza kadar insallahhhh 36 beden elbiselerin ve pantolonlarin icine girerizzzzzzzzzz canimm.. hayali bile harikaa )

sabah uyandigimda hazirlanirken 1 fincan kahve ictim ve kahvalti yapmadan ciktim, $imdi bir kutu ton baligi actim yagsiz olanlarindan ve limon sIktim yemeye calisiyorum. calisiyorum diyorum cünkü hic yiyesim gelmiyor

sen nerelerdesinn, yine kaynanayla gezmelere gittik saniyorumm

Nerelerdesin yawru ku$umm :26:

galiba hasta olacamm, ba$im ve bogazimin sol yani agriyor hafiftenn.umarim bi$ey olmaz, ilerlemezz :18:

Bugün di$arida yürüdügümü saymazsak 1 saatten fazlada evde spor yaptim. leslie 3 milden fazla yaptim, 10-15 dakikada actim müzigi oynadim

Bütün gün yediklerimi eksiksiz yaziyorum bacim : sabah 1 fincan sütlü kahve, 1 corba ka$igi üzüm pekmezi. daha sonra yagsiz ton baligina yarim limon sIkIp yedim. aradan zaman gecince 6 tane kuru kayisi, 1 tane kuru incir ve bir tanede kuru hurma yedim. 200 gr. kefir ictim ve son olarakta 1 tane domates $eklinde olan hurmadan yedim. bolcada su iciyorum zaten.. haaa birde Türk kahvesi icmi$tim tabikii.. $imdi birde sallama elma cayi yapip icecemm

sen nerelerdesin canimmmm, yogun gecti gününüz galibaa

mrb canım,
bak çok geç de olsa cevap yazıyorum:) uyku arası wc ziyareti sonrası :)))

sabah okula geç gittik. uyuyup kalmışız. gece çok döndüydü oğluş, burnu tıkanmış. habire kendini yatağın soğuk köşelerine atıyordu.
neticede uyuyamayınca gece, sabah uyuduk

biz evden çıkarken yrd. ablam geldi. temizlik günüydü bugün.
kahvaltıyı teee 12:00 de yaptım.. okul sonrası eve yarı yürüdüm yarı tranvaya bindim. :) yağmurlu bir gündü.

sonra 2 kez markete gittim geldim. mutfağı topladım. derken öğle yemeği vakti geldi. 1 tas çorba içtim.

yrd ablam çok güzel mantı yapar. k.validem rica etti bize mantı yaptı.
akşam yemeğimiz de mantı oldu.

prş gecesi sabaha karşı eşim döndü Almanya'dan. birsürü çikolata almış. yedim haliyle

akşam yemek sonrası eşim hemen yattı uyudu. çok yorgun. uçaktan inerken kulağı kapanmış. doktora gitti bugün. iltihap olmuş. bi de üstüne nezle olmuş oralarda. ona kış çayı yaptım. ben de içtim yatmadan önce güzel olmuştu.

oğluşumun burnu tıkalı hala. gideyim artık yanına. sağa sola atıyor kendini yataktan düşmeden tutayım onu.

yarın evde olmıycam sonra yazarım. öperim ve uyku molamı burda sonlandırıp geri yatağa dönmek üzere kaçarım :)

Günaydin canimmmm, bende yeni uyandim, aldim kucagima laptopumu yatakta kahve keyfi yapiyorumm, ayikmaya calisiyorum..
yardimci ablanin ellerine saglik, manti yemeyelii nekadar oldu hatirlamiyorum bile inankii, afiyetler olsun yarasin vitamin olsun ama et olmasinnn

Esinin kulaginda önceden vardir iltihaplanma ve basincta kalincada kendini göstermistir, cünkü kulakta sorun oldugu zaman ucaktaki o ini$ ve kalki$ zamanlarini yasamak cehennem azabi gibidirrrr :18: birkeresinde ü$ütmü$tüm kulaklarim bile duymuyordu dogru düzgün, anlatamam sana ne büyük aci cektigimi kalkarken ve inerkenn, korkunctu cok gecmis olsun canimm
Almanyanin cikolatalari me$hurdurrrrr, hatta nutellenin fabrikasi bile bizim bu civarlarda, eskiden gittigimiz bowling salonunun karsisindaydi, görmü$tüm. Türkiyeye giderken en az 5 kilo ce$it ce$it cikolatalar alir götürrüm ama burda evime almam hic, hem cok sevmem hemde olursa yerim diye almam hic.

birazdan evi süpürüp, nevresim takimlarini makineye atip sonra du$a girecem, hazirlanip cikmam sürer daha baya, eve dönüncede süpürdügüm yerleri silip, tozlari alip banyoyu temizlemem lazim, neysekii mutfakta hic i$im yokkkk
bugün ailecek firardamisinizzz neeee cok güzel bir hafta sonu diliyorum canim sizee ailece, öpüyorum kocamann

Selam canim,
cok yorgunummmm, evi temizledim, gerci yarinada ufak tefek seyler kaldi ama cok degil fazla sürmez halleder sporumu yapar du$a girerim.

bugün bütün gün yediklerim : 1 fincan sütlü kahve, 2 tane haslanmi$ yumurta, 200 gram kefir, 1 kutu limonlu ton baligi, 1 tane domates seklindeki hurmadan ve limonlu ve zeytinyagli haslanmi$ brokoli..

son 4 yada 5 gündür agzima 1 lokma bile ekmek yada makarna patates, hamurisi vs. girmedii.o yüzden bugün cok aclik hissettim ama yinede dayandimmmm yarin tavuk izgara yapip yicem brokoliyle. ton baligindan tiksindim, 1-2 gün ara versem iyi olacak :120:

ay öylee halsizimki, yazarken bile zorlaniyorum :85:

Dün saba Tümerin dünyaca ünlü bir astrologuyla yaptigi programini internetten seyrettim. 2013 ün en $ansli burcu yengecler olacak dedii, herseyi ba$arabilirsiniz dedii

birde rüyanizda önemli bir isinizin geleceginin ne olacagini rüyanizda görmek istiyorsaniz 1 bardak su alin yaniniza ve neyi rüyanizda görmek istiyorsaniz onun akibetini rüyanizda görmek istediginizi dileyin Allah tan ve suyun yarisini icin, daha sonra saatinizi sabahin 4 üne kurun, bardakta kalan suyla beraber birde ba$ucunuza 1 kagitla kalem koyun not almak icin dedi.. saatin alarmi caldiginda suyun kalan yarisinida icin ve ne gördüyseniz rüyanizda not edin ve tekrar uyuyun dedii.. dün gece yaptim ve sorumla ilgili bir rüya gördümmm. cok etkisinde kaldimm :26: özelden yarin yazar anlatirim sana canim..

sen neler yaptin, ailece güzel bir haftasonu geciriyorsunuz tahminimcee, ne güzell

cok öpüyorum senii, görü$mek üzere

mrb canım,
göz kapaklarım (kabaklarım yazmışım, düzelttim) kapanııyor.
anla o kadar uykum var yani.

bu sabah için dün gece 09:00 a saat kurup yattım. çünkü arkadaşıma gideektim bebek görmeye (bebek 2 yaşını geçti bu arada ben gidene kadar) gece uyandığımda karşı caddeden sular akıyordu. bi yerde su patlamış.

sabah 09:00 da uyandık sular yok. damacana su ile kahvaltııyı hazırladık. neyse ki çabuk geldi sular.
ben apar topar bebek hediyesi(bi türlü gidemediğimden aldıklarım küçüldü, 2 kez) almaya gittim evimize en yakın dükkanların oraya. koştur koştur alıp döndüm. duş almaya vakit yoktu kolaltlarımı yıkadım giyindim.. eşimle oğluşum beni bıraktılar arkadaşıma. çok trafik vardı.
onlar hasta diye girmediler içeri. ben 2,5 saat falan kaldım. sonra otobüsle eve döndüm. yolum 1 saat sürdü :)

k.validemde burdaki bir komşusuna gitti. geçen biz çarşıdayken çat kapı gelince bizi bulamamışlar haliyle. onlar çağırmışlardı. ben oraya gitmek istemedim tanımıyorum ki onları. hem zaten geçen haftadan bu haftasonuna ertelemiştik arkadaşımın ziyaretini. ohhh aradan çıktı ya çok sevindim. hem de çok iyi geldi. özlemişim. oğlu da pek bir şeker. pek rahat vermedi bize ama çok tatlıydı.

sabah kahvaltıda 1 haşlama yumurta,4 dilim sucuk, peynir,bal, 2 küçük nokul yedim.
öğlen arkadaşımda kek, börek, kurabiye yedim
akşam: kapuska yaptım bi de lahana ve havuç salatası (k.validem çiğ seviyormuş ama kapuskamı da beğendi)
ve de azcık peynirli makarna (bunu da eşim istedi)

arkadaşım yanıma nevale hazırladı, eşimi de tanıyor işyerinden, abim der ona. k.validem de aşure getirmiş. yarın kahvaltıda hüpletcez onları.

spor olarak bugün koştur koştur dükkanların oraya inmem ve arkadaşımdan dönüşte koştur koştur yokuş yukarı 2 durak yürümem var. o kaaa

ayyy kapanıyor gözlerim kısmaktan ağrıdı valla....
öptüm ve kaçtım.

eşimin Allah'tan ağrımıyor. ben bi kere oldum bu evi aldığımız yaz, kulak iltihabı. oyyyy çok fenaydı. emziriyorum diye de hafif ilaçlar yazmıştı doktor. 1 dk bile geçirmiyordu. diş ağrısından bin beter. ama sonra mecbur emzirmeyi bıraktım. daha güçlü antibiyotik içince geçti.

5 kilo çikolata mı aboooow 1 senelik mi alıyordun? en iyisi eve almamak. ama bunları pek beğenmedim yemem. .... sanırım

temizlikler yapılmış oooohhhh misssss. bizim ev şu an yine dandini

selm canim, bu saate kadar yazamadim. dün evi temizledim dedim yaa hanii, uyandigimdan beridir temizlige devam ve bitti $ükürrrr. 5 tane temizlikci calissa evde $uanki kadar temiz olamazdi saniyorum.. her yer parliyorrrrrrr harbiden cok yoruldum amaaaaa yaaaaaaa.. uyandiktan sonra 1 fincan kahve ictim sonra giri$tim i$lere, sonra biara 1 ka$ik üzüm pekmezi yuttum enerji versin diye, daha sonra 1 tane hurma yedim ( domates $eklindeki hurmadan ) , ve $uanda kahvemi iciyorum.. saat $uanda burada 17.30 ve hala hicbirsey yemedim sayilir yanii ama $uanda ocakta pisiyor yemeklerim..
brokoli haslaniyor ve tavuk izgara.. yarim saate kadar yemeye ba$larim. aralardada bol bol su ictim tabiki ve icmeye devam ediyorum..
i$in tuhaf tarafi aclik ve halsizlikte hissetmiyorum okadar enerji sarfetmeme ragmen bugün :44:
yemegimi yiyince du$ yapacam, birazcikta süsleneyimm, bugün benimki Türkiyeden dönüyor, bu halde yakalanmak istemem

kizz senin kaynana baya bir biliyor o halde bursayi, tek basina cikabildigine göre disari.. en güzel terapi ona insanlarla görüsmek olacaktir, kacmasinn.. annemde babami kaybettikten sonra üzüntülerinden arkadas cevresiyle tekrar görüsmeye baslayarak kurtulmustu..

Ay imrendim arkada$ina yaaaa, bendee anne olmak istiyorummm, gecen gördügüm bir rüya annelik duygularimi depre$tirdii Allah güzel kader yazsin arkadasinin bebeginede in$allah canim.

5 kilo cikolatayi götürüyordum ama gelen gidenede veriliyordu tabiki ve zaten biz 7 karde$iz, bisürü yigenim felan var.o yüzden diyebilirimkii az bile geliyorduuu
neyseki ben cikolataya öyle dü$kün biri degilimdir, yoksa buranin cikolatalari adamiii obez ederrrr, okadar güzellerr yanii

ayyyy hemde ne temizlik yaptimmmmmmm, iki gündür calisiyorum ama heryer parladii kizzz, ama bittimmmmm resmennn bittimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…