cok kiyisindan gördüm kizzz 60 lilari, az daha sabredip hala devam ediyorsa 6 li rakamlar o zaman sevinip söylerdimmsaniyorum kendim bile inanamiyorum
o siyah pantolonumuda cok severdim, bugünde giyindim carsiya giderken
ben hala daha hicbisey alamadim, kirmizi bir ayakkabi begendim ama magazaya girmedim, vitrinde gördüm, ho$ degisik bior görüntüsü vardi, topuguda abartili degil, idealdi.. fiyatida cok uygundu, 25 euro yaziyordu yaninda :26: pazartesi magazaya girer belki bir bakarim.. ihtiyacim olan ince topuklu bot oldugu icin belkide girip almadim.
evet bencede alma bacimmm, yeter $imdilikkk, sonucta bu kilo vermeye takmi$ durumdayiz, er yada gec gidecek demektir buda..ihtiyac kadari olsun simdilik yeter
ciktim cikacam derken geciktim, bisey alamadim..banyo yaptim, banyodan hazir cikmi$ken abdestli dua okurum genelde, oturdum 1 saat dua okudum ( Allah kabul ederse ) , daha sonra saclarimi elektrikli ma$ayla sardim, makyaj yaptim, üstümü giyindim, cok zaman gecti. carsilarda 20.00 kapaniyor. ben ciktigimda 18.15 di.market alisverisi yaparim ve yürürüm düsüncesiyle ciktim zaten gec kalinca. inanmayacaksin ama evin önü arkasi market dolu ama ben taaaa 20 dk uzakliktaki markete yürüdüm tempolu bir sekilde, markette sinir oldum iki kro reyon reyon arkamdan gelince sinirli bir baki$ atip kasaya gittimgaliba yetti o bakisim kiiii kasada da arkama dikilmedi krocanlar elimde 3 kiloluk bir market torbasi ve cantamla eve yürüdüm yine. sonra yine ciktim bu sefer arkadaki markete gittim yogur ve elma cayi almak icin ( arkada Türk marketi var, oradaki yogurdu seviyorum ) markette kapatiyordu ama simami taniyinca aldilar iceri bizim Türkischler aceleyle birkac parca birsey aldim ciktimm.. yani toplamda 1- 1,5 saati bulmu$tur disarida gecirdigim zaman.. regl olmak üzereyim, ödem olduu, cok huzursuz vücudum, iyi hissetmiyorum, belki 1-2 saate kadar e$ofman takimi giyinir spor ayakkabiyla yine yürürüm yarim saat 45 dk ama söz veremiyorum
gecmi$e $öyle bir baktigimda acayipp cesurmu$umm ay bennngecen gün doktorum aradi beni,kilolarimi tamamen vereyimde yine bir gelecem son düzeltmeler icin dedim , ba$imizin üstünde yerin var dedi.., dostluk vardir aramizda doktor hasta iliskisi disinda, hatta hastaneyi otel gibi kullanirim gittigimde, sagolsunlar cok severler beni calisanlarda doktorlarimda.. bende seviyorum onlariii ismini buradan vermicem hastanenin ama özelden yazabilirim sana cünkü bursada ) ama özel mesaj kutun dolmu$..
verme bencee yaaaa, birgün e$inle i$ arkadaslariniza felan gidecegin zaman giyersin, sonucta ozaman arabayla gidersiniz, yürüme mesafesi uzun olmadimi yormaz.., illaki hergün giyinmek zorunda degilsinkii herseyini.. kö$ede her cinsten e$yan dursun, yerine göre senede 3 kerede olsa ihtiyacin olacaktir sonuctaa.. vermeeeeee kalsinnnnnnnnnnbenim verdigim ayakkabi giyilecek gibi degildiii, yoksa vermezdim, benim öyle ayakkabilarim varki, topugu bile kendinden ta$liii, sanarsin sahne ayakkabisi, onlari giyiniyormuyum hergün sankii, yok ama kö$ede duruyoo, gece ciktigimizda i$e bi yariyor sormaaaaaaaa
anaaaaaaaammm ayak tabanlarim agriyooo kizzzz
karnim aslinda hala acccc, cünküü doymadimmmmmmmmmm
Tüm gün yediklerim :
3 tane kuru hurma, 1 tane kayisi, 1 tane kiwi ( bunlari gidip gelip tek tek yedim, hepsini bir kerede degil )
1 fincan sütlü kahve
acliktan halsiz kalmi$ halde market reyonlarini gezerken bir yandanda eve gidince en kolay hazirda ne yiyebilirim diye dü$ünüyordum, gözüme yarimay $eklinde yapilan börek carpti ( Türk marketinde ) ispanakliydi. aksam yemegi niyetine aldim 1 tane. isittim evde ve 1 bardak ayran yaptim yedim..
yetmedi tabiii, acim hala ama yemedim ba$ka birsey, birazdan 1 bardak tarcinli süt icerim, 1 tanede nar yerim.. yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :18: yürüdüklerim ziyan olmasin diye kiyamadimmm
selam canimmm, nasilsinnn?
ayakkabini gördüm, cok güzel, güle güle saglikli günlerde eskit canim..
o gördügüm kirmizi ayakkabi ki$in disarida giyilmez tabiii, ya arabayla gece biryere giderken giyersin yada baharda istersen bircok yerde giyilevilecek gibi biseydi, saniyoum mevsimi olmadigi icin fiyati dü$mü$ olabilir, bildigin sivri burun ve ince topuklu ayakkabi iste..ama aklim kaldi, pazartesi gidip bi denicem)
o senin verdigin fasulye salata tarifide cok pratikmi$ ama ben onca seyi dograyip ugrasmayim diye hazir salata aliyorum, dün aldigimda fasulyede pilaki gibi birsey.. zaten dün gittigim Türk marketinin sahipleri dogulu, ben kasadan gecirdikce aldiklarima bakiyordu sahibihazir konserve yumurta, hazir corba meyve, 3 ü birarada vs.. hic yemeklik birseyin olmayisindan yemek yapmayan biri oldugumda hemen anlasiliyorrr )))))))
$erbetli tatlilar malesef öyle canim, adet dönemi disinda pek tatli tüketmiyorum zaten, birde sütlü tatlilar yerim o dönemdede genelde ama serbetli tatlida olsa evde onuda yiyebilirim tabii regl dönemi, insanin gözü bisey görmüyorkiiiibu sefer sütlü tatli bile tüketmemek icin kuru incir, kuru kayisi ve kuru hurma aldim.insallah bu sekilde atlatabilirim bu ay.
yaaa aslinda gerek kalmayabilir birdaha ameliyata, fazla kilolarim var ama Allah a $ükür vücudum cok iyi, yani öyle göbekli felan biri degilim, tabiii birazda önceden yaptiridigim iki üc ameliyatada borcluyum bu kilodayken düzgün görünmesini.. ben vücudu problemli olan insanlara tavsiye ediyorum, korkacak cokta bisey yok cünkü benimde silahsör gibi sivri basenlerim vardi ve en zayif (47 kilodayken ) halimle bile yine basenlerim erimiyordu, yapisi öyleydi sonucta.. yaptirdim cok memnunum bacim, yada kacam vücuduma göre cok genisti, belim cok ince kalcaa ince belde bir sIrItIyorki sormaaaaakilo alinca gögüslerim büyümü$tü ve kendini birakmi$ti, yani zayiflasamda eskisi gibi diri durmasi imkansizdi.. iyice kendimi kendimi kötü hissediyordum ve inan banaaa ben asla meme ameliyati olamam, kar$IyIm diyenlerdendimmm. önce aklima dü$tü, internette arastirdim felan derken, bir günde karar verdim inankii, ilk ameliyatimda sadece basenlerimi yontum, meme küyültme ve toparlatma yapildi..ilk gün cidden zordu ama ilk gece gectimi bitiyor artik ve ömürlük rahatsin. haklisin korkunc görünüyor ama o ilk bir iki günü agri kesici ignelerle atlattiriyorlar sana ve sandigin gibi büyük acilar cekmiyorsun aslinda..
iyikide yaptirmisim diyorum simdi, kendime güvenim geldi, baliketli görünüyorum $i$ko degil ve gercekten iyi görünüyor bu kiloya göre.. beni görünce benim ablam okadar karsi oldugu halde, o bile bende aslinda biraz kalcami yuvarlatmak istiyorum demeye ba$ladii
Sorma bacimm Vallaaaa, disari cikana kadar baya bir zaman geciyor, mesela yarin sabah 10 da randevum var diye 07.30 gibi saatimi kurmayi planliyorum)))) ama alistim ben yillardir bu düzene
bundan sonra elimden geldiginde disarida vakit harcicam, yarin sabahki randevumdan sonrada yine carsida dolanirim biraz, günlük aktiviteleri cogaltmazsam ba$ka türlü gidecegi yok bu kilolarin
ayyy bugün hic halim yokkk, gece dogru düzgün uyku tutmadi,uykumu alamadan kalktim..
evde birsürü yapilmasi gerekenler var, mesela hemen makineyi calistirmaliyimmmm ;-/
dün gece tavuk cikardim buzluktan, onu izgara yapar yerim bugün..
hava cok kapali bacimmm yaaaa, insanin cani hicbirsey yapmak istemiyorrr, kahretsin bu almanyanin havasinahanii bütün gün yataktan cikmayip tv seyredip arada sekerleyip yine kalkip felan tüm gününü ziyan edersin yaaa, i$te tam o havadayimm
yoksunsaniyorum oglusunla ve e$inle pazar keyfi yapiliyorrr
regl sancilarim tuttu, ilacta almak istemiyorumm
ayyyyyy özledimm kizzzzz, nerelerdesinnn :26:
sabahin köründe kalktim,üstelik gecede uyuyamadim , en fazla 3 saat uyudum. sabah randevum vardi, cok kisa sürdü, soyismi yanlisligi yapmi$lar aptalllaaarrrrr, bo$u bo$una yine git gel olacak bana neyseee, oradan ciktim carsiyi boydan boya gezdim, yolumu uzattimm, 2 tane ayakkabi aldim kendime ama yine asIL ihtiyacim olan topuklu bot alamadim.. 1 tane dolgun topuklu carsida felan rahat yürüyebilecegim bir ayakkabi aldim, birde gecen gün bahsettigim kirmizi ayakkabiyi aldim, cok kibar durdu giyip denedim, baya ince topuklu, yoldaki kaldirim ta$larinin bile arasina girecek cinsten, o yüzden onu aksamlari di$ari felan cikacagim zaman giyinirim ancak.güzel oldu icime sindi.
1 saat boyunca yürüdüm sirf günlük aktivitelerim artik azicik artsin diye, eger bir yorgunluk uykusuzluk cökmezse bugün yine cikacam alisverise, bu sefer insallah direk cizme ve dizüstü kulplu palto almaya programli cikicammm
dün regl oldugum icin cok $i$ hissediyorum kendimi, sabahta cikmadan 1 fincan kahve icerken yaninada 1 dilim ekmege nutella sürüp yedim, kuru meyveler yetmedi saniyorumki canim istemedi sabah normal kahvalti yapmayi, direk tatli birsey yemek istedim
sen nerelerdesinnn canimmm,neler yaptin hafta sonu
o börekler burada olsada yesekkkkkben dana kiymayi hem yagsiz hem susuz kavurrum, teflon tavada tava isininca agzini kapatiyorum kiymanin, kisik ateste kendi suyunu birakiyor zaten, afiyet olsun börekler, canim istediiii :26:
bende carsidan dönü$te yine o uzak markete ugrayip kiyma almi$tim, salcayla kavurup makarnaya karistiracam, üzerinede sarimsakli yogurt sosuacabaaaa bugünmü yapsammmmm :-/
kayinvaliden geliyormus, yazik yaaa ömrünü gecirmis kadin kolaymiii, benim annem babami kaybettikten sonra dünyasi kararmi$ti, üzüntüden karninda bir bebek büyüklügünde ur oldu ve ölümden döndü, doktoru bile anneme ciddi ciddi kizmi$tii ve annemde ozamanlar henüz biz kücük oldugumuz icin kendini mecburen toparlamak zorunda kalmisti.. zamann i$te canim, herseyin ilaci.... Allah kimseyi sevdiklerinden ayirmasin.............
ay sen anlattin benim bile migdem bulandii, o ayiciklardan heryerde her millette var ne yazikkiii, bundan 8 sene evvel bisiklet ve yürüyü$ parkurundan geciyordum, agaclik alanlar var, bir tarafi nehir ben bisikletle gecerken adamin birinin elinde bisey var, agacin dibinde duruyor gördüm, tabii uzakta olunca elindekini köpegin tasmasi sandim :26: yakla$tikca adamin cisini yaptigini gördügümde yanindan gecerken hizlandim, reflexlee ciglik atmi$im, herifin mali mülkü meydanda, birde siritiyorrr... ben bisikleti sürmeyip nerdeyse ucacam ordan uzaklasayim diyee
esden calistigim reklam firmasinin sahibide tam bir öküzdüüüüü, milletle konusurken bir elide burnunda olurdu cogu zaman,, ögle molalarimizda onunla oturmak istemezdim masaya hic, igrenccccccccccccccc :120:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?