May-girls Grubunun Birlikte Zayıflama Deneyimleri

kıyısından da olsa görmüşsün ya bacım, ne güzel işte. ben bi 50 li rakamları görsem 59,99 da olsa göbek atarım yani

25 Euro ya çok iyiymiş fiyatı. indirim sitelerinde en düşük fiyatlı "deri" ayakkabı zaten 80-100 tl den başlıyor. onu da yakalayabilirsen alıyorsun tabi

bazı markalar ise sadece marka oldukları için deri olmayan ürünlerini uçuk fiyatlara satıyorlar. ne biçim iştir anlamadım.

o kadar kazak baktım hep içeriği akrilik, viskoz, nylon falan. yün ve pamuk tarih olmuş sanki. ilk işim etiketi incelemek oluyor bişey alırken.

Allah kabul etsin Sedefcim.
senin dışarı çıkma merasimin çok uzun sürüyor. ben senin kadar olmasa da süslendiğim zamanlar hiç yetişemem bi yere. koştur koştur da anlamı çıkmaz alışverişin.

uzak market seçmen iyi olmuş. yürüyüş için bahane. amaçsız yürünmüyor yoksa başka türlü.

ödem atıcı çaylar iç bebişim. kiraz sapı mesela.

abowww kız hala cesaretin var mı ? ne düzelttiricen yaff? sporla verirsen kilonu düzelttirecek bişey olmaz bebişim.

ben nip/tuck izledim bolca. yok yoooook ameliyat istemem:18:

vermeyim bari. pasif spor olarak gündüz evde giyeyim :)

ayakkabı tutkusu öyle bişey galiba. ben görüntüsünü beğenirim ama illa çok fonksiyonlu olmasını isterim. yani hem sporla hem klasikle giyilebilsin.
hem rahat hem şık olsun isteirm. bi de güzel kahve yapıp ev toplarsa tamam :111:

sana bir alternatif ; hazırlardan. Meksika fasülyesi salatası. konserve Meksika fasülyesini alıp içine maydonoz soğan istediğin yeşillikleri doğrayıp z.yağı ve limon ekliyorsun o kadar.

hamur işi alma bebişim. onun yerine ton balığı falan al ki, dukan mantığına göre hazmederken de kalori harcayabil.

geçen gün eşimdne tatlı almasını istedim ya. o da az almamış. bi tabak alt komşuma verdim. o da öğretmen diye.
ama yine de bitiremedik. 2 dilim baklava 500 kaloriymiş ya laaa

selam canimmm, nasilsinnn?
ayakkabini gördüm, cok güzel, güle güle saglikli günlerde eskit canim..
o gördügüm kirmizi ayakkabi ki$in disarida giyilmez tabiii, ya arabayla gece biryere giderken giyersin yada baharda istersen bircok yerde giyilevilecek gibi biseydi, saniyoum mevsimi olmadigi icin fiyati dü$mü$ olabilir, bildigin sivri burun ve ince topuklu ayakkabi iste..ama aklim kaldi, pazartesi gidip bi denicem )
o senin verdigin fasulye salata tarifide cok pratikmi$ ama ben onca seyi dograyip ugrasmayim diye hazir salata aliyorum, dün aldigimda fasulyede pilaki gibi birsey.. zaten dün gittigim Türk marketinin sahipleri dogulu, ben kasadan gecirdikce aldiklarima bakiyordu sahibi hazir konserve yumurta, hazir corba meyve, 3 ü birarada vs.. hic yemeklik birseyin olmayisindan yemek yapmayan biri oldugumda hemen anlasiliyorrr )))))))
$erbetli tatlilar malesef öyle canim, adet dönemi disinda pek tatli tüketmiyorum zaten, birde sütlü tatlilar yerim o dönemdede genelde ama serbetli tatlida olsa evde onuda yiyebilirim tabii regl dönemi, insanin gözü bisey görmüyorkiiii bu sefer sütlü tatli bile tüketmemek icin kuru incir, kuru kayisi ve kuru hurma aldim.insallah bu sekilde atlatabilirim bu ay.
yaaa aslinda gerek kalmayabilir birdaha ameliyata, fazla kilolarim var ama Allah a $ükür vücudum cok iyi, yani öyle göbekli felan biri degilim, tabiii birazda önceden yaptiridigim iki üc ameliyatada borcluyum bu kilodayken düzgün görünmesini.. ben vücudu problemli olan insanlara tavsiye ediyorum, korkacak cokta bisey yok cünkü benimde silahsör gibi sivri basenlerim vardi ve en zayif (47 kilodayken ) halimle bile yine basenlerim erimiyordu, yapisi öyleydi sonucta.. yaptirdim cok memnunum bacim, yada kacam vücuduma göre cok genisti, belim cok ince kalcaa ince belde bir sIrItIyorki sormaaaaa kilo alinca gögüslerim büyümü$tü ve kendini birakmi$ti, yani zayiflasamda eskisi gibi diri durmasi imkansizdi.. iyice kendimi kendimi kötü hissediyordum ve inan banaaa ben asla meme ameliyati olamam, kar$IyIm diyenlerdendimmm. önce aklima dü$tü, internette arastirdim felan derken, bir günde karar verdim inankii, ilk ameliyatimda sadece basenlerimi yontum, meme küyültme ve toparlatma yapildi..ilk gün cidden zordu ama ilk gece gectimi bitiyor artik ve ömürlük rahatsin. haklisin korkunc görünüyor ama o ilk bir iki günü agri kesici ignelerle atlattiriyorlar sana ve sandigin gibi büyük acilar cekmiyorsun aslinda..
iyikide yaptirmisim diyorum simdi, kendime güvenim geldi, baliketli görünüyorum $i$ko degil ve gercekten iyi görünüyor bu kiloya göre.. beni görünce benim ablam okadar karsi oldugu halde, o bile bende aslinda biraz kalcami yuvarlatmak istiyorum demeye ba$ladii

Sorma bacimm Vallaaaa, disari cikana kadar baya bir zaman geciyor, mesela yarin sabah 10 da randevum var diye 07.30 gibi saatimi kurmayi planliyorum )))) ama alistim ben yillardir bu düzene
bundan sonra elimden geldiginde disarida vakit harcicam, yarin sabahki randevumdan sonrada yine carsida dolanirim biraz, günlük aktiviteleri cogaltmazsam ba$ka türlü gidecegi yok bu kilolarin

ayyy bugün hic halim yokkk, gece dogru düzgün uyku tutmadi,uykumu alamadan kalktim..
evde birsürü yapilmasi gerekenler var, mesela hemen makineyi calistirmaliyimmmm ;-/
dün gece tavuk cikardim buzluktan, onu izgara yapar yerim bugün..
hava cok kapali bacimmm yaaaa, insanin cani hicbirsey yapmak istemiyorrr, kahretsin bu almanyanin havasina hanii bütün gün yataktan cikmayip tv seyredip arada sekerleyip yine kalkip felan tüm gününü ziyan edersin yaaa, i$te tam o havadayimm

ayyyyyy özledimm kizzzzz, nerelerdesinnn :26:
sabahin köründe kalktim,üstelik gecede uyuyamadim , en fazla 3 saat uyudum . sabah randevum vardi, cok kisa sürdü, soyismi yanlisligi yapmi$lar aptalllaaarrrrr, bo$u bo$una yine git gel olacak bana neyseee, oradan ciktim carsiyi boydan boya gezdim, yolumu uzattimm, 2 tane ayakkabi aldim kendime ama yine asIL ihtiyacim olan topuklu bot alamadim.. 1 tane dolgun topuklu carsida felan rahat yürüyebilecegim bir ayakkabi aldim, birde gecen gün bahsettigim kirmizi ayakkabiyi aldim, cok kibar durdu giyip denedim, baya ince topuklu, yoldaki kaldirim ta$larinin bile arasina girecek cinsten, o yüzden onu aksamlari di$ari felan cikacagim zaman giyinirim ancak.güzel oldu icime sindi.
1 saat boyunca yürüdüm sirf günlük aktivitelerim artik azicik artsin diye, eger bir yorgunluk uykusuzluk cökmezse bugün yine cikacam alisverise, bu sefer insallah direk cizme ve dizüstü kulplu palto almaya programli cikicammm
dün regl oldugum icin cok $i$ hissediyorum kendimi, sabahta cikmadan 1 fincan kahve icerken yaninada 1 dilim ekmege nutella sürüp yedim, kuru meyveler yetmedi saniyorumki canim istemedi sabah normal kahvalti yapmayi, direk tatli birsey yemek istedim
sen nerelerdesinnn canimmm,neler yaptin hafta sonu

tşk ederim canım. botları giyip aynada kendime bakınca aaa benim popom büyük değilmiş dedim. endamımı değiştirdi :) (sihirli botlara geeeel vatandaş geeeelll)

ameliyata şimdilik karşıyım. sevmiyorum soğuk ameliyathaneleri:18: ama hani bi sihirli değnek olsa da basenlerimi birdenbire götürse hayır demem :111: lazer epilasyonum yarım kalmıştı. yani tam bitmedi tek tük var kolaltı ve bacaklarımda. bi de özel bölgeye başlasam bi cesaret:18: onlar bana estetik ameliyat gibi gelir :))))))

şerbetli tatlı çok çekmez canım. hatta o baklavaları hiç de tat alarak yemedim. baklava faslı kapandı bizim için galiba. eşim de yiyemedi duruyor öyle.

aynen coni vaynen bacım :)))) hep dışarılarda gez, dolaş, hareket hareket harekeettt

Son düzenleme:

yemek yemezsen halin olmaz bebişim. yumurta ye hergün 1 tane. mutluluk da verir enerji de.

kapalı hava moralimi bozar benim. kar da yağsa güneş olsun isterim

arada bir yataktan çıkmayıp şekerleme yapmak da gerek. ziyan diye düşünme. içinden öyle geliyorsa varsın 1 günün de öyle geçsin.

yoksun saniyorum oglusunla ve e$inle pazar keyfi yapiliyorrr

regl sancilarim tuttu, ilacta almak istemiyorumm

dün ütü ve çamaşırla uğraştım. bi de oğluşun banyo faslı vardı. var yaa ömrümden ömür gidiyor, oğluş başına su dökünce öyle bir ağlıyor ki.
sanırsın çocuğa işkence yapılıyor.

sabah da okula gitmemek için ağladı. çok üzüyor gereksiz ağlayınca ve bütün enerjim gidiyor yaa...

canım geçmiş olsun. ilaç ben de almamaya gayret ederim. onun yerine rahatlatıcı bitki çayları içerim. rezene ve papatya gibi.

eve dönünce uyuyup telafi edeydin canım. yoksa akşam uyursun sonra gece uyanırsın. düzenin bozulur.

ayakkabılarını güle güle giy canım.

kuru meyveler yetmiyor işte o regl döneminde. ya da aklımıza takılınca çıkmıyor yemeden.

h.sonu bişey yapmadım. evdeydim hep. çamaşır bulaşık. hatta hatırlamıyorum bile.

hee dün eşime dedim ki; size börek yapayım kıyma ve yufka alıp gelin. onlar marketteyken ben de ütü yaptım . sonra onlar gelince k.validemin böreğinden yaptım. ama kıymayı su ile kavurmam gerekirken yağ ile kavurunca çok yağlı oldu böreğim. bi ara eşimi mutfakta böreğin içini ekmeğe doldurup yerken yakaladım

duruyor börekler ama görüntüsü bile çok yağlı. daha önce yapmıştım oysa. çıtır çıtır ve kabarık olurdu. olmadı bu kez. fırının ısısını da az yaptım galiba.

Son düzenleme:
gelelim bugüne,

sabah oğluşu okula bıraktıktan sonra eve yürüyerek döndüm.
tam tranvay merdivenlerinden karşıya geçtim ki bi de ne göreyim. yaşlı başlı adam sırtı dönük kaldırıma işiyor. tövbee tövbee yaa. ne pis insanlar var.
yaşından başından utanmıyor yaa. Allahım kimsenin aklını almasın öyle. öfff midem bulandı yine. hani belki hastadır tutamıyordur falan ama bari git kenara, pet şişeye falan yap. kaldırımda yürürken mecbur muyuz senin şeyine basmaya.

hızlı hızlı onu geçip merdivenlerden çıktım. etrafta da kimse yok, deli diye de korktum. :18:

eve gelince uyumak için uzandım yatağa ama tam uyuyamadım. saat kurdum 12 de kalktım. sonra çay suyu koyup evi süpürmeye giriştim.
tabi önce yarım saat yerden oyuncak toplamam gerekti. makineye de eşimin gömleklerini attım.
sonra kahvaltıda ; 1 haşlama yumurta, yeşil zeytin, 3 küçük ince dilim tam buğday ekmeği, dünkü börekten bi dilim, 3 parça peynir yedim.

eşim aradı kahvaltı yaparken. k.validem bu akşam geliyor. iyi ki süpürge yapmışım.

çay faslım bitince banyoları ovarım, mutfağı toplarım.
bi de çarşaf ütülerim.

yemek olarak da kuru dolma + mercimek çorba+ salata yaparım. k.validem eşini kaybettiğinden beri pek düzgün yemek yemiyor. moralsizdi giderken inşallah daha iyi döner.

o börekler burada olsada yesekkkkk ben dana kiymayi hem yagsiz hem susuz kavurrum, teflon tavada tava isininca agzini kapatiyorum kiymanin, kisik ateste kendi suyunu birakiyor zaten, afiyet olsun börekler, canim istediiii :26:
bende carsidan dönü$te yine o uzak markete ugrayip kiyma almi$tim, salcayla kavurup makarnaya karistiracam, üzerinede sarimsakli yogurt sosu acabaaaa bugünmü yapsammmmm :-/

kayinvaliden geliyormus, yazik yaaa ömrünü gecirmis kadin kolaymiii, benim annem babami kaybettikten sonra dünyasi kararmi$ti, üzüntüden karninda bir bebek büyüklügünde ur oldu ve ölümden döndü, doktoru bile anneme ciddi ciddi kizmi$tii ve annemde ozamanlar henüz biz kücük oldugumuz icin kendini mecburen toparlamak zorunda kalmisti.. zamann i$te canim, herseyin ilaci.... Allah kimseyi sevdiklerinden ayirmasin.............

ay sen anlattin benim bile migdem bulandii, o ayiciklardan heryerde her millette var ne yazikkiii, bundan 8 sene evvel bisiklet ve yürüyü$ parkurundan geciyordum, agaclik alanlar var, bir tarafi nehir ben bisikletle gecerken adamin birinin elinde bisey var, agacin dibinde duruyor gördüm, tabii uzakta olunca elindekini köpegin tasmasi sandim :26: yakla$tikca adamin cisini yaptigini gördügümde yanindan gecerken hizlandim, reflexlee ciglik atmi$im, herifin mali mülkü meydanda, birde siritiyorrr... ben bisikleti sürmeyip nerdeyse ucacam ordan uzaklasayim diyee
esden calistigim reklam firmasinin sahibide tam bir öküzdüüüüü, milletle konusurken bir elide burnunda olurdu cogu zaman,, ögle molalarimizda onunla oturmak istemezdim masaya hic, igrenccccccccccccccc :120:

bugün tekrar carsiya cikmak istemistim ama olmadi, uyudum bigüzel, uyandigimdada hemen kendime gelemedim, cikamadim tekrar, gec oldu..
sabah yedigim bir dilim nutellali ekmekten sonra uyanana kadar bisey yememistim, uyaninca 2 kuru incir, 3 hurma, 3 tanede kuru kayisi yedim, yerkenden yarim litre su ictimki bagirsaklarimi calistirdin iyicee..
Nescaffee almam lazim, markete ciksam iyi olacak birazdan, yagmur yagmis biraz yollarda islak diye canim istemiyor ;-/
saat burada $uanda 18.00. en gec 19.30 da biseyler yemem lazim ama ne yiyecegimide henüz bilmiyorummm yahuuu :26:

yilbasindan 1 ay önce basliyor buradaki hareketlilik, yollarda yilbasi agaclari, herkes kapisini penceresini süsler, yollar isil isil, rengarenk ve her carsida weihnachtsmarkt lar kuruluyor. 1 ay boyunca devam ediyor bu müzikler, yeme icme standlari. o yüzden bu dönemde disarida dolanmakta zevkli oluyor aslinda.

bugün karadayi var, onu izlicemmm.. buarada carsambada hürremin oglu ölecekmis galiba bu hafta heyecanli dizilerrr

selam canimm, kayinvalide geldimi, umarim bir önceki geldiginden daha iyidir
Cok $ükür bu ayki regl ide geride birakmak üzereyim, 3. gün bugün, yarinda leke gibi gelir, kurtulurum sonra bu ayki faslindan

bugün uyandigimdan beridir evde dolanip durdum, ayakkabiligimi düzenledim, sIk kullanilanlarla arada bir ihtiyac duyulanlari düzene soktum, tozlarini aldim, baya bir ayakkabim varmi$ farkinda degilmi$im ama yinede günlük hep giyip cikardiklarim ayni hala daha asIL ihtiyacim olanlari cikip alamadim, ne hikmettir anlamadim gittii, gidip gidip geliyorum, gereksiz seyler bile aliyorum ama acil ihtiyacim olanlar hala tamamlanamadi gitti :26: iki saate kadar yine cikacam ama illaki almak icin degil bu cikmalarim, günlük aktivite olsun diye aslinda, gidipte bo$ bo$ dolanip yürüyüp geliyorum iste

sen neler yaptin, nasil geciyor kaynanayla vakitt ?

Son düzenleme:

benim börekler güzel olmadı ama senin makarna güzel olmuştur. yaptıysan tabi.

k.validem geldi dün akşam. biraz daha iyi gibi. ama hala unutkanlığı var. annen için daha zor olmuştur sizler küçükmüşsünüz. Allah ablama da sabır ve kolaylık versin.

valla dediğim gibi,Allah kimsenin aklını almasın. o kişilerin aileleri için daha da zor. ölüsü olan bir gün, delisi olan hergün hesabı.:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…