May-girls Grubunun Birlikte Zayıflama Deneyimleri

inşallah güzel, fit bir ölü olmak için yapmıyoruzdur bunları :111:
aferin bebişim, spora devam. saç diplerine kadar terliyorsan epey kalori yakıyorsundur.
yürüyüşe ilk başladığımda benim de öyle oluyordu.
kıyafet alamam ayın 10 una kadar. kredi kartım cortladı :) yılbaşından sonra alırım belki daha incelirim :)))))

beton delme ustası olalım hadeeeee

yarım mekiğe de başlarsan sen beni sollarsın kııııızzzz ben anca yürüyom. o kaaa
k.validem geçen sene belinden ameliyat oldu. vida takıldı. ona rağmen evde düzenli egzersizlerini yapıyor. omuz kol ve sırt için.
bunları yapmazsam çok ağrıyor diyor. çok azimli bu konuda. biraz da bana gelse o azimde ağrıyan omuzlardan kurtulsam.

kilosu çok fazla olanlara Allah kolaylık versin. ama onlar diyete başlayınca daha hızlı veriyorlar. biz 1 veriyorsak onlar 3 verebiliyor haftada.
fakat hedeflerine yaklaşınca yani 10 kiloya falan kalınca iş onlar da da yavaş gidiyordur bence kilolar.

bağırsak için çözüm bol lif ve bol su. ve de hareket. sen şu an onları yapıyorsun. inşallah hep devam edersin.
k. validem gelirken çikolata getirmiş ben onlardan yiyip duruyom. reglim de bitti gitti üstelik.
ama bu sıra ne yesem tat alamıyorum nezleden ötürü. çay ve kahveden de tat alamııyorum yaaa.

hah tamam bu haddeye geldiysen artık gerisi gelir bebişim.
az yiyip mideyi küçülttün
sonra spora başladın
sonra da yemin ettin kendine.

tamamdır Sedefcim, artık sen oldun.
kışın bile bu azim geldiyse yaza ideal kilona ulaşacaksın demektir.

yüzüğünü, küpelerini, taytını güle güle kullan canım.

a benim anaç yengecim, ablam 36 yaşında doğurdu oğluşunu. ilk ve tek bebeği. benimkinden 3 ay küçük. yani sağlıklı olduğun sürece yaşın geçmiş değil. Allah inşallah sana da nasip eder. sen yeterki vücuduna iyi bak, hep doğru beslen. fazla kilolarını da veriyorsun zaten.

sporunun 5. ayını da görürüz inşallah bebişim. bak dışarı çıkmasan bile pes etmeyip evde telafi etmişsin. maşallah

yediklerin çok değil. çünkü meyve ağırlıklı hep. ve yoğurt var yanında. güzel bence.
bi ara çılbırı da dene canım. kaynamış suya yumurta kırılıyor, sonra da sarımsaklı yoğurt, pul biberle yeniyor.

k. validem ocak ayına kadar burda sanırım. evim sensin'i beğenmiş bu arada.
haftaya eşim Almanya'ya gidiyor, 4 gün yok. havalar soğuk di mi iyice oralarda?

günaydın canım, nerdesin bakem dünden beri?
seni rüyamda gördüm. üzerinde uçuk pembe miydi krem rengi mi hatırlayamadım dar pantolon vardı ve hiç fazlalığın yoktu.

bu sabah k.validem bize hamur açtı sIkma yaptı. (yapma yorulursun, belin ağrır dedik ama yine de yaptı)
kahvaltıda 2,5 sIkma yedim. hamuru un tuz ve su ile yoğurup bezeler yapıp açıyorsun oklavayla. sonra teflonda arkalı önlü pişirip
arasına tereyağ sürüp karışık peynir rendeleri ve taze soğan+maydonoz koyup içine rulo yapıp yiyorsun.
Allah'tan evde beyaz un az kalmıştı, yarısından çoğu kepekli undan oldu hamurun :)

iyi hafta sonları bebişim.
muhtemelen evde dinleniyorsun veya spor yapıyorsun. (ayakkabı ayağını vurdu ya dışarı çıkmamışındır sanırım)

pişşşşşştttt nerdesin bacım??????

akşam azcık nohutlu yayla çorbası içtim bi tabak da kabune yedimm.
3 makine çamaşır yıkadım , az sonra da ütü yapıcam oğluşa.

sen ne yaptın bakem bugün?

evim sensine gidecem insallah, zaten benim eve 10 dk yürüme mesagesinde sinema var, gider bir aksam izler dönerim.
E$in almanyada nereye geliyor canim? bu sabah kar yagdi, soguk olmazmiii hic :18: gerci yinede tam ki$ soguklari henüz ba$lamadi.. haftaya hava frankfurt civarinda gündüz 1 ile 3 derece arasinda degiyior, gece eksiye dÜ$Üyor tabii. eksi 20 leri görüyoruz ki$in canim yaaa :18:

yaa bende iki üc gündür nedense hep kendimi ac hissediyorum,saniyorum fazladan hareket ettigim icin ve bagirsaklarim son günlerde zorakide olsa iyi calistigi icinmiki :26:
sucugu bende seviyorumm, cok nadir aliyorum gerci sürekli olmaz evde..Fakat $imdi o kebapcidaki ortaya karisik olsaaa, heleki cog köfteeeeeeeee hayattaa yok demez götürürdümmmm

Oglu$una kiyamam bennn, canim benimmmm, insallah hemen iyi olur. ama canimm ben bisey okumustumm bu haplari cigneyerek yada toz haline getirerek yutmak cok zararliymis, bir doktora danis istersen.. okumu$tim cigneyerek yuttugu icin agri kesiciyi kana cok hizli karisip öldürmü$ felan diye. biliyorum senin oglu$ta ilac icmiyor ama yinede bir doktorunu ara sorda, Allah korusunnnnnn sonra zarari dokunmasin tatli oglu$unaaaa

Sorma bacim yaaa, dün ben leslie yaparken sonlarina dogru arkadasim aradi ben kan ter icindeykenm, cok uzun konu$mu$uz kizla, üzerimde kurudu resmen terim. sonra kalktim yine zumba actim yapmaya calistim, görmen lazimdii, gülmekten ölürsün o zumbaya ayak uydurmaya calisirken beni kahkaha ata ata 15-20 dakika zor dayandim, cok terletiyor, sonra actim deli gibi oynamaya ba$ladimmm, biri gelip beni o halde görse yerin dibine girerimm neyseee, dün toplamda iki sefer 45 dakikalik setler halinde spor yaptim..

SIkmayi cok iyi bilirim ben ayyy, annem cok yapardi bizee, afiyetler olsun, sen diyince canim istediii.
ayagim baya kötüü yaaaa, cok fena vurmu$, ayni bu ayakkabinin gecen sene krem rengini almi$tim, o da ilk giyindigimde böyle yapmi$tii, yarin sabahtan islerim var resmi kurumlarda, mecburen disari cikmak zorundayim, bant yapistirip üzerine ten corap giyinip idare edecem mecburen.
bugünde hic evden cikmadin, zaten dün gece hic uyuyamadim, gündüz uyumaya calistim, uykumu felan alamadan kalktim, o yüzden giripte yazamadim dünden berii..

Ayyy cok $a$irdimmmm, ayrintilari hatirliyormusunn nasil gördügününn.. hayirlara ciksin in$allaahhh.. anlamina baktim, acik renkli temiz ve güzel pantolon giyindigini görmek güzel günler ya$ayacaginiza delalet eder yaziyordu.. in$allah öyle olur.. yarinda resmi kurumda i$lerim var, in$allah iyi gecer..

Geldimmmm bacimmmmmmmm, uykusuz uykusuz sefil halde dolaniyorummm
yine agiz sulandirici $eyler yemi$sinnnnnnnn afiyet olsunnnn.
iki makine camar yikmam lazim, havlular ve daha sonrasindada nevresim takimlarini atacam ama yarin yaparim artikk

bugün 45 dakika leslie yaptim, du$ almadim sadece gisip elimi yüzümü ve koltuk altimi yikayip üzerimi degistim cünkü ikinci kere spor yapmayi planladim, simdi kalkip bir en azindan 45 dakika daha spor yapip du$ yapip mI$IL mI$IL uyumayi planliyorum, cünkü baya uykusuzummmmmmm ve yarin cok erken kalkmaliyimmm

bu arada bugün 6. gün dü spora ba$layali ve cok hafifte olsa var sanki sIkILa$ma, saniyorum ay sonuna kadar kendini gösterir ama bir sorun varki son birkac gündür karnimda bir $i$lik hissediyorum yahuuuu, bagirsak sorunum cözüldügü halde ve normalde öyle pek göbek sorunum olmadigi halde, uyandiktan birkac saat sonra $i$meye ba$liyor, neden ki acaba :44:
ton baligi yedim bugün, yanindada 2 dilim kara diyet ekmekk, 1 avucta cerez yedim, simdide limonlu elma cayi iciyorum.
oglu$tan haber verr canim, nasil oldu öksürügü ?

selam canim, nasilsin?
sabah cok erken kalktim, gecede yine uyuyamadim,en fazla 3 saat uyumu$umdur. randevum vardi sabah 10.00 dan beridir disaridaydim, yeni geldim eve, kar yagiyor disarida ve arkadasimla ben buna ragmen yürüyerek gidip geldik. a$agi yukari 2,5 - 3 km yol yürüdük. $imdi bir ku$burnu cayi yaptim iciyorum, benimkinin bir akrabasi aradi dün beni, bulusup konu$mak istiyormu$, ak$amada onunla biseyler icmeye cikacam, zaten eskiden bir arkadasimdi kendisi ayni zamanda.. gidene kadar 1-2 saat dinlensem cok süper olacak.
Bugün henüz leslie yapmadim, aksama gidip geldikten sonra yapabilirim ancak, bugün 7. gün, in$allah hep böyle devam eder
Sen neler yaptin canim, oglu$ nasil oldu ?

Son düzenleme:
mrb canım, görüşmen olumlu geçmiştir inşallah.
oğluşum 2 akşamdır rahat uyuyor. ilacı 1 kez içirebildik. internette kadir tuğcu diye bir doktor var. anne olunca anladım sitesinde.
bronşiolite antibiyotik verilmez diyor yazılarında. k.validem ise daha ilerlemesin verin diyor.
ben ise hiç ilaç vermek istemiyorum. zaten keratam da içmiyor versekte. yoğurda karıştırıp 1 kez içirebildik.sonra uyandı tabi ne yoğurt ne puding ikisinde de ağzından geri çıkarıyor.

bugün okul dönüşü yarı yolu yürüdüm marketten alışveriş yapınca elimdekiler ağır diye taksiye bindim.

kar yağıyor hee, burası da günlük güneşlik valla. çamaşırlığı balkona çıkardım kurusunlar diye.

rüyamı hatırlamıyorum tam ama galiba sahil kasabasındaydık.

zumbalaları da yapmışsın ohhh beeeaaaa yarasın

oğluşu almaya çıkıyorum. öptüm ve kaçtım

zumba cok yorucu ve cok komik yaaa yaparken, kendi kendine gülüyosun katila katila, okadar yanii ama bence süper kilo verir onu hergün yapan, zumbayi hergün yaparmiyim bilmiyorum $uanda ama leslieyi aksatmiyorum ve firsat buldukca yürüyorum artik, insallah uzun vadede kendini gösterecek cabalarimizz canimm

görüsmem tamamlanmadi henüz, yarin 12.00 de yine gitmem lazim, asIL yarindan sonra belli olacak bazi seyler. önümüzdeki günlerde biraz ugra$mam gereken seyler var. yava$ yava$ hepsi hallolacak insallah..

yaaa bura böyle be$ kuru$ etmezzz bu havalarin durumu yüzündennnnn, güne$i cok severim, Rabbim bana burada ya$amayi layik gördüü yahuuu :26: hayatta sevmem ben soguk havayi, kar- yagmuruuuuuuu, kapali hava insani bunaltiyorrr helekiiii

oglusunun daha rahat uyumasina cok sevindim canim, burada cok zor veriyor doktorlar antibiyotigii. 5 yil kadar önce cok cok kötü hasta olmu$tum ve beni dogal yollarla tedavi etmeye calistii, öksürük gecmedi 3 aydan fazla ve mecbur kalinca antibiyotik yazmi$ti.. ama millet Türkiyede grip olsa bile antiboyitik iciyorr,en ufak bir bogaz agrisinda dahii yutuyorlar hemen, gercekten cok zarari varmi$ bünyeyee... bol bol sarimsakli ve yogurtlu yemekler yedir, onlardada antibiyotik etkisi oldugunu duymu$tum.
Senin oglanda az uyanik degilmi$ haaa, her haliyle cakiyor, aliyor demekki ilacin kokusunu uyanikkkkkk kerataaa severim ben onuuuu

maşallah sporunu aksatmamana çok seviniyorum

ben de hasta masta yürüyorum yine de. benim sporum da bu

öğlen ve akşam yoğurtlu soğuk çorba yedim (nohut, mercimek, buğdaylı)

bu bahsettiğim doktor da şikayetçi herşeye antibiyotik yazılmasına. bi de öksürük şuruplarına. artık o da yasaklanıyormuş ama bu kez de her öksürene astım ilacı yazar olmuşlar diyor. gerçekten de oğluşa antiastimatik de yazmış bizim doktor.

günaydın canım,
sen şu an hazırlanıyorsundur veya yeni uyanmışsındır.
işlerin rast gitsin inşallah.

sabah oğluşu okula bıraktıktan sonra markete yürüdüm sonra tranvaya bindim. zaten tranvay merdivenleri + bi o kadar daha merdiven çıkmam gerekiyor. onlar da epey yordu yağmurda yürürken.

k.validem saçını boyamış, onu bekliyorum. birazdan kahvaltı yapıcaz.

sabah 68,8 çıktım tartıda. sevindim. çünkü hiç dikkat etmiyorum

eşim Stuttgart ve Münih'e gidecekmiş. sonra da Prag'a geçeceklermiş ben de çok isterdim Prag'a gitmeyi.

Son düzenleme:
acar acmaz bu iyi niyetlerini görmek yüzümde tuhaf bir tebessüme sebep olduu, sagol canim benim, Allah razi olsun..umarim seninde her dilegin en hayirli ve en cabuk zamanda gerceklessin

yaptigin yürüyü$leri begenmiyorsun ama bak dikkat etmedigin halde sana kilo almamak olarak geri dönüyorr. cok iyiii
bugün yine 3 km kadar yürüdük ( tabii bu mesafeyi gidi$ geli$ olarak hesaplayinca 3 km yapiyor ) per$embe günü yine randevu var ayni yerde, buara böyle git-gel ler olacak.. gelecekle ilgili planlar, i$le ilgili görü$meler vs.. yarin sabahta bankada ve ba$ka bir resmi kurumda daha i$lerim var.. hala eski e$imin soyadini kullaniyordum,onu degi$tirdim ve bazi yerlere soyadi degisikliklerini bildirmem lazim,onlari halletmeye calisiyorum bir yandanda. hala banka kartlarim, sigorta kartim vs.. eski soyadima kayitli :26:.
SIrf bu i$lemlerle ugra$mamak icin yillardir benim rahmetlinin soyismini degistirmeden kullanmaya devam etmi$tim, bir ucundan ba$lamam iyi oldu )

Kayinvalideni merak ettimmm, oda kizlari gibi bakimlimi ya$ina göre ? benim annem artist gibi kadindi, cok bakimliydi ama babam vefat ettikten sonra makyaj yapmayi birakti, sadece aylik boyasini yaptiriyor beyazlari kapatmak icin,manikür pedikür yaptirir ama öyle renkli ojeler felan sürdürmezz, zaten erkek kardesiminde abiminde salonlari var, orda para vermeden yaptirip geliyor istee, ne güzel dimi ) okadar bakimli bir kadin olmasina ragmen babam ölünce herseyi birden kesti artik bana süs-püs yaki$maz diyip :26:, buarada babam vefat ettiginde annem cok gencti, daha 39 ya$indaydii

bugün daha leslieyi yapmadim, birazdan bir arkadasla carsida bulusup kahve icmeye gidecem, dönünce yaparim. bu arada bugün ne yazikkii sakincali birsey yedimm kahvalti yapmamistim, kizarkadasimla randevudan dönerken kahve icmeye oturduk, yanindada pasta yedim..kizarkadasimi görsen dal gibiiii ama obez gibi yemek yerrrr.. cok yürüyorr, heryere yürüyerek gider ve 1 gram bile fazlasi yok, hatta eksigi bile varr yani anlayacagin onca yürüdügüm yollarr o yedigim tek dilim pastayla güme gitti :125:

Son düzenleme:
selam canım,
yatmadan önce bir girip bakayım dedim.
benim oğluşun uyuma faslı tam 1,5 saat sürüyor. her defasında bi sıcak çay içemeden bayatlıyor koca demlik.
kendime adaçayı yaptım. onu içip yatıcam hemen ben de.

sabah ;1 yumurta ve tereyağlı ballı ekmek yedim biraz da peynir, domates, salatalık, tam buğday ekmeği
öğlen : şu haşladığım nohut ve buğdaydan yoğurtlu sıcak çorba yaptım bu kez üstüne tereyağ+pulbiber eritip dökünce keşkek tadına yaklaştı.
akşam: yarım nar, bi tabak tatar (sarımsaklı yoğurt makarna kıyma sos)

oğluşu almaya giderken tranvaya bindim. uzak olan durakta indim. markete gidip el kremi aldım. havalar birden çok soğudu. pazar günü 20 dereceleri gördük ama bugün 4 derece hava. buzz gibi. (yine de şükür tabi oralara göre)

koşuşturduğun işlemler epey uzun işmiş. herbirine ayrı başvurman gerekiyor. Allah kolaylık versin. ama bi taraftan da evden çıkıp yürümek için bahane olmuş ne güzel. (belki de soğuk diye çıkmayacaktın di mi )

k.validem bakımlı kadındır. kızları ona çok güzel kaliteli ciciler alır hep. kendi de çok titizdir. saç boyaması mecburiyetten . saçı ve kaşı beyazlamış durumda. k.pederimden sonra çok çöktü. yüzü hala eski haline dönmedi. zaten son 2 yılda k.pederimin hastalığı nedeniyle çok yıprandı, yoruldu.
Allahım kimsenin başına genç yaşta kayıp vermesin ya rabbim. çok zor. annen güçlü kadınmış. 5 kardeştiniz diye hatırlıyorum. 39 yaşında 5 çocukla çok zor olmuştur.

o pastayı 24 saat içinde eritirsen zararı olmaz. kilo olarak dönmez.

hadi bakalım leslie yi 2 katına çıkar bu gece.

veya yarın çok hafif şeyler ye canım.

öperim ve kaçarım canım.

not: dal gibi olup, obez gibi yiyenlere haaayııırrrrrr :111:

hahahaha cok güldümmmm,,, bencede hayirrrrrrrr, cok haksizlik yaaaaa.. buradaki dönerler cok afedersin ama kol gibi kocaman ve ici dolgun.. o arkadasima giderken birgün cok actim, oda i$ten gelmi$ti, döner aldim gittim.. yaa inankiii bende daha 4 te 1 ini yedim ve bir baktimki kizin eli bo$$$ üzerine cikolata yerrrr, sürekli hazir yemekler yerr ama bir dk. durmuyor bacimm, sürekli heryere yürürr.. o yiyor ben aliyorum sankii
Leslieyi simdi bir posta yapacam, birde aksama yaparim. i$tahim bugün yine gitti zaten, ufacik bir$ey olsa hemen i$tahim kesiliyor.. dün cok moralimi bozan seyler ögrendim, yazardim özelden

selam canimmmm, umarim oglusta daha iyiyidirrr, sende iyisindir..
Allah sabirlar versin kayinvalidene de yakinini kaybetmi$ herkesede.. cok zor bir durumm, ben babami kaybettigimizde cok kücüktüm ama o aciyi kücük ya$ta cok daha kötü yasiyorsun, biz 7 kardesiz canim, annem 14 yasinda evlenmis, 15 yasinda anne olmu$, en büyük abimi askere yollarlarken resmi var annemle abimin, annem abimin kiz arkadasi gibi duruyor resimde, üzerinde kot pantolon, belinde saclar.. tabii o abim $uanda 47-48 yasinda vardir baban vefat ettiginde ilk 3 ü büyüktü bizden, biz son 4 ümüzde pes pese dogmu$uz, aramizda hep 1-2 ya$ var. izmirdeki ablam benden 2 yas büyük, erkek kardesim 1,5 yas kücük felan.. babam öldügünde bir abim askerdi, en büyük ablam evli ve diger ebiminde dügün günü öldü zaten babam.. yani öldükten sonra annem 4 kücük cocukla kaldi ba$ ba$a, cok zor dönemlerdi annem icin, 4 kücük cocukla babasiz nasil ba$ edeceginimi düsünsün, kocasinin öldügünemi yansin.. her gece bizi uyutunca babamla konusa konusa aglardii, nasil beni birakip gittttin diyee, ben uyuyor gibi yapardim ama duyardim annemi, sonucta tabii okadar üzüntünü sonucunda annemde ölümden döndüü, karninda bebek büyüklügünde ur olmu$tuu, ameliyattan sonra kendine geldi birazz, 4 kücük cocugu icin yasamak zorunda oldugunu düsünerek.. Allah kimselere vermesin canim, cok zor yakinini kaybetmenin acisina alismak.

Ko$turdugum i$lemler gercekten buaralar cok fazla, bunaliyorumda.. bitsede kurtulsammm.. dedigin gibi disari cikmaya bahane oluyor iste. ben soguktan cok etkilenmem disari cikacagim zaman ama cikana kadar üsenirim, yeterki kar ve yagmur olmasin. zaten buradaki soguk havayi dert etmeye kalkarsak ki$ uykusuna yatip baharda uyanmamiz lazimm ( bu arada $unuda belirteyimmm, ben almanyanin akdenizinde oturuyorum gibi bi$ey yani türkiyede nasil akdeniz illeri daha ilimansa diger sehirlere göree, benim oturdugum yerde diger illere göre daha sicak olan bölge, Allah dahada soguk yerlerinde yasayanlarin yardimcisi olsun :18: )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…