May-girls Grubunun Birlikte Zayıflama Deneyimleri

Selam canimmm, nasilsin ?
Kocan iyilesmedi saniyorum hala

Sürekli az uyudum son dönemde, gec yat erken kalk.. bugün uzun uzun uyumu$um neysekii, 1 saat önce uyandim..1 fincan sütlü kahve ictim. büyük bir bardakta su icecem $imdi.. sonrada 2 tane haslanmi$ yumurta yerim kahvalti yerine..

yumurtamida yedikten sonra hazirlanip mutfak icin alisverise gitmeliyim. haftaya heryer kapali birkac gün, market alisverisi bile yapma imkanimiz olmicak yani per$embeye kadar. bir kac kere gidip gelmem gerekebilir bugün
yarinda evi temizleyip, 1 makinede camasir yikamam lazim.. arkadasim saniyorum pazartesi aksam yada sali günü gibi gelir 1-2 gün kalacak bende. Eskiden cok yakindi evlerimiz, ikimizde yalniz yasiyorduk, bazen gelirdi haftasonu , okadar yakin oldugumuz halde yine bile bende kalirdii bir ba$ladikmi muhabbete zaman yetmiyordu cünkü ben uzaga tasindigimdan beridir cok sIk görüsemiyoruz tabiki..
regl in 2. günü bugün.. bu ayida atlattik sayilir $ükür ) arkadasim gelir gider, reglimde yarin sonraki gün tamamen bitmi$ olur.. tatil bitimi tam gaz spor salonuna ba$licam insallahh.. tatilde saniyorum ki salonda kapali olacaktir cünkü genel dini bir tatil..
okadar üseniyorumkiii bugünnn, ne hazirlanasim var nede cikip gidesimm , hatta kahvalti bile canim istemiyor neyseee, artik kalkmazsammm yetistiremicemm..
Bu arada farkindaysan kendimi bile ihmal ediyorummm ama seni ihmal etmiyorum
kocaman öpüyorum seni canimmm, görü$ürüzz

Bizim hatun yine yok piyasada, nerde acepp :44:

cok actionlu bir gündü bacim, carsiya gittim, ufak tefek eksikleri aldim geldim, 20 dk ilk gidisimde yürüdüm..
eve gelip elimdekileri birakip 10 dk icinde tekrar ciktim ve en az 30 dakika yürüdüm..

yine yukari cikip elimdekileri biraktim ve indim asagiya, arkadaki Türk marketine gittim ve tesadüfen yillardir görmedigim arkadasimi gördüm, stand ta calisiyordu.. is cikisi bana gel dedim, cikista carsidan ufak bir hediye almaliyim birine dedi, onunlada ciktim carsiya gittim 20 dakika daha yürüyüp geldik eve. karsilastigim arkadas beni taniyamadiii, yeni sac rengim ve verdigim kilolardan $oka girdiii kizz cok zayiflamissin dediii, tabii o beni ameliyatlardan önce görmü$tüü, hem verdigim kilolar ve hemde gecirdigim operasyonlardan sonra gercekten taniyamadi birkac saniyeee bakti baktiiiii, sonra $a$kinliklaaa ayy inanmiyorummmm diye nerdeyse ciglik atti

Toplamda en az 70 dakika yürümü$ oldum, regl dönemi diyemidir nedir bilmiyorum ama gözlerim kapaniyor, cor yorgun hissediyorum

arkadasimla carsi dönüsü döner aldik, evde yemek yoktu ve kiz i$ cikisi bana gelecek mutlaka acikmistir diye düsündüm ama yemek yapmaya üsendim tabii.. bende götürdüm malesef bir döneri.. sonunu yiyemedim cok geldi.. yedigimizde 18.30 du saat.. aldigim son lokma o oldu.. arkadasimda daha az önce gitti zaten..

Bugün cok tuhaf bir gündü yahuuu, birsürü uzun zamandir görmedigim insanlarla karsilastim :26: eskiden gittigim korodan cok samimi dostlarim aradilar, yarin eski koroya gidelim diyorlar ama canim istemiyor hic.. gitmeden arayacaklar, gidip gitmeyecegim henüz belli degil, o anki atmosferime bagli

Sen nerelerdesin bacimmmm, senin herüf bugünde tüm gün evdeydi galiba, insallah daha iyidirr..

Son düzenleme:
Bütün gün yedikleri : 2 yumurta ve 3 dilim light eriyen peynirle yapilmi$ omlet.. 5 tane badem, 5 tane kuru kayisi... bir döner ve 1 bardak ayran..

Spor : en az 70 dk disarida yürüyü$

Florence Nightingale geldi haaanııımmmm

hemşire oldum beyaaa :))))
evde 2 hasta var. yemeği, çayı, bitki çayı, kış çayı(meyveli) vs viksi, serum fizyolojiği göz ve burun damlası vs.

oğluş biraz ateşlendi. bugün okuldaki etkinliğe gidemedik. ama ben gidip oyuncakları verip döndüm.

kahvaltıdan sonra evi bir süpürdüm. çünkü heryer hav olmuşu yine.
sonra da yemek bulaşık vs geçti zaman.

oğluş onu yemedi bunu yap, yok onu içmedi, bunu içir derken gün bitti.

21 aralık sonrası sana yaradı bacım. inşallah herşey daha da güzel olacak.

afet-i devran coming soon

senin adına çok seviniyorum. hem diyete devam ediyor hem yürüyüş yapıyorsun. hem de spor salonuna yazıldın.

uzun süredir görmeyen arkadaşların tanıdıkların seni zayıflamış buluyorlar ya o anın zevki bambaşkadır eminim.

ben iyice saldım kendimi. ne yediğimi bile hatırlamıyorum. akşam balık ve fırında patates yedim. sabah simit yedim bir yumurta ile.
dün de tarhana çorbası ve portakallı kereviz.

hatırladıklarım bunlar (çikolatalı ve marmelatlı ekmek dilimlerini es geçiyor hafızam nedense)

ayyy gidip uyuyayım artık.

öptüm canım.

delii yaaaa, nasil güldümmm kizzz gayett vitaminli beslenen bir ailesiniz aslinda, bukadar sIk nezle grip ates normal degil..sivimi az aliyorsunuz napiyosunuzzz ? bir doktora dani$ bacim yaaa. biraz daha fazla sivi tüketin ailece ve lütfen meyveyle yogurt yiyinnn.. vallahi cok fark edecektir bak görrr..Gecmi$ olsunnnn hepinize tekrar ve kolay gelsin bacimmmm, hasta nazini cekende sensin bakanda..
ben gecen seneye kadar cok kötü besleniyorum, vitaminsizlikten sürekli hasta olurdum. ama benim hasta olmamin sebebi belliydii kizz, vitaminsiz, sagliksiz düzensiz yasam ve uyku vs..

bende yarin evi temizlicemmm,öyle cok pis degil, fazla sürmez zaten i$lerim.. birazdan kisa programa bir makine camasir yikayip asacam yatmadan..

Ayyyyyy in$allllaaahhhh kizzzzzzzz, Allah agzindan duysunnn..hepimize yarasin in$allah bacimmm...
Sormaaa Gülcümmm yaa, Ma$alllaaahhhhhh bende kendime inanamiyorumm,, cok inceldimm, herkesin ilk dedigi nasil zayiflami$$in oluyor gördüklerindee. 7-8 kilo verdim cok degil diyorum, inanmiyorlar. hamuri$ini kesince direk inceliyorsun zaten.. bugün o yedigim dönerr icime köz gibi oturduuuuuuu regl oldugum icin ve bolca yürüyüp hareketli bir gün gecirdigim icin kendimi avutmak istiyorummmmmm
Spor salonuna daha ba$lamadim, adet bitsinde ve tatiller gecince ba$licam. ama nasilsa spora ba$licam diye beklemiyorum oturup evdee, mesela bugün taaaa uzaktakii bir magazaya yürüdüm yagmur soguk demeyimmm... öyleee gidiyorum gidebildigim kadar i$tee.. cok az yiyorum uzun süredir ve kendimi eskiye nazaran yoruyor olmama ragmen cok daha iyi ve dinc hissediyorum .. ayrica moralimde yükseliyor.. bunlari durmadan yaziyorum kiiii sende gaza gelesinnn
sizinkiler iyile$sindee sende toparla kendinii, yaza daha cok vakit varr, simdiden ayda 1-2 kilo versek yaza kadar kalmaz bi$eyimiz kizzzz... gaza gelmek icin ne gerekiyorsa yapppp

selamm canim, nasilsin?
Gelemedim bu saate kadar hic, sabah uyaninca du$ yapip eskiden koristlik yaptigim koroya gittik yine benim gibi koroyu birakan ba$ka tanidiklarla.. tekrar ba$lamam icin baski yapiyorlar ama ben o koroya tekrar ba$lamak istemiyorum.. ud, klarnet, keman ve ritm saz e$liginde saatlerce sarki söyledik, yedik ictik.. güzel bir gündü, az önce geldim eve henüz..

sabah 1 fincan sütlü kahve icmistim hazirlanirken. sonra evden cikmadan 2 tane huru hurma ve 200 ml. kefir ictim ciktim..
bizim eski koroda mola verildiginde cay kahve pasta börek fasli ba$lardii. herkes biseyler yapardi sIrasI geldiginde.. birsürü ce$it vardi..
ben kendime engel oldum ac oldugum haldee..cesit cesit börekler pogacalar kekler vardii

Ye$il salata aldim tabagima 2 servis ka$igi, 1 yemek kasigi havuc salatasi ve 2 yemek ka$igi ezme aldim ve ekmeksiz onlari yedim,, daha sonra 1tane peynirli pogaca yedim.. herkese kek ikram ettiler, canim cok istedii, aldim önüme bir dilim ama sadece 1 catal alip biraktim, nefsimi körlemis oldummmm, kalanini arkadasim yedii..
kahvaltisiz gittigim icin, eve geldigimde cok actim tabikiiiiii ama orada karnimi doyurmaya kalksam 2-3 günlük zarara girerdimmmm, hep hamuri$iiii :18:
masanin üzerinde kuru meyve tabagi vardi evde, 3 tane kuru kayisi attim agzima, yarim tane domates seklindeki hurmadan ve yarim tanede portakal yedimm.. doydum neysekiii..
birazdan tarcin cubuklu light süt icecem bir bardak..
Bütün gün disaridaydim diye ne yazikki spor yapamadim, yürüyemedim dee.. Per$embe gününe kadar almanyada heryer kapali,, yarin öglene kadar sadece acikmi$ dükkanlar market alisverisleri felan icin.. mutlaka sabahtan cikmaliyim, birkac eksik var evde ton baligi vs.. gibii..
Car$amba günü fasila gidelim diye konu$tuk bakalim, organizasyonu yapabilirsem bu carsamba gideriz in$allahh..

Sen nerelerdesin hem$ire hanimmmm sizinkiler nasil olduu, sen gibi bir bakanlari varken ba$larinda aslinda hic hasta olmamalari lazim kizzzz

merhaba bacım, ohh ne güzel müzik ziyafeti çekmişsin.
iradene de hayran kaldım ama

benim hastalar iyileşmediler. eşim farenjit de oldu galiba öksürüyor şu an.
sinüzit, kulak, göz, öksürük ne ararsan var. iyileştiremedim daha onu.
oğluşumun öksürüğü kesildi ama burnu tıkalı ve iştahı yok.
bi de acayip huysuz.

bugün onun banyo günüydü. banyo sonrası burnumuzdan getirdi.
onlar banyodayken kek yapmıştım, havuçlu, cevizli, tarçınlı, kuş üzümlü, keten tohumlu, keçi boynuzu tozlu, tahin ve pekmezli (çok besleyici ve yararlı) ama hiçilatalı(çikolatalı) değil diye yemedi ya keratam

ben götürdm ama kekleri.:18: kesin yarın 69 u görürüm tartıda. 2-3 gündür tartılmadım. yürüyüş de yapamadım.:18:

çok uykum var, yarın pzts.

iyi geceler bebişim. öperekten kaçarım.

selam bacimmm,, senin herüf iyice $ifayi kapmi$, cok gecmi$ olsun.. o iyile$ir yeti$kin insandaaa.. $u oglu$unun öksürügünün gecmesine nasil mutlu oldum anlatamammmm, cok $ükürrr, in$allah dahada öksürüge tutulmazz )

sorma bacimmm, ac gidincede cok zor olduu irademe hakim olmam ama insan yemeyincede ölmüyormu$ Vücudumda ödem var, reglim bitti gibi bi$ey, 3 gün sürüyor, 4. gün sadece leke gibi oluyor.. bugünde dördüncü gün cok $ükürrrrrr.
persembeye kadar marketler dahi kapali ve ben alisveris yapmadimmmmmmmm, eksikleri gidip almaya üsendimm, gec kalktim zaten.
sabah kahvemi bile daha yeni iciyorum senin havuclu ve daha bircok yararli $eylii kekinden olsaa kahvalti niyetine yenirdi simdi kahvenin yaninda bir dilim ellerine saglik bacimmm.
o hicilata diyen dillerini yerim ben senin o oglu$ununnnn

dün bende sor yapamadim. bugün saniyorum disari cikmam ama evde leslie yapabilirim.. henüz afyonum patlamadi bile sporu düsünemiyorum bile
sokaklar bombo$ hayalet $ehir gibi oldu bile heryerr ayy :26:

alisveris yapamadim ama dolapta 2 günlük yetecek kadar tavuk var ve 2 günlük brokoli var.. iki gün brokoli yerim.. birde yarim kilo parca et var yagsiz, onunlada kuru fasulye yapip yerim.. zaten yogurt, yumurta peynir, meyve, badem, kuru meyve vs.. var.. süt ve kefir 3 gün yetmeyebilir sadece :26:

Kahvemi ictikten sonra kahvalti niyetine 2 yumurtaya 3 dilim eriyen light peynirle omlet yapip yicem..
aksam icin kuru fasulye ve yogurt..
haricinde 1 tane büyük nar, 5 tane badem yerim..

Son düzenleme:
he yaa bacım, iyileşemedi bi türlü benim hastalar yaa.
dün oğluşumun gözünde de çapaklanma başladı. (eşimden bulaştı galiba)az da ateşi var. ama öksürük bitti gibi (ama tam da güvenemiyorum bittiğine, sürekli gidip geliyor çünkü)

eşimin de şimdi öksürüğü var. farenjit gibi. gece başlıyor.

ben de dün geç vakit banyo yapıp saçımı sadece havlu ve tülbentlerle kurutunca gece hafiften üşütmüşüm

bi de sabah bi aptallık yapıp elimde poşetlerle gelmeyen otobüsü bekledim. vazgeçip tranvayla döndüm ama çok üşüdüm.

şu an adaçayı içiyorum. öncesinde kış çayı içtim. inşallah geri hasta olmam. evde 2 hasta varken bi de ben olmayım.

sabah 1 simit ile yaptım kahvaltımı, fırına gitmeye üşenip. 1 yumurta ve zeytin, peynir eşliğinde ve 1 diliim kek
öğle yok. çünkü geç kahvaltı yaptım
akşam bolca haşlanmı brokoli z. yağlı (nasıl güzel olmuştu bayıldım) 1 tabak da mercimek çorbası. bol karabiber ve limonlu.

oğluş keki yine yemeyip puling (puding) isteyince ona ev pudingi yaptım ve küçük bi kase yedim. oğluş beğenmeyip yemedi

bugünün sporu ağır market poşetleriyle merdiven tırmanmak, yokuş çıkmak efeniiiim

Sedefcim yaa çok merak ediyorum kaç kilo gitti acaba? 65 i gördün mü tartıda?

yoksa yılbaşına ne kaldı diyip bekliycen mi tartılmak için?

ben hala tartılamadım, sabahları son dk. hazırlanıp çıkmaktan

slm canimm, aman dikkat ettt, ben yazin bile kurutmadan hayatta duramam saclari, direk hasta olurum.. kurut bacim kizz saclari iki dakikadaa..

bir laf varr __ anneniz dert yesin, yarim$ardan dört yesin __ diye seninde oglusuna yapipta yemediklerini yemen o misal oluyor afiyet olsun..
bugün bende kuru fasulye ve nohut konservesiyle yahni gibi bir yemek yaptim kizzz, gayet güzel oldu.. herzamanki gibi ekmeksiz bir tabak ka$ikladim aksam 6 gibi..
1 kase yogurt, kocaman bir nar yedim, kuru kayisi ve badem.. iki yumurta ve peynirle yapilmis omlet yedim-- cok yemisim galiba bugün yaaa

Tartilmadim canim henüz, regl dönemi girdigi icin araya.. bugün daha bittii zaten, 2-3 gün gecsin ödemleri atayim tartilacam, bende merak ediyorum ama 65 olabildigimi sanmiyorum, gramla veriyorum bukadar cabama ragmen biliyorsun tatil bitince spor salonuna ba$layinca umarim kizlanir kilo vermem.
bugün spor yapamadim, yürüyemedim.. tembel bir gün gecti öylesine ..
kizz bende brokoliyi cok seviyorummm, limon ve zeytinyagiyla cok lezzetli oluyor, alistim hergün yemeye, bugün yemedim diye canim istedi kanserinde en büyük düsmanii, sürekli yemelii

Neysee bacimm, yarin görüsürüzz, öptüm kocaman, iyi gecelerr

günaydın bacım,
sabah oğluşu okula bıraktıktan sonra nihayet eve YÜRÜYEREK döndüm

kahvaltıda tost, zeytin ve 1 haşlama yumurta yedim.
çay içiyorum şimdi.

evi toplamam gerek. ama canım istemiyor. her yer heryerde yahu. bütün odalar dağınık.

çay faslından sonra belki.

haa izledim bu arada karatayı.
zaten kitabını da okumuştum. şekerden uzak durmak şart.

karatay diyince aklıma geldi karadayı dizisinin konusu ne?

bi de huzur sokağının?

ben de vampir günlükleri dizisine takılmış durumdayım. çok sürükleyici.

merhaba Sedefcim, nerdesin?

heryer kapalı iken Türk dükkanları da kapalı mı kalıyor? sonuçta onlara noel bize değil :)
alışverişte yapmadın netcen perşembeye kadar? gerçi ne kaldı ki di mi :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…