May-girls Grubunun Birlikte Zayıflama Deneyimleri

çok geçmiş olsun bebişim. henüz başındayken bombardıman yap bitki çayı, kefir, bol sıvı ve istirahat. c vitaminli bişeyler ye. limon portakal kivi dolma biber gibi.

bence dinlen yarın. uyu bi güzel. benim sIk hastalanmamdaki bir neden de düzgün uyuyamıyor olmam.

bugün avm gezdim. montumun XL ını bulamadım. o şubede tamamı bitmiş. herhalde bu bir işaret veya teşvik L beden olmam için.
çünü bugün bir elbise aldım kendime yine L beden. cuk oturdu. içime incelten çoraplardan almam gerek. korse ile giysem bunalırım, korse dar, elbise dar, daral gelir:)

oğluşuma da bişeyler aldım. bi tek kociş kaldı. ona da yarın bakayım. k.validemin dediği doğru çıktı. ürünlerin devamı yok, seçip alanın elinde kalıyor. ben de daha iner diye bekliyordum :111:

hürremi ben de izleyemedim tam olarak. bi ara tivibu da tekrar izle'den izlerim.

yarın üşenmez isem oğluşu okula bıraktıktan sonra b fite uğrayıp ortama bir bakıcam.
erkeklerle karışık olan bi yere bakmıştık eşimle daha önce body çalışan tipler vardı. çok itici gelmişti. b fit o nedenle daha iyi. rahat olamaz ki insan öbür türlü.

benim üst vücut ince alt tarafım kalın ondan XL alıyorum. bugün elbise aldığım mağazadaki kız da öyle dedi. ben büyük beden bölümüne bakıyordum o da dedi ki size normal kalıplar da olur. dedim merci

neyse hadi ben de hooopppp kaçtım. yeşilçay içip uyuycam bacım. öperim kendine iyi bak canım yat dinlen.

Aldiklarin hayirli ugurlu olsun, güle güle kullan canim. cok a$iri dar kiyafetler kusurlari ortaya cikarir ama oldugundan büyük bedende kilolu gösterir. montunu degistirememene sevindimm yani

ya aslinda kimse gelip rahatsiz etmez spor salonunda ama bende sevmiyorum kalabalik saatlerde gitmeyi, yada en kalabalik olan yerde spor yapmayii.. en tenha vakitlerde ve en tenha köselerde yapardim öncedende sporumu.. B Fit dedigin saniyorum bayan Fit demek ? bencede bayanlara özel olanina git, daha rahat edersin.

ben yine rahat duramadim.. halsizim ve atesim var hafif ama ciktim 1 saat yürüdüm geldim herseye ragmen. etlerim bile agriyorrrr, hemdee nasillllllllll yürümek iyi geldi, temiz hava.. birazcik yagmur ciseliyordu ilk ciktigimda ama durdu 3-5 dakika icinde. eve gelince nasilda yoruldugumu daha iyi anladim. kulaklarim bile sizliyorrr. bogazim fena zaten. $imdi bir aspirin complex alip yatacam. bol su ictim zaten. yarin sabah 1 evrak teslim etmem lazim, kalkip hazirlanip mecburen gidip gelmeliyim. insallah iyi hissederim kendimi. cünkü gidecegim yerde git-gel yarim saatten fazla sürecek yürüyerek.
Hasta halimle yürümek yorsada görevimi yerine getirmi$ olmanin aptalca bir huzuru var icimde
bende ilacimi iceyim ve yatayimm.. kocamaaaaaaaaaaaaaaaaannnnn öpüyorum bacim senii, iyi geceler

Son düzenleme:
selam bebişim, inşallah bugün daha iyisindir. ben hepten geri nezle oldum, burnum bi tıkalı bir akıyor.

ona rağmen benim de çıkasım var senin gibi

sen epey üşütmüşsün. etlerin de acıyorsa demek ki ceyranda da kalmışsın.

evde deniz tuzu var ise ılık suda eritip gargara yap canım. ama abartma sakın, çünkü tahriş edersin (tecrübeyle sabit)
nburun için bişey vermiş doktor eşime. bir plastik şişeye temiz su koyuyorsun sonra içine tuza benzer bişey katıp bir burun deliğine dayayıp şişeyi sIkIyorsun diğer burun deliğinden akana kadar. zor gibi ama kolay . dur bi adına bakayım neymiş, eczaneden alırsın. abfen sinüs rinse adı.
kulak burun boğaz hep birbiriyle alakalı. üçünden birinde problem çıksa diğerini de etkiliyor.

bugün inşallah şapka takıp çıkmışındır evden. ben dün artistlik yapıp şapka takmadım saçım temiz şapkam kirli diye :) aslında boşverip taksam belki şimdi hasta olmayacaktım. (aslında üşenmeyip bi gece önce şapkamı elde yıkasaydım en güzeliydi):111:
bi de saçımı gece yıkarsam illa üşütüyorum.

b fitin açılımı belki de öyledir. hiç düşünmemiştim. :44: bugün uğrayamadım. ama bi ara uğrayacağım. bir günlük deneme yaptırııyorlarmış.

sabah 2 haşlama yumurta, kahvaltılık sos, domates, peynir ve 2,5 dilim çavdar ekmeği yedim.
dün akşam etli kuru fasülye yedim.

hadi ben gittim

Selam canimmm, cok hastayim Vallahiii, sabah kalktim ama zorlaaaaa.. bir posta bekliyordum ve gec geldi, o postayi teslim edecektim resmi bir kuruma ama ne yazikki bugün cuma diye erken kapatmi$lar. tam ben girdim onlar I$Iklarini söndürüyorlardi.. aslinda acildi ama ne yapayim artik, pazartesiye kaldi :-((

bu hasta halimle birsürüde yol gidip geldim.gerci $imdi ilk uyandigim zamana göre daha iyiyim ama disari ciktigimda resmen soguk soguk terledim, bu soguk havada bile kiyafetlerim sIrILsIklam olmustu döndügümde. hemen üzerimi degi$tirdim, uyumak istedim ama uyuyamadim.
sabahtan beri yediklerim, önce 1 fincan sütlü kahve, 2 mandalina, 2 tane kiwi, 1 kutu sebzeli hazirlanmi$ konserve ton baligi yedim..
$imdide brokoli hasliyorum ve yine sebzeli ton baligi konservesiyle yemeyi planliyorum. aksam vaktindede süt ve kefir icerim.
Brokolime bolca limon sIkacamkiii fayda etsin :2:
Sanada gecmi$ olsun bacimmm, iyileselim biran evvel yahuuu
Deniz tuzu spreyi var zaten ama burnum tikali degil.bogazim agriyorr, etlerim agriyorr, öyle burnum felan akmiyor fazla.kalcalarim etleri bile agriyor yahuuuu, bu nasil i$tir :26: ve inanmayacaksin ama bu halimde bile cikip yürümek istiyorummm $imdi dopinglerimi alayimmmdaa iyi hissedersem daha sonra giyinir spor kiyafetlerimi atarim kendimi di$ari yürür 1 saat gelirim

Kiz ben $apka takamiyorummm ayyy, hic kullanmam ama aslinda kullansamda fena olmazdi bu alamanyanin soguklarindada :18:
Canimda hastayim diyemi nedirrr, mercimek corbasi istiyor bugün, gidip malzeme alayimda yapayim baree yarin icin. hatta senin o etli kuru fasulyedende olsa hayir demezdim yaniii

merhaba canım, inşallah daha iyisindir. dopingleri yapıp iyileşmişindir.

evrakların yetişmemesine üzüldüm. ben çok sinir olurum ucundan kaçırınca. o kadar gitmişsin alsalardı ya.

ben gidemedim b fite. bi türlü çıkamadım evden. sonra da oğluşu alma vakti geldi.

öğle: 1 bütün haşlama brokoli, z.yağlı.
akşam; az kuru fasülye, tahin pekmezli yarım dilim ekmek, kabak tatlısı, 1 küçük portakal, yarım mandalina (oğluşun)

senden özenip mercimek çorbası da yaptım. ama onu eşime yaptım. şehir dışındaydı birazdan gelir. aç ise bu saatte çorba içer. iyi gider:))
(tembellikten yemek yapmadım da, fasülye çok sandım meğer değilmiş bitti :)) )

hadi öptüm ve kaçtım. bi toparlanamadık yafff, benim sporum hep yalan oluyor yaa. az hızlı yürüsem hemen terliyorum diye bugün yeni aldığım ince montu giydim ama üşüdüm bu kez de. otobüsle gittim yürümekten vazgeçip, çok üşürdüm yürüsem. bi ayarım yok benim.

Son düzenleme:
Selam canim benimmm, hala cok hastayim, hatta bugün iyice kötüydüm. evde penicilin hap buldum neyseki, onu ictim. sanirim iyi geldi biraz.
Aslinda eski dostlar gelmi$ti Türkiyeden, onlari bana davet edecektim ama hastayim diye ve ba$ka arkadaslarda gelmek istedikleri icin disarida bulusmayi teklif ettim. eskiden gittigimiz korodaki üyelerden birinin restaurantinda bulusacaz 8-10 ki$i yarin aksama dogru.zaten hepimizde o korodan tanisiyoruz aslinda..
Hasta halimle evde kendimi yirtamazdim yanii kusura bakmasinlarr aslinda bu halde hazirlanip gidecek bile gücüm yok ama birkac gün icinde Türkiyeye dönecekler kari-koca, zaman kisitli diye mecbur kaldim..

Ben mercimek corbasini hala yapmadim ama bu aksam yada yarin sabah yaparim saniyorum, corba istiyor sürekli canim, üsendim dün hazir corba yaptim ama nedense illaki mercimek corbasi istiyor canim.
bugün sabah kuru meyve ve badem yedim birkac tane, sonra pekmezli süt ictim, 1 tane mandalina yedim.. az öncede etsiz konserve kuru fasulye ve bir kase yogurt, yanindada 1 tane büyük ye$il biber yedim. günün kalanindada 1 bardaj kefir icecem ve 1 tane nar yicem..

Haklisin Valla yaaa, bende sinir oldummm, halbuki i$lemde yapilmayacakti ama bu almanlar böyle i$tee, sadece verdigim zarfi alacakti ama soru bile sorsan cevaplamazlar 1 dk bile geciksen sinir oldum hasta hasta bo$una gidince. pazartesi sabahtan gitmeliyim artik..

Evdee aldii ba$ini gittii yaaaaa, bi toparlayamadimmm, galiba kalkip azar azar ugra$sam iyi olacak, cünkü huzursuz oldum daginikliktan.. halimdee yokk :2:
Sen neler yaptin bugün, e$in evdedir saniyorum haftasonu diye. iyile$tinmi bare azicik ?

merhaba canım,
yok ben daha iyileşemedim. ama iyice sinir oldum bu hastalığa yaa, bi bırakmadı peşimi. off

sabah eşim bize gözleme yaptı. (benim yardımımla 1 saati buldu :) )

dün akşam mercimek çorbası ve balık yedim. (salata mlz.si vardı ama onları yıkayıp doğrayacak gücüm yoktu)
sabah da 2 dilim su böreği yemiştim, öğlen yemedim. uyudum bi güzel. eşimle oğluşum market alışverişine gitmişlerdi.

sen nasılsın bebişim? inşallah daha iyisindir. tek doz penisilin almakla iyi etmemişsin ama. o tür ilaçları bir hafta falan içme gerekiyor. yoksa vücut bağışıklık geliştiriyormuş bi dahaki sefere etki etmiyormuş o ilaçlar. ve daha üst seviyesine geçmek gerekiyormuş maalesef.

eski dostlar ile buluşman nasıl geçti? bu hastalıklar dinlenmeden geçmiyor. iyi yapmışsın dışarda buluşmakla.

bugün pazar bari bugün dinlenelim di mii? kar soğukları geri geldi. yarın yağabilir.,
banyo yapsam iyi olacak akşama bırakmadan. bi de kendime güçlü bir saç kurutma makinası almam gerek bi ara.
saçımı kestirsem mi acaba biraz. gerçi ben uzun saç seviyorum ve daha yeni geçti omuzlarımı.

hadi ben banyoya gidiyom :) dinlen bugün. yarın yine dışarda işlerin olacak zannediyorum.. ööptüüümm

Günaydin canim benimmmm

Daha iyile$ememi$sin diye nasilsin diye sormuyorum, in$allah biran evvel iyi olmani diliyorumm..
Bana penicilin iyi geldi ama dün cok zorladim bogazimi cünkü benim korodan arkadaslarla yemekte bulusacagimizi söylemistim. yemek yemeye gittigimiz yerde eski koro üyelerinden birinin restaurantiydi. cok rahat ettik o yüzden ve orda yemek yiyip bir ba$ka eski koro üyesinin sahne aldigi mekana gittik sadece biseyler icip tekrar diger restauranta döndük ve tabiki hemen techizatlari kurduk ve müzik yaptik kendi aramizda.. gercekten cok güzel gecti, cok eglendik. zaten sadece en samimi olduklarimizi cagirdik tabiii diger koristler hemen face den sitem dolu sözler yazip göndermeler yapmislar kendilerine haber vermedik diye.. coktaa tINnnnnnnnnnnnn onlar gelselerdi biz bize olamazdikk.. sonra gece 12.30 gibi arkadasimla bana geldik ve hemen spor kiyafetler giyinip kendimizi gecenin 01.00 inde yürüyü$e attik.tam 1 saat yürüyüp döndük. biraz muhabbet ettik, sabah ise gidecekti yatti ama uyuyamadim ben, kalktim sabahin köründe simit aldim, cay demledim, kahvaltilik ne varsa hazirladim. uyandirdim sonra kizi, bir güzel kahvalti yaptik sabahin 6 sinda, üstünede Türk kahvemizi ictik, o i$e gitti, bende teslim etmem gereken evragi vermek icin ciktim ve tam 40 dakika yürüdüm git-gel..
Hic uyumadim, simdi birkac saat kestireyim, sonrada aksam 5 le 7 arasinda kalorifer kontrolüne gelecekmis görevliler, onlari beklicem, onlarda gidince yine atarim kendime disariya, 1 saat yürürüm, dönü$tede marketten ufak tefek almam gerekenleri alir dönerim..
hala cok hastayim, sesimi cok zorladim bugün müzik yaparken ve tamamen kisildi sabah.hastayim ama gören derki ben hasta olabilirim ama sen aslaaa kendimi hasta psikolojisine pek sokmak istemiyorum ayakta durabilmek icin.. spor salonunda terli ve yorucu spor yapamam henüz bu halde, ancak bu haftayi disarida yürüyerek hafif yürüyü$le gecirebilirim saniyorum.
Kizzzzzzzz benim mercimek corbasida hala yalan oldu ayyyyyyyyyy )) yapamadim gittii. sen yaptin yedin ictin bitirdin ben hala bir yapipta murada eremedim
41 kere e$ineee, ne güzell anlayi$li e$in var canim, Allah nazarlardan korusunnnnn sen hastayken en azindan sizi doyurmak icin mutfaga giriyor adamcagizz
Uykusuzluktan yikilmadan az da olsa kestireyimm, sonra kaloriferciler gelmeden azcik ortaliktaki kiligimi kiyafetimi toplamaliyim uyaninca, evde bomba patlami$ gibiii amaa bananeeeeeee yaaaaaaa hastaydim, benim mazeretim varrrrr
hadiii ben kactim bacimmmm, sonra yine ugrarimm bugün.. günün hayirli ve güzel gecsin in$allahhh canim benimmm

Son düzenleme:
günaydın bacım,

öncelikle seninle gurur duyuyorum onu söyleyim bebişim. maşallah sporunu aksatmıyorsun. hasta hasta bile yürüyorsun hemi de gecenin birinde.

ben tam iyileşemedim ama daha iyiyimm. kahvaltı yapıyorum. standart kahvaltımı.
galiba doktora gidip bi antibiyotik falan almadan temelli geçmeyecek bu hastalık
gece uyuyamadım ben de. kahvaltı sonrası uyusam mı acaba:26:

sabah yürümek istedi canım dönüşte ama hastalığım azar diye yürümedim. okula giderken kar yoktu, eve dönerken lapa lapa kar yağıyordu. bi ara durdu yine başladı.

eşim eskiden yani bebişten önce çalışırken daha çok girerdi mutfağa. çok sever yemek yapmayı ve yedirmeyi. ama çok uzun zamandır yemek yapmışlığı yoktu. iyi oldu.

amaaaan yaa evin işi biter mi hiç. dün oğluş uyuduktan sonra oyuncaklarını topladım. Legoları her yerdeydi salonda. ıvır zıvır birsürü ıncık cıncık oyuncak topladım sonra faraş ile kurumuş oyun hamurlarını süpürdüm halıdan (gece 22:30 suları süpürge açmayım diye) 1 saat sürdü.
halılar hala hav bırakıyor görsen sanırsın ki 1 aydır süpürülmemiş bu ev dersin. topak topak. tabi benim saçlar da çok dökülüyor. onlar da havlara eşlik ediyor :)

ayyyy neyse, hadi öptüm bacım, sen de dinlen ben de dinleneyim. (ben anca dinleneyim zati, hiç spor yapmayım)
ama hala hastayım napayım. oğluşu karşıya geçirirken kucağıma aldım diye terleyiveriyorum hemen. sonra da üşüyorum.

amma dert yandım beyaaa, neyse ben kaçar:2:

cok hastayimmmm bogazim kurudugu icin öksürükte yapiyor,, ayyy ne kötüymüs yaaa, sen nasil oldun ?

merhaba Sedefcim nasılsın?

ben daha iyiyim derken bugün de regl oldum
neyse ki kar nedeniyle okullar tatil, dışarı çıkmak zorunda değilim. sıcacık evimde hatta en sıcak mutfakta oturuyoruz oğluşla.

dün okulda mahsur kaldık yarım saat. taksiler yollarda kalmış, arıyorum taksi duraklarında taksi yok. otobüse yürünecek gibi de değil, kayıyor heryer, kaldırımlar , yollar resmen çamur gibiydi eriyen karlardan. oğluşum da kar yağınca elindeki oyuncak ıslandı diye ona ağladı taksiye binene kadar ki 2 dakikalık mesafede.(okulun lobisinden çıkıp bahçeyi geçip kapıda taksiye binene kadarki mesafede ama kaymamak için küçük adımlarla gittik mecburen)oyuncağını çantaya koyalım dedim diye ayrıca bi de ona ağladı. uzlaşmak diye bir tanım yok benim keratada.

taksiler havada kapışılıyordu valla. bana telefonda gelecek taksinin plakasını verdiler ona göre bindik taksiye. okulun önünde trafik tıkandı, beklerken 3 tane genç bayan kucaklarında bebekleri taksiye binmeye çalıştılar biz içindeyken. bi de diyolar ki biz çağırmıştık. güler misin ağlar mısın ??? kucaklarındaki bebeklere acıdım ama. yazık o karda kışta ne işiniz var gezmelerde.

ben olsam çıkmazdım. tek başıma bile yürümek zor karda, bi de kucakta bebek.

neyse, nasılsın bacım nerlerdesin? inşallah işlerin rast gitmiştir bu kez. halletmişindir hepsini inşallah.

ben yazarken sen de gelmişsin meğer.
hoş geldin beyaaa

geçmiş olsun canım. vitamin desteği al mutlaka. ben doktora gitmedimm diye çok uzadı bu hastalık sana yakın ise doktora git bugün bence.
boğaz ağrısı ateş yapar bebişim. geceleri ağırlaşır amaannn dikkat.

selamm canimm benimmm, karsilastik sonunda )
ay gördüm haberlerdeee Türkiyenin durumunuuuu, iyikide tatil etmi$lerrr.. ayricada cok güldüm kadinlarin taksiye kaynamaya calismasina kiyamam oglusunaaaa, kolay mi cocuk icinnn bacimmm oyuncagi kirlenmi$$$$, huysuz ve tatli velettt
Dün sadece evrak teslim edecektim zaten, girip verip ciktimm.. fazla sürmedi islem felan yapilmayinca neyseki..
hala hastayim bacimmmm, ne yattigimim ne kalktigimin tadi tuzu yok. antibiyotik alinca ates felan olmuyordaaa, bogazim cok fena, sesim kisikk, öksürüyorum nefes alip verdikce kuruyor diye bogazim..biran evvel gecsin bacim artik yaaaaaaaaaa

galiba ayin 18 inde 2 günlük egitime gittikten sonra aybasinda daha evvel bahsettigim ise ba$licam, tabii bir aksilik cikmazsaa..hangi saatler arasinda ve kac saat calisacagimi henüz bilmiyorum ama ayin 18 i gelmeden turp gibi olsam iyi olacakkkk

ayda yilda bir karsilasabiliyoruzzzz bacimmm, cok sevindim görüncee sende ho$geldinnnnn..

vitamin aliyorum zaten, antibiyotik kullanmaya baslamadan önce ates agri cok vardi ama simdi yok, en büyük sikayetim bogazdaaa, ses kisikligi, kuruluk ve öksürükk :18:
Doktor cok yakin bana aslinda, kapidan cikinca 10 metre yok aramizda ama gitmicem galiba, antibiyotik bitince hala gecmemis olursa giderim artik. $u karlar kalkinca yollardan bi görün bacim doktora, cekme daha fazlaa

bal+toz zencefil veya bal+tarçın öksürüğe iyi geliyor
bi de boza (orda bulabilir misin bilmiyorum) bunu da dün okudum nette.
18 ine kalmaz inşallah iyileşirsin. hergün c vitaminli şeyler ye canım. c vitamini vücutta depolanmıyor. günlük almak gerekiyormuş.

kiwi, sivri biber, limon, portakal vs.. zaten günlük yiyorum kizzz, belkide bu yüzden grip gibi olmadim, sadece bogazda iltihaplanmayla ba$ladi.. aman insallahh bu sene gördügümüz bu son hastalik olsunnn bacimmm
yahuu ilk kez görüyorum, bal resmen donmu$, donarmi ki? bali getirip kaloriferin üzerine koyayimda erisin tarcinla yutayim baree..
Boza nedirki, hic bilmiyorum? salep gibi bi$eymi ki :44:

ben dün bi tatlı kaşığı bala zencefil+tarçın+karabiber katıp yuttum :))) karabiber yaktı boğazımı ve midemi :)))))))))))))) ama iyi geldi galiba bakiiim öhüm öhüüüm azalmış gibi öksürüğüm.

alemmmmsin bacimmmmmmmmmmm, seviyorum senin enerjini zencefil yok ama $u bal erisinde azicik bende tarcinla karabiberle yapayim biseylerr hemen

bal belki şekerlenmiştir. o da donuk görüntüsü verir.

boza ekşi bişey. ben içemiyom şahsen :)))))))))

Boza; darı irmiği su ve şekerden üretilir.
Bünyesinde A ve B vitaminlerinin dört türü ile C ve E vitaminleri bulunur. Boza, mayalanması sırasında laktik asit üretir. Ender gıda maddelerinde bulunan bu asit çok değerli olup, hazmı kolaylaştırıcı etkisi vardır. Süt yapıcı özelliği nedeniyle hamile bayanlara ve vitamin kaynağı olarak sporculara tavsiye edilir. Kolera hastalığının tedavisinde son derece etkilidir.

Boza; mayalı ve gıda bakterilerinin yaşadığı bir içecek olduğundan koruma şartları çok önemlidir.
Bu nedenle hava alabilen, sağlıklı cam şişede satışa sunulmaktadır. Şişelenmesi sırasında fermantasyonu devam eden bozanın çok hızlı tüketilmesi gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…