May-girls Grubunun Birlikte Zayıflama Deneyimleri

mutfakta rahat oturabilecegin bir kösen varsa gec mutfakta otur ozaman kocan gelene kadar ayy..
balli cay icmesine nasil sevindim anlatamammmm, en azindan bagisiklik sistemini kuvvetlendirir, gögsünü yumusatirr.. amann ma$allahh diyelimm

az önce benim me$hur menemeni yedim daha, ilk 10-15 dakika migdem hala bo$ gibi hissettim, cünkü dün ve önceki gün ciddi anlamda yetersiz yedim ve gece baya bir actimmmm.. bugünde o menemen tokluk hissi vermedi ilk ba$ta ama bekleyince migdemdemi $i$ti nedirrr :26:
kendime bir ödül koyuyorum bundan sonraaa.. bu ay degil ama gelecek aydan itibaren, her ay icinde bir kere istedigim bir yemegi gidip yicemm.. tabikii migde kücülünce verecegim parayada yazik olacakkk, yiyemem cünkü nekadar canim istesede migdemin suanki boyutuylaa
insallahhh hep böyle kücük kalsinn benim yavru ku$um migdecigimmmmm

yakalarim i$te böyleeee adamiii

Napimm ayyyyy cok sIkIcIII bir pazar günüüü, kapali hava vs...

afiyet olsun ne yiyosunn ))

kahve ve 2 karecik bitter çaklıt.
sonra da 1 dilim ayva.,

aynen burası da kapalı ve soğuk.
birazdan ütü yapıp akşama bırakmayım diyorum. pazar akşamları daha bi sIkICI oluyor çünkü. ben daha aşamadım pzts sendromunu.

bi de bugün oğluşun banyo faslı var. :18:

sen pazartesi sendromunu herkesten cok yasamalisinnnn, ise gider gibi kalkip hazirlaninip birde hazirliyorsun ve cikiyorsun, git gel kosturmaca :18:

bende simdi ablamla kamerada karsilikli türk kahvesi keyfi yapacam, ocaga koydumm tabiki kahveleri bo$a icmiyoruzzzz, falla$acazzzz ahahahayyy

sonrada biara kalkip leslie yapip du$ alirimm, sIkIcI yanii bacimmm cokk sIkIcIIII

senle konusurkennn ablamla kameradan görüstük, tabii dedigim gibi kahveler fallar felan derkennnn, konustuk baya birr. Fallarda güzel cikti buarada
ablamla konusurken arkadasim aradi, gel cay icelim dedim, onun aksam icin programlari var her hafta sonu oldugu gibi, bu arada bu arkadasim benim eskiden her hafta sonu birlikte disari ciktigim arkadasim. cok kafa dengiyiz. masallah iyi anlasirizz.. diger arkadaslarima benzemez, sahte degildirr.tek kötü yanii ekmesii yani hic kicini toplayamazz, herseye son dakika yetisir felan ama harbi bir insandir. bana sende gel, sensiz bir senedir hic tadi yok dedi ama cikmak istemiyorum $imdilik geceleri disarii.. bu arada bu arkadasim evli ve kocasinin islettigi mekana giderdik zaten hep.. yani yabanci bilinmedik yerlere degil..
neyseee, o dediki sen gel oturalim 1-2 saat sonra ben cikarken birlikte cikariz dedi. tamam dedim. gidip oturduk, zeytin yagli taze fasulye yapmis.. bende 2 yemek kasigi fasulye yedim ve 4-5 kasik kadarda yogurt... ekmek isitmis firinda öyle cok canim cektiki fasulyenin suyuna banipta yemeyiiiiiiiii amaaa hayirrrrrrrrrrrr yemedimmmmmmmmmmmmm
yarin sabahki randevularima birlikte gidecez onunla ve dönüstede yemek yemeye gidelim dedi, tamam dedim, ne yerim bilemiyorum, kendime hakim olabilirsem yine saglikli bisey yemeye calisacam bakalim yemekten sonrada spor salonuna gidip kaydolacazz, onun kaydi varda benim icin gidecezz birde spor icin bir iki kiyafet bakariz diye konustukkk.. artik start veriyoruzzz galibaaaaaaaa
1 saat önce eve geri geldim, git gel 20 dakika yürümüs oldum.

bugün tüm gün yediklerim

Toplam 6 tane kuru kayisi, 5 tane badem, 1 tane domates seklindeki hurmadan.. 2 yumurta, 2 sivri biber, 2 domates ve 2-3 dilim light peynirle yapilmis menemen.. 2 yemek ka$igi taze fasulye, 4-5 kasik kadar yogurt.. ve simdide birkac tane brüksel lahanasi yicem limonlu ve zeytin yagli..
su ictim yeterince, bir finca türk kahvesi, iki cay bardagi cay..
arkadasa gidip gelirken yürüdügüm 20 dakikanin disinda spor yapmadim ama birazdan leslie yapip sonrada du$a girecem..
senin ütüde bitmi$tir heraldee, ellerine saglikkk .. öptümmm simdilikk, görüsüürüzz canimm

anca uyudu oğluşum. ama benim de pilim bitti.

iyi geceler canım. yarınki koşturmacalarında kolaylıklar diliyorum. işlerin rast gitsin inşallah.

benim de yarın oğluşun spor öğretmeniyle tanışma-görüşmem var :))))

öperim ve gidip uyurum. hala öksürüyor oğluşum yaa. bakalım uyuyabilcez mi....

selam canimmm, sabahin 07.30 unda kalktim ve ancak gelebildim eve cok yürüdükkk cok yoruldummm ve birazdan yine gitmem lazim.. alisveris yaptik arkadasla cünküüüüüüüüüüüüüüüüüüüü spor salonuna yazildimmmm arkadasimin zaten anlasmasi var ayni yerdee.spor cantasi aldim kendime birde spor kiyafeti ama biraz daha eksik var, yine cikip tamamlamaliyim kii bir an önce ba$layabileyim.. biraz dinlenmek icin geldim eve ve elimdekileri birakmak icin..
i$lerimizi hallettikten sonra ilk i$ spor salonuna girip kayit yaptirdik, sonra biraz magazalari gezdik.. cok yorulduk ikimizde, oturup cafe-bar tarzi bir yerde biseyler yiyip ictik. muhabbet edip dinlendik. sonra arkadasim i$e gitti bende eve ..
Ayaklarim yoruldu ama son dönemde sürekli gide gele ayaklarda ali$mi$$$$, eskiden olsa asla dayanamazdim bukadar yürüyüp ayakta durmayaa.. zaten randevum olan yerde uzak sayilir. tempolu yürüyerek 15 dakikada ulastik..
Cok sagol canimmm iyi dileklerin icinnn, daha hala halledemedimmm, birkac birseyleri daha tamamlayip iade eedecem ve sonra beklicem bakalim..

Oglusun spor ögretmeniyle tanisma faslin güzel gecmistir eminimkii, söyle terletip üstünde sogutmayin oglusumla ilgileninn, ilac iciremiyorum iyilesme süreci uzuyor felan deseydinde baree extra ilgili olsalardi..

ilk kez bugün hamurisi yedimm sabah 1 fincan sütlü kahve icip cikmistim, kahvalti yapmadan ordan oraya süründükkk, öglen 13.00 ü geciyordu ilk lokmami aldigimda. ben Türk restaurantina gitmek istedim aslinda izgara yemeyi planlayarak ama öglen yemegi vakti olunca sakin bir yer bulamadik. gittigimiz yerde de makar, pizzaa vs.. gibi seyler vardi, bende tavuk gögsü ve sosla yapilmis makarna yemek zorunda kaldim.hepsini bitiremedim ama doyana kadar yedim.bugün artik 1 tane meyve, kefir ve 5 tane badem ve birazda brüksel lahanasi yerim günün kalaninda.
sen neler yaptin, uykusuz kalmi$sindir gec yatinca, gelince uyusaydin bare azicik ayy :26:

mrb cnm, dun bi turlu ugrayamadim.
okula gec gittik, sonra spor hocasiyla gorusmeme cok az vakit kaldigindan eve git gel yaomayip okulda bekledim sonra da esm gelip aldi beni disarda yemek yedik. (kahvalti yapmadan direkt ogle yemegi yedim, az ezogelin corba, doner, sut helvasi)
sonra eve birakti esim beni. 3 posta camasir yikayip astim. bulasik mak. vs gunluk rutin isleti yaptm. sonra oglusu almaya ciktim. donuste oglusa corba ve bize kapuska yaptim. sonra oglus bisey yemeyince ona dudukluye tavuk koyup unutup yaktim. butun ev yanik koktu.

salonda oturma duzeni degistirip kaloriferin onune oglusa kose yaptik. benim pc masada duruyordu. simdi fise takabilmek icin uzatma kablosu lazim. ipad den yaziyorum.

oglus dun gece de cok oksurdu. bu oglen dinlenme saatinde domtora goturcez. dr.unda doluymus ama arada alacak artik.
igne yazsin da bitsin bu hastalik. oyle inat ki asla ilac iciremiyoruz. yilin anne babasi biz secilecez

kendim de hastayim toparlanamadim hala. bi uyuyabilseydim dinlenerek uyanabilseydim iyiydi.

spora yazilmana com ama cok sevindim canim. hayirli olsun.

ben kahvalti yapip dusa gircem kac gundur erteliyorum usengeclikten saciminda pazar gecesi boyadim.

Selam canim, sabah kalktim hazirlanip ciktim yine. vizemi eski soyismime cikarmislardi ya hanii, onu düzeltmeleri sürdü iste birkac hafta, neysee, bugün aldim geldim artik $ükür, ordanda bankaya gectim, ufak bir i$im vardi hemen hallolduu bugünki i$lerim geldim eve..yarinda sabahta bir randevum daha var ve sonra artik birsüre rahatim saniyorum. hallettim bircok$eyi..
Öglen 3 gibi carsiya dogru gidip gelecem sirf cikmi$ olmak icin, birde sporda giyinmek icin bir iki birsey daha bakmaliyimm. dün bir spor magazasina girdik, ben adidasin spor cantasini aldim oradan. okadar paaliydiki magaza, kaliteli markalarin sarildigi bir yer ama insan dü$ünüyorkii ben yürüyüp terleyipp kirletip günlük yikanmak zorunda olan $eylere hangi mantikla bu paralari verrim diyeee di$arida giyindigimiz kiyafetler inanki o magazadaki spor kiyafetler kadar pahali degildiii..
iki üc gündür günlük yemem gerekenlerdende cok daha az yemeye ba$ladim. i$tahim iyice gittii..
dün hani demistim ya disarida yemek yedim diye, yedigimde saat 13.00 civariydii ve öncesinde hicbirsey yememistim zaten.. sonrasinda da yiyecegimi söylediklerimi yemedim ne yazikkii.. 1 tane tane mango ve 1 tanede mandalina yedim sadece. birde 1 litre acili salgam almi$tim onu gidip gelip icipü bitirdim

bugünde sabah hazirlanirken 1 fincan sütlü kahve, 5 tane badem ve 3 tane kuru hurma yedim ciktim.. $uandada su ve kefir iciyorum, daha dogrusu icmeye calisiyorum.. nolacak böyle sonum hic bilmiyorumm
Adetim iyice yaklasti, cok az uyudugum halde elim yüzüm cökecegine balon gibi $i$mi$tii ve halada cok $i$..asabiyim zaten, sinirim tavan yapmi$ bir haldeeee... offfffffff pufffffffffffffff afraaaaa tafraaaaaaaaaaaaaaaaaaa

canim benimm yaaaa, Vallahi götürün aglasada sizlasada yaptirin igneyii, yoksa bu öksürügün ne gecti ne gececegi var.. ablamin cocuklari zambirlidir seninki gibi tatli veletlerr ama ablam agzini burnunu sikiyor iciyor Vallahiii, evde ufak bir harp cikiyor ama yinede kazanan ablam oluyor sen ve eni$teee hakkaten yufka yürekliliktee yilin anne-babasi secileceksiniz bacimmmm
döner , süt helva ve ezogelin :111: süt helva hic yemedim saniyorum ama sütlü bütün tatlilari severim..afiyet bal $eker olsunnnn ama lop lop et olmasinnnn in$allahhh
Tavugun ba$ina gelenlere mi üzüleyimmm yoksa evin yanik kokmasina miii bilemedim )) neysee kismette yokmu$ demekkiii..
hafta sonu geldiginde biraz esin ilgilensin sende uzun uzun uyu canimm, azicik dinlen halsiz dü$üyorsun, yada bir iki gün elleme evdeki i$i gücüü, okuldan dönünce gir yataga cikma oglusu almaya gidene kadarr.. dinlenemyince aylarca iyile$emezdim ben cok yogun calistigim dönemlerde..
Allah ruhen yorgunluk vermesindee, benden iki gün dinlenince yine toparlaniyor, ruhsal cöküntü fenaaa

merhaba Sedefcim,

yeni cicilerini güle güle giy canım.

bu sabah oğluşu bıraktıktan sonra eve tranvay ile döndüm. ama önce markete uğrayıp tekrar tavuk aldım. oğluşa tavuksuyuna çorba yapayım da iyileşsin diye ama nafile öksürük sesi geliyor. babası geç geldi .toplantısı vardı. şimdi birlikte uyuyorlar. tabi babası daldı ama oğluş daha dalamadı uykuya.

ben de mutfağı topladım. hemen gidip yatıcam. gece nöbeti ben devralırım.

sabah normal kahvaltımı yaptım. sonra oğluşu doktora götürdük. ama kendi doktorumuza randevusuz gitmiştik. arada alacaktı ama baktık çok kalabalık bi de oğluşun sigorta kartını kaybettiğimi farkettim. en son eczanede kullanmıştım. başka hst. yakınındakinde. biz de oraya gidelim bari dedik. doktor ilk götürdüğümüz doktordu, öksürüğü başladığında. yine ciğerlerinde bişşey yok deyip balgam sökücü şurup yazıp gönderdi bizi.
kart eczaneden de çıkmadı. yarın iptal ettirmeliyim gerçi yılbaşında zaten yenilenecekti.

oğluşu her ne kadar öğretmeni geri çağırsa da(yerli malı haftası nedeniyle okula meyve ve kuruyemiş götürmüştük onlarla taç yapmışlar, çok da merak etmiştim oysa) geri okula gitmedik. istemedi çünkü. zaten az dinlensin diye düşündük ama pek oturmadı yine yerinde.

öğlen ve akşam tavuk suyuna çorba içtim. akşam kapuskadan da yedim.

bir an önce uyumalıyım. parasetamollu ilaç içtim etkisi geçmeden derin bir uyku çekeyim. kaliteli bir 3 saat bile yeter. öptüm canım...

Son düzenleme:
selam canim,
cok üzülüyorum yaa oglu$unun ilac icmemesine, agzini burnunu sIkIp icireceksin mecbur aglasada sizlasada.yazik yaaa, bugazida agriyordur artik öksürmekten, canim benimmm, hic kiyamam cocuklara
seninde uykun bölül börcük oluyor gece boyunca, sende iyile$emiyorsun,, okuldan gelince yatsaydin beree, iyi bak canim kendine.. oglu$ada sanada Allah iyilik versin..

Dün kuaförden randevu aldim, aslinda boyanali daha 1 ay olmadi ama gittim yinede, güzel oldu rengi, sonra orada calisan kizla bir cafeye gittik, 2 saat felan oturup sohbet ettik, ben yürüyerek eve döndüm.. dünkü sporum sadece disarida yaptigim yürüyü$lerdi..
bugünde daha yataktan bile cikmadim, hic cikasimda yok

Nerdesin canim, gelmemissin hic, insallah sen ve oglusun iyisinizdirr :26:

ben pek iyi degilim, sali gecesinden beridir hic yataktan cikmadimmm. sabah gitmem gereken yere bile gidemedim.. yarin sabah son artik gitmek zorundayim.. cok cok i$tahsizim, hicbirsey yemiyorum neredeysee, hasta olmaktan korkuyorum.. simdi biraz zeytinyagli ve limonlu brokoli ve ton baligi yemeye calisacam..neyseki balik yagi hapi ve probiyotik aliyorum günlük, birde kefir..
cok az yiyorum diye saniyorum bagirsaklarimda iyi calismiyor. sabah kahvalti yapmadim ama öglene dogru 2 tane kiwi ,6 tane kuru kayisi ve 6 tane badem yiyip üzerinede bolca su ictim... insallah bagirsagimi calistirir..

Sende hic gelmemi$sin, merak ettim canim :44:

Son düzenleme:
mrb canım, gelebildim nihayet.

eşim rahatsız da izin almıştı dün uğrayamadım.

oğluş hala uyumadı. onu bi uyutayım özel mesajlarıma bakıcam (inşallah)

mrb canım, gelebildim nihayet.

eşim rahatsız da izin almıştı dün uğrayamadım.

oğluş hala uyumadı. onu bi uyutayım özel mesajlarıma bakıcam (inşallah)

Ho$geldin canimmm, merak ettim bendee, en son biraz rahatsizdin daha kötü oldun sandim.. E$inede gecmi$ olsun..
Haftaya tatil buralar diye arkadasim aradi az önce eskiden oturdugum yerden samimi oldugum.. fasil yapan bir tanidik yer var, oraya gidelim haftaya diye konustuk. bakalim artik.. iyi gecelek banada..
regl hala olamadim ama saniyorum sabaha kadar olurum cünkü leke geldi artik iyice. kasiklarimdada agirlik var sanki tam agri gibi olmasada, nefesim kesiliyor icim daraliyorrrr.. olsada gelse gecsee biran evvelll vücudumda $i$tii iyice kizzzzz.. en sevmedigim yanida bu i$teee

Tüm gün yeyip ictiklerim : 6 tane badem, 6 tane kuru kayisi, 2 tane kiwi, 200 ml kefir, 1 tane mandaline. 8-10 tane brüksel lahanasi ve limonlu ton baligi..
$imdi du$a girip cikacam, sabahta erkenden cikmam lazim evden, bugün sabah halletmem gerekenleri halledemedim gidemedigim icin. haftaya tatil diye mutlaka yarin halledip teslim etmeliyim ..
Du$tan sonra ya 1 kase tarcinli yogur yerim yada 1 bardak tarcin cubuklu süt icerim diye düsünüyorum..

insallah ben du$a girmeden karsilasabiliriz

Son düzenleme:
ölmedik ya laaaa (21 aralık ya bugün)

merhaba canım, inşallah işlerin rast gitmiştir. tatil öncesi hepsi hallolmuştur inşallah.

şimdi oralar ne güzeldir. her yer ışıl ışıldır. sadece yürümek bile güzel olur sokaklarda. masal diyarı gibi.

ben de geleyim mi fasıla? en son ne zaman canlı müzik dinledim hatırlamıyorum.

buraya da yılın ilk karı yağdı. heryerde kar var.

dün oğluşun inadı tuttu yine uyumamak için, yatakta oyunlar ve kitaplar vs derken çok geç uyudu yine. gelemedim buraya. mutfağı bile toplamadan yattım ben de.

bugün de eşim işe gitmedi. iyileşemedi. sinüzit, grip, nezle karışımı bişey. kulağı için antibiyotik alıyordu zaten başka ilaç yazmamış doktor.

kahvaltı yaptık daha yeni. çay içiyorum.

yarın da okulda bir kardeş anaokulu ile oyuncak paylaşımı olacak. 2 saatliğine gidicez.
okulun koridorunu süslemişler, yılbaşı ağacı falan yapmışlar. yerlere de kar tanesi desenli kağıtlar yapıştırmışlar.
anaokulu öğretmeni olmak varmış. çok eğlenceli bi o kadar da büyük sorumluluk.

saçların sarı hala di mi? o halinden de bi foto istiyom bir ara. boydan fotonu da istiyom tabi.

oğluşum iyileşiyor gibi. öksürmeden uyudu gece. bi de o şurubu 2 kez sorunsuz içti. kayu'nun öyle bir bölümü var. boğazı ağrıyor ve annesi ona şurup veriyor. iyileşiyor. onu seyrettikten sonra içmesi gerektiğini anladı sanırım. doktor amcası da güzelce tembihlemişti sana şurup yazıyorum onu içiçeksin tamam mı dedi oğlum da tamam dedi. sonra çak yaptılar :)))

hee ayyyy, dün gece kapali giyinipte yatacaktim, gece uykuda bir felaket felan olursa cibildak cibilda rezil felan olmayalim diye
tedbiri bizden bacimmm

ay sabahin 7 sinde kalktimmm, adet olmusum, karin agrisiyla hazirlandim sürüne sürüne gittim.. sira numarasi aldim ve tam 3 saat bekledim, yanlis binada beklemisim onca saatttt yandaki binaya girdigimde 10 dakikada isim bitti ve ciktim ama halledemedim.. en son calistigim emlak bürosunun sahibi evraklari doldurup imzalamaliymis.. aradim herifi hemen geldi yanima, arladasin kocasinin islettigi nargile bardayim dedim.. neyse onu halledip getirecek. sonra birde i$ buldum ya laaa kendimee benim bir önceki rahmetlinin firmasinda ise ba$licam, benim orada oldugumu duyunca oda damladi geldiii,, vaktiyle bana afet-i devran derlerdii bacimm.. bo$una demiyorlarmis
is aradigimi duyunca hemen atladiii,, dedim sakIn ola i$ verdin diye i$ verecegimi sanma, medet ummaaa $aka bir yana iyi olduuu, onun yaninda iyi para kazanirim benn, zaten kendinin bulundugu binada calismicamm, ba$ka bir yerde..
birden bire bütün depresyonumsu ruh halimden arindimmmm,, özlemistim asIL beniii, hayat dolu ne$e dolu kadindim bennn, havali deniz abla hayata tekrar döndüüü bacimmm

$imdi burada olsaaann, tam zamaniii, Noel öncesi buralar cok güzel oluyorrr,, sokaklarda bile canli müzikler yapiliyor. az önce carsinin icinden gecerken 3 tane müzisyen türkce müzik caliyorduu
Fasilaaaadaaaaaa bayilirimm,önümüzdeki hafta arkadasim gelecek bana bende kalir 1-2 gün, gideriz onunla, gitmek istiyorlarmis bizim altin kizlar..bizim altin kizlar eski oturdugum yerdennn, eskiden sürekli birlikteydik ama ben uzaga tasininca mesafe girdi araya. 4 kadindik, 3 ümüz kocalari bosadik, biri bize özendi nerdeyse oda bo$uyordu zorla vazgecirdim kadini kocan iyi, yapma etme diyee.. neysee toparlamislar simdi yuvayii.. iste onlarla hazir herkes tatilken görüsecez kismetse..
benimki izin vermedigi icin korodaki solistligi birakmistim ama tekrar ba$licam insallahhh yakinda, gitar derslerinede gitmek istiyorum,, islerimi bi yoluna koyayimmmda...

kocanin iyilesememesine üzüldüm, cok gecmis olsun canim :-(
kizz sende geni$ bir yürek var benim anladigim kadariylaa masallahhh.. bugün iki tane cocuk vardi beklerken, ses ettiler diye fitil oldummmmm.. alismisim yillardir kendi gürültüme tahammülüm yok ba$kasininkine sen sevgiyle hevesle söz ediyosun, ya cocuklari cok seviyorsun yada yüregin cok geni$

ayyyy ben senin o oglunu severimmmmmmm, demek bütün nazi sana kizz bununnnn,cizgifilim diyip gecmemek lazim, bizim zamanimizdaki cizgi filimler siddet doluyduu, simdikiler ögreticiii..minnacik yigenim cizgifilm sayesinde ingilizce kelimeler ögrenmeye baslamistii..
nasil sevindim o $urubu ictigine anlatamammmmm, kendim icmis kadar oldumm, kiyamammmmm
kizzzzz eski sevgilimi gördüm bugünn ve eski patronumu zayiflamis görünce ve sari sacli taniyamadilarr beniii.. sana özelden yazacam, girip bakarsin ama kilo verdigim halimle resmim yok dahaa.. baya baya gittiii, bende inanamiyorum ayyyyyyyyy kendimeee.. üstüme gecmeyen rafa kadirdigim pantolonum artik üstümden düsüyorrrrrrrr herkes cok zayiflamissin diyor, hatta sasiriyorlarr ilk ettikleri laf bu oluyorrrr.. dahaa cok var ama gitmesi gereken..
regl oldum sabah,bitince yilbasinda tartilip sana yazarim kilomu..ilk ba$ladigimdan bu yana saniyorumki 7-8 kilo verdimmm. bizim gibi cok kilolu olmayan insanlarda 7-8 kilo cok fark ediyor.
Bu arada saclarimida tekrar eski rengine boyamaya karar verdimm,, büyük ihtimalle birdahaki boyada tekrar $arap kizili olacak, cok ayri bir hava veriyor o renk bana.. yazacam simdi özelden bakarsin

Son düzenleme:
oturdum HUZUR SOKAGI ni izliyorum

Bütün gün yiyip ictiklerim :

1 fincan sütlü kahve
2 tane kuru hurma
1 tane kücük patatesli börek ( ay ba$indan beridir gecen gün disarida yedigim makarnadan sonra bu ikinci hamuri$i, sabah kahvaltiyi disarda yapinca ba$ka $ansim yoktu )
5 tane badem
4 tane kuru kayisi
1,5 tane mandalina ( kalan yarisi yumusamisti attim )
2 yumurta, 2 büyük sivri biber, 2 kücük domates, 3 dilim light eriyen peynirli menemen ( bol kirmizi yaprak biberli )
son olarak, $imdide 1 kase yogurda 1 cay kasigi tarcin ve dogal tatlandirici karistirdim yicem birazdan

spor olarakta sadece disarida yürüdügüm 40-45 dk lik yürüyü$üm var simdilik. yarindan sonra spor salonuna baslicam in$allah..daha sIkI spor yaparim orada haftada 3-5 gün umarim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…