bu evde kaloriferlerin vanası yok. kombinin altında duvarda borular var. üstü kapaklı. ordan hangi boru hangi kaloriferin bulmak gerek
bizim bütün odalar kullanılıyor nerdeyse. en sıcak oda mutfağımız. tv yi oraya geçirsek oğluş da üşümemiş olur.
eski salon halılarım mutfakta şu an. onlar daha kalın ve SIK idi ilmekleri. yenilerin deseni güzel ama kalitesi iyi değil. ısıtmıyor. oturunca üşüyor insan. minderine de sürekli oturmuyor oğluş üşüyor haliyle. gerçi geçen kış da hep halıda oynadı üstelik altımız üstümüz boştu o zaman.
okula başladı diye hastalıklar da başladı.
neyse ki çay içmeye başladı. bebek çayı yapıp (sallama) içiine bal katıyorum ve içiyor çok şükür.
tahin pekmezi de seviyor. içine toz zencefil kattık ondan da yedi sabah. (sabah dediğim 11:00 de uyandık yarım yamalak uykumuzdan)
oğluşa ıhlamur demlemiştim onu vereyim. kendime de kefir çıkarayım
hamurişi isteğin üşümekten olabilir. regle yaklaşırken ben hep çok üşürüm ve karbonhidrat ister canım.
yakalarim i$te böyleeee adamiii
Napimm ayyyyy cok sIkIcIII bir pazar günüüü, kapali hava vs...
afiyet olsun ne yiyosunn))
kahve ve 2 karecik bitter çaklıt.
sonra da 1 dilim ayva.,
aynen burası da kapalı ve soğuk.
birazdan ütü yapıp akşama bırakmayım diyorum. pazar akşamları daha bi sIkICI oluyor çünkü. ben daha aşamadım pzts sendromunu.
bi de bugün oğluşun banyo faslı var. :18:
az oğluşla ilgilenip gelecem inşallah.
mrb canım, gelebildim nihayet.
eşim rahatsız da izin almıştı dün uğrayamadım.
oğluş hala uyumadı. onu bi uyutayım özel mesajlarıma bakıcam (inşallah)
selam canim,
cok üzülüyorum yaa oglu$unun ilac icmemesine, agzini burnunu sIkIp icireceksin mecbur aglasada sizlasada.yazik yaaa, bugazida agriyordur artik öksürmekten, canim benimmm, hic kiyamam cocuklara
seninde uykun bölül börcük oluyor gece boyunca, sende iyile$emiyorsun,, okuldan gelince yatsaydin beree, iyi bak canim kendine.. oglu$ada sanada Allah iyilik versin..
Dün kuaförden randevu aldim, aslinda boyanali daha 1 ay olmadi ama gittim yinede, güzel oldu rengi, sonra orada calisan kizla bir cafeye gittik, 2 saat felan oturup sohbet ettik, ben yürüyerek eve döndüm.. dünkü sporum sadece disarida yaptigim yürüyü$lerdi..
bugünde daha yataktan bile cikmadim, hic cikasimda yok
ölmedik ya laaaa (21 aralık ya bugün)
merhaba canım, inşallah işlerin rast gitmiştir. tatil öncesi hepsi hallolmuştur inşallah.
şimdi oralar ne güzeldir. her yer ışıl ışıldır. sadece yürümek bile güzel olur sokaklarda. masal diyarı gibi.
ben de geleyim mi fasıla? en son ne zaman canlı müzik dinledim hatırlamıyorum.
buraya da yılın ilk karı yağdı. heryerde kar var.
dün oğluşun inadı tuttu yine uyumamak için, yatakta oyunlar ve kitaplar vs derken çok geç uyudu yine. gelemedim buraya. mutfağı bile toplamadan yattım ben de.
bugün de eşim işe gitmedi. iyileşemedi. sinüzit, grip, nezle karışımı bişey. kulağı için antibiyotik alıyordu zaten başka ilaç yazmamış doktor.
kahvaltı yaptık daha yeni. çay içiyorum.
yarın da okulda bir kardeş anaokulu ile oyuncak paylaşımı olacak. 2 saatliğine gidicez.
okulun koridorunu süslemişler, yılbaşı ağacı falan yapmışlar. yerlere de kar tanesi desenli kağıtlar yapıştırmışlar.
anaokulu öğretmeni olmak varmış. çok eğlencelibi o kadar da büyük sorumluluk.
saçların sarı hala di mi? o halinden de bi foto istiyom bir ara. boydan fotonu da istiyom tabi.
oğluşum iyileşiyor gibi. öksürmeden uyudu gece. bi de o şurubu 2 kez sorunsuz içti. kayu'nun öyle bir bölümü var. boğazı ağrıyor ve annesi ona şurup veriyor. iyileşiyor. onu seyrettikten sonra içmesi gerektiğini anladı sanırım. doktor amcası da güzelce tembihlemişti sana şurup yazıyorum onu içiçeksin tamam mı dedi oğlum da tamam dedi. sonra çak yaptılar :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?