May-girls Grubunun Birlikte Zayıflama Deneyimleri

eger burada biz tani$im yazismalara devam etmeseydikkk, kesinlikle ben 75- 73 arasi gider gelirdimmmm ve 75 in üzerine cikmadigim sürece ohhh iyiii kilo almamisim diyip sevinirdim hernekadar cok yol katetmedik gibi görünsede aslinda en azindan eski kilolarimizada hic dönmedikk farkindaysannn.
ma$alllahhhh yaa, hic dikkat etmeden hemde misafir agirlarken bile kilo kaybediyorsunnnn senin sporla verebilirsin daha azimle yapsan kesinlikle ama ben malesef veremiyorum canimmm... bak gününü tam olarak hatirlamiyorum ama rahat 10 gündür felan agzima ekmek girmiyor, hemde tek lokma dahi ne hanurisi nede ekmek girmediii ve ayin 27 sinden beridirdeee aktivitemi cogalttimm, hala gramla veriyorum inankii yaaaa. cok az kalori almama ragmen sporla birlikte zayiflamakta güclük cekiyorum, inanilir gibi degilll
ama kisa sürede bile selülitlerim yüzde 70 azaldi diyebilirimm, prüzsüzle$me yolunda ilerliyorr, cok mutlu edici bir gelismeeeee, bacaklarimi ve popomu aynanin karsisina gecip arada bir seyrediyorum, farki görmek acayippp mutluluk vericiiiii

bu yazzz inaniyorum ama gecen yaz gibi gecmeyecek bizim iciinnnnnnn, kesinlikle daha daralmi$ bedenlerle yazin sicagin tadini cikaracazz bacimmmmmm

cok gecmis olsun canimmmmm, tansiyonun dü$mü$türr,, o hissiii iyi bilirim cünkü eskiden yediklerime dikkat etmez, hep kahvaltisiz cikardim evden ( gecen sene ) ve azicik yoruluncada aynen bu dediklerini yasardim, enseden gelen ba$ agrisiyla migde bulantisii ve birden cöken agirlikk, kulaklarim cinlardiii Allah a sükür artik kendime o i$kenceyi yapmiyorumm, 1 bardak sütte olsa icmeden cikmiyorum..
Kayinvaliden dogru söylüyor ama Türkiyedeki bu magazalarin huylarinida iyi biliyorum bayram ve yilbasi öncesi basiyorlar fiyatiiiii,, sen yilbasinin gecmesi bekle, fiyatlar düsecektir.ben fiyatlar dü$se bile cok begendigim bisey olursa kücük beden alirim. $uanki kiloma uygun bisey almak istemiyorummm izmirdeki ablam iki cocuktan sonra okadar inceldikiii, bahsetmistim sana, ne aldiysaa hep kücük beden alip koyduu ve icine girine kadar ugrastiii. 1 yilda yavas yavas verdi ve halada verecem diyor. aldigi kiyafetlerin icine girebilmek ne büyük mutlulukkkk dimii ?

galeria Kaufhof diye bir magaza var burada, daha pahali ve kaliteli ürünler satiyor burasi diger bircok magazaya göre, yani ordan ne zaman birsey alsam icime sine sine bikana kadar giyinebiliyorum. gecen sene bir bot ve birtanede ince topuklu ayakkabi almi$tim oradan. yemin ederim ikiside topuklu olmasina ragmen gece gündüz yürüsen rahatsiz edip canini acitmiyor insanin.. bo$una demiyorlar al malin iyisini cekme kaygisini diye..
dün girdim yeni biseyler gelmismi paltolardan diyee,, ayyyyyyyyyyyy bayildimmmmmmmmmmmmmm kirmizi dizalti bir paltooo, ama rengi gündüzde giyilecek gibi degildii, cok $Iktiiiii,gece disari cikarken elbise felan giyindiginde üzerini süper saracak bir paltooo. sonra yok kizim dedimmmm, senin suanda i$in yokkkk hala ve günlük giyecek bir palto almalisin öncelikli olarak gözüme diz üstü siyah ve sadece bir tane kalmi$ bir palto carptii, bedenini bile bilmeden hemen gittim baktim 38, denedimmm, tam istedigim modeldeeeee.. 150 euroya inmi$, bir tanede kirmizi kalin yünle örülmü$ atkilardan aldim, hafif bordoya caliyor, oda 12 euroyduu..gidip ödedim ve magazadan cikmadan giyindimm haftalardir döndüm dolastimmmmm, kismetimi buldum sonunda ama icime sindiii enazindan.. gec olsun güc olmasin !!!!

brüksel lahanasini okadarda sevmiyorum aslinda ama brokoli süper zeytin yagi ve limonla salata niyetine.hergün yarim kiloluk brokoli haslayip yiyorum.

ben sebzeciyimmmmmmmmmm, en sevdiklerim hep sebze yemekleridirrr, kiymalii karnibaharrrr. burnuma koktuuu sankiii, canim istediii

SIkILa$timmmmmmmmmmmmm,,, o hani giyinemedigim pantolonum vardi yaaaa, i$te o sunda bolla$ti bileee cok yürüyorummm eskiyee nazaran. dün hic abartisizzz 3 saat yürüdümm. 3 kere ciktim di$arii, bu sabah kalktigimda azicik ayaklarim agriyorduu ama :26:

Kayinvalidenle Allah kavu$tursun, umarim bidahaki gördügünde cok daha iyi olur,, ki olacaktirdaaa.. ne sansli ki evlatlari cevresinde, hatta gelini bile gelinlik degil evlatlik yapiyor

egerki ogün yogun yorucu bir gün gecireceksenn az kalori alarak enerji depolayip ayakta kalabilmek icin birebirrrrr.. Vallahi ben onu yaptigim gün yorulsamda ba$im felan agrimiyorr... kiz bende kücük kücük dogramiyorum zaten, hizli hizli dogra attt yanmaz tavada cevir gitsin. 5 dakika sürmüyor ayyy.. tadi güzel ve enerji deposuuu.. bana iyi geliyorr
bundan sonra arada bir böyle bakliyatta yemem lazim, vücuda herseyden azar azar vermek $art

sen zaten cok renkli besleniyorsun masallahh, cok dengeli ne zaman yazsan yediklerine bakiyorumda. yeme konusunda kendini kasmada sadece tatli ve ekmek konusunda dizginle. ekmek bana yaramiyor kizzz, daha öncede dedim yaaa, mutlaka ekmek pirinc patates yedimmi elim yüzüm $i$iyorrr. kilo verdigim zaman tabikide arada bir tüketirim bunlarida..
kilo vermek isteyen insanlarin düzenli ve yeterli uyku uyumasi $artmi$ zaten ama ben ba$aramiyorum

senin o oglu$unu severim bennnnn, Allah esirgesinn.. anne olma istegim yogunla$tikca disarida elinde bebek arabiyla yürüyen insanlari daha bir farkeder oldum.Allah herkesin evladina saglikli güzel kaderler yazsin insallahh ve banada vakti geldiginde insallah ya$atsin annelik duygusunu hayirlisiyla..

bütün yazdiklarima cevap vermeye kalkarsan oglu$u ve kocani ihmal etmek zorunda kalacaksin en güzeli oku ve gecccc
dün en azindan 3 saat yol yürüdümmmm, okadar cok yürüdüm kiiii kendime bile inanamadim.. 3 posta halinde yürüdüm tabii bu yolu. önce alisveris icin ciktimm dolandim dolandimmm dolannnnnnnndimmmmmmmm, hasiz düsene kadarrr..
sonra eve geldim bir süre sonra yine ciktimmm, yine yürüdümmm yürüdümmmmmmmm................
disaridayken ablam aradii, eve geciyorum hemen diyip, eve geldim ablamla konustuk kameradan, aklima takildi birdennnn, dedimkii evim sensine gideyimmm.. internetten baktim ve ak$am 20.00 de ba$layana gitmeye karar verdim, ablamla konusmayi kisa kesip yine giyindim ciktimmmm.. karin altinda yürüdüm yine ama bu seferki cikisimda ayaklarimda agri hissettim biraz.
sabah kalktigimdada cok az bir agri vardi ama gecti $ükürr..
Evim Sensin cok güzel bir film ama üzücü bir hikayesi varr..sana göre degil yani hakkatende bacimmmm, action yok, komedi yokkkk
bugünü simdiden yazamiyorum ne olacak ne yiyip icip ne kadar spor yapacam felan diyee. biara yine not gecerimmmm..

insallah sende daha iyisindirrr. hafta sonu iyice dinlen ve yilbasina 2 hafta kala 1 kiloda olsa verelimm, startini vermek icin kendini programlaa. zaten 67 yi görmü$sün masalllahhhh böyle giderse yilbasina kadar ben diyet yapicam sen 65 olacaksin

Neyseee bacimmmm, artik $u yataktan cikip bir du$ yapsam iyi olacak.. görüsürüz yine. kocaman öpüyorum senide oglu$unuda

Son düzenleme:
merhaba canım,

oğluşu bıraktıktan sonra yine markete uğrayıp tranvayla eve döndüm.
sabah evden çıkmadan önce 1 makine nevresim attıydım. gelince onları astım önce.
sonra çay suyu koydum. 1 posta daha attım nevresim. sonra kahvaltımı yaptım. sonra yine 1 posta daha attım nevresim.
(hep nezle olduğumuzdan nevresimleri sIk sIk değiştiriyorum ki geri bulaşmasın diye, bi de oğluş bi gece yatağa yaptı çişini)

kurutmalıklar yetmedi. yoksa daha yıkanacak 3 makinalık çamaşır var.

hiç dizi izleyememiştim oturup, şimdi muhteşem yüzyılı izliyorum (2 aylık deneme tİvibu aldık, ordan izliyorum)

eşim öğle yemeğine geldi gitti. ben de iyice yoruldum, hala nezleyim. uyuyabilsem uzanıcam da sanmıyorum.

hee bu arada bu sabah 68,2 çıktım. çünkü regl olurken bağırsaklarım tam boşalıyor. ama şimdi 3. günüm ya yavaşladı tekrar.
bi de kısırın şişliği olabilir.

montunu ve atkını güle güle kullan canım. bere almadın mı?
ya sen 38 beden mont giyebilip nasıl 69 kilo oluyon ki hala çözemedim. bana bir ara boydan fotonu çekip özel mesaj ile atsana.

bana 42 beden cuk oluyor. bolluk kalmadan.????

burnum tıkalı nefes tam alamıyorum gibi. bi geçse şu nezle ben de kent meydanında hiç gitmediğim büyük bir avm var oraya gidip bakıcam mont kaban vs.

sabah tranvay simiti aldım( tranvay duraklarında satılan simite çalışırken biz kızlar öyle derdik, çok güzel oluyor, gevrek gevrek)
oğluşun yarım tostunu yedim bi de. bi de peynir ve kuşburnu marmelatı. ve çay.

eşim geldiğinde onunla bi kase tarhana çorbası içtim. 2 kaşık kuru fasülye yedim.
hala çay ve kahveden tat alamıyorum. gidip c vitamini atayım ağzıma.

televizyon bile zevk vermiyor. çok sesli gibi daha doğrusu gürültü gibi geliyor. dün eşimle oturup işler güçler izleyecektik. sarmadı kapattık.
zaten oğluşu erken uyutcam diye(sabahları uyanmıyor da) gidip ailecek yattık ama ne gezer, eşim uyudu oğluş ayakta. deli oldum. mutfakta 10 dklık işim kalmıştı. bi de yeşil çayım:)
onu yapmak için uyumasını bekliyorum uyumuyor bi türlü. bıraktım yatakta sinir olup, geçtim mutfağa, makineyi boşalttım. bulaşıkları yerleştirirken bi baktım yanıma geldi tıpış tıpış. 2 kitap okudum. geri gidip yattık beraber. yine saat 12:00 yi buldu. pöffff

ayyy gidip uzanayım üzerimde garip bir ağırlık, sinirlilik gibi, bişey var. dün kahveden sonra sanki çarpıntım oldu gibi geldiydi.

oğluşu aldım geldim. ona mantı yaptım. karnabahar yemediği için. azcık kendim de mantı yedim.

bu sabah marketten kefir de aldım. yazmayı unutmuşum. tadı çok güzel. sodalı koyu kıvamlı ayran gibi

kısırı çıkarayım dolaptan da ılısın, bu akşam bitirmeliyiz. bol taze soğanlı çünkü.

sen naptın bakem Sedefcim? nerlerdesin?

ben de bi dinleneyim daha doğrusu iyileşeyim, evde twister da dönücem. yanlarımı eriticem.

kısır yedim çayla, şimdi pişmanım:18:

sen nerlerdesin bacım?

Dün uyandiktan sonra kahvemi icip banyomu yaptim, arkadasim aradi. benim halledilmesi gereken evraklar vardi. bir arkadasimin yengesi uzman bu konuda. o gelsin halledelim demis. arkadasimin yengesi ve abiside arkadasim buarada bir doya dolusu evrak vardi ve pazartesi günkü randevuya kadar yapilmasi gerekiyorduu.. bu almanyada resmi isler cok berbattt, insani canindan bezdiriyorrrrrr...... neysee kizi aradim uygundan aksam 6-7 gibi geleyim dedim. ve gittim. dünkü sporumda ona giderkenki yürümem oldu, 20 dakika uzaklikta oturuyor. disari bir ciktim nasil yagmur yagiyor. neysee aldirmadim devam ettim yoluma, yagmur yagarken dualar kabul olur derler ya hanii, dua ede ede gittimm, hatta biara bi baktimkii kendi kendime sesli dua ediyorum, gören duyanda delimidir nedir diyecekk, okadar kaptirmisim kendimi yanii

saat 18.30 gibi oradaydim ve aksam 22.30 a kadar oturmu$uzz. arkadasimin abisi ayni zamanda gitar caliyor. gitar caldii birkac sarki felan söyledii, sonra ba$ladilar dedikoduyaaa lafladik felan cay icerken.. saat gecmis.. güzel gecti o saate kadar olan kismi aksamin
i$te bu yüzden ve özelden yazdigim sebepten tekrar girip bakamadim canim ;-/

kisiri kacta yedin bacimmmm ? Bo$ver, olanla ölene cagre yokk, afiyet seker olsunnn, sadece sabah kahvaltisinda ekmek yeee, sonra hic yeme lütfennnn

kizzz inanamazzsin yaaaaaaa, milletle ne azim var ma$allahhhh dün aksam ugradigim arkada$lar varya, kadinin yasi daha genc, senle ya$it ve cok kücük ya$ta ilk evliligini yapmi$, iki cocugu ondan var. ikinci evliligindende 3 tane var.. yani toplam 5 cocugu var bu kadinin ve haftanin en azindan 3-4 günü spor salonuna gidiyorrrr. kilo aldim yazin 52 kiloydum diyorrrr, $uanda 54 mu$ diye sorun ediyorrrr ve 5 tane cocugu var bu kadininnnnnnnnn.kendimden utandim bacimmm yemin ederimkiiii..
i$te bu beni eken arkadasim varyaaaa, onun abisi ve yengesi bu bahsettiklerimm. kiz diyorkii bizide hep ekiyorrr gel senle birlikte gidelim dedii, tamam dedim. biraz toparlanayimda onunla baslicam ciddi anlamda spor yapmaya.kocasida dedi 1 yil di$ini sIksan hayal edemeyecegin vücuda kavusuyordun diye. kocasi cok siska biriydii ve gördügümde inanamadimmmmm, cocuk 1 yildir salona gidiyor ve kas yapmi$, önceden görsen adam yerine almazdin ama $imdi baya bir $eye benzemis kaslari $i$irince.. yaaaa iste bo$una demiyolar bacimmmm nerde hareket orda bereket diyee
bir an evvell twister a dön bende ciddi ciddii sporuma bakayimm. yaza yanacak bu ortaliklarrrrr

mantiiiii, cok cokkkk severim :111:

kefiri almana cok cokkkk sevindim canimm, gercekten inanilmaz faydaliiiiii. yillardir buradaki market raflarinda bolca rastlarim ama ne oldugunu bilmiyordum ve hicbir zamanda merak edip alip bakmamistim. zaten bilmeden alip icseydimdee bu ne igrenc sey deyip birdaha elimi bile sürmezdim heralde
reklam firmasinda calisiyorken, disardan bana gelen patronun tanidigi özel bir müsteriye bu kefirin reklamlarini hazirlami$tim yillar evvel. 6-7 sefer birlikte calistik kadinla ve hic merak edipte tadina bile bakmami$tim. süt ürünüdür diyip gectim. kadinin verdigi reklamlarda ismi kefir olarak geciyordu ama raflarda satilanlarin üzerinde buttermilch yaziyor, ayni sey oldugunu bile farketmedim tabii.. keskeee taaa ozamanlar sorupta bilip ba$layaydimm.. KESINLIKLE HAFTANIN HER GÜNÜ ICIYORUM ARTIK BIRAKMAMMMM

sen cok sesli diyince yeri gelmi$ken yazayimmm.. gülersin ama yemin ederim sinemaya gittigimde nekadar tahammülsüzlestigimi farkettimmm. cok yüksek sesliydi diye nerdeysee yahuu $unu azicik kIsIn diyesim geldiiii ilk yarim saat o sese alisamadim ama sonra kaptirdim gittii kendimi filmin hüznüne

Vallahhiii benim alt kismim 42 bedenken bile bütün ceketlerim kabanlarim, bluzlarim herzaman 38 bedendii. ablam incecik kadin ama yazin tatilde benim kiyafetimi giyinmek istediginde kapatamadi fermuarini kizzzz.. bunu nasil tarif edimki bacim ben sanaa :26:diyetisyen bile dedii kesinlikle oldugunuz kiloda göstermiyorsunuz diye.. ablamda bende ayni kiloda oldugumuz dönemde ablamin aldigi pantolonun pacasini yaptirmak istediginde cok kisattiklari icin artik giyinemiyordu ve ablam 1.72 boyunda bende 1.60. sana olmazki bu, keske olsaydida sen giyerdin, yazik dünya kadar para vermistim dedii.. bende aldim giyindimm pantolonu cok rahat bir sekilde ve $ok oldularrrr.. gecen gün aldigim kabanda 38 beden ve gayet rahat altina kislik giyinip kalin atkimi icerden takip dügmelerini ilikliyorum bacimmm. biara söz cekip yollayacam sana resmimi
atkinin takimi bere vardi, kasdaki kizda sordu almak istermisiniz diye ama almadim, kullanamiyorum, aliskin degilim diye saniyorum.
liseye gidiyorkennnn hergün mutlaka gider simit ve salgam yerdik,, ayyy ne tatli gelirdiiii yaaa, evde mis gibi yemekler piserdi ama ben o simidi dünyaya degismezdimmm yaninda salgamda oldumuuu, oyyyyyyyyyyyyyyyyy fena canim istetdinnnnn bacimmmmmmmmmmmmm

bugün hic disari cikasim yok,oturacam evimde.. yarin pazar zaten, yarinda cikmam biryere, bugün ve yarin evde spor yapacam canim.
sanki bugün her$ey üstüme üstüme geliyor. bircok $ey icin hem sabirsiz hemde kararsizim. Adet öncesi sendromu mudur nedir

Sen nerelerseinn baci$immmm, iyile$tinmi birazcik ?

bu arada sabah kahve ictim sütlü.. sonra canim kahvalti yapmak istemedi. 1 bardak light sütü 1 tatli kasigi pekmezle tatlandirdim ictim. simdide 5 tane badem, 5 tane kuru kayisi ve 3 tane kuru hurma aldim yanima yiyorum. bagirsaklarim yedigim brokolilere ragmen calismakta zorlaniyor cok az yedigim icin. kayisilarin iyi gelecegini ümidediyorum..
bugün yine yagsiz pismis, derisi alinmi$ 1,5 tane tavuk butu var aksam yemegi menümde.. haricindede gün boyunca 1 kase tarcinli yogurt, bir bardak kefir ve 1 tanede henüz hangisinde yiyecegimi bilmedigim meyve yerim )
gecmis yazdiklarima bakmak istiyorum ü$enmezsemm kizzz, ekmek, makarna, hamurisi, bisküviii vs.. yemeyi tam olarak hangi gün kesmi$timkii acabaa, merak ediyorum, ü$enmesemde bir baksam ne iyi olacakkk ;-/

Son düzenleme:
senin deyiminle, misafirimiz var ya laa

ayy ne güldüm yineeee, ho$geldin misafirrrrrr, bir saattir icerdesin, sessiz sedasiz okuyusun.. kimsin kimlerdensin,, kimedir neyedir bu yazdiklarimiza merakinda sabirla okuyosun

Günaydın Sedefcim, nasılsın? inşallah daha iyisindir.

okudum ama hatırlayamıyom hepsini.
yarın da devlet dairelerinde işin var anladığım. kolay gelsin şimdiden.
güzel bir akşam geçirmişsin arkadaşlarınla. gitar ve şarkılar. canlı müzik.
spor salonuna gitmeyi ben de düşünüyorum. omuzlarım için bi de basenlerim
kıyafet bakarken yukardan bir askıyı alıp 2 sn uzanmak bile omzumu ağrıtıyor.

dün erkek kardeşim geldi. uzun bir yemek hazırlama ve yemek faslı oldu.
oğluşa patates kızattım. ama nicer dicer ile incecik cips gibi kestim patatesleri ve kızartmam da uzun sürdü.
bi de evdeki patates yetmez diye hem eşime hem kardeşime sipariş verdim gelirken alsınlar diye (eşim gecikince ben de kardeşime dedim)
öyle upuzun bir akşam yemeği faslı geçti. köftesi, salatası, biberi derken. çok yoruldum niyeyse. sanırım hala nezlemsi olduğumdan.

kefiri dolaba koydum içemiyorum ben yazın bile dolaptan su içmem nerdeyse. o nedenle dolaba meyve yoğurt ayran koyunca unutuyorum onları içine sıcak su koyup mu içsem. bekleyemem ılımasını.

2 bardak ince bulgurdan yaptığım kısır hala bitmedi. bi ben yiyom zaten. o da ılısın diye dışarı çıkarıp kalorifer üstüne koymaktan bozulacak yakında.

dün kardeşim tatlı da almış, ama sütlü tatlı. yedim gitti valla. ama erken saatte. 19:00 du 2.yi yediğimde

gece oğluşum öksürmekten uyumadı ve uyutmadı. ilaç içmediği gibi sırtına viks sürüp kağıt koymamıza da karşı velet
ayaklarının altına sürüp çorap giydirdim. ama sürekli üstünü açtığından fayda etmedi. uyuyamadım. ama o öksürüp öksürüp uyumaya devam etti. eşim de gelmiş uyuyan çocuğun burnuna sprey sIkacakmış. dedim sana yapılsa hoşuna gitmez di mi ?:))

sabah kahvaltıda eşim omlet yaptı ama az yedim. çünkü ben en çok rafadan yumurta seviyorum. ağır geldi omlet.
az önce de activa yedim çilekli. bitsin diye.

oğluş salonda yerde üşüyor diye (alt komşu salonda oturmuyor, d.gaz parası çok gelmesin diye) biz de mi oturma odasına (şu an eşimin yatak odası) geçsek diyoruz??? 2 aylık d.gaz faturası geldi 400 küsür. oysa daha 1 aydır kombi yakıyoruz.. geçen seneki gibi maaş d.gaza gidecek yine bu sene de.

orda d.gaz fiyatları nasıl bacım?

selammm canimmmm, karsilasabilsik sükür )

bugün daha iyi gibiyimm :26: yarn sabah mlesef ard arda iki ayri randevum var, cok stresliyimmm
Vallahiii salona yazilsak daha hizli sonuc alacazz canim yaaa, bir firsat yaratalimda artik yaza kadar zaman su gibi bo$una akip gecmesinn

Kardesinle ne güzel bir aksam gecirmissinizzz, ellerine saglik yaptiklarinda, yorucu olsada cok can cekiciiii duruyorrrr patates ve köftelerr

Canim burdada cok ucuz sayilmaz dogalgaz ama tabikide kullanmaya bagli ve kalabaligaa.. mesela ben uyandiktan sonra yatak odasininkini kapatirim, kullanilmayan odanin kapisini örterim kaloriferini kapatirimm.. ee birde evde kalabalik degilim sonucta, ona göre geliyor faturada..
Allah herkesin yardimcisi olsun Vallaaa yaaa, nolacak bu millletin haliii, kazandiklarimiz faturalara gidiyorrr

kefiride bir bardak doldurup sicak odada beklet 1 saatt, oda sicakliginda olur yaa, ihmal etmee. bende tezgahin üzerine koyup bekletiyorum sonra iciyorumm canim..

Senin oglusaa üzülüyorumm yaa, inatciiii ilac almazsaa gecermii hic öksürügüüüü, tedavi edilmezsee ilerleyip kroniklesmesin felannn. pek anlamam bu islerden tibbi terimlerden ama canim en ufak bir rahatsizlik daha tedaviye gidilmelidir diyor doktor amcalarr )

benimde heryerim $i$ti sankii, gögüslerim agriyor regl yakla$tii senin o sütlü tatlilar olsada yesek demem in$allahhhhh regl oldugumda

uyandim yataktan kalkmadim uzun uzunnn, sonra cok actim zaten yatarken diye dayanamadim kalktim ve 2 tane kuru kayisi yeyip 400 ml su ictim.
yarim saat kadar sonra kendime 2 yumurta, 2 sivri biber , 2 domates ve eriyen light peynirle menemen yaptim yedimm.. cok uzun zaman oldu tek lokma hamur isi ve ekmek yemeyelii, arada bir nefsim yokluyor beni ama hayir diyorumm $imdilikkk

bu evde kaloriferlerin vanası yok. kombinin altında duvarda borular var. üstü kapaklı. ordan hangi boru hangi kaloriferin bulmak gerek

bizim bütün odalar kullanılıyor nerdeyse. en sıcak oda mutfağımız. tv yi oraya geçirsek oğluş da üşümemiş olur.
eski salon halılarım mutfakta şu an. onlar daha kalın ve SIK idi ilmekleri. yenilerin deseni güzel ama kalitesi iyi değil. ısıtmıyor. oturunca üşüyor insan. minderine de sürekli oturmuyor oğluş üşüyor haliyle. gerçi geçen kış da hep halıda oynadı üstelik altımız üstümüz boştu o zaman.
okula başladı diye hastalıklar da başladı.

neyse ki çay içmeye başladı. bebek çayı yapıp (sallama) içiine bal katıyorum ve içiyor çok şükür.
tahin pekmezi de seviyor. içine toz zencefil kattık ondan da yedi sabah. (sabah dediğim 11:00 de uyandık yarım yamalak uykumuzdan)

oğluşa ıhlamur demlemiştim onu vereyim. kendime de kefir çıkarayım

hamurişi isteğin üşümekten olabilir. regle yaklaşırken ben hep çok üşürüm ve karbonhidrat ister canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…