merhaba Sedefcim, nerdesin?
heryer kapalı iken Türk dükkanları da kapalı mı kalıyor? sonuçta onlara noel bize değil :)
alışverişte yapmadın netcen perşembeye kadar? gerçi ne kaldı ki di mi :))))
Sedefcim yaa çok merak ediyorum kaç kilo gitti acaba? 65 i gördün mü tartıda?
yoksa yılbaşına ne kaldı diyip bekliycen mi tartılmak için?
ben hala tartılamadım, sabahları son dk. hazırlanıp çıkmaktan
haa izledim bu arada karatayı.
zaten kitabını da okumuştum. şekerden uzak durmak şart.
karatay diyince aklıma geldi karadayı dizisinin konusu ne?
bi de huzur sokağının?
ben de vampir günlükleri dizisine takılmış durumdayım. çok sürükleyici.
hala hastayım. ev çok kirlendi. yeni yıla kirli bir ev ile girmek istemiyorumyarına toparlanmam gerek artık ki bi süpürüp sileyim evi. offf
ben zar zor çamaşır bulaşık işlerini halledebiliyorum. azcık hareket etsem ter içinde kalıyorum. başım zonkluyor yere eğilip kalkarken.
eşim suya damlatılan bir ilaç almış. adı UMCA. çok etkili diyenler var internette. aslında hastalık başlangıcında veya kışa girerken alınmalıymış.
inşallah etki eder. bitki özünden yapılıyormuş.
oğlum hala öksürüyor ama ateşi çıkmıyor ve uyuyor en azından. eşim de tam toplanamadı. onlara derken yeni yıla kadar iyileşin diye kendim hasta oldum offf...
şimdiden yeni yılın kutlu olsun bacım. yeni yılda herşey istediğin gibi olsun hayatında. bu enerjin ve azmin katmerlensin. bütün dileklerine kavuşasın bacım. öptümm
merhaba canım, yok daha iyileşemedim. öksürüyorum özellikle başımı yastığa koyduğumda. boğazım da acımıyor ama neyse bu hastalık çok uzun sürdü. eşiminki de uzun sürmüştü.
bugün bir avm turu attım. nihayet kendime trençkot gibi bişey aldım. asker yeşili ve apoletli, onu giyip rap rap yürürüm artık :))))
sabah geç kahvaltı; 2 haşlama yumurta peynir ve 2 dilim tam buğday ekmeği yedim
öğle yok
akşam ; bulgur pilavı, avuç içi kadar haşlama et, bolca haşlanmış brokoli ve 1 dilim kabak tatlısı
yeşilçay içtim şimdi. gidip uyuycam. yatmaya korkuyorum yaa öksürük bi başlıyor ve oğluşu uyandırcam diye korkuyorum.
kızıl saçlarını gördüm. bu hali de güzel, sarışın halinde güzel. eee güzele ne yakışmaz.
67 kilo olmanın yanısıra sIkIlaştığın için 64-65 gösteriyorsundur. o kadar kişi boşuna şaşırmamıştır.
hadi ben kaçtım öperekten
oğluşu okula bırakıp, markete uğrayıp eve döndüm tranvay ile. çayı demledim, yumurtamı ocağa koydumm, 2 dilim de ekmek koydum tavaya sonra unutup yaktım geldim canım. nasılsın ? :)))))
güneşli bir gün. belki aldığım L beden trençkotumsu montu başka şubeye gidip XL bedeni var ise değiştiririm.
L beden üstüme tam oldu ama sanki biraz omuzları bol olsa iyi olacak.
daha karar vermedim. kahvaltıdan ve çaydan :) sonra tam netleştiririm durumu. kafam bi yerine gelsin de :)
sen naparsın bakem? spora gittin mi dün? nasıl geçti?
ben de b fit e mi gitsem diyom (sadece bayanlara özel)
omuzlarım için istiyorum en çok. çamaşır asarken bile ağrıyor.
neyse hadi, görüşmek üzere...
bu arada revenge izlemeye başladım. 2. sezona geldim. (Beren Saatin yeni dizisinin orjinali) hastayım diye saldım kendimi oturup dizi izliyom internetten. ama az daha iyileşeyim atıcam kendimi o avm senin bu avm benim gezicen tozucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?