May-girls Grubunun Birlikte Zayıflama Deneyimleri

bacim yazdiklarini bile okuyamadim. dün arkadasimin telefonuyla uyandim, bana geldi ve burda kaldi, bu aksamda burdan birlikte fasila gidecez.. ilk firsatta hepsini okuyup cevaplicam, giremedim diye kusura bakma.. cok öpüyorum

Selam canimmm, kac gündür giremedim kusura bakma.
Gecen gün arkadasim aradi, cikti geldi.bende kaldi. cok güzel gecti vaktimiz, yürüyü$lere gidip geldik hemde uzun uzun ve günde 2 kere dün aksamda hazirlandin fasila gittik. eski koro üyeleride oradaydi, ben organize ettim zaten, yoksa pek gelecekleri yoktu. okadar güzeldiki fasilll, artik giderim tekrar eskisi gibi fasillara. tabiki gitmi$ken bende okudum birkactane
Sabaha karsi 4.30 da geldik eve, arkadasim yukari cikmadan evine gitti ama gelecek bugün yine, ali$veri$e gidecez.

ayyy evde hep saglikli seyler oldugundan, arkadasimda benim gibi beslenmek zorunda kaldi 2 gün boyunca önceki günden nohutlu fasulye ve etli yahni vardi, tavuk pisirdik, brokoli yaptik zeytinyagi ve limonlu.. evde ekmek yok bisey yok..kahve ictik muhabbetler ettik, sabahlara kadar uyumadik tabi. eski günleri özlemi$immm kizzz.. DÖNÜ$ÜM MUHTE$EM OLDUUU
ilk geldigi gün sabaha kr$i 3.40 ta ciktik yürüyü$e dü$ünsene, benim oturdugum yer cok i$lek ve hareketli bir yer.. zaten poliste sürekli devriye gezer, millet diskolardan eglence mekanlarindan cikarken bizde o saatte yürüyoruzz, tam 50 dakika sürüyordu gidip geldigimiz mesafe. o arkadasimla yakin oturdugumuz zaman sürekli görüsürdük, gelirdi kalirdi bende, ben giderdim ona bazen ama kalmazdim, sabaha kadarda otursam illaki yatagima yatacamm, döner gelirdim evime ama simdi uzakla$tik, gitsem kalirim belkide.

Hayata döndüm bacimmmmm, kendimi cok mutlu huzurlu hissediyorumm.. Ben bu hayatin insaniyim, diger türlüsü hakkaten yaki$madi giyinmeye calistigimda. son 1 seneden fazladir hic bukadar $en kahkalar atmami$tim inankiii, anladimki diger türlüsü köreltmi$ benii.. COK $ÜKÜRRRRRRR DiYORUMMM BUGÜNN

merhaba Sedefcim, nerdesin?

heryer kapalı iken Türk dükkanları da kapalı mı kalıyor? sonuçta onlara noel bize değil :)
alışverişte yapmadın netcen perşembeye kadar? gerçi ne kaldı ki di mi :))))

Valla bacim anlamiyorum ben bu i$i, aslinda her yer kapali olmali, Türk marketleride kapatiyor ama bazi firinlar felan calisiyor..genel tatil sonucta ve bazi kurallar var uymak zorundalar sanirim.. pErsembe sabahtan öglene kadar acikti ama gidemedim, yetisemedim, birazda üsendim. evdekilerle idare ettik.
buzlukta et vardi, konserve nohut ve fasulyede vardi.karistirip yahni yaptim.. cok güzel oldu bol baharatli.. iste o kurtaricim olduu
tavukta vardi buzlukta.. zaten evde kuru kayisi, kuru hurma, incir, badem, fistik, lokum, rocher cikolata, bolca meyve cesitleri felan vardi. ikramda sIkInti olmadi. bugün artik bitti tatil, heryer acik cok sükür

yeme düzenimi arkadasim geldiginde bile bozmadim, hatta dün fasila gittigimizde insanlar yagli yiyecekleri ekmekleri vs.. götürdüler ama ben izgara ve salata yedim orda bile. bir lokmada ekmek zaten koymadim agzima.. yinede 65 i gördügümü sanmiyorum. bagirsak sorunu yasiyorum yine günlerdir. 6 sene evvel alipta hic giyinemedigim bir elbisem vardi, onu giyinebildim ilk kez.. biliyorum bu kilolarin kalanida gidecek ama cabuk olmuyor ne yazikkii canim, ayda sadece 1 kilo bile verebilsem birakmicam bu düzeni, sabredecem in$allahh..
Henüz tartilmadim, hem bagirsak sorunumdan dolayi, hemde cok az uyudum günlerdir, vücudumda ödem var, yilba$indan önce mutlaka tartilip bildirecem sana canim.

Karadayi cok güzel ayyy, zaten imirzalioglunun bile hatrina izlenir o diziiiiii konusuda karadayinin babasi üzerine kalan suctan ötürü haksiz yere idamla yargilaniyor.karadayi ölmü$ bir avukatin kimligiyle staj yapiyor , staj yaptigi hakimeyle tabiki elektrik var aralarinda. karadayi acayip adaletli, mert, korkusuz bir delikanli, hakimede cok iyi ve adil bir genc kadin. yani babasini aklamaya calisiyor sahte kimlikle. a$kta var, heyecanda, entrikda

Huzur sokagida ; kapali kesimden olan kutsiyi cocuklugunun birlikte gectigi yine kapali kizla evlendirmek istiyor aileleri, kizda deli gibi seviyor kutsiyi, askindan hasta olacak kadar ama kutsi kizi sadece arkadas gibi cok seviyor aslinda.
Sonra birde Beyza var dizide, oda sosyete kizi, cok zengin bir hayat yasiyor. kutside beyzada ayni okulda üni. okuyor ama kutsi orta halli bir aileden geldigi icin taksicilik yapiyor okul disinda gecinebilmek icin.
gel zaman git zaman esadüflerle asik oluyor kutsiyle beyza, ikisinin aile yapisi uymuyor birbirine. oglan namazinda niyazinda, kizda icki bile icen zengin kizi. aileleri uzaklastirmek istiyor..
Kutsiye asik olan kapali kiz cok aci cekiyor falan filan iste.. ama ikiside güzel diziii..

Hürremi izleyemedim dün fasildaydik diye, bu aksam bakarim insallahh..

hastayım ben has taaa yımmm 40 satırlık fermaaaanııımmm yok dizimde dermaaaanım ...

sonunda ben de yamuldum kaldım ya laaa :)

2 gün önce gece bir başladı ertesi gün ense ve omuz ağrısı ve bacak ağrısı
dün okula oğluşu babası götürdü. bütün gün yattım. annem geldi de mutfağı topladı. akşama biraz toparlandım da oğluşu kendim alabildim okuldan.

bu sabah da kendi kendime kas gevşetici yazdım:) 2 tane içtim. işe yarar umarım. çünkü kafamı tutamıyorum ağrıdan.

hadi ben yine giidyom uzanmaya. öptüüm canım.

not: mesaj atmama izin vermedi sistem. mesajını gördüm bayıldım. maşallah. anladın sen onu

Baciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm selammmmmmm
özür dilerimm giremedim, günlerdir arkadasim bende kaliyor, fasildan sonraki gece evine gitmisti, o günün ögleninde yine geldi hemde 1 gitti 2 geldi günlerdir $uana kadar hic yalniz kalmadim, cok alisveris yaptik. ben 4 tane cok kaliteli ayakkabi aldim, indirime girmi$ti 4 üde pahali ayakkabi ama indirim yapilmi$, normalde 1 ine verecegim paraya aldim neredeyse 4 ünüde.. elbise aldim, $al aldim, tayt aldim, parlak coraplar aldik yilba$i gecesi icin elbiselerimize uygun, takilar aldim. bisürü $eyler aldik arkadasmda bende. ama en cok ayakkabilarima sevindimm. cok güzellerrrr kizzz, birde hesapliya alinca degme keyfime.

Arkadaslar az önce gittiler, geceleri bile yine yürüyü$lere ciktik. sürekli disarilara attik kendimizi. cok güzel ve hareketli gecti son günlerim bacim.
Yilba$i gecesi icinde rezervasyonumuzu yaptirdik. böyle i$te bacimmm.. anlatacak cok sey varda hangi birini yazayimm..kisa kestimm ü$engecligimden

cok gecmi$ olsun, hasta olmu$sun :-( umarim iyilesmi$sindir canimmmm..
sen neler yaptin bacimmmm, nasil gidiyor.. yazamadim yalniz kalamadigim icin ama aklimdasinnn hep

hala hastayım. ev çok kirlendi. yeni yıla kirli bir ev ile girmek istemiyorum yarına toparlanmam gerek artık ki bi süpürüp sileyim evi. offf

ben zar zor çamaşır bulaşık işlerini halledebiliyorum. azcık hareket etsem ter içinde kalıyorum. başım zonkluyor yere eğilip kalkarken.

eşim suya damlatılan bir ilaç almış. adı UMCA. çok etkili diyenler var internette. aslında hastalık başlangıcında veya kışa girerken alınmalıymış.
inşallah etki eder. bitki özünden yapılıyormuş.

oğlum hala öksürüyor ama ateşi çıkmıyor ve uyuyor en azından. eşim de tam toplanamadı. onlara derken yeni yıla kadar iyileşin diye kendim hasta oldum offf...

şimdiden yeni yılın kutlu olsun bacım. yeni yılda herşey istediğin gibi olsun hayatında. bu enerjin ve azmin katmerlensin. bütün dileklerine kavuşasın bacım. öptümm

bacimmmmmmmmmmmm Günaydinnn

cok gecmi$ olsunnn, Allah iyilik versin.. birbirinize bulastirmaktan iyilesemiyorsunuz saniyorum.. en güzeli biraz uzak durun birbirinizden, sürekli havalandir evide. umarim biran evvel iyile$irsiniz .
Bo$ver evi felan sennn, iyilesene kadar yorma kendini. hatta temizlige gelen ablayi ara, vakti varsa gelsin o yapsin gitsin bi güzel bence.

Bende kalktim kahve yaptim iciyorum. carsi bugün öglen 2 ye kadar acikmi$, 3 saat sonra kapanacak, gidip bir tane elbisemin ta$larina uygun ince bir kemer almaliyim.
Saclarimi eski rengine boyattim yine ama eski rengi gibi olmadi altindaki sari olunca. birkac boyadan sonra ancak oturur eski rengii. Saridan sIkILdim bacimm.
carsidan dönü$tede ufak ufak hazirlanmaliyim. gece arkadaslarla eller havaya yapacaz buranin en ünlü tavernasinin sahibi benim manevi babam gibidir. onun orada rezervasyon yaptirdik. Türkiyedende jale parilti ve birde erkek sanatci geliyormus ama kim oldugunu bilmiyorum, saniyorum popstarlardan biri. zaten mekanindan 2-3 sanatcisi var. Koroda solistlik yaptigim dönemden bu yönde cevrem geni$tir. zaten mekan tanidik, calisanlar tanidik. misafirlerinde cogunu taniyorumdur mutlaka.in$allah güzel gecer.
bugün daha giremem bacimm, sana $imdiden mutlu, huzurlu, saglikli, helal ve bol kazancliiiii, her$eyin gönlünce oldugu güzel bir yil diliyorum, tabikide oglu$unla ve kocanla birlikte.. seni seviyorummm

merhaba Sedefcim, geziyor musun yoksa bütün gün uyudun mu bakem ? :)

kör istemiş 1 göz Allah vermiş 2 göz misali pazar akşamı bir telefon geldi yrd ablamdan. yarın sana geliyom diye. nasıl sevindim.
benim halim yoktu çünkü o kadar temizliğe. bi de aklımdan su böreği geçmişti. yrd ablam çok hamarat ve enerjik. elinden herşey geliyor.
mantı yapmıştı bize k.validem burdayken. dün yanında tepsisi(ben de büyük tepsi yok böreklik, zaten bi küçük fırınım var sadece,gerçi böreği ocak üstünde pişirdi) ile gelip bize su böreği açtı çok güzel oldu. valla dünden beri götürüyorum. böılrekler, kabak tatlıları :)))

yılbaşına girerken kalktım saçımı maşa ile biraz düzelttim, makyaj yaptım. hasta girmeyim diye kendime sağlıklı havası verdim :))) yanaklarıma allık sürdüm al al :))) ailecek normal bir akşam yaşadık. sabah da normal normal kalktık 09:00 da :)

senin nasıl geçti yılbaşın?

Selammm bacimmmmmmm
afiyetle yiyin börekleri ve güle güle kirletin evinizii.. yardimci ablana bundan sonra ilkyardimci ablada diyebiliriz aslinda :-D

kiz dün sabahh 08.00 de geldik arkadasimla eve, taaa aksam 16.00 civarida uyandik. biseyler yedik uyaninca, sonrada spora gittik.
Yilbasi gecemiz cok güzel gecti, Gittigimiz yer zaten kaliteli nezih bir yerdi, cok rahat ettik. 1 $i$e tatli $arap ictim. yilbasi gecesi bile saglikli beslendim sayilir $arabi saymazsak..
önce 1 kase mercimek corbasi ictim limonlu ( ekmek canim istedi ama yemedim )
sonra kücük bir meze tabagi yedim ( hepsini bitirmedim )
hamsi tava yedim ( yanindaki garnitürlerini yemedim )
daha sonra kavun ve beyaz peynir tabagi geldi, birkac parca yedim
sonra meyve tabagi geldi ati$tirdim
sabaha kar$ida i$kembe corbasi cikmi$ti, 1 kase yedim

tabiki a$agi yukari 12 saat boyunca oradaydik ve bütün bu yediklerimi 12 saat icerisinde yedim. canim o corbalarin yaninda ekmek yemek istedi meselaaaa, yada hamsinin yaninda gelenleride indirmek istedim migdeye ama yapmadimmmmm..
ama bugün ne yazikki hamurisi yedim, sadece doyacak kadar tadimlik yedim ama gidip 1 saat spor yapinca icim rahatladi bacim..
tartildim yilba$i öncesinde bu arada 67 kilo ciktim. bakalim ocak sonundaki sonuc ne olacakk. ocak boyuncada ayni beslenmeye devam edecem ama daha saglam spor yapacam kismet olursa.
uzun zamandir beni görmeyenler yaglarinimi aldirdin diye sordular, sadece birkac kilo verdim ve herkes farkina vardi, demekki 10 kilo daha verince görseler hic inandiramayacam.. in$allah yaza kadar kurtulacam yava$ yava$ hepsinden.

bende böyle i$tee bacimmm, yilba$i yilba$i dedik, oda geldi gecti i$tee
Yeni yil sanada banada saglik huzur, mutluluk, hayirli helal bol kazanclar getirsin in$allahhh

Son düzenleme:
tebrik ediyorum bebişim. iraden azmin sporun diyetin daim olsun inşallah. yeni yıl bize sağlık getirsin inşallah en başta, sonra huzur mutluluk.

ben de 68,3 çıktım bu sabah. bak sen beni solladın 67 kg olmuşsun.

biraz kendimde güç bulsam e.şallı ile selülitsavara başlıycam.

yeni yılda yeni bir ben olayım istiyorum. tekrar karatay diyetine mi başlasam bilmiyom. biraz da çarşı pazar dolaşayım. hastayım diye çok oturdum kaldım.

Selammmm bacimmm, bugün nasilsinn ?

Aminnnn, in$alllahhh yeni yilda hersey istedigimizdende iyi geli$irr, kii öyle öyle olacak gibi bir his var icimdee..
yillar oldu ben 67 kiloyu görmeyeli, hatta hep 70-75 arasinda gidip geliyordum, 70 in altini bile görmek hayal gibiydii.. gercekten azmedince oluyormu$.. dün gece bile ciktik yürüdük 1 saat arkada$imla.. bugünde spor salonun gidecem, gece 12 ye kadar acik zaten. $uanda cok halim yok gibi, birsürüde i$im var aslinda ama halsizim. dinlenemedim günlerdir hic. hep yetersiz uyudum ve yordum vücudumu.
Canim sIkILdi aslinda evde cikip biraz dola$mak istiyorum ama hazirlnmaya bile mecalim yok gibi gibi
Haftasonu e$in evde saniyorum, iyile$mi$ olursan mutlaka giyin spor kiyafetlerini, oglu$a 1 saat babasi baksin ve en az 1 saat tempolu yürü gel canim, en güzel spor i$te bu.. hafta icide zaten oglu$unu birakinca ve almaya giderken yürüyorsun..
Vallahi Billlaaahiiiiiii ben markete dahi arabayla giderdim hep eskiden, iki adim atmak eziyet gibiydii ama $imdi canim istemesede tembelligi arka plana atiyorum ve 1 adim bile fazladan atsam kardan sayiyorum.
Yilbasi gecesi gittigim yer tanidik bir yer, bahsetmistim daha evvel saniyorum, sahibinden tüm calisanlarina, müzisyen ve sanatcilarina kadar cok iyi taniyorum yillardir. beni 1 senedir görmediler ve hepsi yaglarini mi aldirdin diye sordular. hala verilecek cok kilom var ama insanlarin farketmesi öyle harika bir duygukiiii, in$allah 3-5 aya kadar 36 beden oluruz ikimizdee
yanli$ hatirlamiyorsam sende gecen sene diyete ba$lamadan önce 74 kiloydun degilmi ? bende 74-75 civariydimm. az da olsa bi$eyler ba$armi$iz iste ne güzell

karatay diyetine ba$la bencede canim, o diyet sana baya bir yarami$tiii, o kadinin bir videosunu eklemi$tim, bire bir diyetini yapmiyorum ama dediklerine yakin $ekilde besleniyorum bende son 1 aydir. Ba$la ve bitirelim bu i$i yaza kadar bacimmmmm.. dedigin gibi yepyeni bir ben olalimmmmm
Bu arada saclarimi tekrar kizila boyadim ama altinda sari olunca pembemsi bir renk ciktiii, resmime o verdigim linkten bakabilirsin, yakin zamanda tekrar boyamam lazim koyultmak icin

sabah dünden kalma 1 simidin 4 te 3 ü edecek kadar hamuri$i kalmi$ti, onu yedim. kahve ve su ictim.. az önce 5 tane badem yedim.. simdide tarcinli yogurt hazirladim kendime, onu yiyorum ama hic i$tahim yok, migdem bulaniyor ve cok halsizim canim.. halim olursa daha sonra bir markete gitmem layzim, kefir, ton baligi, tavuk ve brokoli hic kalmadi evde.. eger markete gidemezsem yine peynir, yumurta, domates ve biberli menemen yapip ekmeksiz yicem aksam icin.. sonrada 1 bardak tarcin cubuklu süt icerim, birazda meyve yerim..

merhaba canım, yok daha iyileşemedim. öksürüyorum özellikle başımı yastığa koyduğumda. boğazım da acımıyor ama neyse bu hastalık çok uzun sürdü. eşiminki de uzun sürmüştü.

bugün bir avm turu attım. nihayet kendime trençkot gibi bişey aldım. asker yeşili ve apoletli, onu giyip rap rap yürürüm artık :))))
sabah geç kahvaltı; 2 haşlama yumurta peynir ve 2 dilim tam buğday ekmeği yedim
öğle yok
akşam ; bulgur pilavı, avuç içi kadar haşlama et, bolca haşlanmış brokoli ve 1 dilim kabak tatlısı

yeşilçay içtim şimdi. gidip uyuycam. yatmaya korkuyorum yaa öksürük bi başlıyor ve oğluşu uyandırcam diye korkuyorum.

kızıl saçlarını gördüm. bu hali de güzel, sarışın halinde güzel. eee güzele ne yakışmaz.

67 kilo olmanın yanısıra sIkIlaştığın için 64-65 gösteriyorsundur. o kadar kişi boşuna şaşırmamıştır.

hadi ben kaçtım öperekten

oğluşu okula bırakıp, markete uğrayıp eve döndüm tranvay ile. çayı demledim, yumurtamı ocağa koydumm, 2 dilim de ekmek koydum tavaya sonra unutup yaktım geldim canım. nasılsın ? :)))))

güneşli bir gün. belki aldığım L beden trençkotumsu montu başka şubeye gidip XL bedeni var ise değiştiririm.
L beden üstüme tam oldu ama sanki biraz omuzları bol olsa iyi olacak.

daha karar vermedim. kahvaltıdan ve çaydan :) sonra tam netleştiririm durumu. kafam bi yerine gelsin de :)

sen naparsın bakem? spora gittin mi dün? nasıl geçti?
ben de b fit e mi gitsem diyom (sadece bayanlara özel)
omuzlarım için istiyorum en çok. çamaşır asarken bile ağrıyor.

neyse hadi, görüşmek üzere ...

bu arada revenge izlemeye başladım. 2. sezona geldim. (Beren Saatin yeni dizisinin orjinali) hastayım diye saldım kendimi oturup dizi izliyom internetten. ama az daha iyileşeyim atıcam kendimi o avm senin bu avm benim gezicen tozucam

Son düzenleme:

selammmm bacimmmmm, cok saglikli seyler yemi$sinnn kizzz.. hic fuzuli bi$ey yok. in$allah öksürügünde gecsin artik ve bütün ki$ saglikli olun insalllaahhh..
iki gündür bogazim yokluyor ama ilk uyandigimda hissediyorum sonra geciyor. umarim hasta olmam..
Negüzel yesil caya devam ediyosun, ben bir tiksindim hala icemiyorum
kizzz saclarimin altinda röfle vardi diye kizilda degil pembemsi bi$ey oldu ayyy, birdaha hattaa bidaha bidahaaa boyamam lazim oturmasi icin rengin, normalde $arap kizili oluyordu, ayni renge boyadim ama tutmadi sarinin üstüne
evett saniyorum sIkIla$tigim icinde biraz daha fazla olumlu tepki aliyorum, birde beni o insanlar gectigimiz bir sene boyunca hic görmediler, birden görüncede farki fark ettiler saniyorum... bu günden sonra sporun üstüne az daha fazla dü$ecem in$allah bacimm.

canimm benimmm, xl lerden vazgeccc, eminimki L oldugu icin giyinipte gelmi$sindirrr. ki XL giyinecek kadin degilsin sennnn, kendine karsi az daha mütevazi ol
Dün spora gidemedim ayyy, hic iyi degildim, yazmi$tim zaten halsiz oldugumu. bugün birazdan kalkip hazirlanip cikip halletmem gereken islerim var, bol bol yürüyecem yani onlari halletmeye calisirken. aksamada spor salonuna insallah gidecem .
Bacimmmm elinin altinda süper firsatin varrrr, oglus okuldaaaa taa aksama kadar ve cok güzel degerlendirrr kizzz, yapmak istediklerini yappp, git B Fit e, hem sadece byanlara özel olmasi cok iyii, ben eskiden gittigim spor salonunda hep en kösedeki aletleri kullanirdim, sanki arkamda kalan erkekler popoma bakiyor gibi hissederdim cünkü bakmasalar bile bu yeni yazildigim salonda bayanlara özel bir bölüm yapmi$lar, ister disarida herkesle birlikte spor yaparsin ister iceride kimse görmeden ter atarsin. yalniz gittigimde icerideki aletleri kullanirim ama kizlarla gidince diger bölümü genis genis kullaniriz
Imkanin ve vaktin varken lütfen erteleme bacimmm benimmmm, git omuzlarinda tüm vücudunda acilsinnnn. hem ayri bir atmosferr. sanada iyi gelecektir.

Dün sabah istahim hic yoktu, aksamda acayip bir aclik hissettim ama yemedim, 1 bardak sütümü icip oturdum yerime

Kiz ben Hürremi bile izleyemedim iki bölümdür yaaa bu tatiller araya girince sürekli kizlarla birlikteydim, ne dizi kaldi ne bisey. oturup kacirdiklarimi yavas yavas izlemem lazim, karadayi ve hürremi. beren saatin dizisiyle, tugba büyüküstününkide baslamis ama bakamadim. onlarada bakmak istiyorum.
cok sIvI tükett ki at vücudundan mikrobu bacimm ve lütfen kefiri sevmesende ic, hakkaten cok faydasini gördügümü dü$ünüyorumm,, hatta arkadasimida alistirdim
Avm lerrr seniii beklerrrrrrrrrrrrrrrr
kizz in$allahh yaza kadar incecik olmayi ba$arrizdaa ve yazin modasi güzel olurda $öyleee cilginlar gibi dadaniriz magazalaraaaaa. evdeki hicbi$ey üstümüze olmaz artikk yaza dogruu

cok hasta oldum ben.. grip oldum yokluyordu zaten bogazdan ama simdi ba$im sanki 5 kilo olmu$ gibi ta$iyamiyorum, bogazim gittikce $i$tii
yarim saat 40 dk kadar yürüyüp geldim. döndükten sonra yemek yedim sonrada 1 saatlik daha yürüyüse cikacaktim ama emin degilim.. yarim saate kadar azicik gözüm acilirsa temiz havada yürüyüp gelirim belki.. bir aspirin complex alayim. o cok iyi geliyor, sonra belki cesaret gelirse atarim kendimi disari. spor salonunda agir spor yapabilecek kadar kuvvetim yok
bol sivi aliyorum.. cabuk atlaririm umarim..

sen nerelerdesin, neler yaptin canim ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…