May-girls Grubunun Birlikte Zayıflama Deneyimleri

Tadini bende pek sevebilecegimi sanmiyorum icerigini ögrendikten sonra

boğazında beyazlıklar mı var bacım? adaçayı iç ılık ılık, ağrıyı da hafifletir. bi güzel de uyutur :))) dinlenmiş olursun.

boğazında beyazlıklar mı var bacım? adaçayı iç ılık ılık, ağrıyı da hafifletir. bi güzel de uyutur :))) dinlenmiş olursun.

yara yok bacim bogazimdaa, bende vardir saniyordum ama defalarca gidip gelip kontrol ediyorum yok neysekii.. 2 sene evvelk olmustu öylee, hemde yazin ortasinda, bodrumda tatilde ictiklerim hep buzlu iceceklerdii, öyle fena olmu$tum, öyle beyaz yaralar oldugunda agri ate$ dayanilmaz oluyor ve daha gec iyilesiyor..
ben yerimde durmadim i$tee, disari ciktim sanki hasta degilmisim gibi, yürüyüslere gidip geldim, o yüzden gecmedi, hasta psikolojisine girmek istemedigim iicin basima böyle i$ aciyorum i$tee
Adacayi evde yok, aslinda ihlamur ve adacayi alipta koymam lazim eve

ayy çoktandır radyo dinlemiyordum. 106.20 hangi fm ise sabahtan beri slow çalıyor.

ben de adaçayı yapayım kalkıp, regl ağrısına da iyi geliyor. hatta rahim kaslarını kastığından hamileyken kullanılmazmış. kassın da çabuk bitsin regl (daha ilk günüm oysa :))))))))))))) )

Benim cok ilginc bir huyum var kizz, duysan gülersinnnnnnn.. wc ye ve banyoya kesinlikle radyosuz girmemm telefondan radyo aciyorum metropol fm, radyo tatlises, kral fm yada lokum fm dinliyorum genelde.. yürürkende yine radyo acik olur mutlakaa

Senin regl geldigi zaman bende tirsmaya ba$liyorumm benimkide kapida diyee :18:

ayy çok güldüm :)))) gördüm gördüm görmem mii :)))) ama ürkütmeyim diye demedim :) misafirperveriz biz :)

))))))) ho$gelmi$ sefa gelmi$ herkimsedee

az önce sana söylemem gerekn birsey vardi ama unuttummm yahuu, akilda kalmadii, neydiki acabaa :44:

uzun zamandirda günde bir kere mesajlasmaktan mesaj sayimiz artmiyorduu kizzzz, bu iyi olduuu hehehehe

ben hep bulunduruyorum; rezene, papatya, adaçayı, ıhlamur, bi de büyülü bohça var :) ondan da içeyim.

geçen baharda boğazım iltihaplanmıştı hakikaten zor geçiyor beyaz beyaz olunca. hst. de yatmıştım. serum yemiştim bolca.

pozitif enerjin ile sen atlatırsın bu hastalığı 2 güne.

benim oğluş da elini acıtır sorunca kızar gibi "HAYIR ACIMIYOR" der veya üstünü örterim açar oğlum hastasın üşürsün diyince de HAYIR HASTA DEĞİLİM der. ne kaa pozitif bir oğluşum var diyemiycem bildiğin inatçı bir keçim var

suyu kaynattım geri soğudu beyaa, kalkamadım :)))
anaaamm saat 14:00 olmuş belim sırtım ondan ağrıyor demek ki. 3,5 saattir oturuyom mutfak masasında :)))

ayyy ben severim o inatci keciyiiii ama sadece severimmm sabirsizim biraz galiba, ne bileyim belkide anne degilim diyedir ama bazen ablamla bile kamerada konusurken cocuklarin gelip ablama bisey sormasina tahammül edemiyorum.. kalabalik aileden ciktim halbuki ama yillardirda yalnizim, bu yalnizligin kötü bir etkisi saniyorum tahammülsüzlük
ayyy sen baya kötüüü olmus$sun ohalde, hastane serum felan, Allah bidaha göstermesin bacimm.,
bende senin oglu$ gibiyim i$teee, öyle fena hasta oluyorum ama yinede kimse inanmaz hasta oldugumaaa, insan bir naz tuz eder dimi, tadini cikarirrr ama yok beceremiyorum

çamaşırı çıkardım, çayımı demledim geldim. Joy Türk imiş dinlediğim radyo 106.20 fm bu arada.

yengeçler böyle inatçı demek ki hastalık konusunda :)))

yalnızlığa alışınca öyle oluyor, kalabalık yerler üstüne üstüne geliyor, az bir gürültü çok katmerli geliyor kulağa.
3-4 akşamdır oğluşum oyuncak arabasını kutuya koyup "bak anne sana ne getirdim" diye 10 dk ara ile getirip kucağıma veriyor.
her defasında da teşekkür ediyorum :)))) ama arada zıvanadan çıkasım da gelmiyor değil. ama bir bakışı yetiyor işte.
gerçek aşk evlat aşkı bebişim. onların nazı da cazı da tatlı geliyor. dün bi taraftan gerildim ağlıyor diye (oyuncağı karda ıslanınca)
bi taraftan da çok komik geldi.

Cok isterim bir evladim olsun ama $imdiye kadar Allah nasip etmedii.. in$allah oglu$una hayirli ve saglik uzun bir ömür versin Rabbim. olmayan ve isteyen herkesede saglikli hayirli evlat nasip etsin umarim..
Oglu$un arabayi kutuya koyarak getirmesi, onun ediye ettigini düsündügünü dü$ündürttüü bana.. cocuk bu ya$ta yengec oldugunu hissettiriyor yani ince ruhuylaaaa
Daha kahvalti bile yapamadim, hic canim bisey istemiyor.. kiwi yedim, kahve ictim. bir tane nar yicem simdi.. birazdan yumurta, sivri biber, peynir ve domatesle yaptigim menemenden yapip catallicam. acabaaa $u hergün erteledigim mercimek corbayi artik bugün yapsammi diyorum
ayy sen camasirlar diyinceee, benim evde sanki bomba patlami$ gibiiii, kac gündür temizlik yapilmadi hastalaninca. bugünde yapamam ama yarin artik ufak ufak baslarim daha iyi hissedersem kendimi.

kaytan kırmak ne kız? totoyu yaymak mı demek ?

ahahahayyyyyyyyyyyy eski Türk filmlerinde bile derler ya haniiii kaynatini kirik diye ( yada gaytani miki acaba :44: )
yani böyle sürekli oturamayan, azicik uzanabilecegi bir yer buldugunda hemen totosunu devirip yayma derdine dü$enlere denirr
i$te ben bu guruba girenlerdenimmm )))))))
ofiste bile kimse yokken masanin altinda pc kasasina uzatirdim ayaklarimi, oklava yutmu$ gibi tüm gün oturmayi ba$aramiyorum saniyorum heheheh

inşallah Allah sana da nasip eder canım hayırlısıyla.

hadi kalk bakiiim kahvaltını yap bi güzel, daha iyi hissedersin kendini.
ben de dün akşamki kıymalı karnabaharı ve çorbayı ısıtıyorum. blok yaptım sabah ile öğle arası. ağzım hiç boş kalmadı yani :)))

çamaşır falan varsa at makinaya bi ara asarsın :) benimki de bekliyor asılmayı. çorapları atmıştım üşeniyom onları tek tek asmaya

hadi ben kaçtım öperekten. kendine iyi bak canım.

aminnnn, in$allah canimm..

nar yiyorum $uan, bir ikio saate yerim daha saglam bi$eyler.
Senin menüde süpermi$$, afiyetle yee..
evet camasir var maleseff, dedigin gibi ufaktan ba$lasam iyi olacakk
Sende kendine cok iyi bak canim, iyi geldi konusmakk.. kocaman öptümm

Selam canikommmm, nasilsin? insallah azicik daha iyi hissediyorsundur kendini..
Ben sankii co azicik daha iyi gibiyim. kalktim mutfagi toparladim, mercimek corbasi koydum ocagada pi$iyor sonunda rötarli corbamm aciktim sabahtan beri dogrudüzgün bisey yemedim.. bir fincan Türk kavesi ve su ictim, bir tane balik yagi hapi, 2 tane kiwi ve 1 tane domates seklindeki hurmadan yedim ve 5 tanede badem..
Sabirsizlikla bekliyorum corbanin pi$mesini acliktannnn
anammmm evide b.k götürdüüüü kizzzzzzz, mutlaka ufaktan yapip halletmem lazim artikkk, yormak istemiyorum kendimi tam iyile$meden.
saclarimin boyanmasi lazim, cabuk akti sarinin üzerine boyaninca.. eger cesaret edebilirsem bugün boyarim saniyorum du$a girmeden..
Yürüyü$te yapamadim ve saniyorum bugünde yapmicam ama yarin dahada iyi olursam cikacam, belkide 2 sefer yürürüm, her tur 50 dakikayla 1 saat arasi sürüyor.. bazen bir gündüz birde aksam gec vakitte cikiyorum yürümeye..

Sen neler yaptin canimm, günün nasil gecti?

Son düzenleme:
merhaba canım,

daha iyiyim tşk ederim. inşallah sen de ev işini ve saç boyamayı bir iki gün daha ertelemişindir. saçın en az yarım saat ıslak kalacak. boğazın hastayken iyi olmaz beaa. ama çorbanı yapmışsın aferin

ben kahvaltı yaparken geç vakit yani öğle suları. çat kapı alt komşumun annesi geldi torunuyla. neyseki akşamdan mutfağı toplayıp yatmıştım. sadece kahvaltının fazlalıkları vardı ortada. salona geçmeyip mutfakta oturduk. (mutfakta bir çekyatım var, eve taşırken bi koyduk kaldı öyle)

2 gündür mutfaktayız oğluşla. salon çok soğuk 18 dereceden yukarı çıkmıyor. kar yağmadan önce bu kombi yakışıyla 22 dereceden aşağı düşmüyordu. neyse ki mutfak geniş oğluş halıda oynuyor.

sabah yumurta, peynir, kahvaltılık sos sürülmüş ekmek yedim 2 dilim.
öğle 1 tabak etli bulgur pilavı
akşam da köfte ve salata yedim (ama çok ağır geldi, az yağla tavada pişti oysa, acaba salata mı şişirdi ne) roka marul havuç ve mor havuç salatasıydı. bilemedim hangisi öyle ağır geldi.

hee öğlen komşunun getirdiği sütlacı da yedim

eşim omega3 hap almış. ondan içip yatayım. hasta hissederken ondan içince iyi gelmiş ona. bakem bana da iyi gelcek mi?

yarın okul var artık gidip yatayım. 2 gün okula gitmedik kar tatili nedeniyle. bakalım yarın kalkıp hazırlanabilcez mi?
sırtım ağrıyor. akşam yemeğini hazırlama faslında çok ayakta kaldım galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…