May-girls Grubunun Birlikte Zayıflama Deneyimleri

Selammm canimmmmmm, gec kalkinca günaydin diyesim geliyor
son 2-3 gecedir öksürükten uyuyamiyorum sabahlara kadar, 1 ka$ik bala 1 cay ka$igina yakin karabiberle macun yapuip yedim gece 1 saat felan durdu sonra yine ba$ladii, 2 ka$ik öksürük $urubuda ictim ama yine fayda etmediii antibiyotikte kullaniyorum aslinda ama i$te virüs girdimi vücuda sürüyor iyilesmek biraz..
bu sabahta ac karnina alinan öksürük cözücü vardi suda eritilerek icilen, onu aldim bakalim. yahuu öksürük hepsinden cok daha gicik bir durummmmm, sinir ediyor insani
evin bütün i$leri duruyor inanki halaa, sadece mutfagi toparladim, bulasiklari cikrdim makineden, cikanlari yerlestirdim felan. eger corba yapmaya girmesem onlarida yapamazdimm heralde.. sacimida boyamaya cesaret edemedim öksürük artinca..

Bende hergün balik yagi hapi aliyorum son birkac aydir düzenli olarak. omega 3 le ayni $eymiki acaba :44:
Köflerei götürmü$sünnnnn afiyet olsunnn, dün benimde aklimdan gectii, canim istedii.. cumartesi ögleden sonra belki arkadasim gelip bende kalir, o geldiginde yaparim köfte diye düsündüm.. ben saglikli beslenmeye ba$ladigimdan beridir kizcagizda bana ne zaman gelse tavuk ve brokoli yemekten mahfolduu ama ne yapabilirimkiiii, o geldi diye yapsam yagli tuzlu seyleri bende yerim dimi amaaaa

Cat kapi gelen misafirden hic ho$lanmammmmm, gerci seninki en azindan sütlac getirmi$ ( afiyet olsun ).. dün ev sahibiyle konustum, aksama ugrarim dedii, bir baktim az önce ariyor evdemisin diye, haydaaaaaaaaaaaa dedimmmmm icimdennn, yahu ben aksam bekliyordummmmm. neysee kapidan bir kagit verdi gittii.. aksama diyor gündüz geliyor, ya ben gitmis olsaydimm...............

senin mutfaktaki cekyatta iyiymi$ ayy, madem sicak oluyor ve büyük mutfagin, ne güzel i$teee..ev i$lerinin yogun oldugu bölgeleri ben pek sevmiyorum, kaciyorumm heheheh
bugün hala birsey yemedim, öksürük icin ilac ictim ( ac karnina aliniyordu ) bir fincanda Türk kahvesi ictim falima bakacam $imdii )) ve su ictim..
birazdan corba isitir limon sIkar yerimm.. corbaya $öyleee ekmek banmayinca hic tadida cikmiyorkiiii arkada$$$ ekmegin tadini unutacamm yakindaaaaaaaaaaaaa, ama böyle yapmazsamda yaza kadar kilo veremicemkii, zaten cok cokkkk zor veriyorummm gerci inankii alistimdaa bu tarz beslenmeye, ya olacakkk ya olacakkkk

merhaba bacım, inşallah öksürüğün geçmiştir. bal ve zencefili veya bal ve tarçını da dene bence.

oğluşu okula bıraktıktan sonra eve tranvayla döndüm. eve yürürken kaydım düştüm :) heryer buzz olmuş. kaymamak mümkün değil.

öğlen üzeri kahvaltı yaptım.
akşam da kıymalı yoğurtlu makarna yedim (tatar)

spor yok, homini gıtlak çok :)))
günün özeti.

+1 kilo olmuşum. inşallah regldendir. :18:

öptüm kaçtım giittim uyudum

ayyy kiyamammmmmmmmmmm, gülerek anlattigina göre biseyin yok neysekiii bacimmm. gecmi$ olsun.. en sevmedigim $ey kar sonrasi insanlarin verdigi mücadeleeee..evinin önünü kardar arindiranlarmi dersin o sogukta,kayipta canagi kirmamak icin kaplumbaga hiziyla mücadele edenlermi dersinnnn, araba tam bir eziyet heleee, o sogukta karini buzunu kazirken parmaklarin kullanilmayacak hale gelirr, sonrada 20 dakikalik yol sana uzar haa uzarrrr.. birkac sefer karda cok ciddi kaza atlattim, bir keresinde zincirleme kaza olmasin diye direksiyonu aniyen kirip kaldirima ciktim, duvara toslamayi göze almi$tim anlayacagin ve bu kacinilmazdii amaaaaa iyi niyetli dü$ününce Rabbimde bana merhamet etti galiba.. cünkü eger kirmasaydim direksiyonu kesinlikle bir tek benim araba degil birkac araba zincirleme girecekti birbirine ve bisürü maddi hasar olusacaktii, o anda aniden bir tek bana olsun olacaksa diye düsünüp kirdim hemen direksiyonuu ve nasil durduguna $a$tim kaldimmm..Allah hepimizi korusunnnn......
Buarada araba demi$ken ablam almi$ bir araba, daha dogrusu eni$tem ablama almi$.Eni$tem firmanin kendine verdigi arabayi kullaniyor. ablaminda iki tane cocugu var, 1 taneyken elinden tutup heryere gidiyordu ama iki tane cok zor gercekten. Almi$ almasinadaaa, 1 haftadir kapinin önünde duruyormus araba, ilk deneme sürü$ünde daha lüx bir arabaya carpacakmi$ neredeysee, aracin sahibi cikmi$ arabadan Allah sizin belanizi versin demi$ o sinirlerr ( Allah korusun ) Tabii ablamda o gün bugündür ödlek tavuuk gibi korkuyor binmeye. dün konu$tum, birkac gün direksiyon dersi alacam dedi, ehliyeti aldi yillar evvel ama araba kullanmadi hic..

Bal ve karabiberi dün yine yuttum, isitiyor insanin icini sanki bir süreligine ama zencefil yok evde, bugün cikacam birazdan disariya, unutmazsam alayimm.. öksürügüm dün az daha iyiydi ama antibiyotik almama ragmen bogazim hala aciyor, iyilesmedii..dün dayanamadim saclarimi boyadim ve evi toparladim, hala yapilacak i$ler var ama bir arkadas spor salonu dönü$ü ugrayip kahveni icecem dedi, gel dedim bende, o gelene kadar banyoyu temizledim, birde süpürdüm ortaligi yalandan. hala cok i$ var, bugün ve yarin tamamlarim kalanlari.. gece iki makine camasir yikadim.bugünde havlulari yikarim belki..

son zamanlarda yazdiklarindan abartili yemiyorsunki canimmm, bencede +1 regl dendir. bende de dün ödem vardii, tartilmadim ama $i$ligi hissedebiliyorum, saniyorum mercimek corbasi yapti bende ödemii.. cünkü yaptigim günden beridir sabah öglen aksam mercimek corbasi ictim diyebilirim.. hem aci hemde sicak oldugundan bogazima iyi geliyordu, ba$ka bisey yemek istemedim ama oda bol limonlu ictigim halde ödem yapti, ekmek felan zaten kullanmiyorum biliyorsun..bugün balik ve brokoli yerim saniyorum.
$imdi bir Türk kahvesi yaptim iciyorum, sonra son kalan bir kase corbayida icip hazirlanirimm, biraz cikayim cok bunaldimmm. bu iki gündür üzerimde bir duygusallik varr, durduk yere oturup agliyorumm.. acaba benim regl erken mi gelecek neee, yada yildizlarin i$idir belkide evde de bir$ey kalmadi, ali$veris yapmaliyim..

ayyy kizzzzz dün daha canim makarna cektiiii, cok uzun zaman oldu makarna yemeyeliii bacimmmmmm, afiyet olsunnnn senin tatarrr :18:
ben yarim kilo kiymayi az tereyagi ve biber salcasiyla kavurup üzerine tuz, karabiber ve pul biber ekliyorum.. sonra haslanmi$ makarnanin icine kavrulan kiymayi karistiriyorum.. üzerine sarimsakli yogurt gezdirip yiyordummmmmmmm. manti gibi oluyor tadiii.. dün bir canim istedikiii sormaaa. ama artik eve sakincali olan hicbirseyi almadigim icin yapip yeme imkanimda olmuyor canimin istediklerini

Oglu$ nasil ayy, hic sesi solugu cikmiyor son günlerde
2,5 ay sonra hava iliyacak artik yava$ yava$ bacimmmmm, bu 2,5 ayi cok iyi degerlendirelimmmm.. cok zor kilo verdigim icin cok büyük hedef koyamiyorum önüme ama 1 Nisana kilo bildirimi yapalim ömrümüz vefa edersee.. benim 1 Nisandaki hedefim 60 kilo ve seninde hedefin bu olsun muu ki ? cok rahat verebilirizz kizzz, daha 2 ay 20 gün varr.. azcik yirtalim kendimiziii.. ba$la evdeki CD lerden calismayaaa, biraz üstüne dü$sen ne güzel veriyosun ma$allah senn..
Neysee, bu konudaki onayini bekliyorum bacimmm.. sonra bunu bir konusalimm mutlaka..
cok güzel bir haftasonu diliyorum oglu$un ve e$inle bacimmm, kocamaaaaaaaaaaaannnnnnnn

anaaammm Sedef kız destan döktürmüşün yine.

valla ablana Allah kolaylık versin. gelecekteki kendi halimi gördüm. kışın araba işini erteledik ama bahara doğru eşim yine tutturur araba kullan diye. geçen kar yağdığında okulda mahsur kalınca taksi bulamamaktan ben de dedim keşke araba kullanabilseydim diye.

seni de Allah korumuş. iyi niyetinin mükafatını vermiş.
bir keresinde ufacık bir kaza atlatmıştık. hızlı bile değildik ama öyle bir ses çıkıyor ki ve sarsılıyor ki insan çarpınca. Allah korusun ablanı da seni de ilerde beni de ve tüm araba kullananları :) kazasız belasız yolculuklar dilerim. (ay bu neydi şimdi, başlayınca gerisi geldi )

sabah oğluşu okula bıraktıktan sonra çok kararsız kaldım avm ye gidip gitmemekte. sonra eve dönüp kahvaltı yapmak en iyisi dedim.

kahvaltı sonrası yine kararsızlık yaşadım ama sonunda çıkabildim evden. 5 dk otobüs bekledim ve hemen geldi otobüs ama 5 durak sonra arıza yaptı yaklaşık 40 dk diğer otobüsü bekledik. otobüste 6 kadın kaldık. 2 tanesi duaya gidiyor, 2 tanesi güne, ben avm ye, diğerini bilmiyoruz.
kadınlardan biri dedi ki günü burda yapalım bari 6 kadınız en nihayetinden diğer otobüs geldi bindik. her durakta binen yolcular şoföre veryansın ettiler 1 saattir bekliyoruz diye. bizim güne giden bayanlar da onlara açıklama yaptılar. (otobüs gerçekten bozuldu, biz bozulan otobüsteydik diye)

evden 12:45 de çıktım. saat 14:00 suları avm ye ulaşabildim. o kadar saatte yalovaya giderdim beyaa

kendime bişey beğenemeyip eşime 3 parça aldım. süveter ve kazak olmadı üzerine. yeleğe de ben el koydum :))) o da dar gibiydi çünkü.
yani boşuna gittim geldim. yine bana yol göründü avm ye. değiştirmeye gidecem.

ayy ben hiç bişey beğenemiyorum yaa. aaaaaaaaa ama çorap aldım kendime. kıza diyorum ki 4 beden olsun. o da siz 4 beden göstermiyorsunuz bi bakayım. ben de döndüm totomu kaldırdım kabanımı :) kız baktı aaa size 3 olur. o da boydan dolayı 3 :)
ayy bir sevindirik oldum. :111:

sonra okula dönüp oğluşu alıp eve döndüm.
akşam yemeği olarak dolapta az kalmış yarım yemekleri ve kahvaltılık yedik. oğluşa azcık mantı kalmıştı onu yaptım ama.

aslında az yemiyorum son günlerde. çünkü kek yapmıştım oğluşla eşime (eşim sade seviyor diye tepsinin yarısı sade , yarısı da oğluşa kakaolu)
ondan yedim bu hafta. eşim taze ekmek almıştı köfte ekmek yedim o akşam. normalde ekmek yemiyordum akşamları. ama reglden herhalde iştahım çok açık. marmelat, bal, tahin pekmez götürüyorum. bi de hareketsiz kaldım iyice bu hafta. okul da 2 gün tatil olunca. işteeee beni bunlar mahvetti

oğluş yanımda bekliyor uyutulmak için. elinde oyuncağı. smiler lara konsantre olmuş. az önce bi tanesini gösterip dedi ki "bana bakıyor baksana" bu smiler'ı sevmiş o da .anasının oğlu

oğluşu uyutup da geleyim.
nisana 60 kilo ??? olur mu???? ayyy bilemiyom. hooopppp kaçtım ben

Günlerinnn en aydini bizlerin olsun bacimmmm

Kizz ben senin o oglusunu citir citir yerimmm yaaaa, ne tatliiii, bana bakiyor diyorrr demekkk

Araba sürerken panik yapmazsan azicikta dikkatli oldunmu okadar zor bir durum degil ama ben 2005 yilindan beridir aktif sürücü oldugum halde ve sehirler arasi bile yeri geldiginde gidip gelmeme ragmen hala bile korkarim.sevmiyorum araba sürmeyii, gecen ki$ bu zamanlar ufak bir kaza yaptim, kav$ak girisinde öndeki arabaya dokundurdumm, bir ton i$..... eksi 20 derecede polisi bekledik, unutmiyorum cünkü ayaklarimi hissetmemeye ba$lamistim. tek kayda gecen kazam buydu ama cok defalar kaza atlattimmmm, mesela 1 kere otobana ters yönden girdim, bir kerede cevre yolunaaa, kabus gibiydii Allah cümlemize göstermesin canim kaza belaaaaa.. burda kullanmak cok kolay ama Türkiyede ben sürememm arabaaaaaa, hele izmirin trafigini bir görsennnnnnnn, benim ablamda ödlektir, dünya kadar para verip araba almi$lar ama saniyorumkiii ablam onu kullanmaya ba$layana kadar araba durdugu yerde eskirrr

ayyy otobüs maceraniz hakkaten gün gibi olmu$ :-D neyi merak ettim biliyormusun? onca insanin nereye gittigini ögrenipte bir tanesinin gizemli takilmasi kafamda merak uyandirdii acaba nereye gidiyordu :44:

Nisan ayina 60 kiloyla girelimde bacimmmmm ozaman herseyi begenirizzz kizzz, cilllop gibi oluruz Vallaa, az bisey gayret etsek yeter bacimmm.. buarada esine aldiklarin ve esine diye alipta sahip ciktiklarin hayirli olsun bacim

Ben sana hep diyorum abartiyorsunnn diyeeeeeeeee, bak tezgahtarlar bile beni dogruluyorrr, sen kendi bedenini bilmiyorsun, oldugundan büyük beden giyinmekte insani hantal gösterir bacimmm.. magazaya girdigindee bedenini göstermesini tezgahtara birak kizzz..

Gel $u kilo verme i$ini yaza kadar bitirelimmmm, millet 100 küsür kilolardan zayifliyorr ayyy, ayip bize bir 10-15 kilo icin pazarliga oturuyoruzz

öksürük hafifledi ama bogazim hic iyi degil bacim halaa, iltihap devam ediyor, penicilini ictim bittii ve hala gecmemesi ilginc yaaaa :-((
uyandim kahvemi iciyorum, sonra biseyler atistirip market alisverisine gidecem, arkadasim gelecek bu aksam 18.00 gibi, bende kalacak haftasonu. mercimek corbasi yapacam ve de makarna kiymali ve sarimsakli yogurt soslu.. canim cok istedi son birkac gündür, arkadasimin gelme bahanesiyle az bisey yapayim baree.. tabii evde makarna yokkkkk, biliyorsun sakincali yiyecekleri sokmuyorum. eksikleri tamamlamak icin markete gitmeliyim , cikmi$kende eczaneyede ugrayayim doktor recetesi olmadan ne verebilecek bakalim..
gerci gelecek olan arkadasimda bogaza sIkILan bir sprey varmis, onu getirecek, bende limonlu ilik su iciyorum dünden beri mikrobu öldürüyormus diye okudum ve tuzlu suyla gargara yapiyorum,,kurtulamadim gittiii yaaaa offf

bu aksam gelecek olan arkadasim geldiginde mutlaka 1 saatlik yürüyüslere gidiyoruzz, hatta bazen hizimizi alamayipp eve gelip dinlendikten sonra birdaha ayni turu yapmak icin cikiyoruz, cok gülüyoruz ama biraradaykenn, keyifli geciyor. bizim kizlarla birlikteyken ya$asin özgürlük diyoruzdaaa, bilemiyorum özgürlükmü güzel yoksa bir hayat arkadasinin olmasimi ?
Saniyorum her ikisininde uzun süreli olani sIkIyorr

kalkip hazirlanayimdaa alisveris isini ortadan kaldirayimm baree biran evvel, sonrada arkadasim gelmeden ortaligi azicik toparlamaliyimm,, offf pufffffffffffff cok i$ var cokkk

umarim cok keyiflii bir hafta sonu gecirirsiniz canimmm ailecee,kocamaaaannnnn öpüyorum senide oglu$unudaa

merhaba bebişim,
boğazın iyileşmemiş hala. geçmiş olsun, sprey de iyi gelir. nokta atışı yapıyorsun direkt bademciklere, rahatlatıyor.
anlaşabildiğin, güvendiğin kafa dengi arkadaşının olması çok güzel. benim arkadaşlarım hep işyerindeymiş. çok uzak kaldım onlardan.
pek bir alıştık evde yalnız kafa dinlemeye eşimle. zaten çalışırken hep yorgun olurduk, çocuk olduktan sonra da bahanemiz arttı.
geçen yıl bitmeden bi arkadaşa söz vermiştik bebek görmeye gidecektik (gerçi hst.ye gitmiştik doğumunda, sonra gidemeyiz diye garantilemiştik)
hala gidemedik kızın evine, bebişi 1 yaşını doldurdu bile
üst katımıza yeni komşu taşındı ona da daha uğrayamadık. gerçi yerleşsinler hele bir dedik ama 1 ayı geçti :)

bugün pek bişey yapmadık. sabah 09:00 da uyandık kahvaltımızı standart yaptık. ekmek dışında. eşim ruşeymli ekmek almış ama bence çavdar daha güzel. öğlen buzlukta son kalan su böreklerini yedik. akşama da düdüklüde tavuk budu haşladım. kocaman bir tabak da salata yaptım onu yedik. erken bir saatte yani 17:00 gibi. sonra ben naptım duramadım. içim içimi kemirdi. kek yapıp muzlu yaş pastaya çevireektim ki yumurta bitmiş evde.
2. kez karşı markete gidip( daha önce de gitmiştim, önce kuaförde kaşlarımı aldırıp) yumurta ve kakaolu pasta tabanı alıp gelip bi güzel tiramisu yaptım. ve 2 dilim yedim 21:00 da . pişmanlıktan üstüne 3 koca kupa zencefilli yeşilçay içtim.

oğluş dün gece yatağı suladı. 2 gün önce de sulamıştı. benim çamaşırım biter mi, habire çarşaf yıka, çarşaf değiştir. off.
2 tane alta katlayıp çarşaf koyuyorum üste havlu lastikli çarşaf onun üstüne nevresimin çarşafı.
ama yine de teee yatağa geçirmiş çişini aslan oğlum ama hep eşimin yüzünden. bizim oğlan geceleri altına yapmıyor diye övünmüş arkadaşına

su geçirmez alez almam lazım. muşamba gibi diye almıyordum ama şart oldu.

bu ara Avrupa Avrupa dizisini izliyorum internetten. benim için sadece başlangıç kısmını izlesene bi ara. bayılırsın Ebru Cündübeyoğlu ile Zuhal Topal ın danslarına :))))

gelelim şu kilo hedefimize. yarın ben şu dolaptaki tiramisuyu halledince pzts günü vicdan azabından sanırım başlarım diyete.
evde çok oturmaktan (hastalık+hava muhalefeti) oldu bunlar. gezeyim tozayım avm lerde hazır indirimler başlamışken, eritirim inşallah

marketten bitki çayları almayı unutma bu arada (ıhlamur, adaçayı, rezene, papatya )
ben de öptüm canım, kendine daha iyi bak bakem

Sedefcim nasıl oldun? daha iyisindir inşallah.

gece geç yatınca bi de bugün pazar olunca geç kalktık. 12:00 de kahvaltıya oturduk :)
öğle yemeğinde domatesli spagetti yedim
akşam yemeği niyetine :)
bi dilim de tiramisu yedim. 3 dilim de alt kata götürdüm. tabakları vardı bende.

evi süpürdüm banyoyu ovdum. sonra duş aldım. bugün yaptığım en ağır işler bunlar

şimdi de oğluş babasıyla banyo yapıyor yani oyun oynuyorlar küvette oyun yoksa zaten yıkanmak hiç istemiyor kerata.

ben de artık kendime çeki düzen vereyim istiyorum. kendime yeni bir ben lazım
şu internet alışveriş sitelerinde güzel güzel şeyler görüyorum uygun fiyata ama L veya XL bedenleri yok.
ben mecbur muyum buna uleeennnnn diye isyeaaaann edesim geliyor kilolarıma.

ay dur oğluş ağlıyor gidip dikkat dağıtayım. galiba saçını yıkıyor babası.

Selam bacimmm, nasilsinn ?
cok $ükürkii bugün bogazim cok daha iyii, bogaz fis fissini kullaniyorum dün aksamdan beridir.. bol sivi aliyorum. iyi geldi $ükür ama tamamen gecmedi tabiki hala.
Dün aksam yemegi yedik, kahveleri ictik, sonra yürüyüse ciktik, tam 1 saat yürüdük döndük, sonra yine ciktik 1 saat yürüdük geldik.. sabah simit alip güzel bir kahvalti yaptik ama sabaha kadarda hic uyumadik. sabah 09.00 civariydi uyudugumda. öglende 14.00 de kalktim tabii ama cok uykum var halaaa.. arkadasim gitti 1 saat kadar önce. bende bugün erkenden yatacam. sabah 06.30 da kalkmam lazim, bir isim var halledip dönmeliyim.umarim uizun sürmez ve bir aksilikte cikmadan halledebilirim..

Ellerine saglik canim benim, tiramisulari yapmi$sinnn, afiyet olsun ama bu son olsunnnnnnnnnnnnn :125: bencede bize yeni birer biz lazimmmmmm, bahara cok var ama zaman cabuk geciyorrr, iyi degerlendirelim lütfen, hem birbirimizide motive etmi$ oluruz. gaza gelelim gazaaaa

yarin sabah ciktigimda bir saat süren yolu yine yürüyüp dönecem eve, öyle plan yaptim.. spor salonuna gidersem terlerim sogur felan diye bir iki gün daha disarida yürüyü$le idare edeyimde, tam iyi hissettigimde ba$licam maratona in$allahhh.

ellerine saglik evide temizlemi$sinnn, dün arkadasim gelecek diye bende temizledim ak pak ettimm heryerii güle güle kirletelimm bacimmm )
bu yaza 36 beden girecegizzz in$allahhh bacimmmmmmm, o gördügün uygun fiyata $Ik kiyafetleridee cayir cayirrr alacann ve giyecennn.. yeterki isteyelimmm kizzzz.. ayyy yine gaza geldimmmmmmmmmmmm.. cok uykum olmasa cikip yürüyüp gelecemm bu gazlaa

merhaba Sedefcim, nasılsın?

inşallah daha iyisindir ve işlerini de halletmişsindir.

ben dün gece pek uyuyamadım. oğluş nedense su gibi terledi. sürekli onu değiştir, ört, kontrol et derken sabah oldu.
okula bıraktıktan sonra direkt eve gelip yattım. ama doğru düzgün uyuyamadım yine. güya telefonu sessize alıp saatini kurdum.
ama titreşimi kaldırmamışım arayanlara hep uyandım. 40 dk anca uyumuşumdur.

12:15 de uyanıp direkt kahvaltımı yaptım. az oturup 1 bölüm Avrupa Avrupa izledim kahvaltı esnasında. sonra bi gayret atıp kendimi dışarı geçen gün eşime aldığım ve küçük gelen kazakları değiştirmeye gittim. Allah tan bu kez çok beklemeden ve yolda arıza yapmadan gidebildim avm ye. gitmişken oğluşa da bir kaç parça bişey aldım. 1 saat içinde halledip döndüm okula, oğluşu almaya. önce markete girip yeşillik aldım.

akşam yemeği olarak patates salatası yapıcam. +1,5 kilo yu görünce tartıda. 68,5 iken 70 oluvermişim. bugün reglimin sonu bi de üstelik.

belki bu akşam twister de dönmeye başlarım yanlarım göbeğim erisin diye.
düdüklüde patates haşlıyorum ilk defa. bakalım püre olmadan olacak mı :))

sen neler yaptın?

Selam canimm, Allah a $ükürler olsun bugün cok daha iyiyimmm..bogazima hem bircok takviye yaptim, balli sütler, gargaralar, limonlu su ictim, tuzlu suyla gargara ve papatya cayi... bol su ictim.. internette ne bulduysam bogaz iltihabina dogal cözümlerle ilgili, evde olanlari uyguladim elimden geldiginde.. birde sagolsun arkadasimin getirdigi fis fisida kullaniyorum cumartesiden beridir.. tamamen iyilesmedi ama cok daha iyi..

Oglusunun terlemesi insallah soguk alginligi belirtisi degildir bacimmmm, amannnn dikkattt.. biliyorum ilac icmediigini yaaa hasta olacak diye korkuyorum
bugün ayni $ey ba$ima geldi inankiiii bu uyku davasiylaa, hafta sonundan kalma uykusuzluk vardi, bugünde cok erken kalktim resmi kurumdaki i$imi halletmek icin, yine az uyudum.. eve gelince yatayim dedim mesaj mesaj üstüne ama hep ayni arkadastannn.. en sonunda ben daha uykuya dalali 30 dakika olmadan uyandim, uyuyamadim daha sinirimdenn

Avrupa avrupanin ba$lama müzigini ve dansini izledimm, hakkaten cok eglencelii ama nedendir bilmem dizilere karsi motivasyonumu yitirdim, izledigim dizileri bile düzensiz takip eder oldum avrupa avrupayida daha hic izlemedim zaten bugüne kadar.. ama senin dram filimleri yerine neseli dizileri ve neseli müzikleri tercih etmene bayiliyorum.. hayatlarimizda zaten yeterinde drama var bacimmmmm dimi ama ben ne yazikki burcumunda etkisiyle hüznü, hüzünlü $arkilari, duygusal icerikli filmleri ve herzaman imkansiza yakin olani seyiyorum galiba hayatimda :44:

patates salatasini okadar cok severimmmkiii, onu yapacaksin bol sumakli, limonlu ve oturup catallicannnnnnnnnnn :18: benim yerimede 4-5 catal ye bacimmmmmmm ;-/

kesinlikleee artik ba$la Gülcümmmmm.. eskiden 70 kiloyken hesaba almadim ufak oynamalari, arkadaslarimla o dönem cok sIk görü$tük, gidip gelmelerde ikramlar felan bir baktimki o ki$ 75 oldumm ve 2 sene boyuncada verememistimmmm bir türlüü o hesaba almadigim artisii..
Hemen ba$laa lütfen ba$laaa, oturmasin o 1,5 kilo.. cok kolay zayifliyorsun, aslinda okadar avantajlisinkiiiiii, keske bende kolay zayiflayabilsemmm ama ne yazikkiii cok caba harcayim kaplumbaga hiziyla ilerliyorum

GELELiM BANA VE BUGÜNÜME ))

sabah 06.30 da kalktim,, bir fincan kahve yaptim, hazirlanirken yudumladim.. sonra bir tane muz yedim eve ne zaman dönebilecegimi bilemedigim icin, i$im uzarsa acliktan ba$im agrimasin baree dedim.
gidip hemen halledip döndün, uzun sürmedi i$im.. yürüdügüm yol git-gel 15 dakika sürdü.. aslinda dönü$te eve gelmeden yürüyü$ümü yapipta dönmeyi planlami$tim ama kar yagiyordu diye vazgectim.
eve geldigimde büyük bir tabak mercimek corbasina yarim limon sIkIP ka$ikladim.. öyle uykusuzdumkiii, azicik uyuyayim dedim, gittik yatak odasina zar zor daldimm, sonra mesaj geldi bir arkadasimdan birkac kere üst üsteee, daha yarim saat uyuyamadan sinirle kalktimmmm

pencereden baktim kar durmu$, hic ü$enmedim hemen giyinip cikip gittim 1 saat yürüyüp geldimm..

eve dönüncede 1 fincan kahve ve bir fincanda bitki cayi yaptim, bolca su ictimmm.. bogazim rahatsizlandigindan beridir suyumuda kaloriferin üzerine koyup ilitiyorum icmeden öncee

ayyy sana ne dicemm yaaaaa, birazcik igrenc olacak ama idrarimda son birkac haftadir her seferinde yag görünümü var. dün arkadasa sordum, o da yag yaktiginda idrar yoluyla atiliyormus, sen yag yakmaya ba$ladigin icindir o dedi.. bir sevindimkii sormaaa.. birazdan internetten de bir ara$tirayim aslini astarini bakalim dogrumu diye

bugün yediklerimm : 1 tane muz, 5 tane badem , büyük bir tabak mercimek corbasi,, 2 tane tek lokmalik browni ( arkadasim hafta sonu bende kaldigi icin almistim, yoksa eve hayatta almiyorum böyle sakincali $eyleri artik )

aksam yemegimi henüz yemedim ama saniyorum limonlu ton baligi yicem, birde belki sarimsak,limon ve zeytinyagli börülce yerim yaninda.. 1 bardak kefir ve bir bardakta balli süt icecem ilerleyen saatlerde..
canimin isteyecegini ve migdemde yer kalacagini sanmiyorum ama olurda yiyecek yerim kalirsa nar yerim belki..

bugün disaridaki yürüyü$üm toplam 1 saat 15 dakika.. eger üsenmezsem belki gec vakit yine cikar yürür gelirim.. gerci pek sanmiyorum cünkü yorgun hissediyorum birazcik

i$tee böyle bacim günümün özetii.. sen naaptin ba$layabildinmi bugün twister yapmaya ?

bacccciiimmmmmmmmmm nerdesinnn kizzzzzzz ?

8 saat uykumu aldim kalktimmmm ama defalarca uyandim belimin agrisindann, regl yakla$tigi icin saniyorum agridi. uyandim sütlü kahvemi ictim, suyumu ictim, henüz sadece 10-12 tane kuru üzüm yedim, kahvalti yapmadim.
birazdan kalkip 2 sivri biber, 2 domates, 2 yumurta ve 2 dilim light peynirler menemenimi yapar yerim,, bolcada aci pul biber ekliyorum, azicik karabiber ve tuzda tabiki.. onu yapip yedigim gün acayip kuvvet veriyor bana haftada 3-4 gün yemeye calisiyorum..

Arkadasim aradi az önce yine, spor salonuna gidelim diye, ben yine gidemeyecegimi söyledim, cünkü dün hava cok soguktu ve ben disarida yürüdüm aksam yine bogazim $i$tii. salonda terleyip sogursam daha beter olurum dedim kiza.. bi iyile$seydim yaaa offfffff

eskiden gittigim koro üyeleri yarin icin fasila gidelim bir organizasyon yapta dediler.. pek canim istemiyor, kaytarabilirsem gitmicem.
bugünde cikip yüricem eger yagmur ve yogun kar olmazsaaa ve sirf bu yüzden iyilesemeyip tüm ki$i böyle gecirecem saniyorum
saniyorum ay basinda i$e baslicam canim, hangi saatler arasinda ve kac saat calisacagim henüz belli degil, zaten haftaya bir iki günlük bir egitime gidecekmi$im.. bakalim artik, hayirlisini diliyorum.. kafami karistiran tek nokta $irket sahibi benim eski erkek arkadasim ve hala gözü var bendee.. acik acik konustum gerci kendisiyle, sadece arkadasiz dedim ama insalllahhh sözünde durur ve beklentiye girmezz..aslinda bu aybasindaki i$ garanti oldugu halde i$te bu yüzden hala kesin konusamiyorum i$e girdim diye anliyormusun $imdii.. hatta etrafimdaki insanlara bile söyleyemiyorum :18: gerci onun ofisi bamba$ka yerde benim calisacagim yer ba$ka yerde, yani sürekli dip dipe calismicazz,hatta yüzünü bile kendi cikip cikip gelmezse eger görmicemm , bu yüzden kabul ettim zaten
kadin olmak cok güzelll ama bazende zor, cok cokkk zorrrrrrrr..

Sen nerelerdesinn baciimmmm

YiNEEEE BENNNNNNN

ayy cok sIkILdim bugün, disarilar cok soguk, kar yagiyor zaman zamanda.. spor yapamadim bugün korkumdan, bogazim borsa gibi bir iniyor bir cikiyorrr

Dizi actim izliyorum, benim icin üzülme diye bir dizi var ATV de, fena sayilmaz.. yaptim bir Türk kahvesii, kapattim falimidaa
aslinda bu saatte icmem ama sIkINtidan napacagimi $a$irdimm

bugün spor yok ne yazikkii..
bütün gün yediklerimide eksiksiz olarak yazayim baree..

sabah 10-12 tane kuru üzüm,
son kalan büyük bir tabak mercimek corbasina yarim limon sIKIp ve bolca aci pul biber ekleyip ka$ikladim
1 tane kuru incir
1 fincan balli light süt
1 tabak börülceye 3-4 kasik yogurt, zeytin yagi ve yarim limon sIkIP yedim aksam yemegi niyetine
1 tane Nar
1 bardak kefir
5 tane badem

Buarada, yapip yemeyi planladigim menemeni yapmadim, hem ü$endim hemde i$tahim yoktu bugün canim istemedi..bütün bu yediklerimide vitamin olsun diye gidip gelip zorladimda kendimi öyle yeyip ictimm..

amannn cok sIkILdim nedense bugün evde yahuuuu, nerelerdesinnnnnnnnnn bacimmmmmmmmmmmmmm

aağğğğhhhh bacaklarımmmm

selam Sedefcim, bugün oğluşu bırakıp eve dönüp kalvaltımı yapıp evden çıktım. çıkış o çıkış
Heykel'e gittim. Zafer Plaza da ykm de indirim varmış meğer, ayın 15'inde %50 indirim.
kendime bişey alamadım beğenip ama alez aldım 2 tane. denk geldi valla.
bi de mother care'den oğluşa penyeler aldım. orda da ayın ortasında %50 indirim vardı.
onlar da iyi denk geldi. çünkü ben oğluşa baskılı penye almıyorum. düz veya kumaş/ip desenli olanlardan alıyorum. tam da onlardan vardı orda. çok da güzel indirime girmişti.

yani bu ara kendime diye çıkıp oğluşa ve eşime alıp dönüyorum. eşim bi de pantolon siparişi verdi. yarın da ona bakıcam.

avm sonrası direkt okula döndüm tabi önce okul yakınındaki marketten bişeyler aldım. eve uğramaya vakit kalmadı. oğluşu kapıp eve attım kendimi :) oturmadan hemen yemeğe giriştim.
mantar sote, kıymalı şehriye çorbası biraz da brokoli haşladım. buzluktan haşlanmış buğday, nohut, yeşil mercimek de indirmiştim.
ama ben çorba ve brokoli ile karnımı doyurdum.

sonra eşim geldi. o da yemeğini yedikten sonra tekrar avm ye gittik. çünkü yarın okulda oğluşun masal kahramanı kostümü giymesi gerekiyormuş. unutmuşum ben onu. nerden alacağımızı da bilmiyoruz. oyuncakçı da kovboy şapka, rozet ve fulardan oluşan bir set bulduk daha doğrusu korsan olanı beğenmedi oğluş, kovboyu seçti. inşallah yarın bir huysuzluk çıkarmaz. bizim oğluş çok başına buyruk, kural mural tanımıyor. takmam der taktıramazlar okulda.

çok ayakta kaldım. elimde ağır poşetlerle yürüdüm vs. çok yorulmuşum. eşim ısrar etti hadi gidip alalım diye kostüm zımbırtısını.
yoksa ben evden bişeyler uyduralım diycektim

eve gelince Türk kahvesi, çay faslı, bulaşık, oğluşu uyutma faslı derken anca gelebildim buraya.

sen de dinlenmişsin bugün. aferin sana. gerçekten dinlenmeden temelli gitmiyor hastalık.

yeni işin hayırlı olsun diyim şimdiden. diğer meseleyi çok takma kafana. sen sert durunca zaten o kişi yaklaşamaz. baktın olmuyor başka iş mi yok sana. onu vakti gelince düşünürsün şimdiden canını sIkma bebişim.

maşallah ne güzel besleniyorsun canım yaa. hiç aşırı zararlı bişey yok. ben bugün canım çekti bal kabağı aldım. pişirdim ama yemedim geç oldu diye (aklımı seveyim aklımı )

ayyy bacaklarım nasıl ağrıyor. sanki folklora gidip tepinmişim gibi.

neyse ben kaçar, gider yatarım, öptüm bebişim inşallah uyuyabilirim bu ağrıyla.

selam canimmm benimmm, nasilsinn?

senin oglu$un kostümlü halini merak ettimmmm, tutup issiracaksinnnnnnnn
Annelik böyle birsey galiba bacimmm, anac ruhlu arkadasim benimmm, kendine diye gidip oglu$a ve kocaya alip alip dönüyosunn.. alma zaten kendine bacimmmm, baharda hem belki 1 beden kücüklerini alma firsatin olur, hemde bahar indiriminden faydalanirsin.. bir ta$ta 2 ku$

Dün yormu$sun kendiiiiniiii, hic üzülemedimmmmmmmmm, hattaa cok sevindimmm..birde üstüne dikkatli yemi$sinnn, süpersin bacimmm. gaza gelmek lazimmm, yilbasindan konusuyorduk daha dün gibi ve ilk yarisi geride bile kalmi$$$, yani zaman jet hiziyla akiyor.. bir ucuntan tekrar tutmaya ba$lamana ve toparlanmana cok sevindim..

evet kontrollü besleniyorum cünkü haftalardir alisverisime cok dikkat ediyorum birde kafaya gercekten koydumm, yazin bu i$ bitmi$ olacak artik.. kiz birde ali$tim zaten böyle saglikli beslenmeye, arada bir canim istiyor tabikide ama sürekli disari ciktigim icin son zamanlarda yiyorum azicik ucundan disarida canimin cektiklerini..

Mesela bugün aksam 7-8 gibi fasila gidecez arkadaslarla.. hemen yeme icme programimi yaptim.. uyandigimdan beridir ufak tefek bakimlarimi yaptim, yaparkende 1 fincan light sütlü kahvemi ictim.. simdi limonlu balli papatya cayi iciyorum.. sonra benim 2 domates, 2 dilim eriyen light peynir, 2 sivri biber ve 2 yumurtali me$hur menemenimden yapip yicem.. o beni aksama kadar dinc tutar, daha sonra du$umu yaparim.. fasilda da köfte söylerim yaninda salatayla, hem kirmizi et yemi$ olurum hemde dengeli beslenmi$ olurum diye di$ari bile ciksam planli hareket ediyorum gidecegim yere göre )) tabiki yemegimi söyledigimde yaninda gelen patates, pilav ve ekmek gibi seyleri tüketmiyorum... diyorum yaaa bacimmmmmmmmmm ba$kasi benim yerimde olsaaa dal gibi olurduuuu, ben milim milimmm ilerliyorumm bu yolda ne yazikkiii

ama 1 gramda veremesem caymadan devam edecemmm, cünkü ablamda iki cocuktan sonra yeri geldi 2-3 ay kilo veremedi ama vazgecmeden devam ettiii, kilolarindan kurtulmasi 1 yili bulduuu, hemde onun benim kadar fazla kilosu yoktu.. CAYMAK YOK YOLA DEVAMMM BACIIIMMMMMM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…