ayyy kiyamammmmmmmmmmm, gülerek anlattigina göre biseyin yok neysekiii bacimmm. gecmi$ olsun.. en sevmedigim $ey kar sonrasi insanlarin verdigi mücadeleeee..evinin önünü kardar arindiranlarmi dersin o sogukta,kayipta canagi kirmamak icin kaplumbaga hiziyla mücadele edenlermi dersinnnn, araba tam bir eziyet heleee, o sogukta karini buzunu kazirken parmaklarin kullanilmayacak hale gelirr, sonrada 20 dakikalik yol sana uzar haa uzarrrr.. birkac sefer karda cok ciddi kaza atlattim, bir keresinde zincirleme kaza olmasin diye direksiyonu aniyen kirip kaldirima ciktim, duvara toslamayi göze almi$tim anlayacagin ve bu kacinilmazdii amaaaaa iyi niyetli dü$ününce Rabbimde bana merhamet etti galiba.. cünkü eger kirmasaydim direksiyonu kesinlikle bir tek benim araba degil birkac araba zincirleme girecekti birbirine ve bisürü maddi hasar olusacaktii, o anda aniden bir tek bana olsun olacaksa diye düsünüp kirdim hemen direksiyonuu ve nasil durduguna $a$tim kaldimmm..Allah hepimizi korusunnnn......
Buarada araba demi$ken ablam almi$ bir araba, daha dogrusu eni$tem ablama almi$.Eni$tem firmanin kendine verdigi arabayi kullaniyor. ablaminda iki tane cocugu var, 1 taneyken elinden tutup heryere gidiyordu ama iki tane cok zor gercekten. Almi$ almasinadaaa, 1 haftadir kapinin önünde duruyormus araba, ilk deneme sürü$ünde daha lüx bir arabaya carpacakmi$ neredeysee, aracin sahibi cikmi$ arabadan Allah sizin belanizi versin demi$ o sinirlerr ( Allah korusun )
Tabii ablamda o gün bugündür ödlek tavuuk gibi korkuyor binmeye. dün konu$tum, birkac gün direksiyon dersi alacam dedi, ehliyeti aldi yillar evvel ama araba kullanmadi hic..
Bal ve karabiberi dün yine yuttum, isitiyor insanin icini sanki bir süreligine ama zencefil yok evde, bugün cikacam birazdan disariya, unutmazsam alayimm.. öksürügüm dün az daha iyiydi ama antibiyotik almama ragmen bogazim hala aciyor, iyilesmedii..dün dayanamadim saclarimi boyadim ve evi toparladim, hala yapilacak i$ler var ama bir arkadas spor salonu dönü$ü ugrayip kahveni icecem dedi, gel dedim bende, o gelene kadar banyoyu temizledim, birde süpürdüm ortaligi yalandan. hala cok i$ var, bugün ve yarin tamamlarim kalanlari.. gece iki makine camasir yikadim.bugünde havlulari yikarim belki..
son zamanlarda yazdiklarindan abartili yemiyorsunki canimmm, bencede +1 regl dendir. bende de dün ödem vardii, tartilmadim ama $i$ligi hissedebiliyorum, saniyorum mercimek corbasi yapti bende ödemii.. cünkü yaptigim günden beridir sabah öglen aksam mercimek corbasi ictim diyebilirim.. hem aci hemde sicak oldugundan bogazima iyi geliyordu, ba$ka bisey yemek istemedim ama oda bol limonlu ictigim halde ödem yapti, ekmek felan zaten kullanmiyorum biliyorsun..bugün balik ve brokoli yerim saniyorum.
$imdi bir Türk kahvesi yaptim iciyorum, sonra son kalan bir kase corbayida icip hazirlanirimm, biraz cikayim cok bunaldimmm. bu iki gündür üzerimde bir duygusallik varr, durduk yere oturup agliyorumm.. acaba benim regl erken mi gelecek neee, yada yildizlarin i$idir belkide
evde de bir$ey kalmadi, ali$veris yapmaliyim..
ayyy kizzzzz dün daha canim makarna cektiiii, cok uzun zaman oldu makarna yemeyeliii bacimmmmmm, afiyet olsunnnn senin tatarrr :18:
ben yarim kilo kiymayi az tereyagi ve biber salcasiyla kavurup üzerine tuz, karabiber ve pul biber ekliyorum.. sonra haslanmi$ makarnanin icine kavrulan kiymayi karistiriyorum.. üzerine sarimsakli yogurt gezdirip yiyordummmmmmmm. manti gibi oluyor tadiii.. dün bir canim istedikiii sormaaa. ama artik eve sakincali olan hicbirseyi almadigim icin yapip yeme imkanimda olmuyor canimin istediklerini
Oglu$ nasil ayy, hic sesi solugu cikmiyor son günlerde
2,5 ay sonra hava iliyacak artik yava$ yava$ bacimmmmm, bu 2,5 ayi cok iyi degerlendirelimmmm.. cok zor kilo verdigim icin cok büyük hedef koyamiyorum önüme ama 1 Nisana kilo bildirimi yapalim ömrümüz vefa edersee.. benim 1 Nisandaki hedefim 60 kilo ve seninde hedefin bu olsun muu ki ? cok rahat verebilirizz kizzz, daha 2 ay 20 gün varr.. azcik yirtalim kendimiziii.. ba$la evdeki CD lerden calismayaaa, biraz üstüne dü$sen ne güzel veriyosun ma$allah senn..
Neysee, bu konudaki onayini bekliyorum bacimmm.. sonra bunu bir konusalimm mutlaka..
cok güzel bir haftasonu diliyorum oglu$un ve e$inle bacimmm, kocamaaaaaaaaaaaannnnnnnn