May-girls Grubunun Birlikte Zayıflama Deneyimleri

merhaba bebişim,
oğluşu uyutup geldim.

valla dün nasıl yorduysam kendimi gece 02:30 wc ye kalktım hala bacaklarım ağrıyordu.
bugün de evde kahvaltımı yaptıktan sonra yine avm ye gittim. bu kez kendime de 2 parça bişey aldım. tabi oğluşa da aldım seneye kışa giyer.

eşime de göz kararı:) pantolon aldım (çünkü her markada ve kumaşta bedeni değişiyor, bi de takım bedeni ile alt beden farklı vs)
ama küçük geldi yarın gidip bi beden büyüğünü alıcam. (zaten biliyordum böyle olacağını)

hava güzeldi geçen aldığım ince trençkotumsu montu giydim. bi de içime v yaka kazak giyip fular taktım. makyaj yaptım. saçlarım yeni banyo yaptığım için dalgalı idi açık bıraktım. kendimi beğendim bugün :) insan ciciler giyip az bakım yapınca kendini daha mutlu hissediyormuş. unutmuşum bu hissi.:26:

eşime bu şekilde anlattım. o da demez mi zaten babaannemin gardrobundan giyiniyordun diye

birazcık da zayıflasam popodan ve belden tam süper olacak. b fit e de bir uğrayamadım gitti. ama taksi ile önünden geçerken şunu farkettim 2 dükkan yanında künefeci var yaaaaaaa en sevdiğim 2 tatlıdan biri. (diğeri de ekmek kadayıfı) 30 dk eritir sonra 60 dk lık künefe yerim ben oraya yazılırsam

havalar biraz ılıklaştı. yürüyüşlerime geri dönmem lazım. hala 70 in altına düşemedim. regl bitti gitti ama yaaa niye hala düşmedim eski kiloma???

sabah eve otobüsle döndüm. eve gelince biraz ortalıktaki fazlalıkları topladım.. yani kuruyan çamaşırları kaldırdım. bi posta kirli çamaşır yıkadım.
alezleri yıkadım kurudu ama sermeye üşendim yatağa. sonra kahvaltımı 2 haşlanmış yumurta, lor peyniri ve bal sürülmüş 3 dilim ekmekle yaptım. çok acıkıyorum bu ara niye ki ???? sonra avm ye gitmek için evden çıktım bu kez 20 dk otobüs bekledim. süslenirken kaçırdım zahir.
( bu zahir i Avrupa Avrupa dizisinde çok kullanıyorlar da ordan takıldı dilime zahir :) )

oğluşu alıp döndüm eve. mercimek, nohut, buğday üçlüsünü yoğurtla karıştırıp baharatlayıp yedim. bi der kabak tatlısı yedim.

şimdi de yeşil çay içip uyuyacağım. yarın yine bana yol göründü avm ye nasılsa. belki direkt giderim. ama 1 saat açılmasını beklemem gerek.
neyse ona yarın karar veririm. öperim ve kaçarım. iiyi fasıllar anacım. yeni seni çok like it baby ( bu da o diziden )

hee oğluşa iyi ki gidip kostüm parçaları almışız. millet full kostümm gelmiş. kızların hepsi prenses olmuş tabi

selammm canim......

felakett haldeyimmmm bacimmmmmmm, dün fasilda cok eglendik, hakkaten harika bir geceyiii..fasil dönü$ü arkadasla yine bana geldik, ciktik sabahin 4 ünde yürüyü$e, tam 1 saat yürüdük, bir soguktukiii havaaaa, kar ki$ kiyamettttt .. tabii biz kat kat giyindik cikmadan kardan hatunlar gibi soguktan birde hizli gidiyordukkiii sormaaa, ama spor deilde sanki terapi gibi oluyor bizee, cok egleniyoruz, birde telefona kulakligi takiyoruz radyoyu aciyoruz, kulakligin bir tekini arkadasa, ötekini bana takip $arkili türkülü yürüyoruzzz i$te

yürüyü$ maratonumuz bittiginde benim evin arkasindaki firina gittik, adamlar o saatte sati$ yapmiyor.. ama biz acizzzzz dedik,, nitekim simitleri almadan dönmedikk
Cayimizi demledik karanfil taneliii, birgüzel kahvalti yaptik, üstüne Türk kahvesi icip falimiza baktik, ben 1,5 saat önce uyandim daha, hala sersem gibiyimm

Dün aldiklarin hayirli olsun yawru ku$ummm, tabikiii insan kendini cok cok daha iyi hissediyor kendine biraz vakit ayirincaa..sevindim bakim yapmana.. bu arada esinin yorumuda acimasiz olmu$ ama böyle yorumlar insani farkina vardiriyor bazen hele 2 beden kücüleyimdeeee bak gör ozaman kim kimin yaninda dedesi gibi kaliyormu$$$ deseydin
o cümleden sonra senin yerinde olsammm extra bir efor sarfederim gaza gelipteeeeeee...
bOgazim cok $ükür iyi bugün, yarin 15.30 da bahsettigim i$le ilgili randevum var ama dönü$te bende tam gaz spor salonuna devam edecem..gecen bankaya ugradim moralim bozulduuu, gerizekalilar pesin aldiklari parayi birde bankadan cekmi$lerrr, nasil sinirlendim, gideyimde onuda düzeltsinler

Dün izleyemedigim Hürrem i internetten izleyip tekrar uyumayi dü$ünüyorum.. sanki hic uyumami$ gibiyimm, adet de olacam bugün yarin, acayip $i$ti heryerim, birde agresif ve huzursuzummm, belimde agriyorr.. bu ayki i$kencede ba$lasa ve bitsede kurtulsamm :18:

selam fasılcı, sporcu, diyetçi arkideşim benim

maşallah valla, gece gece yürüyüşlerde yapılmış yine. neyse ki üşütmemişin. boğazın da iyileşiyormuş. reglden önce bir de hastalık çıkmasın di mi :) benim geçen ay öyle denk gelmişti de kötü olmuştum. sen bu ara üşütmemeye dikkat et.

ben bugün oğluşu okula bırakıp alışveriş yapıp eve otobüsle döndüm. kahvaltı yapıp (ki bu kez abartım kahvaltıyı ama yazmayım regl üzeri canın çekmesin) eşimin pantolonunu değiştirmek için avm ye gittim yine. durakta geçen sefer bozulan otobüsteki güne giden bayanlardan biriyle karşılaştık:) ne tesadüf.

avm de işim bitince ( bu kez sadece eşimin pantolonunu değiştirdim) direkt okula gittim. oğluşu alıp eve döndüm.
eşime kuru patlıcan dolması pişirdim. eşime diyorum çünkü eve döner dönmez dünden kalan yemekleri yedim ben. yoğurlu bakliyat karışımı ve bi tabak kapuska yedim. dinlenince de eşime yemek yaptım. ama o da yemek yiyip gelmiş. (şehir dışındaydı, günübirlik)

hee bu arada dün bana o babaanne dolabından giyinme lafını söyleyince ben de ona cevabını verdim. ben de artık görümcelerimin dolabından giyinirim diye :))))) o da demez mi ortanca görümceminkinden giyinmeyim de diye :))) çünkü ortanca görümcem her sezon gardolabını yeniler ve ne moda ise onu giyer. :)))))) ben onları giysem kıskanç olmayan eşim kıskanç birine dönüşür.

zayıflarsam eşin yanında dede kalır benzetmesinden aklıma bir anım geldi. çalışırken işe yeni giren bir çocuk beni eşimin kızı sanmıştı.
hey gidi günler.
sen çalışmaya başlayınca daha hızlı vericen kilolarını canım. düzenin olacak çünkü. erken yatıcaksın mecburen ve metabolizman ayar yapacak kendine. yarın yine işlerin varmış dışarda. bankadır ne yapsa yeridir yarın bi güzel payla onları.

yazan : avm gezerek kilo vereceğini sanan arkideşin :) avm sporcusu :)))))

)))))))))
cok güldürdün kizz beni gece geceee
o kücümsedigin avm gezmelerinde kac adim attigini bir saysan $a$ar kalirsinnn bacimmmmm.. sporun yerini kesinlikle turmayacaktir ama atilan her fazladan adim kardan sayilmali bence.. ben eskiden ( eskiden dedigim daha 1-2 ay öncesine kadar ) cok afedersin ama Wc ye bile arabayla giden, yürümemek icin büyük caba sarfeden biri olarak bu fazla kilolarimin bir kisminida günlük aktivitelerimin azligina bagliyorum zaten..
eksi 600 cikmana sevindimmm..en azindan tekrar 7 li rakamdan kurtulmu$sun bacimmm

Birak kiskansin ayyy esinnn,, zaten bedenin kücülünce cok daha zevkli ve farkli giyinme istegide dogacaktir.. ne giyinsen cuk diye oturacak düsünsene..
kuru dolmaaaaa, severim ve tadini bile unuttummm :18: afiyetle yiyinn..
Dün yürüyüse giderken altimdan tayt, üzerinede e$ofman giyindim ama yinede korktum hasta olacam diye, rüzgarliydi cünkü hava ama cok $ükür kiii biseyim yok..hava iyice bozdu bacim yaaa burada offffffffffff

in$allah dedigin gibi olurda i$e ba$ladigimda hizlanir kilo vermem yahuu, Allah agzindan duysun ))

göya hürremi izleyip uyuyacaktim ama uyuyamadim, $imdide Nihat Hatipoglu ba$ladi, onu izleyip sonra yatarim artik..

Buarada da duygularim darmadaginnnn, regl dönemi sendromu bu ay fena vurdu beni, bel agrilari, her ay olandan cok daha fazla ödem ve duygu yogunlugu

Son düzenleme:
selamm yawru ku$ummmm, nerelerdesinnnn

bugün saat 10.30 kalktim, güzel bir kahve keyfi yapip sonrada du$umu yapuip hazirlandim. güzelce saclarimi sardim elektrikli ma$amla.. sonra attim kendimi di$ariyaa saat 15.30 da randevum vardi aybasinda ba$layacagim i$ icin, yürüyerek gittim tabikiiii.. git. gel yarim saat 40 dk kadar sürdü. hava soguk , dünden önceki günlerde yagan karlar hala erimedi ama kar yagmur yoktu bugün neysekii.. yoksaa lülü$ lülü$$$ saclarim bozulurduuu

i$lerimi halledip eve dönerken markete ugradim badem, findik, kuru üzüm felan aldim, eczanedende agri kesici hap aldim..regl olacagim icin basimda ve belimde yogun agri var, cözüldügünde karnimdada olacak gibi görünüyor
eve geldim aldiklarimi birakip,5 dk sonra yine ciktim,, bir yarim saat daha yürüyüp Rossmann dan birkac ihtiyacimi daha alip döndüm, evin karsisindaki tavukcudan dönerek pi$en tavuktan aldim aksam yemegi icin.

bugün yediklerim :

sabah 2 tane haslanmis yumurta ( bolca pul biber ve kimyon serptim )
200 ml kefir
1 tane mandaline
2 tane kiwi
yagsiz dönerek pismi$ ve derisi alinmi$ tavuk
henüz yemedim ama 1 kase tarcinli yogurt yerim ilerleyen saatte..

canim regl olmak üzere oldugum icinmidir nedir, cok tatli seyler istiyor, hatta dün gecede istedii ama hem evde tatli birsey yoktu hemde kendimi engellemeye calistimmm.. yemem lazim tatli biseyler, canim istiyor... yicemmm bananeeee

eger ü$enmezsem bir iki saat sonra yine 1 saat yürüyüp dönmeyi planliyorum.. yarinda spor salonunda spor yapacam ..
belki yarin yine arkadasim gelir, bugünde evi toparlasam iyi olacak ama hic canimda istemiyor

Sen nerelerdesin baci$$$$, neler yaptin, avm ler mi gezildi yinede ugrayamadinnn

merhaba canım,
dün hiç uğrayamadım bugün de anca işlerim bitti.
hemen anlatayım :)

dün oğluşu okula bıraktıktan sonra şampuan almak için okul yakınındaki markete yürüdüm. orda yoktu aradığımdan. sonra başka bir markete girdim daha büyük bir market ama orda da yoktu. hem avm hem market olan daha büyük bir yer var yürüme mesafesi ile 15 dk.
oraya gittim üşenmeyip. kahvaltıyı orda yaparım biraz da gezerim dedim. şampuanı aldım. aklıma o günün cuma olduğu geldi. hemen yrd ablamı aradım. meğer ogün benim temizlik günümmüş :) yrd ablam gelmiş bile, evin karşısındaki markette imiş. hemen çıktım avm den. Allah tan 2 dk beklemeden otobüs geldi binip eve döndüm. evde kahvaltı yapıp geri bu kez diğer avm ye gittim.. çünkü eşime aldığım pantolonlar olmadı kesimlerinden dolayı. düşük bel imiş. bu kez yanımda eşimin pantolonlarından birini örnek götürüp ölçüm yaptık tezgahtar kızla. ama koskoca mağazada beli yüksek kumaş pantolon bulamadık. iade yaptım,bir kağıt verdiler süresiz. başka bir gün gidip kendime bişeyler alıcam
avm de işim bitince direkt oğluşu almaya gittim. yemekti bulaşıktı çaydı vs derken uğrayamadım buraya. oğluşu erken uyutayım diye 22:00 de geçtim yatak odasına. o mu önce uyudu ben mi bilemiyorum uyandığımda saat 03:30 idi. çamaşır makinasındaki çamaşırları asıp geri uyudum.

dün avm dönüşü abur cubur yedim:18: hem de çok. ama çok acıktım şekerim düştü. çünkü bi de yrd ablamın askerdeki oğluna para gönderme işini yaptım. avm ye yakın bankaya yürüdüm döndüm vs.

dün akşam ; kuru patlıcan dolması ve yoğurt yedim.

bu sabah da 2 yumurta, peynir, bal, zeytin 2 dilim ekmek yedim. sonra okula gittik. oğluşun portfolyo sunumu vardı. okul başından beri yaptığı resim ve çalışmaları öğretmeninin soruları ile anlattı. hepsini hatırlıyor olmasına çok şaşırdım. karalama gibi yaptığı resmin bile ne olduğunu hatırladı oğluşum. babamız şehir dışında görevde. okuldan dönünce kuaföre gidip oğluşun saçlarını kestirdik.

şimdi düdüklüde tavuk pişiyor. öğlen niyetine onu yeriz 20 dk sonra.

ben yine tartıda 7 li rakam gördüm yaa. kar yağdığından beri salonda oturmuyoruz. o nedenle derli toplu. yani halının üstünde hiç oyuncak yok. pilates mi yapsam geceleri. ama oğluşum bi erken uyusa da benim de halim kalsa pilatese.

aaa bi sürü şey yazdm gönderemeden gitti hepsi

iş görüşmen nasıl geçti canım.

lülüş saçlarını yesinler bakımlı hatun seni

yemeklerin yine çok güzel. ben de kefir aldım ama unuttum içmeyi. dolapta duruyor :)

bitki çayları da alsaydın regl için. rezene çok iyi geliyor.

ben de izlemedim hürremi. Sülümanın oğlunu öldürteceği bölüme gelmişiz. ayy dayanamam. izlemem gari.

regl üzeri hormonlar tavan yapıyor. bizi hormonlar yönetiyor bacım

bacıııııııımm nerdesin? regl oldun zahir ??

hadi dinlen sen, ayağına sıcak su koy, rezene iç bebişim. rezene de rezene

ahahahayyyy,, sen oglu$tan önce uyumusum deyince cocuklugum aklima geldi.. cokl kücükken annem her öglen erkek kardesim ve beni uyutmak icin ortamiza yatardii, o uyurdu biz kacardikkk
Günün yine actionlu gecmis bacimm, zaten hergün okula birak okuldan al davasi ayri bir strestirr heralde
7 li rakam oturmadiii baciiii dahaaa, iki gün ugra$san hemen gidecekk, zaten borsa gibi bir iniyor bu cikiyor

yok kizzz gitmemi$ yazdiklarinin hepsi duruyor

i$ görü$mesine gittigimi saniyordum ama torpilli gidince insanlari mülakata alipta uzun uzun konu$up biz sizi aricaz dedikleri halde, ben gittim evraklarimin kopyasini yaptilar ve bir ilgi bir hürmet hemen i$ anla$masini uzatti önüne imzaladim geldi.. ben cabucak cikinca disardakilerde $a$irdi,,, dedimkiii icimdeeenn mahkemede dayin olacakkk bacilarimm
kefiri unutma bacimmm, birde aclik duygusunun önüne geciyor kefir, haberin olaa, ali$tir kendini..

yaaa evde 40 cesit bitki cayi var ama adacayi ve rezene yok, olanlarida icmiyorum zaten.su ve limonlu cay iciyorum, dün 1 tane ku$burnu cayi ictim arkadasin hatrina :100:

ben de izlemedim hürremi. Sülümanın oğlunu öldürteceği bölüme gelmişiz. ayy dayanamam. izlemem gari.

regl üzeri hormonlar tavan yapıyor. bizi hormonlar yönetiyor bacım

ayyy sormaaa ayyyyyyyy, izledim per$embe günü internettennn, cok heyecanliiiiiiii, pargalinin gözleri acik gitttiii car$ambayi iple cekiyorum. bu arada car$amba günü kandilmi$, bolca dua edelimmm

Sorma bacimmm bu ayy hormonlarim fena yönetti ama beniii, dün sabah regl oldum, bir yandan agresiflik üzerimde, bir yandan heryanim agriyor, yataktan bile cikasim gelmediii

bacıııııııımm nerdesin? regl oldun zahir ??

hadi dinlen sen, ayağına sıcak su koy, rezene iç bebişim. rezene de rezene

nerde oldugumu anlatayim hemen bacimmmm..

Cumartesi günü sabaha karsi regl oldum. yataktan bile cikasim gelmedi, öglen 14.30 gibi arkadasim aradi, sana gelecem aksama dedi. tabiii ben hala kalkip kavemi dahi icememi$im agridan sizidan. ev daginik pis olmasada, bende daginik

neysee kalktim mecburen agrili sizili ortaligi toparlayip süpürdüm, mutfagi toparladim, kiymali patatesli bezelye ve pilav yaptim.. yememem gereken seyler ama evde yemek yapmak icin cok bir malzeme yoktu. konserve havuclu bezelye gözüme carpti.. buzluktada kiyma vardii.. mecburen yaptim.
arkadasim geldi yemegimizi yedik, kahvemizi ictik, markete gittik,birkac eksik vardi alinacak alip döndük..
gecen haftadan sinemaya gidelim diye konusmustuk.. Celal ile Ceren diye bir film gelmis $ahan gökbakarin.. aksam 23.20 seansina girdik, gece 1,5 ta ciktik cinemadan.
eve gemeden 1 saat yürüyü$ümüzü yaptik.. hava cok soguktu ama planimizi yapipta gittigimiz icin iyice kalin giyinmi$tik.
Sabaha kadar sohbet ettik tv izledik, , simdi kalkip bir cay koyayimda güzel bir kahvaltimizi yapalim. kahvemizi icelim ..

i$te bu yüzden gelemedim bacimmm dünnn

bugünüm de arkadasla gecer, birazdan kahvalti yapip kahveleri ictikten sonra yürüyü$e gider geliriz. saniyorum bu gecede burada kalir, yarin buradan gider i$inede. bugün belki iki sefer yürüyü$e gideriz, her tur 1 er saatten.
Böylee i$te bacimmmm

selam bebişim, regl megl dinlemeden yürümüşsün o soğukta, hayran kaldım valla
ben saldım iyice kaldım yaa. şu yürüyüşlerime geri dönmem gerek biran önce. sen regl dinlemeyip yürüyünce utandım kendimden

bu sabah 09:30 da uyandık ailecek. kahvaltıda yumurta, zeytin, peynir, 2 dilim ekmek, cıss yedim
öğle yemeğini geç yedik 16:30 da. balık salata brokoli.
ama üstüne tahin pekmez yedim 1 dilim ekmekle.

sonra oturdum oğluşun ev ödevini yapmaya :) kuklalar hazırladım :)

şimdi yeşilçay içiyorum. oğluş babasıyla uyudu. (gündüz biraz atıştık, onun telafisi sanırsam)

mahkemede dayısı olan bacım benim inşallah işinden memnun kalırsın.

bi dolu daha yazmıştım gerçekten. tv zaplarken denk gelen modacı kadının kilolu bayanlara giyim tüyolarıyla ilgiliydi yazdıklarım, onlar gitmiş.

benimm açlığım psikolojik açlık. canım SIKILINCA kendime eğlencelik yemekler arıyorum kefir mefir tutmaz benü

merhaba Sedefcim, nasılsın?

bugün nihayet oğluşu almaya yürüyerek gittim. ohh beaa başladım yürüyüşlerime

sabah niye yürümedin dersen, çok uykusuz ve yorgundum. gece oğluşum öksürdü yine. uyuyamadım.
zaten eve dönünce hemen yattım geri. 1 saat uyuyamayıp döndüm yatakta ama sonra ısınınca sanırım bir uyumuşum 11:00 gibi.
uyandığımda saat 13:30 idi :))) aç aç uyudum.

sonra kahvaltı yaptım. buzlukta taze barbunya vardı onu pişirip evden çıktım. yürüyüş çok iyi geldi. hava zaten çok güzeldi. 20 dereceyi gördü bugün.

cmts pişirdiğim tavuktan biraz kalmıştı onunla kabune yaptım. akşam yemeği oldu da bitti maşallah

sen nettin bacım?

Evet Valla bacim, istikrarli davranmazsam asla kurtulamicam fazlaliklardan, verdigim emeklerde ziyan olacakk. aslinda ogün karnimda baya agrida vardi ama yinede ciktim kalin kalin giyinip

sende toparlanirsin merak etme. benim kadar sIkI tutmana gerek yok senin, ben zor kilo veriyorum diye böyle üstüne dü$üyorum. sen benim verdigim gayretin yarisini bile versen cok daha güzel sonuc aliyorsun zaten.

selammmmmmmm bacimmmmmm.. iyiyim cok $ükürrr ama disarilar karli buzlu sogukkk :18: bugün cikamadim disariya.. zaten evdeki son günlerimi geciriyorum saniyorum,, tadini cikarayim dimi amaa
cumartesi arkadasim geldii, taa dün aksam gitti.. niyeyse o geldimi bir yorgun geciyor pazartesilerim.. neyseki sabah birgüzel uykumu alipta uyandim.
sonra ablamlarla konustum kameradan, yine me$huuuurrr Türk kahvelerimizi icip kapadik bugünüm böyle evde gecti anlayacagin..

Senin dönerkende olsa yürümene sevindim. yarin hic ü$enme giderkende dönerkende yürü lütfennn..insanin üzerinden bir ciktinmii büyük bir yük kalkiyor sanki. rahatlik geliyor görevini yapmi$ olmanin huzuruyla

pi$irdiklerinde ne güzellll :111: afiyetle yiyin bacimmm...

ben dünkü kahvaltidan kalma simitleri buzluga atmistim, bugün 1 simidin 4 te 3 ünü yedim peynir ve zeytinle, yaninada güzelce cay demledim karanfilde attim icine
az öncede cumartesi günü pisirdigim kiymali bezelyeden azicik kalmi$ti, onu ka$ikladim.
birazdan 200 ml. kefir icecem.. birde nar yerim biara 1 tane
1 tane kuru kayisi atmistim agzima ,,,,,,,, bugünlük yediklerim ve yiyeceklerim bunlar bacim

bugün spor yapmadim hic daha ama üsenmezsem cikarim 1-2 saate kadar yürür gelirim.. ama pencereden bakinca insanin disari cikasi gelmiyor.. karli heryer :18:

cok $ükür yarin regldende tamamen temizleniyorum,, car$amba günü Mirac kandiliymi$, yarin gece sahura kalkip car$amba oruc tutmayi planliyorum bakalim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…