)))))))))
göya hürremi izleyip uyuyacaktim ama uyuyamadim, $imdide Nihat Hatipoglu ba$ladi, onu izleyip sonra yatarim artik..
Buarada da duygularim darmadaginnnn, regl dönemi sendromu bu ay fena vurdu beni, bel agrilari, her ay olandan cok daha fazla ödem ve duygu yogunlugu
yanlış istihbarat, pargalının öleceği bölümmüş sanırım. :26:ben de izlemedim hürremi. Sülümanın oğlunu öldürteceği bölüme gelmişiz. ayy dayanamam. izlemem gari.
regl üzeri hormonlar tavan yapıyor. bizi hormonlar yönetiyor bacım
merhaba canım,
dün hiç uğrayamadım bugün de anca işlerim bitti.
hemen anlatayım :)
dün oğluşu okula bıraktıktan sonra şampuan almak için okul yakınındaki markete yürüdüm. orda yoktu aradığımdan. sonra başka bir markete girdim daha büyük bir market ama orda da yoktu. hem avm hem market olan daha büyük bir yer var yürüme mesafesi ile 15 dk.
oraya gittim üşenmeyip. kahvaltıyı orda yaparım biraz da gezerim dedim. şampuanı aldım. aklıma o günün cuma olduğu geldi. hemen yrd ablamı aradım. meğer ogün benim temizlik günümmüş :) yrd ablam gelmiş bile, evin karşısındaki markette imiş. hemen çıktım avm den. Allah tan 2 dk beklemeden otobüs geldi binip eve döndüm. evde kahvaltı yapıp geri bu kez diğer avm ye gittim.. çünkü eşime aldığım pantolonlar olmadı kesimlerinden dolayı. düşük bel imiş. bu kez yanımda eşimin pantolonlarından birini örnek götürüp ölçüm yaptık tezgahtar kızla. ama koskoca mağazada beli yüksek kumaş pantolon bulamadık. iade yaptım,bir kağıt verdiler süresiz. başka bir gün gidip kendime bişeyler alıcam
avm de işim bitince direkt oğluşu almaya gittim. yemekti bulaşıktı çaydı vs derken uğrayamadım buraya. oğluşu erken uyutayım diye 22:00 de geçtim yatak odasına. o mu önce uyudu ben mi bilemiyorumuyandığımda saat 03:30 idi. çamaşır makinasındaki çamaşırları asıp geri uyudum.
dün avm dönüşü abur cubur yedim:18: hem de çok. ama çok acıktım şekerim düştü. çünkü bi de yrd ablamın askerdeki oğluna para gönderme işini yaptım. avm ye yakın bankaya yürüdüm döndüm vs.
dün akşam ; kuru patlıcan dolması ve yoğurt yedim.
bu sabah da 2 yumurta, peynir, bal, zeytin 2 dilim ekmek yedim. sonra okula gittik. oğluşun portfolyo sunumu vardı. okul başından beri yaptığı resim ve çalışmaları öğretmeninin soruları ile anlattı. hepsini hatırlıyor olmasına çok şaşırdım. karalama gibi yaptığı resmin bile ne olduğunu hatırladı oğluşum. babamız şehir dışında görevde. okuldan dönünce kuaföre gidip oğluşun saçlarını kestirdik.
şimdi düdüklüde tavuk pişiyor. öğlen niyetine onu yeriz 20 dk sonra.
ben yine tartıda 7 li rakam gördüm yaa.kar yağdığından beri salonda oturmuyoruz. o nedenle derli toplu. yani halının üstünde hiç oyuncak yok. pilates mi yapsam geceleri. ama oğluşum bi erken uyusa da benim de halim kalsa pilatese.
aaa bi sürü şey yazdm gönderemeden gitti hepsi
iş görüşmen nasıl geçti canım.
lülüş saçlarını yesinler bakımlı hatun seni
yemeklerin yine çok güzel. ben de kefir aldım ama unuttum içmeyi. dolapta duruyor :)
bitki çayları da alsaydın regl için. rezene çok iyi geliyor.
ben de izlemedim hürremi. Sülümanın oğlunu öldürteceği bölüme gelmişiz. ayy dayanamam. izlemem gari.
regl üzeri hormonlar tavan yapıyor. bizi hormonlar yönetiyor bacım
bacıııııııımm nerdesin? regl oldun zahir ??
hadi dinlen sen, ayağına sıcak su koy, rezene iç bebişim. rezene de rezene
yok kizzz gitmemi$ yazdiklarinin hepsi duruyor
i$ görü$mesine gittigimi saniyordum ama torpilli gidince insanlari mülakata alipta uzun uzun konu$up biz sizi aricaz dedikleri halde, ben gittim evraklarimin kopyasini yaptilar ve bir ilgi bir hürmethemen i$ anla$masini uzatti önüne imzaladim geldi.. ben cabucak cikinca disardakilerde $a$irdi,,, dedimkiii icimdeeenn mahkemede dayin olacakkk bacilarimm
kefiri unutma bacimmm, birde aclik duygusunun önüne geciyor kefir, haberin olaa, ali$tir kendini..
yaaa evde 40 cesit bitki cayi var ama adacayi ve rezene yok, olanlarida icmiyorum zaten.su ve limonlu cay iciyorum, dün 1 tane ku$burnu cayi ictim arkadasin hatrina :100:
selam bebişim,regl megl dinlemeden yürümüşsün o soğukta , hayran kaldım valla
ben saldım iyice kaldım yaa. şu yürüyüşlerime geri dönmem gerek biran önce. sen regl dinlemeyip yürüyünce utandım kendimden
bu sabah 09:30 da uyandık ailecek. kahvaltıda yumurta, zeytin, peynir, 2 dilim ekmek, cıss yedim
öğle yemeğini geç yedik 16:30 da. balık salata brokoli.
ama üstüne tahin pekmez yedim 1 dilim ekmekle.
sonra oturdum oğluşun ev ödevini yapmaya :) kuklalar hazırladım :)
şimdi yeşilçay içiyorum. oğluş babasıyla uyudu. (gündüz biraz atıştık, onun telafisi sanırsam)
merhaba Sedefcim, nasılsın?
bugün nihayet oğluşu almaya yürüyerek gittim. ohh beaa başladım yürüyüşlerime
sabah niye yürümedin dersen, çok uykusuz ve yorgundum. gece oğluşum öksürdü yine. uyuyamadım.
zaten eve dönünce hemen yattım geri. 1 saat uyuyamayıp döndüm yatakta ama sonra ısınınca sanırım bir uyumuşum 11:00 gibi.
uyandığımda saat 13:30 idi :))) aç aç uyudum.
sonra kahvaltı yaptım. buzlukta taze barbunya vardı onu pişirip evden çıktım. yürüyüş çok iyi geldi. hava zaten çok güzeldi. 20 dereceyi gördü bugün.
cmts pişirdiğim tavuktan biraz kalmıştı onunla kabune yaptım. akşam yemeği oldu da bitti maşallah
sen nettin bacım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?