May-girls Grubunun Birlikte Zayıflama Deneyimleri

Selammm yawru ku$um ceylanimmm

Tam yazmaya ba$ladim ve göndermeden arkadasim aradi, o ara yazdiklarimin hepsi uctu gittii göndere bastigim halde

tam 9 saatlik güzel bir uyku cektimmmm, ohhhhhhhh yarasin bana
uyanincada tabiki kahvemi yapip ictim ve bolca suyumu.. birazdanda kefir icecem. bugünkü menüde brokoli ve ton baligi var

haricinde meyve yerim 1 yada 2 tane.. 5 tane badem, yogurt, süt..

yarin Mevlid Kandili diye oruc tutacam Allah nasip ederse. bu gece sahurda 2 haslama yumurta yerim, belki biraz peynir- zeytinde yerim, tabiki ekmeksiz........

Hayirli kandiller bacimmm, tüm dualarin hayirlisiyla kabul olsunn bu gece bol bol dua okuyalimmm, rabbim dualarimizi duysun in$allahhhhhhhhhhhhh

Sen neler yaptinn? gidip gelirken yürüdünmüüüü bacimmm ?
Sana sevgilerrr sonsuzzz, kocamaaaaaaannnnnnnnn

selam bebişim, senin de kandilin kutlu olsun şimdiden. Allah dualarını ve orucunu kabul etsin.

9 saat uykuyu nasıl canım çekti dün gece de uyuyamadık oğluşla. öksürük ve terden nöbet tuttum başında oğluşun.
eşim de yine üşütmüş. o da hasta. benim de boğazım sinyal veriyor. aman bi de ben hasta olmayayım.

bugün okul dönüşü yürüyerek döndüm eve. kahvaltımın sonuna eşim geldi öğle yemeği için. arada bir gelir eve öğlenleri.
sonra onunla birlikte çıktık beni avm ye bıraktı. iade ettiğim koca pantolonlarının parası ile oğluş cicileri alıp döndüm :)
hazır indirim varken gelecek kışa giyebileceği eşofman altları, süveter,yelek ve de bi tane ceket aldım oğluşuma :) çok seviyor ceket giymeyi bu cuma karne günü giydiririm ceketini :)

öğle yemeği yine yok. akşam 1 tabak kabune yedim. sonra eşim hasta diye bol karabiberli mercimek çorbası yapmıştım ondan 1 kase içtim. biraz leblebi ve fındık yedim. balık yağı hapı içtim. kış çayı içtim. şimdi de zencefilli yeşilçay içiyorum.

ve de gidip yatıyorum. iyi geceler, iyi uykular. oğluş rahat uyuyorken 1 saat en azından kesintisiz uyuyayım.

öptüm bebişim.

selamm bacimmmmmm, sagol iyi dileklerin icin..
ne yazikki sahura kalkamadim, oruc tutamadim yanii.. neysee saglik olsun.. ama bol bol dualara bugünde devam Allah nasip ederse..

Cok gecmis olsun canim, insallah bu sefer hafif atlatirsiniz,, havada var galiba yine, herkes hastayim diyor
Oglu$una aldiklarin hayirli olsun, güle güle eskitsin..
balik yagi hapinida düzenli olarak hergün alman lazim canim saniyorum, yani sadece hasta oldugunda alinca kurtarmiyor

Sabah 1 fincan sütlü kahve ictim, yarim litrede su ictim ac karnina.. sonra 1 fincan light süte 1 tatli ka$igi bal koyup ictim.
Daha sonra cay demledim kendime, icinede karanfil taneleri attim
2 tane haslanmi$ yumurta, 7 tane siyah zeytin ve 4-5 dilim az yagli peynir yedim cayla birlikte.. arkasindan da bir tane balik yagi hapi yuttum..

ak$am yemegi olarakta yine limonlu ton baligi ve limonlu ve zeytinyagli brokoli var ( balik ve brokoliye toplamda 1 tane limon kullaniyorum son damlasina kadar C vitamininide almi$ oluyorum ) .. 200 ml kefir ve 5 bademide yerim biara

Son düzenleme:
selam bebişim, kandilin mübarek olsun, Allah dualarını kabul etsin canım.

ah nasıl omuzlarım ağrıyor. bacaklarım da. biling başıma ne geldi be kardaş? (Kıbrıs ağzı, Avrupa Avrupa dizisinden)

sabah oğluşu okula bırakıp eve döndüm. kahvaltımı 2 haşlanmış yumurta ile yapıp 2 makine çamaşır asıp çıktım evden.
oğluşun okuluna yakın bir avm ye gittim (geçen gün şampuan aldığım yer) bu kez kendime 4 parça üst aldım. hem de hiç giymediğim modellerde. karton hatta kağıt çantaya koydular. dışarı bir çıktım nasıl yağmur yağıyor. şemsiyem de var idi ama yolun karşısına geçene kadar lambalarda beklerken kağıt ıslandı ve yırtılmaya başladı. karşıya geçince hemen bir saçak altına girip yanımda taşıdığım poşete aktardım. ama yürümem gereken yol çoktu. tranvay durağı ile otobüs durağı aynı yerde idi. ve zaten okula en yakın durak idi orası. mecbur yürüdüm o yağmurda. Çizme giymiştim o nedenle bacaklarım çok ıslanmadı pantolon ıslanmasına rağmen. Ama dizlerim ıslandı ve üşüdü beyaa  sonra güneş açtı ve duşun altındaymışız gibi yine yağmaya devam etti.. gökkuşağı kaçınılmazdı &#61514)) oğluşu alıp eve döndüm. the end &#61514)

akşam yemeği olarak mantar yaptım. Barbunya da vardı biraz. Ve de mercimek çorbası.
Oğluşu uyutup biraz dua okumak istiyom. Bu saat oldu anca oturabildim. Öptüm bebişim iyi geceler.

selammmmm canimmmmmmmm, nasilsinn

Doga bile kar$i bacim senin kendine bir$eyler almana ))) ayyy cok güldüm kizzzz..güle güle giyinnn bacim aldiklarini.

Allah ettigin dualarini hayirlisiyla kabul etsin bacimmm..

ayyyy süperrr yaaaaaaaa, gökku$agini cocuklugumuzda görürdükk arada bir ama yillar oldu görmeyelii..cok ilgimi cekerdi gökku$agiyla ilgili söylenenler. gökku$aginin dibinde 1 küp altin varmi$ felan diye hikayelere inanirdik cocuklugumuzda, hatta kafamda__ nasil etsekte o küpe ula$sak__ diye muhasebeler bile yapardim

$imdi küp felan istemiyorum, fazlasinda gözüm kalmadi hayatta, her$eyi ya$adim,, iyiyide gördüm kötüyüde bu hayatta.. eskiden ne cok $e istermi$im egoistce megersee.. $imdi Rabbimden dilegim saglik, $ans ve kimseye el actirmadigi onurlu bir ya$am.. $ükretmeyi 30 umdan sonra ögrendim galiba :114:

dün gece rüyamda eski e$imin öldügü haberini aldigimi gördüm, üzülüyordum rüyamda ( Allah hayirlara cikarsin ).. eski e$imle arkadasca ayrildik, cokta severim bir dost gibi, rüyanin etkisinde kaldim, uyaninca mesaj yazdim.. __ rüyamda gördüm seni,umarim iyisindir, bo$anmis olsakta severim seni bir dost gibi.. hakkim gectiyle helal olsun demek istedim sadece __ yazdim.. sonra oda bana yazdi. A$agi yukari 1 saat kadar mesajla$tik. in$allah oda bir yuva kurar ve mutlu olur.. cok isterim onun mutlu olmasini ama istemiyorum diyor $imdilik. biz ayrilali okadar uzun zaman olmu$ki

Neyseeee, ben kalkip giyinip hazirlanayim artik bacimm, gidip alisveris yapmam lazim, carsiyida azicik dolanip geleyim, sonrada spor salonuna gidecem ama ak$ami bulur gitmem spora.. zaten gece 12 ye kadar acik.. evede cok yakin..

$imdilik kocaman öpüyorum, biara yazarim yine dönüncee, kocamaaaaaaaaaaaannnnnnn

selam bebişim,
oğluşu okula bırakıp otobüsle eve dönünce 09:45 gibi yattım geri, 13:00 de zor kalktım. nedir bu uyku ihtiyacı bilmiyorum. ama gece 2 saatte bir uyanmıştım. oğluşun üstünü değiştirmek için. çok terliyor. bi de eşimle tartışmıştık. ondan moralim bozuktu doğru dürüst uyuyamamıştım.

sabah 2 haşlama yumurta ile kahvaltı yaptım.1 tane portakal yedim.
akşam 1 parça somon + fırında z.yağlı patates dilimleri yedim.
oğluş yemedi diye ona yaptığım hazır mamayı da yedim tatlı niyetine.
2 tane portakal yedim bi de.

rüyada birini ölü görünce ömrüne ömür eklenmiş derler. hayırlara çıksın inşallah.

gökkuşağının altından geçince cinsiyet değişirmiş diye de hurafe vardı. hatta Müjde Ar'ın öyle bir filmi vardı

herşeyin başı sağlık. ben de hep önce sağlık diliyorum. boğazım sinyal vermeye devam ediyor. içtiğim çayın tadını alamıyorum.

yarın karne günü. oğluma gömlek ütüleyim.
yarıın belki kuaföre gidip saçıma biraz şekil verdirtebilirim

hee bugün de yine biraz alışveriş yaptım. 1 gömlek, 1 kadife kısa etek, 1 tane de ince kazak aldım.

zayıflasam da giyeri ben onları çünkü L bedenden aşağıya zayıflayamam gibime geliyor.

Selam bacimmn, internet firmami degistirdim ama yenisi gelmeden eskisinin tarihi doldugu için kapandi. Yenisinin bağlanmasi 2-3 hafta daha sürermiş. Şimdi telefondan girdim.
Merak etme diye yazayim dedim. Bağlanana kadar telefonun internetinden idare edecem artik :-/

günaydın canım, nasılsın?
tatilinin son 2 gününü iyi değerlendir bebişim. sanıyorum ki pzts günü işbaşı yapacaksın.
internetin çabuk bağlanır inşallah. gerçi biz bu eve taşınınca 3 ayda anca bağlanmıştı
belki işyerinden girebilirsin:26:

dün oğluşu okula bırakıp eve otobüsle döndüm. hemen duşa girdim. sonra kahvaltımı yaptım 2 haşlama yumurta ile. sonra kafama bere takıp (ıslaktı) doğru eve en yakın yani 1 apartman yandaki :) kuaföre gittim. fön çektirdim. kaşlarımı düzelttirdim.
sonra eve dönüp giyeceklerimi ütüledim, giyindim, makyaj yaptım. eşim geldi. birlikte okula gittik. oğluşun karne törenine. gerçi karne vermediler. sertifika verdiler :)))) bizi sınıfa aldılar. çocuklar bize şarkı söyleyip dans ettiler. oğluşumu damat gibi giydirip göndermiştim. herkes çok beğenmiş. ama diğer arkadaşları normal giyinip gelmişlerdi. sene sonu kesin onlarda süslenirler di mi :) ben mi abarttım acep :) ama içimde kalmıştı geçenki masal kahramanları etkinliğinde biz geç kalıp bişey alamayıp sadece kovboy şapka, fular ve rozetinden oluşan seti anca bulabilmiştik.

oğluşu alıp eve döndük. eşim işe geri döndü bizi eve bırakıp. oğluşa kakaolu kurabiye yaptım. fındıklı tahinli :) ee haliyle ben de yedim.

akşam yemeğini dışarda yiyelim dedik ama oğluş daha yolda uyuyunca paket yaptırıp evde yedik. adana, köfte, şiş et den oluşan bir yemek yani ortayaa karışık :) şalgam da vardı evde. hepsini hüplettik tabü:)

oğluş uyanmadı sabah 07:00 ye kadar. bütün senenin yorgunluğunu attı herhal :))) okul çok yormuş

tabi erken yatınca erken de kalktı. kahvaltımızı yaptık. babamız hala uyuyor o da sabah 05:00 de uyanmış. 07:00 de geri yattık hepimiz. oğluşa süt içirdim belki geri uyuruz diye ama yok uyumadı 08:30 da kalktık geri.

o kadar avm yürüyüşü sonucu -1 kg gördüm tartıda. ama zaten hissettim. kendime aynada bakınca aa dedim göbeğim gitmiş.

bundan sonra hep aynı avm ye gidip yağmura yakalanıp yürüyeyim iyi geliyor kilolarıma :)))))

cepten ya

Son düzenleme:

Selam canim.. Tüm yazdiklarini okudum ama cevap yazmak işkence gibi cep telefonundan. En geç 3 hafta içinde baglanacak dediler.
Oglusunun ilk karnesi hayirli olsun, bol bol resim çekilseydiniz..
Tartida 1 kilo eksik çikman süpeeerrr ama sen çikolatali kurabiyelerden yemeee. Sadece tadina bak bacimm )

Benim internet gelene kadar yazdiklarini okuyup kisa cevaplar yazarsam kusuruma bakma bacimmm :-((
Bu arada mart ayinin başinda başlayacakmişiz işe. Yeni düzenlemeleri oturtamamişlar yeni ihale aldiklari yerlerle ilgili.hayirlisi olsun dedim bende..
Şimdilik öptüm bacimmm. Görüşürüzz

Slmm bacimmm..
Nasilsin?
Çok önceden kalma 1 günlük oruç adagim vardi. Bugün oruç tuttum ama akşama kadar yatarak geçti, umarim kabul olmuştur böyleside :-/
İnternet yokken hiç tadi tuzuda olmuyor yahuuu, neyseki telefonda varda iyi kötü idare ediliyor işte )
Yeni internet paketim gelene kadar geçecek böyle mecburen..

İftarda kiymali patatesli bezelye yedim bir tabak ( katıksız )
Sonrasinda biraz kuru meyve ve birkaç findik ve badem yedim.. 1 fincan Türk kahvesi içtim
Bolcada gidip gelip su içiyorum

Spor yok bugün, yarin Allah nasip ederse hem gezip hemde bolca yürümeyi istiyorum.. Belki spor salonunada gidebilirim.
Çok yattim diye galiba başimda agri var :-(

Sen nasilsin nerelerdesin bacim?

selam bebişim, Allah kabul etsin orucunu. Ramazan ayında da orucun ilk günü öyle geçiyor zaten adaptasyon süreci:)

cmts ve pazar günü hep evdeydik.

cmts günü sabah; standart kahvaltı + öğlen; somon + akşam; barbunya ve çorba. biraz süpürge yaptım.

pazar günü sabah; standart kahvaltı ve 3 dilim sucuk + öğlen :yok (geç kalkmıştık) + akşam; 1 parça tavada et, kıymalı patates yemeğinden 1 tabak. gün içinde 2 portakal + 1 elma (epey vitaminli geçmiş dün)
dün bolca çamaşır toplayıp kaldırdım. 2 makine da çamaşır yıkadım.

şimdi 1 makine daha asmam gerek.

tatilin ilk günü ve oğluşla ben evde çok sIkILIYoruz. Avrupa Avrupa yı izledim. şimdi ne yapsam ki. aslında biraz gardrop düzeltmem lazım.

bugün oğluşu göz doktoruna götürecektim. genel kontrol için. sıpam çok ağlayınca iptal ettim randevuyu. bi de diş doktoruna götürmem gerek.
ama bu kez söylemeden çıkarcam evden. şok olmasın diye önceden söyledim böyle oldu :26:

hava güzel olsa eşimin aldığı çocuk kitaplarını değiştirmeye gidelim diycem ama hava soğuk. (evde olan kitapların aynılarından almış delü kocam)

bi de hep gittiğim avm de çocuk etkinlikleri olacakmış. oraya bile üşeniyorum. hava geri soğud, yağmur var bi de. oğluş zaten kurtulamadı öksürükten. tekrar üşütmeyim diye çıkamıyorum evden.

işte büüyle:) kurabiyeleri götürüp duruyorum sIkIntIdan. ama nohut, buğday, fasülye ıslattım. yeşil mercimek yok evde. onları yoğurtlayıp yiyince kilo veriyorum ne hikmetse :)

hadi öptüm ve kaçtım bacım. kendine iyi bak.

hee tartıldın mı hiiç bugünlerde?

Slmmm bacimmm, sende terki diyar etmişinn buralariii ben olmayincaaa )
Kiz ben olmasamda sayfamizi sahipsiz birakmaaa bacimmmm , topraklarimiza el koymasinlar )))
Az kaldi diyip kendimi avutuyorumm internetin gelmesine :-/
Ama girip en azindan okuyorumm sen yazzzz yaniii bacimmmm ;-*
buaralar tartilmadim ama 3-4 gün evvel tartildigimda 67 kiloydum. Hizlanmasi lazim tekrarrr kilo vermemin ama bunada şükürler olsunnnn. Yavaş yavaş olacak inşallahh..
Sen nasilsin? Tatil nasil geciyor, ogluşla neler yapiyorsunuz tüm gün..?
Kocaman öpüyorum bacimm senii, iyi bak kendinee

çok hastayım bebişim,
dün oğluşum ateşlendi. bana da bulaştıı galiba. ya da duş alıp yattım ve oğluş için sürekli kalkıp durdum diye oldu.
ateşim var, heryanım ağrıyor, ve bir öksürük var ki ciğerlerrim sökülüyor sanki.
salgın varmış viktoria gribi imiş bu senekinin adı :)

ne yediğimi bile hatırlamıyorum. gündüz 2 saat uyuduk oğluşla.
akşam da çorba içtim.

dün öğlen bakliyat karışımını yoğurtla karıştırıp yemiştim. akşama da nohut yemeği yemiştim.

ayy dün gece ateşliyken seni bile gördüm rüyamda.

evden dışarı çıkmadık tatile girdiğimizden beri. dün sadece babasıyla markete gitti oğluş.
h.sonuna doğru güneş açacakmış, o zaman belki Caillou etkinliğine gideriz avm ye.

öptüm ve kaçtım bebişim. kendine iyi bak bacım.

nerdesin yavrimu? iyi misin?

ben biraz daha iyiyim. ateşim yok ama göğsümde bir ağrı var. yatınca hemen hırıltı başlıyor. öksürük tutuyor.

oğlumu bugün babası doktora götürdü. meğer kulağında da sıvı birikmiş oğluşun. iştahı ondan kapanmış. kavanoz mamalarına geri döndük.

sen nasılsın? neler yapıyorsun?

Slm canim..
Çok üzüldüm hasta olmana :-(
Ama şimdi daha iyi olmanada sevindim tabii ). Çok geçmiş olsun ogluşunada sanada.. Kulakta su birikmesini duymamiştim daha önce, inşallah geçici birşeydir ve tehlikeli degildir..

İnternetsiz hiç tadi yok yahuu. Telefondaki internette hiç tatmin edici degil zaten :-/
8 gün oldu paket degiştireli ve 3 hafta içinde baglanir dediler ama hala hiç ses yokk :-(

Bugün çok iştahsizim, hiçbirşey yiyemiyorum, başim agriyor, migdem bulaniyor :-(
Bugün bir arkadaşimin kizinin nişani vardi, söz verdigim halde gidemedim hem iyi hissetmedigim için, hemde canım istemedi..
Ayin 5 inde yeni iş için egitim başliyor, bir aksilik çikmazsa aybaşindada işbaşi olur heralde, belkide daha önce.. Olsun artikk bacim yaa, çok bunaldim bu işsizlik durumundan yazdan beridir..

Böyle işte bacim durumlarr.. Şimdilik kocaman öpüyorum.. Allah a emanet ol canimm..

selam bebişim, nasıl oldun? miden başın daha iyidir inşallah. neyin var bakem senin?

ben daha iyiyim. ateşim kalmadı. ama az hareket etsem iş yapsam hemen ter atıyorum. ben ciğerlerimi de üşüttüm galiba. az derin nefes almaya kalksam göğsüm acıyor.

bi de dün regl oldum. geldi mi üst üste geliyor benimkiler

oğluşumun kulağındaki sıvı soğuk algınlığı sonrası olabilen bişeymiş. oğluşum da daha iyi. yemek yemeye başladı çok şükür.

yemek yapamadığımdan pek sağlıklı şeyler yemedik son günlerde. eşim dışardan getirdi cısslar.

gerçi şu an sadece sağlığımı istiyorum. kiloları hastayken veremiycem kusura bakmasınlar

yarın eğitimin başlıyormuş, hadi hayırlı olsun. işlerin güçlerin rast gitsin canım.

neyse gari, öperim kaçarım bebişim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…