hee bugün de yine biraz alışveriş yaptım. 1 gömlek, 1 kadife kısa etek, 1 tane de ince kazak aldım.
zayıflasam da giyeri ben onları çünkü L bedenden aşağıya zayıflayamam gibime geliyor.
günaydın canım, nasılsın?
tatilinin son 2 gününü iyi değerlendir bebişim. sanıyorum ki pzts günü işbaşı yapacaksın.
internetin çabuk bağlanır inşallah. gerçi biz bu eve taşınınca 3 ayda anca bağlanmıştı
belki işyerinden girebilirsin:26:
dün oğluşu okula bırakıp eve otobüsle döndüm. hemen duşa girdim. sonra kahvaltımı yaptım 2 haşlama yumurta ile. sonra kafama bere takıp (ıslaktı) doğru eve en yakın yani 1 apartman yandaki :) kuaföre gittim. fön çektirdim. kaşlarımı düzelttirdim.
sonra eve dönüp giyeceklerimi ütüledim, giyindim, makyaj yaptım. eşim geldi. birlikte okula gittik. oğluşun karne törenine. gerçi karne vermediler. sertifika verdiler :)))) bizi sınıfa aldılar. çocuklar bize şarkı söyleyip dans ettiler. oğluşumu damat gibi giydirip göndermiştim. herkes çok beğenmiş. ama diğer arkadaşları normal giyinip gelmişlerdi. sene sonu kesin onlarda süslenirler di mi :) ben mi abarttım acep :) ama içimde kalmıştı geçenki masal kahramanları etkinliğinde biz geç kalıp bişey alamayıp sadece kovboy şapka, fular ve rozetinden oluşan seti anca bulabilmiştik.
oğluşu alıp eve döndük. eşim işe geri döndü bizi eve bırakıp. oğluşa kakaolu kurabiye yaptım. fındıklı tahinli :) ee haliyle ben de yedim.
akşam yemeğini dışarda yiyelim dedik ama oğluş daha yolda uyuyunca paket yaptırıp evde yedik. adana, köfte, şiş et den oluşan bir yemek yani ortayaa karışık :) şalgam da vardı evde. hepsini hüplettik tabü:)
oğluş uyanmadı sabah 07:00 ye kadar. bütün senenin yorgunluğunu attı herhal :))) okul çok yormuş
tabi erken yatınca erken de kalktı. kahvaltımızı yaptık. babamız hala uyuyor o da sabah 05:00 de uyanmış. 07:00 de geri yattık hepimiz. oğluşa süt içirdim belki geri uyuruz diyeama yok uyumadı 08:30 da kalktık geri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?