May-girls Grubunun Birlikte Zayıflama Deneyimleri

Sedefcim bağlanmadı mı internetin?

okullar açıldı, ben de hareketlenmeye başladım. ama daha doktora gidemedim. daha doğrusu oğluşu götürdüğümde uğrayacaktım ama çok doluydu. kesin ciğerlerimi üşüttüm fena. azcık koştum nefes nefese kaldım. hamlamış da olabilirim ama göğsümde ağrı hissettim yaff.

sen neler yapıyorsun bebişim?

Ayyyy baciiimmm sorma bacimmm yaaaa, cinnet geçirecem inankiii. Daha hala hiç ses seda yok internetten, heleki bu siteye cepten girmek tam işkence gibiii puffffffff :-/

Çok geçmiş olsun bacim, kendini sıcak tutmaya çaliş. Biran evvel iyileşirsin umarim canimm..

merhaba canım,
bizim internet olayına benzeyecek galiba seninki de. 3 ay sürdü bizimki. inşallah o kadar sürmez.

dün okul dönüşü ve oğluşu almaya giderken yürüdüm nihayet. bu sabah da yürüyerek döndüm.
hatta b fit e girdim. ama beğenmedim. asma kat gibi bir yerde tepiş tepiş çok kötü yeri. oraya nasıl izin vermişler anlamadım.
zaten ciğerlerim de tam iyileşmedi.

69 lu rakamı tekrar gördüm. Allahım hastalık vermesin de gider bu kilolar ben yürüdükçe.

sen nasılsın bebişim? işe ya da eğitime başladın mı?

anaaaaaaaaammmmmmmm sayfamizzz ikinci sayfalara dü$mü$$$$$$$$$
ama yettimmmmm gariiiiiiiiiiiiiiiiii... bugün baglandi internetim, $uan uygun degilim okuyup cevap yazmaya ama hemen hizlica artik geldigimi bildireyim dedim.. yarin yazarim canimm sana.. kocamann öpüyorummmmm

Sedeeeff, ayran içip ayrı düştük kızz :)

k.validem geldi 1 haftadır bizde, giremiyorum internete. bi de eşim de izin aldı, o da evde. zaman nasıl geçiyor anlamıyorum.

internetin bağlanmış, hayırlı olsun. çok fena kilo aldım ben yaa. reglim birazı da ordandır. yani inşallah:18:

öptüm canım

Sedeeeef nerdesin bacım? bakıp bakıp çıkıyom bu sayfaya. hani tekrar hızlanacaktık??

geldimmmm bacim geldimmmmm,, kiz ben sana diger taraftan mesaj yazdim, sen cevap vermeyince heralde kaynana daha gitmedi giremiyor diye düsündüm, o yüzden burayada bakmadim...

Özledimmm ayyyyyyyyyy, kendime ancak gelebiliyorum malum durumlardan sonra bacimmmm.. son bir haftadir hic iyi degilim, hasta degilim ama sürekli uyumak istiyorum, halsizim, yorgun gibiyim..
birde bir haftadir istahimda acik, ekmek almiyorum hala eve ama cok pilav yedimmmm

67 kiloda takildim kaldim isleri civitinca bacimmmmm,,, yine kollarii sivamak lazimmmm...hakkaten iki tokat cakip kendimize gelelimm

artik tekrar sayfamiza sahip cikalimmm, sen geldinmi bana bir el et

Güüüüüüüüüüüülllllllllllllllll
Güüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüülllllllllllllllllllllllllllll
Güüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüllllllllllllllllllllllllllllllllll

Nerdesinnnnn, ben geldim simdide sen yoksunnnn..Kaynana daha gitmemis anlasilannn :-/

Ben neredeyse 10 gündür hic iyi degilim yaaa, havalardanmidir nedir, hasta degilim ama müthis halsizlikkkk, kolumu kaldiramiyorum, uyuyorum ama sanki hic uyumamis kadar bitkinim

sabah uyandim, 1 saatten fazla yataktan cikmadan radyoyu actim müzik dinledim, yatak keyfini acayip severimmmmm.. hatta bazen kahvemi yapar yine kosa kosa yataga giderimm neysee bugün öyle yapmadim, müzik dinledim ayikana kadar sonra kalktim bir kahvemi yaptim, gectim tv karsisina.. kahvem bitincede yavas yavas evi temizlemem lazim, evde bomba patlamis gibi sankii on gündür hicbirsey yapamadim halsizlikten..bugünde yapmazdim belki ama aksama bir arkadasim gelebilir, kesin degil henüz ama bugün gelmesede yarin kesin gelecek.

Bu kilo durumlarinada yine atak yapmak lazimmmm, 67 de takildim kaldim yaaaa gerci uzun zamandir canim ne istediyse yedim ve yürüyüsleride ihmal ettim amaa tekrar toparlanmak istiyorummm

Gel artik bacimmmm, gaza getir beniiiiiiiiiiiiiii

Sedeeeeeeeeeeefffffffffff nihayet kavuştuk yaa :)

ben de çok saldım kendimi. ama son 1 haftadır yürüyüşlerime geri döndüm çok şükür.

sen yine iyisin kilo almamışsın. ben k.validem burdayken kilo aldım. veremedim de geri.

ama aynı pantolonlara girebiliyorum :)

bugün burda hava 30 dereceyi gördü bugün. bahar gelmeden yaz geldi.

senin oralarda hava nasıl? neden kendini yorgun bitkin hissediyorsun? kapalı mı havalar orda hala?

hadi tekrar başlayalım sağlıklı beslenmeye

bacccciiiimmmmmmmmmmm

ayyy havalardan baslicammmm, cok kötüü.. bugün kar yagdii birkac dakikada olsa, düsün artikkk.. hala kaloriferlerim kisinki kadar kuvvetli acikk bugün gün icinde 5 dereceydi,, gecede -3 olacak :18:

ayyy ne güzell bacimmm yaaaaaaaaa, Türkiyedeki havalara imreniyorummm, bazen ciddi ciddi dönmeyi düsünüyorum, hatta bursadaki doktor tanidiklarimdan is teklifi bile aldim ) ama kolay degil öyle hop diye yasadigin yeri degistirme karari.. Allah hayirlisinin olmasini nasip etsin insallahh..

kilo durumuna gelince bir süredir saldim gibi görünsedeee yinede hic ekmek almadim eve, yani ne kadar salmis gibi görünsemde yinede kilo almamami ekmek yememeye borclu oldugumu düsünüyorum.. buara seftali kompostosuna dadandim, hergün bir koca kase yiyorum diyebilirim ( hazir konserve ) tabiii bunu bazen sabah kahvaltisi bazende ögle yemegi niyetine yiyorum..ayin 1 i itibariyle, yani yarindan itibaren yürüyüslerime baslamak istiyorum haftada 2-3 de spor salonuna giderim..
hep diyorum, ekmek pirinc ve patates bana hic yaramiyor, acayip ödem yapiyor..

Eveeeetttt bacimmmmmmmmmm, tam ayin 1 ine denk gelmeside iyi olduu kizzzz, basalim gaza yineee bacimm, olmuyor tek basinaa, insan birbirini kamcilayinca daha cabuk gaza geliyorrr.. disiplini aliyoruz eleeeeeeeeeeeee

birde bisey daha var, reglim yaklasti diyemidir bilmiyorum ama daha sIk acikiyorum, regl bitene kadar saniyorumki yememde cok degisiklik yapmicam..

selam canım, ben regl oldum bile cmts günü. sabah 71 kg çıktım iyi mi:18:

ama h.sonu misafirim vardı gözleme ve börek yedik durduk:) daha doğrusu son 1 aydır falan saldım gitti.

sabah güneş vardı akşam yağmur. dün ise resmen yazdan bir gündü.

bugünkü yürüyüşlerimi aksatmadım. o konuda vicdanım rahat ama evdeki hamurişlerinden yedim sabah.

şimdi de akşam yemeği niyetine kıymalı karnabahar ve bulgur pilavı yiyorum.

sen spora yazılmıştın ya, ona gidebildin mi düzenli?

alkali diyet kitabı aldım. daha tam okumadım. orda benim çiğ bademlerimin alkali olduğunu öğrendim canım.

elma sirkeli su da vücudu alkali yapıyormuş.. ve vücudun alkali olması sağlıklı olması demek.

çayımı azaltmam gerekiyor.:26: çünkü asitlendiriyormuş vücudu.

Ben daha olamadim bacimmm yaaaaaaaaa, ödem topu gibi dolaniyorum ortaliklardaaa bu ay extra bir sislik var.. bazi aylarda daha sessiz sakin cokta fazla huzursuzluk hissettirmeden geciyor ama bazende cok daha agrili ve ödemli oluyor.. ruh halimi zaten hic sorma bu dönemdee Neyseee sen kurtulmussun kizzz, hadi gözün aydin )

burasida cok sükür güneslendi bugün iyice ama 7 derece, yani yine paltolari giyinip cikabilirsin ancak )
yürüyüslerine geri döndüysen kesinlikle yakinda tekrar inmeye baslar kilon canim, cünkü spor istahi dengeliyor ve birazda hirslandiriyor insani.. sevindimmmmmmmmmmmmmmmmm, hicbir bahaneyle birakma ayy sakinn,,

Benimde motivasyonum gitti buara yaa, mesela dün makarna yedim ve bugünde yicemmm cünkü bitmediii ama birazdan uzun bir yürüyüse cikmayi planliyorum ( 1 saatlik )

spor salonuna cok düzenli gidemedim canim yaa, gidiyorum ama cok sIk degil.

Ben bu alkaliyi daha evvel duydum ve arastirdim biliyordum zaten yani,

Ben biseyi anladimkiiii hamur isinden uzak durarak ( ekmek börek pastanin disinda patates pirinc makarnada dahil buna ), saglikli beslenip, herseyden ölcülü yedigin ve sadece yürüyüs yapip, suyunuda ictinmi kesinlikle kilo veriyosun.. yani kafayi cok yormayacalsin bilmem alkali, bilmem $u diyeett, aman öteki aman berikii diye bacimmm..

8 kiloyu ben böyle verdim, ki veremiyordum.. birakinca o düzeni durdu kilo vermemde. cig bademlerden bende yiyorummm kiizzz, düzenli olarak yiyorumm yazdan beridir.

Selammmm bacimmmmm, nasilsinn ?

ayyy bu motivasyonumu tekrar kazanmak istiyorum yaaa, birazdan alisverise gidecem, yine baliklarimi tavuklarimi, brokoli, yogurt,süt, kefir,limon, meyve, yumurta,domates,sivri yesil biber, salatalik,badem vs alip döneyimmm ve tam gaz kaldigim yerden baslayayimmmm.. biliyorsun bu sekilde vermistim o kilolari..

kiiizzz bu arada ben hergün kefiri icmeye devam ediyorum, yogurt ve sütü az tükettiysem o gün kefiri yarim litre iciyorum, yeteri kadar tükettiysem 250 ml..

Neyseee yaaa, insallah tekrar gelecezz gaza, hadiii bakalimmm..

Dün arkadaslarim geldii, cok güldük eglendik, deliyizzz yaaaaaaaa, konustugumuz mevzulari bir görsennnn, artik gülmekten bogazimiz agridii
Yeterince su ictigim halde nedense cildim kurudu son iki gündür nedense, acaba bu ara biraz daha mi fazla tüketmem gerekiyor kiii :44:

Ay davul gibiyimmm regl dönemi diye, cümlelerimi bile toparlayamiyorumm,, neyseee biraz kendime gelince yazayim ben en iyisii
öptüm bacimmm, oglusuda öp benim yerime

selam beybi :) sabah okul dönüşü biraz yürüdüm, markete gitmek için, sonrasında tranvaya bindim. yolda tamirat yapıyorlar, iş makinalarının yanında yürümek istemedim. ama akşam yürüyerek gittim yine okula.

sabah; 2 haşlama yumurta ve peynir sürülmüş ekmek yediim.
sonra kek yedim:18: çamaşır yıkayıp astım 2 makine. 2 bölüm dizi izledim.
bize ve oğluşuma çorba yaptım. oğluşum beyaz çorba içmiyor da ona ayrı yapıyorum :)

akşam yemeğimiz çorba ama etli nohutlu uydurma bir çorba. yemek gibi (kalmış mlz.lerden türettim)

ben yazmaya utanıyorum. öyle çozuttum ki. az önce ben de ekmek yedim. oğluşum bunalttı, olmadık bi nedenden ağladı ve uzattı. o ağlarken birden canım ballı kaymaklı ekmek dilimi istedi öyle geriliyorum oğluş ağlarken. ağlama ulen de kilo almasın annen

bugün hava daha güzel. salonda oturuleybil :) belki gece vicdan azabından bisiklet sürerim.
2 yıldır tatile gitmiyoruz bu sene gideceğiz galiba. o nedenle selülitlerimden de arınmam gerek.

ama diğer yandan ne kilo ne de selülit hiç önemli değil. kötü bir haber aldık 1 ay önce. teyzem kanser imiş. bir an moralsizlikten hiçbişey yapasım gelmiyor. ama bir an geliyor diyorum ki sıra sana gelmeden erteleme isteklerini. yapabillecklerini yap.

selam canim, cok vaktimyok, yazip kacacam hemen

az önce dustan ciktim, hala saclarim islak, yazip kurup, makyajimi yapip 2 saat icinde cikmam lazim. disarida olacam bu gece.
dün buraya yazdiktan sonra arkadasim aradi, spor salonuna gidelim dedi, aslinda ben disari cikip acik havada 1 saat yürüyüp dönüstede alisverisimi yapmayi planlamistim ama aniden program degisti.
neyse, bulustuk, tempolu sporlarimizi yaptik, salondan cikistada kahve icmeye oturduk biryerde 1 saat kadar, cikip evlerimize dagildik. haftanin 3-5 günü gitme karari aldik, bugünde gidecektik fakat benim yine anii bir sekilde hic hesapta yokken ayri bir isim cikti bugün icin ama yarin yine salondayiz kismet olursa..

gece kaslarimin agrisindan uyuyamadimm birazda üsüttüm galiba, zaten regl olmak üzereyim diye patlama hazir bomba gibiyim, anlayacagin kendimi hic iyi hissetmiyorum
sabahin 6 sinda kalkip agri kesici icipte yattim, 7,30 a dogru uyuyabildim bi 5 saat kadar.. gözlerim yaniyor, hic halim yok ama mecburum hazirlanip gitmeye

uyandigimda 1 fincan kahve ictim, bugün uzun saatler baska birsey yemeye firsatim olmayacagi icin 3 yumurta kirip üzerine eriyen peynir ekleyip katiksiz yedim, az öncede 1 tane activia yogurt yedim. hazirlanirkende limonlu bir papatya cayi icip kendime geleyim diyorum, belki birazda bal eklerim..

Teyzen icin cok üzüldüm, benimde teyzem kanser oldu gectigimiz aylarda.. Allah iyilik versin onlara.. diger teyzemide 1-2 ay kadar önce kaybettik.. ama ben pek sevmiyordum ikisinide, yakin degildim diye cokta etkilenmedim diyebilirim..

bu sene mutlaka gitmelisin bencede canim güzel bir tatile, yorgunlugunu at vücudununda ruhunundaaaa..
ben dün itibariyle yine bastim gazaaa, spor + saglikli beslenme, ay sonuna kadar $öyle bi 3-5 kilo atalim baciiimmmm, sende yazin giyersin bikinini gururla sunarsin selülitsiz bacaklarini
Yürüyüslerini hicbir bahaneylee ihmal etme baciiiimmm, tatile kadar sIk disini, azcikta beslenmenden kIssss... hadiii bizee kolay gelsinn kizzzzzzzz, yine motivasyonumuz geliyor gibii

ayyyy ben saclarim islak diye üsümeye basladimm, kaciyorum bacimmm, gidip hazirlanayim son sürraaaatttttt...yarin görüsürüzz,, kocaman öpüyorummm senide oglusunuda

merhaba canım, dikkat et kendine, regl üzeri üşütme, hasta olma bacım.

ben bu sabah okuldan yine yürüyerek döndüm. bu kez farklı bir güzergahtan geldim (yolda çalışmalar var diye) ve çoktandır ziyaret etmek istediğim (geçmiş olsun demek için) arkadaşımın babası ile karşılaştım.. çok sevindim gördüğüme. iyi gördüm çünkü.

kahvaltıda 2 haşlama yumurta ve kaymaklı ballı ekmek yedim :) (kaymak almam eve ama bi hikayesi var ondan aldım)

sonra film izledim. teyzemin sonuçları çıkacak diye gergin gergin bekledim. meğer yarına kalmış.
h.sonu görümcem vardı pazara gidememiştik. evde yemeklik bişey yoktu ben de düdüklüde kuru fasülye yaptım hiç ıslatmadan.

15:00 de alt komşumun annesi çağırdı çaya. oğluşu almadan önce oraya gittim. (buu ara bi o bende, bi ben ondayım, ama yalnızlığımı özledim, alışkın değilim yaff)

oğluşu alıp geldim, annem geldi. çay içtik leblebi, nohut, fıstık eşliğinde. eşim gelince de yemek yedik.

şimdi Türk kahvasi içiyorum.birazdan da yeşil çay içerim.
dün oğluşu uyuturken ben de uyuyup kalmışım. spor falan yapamadım. ama bacaklarım yürüyüşlerden epey sIkIlaştı. bi 5 kilo versem motive olup öpüp başıma koycam. ama nedense o motivasyon gelmez oldu.

kendini fazla yorma, dikkat et kendine canım, öperekten kaçtım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…