selam canim, cok vaktimyok, yazip kacacam hemen
az önce dustan ciktim, hala saclarim islak, yazip kurup, makyajimi yapip 2 saat icinde cikmam lazim. disarida olacam bu gece.
dün buraya yazdiktan sonra arkadasim aradi, spor salonuna gidelim dedi, aslinda ben disari cikip acik havada 1 saat yürüyüp dönüstede alisverisimi yapmayi planlamistim ama aniden program degisti.
neyse, bulustuk, tempolu sporlarimizi yaptik, salondan cikistada kahve icmeye oturduk biryerde 1 saat kadar, cikip evlerimize dagildik. haftanin 3-5 günü gitme karari aldik, bugünde gidecektik fakat benim yine anii bir sekilde hic hesapta yokken ayri bir isim cikti bugün icin ama yarin yine salondayiz kismet olursa..
gece kaslarimin agrisindan uyuyamadimm
birazda üsüttüm galiba, zaten regl olmak üzereyim diye patlama hazir bomba gibiyim, anlayacagin kendimi hic iyi hissetmiyorum
sabahin 6 sinda kalkip agri kesici icipte yattim, 7,30 a dogru uyuyabildim bi 5 saat kadar.. gözlerim yaniyor, hic halim yok ama mecburum hazirlanip gitmeye
uyandigimda 1 fincan kahve ictim, bugün uzun saatler baska birsey yemeye firsatim olmayacagi icin 3 yumurta kirip üzerine eriyen peynir ekleyip katiksiz yedim, az öncede 1 tane activia yogurt yedim. hazirlanirkende limonlu bir papatya cayi icip kendime geleyim diyorum, belki birazda bal eklerim..
Teyzen icin cok üzüldüm, benimde teyzem kanser oldu gectigimiz aylarda.. Allah iyilik versin onlara.. diger teyzemide 1-2 ay kadar önce kaybettik.. ama ben pek sevmiyordum ikisinide, yakin degildim diye cokta etkilenmedim diyebilirim..
bu sene mutlaka gitmelisin bencede canim güzel bir tatile, yorgunlugunu at vücudununda ruhunundaaaa..
ben dün itibariyle yine bastim gazaaa, spor + saglikli beslenme, ay sonuna kadar $öyle bi 3-5 kilo atalim baciiimmmm, sende yazin giyersin bikinini gururla sunarsin selülitsiz bacaklarini
Yürüyüslerini hicbir bahaneylee ihmal etme baciiiimmm, tatile kadar sIk disini, azcikta beslenmenden kIssss... hadiii bizee kolay gelsinn kizzzzzzzz, yine motivasyonumuz geliyor gibii
ayyyy ben saclarim islak diye üsümeye basladimm, kaciyorum bacimmm, gidip hazirlanayim son sürraaaatttttt...yarin görüsürüzz,, kocaman öpüyorummm senide oglusunuda