May-girls Grubunun Birlikte Zayıflama Deneyimleri

günaydın canım, bugün nasılsın?

ben bu sabah da yürüyerek döndüm. şimdi de kahvaltımı yapıcam; 2 haşlama yumurta, peynir ve yeşil zeytin ile. belki domates de yerim. sonra da uyusam mı acaba diyorum. dün pek iyi uyuyamadım. tabi alt komşum aramaz gelmez ise :)))

hadi görüşürüz beybim

slmmm baciiimmmm, kizzz cokkk fenaaaayiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm, öyle agriyor ki vücudumun kaslariii, birgün önceki spordan sonra zaten fenaydimmm, dünde saatlerce yorgunluk.... ama cok keyifli bir gündüü, harika gecti masallah dün.. eve gelince Hürremi izledim internetten, sabah saat 06.00 olmustu yattigimda. 1 saat önce uyandim ama öyle yorgun kii vücudummmmm, kahvemi iciyorum simdi.. sonra hazirlanip markete gidecem, aksam 5 e dogruda yine spor salonuna gidecez arkadassimla.

kizzz bende senin gibiyimmmm, sürekli birileri gelsin gitsin yada ben gelip gideyim huzursuz olurum, bende hep mesafeli görüsürümm, ay yakin arkadasimla evlerimiz yakin, onunla görüsmekten cok zevk alirim ama onunlada yine sabah aksam görüsmeyiz, ya disarida bulusuruz yada evlerimize bile haftada bir en fazla iki gider geliriz..
Zevk aldigin sürece görüsürsün bu sIklikta, canini sikan bir durumda azcik ayagini geri cekersin olur biter )

markete gitmeden iki yumurta haslayip yerim, döndükten sonrada ben de güzel bir Türk kahvesi iceyimm spordan önce..

Yürüslerini birakmamana cok seviniyorum, insan kendini ruhende bedenende iyi hissediyor ve cok kisa zamanda vücut kendini topluyor ne güzell dimiiii

Kaymagin hikayesinide merak ettimmm )) ama birak o kaymak masallarda kalsinnnnnnnnnnn, bitince alma dahaaa, ama bazen vücut istiyor istee, biara bende canim cok isteyince alip 1-2 hafta tiksinene kadar yemistim ( bu bahsettigim en azindan 2-3 yil evvelde )

Teyzeni belliki cok seviyorsun, Allah iyilik versin canim, insallah sonuclarida temiz cikmistir,, ögrendigin zaman banada yaz sonucu..

Gercii yazdim ama yine yazayim ) bugün heryerim agriyor ama yorgunluktan ve önceki günkü spordan.

Dün gittigim yerin mutfaginda calisan, cok eskiden tanidigim cok becerikli bir abiimmm vardi.. hemen kostum yaninaaa, üzerimde kirginlik var, cok kötü hissediyorum acilenn bana bir karisim yap dedim ) biliyorum cünkü onun vardir ilginc seylerii,, yaklasik 10 dakika icinde bana bir bardakta sicak bir icecek getirdii, cok ilginc ve keskin tadi vardi ama inanmayacaksinnn ictikten yarim saat sonra ne gözlerimde yanma kaldi, ne de o halsizli.. icine neler koyudugunu ögrenemedim )) birde geceye dogru onun ellerinden bir izgara yedim,, adamin elleri sihirlii gibi yaaaa, adam su haslasa lezzet veriyor icine

yürümeye devammmmm baciimmmmmmmmmm, aldikkk gaziii gidiyoruzzz yineee, ya$asinnnnnnnnnn

ayyyyyyyyyy cok aciktimmm yaaaaaaaa, kalkip artikk yumurtami yiyeyimm

slm bacım, tarifi alaydın ya hemen o çayın. devam ederdin bugün içmeye. hemen iyileşiverirdin.

gerçi ağrılarının bir kısmı da regldendir. .benim de acayip yorgunluk oluyor üzerimde regl olmak üzereyken. sanki ağır çekimle hareket ediyormuşum gibi geliyor o anlarda.

aferin sana, yine ölçülü yemişsin. ama sanki 1 öğüni atlıyor gibisin???

ben de sabah 2 haşlama yumurta peynirli ekmek dilimleri yedim. 1 tatlı kaşığı da bal yedim.

öğlen bir tabak kuru fasülye, üstüne 1 avuç çaklıt kaplı fındık yedim

akşam haşlama tavuk ve bol küçük turşu acı biber yedim yanında ( bu ara onlara dadandım)

kaymağın hikayesine gelince; bi sabah alt komşumun annesi beni kahvaltıya çağırdı. hiç gidesim yoktu çünkü ben de çay demlemiştim, yumurtayı koymuştum ocağa. ama ısrar edince gittim. o hep birlikte olalım istiyor. yalnızlığı sevmiyor. ben de tam tersi :))) konu konuyu açtı. o burda bile komşu edinmiş kendine. hem de kahvaltıya gitmelik. komşusu ona kaymak almış seviyor diye. ben de o nedenle onu davet edeceğimde aldım. yoksa uzak duruyorum yağlı şeylerden. hikaye dediğim de buydu buu kadar :)))))

okuldan gelince bizi camda gördü taksiden inerken. kahveye çağırdı fincanı gösterip sağolsun. ama oğlum inat etti ağladı gidemedik.

güzel haberi sona sakladım. çok şükür Allahıma teyzemin ciğerine sıçramamış temiz çıktı ciğerleri ohhh beee ççççok sevindim.
teyzelerimin hepsini severim ben. annemden daha az otoriterler

Kizzz bu adam cok tuhaf bir adam, dünya tatlisi biridir ama eli bir lezzetttliiiiiiiii, kimseye hicbirseyin tarifini vermez, yapacagi zaman beni cikardi zaten. yoksa istemez olurmuyum hicccc. birden kendime getirdi beni ayyy, cok ilginc.

hala regl olamadigim icin ayakli bomba gibi dolasiyorum, kafamin ici bile kazan gibi inanki

o bahsettigin tursular saniyorum sari ve tombul olanlar, tursu olsunda her türlüsünü tek lokmada götürrüüüümmmmm ben.. inanmayacaksin ama o ince uzun en aci tursular varya, onlari her lokmada bir tanenesini götürrümm, birde yetmez üstüne kirmizi biber serperim bolca yemeklerimin ve hala bana aci gelmez, anlayacagin benim aci yerken bir sInIrim yokk.. hatta cok kereler benimle iddeaya girip kaybetmislerdir

Dogru canim ben ögün atliyorum ama yiyemiyorum ben günde 6 ögün, zaten 6 ögün yiyerekte zayiflayamiyorum.. aslinda ben artik diyette yapmiyorum ki, sadece ekmek almiyorum eve, birde genelde yediklerimi biliyorsun iste.
Zaten gecen gün canan karatayda dedi 3 ana ögün vücudu yorar 2 ana ögün ideal olandir diye..

Kaymagin hikayesine gelince, zarari sana patlamisssssss ama inankiii benimde istedi simdi, evde olsa ( tabii ekmekte olmali ) kesinlikle yerdimmmmmm :18:
heleki adet olmak üzereykennnnn canim tatli istiyorrrrr, nasil iyi giderdiii nasil nasilll :18:

Bende güzel haberi kutlamayi en sona biraktimm, Cok sevindim canimmm, Allah saglik sihhat versin ve sizlere acilarini göstermesin Rabbimm..

SELAMM BACIMMMMM..

NASILSINIZ SEN VE OGLUSUNN ?

Ay uyandim sanki kafam donmus gibi yaaa, cok mu rüya gördüm ki acaba uyurken. kahve yaptim hemen. biraz biraz acilmaya basladim ama basim agriyorrr, adet olamadim daha, basim agrimaya basladiktan bir gün sonra en gec iki gün, adet olurum.. tuhaf bir bas agrisi oluyor bende olmadan önce, tam tepede oluyor agri :18:
acayip ödem oldu vücudummmm, birde makarna yedimm, daha evvelde bahsetmistim, makarna, patates, ekmek vs bende $i$lik yapiyor. adet öncesi yemeseydim iyiydii yani

tam 2 saat sonra arkadasimla spor salonunda bulusmak icin sözlestik,, basladik bakalim bir gayret, Allah sonumuzu hayir ede kizlarla gidince cok keyifli geciyor, nasil gectigini anlamiyoru bile, spor aletlerinin üstünde cenemizde bir dakika durmuyor kahkalar havalarda ucusuyor, zayiflarken bir yandanda terapi gibi oluyor )

ayyyy kizz sanki beynim durmuss gibi inankiii, ben nasil kendime gelebilecem gitmeden hic bilmiyorum, neyseee dönünce ben yine girer bakarim bacim, simdi yazacaklarimi bile unuttuummmm
Simdilik kocaman öpüyorum

merhabaaaa, anca gelebildim. şu an benim de bacaklarım çok ağrıyor. bugün temizlik günümdü. bi dakika oturamadım. bütün işi yrd. ablam yaptı ben lojistikçisi oldum bi de toz aldım ama sanırsın ben yapmışım gibi yorgunum

sabah yürüyerek döndüm okuldan. kahvaltıda peynir, zeytin, ekmek, kahvaltılık sos ve bal yedim bi kaşık. öğlen ikindi gibi tavuklu makarna salatası yedim. akşam yürüyüşümü yapamadım. yrd abla mobilyacı çağırdı eve. bizim salon koltuklarını kaplatmaya fiyat almaya. o çağırmasa zaten benim çağıracağım yok. iyi oluyor böyle mobilyacı trafiğe takıldı gelemedi zamanında. o nedenle yürüyemeyip tranvayla gittim oğluşu almaya.

alt komşumun annesi öğlen kahveye çağırdı, temizlik var deyince alıp kahveleri bize geldi :) kahve molası verin yalnız içemiyorum ben dedi :) akşam misafirleri var. bana da kurabiye göndermiş ondan yedim bi tane. incirli fındıklı kurabiye. çok güzel yapıyor.

akşam yemeği olarak da son kalan tavuklu makarna salatasını yedim az önce yanında bol turşu yuvarlak biberle.
yerken iyi de artık bilemiyom çıkarken napıcam

bacaklarım çok ağrıyo az yatay pozisyona geçeyim. hadi öptüm bacım. kendine iyi bak canım.

Son düzenleme:

güle güle kirlet evini bacimmm, benimde evin ihtiyaci var ama bulamiyorum iyi yapan birini ne yazikkii, ne zaman cagirsam cagirdigima mutlaka pisman oluyorum illaki, burdakilerin yaptigi temizlikte kendileri gibi yamukkkkk

Kizzz bu alt komsun iyice sarmis sana neysee, bosver sanada can senlii olur istee.. ama ben tahammül edemem hayatta sürekli kapimi calan birinin olmasina, Türkiyede yasarken aramadan gelenlere kapiyi acmadigim icin hep annemle kavga ederdik ) cok günah kizim derdi geleni kapidan cevirmekk :26: yillar gecti ama ben hala ayniyimmmmm, ala aramadan gelene kapiyi acmam

Dün aksam spor salonundan dönerken okadar acikmistim kiiii, bitsedeee gitsem diye dakika saydimm, bi ciktim salondan buzzzzz gibi hava, neysee, yolumun üzerinde tavukcu var, dönerken pismis tavuk aldim yedim.

Oturdum dizi izlerken birlikte spora gittigim arkadasim aradi, sana gelecem cay koy dedi, o arayinca ötekinede haber verdim, yine keyifli gecti, cok güldük.. onlar gelmeden ben yolun karsisindaki markete gittim cayin yanina biseyler aldim. simdide ne yazikki kahvenin yaninda kalanlardan yiyorum

hala adet olamadim, bi cözülsede kurtulsammmmm yaaa, ne uyuyabildim nede keyfim var yaniii.. kendimi patlamaya hazir bomba gibi hissediyorumm

birkac gündür hergün spor salonuna gidiyoruz, cok sükür ki ayagim yavas yavas alismaya basladi, artik haftada 4-5 giderim insallahh, biraz agirlikta calisiyorum artik sIkILasmak icin gittigimde. insallah birkac aya farkeilir farkim

yarin aksam arkadasimin kocasinin (birlikte spor yaptigim kizlardan birinin kocasi ) islettigi mekanda canli müzik var, diger arkadasta ötekinin abisinin karisi zaten. onlarla orada olacam, aslinda gitmeyecektim bu hafta ama dün aksam bana geldiklerinde cok israr ettilerr illaki geleceksin diye..megersem bazii hain planlari varmis benim icinn biara diger taraftan sana mesaj yazarim planlarinin ne oldugunu

Neyseee bacimmmmmmmmmmm ben yazdikca yaziyorummm, senin okurken canin cikacak ))

Sende hersey yolunda dimi, üst komsu teyze hafta sonu seni özler artik esin evde diye gelemezseee bu arada incirli kurabiye hic yemedim, merak ettimm
tatli krizlerine girer gibi oluyorum regl döneminden ötürü ama agzima biraz bisey atincada yiyesim gelmiyor, cözülene kadar rahata eremicemmmm galiba

mrb bebişim, reglin gelmesi uzun sürdükçe sIkIntısı da artıyor. ama iyi ki öyle neşeli arkadaşların var ve iyi ki spora gidiyorsun. biraz zorlansan da reglin daha rahat geçecek spor yaptığın için. tabi üşütmemiş olmak koşuluyla.
bakalım hain planları nasıl çıkacak? tahmin ettiğim şey ise tabi

bu sabah eşim tarafından sinir edilerek uyandırıldım. geç yattım ve dün çok yorulmuştum. sabah oğluşla babası benden önce kalktılar saati bilmiyorum tahminimce 09:00 olabilir. onlar sessizce yanımdan gidince ben de uyudum bi süre daha. sonra donuk donuk bi ses duydum:) "işe gidicem, saat 11 e geliyor, çocuk aç, hasta mı oldun, ne zaman kalkacaksın" :) iyice geç kalmadan güzelce uyandırsana madem, sanki uyandırdı da uyanmadım.. ben ne bileyim ne kadar uyuduğumu.

gidip simit alıp gelmişler. kahvaltıyı oğluşumla yaptım. sonra zil çaldı. alt komşum geldi kahveye çağırmaya, dedim oğluş çizgifilm izliyor siz gelin. öyle oturduk işte 13:30 a kadar. neşeli kadın. her eve lazım bi tane.
sonra çamaşır topladım, yenilerini astım, bulaşık kaldırdım, yenilerini doldurdum zaman geçti. eşim geldi 15:30 gibi. yemek yiyip gelmiş. biz de oğluşumla geç öğle yemeği yedik. kuru fasülye vardı eskiden kalma onu yedim acı biberle, biraz da makarna. akşam yemeği olarak da haşlama et ve salata yedim. bir avuç fındık ve leblebi ile çay içiyorum şimdi.

yaz geliyor yavaş yavaş. dışarıda çok güzel hava vardı bugün. balkona çamaşır asarken farkettim :)
insanlar açılıp saçılmışlar. yazlıklar çıkmış. herkes balkonlarda. oğluşun montunu yıkadım kurudu bile :)

aa bi ara 2 tane küçük yerli muzlardan yedim. normalde muz sevmem ama vücudumun ihtiyacı varmış demek ki :)

bana gelen abla çok iyi yapıyor. her iş de geliyor elinden. dün lavabo altındaki boruyu çıkarıp temizledi :) eşimde alıştı onun yapması gerekn işleri yrd ablamın yapmasına. koridordaki lambayı da takıversin diyor:) oysa ki tesisatında hata var elektrikçi gelmesi lazım :)

ben alt komşumun korkusuna evimi toplar oldum geceden bi bakıma iyi oluyor benim gibi tembele öyle komşu
bir kere ben de geri çevirdim ama yeni tanıştığımız zamanlardı. oğluş hastaydı. gece uyumamıştı bir türlü salon da bile uyumayı denemiştik. çok dağınıktı salon. içeri almamıştım kusura bakma çok dağınık diye. ama şimdi olsa alırım çekinmem.
benim ısınmam uzun sürüyor. soğuk nevaleyim ben

slm bacimmm, yazdiklarini okudum,dün canli müzik dinlerken biraz alkol aldim, tabii uyudugumda sabahti, daha patlatamadim afyonumu )
azicik kendime geleyimde yazacam sana birazdan

Ayyyy birsey farkettim bacim yaaaaaaaaa, biz tanisali 1 sene olmus masallaaaahhh
Allah daim etsin arkadasligimizi, yazmadan gecemedim

zaman nasilda cabuk geciyor yahuuuu :44:

günaydın bebişim, yıldönümümüzü 1 mayıs ta şenlik ateşi ile kutlayalım hadi bakalım 1 mayısa kadar kaç kilo vericez ?

ben bu sabah 70,8 kg çıktım. ama sabah farkettim hafiften inceldiğimi :) 68 kilo iken giydiğim bi kotum var onu giyiyorum hala.
o nedenle tartıda gördüğüm rakam çok da moralimi bozmuyor diycem ama bozuyor yaaa:18:

bi motive olamadım. geçen seneki diyet günlüğüme bakıp ne yediysem ne yaptıysam onu mu yapsam acaba yaa

dün bütün gün başağrısı çektim. okuldan dönünce uyuyayım dedim zil çaldı uykum dağıldı. sonra avm ye gidip eşime bir beyaz gömlek aldım.
oğluma da oyuncak araba aldım. oğluşum kıskanıyor babasını çünkü. babaya d.günü pastası yapalım dedim bana da yapalım diyor.
geçen gün de anne biz odamıza gidelim dedi. bu kez de babası kıskandı :)))) oğluşun odasını süsleyip artık kendi odasında uyumasını sağlamalıyım.

bugüne gelirsek; sabah yağmur vardı. tranvaya binerim diye düşünüyordum. sonra bi baktım karşıya geçmişim :) böylece yürüyerek döndüm eve.
kahvaltımı yaptım. alt komşum kahveye çağırdı. dün eşimin doğum günüydü. geç bi vakit tiramisu yapmıştım eşim seviyor diye. saat 21:30 da yapınca ikimiz de yemedik duruyor. çünkü bir gün önceden yaptığım irmik tatlısı vardı ondan yedik birer dilim yemeğin üstüne. tiramisuya yer kalmadı.
tatlılardan koyup inicem komşuma. böylece. ben daha az yemiş olurum.

komşum çağırdı bi kahve içelim. öptüm görürüşmek üzere bebişim.

slmm bacimm, nasilsi ?

benim evrak islerinde aksilikler cikmism moralim bozuk, hemen enerjim düsüverdiii.. sabahin köründe gidip onunla ugrasmak zorundayim

gözümü arkadasimin mesajiyla actim, hadi sporaaaaaaaa.. yazmis.. kalktim hemen hazirlandim, hazirlanirkende kahvemi ictim. ac karnina gittim. sporun yanindada muhabbet edince terapi gibi geliyor Vallahii..
aciktim tabiii spordan sonra iyice, eve döneken sakincali birseyler alip yedim sacta pismis gözleme satiyor benim evin arkasindaki firin,ndan götürdüm bi tane

kalkip evi elektrik süpürgesiyle cekip sonra dusa girecem, saclarim dökülmüs gözüme batiyor yerlerde )))

aksama, birlikte spor yaptigim arkadasim caya cagirdi, bende istersen sen gel dedim. ama olurda illaki o bana gel derseee, kafadan yarim saat daha yürümüs olacamm.. gerci biraz ayagimda salonda rahatsizlandi, üstüne gitmesem iyi olacakk..

gecen gece disari ciktigimda buzlu getirdiler icecekleri, bogazim sistiii hemen yaaaaaaaa, birde bugün salona gidene kadar yagmurda islandimm bi güzeeelll, insallah ateslenmemm :18:

Esinin dogum günü kutlu olsun, saglikli ve mutlu daha uzun yillar hepbirlikte dogum günleri kutlayin insallahh, ömürrr boyuuuuuuu........
o tatlilarrr pastalarrrr burdaa olsada yesemmm kiiiiiiizzzzzzzzzzz, regl oldum biliyorsunnn, canim istiyoooorrr, olsaa asla yok diyemezdimmm

bencede iyi fikir eski günlükten bakipta aynilarini uygulaman, ozamanlar baya bir yiyordun , hemde kiloda veriyordun,, uygula bak mutlakaa....
benim regl bitsin bende beslenmemi yine düzene sokacamm insallahh..

1 mayis isci bayraminda bizimde tanisma bayramimizzz oleyyyyy

Tramvayida unut artikkkkk, senin porsche marka ayakkabilarin neyine yetmiyorrrrrrrrr

neyseeee ben kalkayim artikkkk, yorgunluk cöktü spordan sonra, islerimi halledeyimde dusumu da yapip rahatlayim bacimmmm..

kocaman öpüyorum, iyi bak kendine

selam bacım, iyi dileklerin için tşk ederim öncelikle canım. 1 mayıs işçi ve maygirls bayramı :)))

inşallah daha iyisindir. boğazını üşütmeyeydin iyiydi. hem regl hem hastalık bi de üstüne evraklarda aksilik kötü denk gelmiş ya.
bolca ılık bitki çayı iç bal koy antiseptik niyetine. c vitamini niyetine de limon, şifa olsun.

ben bu sabah yürüyerek döndüm. kahvaltımı yaptım.2 haşlama yumurta peynir, kahvaltılık sos, zeytin ile.
öğlen eşim geldi yemeğe. okuldan gelince banyo yapmıştım banyo öncesi, saçlarımı kurutmak için banyoya girmiştim. alt komşum kapıyı çaldı :.) eşim açtı tabi. bugün misafirleri vardı bize tatlı getirmiş. yani bacım bi gün o bende bi gün ben onda :) stres oluyorum valla. gece gece ortalık toparladım yarın sabah çat kapı gelir diye. oğluşum da maşallah vazo içindeki minik taşları evin her köşesine saçmış. onları topladım. bulaşıkları kaldırdım. ocak sildim. oyyy yoruldum. gece sporu oluyor bana böyle :)))

akşam da 2 tabak yayla çorbası yedim. biraz da son kalan cıssları...
şimdi limonlu yeşilçay içip yatıcam.

kendine iyi bak sen de, gerçekten iyi bak kız öptüümm

Selam bacimmm.. Nasilsin ?

Ayyy ben cok kötüyümmmm, acayip grip oldum bogazim agriyor ve basimada burnumdaki tikanikliktanmidir nedir agri vuruyor

Dün evrakraklarimdaki aksakligi halledip arkadasa kahvaltiya gittim, cayimi kahvemi ictim öglen 1 de kalktim bankaya ugradim, oradaki islerimide halledip eve geldim. 13.30 gibi..
Arkadaslada saat 15.00 de spor salonunda bulusacaktik, öyle uykusuz ve yorgundumki, yinede gittim.. biraz ayagim incidi saniyorum, 1-2 gün mola vermek zorunda kalabilirim spora..
Neysee, arkadasla ciktik bana geldik kahve icerken, diger arkadasim aradi Fasila gidelim dedi, aksam icin hazirlandim tabii hemen, kacarmiiiiiiiii
Cok güzel bir gece daha yasadim geldim evime sabaha karsi..aksam trafikte cok süper bir tesadüff yasadimmmm, hicte keyfim yokkennnn, acayiiiippppppppppppppp havami basip keyfimi yerine getirdim ahahahahayyyyyyyyyyyyy ( intikam niyetine ) bütün gece yetti bu bana
cok uykusuzdum zaten, hemen yattim, Hürremide kacardim dün evde olmadigim icin ayyyyyyyyyyyyy :26: Bugün internetten izlicem artik mecburen..
Vallahiii öglen kalkamadim yataktan, cok fenayimm, bogazim , badim burnummmm ( gripppp )
bir fincan kahve ictim, evde ilac yok, simdi kalkip hazirlanip markete gidecem, sonrada eczaneye ugrayip ilac almaliyim.
Aksamada yine programimiz var.. arkadasimin kocasinin islettigi mekanda mac izleyeceklermis cok degerli birkac müzisyen abilerimiz ve benim arkadas grubum.. bunlarin icinde ismini vermek istemedigim cok büyük bir müzisyen ve marka olmus biriside var misafir olarak. bunlar mac sonrasi kendi keyflerine kendilerine ait mekanda müzik ziyafeti yapacaklar.. manyak bir muhabbet oluyor, her sene yapiliyor bu böyle, tabiii gecen sene ben olamamistim aralarinda biliyorsun )
umarim halim olurda hazirlanabilirim

senin komsuuuu sana fena alismis baciiiimmmm yakayi pacayi biraz zor kurtarirsin artik.. haftada 1-2 ok de, sürekli gel-git olaylari beni asar bacimmm, ve tahminimce aslinda sennide asiyor gibi
Neyseee, saka bir yana insana insan lazim...
o yapipta ictigin yayla corbasi burda olsada icse bacinnnnn hasta hasta dimi amaaaaaa

Neyseee bacimm, ben cok acim ve hastaa.. kalkip gitmezsemsen dahada sürünecemmm..
kocamaaaaannnnnn öpüyorum seni ve güzel bol güneyli, orantili istahli bir gün diliyorum

geçmiş olsun bacım. inşallah ilaç almışındır. çok tempolu geçiyor günlerin. vitamin desteği de al.

oğluşumu uyuturken uyuya kalmışım ben de. bi uyandım, oğluş yatağı göl yapmış. yeşilçay içiyorum gece gece.
geri yatcam az sonra.

sabah normal kahvaltımı yaptım. akşam yemeğimi pişirdim sonrasında. etli kuru fasülye.
çiçeklerimin topraklarını saksılarını değiştirdim, çamaşır astım vs sonra avm ye gittim. dönüşte de oğluşu aldım.

yeşilçay işe yaradı. yarın görüşmek üzere. öptüüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…