merhaba canım, dikkat et kendine, regl üzeri üşütme, hasta olma bacım.
ben bu sabah okuldan yine yürüyerek döndüm. bu kez farklı bir güzergahtan geldim (yolda çalışmalar var diye) ve çoktandır ziyaret etmek istediğim (geçmiş olsun demek için) arkadaşımın babası ile karşılaştım.. çok sevindim gördüğüme. iyi gördüm çünkü.
kahvaltıda 2 haşlama yumurta ve kaymaklı ballı ekmek yedim :) (kaymak almam eve ama bi hikayesi var ondan aldım)
sonra film izledim. teyzemin sonuçları çıkacak diye gergin gergin bekledim. meğer yarına kalmış.
h.sonu görümcem vardı pazara gidememiştik. evde yemeklik bişey yoktu ben de düdüklüde kuru fasülye yaptım hiç ıslatmadan.
15:00 de alt komşumun annesi çağırdı çaya. oğluşu almadan önce oraya gittim. (buu ara bi o bende, bi ben ondayım, ama yalnızlığımı özledim, alışkın değilim yaff)
oğluşu alıp geldim, annem geldi. çay içtik leblebi, nohut, fıstık eşliğinde. eşim gelince de yemek yedik.
şimdi Türk kahvasi içiyorum.birazdan da yeşil çay içerim.
dün oğluşu uyuturken ben de uyuyup kalmışım. spor falan yapamadım. ama bacaklarım yürüyüşlerden epey sIkIlaştı. bi 5 kilo versem motive olup öpüp başıma koycam. ama nedense o motivasyon gelmez oldu.
kendini fazla yorma, dikkat et kendine canım, öperekten kaçtım.
günaydın canım, bugün nasılsın?
ben bu sabah da yürüyerek döndüm. şimdi de kahvaltımı yapıcam; 2 haşlama yumurta, peynir ve yeşil zeytin ile. belki domates de yerim. sonra da uyusam mı acaba diyorum. dün pek iyi uyuyamadım. tabi alt komşum aramaz gelmez ise :)))
hadi görüşürüz beybim
slm bacım, tarifi alaydın ya hemen o çayın. devam ederdin bugün içmeye. hemen iyileşiverirdin.
gerçi ağrılarının bir kısmı da regldendir. .benim de acayip yorgunluk oluyor üzerimde regl olmak üzereyken. sanki ağır çekimle hareket ediyormuşum gibi geliyor o anlarda.
aferin sana, yine ölçülü yemişsin. ama sanki 1 öğüni atlıyor gibisin???
ben de sabah 2 haşlama yumurta peynirli ekmek dilimleri yedim. 1 tatlı kaşığı da bal yedim.
öğlen bir tabak kuru fasülye, üstüne 1 avuç çaklıt kaplı fındık yedim
akşam haşlama tavuk ve bol küçük turşu acı biber yedim yanında ( bu ara onlara dadandım)
kaymağın hikayesine gelince; bi sabah alt komşumun annesi beni kahvaltıya çağırdı. hiç gidesim yoktu çünkü ben de çay demlemiştim, yumurtayı koymuştum ocağa. ama ısrar edince gittim. o hep birlikte olalım istiyor. yalnızlığı sevmiyor. ben de tam tersi :))) konu konuyu açtı. o burda bile komşu edinmiş kendine. hem de kahvaltıya gitmelik. komşusu ona kaymak almış seviyor diye. ben de o nedenle onu davet edeceğimde aldım. yoksa uzak duruyorum yağlı şeylerden. hikaye dediğim de buydubuu kadar :)))))
okuldan gelince bizi camda gördü taksiden inerken. kahveye çağırdı fincanı gösterip sağolsun. ama oğlum inat etti ağladı gidemedik.
güzel haberi sona sakladım. çok şükür Allahıma teyzemin ciğerine sıçramamış temiz çıktı ciğerleri ohhh beee ççççok sevindim.
teyzelerimin hepsini severim ben. annemden daha az otoriterler
Kizzz bu adam cok tuhaf bir adam, dünya tatlisi biridir ama eli bir lezzetttliiiiiiiii, kimseye hicbirseyin tarifini vermez, yapacagi zaman beni cikardi zaten. yoksa istemez olurmuyum hicccc. birden kendime getirdi beni ayyy, cok ilginc.
QUOTE]
ne ilginç adammış. ben huylanırdım beni çıkarıp kendi hazırlasa, sen huylanmadın mı kız? :)
acı bibere ben yeni alıştım sayılır. ama bu turşuları 2 aydır yiyorum sanırsın hamileyim ve canım çekiyor
Karatay 2 öğün diyor ya aslında kan gruplarına göre diyet kitabında da öyle diyor.
elimde bir sürü diyet kitabı var.( karatay, dukan, alkali, kan grubu )
sonunda hepsinin ortak paydasından kendim bir kitap çıkarıcam.
Kizzz bu adam cok tuhaf bir adam, dünya tatlisi biridir ama eli bir lezzetttliiiiiiiii, kimseye hicbirseyin tarifini vermez, yapacagi zaman beni cikardi zaten. yoksa istemez olurmuyum hicccc. birden kendime getirdi beni ayyy, cok ilginc.
QUOTE]
ne ilginç adammış. ben huylanırdım beni çıkarıp kendi hazırlasa, sen huylanmadın mı kız? :)
acı bibere ben yeni alıştım sayılır. ama bu turşuları 2 aydır yiyorum sanırsın hamileyim ve canım çekiyor
Karatay 2 öğün diyor ya aslında kan gruplarına göre diyet kitabında da öyle diyor.
elimde bir sürü diyet kitabı var.( karatay, dukan, alkali, kan grubu )
sonunda hepsinin ortak paydasından kendim bir kitap çıkarıcam.
Yok kizzz ne huylanacam, yillardir tanidigim adam ve zaten tariflerini kimseye vermez, o yüzden cikardi)
Bizim evde aci biber neredeyse sabah kahvalrisinda bile yenirdi ayy, cok severim ve agzim yanmaz sadece lezzet alirim :44: yumruta bile kirsam acisiz yemem yani)
iki ögün yemek bana yetiyor yaa, ben günde 6 kere yiyemiyorum, migdem almiyorki zaten..tepe tepede hic anlami yok girtlagima kadar dolmanin
senin kitabiii bekleyelimmm ozaman baciiiimmm heyecanlaaaaaaaa,, zaten Vallahii er konuda öyle cok sey bilir olduk kii, hicbir doktorun dedigini agzi acik dinlemiyoruz kiii artik, bu internet ve medya sayesinde her halttan haberimiz ve bilgimiz
merhabaaaa, anca gelebildim. şu an benim de bacaklarım çok ağrıyor. bugün temizlik günümdü. bi dakika oturamadım. bütün işi yrd. ablam yaptı ben lojistikçisi oldum bi de toz aldım ama sanırsın ben yapmışım gibi yorgunum
sabah yürüyerek döndüm okuldan. kahvaltıda peynir, zeytin, ekmek, kahvaltılık sos ve bal yedim bi kaşık. öğlen ikindi gibi tavuklu makarna salatası yedim. akşam yürüyüşümü yapamadım. yrd abla mobilyacı çağırdı eve. bizim salon koltuklarını kaplatmaya fiyat almaya. o çağırmasa zaten benim çağıracağım yok. iyi oluyor böylemobilyacı trafiğe takıldı gelemedi zamanında. o nedenle yürüyemeyip tranvayla gittim oğluşu almaya.
alt komşumun annesi öğlen kahveye çağırdı, temizlik var deyince alıp kahveleri bize geldi :) kahve molası verin yalnız içemiyorum ben dedi :) akşam misafirleri var. bana da kurabiye göndermiş ondan yedim bi tane. incirli fındıklı kurabiye. çok güzel yapıyor.
akşam yemeği olarak da son kalan tavuklu makarna salatasını yedim az önce yanında bol turşu yuvarlak biberle.
yerken iyi de artık bilemiyom çıkarken napıcam
bacaklarım çok ağrıyo az yatay pozisyona geçeyim. hadi öptüm bacım. kendine iyi bak canım.
güle güle kirlet evini bacimmm, benimde evin ihtiyaci var ama bulamiyorum iyi yapan birini ne yazikkii, ne zaman cagirsam cagirdigima mutlaka pisman oluyorum illaki, burdakilerin yaptigi temizlikte kendileri gibi yamukkkkk
Kizzz bu alt komsun iyice sarmis sananeysee, bosver sanada can senlii olur istee.. ama ben tahammül edemem hayatta sürekli kapimi calan birinin olmasina, Türkiyede yasarken aramadan gelenlere kapiyi acmadigim icin hep annemle kavga ederdik ) cok günah kizim derdi geleni kapidan cevirmekk :26: yillar gecti ama ben hala ayniyimmmmm, ala aramadan gelene kapiyi acmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?