ayy bebişim hasta hasta hala yüksek tempodasın. dinlenmeden geçmez bu hastalık. biraz kendine iyi davran bakem
yeşilçayımı içtim uyuycam şimdi. ben demleme yeşilçay yapıyorum yani poşet değil. sadece dün gece uykudan uyanıp limonlu içince benim de midemi kötü yaptı. ama onun dışında sıcak su içiyormuşum gibi geliyor. çalışırken bi arkadaşımda yeşilçaydan midesi bulanıp bi daha hiç içememişti bitki çaylarını. balık gibi kokmuştu ona.
bu sabah aynı kahvaltı akşam da aynı yemeği yedim.
tatil yerleri araştırıyorum. önereceğin denizi derin olmayan bölge var mı Antalya'da?
bu hafta 3.kez çarşaf tk.mı değiştirmek zorunda kaldım oğluşum sağolsun. bakalım bu gece nasıl olacak. yarın d.günü partisine gidicez oğluşun arkadaşının.
öptüm bacım, bi ara kendine bol karabiberli mercimek çorbası yapıp iç, iyi gelir.
iyi geceler bacım,
ben ne bulursam yiyom yaa. bi de uslu durmayıp yapıyom da habire.
dün annem geldiydi, ona kısır yaptım. bugün de oğluşum sabah okula bırakırken ağladı diye eve döndüğünde sevinsin diye sürpriz kek yaptım. ee hal böyle olunca yedim tabiki de :):18: gördüğün üzere karmakarışık duygular içindeyim
dünkü yürüyüşlerim tamam. bugünküler biraz yarım hava muhalefeti nedeniyle. cmts yaz günü gibi olan hava pazardan itibaren geri kışa döndü. üşütüyor ve aralıksız yağıyor. çiseler gibi yağıyor ama hiç kesilmiyor.
bizim güzel havalar oraya gelmiş. tadını çıkar bacım. bolca yürü.
erik konsantresi görünce alayım o vakit. gerçi kurutulmuş erik de işe yarar galiba az kaynatınca.
sağlıklı beslenme konusundaki iktidar iktisap hee buldum istikrarından ötürü de ayrıca tebrik ederim bebeğiiim. (yalan dünya izledim de)
hadi ben öper kaçar gider uyur
merhaba canım, nasılsın? inşallah daha iyi olmuşsundur.
oğluşu uyuturken uyuyup kalmışım. kalkıp yemekleri dolaba kaldırdım, bulaşıkları makineye yerleştirdim. çamaşır makinesindekileri çıkardım. ocağın üstünü üstün körü sildim. ayy gece gece deli miyim ne. saatin 03:15 inde. töbe töbeee
bugünkü yürüyüşlerim tamamdır komutanım :) yemek kısmına gelince; sabah standart kahvaltımı yaptım.
akşam 17:00 de oğluşu alıp gelince çok acıkmış olduğumdan evde ne varsa saldırdım. mercimek çorbası içtim bir tabak, bi de oğluşun yarımını. sonra madımak ve mercimekli bulgurlu sarma yedim. son ikisini annem hazırlayıp getirmiş dün. ben sadece pişirdim. ama niyeyse bi türlü doyamadım. yedim durdum. bi de cıss almıştım çaklıt kaplı fındıklardan. onu hüplettim. ama şekerim şaştı galiba sonrasında. uykum geldi. ama mümkün değil tabi uyumak o saatlerde.
neyse, artık gidip uyuyayım. öptüm yavrimu
selam bacım, nasıl oldun? daha iyi misin?
bu sabah yürüyerek döndüm.. direkt kuaföre gidip kaşlarımı düzelttirdim. sonra standart kahvaltımı yaptım.
çay faslım yeni bitti :)
dün tv zaplarken evim evim temiz evim diye bir program gördüm. salon, mutfak, banyo temizleyip puan alıyorlar. o dağınık evleri görünce ben o kadar tembelliğe rağmen pis değilim yaff :)) gerçi program gereği abartmışlar epey. izledikten sonra aşka gelip ben de kalkıp mutfağı temizledim :)
bugün ö. sonra okula gitcem. İngilizce dersinde neler yaptıklarını gösteren bir sunum olacakmış.
şimdi gidip hazırlanayım. öperim bacım
kilom sürekli oynuyor yediklerimin verdiği şişliğe göre takılıyor
ama yürüyüşler epey işe yaradı. hala 42 beden pantolon giyiyorum. hatta geçen gün çalışırken giydiğim bir kumaş pantolonu denedim oldu.
üst bacaklarımın iç kısımlarını da inceltirsem tamamdır. artık yavaştan gece sporuna başlamalıyım. oğluşu erken uyutup işlerimi çabuk halledip tv karşısında bisiklet veya bi türlü başlayamadığım e.şallı selülitsavarı devreye sokmalıyım.
tabi bi de kollarımı inceltmeliyim. dambılımın tekini bulamıyomgördün mü :)
geldim geldim burdayım
ama daha okuyamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?