May-girls Grubunun Birlikte Zayıflama Deneyimleri

Ayyyyyyyyyy ölüyorummmm ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy cok fena grip oldummm, bugün dahada fenaa, mendillerrrr dayanmiyorr :-(((
dün bu gripli halimle fasilda yirrttimmm kendimi sarkilar söylicem diyee, ne bogaz kaldi ne biseyyy..
ayyyyy Allah immm bugün beni rahat biraksinlarda dinleneyim diyorum ama programlari dünden belliydii.. Türkiyeden gelen misafir gidene kadarda bana rahat yok gibi..
Kalktim kahvemi iciyorum. sonrada sütlü ve ballii Kelloggs yicem, sonrada ilacimi iceyimde azicik rahatlayimm.. her tarafim iptall

oglusun durumuna deyinmiyorum hic, normaldirr.. severimm ben onuuu

Sende baya bir islerini halletmisin bacim masallahh, saksilar felan..

ayy inanirmisin kizzz, hatirliyorsan aylar evvel yesil caydan tiksinmistim hasta oldugum bir dönemde ve hala 1 fincan dahi icemiyorum, hic agzima bile süremedimmm... sen her yesil cay yazdiginda sanki migden söylee ufak bir bulanir gibi oluyor.. unutabilmem icin biraz daha zaman lazim saniyorumm :18:

simdilik kactim ben bacimm, ölüyorummm, dua ett..

ayy bebişim hasta hasta hala yüksek tempodasın. dinlenmeden geçmez bu hastalık. biraz kendine iyi davran bakem

yeşilçayımı içtim uyuycam şimdi. ben demleme yeşilçay yapıyorum yani poşet değil. sadece dün gece uykudan uyanıp limonlu içince benim de midemi kötü yaptı. ama onun dışında sıcak su içiyormuşum gibi geliyor. çalışırken bi arkadaşımda yeşilçaydan midesi bulanıp bi daha hiç içememişti bitki çaylarını. balık gibi kokmuştu ona.

bu sabah aynı kahvaltı akşam da aynı yemeği yedim.

tatil yerleri araştırıyorum. önereceğin denizi derin olmayan bölge var mı Antalya'da?

bu hafta 3.kez çarşaf tk.mı değiştirmek zorunda kaldım oğluşum sağolsun. bakalım bu gece nasıl olacak. yarın d.günü partisine gidicez oğluşun arkadaşının.

öptüm bacım, bi ara kendine bol karabiberli mercimek çorbası yapıp iç, iyi gelir.

unuttum yazmayı. sabah yürüyerek döndüm. akşam yürüyerek gitmedim tatil şirketlerine uğramaya vakit kalsın diye tranvayla gittim ama yine de epey yol yürümüş oldum git gel.

kendime cok kötü davrandim baciiimmm haklisinn, cok gezdim ve basima cikti. dün ölü gibi agrilar icinde yattim

Tatil yeri olarak ben hep bodruma gidiyorum yillardir canim, taa evli oldugum yillarda arada bir antalyaya giderdik eski esimle, pekte sevmiyorum acikcasi antalyayi, o yüzden bu konuda bisey diyemicem.. cevrende varsa antalyaya gidenler tatillerde onlarada danis bence

Selammm bacimmmm, nasilsin ?

cok coookkkk fenalastim dün, istifra ettimm. hicbirsey yiyemedim. bütün gün ölü gibi yattim ama cok sükür bugün daha iyiyim..

Hasta halimle saatlerce hazirlanip disari ciktim bütün hafta, cok güzel gecti cok keyifliydi, gitmesem icimde kalirdi cünkü cok büyük müzik adamlari geldi misafir olarak Türkiyeden. birlikte 3 gün boyunca fasillar yaptik. hastaligimi felan unutuyordum yani oradayken.. en sonunda dün vücudum dayanmadi artik.. Neysee, dün dinlenince bugün düne göre cok daha iyiyim..

Hic istahim yok, hala birsey yemedim, bir fincan Türk kahvesi ictim, simdide balli limonlu papatya cayi iciyorum.. birazdan iki tane yumurta haslayip yemeye calisacam, bugün hava cok güzel, cikip biraz temiz havada yürümek istiyorum.

Anlatacak cok sey varda, yazacak mecalim yok sonra biara yine ugrarim canimm,, öpüyorummmm

selam bacım, geçmiş olsun, biraz dikkat et kendine. yemek yemeye zorla kendini yoksa iyice güçten düşersin canım.

cmts oğluşun arkadaşının d.günü partisindeydik. bugün de bi hasta ziyaretine gittik. yemekti, oğluşun banyosuydu derken h.sonu geçti gitti bile.

yarın oğluşu okula erkenden uyandırıp götürecek ben değilmişim gibi hala ayaktayım.

yatıp uyuyayım. öperim canım.

slmmm baciiiimmmm,,,
dogum günündennn kapip geleydin bana bi dilim pastaaa
ayyy bugün canim cok fazla tatli seyler cekti ama yemedim.. yaz geldi dikkat etmek lazimki ordan burdan firlamasin fazlaliklar dimi ama

bugün buralara yaz geldi cok sükürrr, bizde görebildik sicaklari..
ben daha tamamen iyilesemedim ama iyiyim gectigimiz günlere göre sükür..bugünde dinlendim yarin atarim kendimi artik disarilara....

sabah uyandigimda 2 haslanmis yumurta yedim.. 1 fincan kahve ictim.. sonra bezelye ve havuc konservesi vardi, aksam yemegi niyetine konserveyi acip azicik tereyaginda cevirip, icine biraz baharat ekleyip yedim..
aralarda bolca su ictim ve az öncede Türk kahvesi iciü birkac tanede badem ve findik yedim..
birazdan 1 bardakta erik konsantresi icecem. cok agir bir tadi var, meyve suyu degil bu, bildigin kuru erikten yapiliyor bildigim kadariyla ama 1 bardak ictinmi 2-3 saat icinde direc WC ye kosuyorsun bunu bir arkadasim önerdii, arada bir ihtiyac duydukca süper oluyor

haa bu arada ben hergün mutlaka yarim litre kadar kefir iciyorum ve 1 tanede balik yagi hapimi hala aliyorum..

evde yogurt, süt, kefir ve meyve kalmadi dogru düzgün, yarin sabahtan alisverise gitmem lazim disari cikmadan önce..

yarinda hava günesli ve sicak olacakmis, yarin erkenden kalkip hazirlanip, öglene dogru kendimi disari atmak istiyorum, yürüyüp, alisveris yapip, acik hava bir cafee de oturup eiskaffee icip uzun uzun günesin altinda oturmak istiyorummm.. aksama dogruda iyi hissedersem spor salonuna giderim insallahh..

sen nasilsin bacim, neler yaptinn bugünn ?
[h=1][/h]

iyi geceler bacım,

ben ne bulursam yiyom yaa. bi de uslu durmayıp yapıyom da habire.
dün annem geldiydi, ona kısır yaptım. bugün de oğluşum sabah okula bırakırken ağladı diye eve döndüğünde sevinsin diye sürpriz kek yaptım. ee hal böyle olunca yedim tabiki de :):18: gördüğün üzere karmakarışık duygular içindeyim

dünkü yürüyüşlerim tamam. bugünküler biraz yarım hava muhalefeti nedeniyle. cmts yaz günü gibi olan hava pazardan itibaren geri kışa döndü. üşütüyor ve aralıksız yağıyor. çiseler gibi yağıyor ama hiç kesilmiyor.

bizim güzel havalar oraya gelmiş. tadını çıkar bacım. bolca yürü.

erik konsantresi görünce alayım o vakit. gerçi kurutulmuş erik de işe yarar galiba az kaynatınca.

sağlıklı beslenme konusundaki iktidar iktisap hee buldum istikrarından ötürü de ayrıca tebrik ederim bebeğiiim. (yalan dünya izledim de)

hadi ben öper kaçar gider uyur

merhaba canım, nasılsın? inşallah daha iyi olmuşsundur.

oğluşu uyuturken uyuyup kalmışım. kalkıp yemekleri dolaba kaldırdım, bulaşıkları makineye yerleştirdim. çamaşır makinesindekileri çıkardım. ocağın üstünü üstün körü sildim. ayy gece gece deli miyim ne. saatin 03:15 inde. töbe töbeee

bugünkü yürüyüşlerim tamamdır komutanım :) yemek kısmına gelince; sabah standart kahvaltımı yaptım.

akşam 17:00 de oğluşu alıp gelince çok acıkmış olduğumdan evde ne varsa saldırdım. mercimek çorbası içtim bir tabak, bi de oğluşun yarımını. sonra madımak ve mercimekli bulgurlu sarma yedim. son ikisini annem hazırlayıp getirmiş dün. ben sadece pişirdim. ama niyeyse bi türlü doyamadım. yedim durdum. bi de cıss almıştım çaklıt kaplı fındıklardan. onu hüplettim. ama şekerim şaştı galiba sonrasında. uykum geldi. ama mümkün değil tabi uyumak o saatlerde.

neyse, artık gidip uyuyayım. öptüm yavrimu

selam bacım, nasıl oldun? daha iyi misin?

bu sabah yürüyerek döndüm.. direkt kuaföre gidip kaşlarımı düzelttirdim. sonra standart kahvaltımı yaptım.
çay faslım yeni bitti :)

dün tv zaplarken evim evim temiz evim diye bir program gördüm. salon, mutfak, banyo temizleyip puan alıyorlar. o dağınık evleri görünce ben o kadar tembelliğe rağmen pis değilim yaff :)) gerçi program gereği abartmışlar epey. izledikten sonra aşka gelip ben de kalkıp mutfağı temizledim :)

bugün ö. sonra okula gitcem. İngilizce dersinde neler yaptıklarını gösteren bir sunum olacakmış.

şimdi gidip hazırlanayım. öperim bacım

kilom sürekli oynuyor yediklerimin verdiği şişliğe göre takılıyor

ama yürüyüşler epey işe yaradı. hala 42 beden pantolon giyiyorum. hatta geçen gün çalışırken giydiğim bir kumaş pantolonu denedim oldu.

üst bacaklarımın iç kısımlarını da inceltirsem tamamdır. artık yavaştan gece sporuna başlamalıyım. oğluşu erken uyutup işlerimi çabuk halledip tv karşısında bisiklet veya bi türlü başlayamadığım e.şallı selülitsavarı devreye sokmalıyım.

tabi bi de kollarımı inceltmeliyim. dambılımın tekini bulamıyom gördün mü :)

yapmayacaksinnn, yapmayacaksinnnnn,,, yapmayacaksinnnnnnnnnnnnnnnnn

alisverisini yaparkendee, yemegine koydugun yagina vs... herseye dikkat et kizzzz..

bak benim canim bugün sabah öyle cok sey istedikiii, kostum yatak odasina hemen giyinip markete gidecektimmm.. sonra biraz dolandim durdum evin icindeee, gecti o aclik krizimmm...

aklimdan gecen neydi biliyormusun,, sabah güzel bir kahvalti hazirlayacaktim tereyaginda yumurtaaaa, peynir, zeytin, domates salatalik,, yaninda da gidip simit alacaktimmmmmmmm... sonra bir güzel karanfilli cay demleyipp götürecektimmmm.,, eger sabah kendime engel olmasaydimm o istahla iki simitide götürürdüm benn

Vallahi gittim biraz uzandim yattim ve gectii..

haaa birde o istahla aksam yemeginede $öyle güzel salcali kiyma kavurup makarnaya karistirip, üzerine sarimsakli yogurt sosu dökerrr, aksamda onu götürrüm diye planlar bile yapmistim
ama bak ne simit yemis oldum, nede makarna aldim eve, kendimi kutluyorum.. herseyyy insanin kendi elindeeeeeee......

kilo vermem durduu, 67 de takilip kaldim ama hizlanacaktir tekrar, cünkü bu günlerde dikkat ediyorum yine..

erik konsantresi alirken erik kurusuda almistim.. dün de onu yedim 5-6 tane..

Arada bir oluyor iste bacimm, i$tah tavan yapiyor ama sen yinede azda olsa durdurmaya calis kendini, ye ama kusana kadar degill

Yürüyüslerini aksatmaman süperr ayyyy, cok seviniyorummm..en azindan selülitlerin azalip sIkILasmissindir..

Bak ben kendimi nasil dengeliyorum biliyormusun ? canim o ara cok fazla tatli seyler cekiyorsaa, yemek yerine tatli gida tüketiyorum 1-2 ögünn.. zaten tiksiniyorsunn öyle yapinca.. yani hem yemek yiyip hemde hamur isi tatli felan götürdünmüüüüü kesinlikle kilo almak kacinilmaz oluyor bacimm,,

yaaa daginiklik baska birsey, pasakli olmak bamba$kaa bacimm...
bende yalniz oldugum zamanlarda, gelen gidende yoksa bazen dagitabiliyorum ama temizlik damarimda tuttumuuuu hergün temizlik yaparim.mutfagim banyom temizdir hep..
o bahsettigin programi hic görmedim henüz, hangi kanalda ?

unlu gidalar, pirinc, makarna felan tüketince direk ödem patlamasi yasar benim vücudum kizzz... seninde mennde genelde oluyor , o yüzden kesinlikle ödem vardir vücudunda.. cok su ic sökmek icin, zaten yesil cayda iciyorsunn..

yürüyüsler yaramazmiii ayyyyyy, ruhunada bedeninede ilac ilaccccccccccc...
ic ve dis bacaklari calistiran aletler var sor salonunda .. kosu bandinda bazen 45 dk, bazende 1 saat yürüdükten sonra daliyorum aletlereee
internetten arastir ic bacak hareketleri yap eve döner dönmez, vücudun sogumadan...
benim pembe pembeee dambillarim varr yollayim tekini bacimmmmm
kesinlikle oglanin oyuncaklarinin arasina karismistir bence..

selam hatun

buaralar uyku düzenim berbatt yahuiuu sabahlara kadar oturuyorumm.. suandada cok uykusuzummm ..

dün yediklerim .. 1 tane muz, 5 badem, 5 findik, 2 ceviz, 5-6 tane kuru erik.. bir bardak süt, yarim litre kefir, 2 tane kiwi, 1 kase seftali kompostosu,, haaaa unutuyordummmmm birde 1 kutu ton baligi yedim limon sIKIp... bolcada su ictim,, 1 fincan türk kahvesi, 1 fincanda nescoffee ictim..
Ne kadar cok sey yemisim

Anaaaaaaammmmmmmmmmm, bu gün sabah deli danalar gibi dolandim evin icindee acliktannn, kosacaktim marketee, cilginlar gibi ne istiyorsa canim alacaktimmm.. kac kere üzerimi degismeye gittim yatak odasina bi bilsennnn... her seferinde vazgecip geri döndüm kizzzz...
o saatten beridirdeee 1 tane muz yedim sadece, simdide kahve iciyorumm..
canim tatli istedigi icin krizi atlatabilmek icin 1 tane muzu ince ince dilimledim, her dilimin üzerine azicik bak süpdüm ve ufacik parcalarla ceviz koydum üzerine.. sonra buzluga attim dondurmak icin.. cok lezzetli oluyor, yillar önce bir arkadasimin annesinden görüpte yemistim.. aklima geldi yapayim dedim.. birazdan donunca onu götürecemm :18:

bugün menüde tavuk budu var,, teflon tavada yagsiz pisirip yiyorum ( ekmeksiz makarnasiz pilavsiz )

ya aksama dogru yada aksam spor salonuna gidecem, 1 - 1,5 saat sporumu yapar dönerimm... ( gece 12 ye kadar acik salon )

haaaa bu aradaaa az önce birsey ögrendimmmm,, gecenlerde yolda beni tuttular araba cekilisi icin kagit doldurttular, az öncede aradilar, istedigim bir avrupa ülkesinde 2 günlük tatil kazanmisim , gitmek istemisiniz dediler, giderseniz angi ülke olsun istersiniz felan sorunca, eve kagit yollayin ayrintili bakayim dedim..

biara alisveris yapmak icin cikmam lazim, kefir bitti yine ve yumurta, ton baligi felanda almam lazim..
Disari cikmak istiyorum aslinda ama gecenlerde cok sicakti hava, corapsiz giyindim yeni aldigim ayakkabilardan birini ilk kez, ayaklarimin arkasi kanadi, o yüzden iyilessin diye biraz dinlensin ayaklarim, cikinca cok yürüyorum carsida cünküü..

Anaaaammmmmmmmmm, bunlari oku oku bitiremezsinde sen simdiii yawrimuuu
neyseeeee bareee öpimdeee kacimmmmm, napimm

baciiimmm selamm, nerelerdesinnn kizzz :44:

sabaha karsi yattim, az önce uyandim, kahvemi iciyorum,, 400 ml suyumuda ictim ac karnina. sonrada biseyler atistiririm ama henüz bilmiyorum ne yiyecegimi..

Dün ne yazikki sakincali seyler yedimmm aslinda dün okadar az sey yedimki,, birazcik sütün icine kornflakes ekledim 1 tatli kasigida bak koydum icine onu yedim. birkac tane erik kurusu yedim..
dün cok sevdigim bir insan aradi, benim eve cok yakin bir yerde acilisa katilacaktik, dönüste bir cayini icerim deyince , kostura kostura evi temizledim, mutfak, banyo, yerler, tozlar derken, ter icinde dusa girdim. hazirlandim,, markete gittim.. tabiki kek vs.. gibi seyler aldim cayin yanina..
cok acikmistim bütün gün nerdeyse bisey yemeyince, 2 farca yedim ne yazikkii yemek niyetine..
evde olmayacak istee, olunca yeniliyorrrrr.. haa birde 2 ceviz, 5 badem ve 5 tanede findik yemistimm

aksam olmadan spor salonuna gidecem arkadasimla birlikte, telefon bekliyorum.. spordan gelince dinlenip yine hazirlanip buseferde gecelere akicazz ( gecelere akicaz dedigimdeee, en yakin arkadasimin kocasinin islettigi mekana gidecez. hafta sonu dj müzik, pazar günüde canli müzik yapiliyor orada.. zaten kocasinin mekani oldugu icin kimse yanimiza dahi yaklasamiyor..herkeste tanir zaten bizi.. )

okadar merkezi yerde oturuyorum ki bacim, bu bahsettigim heryer benin evin etrafinda inankii.. araba kullanmayi unuttum buraya tasindigimdan beridirr.. eskiden yemin ediyorum günde birkac saatim arabada geciyordu bazen ordan oraya, cünkü eski oturdugum yer heryere uzaktii..

Neyseee, benim günün rotasi simdilik böyle görünüyorrr.. sen nerelerdesinn baciiiii, sesin cikmior iki gündürrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…