iyi geceler bacım, nasılsın?
gittin mi solaryuma, ne renk oldun bakemben buğday tenliyim herhalde ilk dozda bronzlaşırım. sen beyazsın sanıyorum.
pembeleşmeden bronzlaştın mı ?
cuma akşamı çaya alt komşumlar geldi. onlar gittikten sonra duş alıp yattım. ama çok yorgundum. ertesi sabah da oğluşun okulda proje sunumu vardı. çok güzeldi, kızlı erkekli eşleşip dans ettiler. kızlar kelebek, oğlanlar çiçek olmuştu :)
pazar günü de sabah geç kalktık. (eğer sis nedeniyle feribotlar iptal olmasa bi de ist.dan misafirim gelmiş olacak yine erken kalkmam gerekecekti) kahvaltı, bulaşık, ütü, yemek derken akşam, çay, oğluşun banyosu derken gece oldu yaff.
şimdi yeşilçay içip bisiklet sürcem gece gece. dün gece sürdüm 30 dk. (çünkü pizza yemiştim, bi de kendi yaptıklarımdan)
neyse çok geç oldu hadi öptüm bacım. kendine iyi bak. senin de bütün ömrün güzel geçsin beybim
domates rengi, sarı ve şarap kızılı, kömür siyahı.. hep en uçlar , uçuk kaçık beybi seniii
merhabaaa, nerdesin bacım?
bu sabah oğluşu okula bıraktıktan sonra yürüyerek döndüm eve. duş aldım ve kahvaltımı yaptım. sonra biraz mutfak toplayıp çıktım evden. eve yakın bir spor salonuna gittim. 2 ay 150 tl(1+1 ay kampanyalı) haftada 3 gün 45 dk. spor eğitmeni eşliğinde çalışma yaptırıyorlar. pilatesi de var içinde ama maalesef karışık bir salon. bayanlara özel değil. ben orda bilgi alırken içerden body çalışmış atletli bir delükanlı çıktı. rahatsız oldum görüntüden. ki eşim de karşı çıkacaktır.
neyse ben bi düşüneyim eşimle konuşayım dedim çıktım. avm ye gittim. kendime krem, şampuan, eyeliner ve yüz kremi alıp oğluşu almaya geçtim ordan. oğluşun okulunun karşısında bir spor salonu vardı. oraya gittim. meğer spor salonu değil powerplate ve solaryumcuymuş :) powerplate için yarına deneme randevusu aldım. 1 ay haftada 3 gün 30 dk 200 tl. bayanlara özel bir salon.
karar veremedim. hangisi etkili olur ?
oğluşu alıp eve geldim. kıymalı semizotu yedim bi tabak. ve 4 kare çaklıt eşliğinde 1 fincan Türk kahvesi hüplettim. öncesinde de bir avuç yeşil erik yedim :)
sen nerelerdesin bakem
merhaba canım, uyandın mı? maraton başladı belki de çoktan. günün güzel geçsin. yıldızın parlasın bacım.
ben evdeyim hala. kös kös oturdum. yemek yaptım bulaşık topladım. makineye beyazları attım.
akşama annem gelecek. az önce e.şallı yı izledim bu gece yapıcam.
uykusuzum biraz. dün oğluş bi türlü uyumadı. gece 01:00 de bisiklet süreyim dedim ama 15 dk sürebildim yorgunluk çöktü gidip yattım.
hadi sana kolay gelsin.
not: salsa kursunu inceleyim dedim sabah, kapalıydı ne yazıkspora yazılamadım bari göbek atıp vereyim dedimdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?