May-girls Grubunun Birlikte Zayıflama Deneyimleri

Selammmm bacimmmmmmmmmm geldim sonundaa

cok yazmisinnnn, hepsini okudum ama toptan yazayim

aldiklarin hayirli olsun, güle güle kullan bacim.. yürümeye devam etmene sevindm..
zeytinyagli kekii düsünemiyorum bileee eline saglik ama genzimde hissettim sanki kokusunu

bisikleti sürmeye basladinmi ? bahaneleri birakip bi baslayiverrr, gerisi geliyor kizzz ..

gelelim bana

cumartesi günü gözümü acaracmaz dusa girip hazirlanmaya basladim, acilis icin gelip beni aldi öglen 13.00 gibi.. gece 12 ye kadar oradaydik, yeni insanlar tanidim, hepsi i$ adami, doktor vs..
arkadasimin yakin arkadaslaridan biri psikologdu, adam beni görür görmez analiz etmis bi güzel, ilk 2 saa soguktum tabii, insanlari tanimadigim icin ama sonra yaylar koptu, güzel bir grup olduk, artik kalcamizin kemikleri agriyana kadar oturup sobetler ettik, en cokta psikologla iyi anlastik, bir tanede güzellik uzmani vardi ve birde sanatci kadin.. cok renkli kisilikler ve meslek gruplari vardi anlayacagin..

Neysee, 12 de ciktik oradan gece, sonra Bod Homburga gittik, orasi gazinolariyla meshurdur. bizde bir gazinonun üst katindaki Alman diskosuna gittik, arkadasimin arkadas grubu oradaydi zaten, onlar aradi diye gittik, gece 3 e kadarda orada eglendik, sonra beni eve birakti arkadasim, kibarlik olsun diye bi kave icmek istersen gel icerii dedim, gecenin 03.30 unda birde Türk kahvesi pisirmek zorunda kaldim.. 1 saat kadar oturdu gitti..
pazar günüü zaten kendime zar zor geldim, cumartesi eglenceli keyifli gecsede harbi yoruldumda yanii hicbirsey yapmadan.

pazar günü uyandiktan sonra, biseyler yiyip kahvemi ictim,, aksam 20.00 de spor salonuna gittim, sözde arkadasimda gelecekti ama yine ekti kiz beni tek basima yaptim 1,5 saat sporumu geldim..
pazartesi ve saliyi hic sorma, inanki cok hatirlayamiyorum suan ama yine sporla, arkadaslarla muhabbetle felan gecti yanii..
bugün gece uyuyamadim, sabahti uyudugumda uykumuda alamadim zaten.. hala birsey yemedim, bir fincan nescoffee ictim, bir büyük bardak su ictim ve icmeye devam ediyorum, simdi de Türk kahvesi iciyorum, birazdan ablamla kameradan fal bakacaz birbirimize

yumurta büyüklügünde 5 tane patates koydum büyük cezvenin icine, ha$liyorum, 2 sini yada 3 ünü bugün yerim, 1 kutuda ton baligi yicem, 1 bardak balli süt icerim gün icinde ve yarim litrede kefir icerimm, 5 tanede badem yerim.. yiyeceklerim bunlar bugün bacim

suanda saat 15.15.. 2 saat sonra spor salonuna giderim.. en az 1,5 saat spor yapar dönerim. aksamda Hürrem Time
1 saat kosu bandinda tempolu yürüyorum, sadece düz yol degil, rampada cikiyorum tabii.. sonra ic bacaklar icin ve dis bacak icin agirlikli alet var orada calisiyorum.. daa sonra dambillarla agirlik calisiyorum.. sonra göbek eritme icin yatiyorum yere )
spor salonuna gelenlerin icinde inanki 2 tane kilolu yok.. hep fizigi düzgün kizlar geliyor yaaaa, ve agirliklar calisiyorlar, ko$uyorlar.. Ma$alla diyorum icimden sadece.. korumak icin hala cabaliyorlar ayy, spor resmen hayatlarinin bir parcasi olmus ve ta$ gibiler ma$allahh,,, demiri i$letmi$ler i$ILdiyor i$te bacimm

Neyseee, benim diger yerden tirnaklarima bak, resim eklemistim birkac gün öncee,, iste bunun icin kursa baslamayi planliyorum önümüzdeki yakin bir tarihte, bu tirnaklar cesit cesit yapilabiliyor ve en az 4 hafta dayanikliligi var.., $uanda arastirmadayim..kisim kisim güzel uzmanligi kurslari yapacam..tirnakla ba$layip, kalici makyajla devam edip IPL i$IN tedaviyle ve normal profesyonel makyajla vs.. arkasi gelecekk.. ama önce tirnak ve makyajla baslamak istiyorum..

Neysee bacimm, cok öpyüorum seniii.. güzel ve hayirli bir gün diliyorumm.. yarin yine yazisirizz

selam bacım oku oku bitiremedim. hoş geldin :)

hem yoğun tempoda koşuşturuyon ki bi de evde koşturuyorsundur saçıydı makyajıydı kıyafetiyd takısıydı diye. full action :))

hem de sporunu da ihmal etmiyorsun. hemi de 1,5 saat seninle gurur duyuyorum bacım

sen bu işi başaracaksın.

iş planların hayırlı olsun. Allah sonuçlandırmayı nasip etsin hayırlısıyla canımm. gördüm tırnakları. güzel duruyor.

bugün 1 mayıs işçi bayramı olduğu için eşim evdeydi. tabi oğluşum da :)

akşam apartmanın dibindeki parka gittik. sonra da market alışverişine. alt komşumuz çaya gelecek diye anladım ben. o nedenle hızla evi topladım dönüşte. ama gelen olmadı. yarın akşam gelirler sanıyorum. ne yapsam aciba :))) kısır ve börek yeter mi ?

gördüğün üzere buu komşuluklar kilo yapıyor şekerim :)))
bu arada kahve makinasını aldım diye habire kahve yapıp içiyorum.

ama şimdi yeşilçay içicem. oğluşu uyutmam 1 saati geçmeyeydi spor da yapardım ev toplamayı spordan saysalar iyiydi

Selam bacimmmm, Naberrrr ?

kahve makinesini annemler ablamlar felan kullaniyordu Türkiyede, cok pratik, 3-5 saniyede oluyor ama cezvenin verdigi tat olmuyor.. ben hala cezvede pisiriyorum, cünkü Türk kahvesi benim icin cok ayri bir zevk bacim.. kahve icmiyorum daaa sanki baklava yiyorum sanarsin

bugünlerde titizligim tuttuu, yerde bir toz tanesi bile bulamazsin, 1 tane bardak tezgahta göremezsin,, bunca aktivitenin icine birde temizlikleri sIkI$tiriyorum, düsün artikk
ve hala dahaa okadar cok keyif yapacak vaktim varki kendime )

spora gelince, artik resmen spor yapiyorummmmm, yani hakkini vere vereee, üstümdeki esofmanlarim sirilsIklamm olana kadar... cok yüksek tempoda tam 1 saat yürüyorum, rampa cikiyorum vs.. yürürkenn tam devirli camasir makinesi gibi kalcami bir o yana bir bu yana savura savuya yürüyorum kiiii sIkILassin
kosu bandindan inincede vücut calisiyorum ama inankiii cok cabuk gösteriyor etkisini..

biran evvel hic tereddüt etmeden ve ü$enmeden ba$laa, beynini programla,, gerisi kesinlikle geliyor.. ü$enme bacim lütfen ü$enmeeeee...

dün 1 mayisti ve spor salonunda bir resmimi cekip ekledim.. tam 3 ay sonra 1 agustosta yine bir resim eklicemm.. zaten buara toparlandim baya aslinda.. eskiyle kiyas dahi edemiyor kimse .. 3 ay sonra kendime söz verdimmmmm kimse beni taniyamayacakk diyee kizzzzz

evettt bu komsu muhabbetleriii kesinlikle kilo aldirirrr..dün mesela benim bi arkadasim kahveye geldi, ikram diye masaya koydugumun kalanini sabah kalkip kahvalti niyetine yedim :18:

ev toplamalar spordan sayilmiyor ama yinede hic yoktan iyi denilebilecek pasif hareketlerr bana göree..sporun yerine gecmesede, kesinlikle cok büyük faydasi var, yabana atmamak lazim...

sabah kalktigimda bir fincan kave ve 4-5 tane portakalli bisküvi yedim.. henüz baska bisey yemedim.. ya 1 kutu ton baligina limon sIkIp yiyecem yada 1 tabak makarna haslayip yogurtla yerim.. günün kalanindada yarim litre kefir ve 5 badem yerim..

spor salonuna aksam 8 den sonra giderim saniyorum, gece 12 ye kadar acik hafta ici..
bazen sabah 04.30 - 05,00 gibi cikip acik havada yürüyorum tempolu bir sekilde..oda süper oluyor..

salona gitmenin disinda disari cikmak icimden gelmiyor bugün, hava biraz kapali cünküü

merhaba canım, ayyy kızzz çok seviniyorum senin adına. maşallah

arada kaçamaklar olacak tabi. yoksa diyetten soğur insan.

dün eşim işe öğleden sonra gitti. biraz hasta gibiydi gece uyuyamamış.

gerçi ben de uyuyamadım çünkü haberleri okuyup sinirlendim. haber izleyemez olmuştum ama internetten bakıyorum.
balkonumda Türk bayrağı asılı bi de akp nin üzerine çarpı yapılmış bir bayrak asmak istiyorum
dindar bir nesil isterken beddua edip duran bir nesli olacak bu gidişle.. off yine sinirlendim.

dün saçımı boyadım Türk kahvesi rengine. kahveye taktım bu aralar

sabah standart kahvaltımı yaptım tek farkı eşim de vardı yanında :) akşama da etli nohut yaptım. alt komşuma da bi tabak verdim. bu ara o bana yemek ben ona yemek taşıyıp duruyoruz.valla ev işlerim kalıyor bi o bende, bi ben onda.

bu akşam çaya gelecekler. bugün Allah'tan temizlik günüm. ama ev çok dağınık yaa. çamaşırları toplamam kaldırmam gerek.
oyuncaklar desen heryerde. bi kahvaltımı yapayım da belki o zaman şimdi olduğu kadar zor gelmez belki.

ayyy marketten tavuk aldıydım onları unuttum dolaba koymayı. sabah yürüyerek döndüm ve markete uğramıştım.

neyse hadi ben kaçar, çok iş var. yarın da oğluşun sabahtan okulda proje sunumu var ayyy yerim ben onu.
gösteri gibi bişey yapcaklarmış bi de bize.

görüşürüz baby :)

selammm canikommm, Naberr

Evini güle güle kirlett canim..

Dün siyaset meydaninda profesör doktor vardi, ismini bilmiyorum..ba$ini kacirip sonuna yetistim. saglik icin limon, yogurt ve elma sirkesinin önemini anlattigi kismina yetistim programin.birde dozunda yapilan yürüyüsün önemini anlatti..vaktin oldugunda internetten bulup izle bacim. suyu alkali yapip icmekten de bahsetti, saglikliymis yani..

Senin yaptigin düzenli ve cok cesitli kahvaltinin öneminden de basettii.. yani en dogrusunu yapiyorsun kavaltiya önem vererek.. benimde en arizali oldugum ögün kahvalti

bak yarami de$tin kizzzz, en büyük beddualarida hergün benden aliyorlar, bizim insanlarimizin bukadar kör ve nankör olabileceklerini asla düsünmezdim..Onlarin da sonu gelecek.. Ata ya, vatana millete ihanet kar$iliksiz kalmaz...

Saclarinin rengide cok ho$ olmustur, severim koyu kahve rengini ama hic kullanmadim. bugüne kadar kullandigim renkler sari, sarap kizili ve kömür siyahi haaa birdee yasim henüz 19-20 yken domates kirmizisi yaptirmistim ) yaa renk harikaydi ama o kafayla dolasamiyorki insan.. annem diyordkiii, yanimda yürüme utaniyorum senden diyee :-D 2-3 zar zor kullanabilmistim onca tepkiye ragmen )))

oglusun sunumu hafta ici olaydiiii yaaaaaaaaa, Vallaa ben veli olsam tepki gösterrim, dokunmayin kardesim haftasonumuza baree diye

benim bugünümün rotasi henüz belli degil, bana bagli.. 40 - 50 km uzakta oturan bir arkadasim, geleyimde biseyler yapalim aksama diyor, eger onunla görüsürsem sinemaya ve nargile bara gitmeyi planliyorum, biseylerde yeriz tabii..
Ben bugün gelmesini istemiyorum, cünkü onunla yarin icinde programimiz vardi zaten..iki gün üst üste cekememm dermisim :-DD
Görörüsmeyecek olursamda spor salonuna giderim aksama..sonrada eve gelir kurulurum tv nin karsisina

bi dus yapip disari cikacam birazdan.. gecenlerde acik hava bir cafe de oturdum, hava cok sicakti.. amele yanigi gibi oldu vücudum günesten.. kollarim ve dekoltemin acik tarafiyla suratim karardi, diger yerlerim beyaz kaldi,, aynaya bakmak bile istemiyorum
Hayatimda hic solarium yaptirmadim ama birazdan gidip o amele yaniklarindan kurtulmak icin solariuma girecem..

bu arada daha kahvalti yapmadim, sadece kahve ictim.. simdi dusa girmeden önce bir kutu ton baligina yarim limon sIkIP yerim.. yoksa dermandan düsecem

simdilik öptüm bacimmm günün ve hafta sonun, hattaa bütün ömrün güzel gecsin

Son düzenleme:
iyi geceler bacım, nasılsın?

gittin mi solaryuma, ne renk oldun bakem ben buğday tenliyim herhalde ilk dozda bronzlaşırım. sen beyazsın sanıyorum.
pembeleşmeden bronzlaştın mı ?

cuma akşamı çaya alt komşumlar geldi. onlar gittikten sonra duş alıp yattım. ama çok yorgundum. ertesi sabah da oğluşun okulda proje sunumu vardı. çok güzeldi, kızlı erkekli eşleşip dans ettiler. kızlar kelebek, oğlanlar çiçek olmuştu :)

pazar günü de sabah geç kalktık. (eğer sis nedeniyle feribotlar iptal olmasa bi de ist.dan misafirim gelmiş olacak yine erken kalkmam gerekecekti) kahvaltı, bulaşık, ütü, yemek derken akşam, çay, oğluşun banyosu derken gece oldu yaff.

şimdi yeşilçay içip bisiklet sürcem gece gece. dün gece sürdüm 30 dk. (çünkü pizza yemiştim, bi de kendi yaptıklarımdan)

neyse çok geç oldu hadi öptüm bacım. kendine iyi bak. senin de bütün ömrün güzel geçsin beybim

domates rengi, sarı ve şarap kızılı, kömür siyahı.. hep en uçlar , uçuk kaçık beybi seniii

merhabaaa, nerdesin bacım?

bu sabah oğluşu okula bıraktıktan sonra yürüyerek döndüm eve. duş aldım ve kahvaltımı yaptım. sonra biraz mutfak toplayıp çıktım evden. eve yakın bir spor salonuna gittim. 2 ay 150 tl(1+1 ay kampanyalı) haftada 3 gün 45 dk. spor eğitmeni eşliğinde çalışma yaptırıyorlar. pilatesi de var içinde ama maalesef karışık bir salon. bayanlara özel değil. ben orda bilgi alırken içerden body çalışmış atletli bir delükanlı çıktı. rahatsız oldum görüntüden. ki eşim de karşı çıkacaktır.

neyse ben bi düşüneyim eşimle konuşayım dedim çıktım. avm ye gittim. kendime krem, şampuan, eyeliner ve yüz kremi alıp oğluşu almaya geçtim ordan. oğluşun okulunun karşısında bir spor salonu vardı. oraya gittim. meğer spor salonu değil powerplate ve solaryumcuymuş :) powerplate için yarına deneme randevusu aldım. 1 ay haftada 3 gün 30 dk 200 tl. bayanlara özel bir salon.
karar veremedim. hangisi etkili olur ?

oğluşu alıp eve geldim. kıymalı semizotu yedim bi tabak. ve 4 kare çaklıt eşliğinde 1 fincan Türk kahvesi hüplettim. öncesinde de bir avuç yeşil erik yedim :)

sen nerelerdesin bakem

bak nasilda cözmü$sün beniiii evet ben hic ara renkleri sevmem, arada olan hicbiseyi sevmem aslinda, hataa iki kisinin arasinda oturmayi bile sevmem

Solariuma bugün gidebildimm yarin ak$am bidaa gitmeliyim, amele yaniklarim tam kapanmadi.. yok kiz bende bembeyaz bir insan degilim, kimisine göre bugday tenli, kimine görede esmer sayilirim..hatta ailenin en esmer üyeside benim

helallll sanaaa, ba$lamana cok sevindim bisikleti sürmene bacimmm,, aynennn yola devammm... ayrica o oglusunuda issirrrrimmmmmmmmm cicekler kelebekler böceklerrrr, cok tatlilardir kesin o halleriyle, Allah bagislasin herkesin evladini

benim sana tavsiyem paket program almada, normal bildigin spora yazil, yani istedigin saatte gidip istedigin uzunlukta kalabiliyorsun, yada canin isterse hoca esliginde olan calismalara da katilabiliyorsun vss.. yani sen o haftanin o 3 gününe denk gelen belli saattlerde müsait olamadinmi güme mi gidecek... insan istedigi saatte gidip diledigince istedigi uzunlukta kalabilmeli ve dedigim gibi olanininda aylik masrafini o verdign fiyati gececegini sanmiyorum..

tabiii tercih seninn,, birde spor salonunun eve yakin olanini terci etmeni tavsiye ederim..
Aldiklarin hayirli olsun cnmm..

Selammm bacimmmmmmmm

ayyy öyle yorgunum kiii, nerden baslayip anlatsamda, sonra bir an evvel yatagima dali$ yapsam bilemedim

Car$amba gecesi bir fasil gecesinde olacam.. cok agir bir repertuar vermislerrr, eeee okadar kazik yerden sorunca, haril haril 40 a yakin $arki calismaya ba$ladim..

Car$amba gecesi giyinecegim sahne kiyafetinin ufak bir tadilati vardi, önce götürüp onu verdim terziye, yarin alacam..

Sonra direk douglasa gittim bir tane parfüm aldim Wish in, car$amba gecesi kullanmak icin i$igin altinda vücuda piriltili bir görünüm veren vücut spreylerinden aldim( özel gecelerde mutlaka kullanirim ), bir eye liner ve birde göz kalemi aldim..

sonra magaza gezdim biraz, cok güzel dar paca bi pantolon aldim kendime,,cok ho$uma giderek aldimmmm, uzun ince topuklularla cok $Ik duruyor.

oradan cikip direk solariuma gittim. cok güzel oldu rengim ama önceki günesin altinda kalmamdan kaynaklanan izler ( biz buna amele yanigi diyoruz ) tamamen kaybolmadigi icin yarin aksama dogru yine gidecem.. rengim cok güzel oldu aslinda, yakisiyor bana esmerlikkk..

solariumdan ciktim, eve dogru gelirken bizim patronun oglunun actigi restauranta oturup yemek yedim acik havada, cayimi ictim muhabbetimi ettim geldimm..

Arkadasim geldi aksam,2 saat kadar kaldi, cayimizi kahvemizi ictik.. o gitti, ben az daha repertuar calistim ve $imdi yatacam..

Bugün regl oldum ve karnim agridan kivraniyor, yarinda cok isim var, hem disarida, hemde $arkilari gecmem lazim

uykusuzluktan, halsizlikten yikilmadan yatayimmm artik.. yarin yine ugrarimm,, kocaman öpüyorum canimm

Son düzenleme:
selam bronz beybi, nasılsın? dinlenebildin mi? çok koşturuyon yine bu aralar.

cicilerini ve makkaj(oğlum böyle diyor) malzemelerini ve de papümünü:) güle güle kullan canım.

40 tane şarkı mı abowww kaç saat sahne alıcan? 5 dk * 40 = 200 dk / 60 = 3 saat, 20 dk. bu gidişle şarkı söylerken kilo vericen
ya da hazırlanırken ama sen vermişindir bile 67 den aşağı inmişindir. elbise tadilatı onu gösteriyor

bana gelince, ben bu sabah oğluşu okula bıraktıktan sonra doğru hastaneye gittimm. hiç randevu almadan müsait ilk fizik tedavi doktoruna girdim. boyun ve omuz ağrım için. röntgen de çektirdim. boyun düzleşmem aynen devam. çok kötü değilmiş ama.
c7 omurumda da daralma varmış. fizik tedavi önerdi. ben de istemedim. sporla sırt omuz kaslarımı güçlendircem dedim. daha önce fizik tedaviye gitmiştim 1 hafta. sonrasında geri eski halime dönmüştüm. şimdi bana bazı hareketler verdi. onları yapıcam düzenli olarak. duruş bozukluğum varmış (emzirmekten kalan) o da ağrı yaparmış. yine sırta boş iğne teklif ettiler yok kalsın dedim .ama galiba onu bi denemem gerekecek.:18:

neyse eve yürüyerek dönüp kahvaltımı yaptım. sonra oyuncakları bi toplayım dedim. anacım demez olaydım. daha yeni bitirdim toplamayı. sonra da yemeğim ısınırken süpürdüm salonu. şimdi de yemek yiyorum. kıymalı semiz otu. (çok salça koymuşum ayy)
sonra da hazırlanıp power plate deneme sürüşüne gidicem. 1 saat öncesinde yemek yiyip gelin demişti. dün gece okudum da acayip titreştiriyormuş. organlarım yer değiştirmesin kızz :)))))

spor salonu iptal, çünkü eşim karışık olmasına karşı çıktı. sadece bayanlara özel okulun etrafı olur, evimin etrafı olur bi yer bulaydım iyiydi. omuz ağrılarım için de sırt kaslarımı güçlendirmem şart.

işte böyle...

hadi öptüm seni bronz beybim, kolay gele, ışığın parlasın bacım :)

power plate maceramı anlatayım;

aletin üzerine çıkıp pilates / jimlastik benzeri hareketler yapıyorsun. ve ben o hareketleri boynumdan dolayı yapamadım.
zaten bu sabah gittiğim doktor ağrıya neden olan her tür hareketi bırakın devam etmeyin dedi.

şimdi oğluşu uyutabilirsem bu gece E.şallı yı izliycem. ordaki hareketleri not alıp artık akşamları oğluş oyun oynarken de yaparım.
gündüzleri ne güne duruyor diyebilirsin bacım ama ben gece yapayım ki o günün toplam kalorisinde düşsün

sen nettin bacım?

selammmm bacimmmmmmmmm

boyun ve omuzuna Allah iyilik versinn,, bo$ igne diyince icim tuhaf olduuu :18:

Sen ufaktan plates, bisiklett, ne bulursan ba$la canim, cok daha iyi gelecektir,, insallah igne ilac ameliyat gerekmeden gecer gider ve unutursun .. internetten tüm spor salonlarinin listesini cikar eve ve okula yakin olanlari arayip bilgi al.. cikar mutlaka bayanlara özel olani.. bursada kapali kesim cok, o yüzden böyle imkani sunuyor olmalari lazim dimi bacimmmmm

yaaaaaaa öyleeee bacimmmmmm,, elimdeki repertuar uzuuuuuuncaaaaa bir repertuar malesef...... en az 3 saat kalirim sahnede..persembe günü buralarda resmi tatil var, Türk sanat müzigi sevenlerin kalkmayasi tutar o yüzden

bugün öyle bitkinim kiii bacimmm.. iki gecedir hic huzurlu dalamiyorum uykuya,, önceki gece Rahmetli olan Ümit i gördüm rüyamda, yeni ölmüs göya, icim yana yana gözümden yaslar dökülüyordu,, aglayarak uyandim..
dün gecede zorla daldim , kac kere uyandim, 3-4 saat uyuyup uyandim zaten..

kalktim dus yaptim, ablamla kamerada görüstük, kahve ictik, fal baktik herzamanki gibi

sonra kalktim hazirlandim, bankaya gidip islerimi hallettim, sonra ver elini yine solarium .. bu sefer daha uzun ve daha güclü olanini aldim.. iyi oldu bu ikincide iyice..sonra evin bikac eksigini alip, dönüste terziye ugrayip elbisemi alip eve geldim bacimm..

ayaklarimin alti nerdeyse yara oldu artikk.. bu gece erken yatmaliyim azicik.. öglen olmadan yataktan kalkmak istemiyorum cünkü yarin

yarin uyandiktan sonra kahvemi icer kahvaltimi yapar, sonra du$umu yapip ak$am icin hazirlanmaya ba$larimm.. rahat 3 saat sürer hazirlik fasliii
spor felan yapamadim yürüdügüm uzuuunnn uuzuuuuuuuuuunnn yollarin disinda.. regl oldugum icin canim tatli $eyler istiyor.. bisküvi felan yedim. aksam yemegi olarakta limonlu ton baligi ve limonlu zeytinyagli brokoli yedim..

i$te böylee bacimmmm.. neyseeee, dizi izlerken reklamarasinda yazivereyim dedim

öptüm kocaman seni ve oglu$unuu

Son düzenleme:
merhaba canım, uyandın mı? maraton başladı belki de çoktan. günün güzel geçsin. yıldızın parlasın bacım.

ben evdeyim hala. kös kös oturdum. yemek yaptım bulaşık topladım. makineye beyazları attım.

akşama annem gelecek. az önce e.şallı yı izledim bu gece yapıcam.

uykusuzum biraz. dün oğluş bi türlü uyumadı. gece 01:00 de bisiklet süreyim dedim ama 15 dk sürebildim yorgunluk çöktü gidip yattım.

hadi sana kolay gelsin.

not: salsa kursunu inceleyim dedim sabah, kapalıydı ne yazık spora yazılamadım bari göbek atıp vereyim dedimdi...

günaydın bacım, şşşşş sessiz olayım hala uyuyosundur.:)

ben bu sabah oğluşu okula bıraktıktan sonra okulun arkasındaki kuaförde saçımı kestirdim. Victoria Beckham modeli.
şimdi fönlü ve krepeli. yıkayınca nasıl durcak aciba:18: dalgalı da güzel durcakmış, söz verdi kuaför :)))

neyse ben kahvaltı yapcam. öptüm görüşürüz.

not: yürüyerek dönemedim çünkü saçlarımı tamamen yıkar gibi ıslatıp kesti. sonra da çok kurumamış gibi geldi bana.
hava da bugün serin. yağmur bekleniyor. o nedenle yürümedim otobüse bindim.

Birönceki gece erken yatmistim, dün de erkenden kalktim bacim.. dedigin gibi erkenden basladi hazirliklar

kizzzz salsa süper zayiflatiyormus, evde biara yapmistim ve ciddi anlamda efor sarfediyorsun.. cok süper eglenceli birdeee... varsa cevrede bulabilirsen hem bedenine hemde psikolojine cok iyi gelecektir..spor yapmak sIkIcI bir durum, salsayi keyiflen yaparsin hem ayy, süper fikirrr

selammm bacimmm

bir saat kadar oldu uyanali, kahvemi iciyorum.. karnimda baya acikmiss, ne yiyecegimide bilmiyorum..gecen gün arkadasimin annesi türkiyeden gelirken minicik minicik lokumlar getirmis, onlardanda götüresim var kavenin yaninda :18:

saclarini güle güle kullan canim, yakismistir, sen zaten kisa sac seviyorsun, yikandiktan sonrada begenirsin eminim..

Hatirlarsan biara saclarimi sari kullanmistim ya, baya bir yipratti sari renk.. bakma böyle göründügüne, ne bakimlar yapiyorum mecburen.. saridan önce yikar ve cikardim halbukiii........ birgün saclarim beyazlarsa ozaman sari yaparim .. ama uzun yillar böyle bu rengi kullanacam yine eskiden de oldugu gibi.. tam 9 sene bikmadan usanmadan ayni tonu kullanmistim hic degistirmeden, bu önümüzdeki 9 sene yine aynisi olacak gibi görünüyor )

Dün geceyi sag selim atlattik,güzel gecti.. Hürremi izleyemedim yine fasildan ötürü,, biara internetten bakmam lazim, neler oldu merak ediyorum

bugün Almanyada resmi tatil..o yüzden heryer kapali, biseyler atistirip ortaligi toparlicam, sonrada aksama dogru spor salonuna giderim..

Karnim baya bir ac ama ne yiyecegimi hala bilmiyorummm, kalkip bian önce biseyler atistirsam iyi olacakk, migdemin sesleri her gecen dakika yükseliyor

öptüm bacim seniii, kendine cok iyi bak zumbaci hatunn

merhaba bacım, dinlenebildin mi?

diğer tarafta fotoğrafını gördüm kırmızılar içinde, fasılda. çok güzel olmuş silüetin. aynen devam et, sen bu yaza halledicen bu işi.

ben dün avm gezdim. kendime cilt maskeleri aldım. anneler günü nedeniyle fiyatları düşmüş.

bugün de hava kapalı. sabah yürüyerek döndüm. ama kafam üşüdü yaa. çok serindi.

eve gelip kahvaltı yaptım. sonra biraz tv izledim sonra banyo yaptım. saçımı kuruttum. tabi saçlar papaz gibi oldu kabardı.
maşa ile şekil verdim. yine çıkıp gezesim var. (alt komşum 1 haftadır evde yok, nasıl belli oluyor di mi)

gömlek almak istiyorum. penyeler çok oturuyor ve terletiyor. oğluşuma da şapka ve yağmurluk alcam.

hadi görüşmek üzere bacım. heee kan grubun neydi? 0 grubu ise balık ve et yemeliymiş. a grubu ise tahıl. ab ise ikisinden de biraz.

zumbacı hatun ben miyim kız? :)))

ilahi Sedefcim, salsa kursunun kapısına gittim kapalıydı. o kadar. yok gerisi yani :))))
bi de o da kesin eşlidir. eşim hem gelmez hem de karşı çıkar:)

ne spora yazılabildim, ne power plate'e, ne de salsa ya :))))

pilates kalıyo geriye. oğluş erken yatmaya direniyor. bari onun odasında pc den izleyip yapayım bu akşam.

selam bacım, nasılsın? koşturmacan bitmedi mi kız? yoksa şimdi de misafir mi var?

cuma günü avm gezip oğluşa şapka penye kendime de 2 tane renkli atlet aldım. dönüşte avm den okula kadar yürüdüm.

cmts günü yani bugün 10:00 suları uyandık. kahvaltı yaptık, az oturduk evde. sonra oğluşun annem ve ben konulu resim sergisine gittik bir avm ye:)
sergi diyince ben de birsürü resim olacak sanıyorum. 1 tane resim yani benim oğluşun sadece 1 resmi var sergide. bütün anaokulunun sadece 1 er resmi var.

hazır gitmişken avm ye bana anneler günü hediyesi aldık bir pantolon ve bir bluz. pantolon M beden elastik bir kot. nasıl sığdım bilemiyorum ama düşük bel. pzts günü ikisini de değiştiricem. kalabalıktı iyi bakamadım. içime sinmediler.:26: çünkü ikisini de rahat kullanamadıktan sonra ne manası var birer dolap bekçisi daha almanın di mi ama

pilates topumu balkondan içeri aldım sildim parlattım. biraz deneme yapayım. oğluşu uyuttum.

yarın alt komşumun annesini kendi evinde şehir dışında(1 saatlik yol) ziyarete gitcez. (babası vefat etmiş) anneme de uğrarız anneler günü ya yarın. sonra bir de pazar alışverişi var. gün öyle geçer gider. sabahtan bir duş alabilsem iyi olur. saçlarım çok kötü. kısa saç uğraş istiyor.
hee bu arada londradabirtürkkızı diye movieler buldum internette. makyaj yapımını anlatıyor. bi tane kolay iri dalga saç yapımı anlattı saç bandını başına takıp altta kalan saçları tutam tutam banda dolayıp yatıp uyuyorsun sabaha iri dalga saçın oluyor

neyse hadi ben kaçar. pilate topuyla güreşcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…