May-girls Grubunun Birlikte Zayıflama Deneyimleri

anaaaam ne çok yazmışın gııızzz :)

dün temizlik vardı geçemedim pc karşısına. yorgunluktan yine uyuyakalmışım oğluşu uyuturken.
bugün de eşim evdeydi. anca girebildim.

dün ben de çok abarttım. çorba, fırında patatesli tavuk, bulgur pilavı. minik acı biber turşusu ile yiyince çok yediriyor:18:

okuyup gec bacimmmmm..

evet yaaaa, bende kesinlikle pl bibersiz tursusuz masaya oturmam ama gerceken istah aciyorrr.. metabolizmayi hizlandirip, bagirsaklarida calistiriyor ama yaninda tabii

bisikletimi tv karşısına geçirdim inşallah bu gece oğluşu uyutunca sürücem. cmts-pazar yürüyemiyorum nasılsa, bi şekilde telafi edeyim.

sen nasıl oldun bacım, tempo hiç düşmüyor sende. yine bu gece barda, gönlüm hovarda durumları :))))

Kizzz inanmaacaksin ama hala tam olarak iyilesemedimkiiii,,ama hasta psikolojisinde degilim.. sallamiyorum anlayacagin..

evet bacimmmm, benimkinden ayrilinca eski cevreye döndüm iste, cevrem böyle napayimmm...birakmiyorlar benii.. aslinda baska arkadaslar aradilarr, onlar bugün toplanacaklarmis aksam, gelemem sizin muhabbet beni sarmiyor dedimm

Bu gecede ELLLEERRRR HAVAYAAAAAAAA

ilk 2-3 gün kendini görevmis gibi mecbur et, sonrasi gelir zaten,, lütfen üsenme ayyy, her gece yarim saat sürsen yeter, gündüzde yürüyorsun zaten.. süper olur baciiii... tv karsisinda zaman nasil geciyor anlamazsin bilee bir alisincaa

aynen öyle bacım. dün yürürken saydım 2.000 adıma yaklaşıyor okula yürümem.

tivibu var bizde. program seçip izleyebiliyorum. yani yayın saati geçmiş dizileri / programları izleyebiliyorum.
bi başlasam gerisi gelir.

arkadaş çevren ne güzel. en güzelini yapıyorsun. gülelim oynayalım, kam alalım dünyadan demiş Nedim.

oğluş unuttu diyordum ki şimdi de yeni oyun hamuru istiyor.

23 nisan da gösterileri olacakmış okulda çok merak ediyorum

hadi öptüm ve kaçtım. nerdeyse öttüm yazıyordum. cik cik ciiikkk

yarin 23 nisan, nese doluyor insan:)

selam bebisim nasilsin, nerelerdesin?

bugunum kisusturmacali gecti. oglusun okulda bir etkinlik vardi sonra ikea ya gittim sonra eve dondum yemek yapip oglusu almaya ciktim sonra annem geldi ona cay oglusa kek yaptim sonra esim geldi ona yemek cay fasli sonra oglusu uyutmaca sonra ortalik toplamaca derken anca oturdum. yesilcay icip yaticam galiba regl olucam yorgunum cok ve belimde agri var.

garip bi sekilde yazdim sürcilisan ettiysem affola.

operekten kactim baby

Selam bacimmmm..

yarinki 23 nisan senliklerinde cok tatli görünürlerr, yerim ben onlariii yaaa

dünü sorma bana Vallaaaa, nerdeyseee hicbirsey hatirlamiyorum düne dair :26: gece canli müzik vardi benim evin karsisindaki arkadaslarin islettigi mekanda, ordaydim. 2 kadeh vodka-lemon ictim ve nargile keyfi yaptim canli müzik esliginde..

eve geldigimde 2-3 arasiydi gece.. yattim biraz tv felan baktiktan sonra, yataktayken aklima yine Ümit geldi ( hic cikmiyor kii ) ikimize ait müzikleri acip dinlerken kendi gözyasimda bogulacaktim.. 10 haziranda 1 sene bitecekk ama benim acim hala cok taze.. Nur icinde uyusunn.....

Sonuc olarak uyuyamadim, agladim sizladim kalktim yataktan, sabah 9 a dogru dalmisim artik..

Bugün bizim kizlar geldi bana yemege, aksam gec geldiler, az önce gittiler.. yemek yaptim onlar gelmeden..yedik ictik, muhabbet ettik gittiler..

Yarin eger üsenmezsem cok i$im var,, bankaya, sigortaya felan ugramaliyim, biraz magazalari gezmeliyim.. vs.....

yarinki 23 Nisan gösterisinde oglusuna basarilar diliyorumm bol bol resmini cek o tatli anlarinin

bisikletinide sürmeyi ihmal etttmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,,

simdilik öptüm bacim, iyi gecelerrr

NERELERDESiN BACIIMMMMMMM :26:

23 Nisan gösterisi nasil gecti senin oglu$un ?

Birsürü i$ler var halledilmesi gereken ama hep birsonraki güne erteleniyor.. Neyseee, yarin sabahtan mutlaka gidip halledip dönmeliyimm artik ..

ben acayip gaza gelmis durumdayim bu diyet ve spor icin bacimmmm.. yazin gittigim diyetisyenin diyet listesini cikardim bu sabah.. alisveris listeside yaptim o listeye göre..

Inanmayacaksin ama sabahin 5 inde üsenmeyip spor kiyafetlerimi giyindim ve attim kendimi disariya, daha heryer karanlikken tam 1 saat tempolu yürüdüm, eve gelincede yarim saat kadar dambillarla kol-sIrt ve gögüs hareketleri yaptim.. ve tabiki bacak- pop- karin hareketleride..

aksama ya spor salonuna gidecem yine yada disarida bir tempolu yürüyü$ daha yapacam.. günde iki sefer acik havada tempolu yürüyü$ yapmayi planliyorum aslinda disarida hava güzel oldugu sürece.. yapabilirim umarim.. spor salonuna gittigim günlerde disarida yürümem tabiki..

Kendimi bugünlük kutluyorumm.. gaza gelebildigim ve görevlerimi yerine getirebildigim icin
evde diyet listesi icin eksikler var, bir du$ yapip alisverise gidecem.. diyet yaptigim dönemde sporu ihmal ediyordum cogu zaman.. simdi ikisini birden yapacam yapabildigim kadar Allah nasip ederse..

Ablam benim ki$iye özel hazirlanmis diyet listeme uyarak 8-9 kilo vermisti yazin kisa sürede.. ve inanirmisin ne bulsa götürüyor ama hala almamis o kilolari.. benim diyetisyenin internette sayfasina girip bakiyorum, neredeyse bütün hastalari dal gibi olmus,, ben onun bana tavsiyelerine uydum ama listesine uymadim.. bende verdim 8 kilo ama listeye uyarak degil tabiki

bir 8 kilo daha atabilmek icin kollari sivadim hadi bakalimmm, gaza getir beni

sen nerelerdesinnn, 23 nisan senliklerinde cocuklarin arasinda kayip mi oldun nooldun yoksun ortalarda 2 gündürrr bacimmmmmmm :18:

merhaba bacım, seni tebrik ederim. azimli ve kararlı olduğun için.. ben kendimden çok utanıyorum. diyet namına bişey yapmıyorum.:18:
bugün hava güneşliydi inşallah hep böyle gider de bakarsın ben de diyet moduna geçebilirim.

dün okulda tören vardı. bizim cücülere spor gösterisi yaptırdılar. yani spor dersinde ne yapıyorlarsa onu yaptılar koş, zıpla, kay, sürün :) büyükler bale, dans, folklor gösterisi yaptılar, çok güzeldi. koro marşları söylerken çok duygulandım. rüyamda da Atatürk'ü gördüm. şimdi oğluşum yanıma geldi, ikonların ilk sırasında Türk bayrağı var ya onu gösterip Türrkiye dedi (2 r ile dedi) :)

bugün de oğluşla otobüse binip markete gittik. tek aksiyonumuz oydu. (dün gösteri yaptıkları için bugün tatildi oğluşuma)

yarın inşallah halim olur da yürüyerek dönerim okuldan. hala regl olamadım. bu gidişle haziran reglim tam tatile denk gelecek. tatil 1 haftacık. benim regl de 1 hafta sürüyor

dün yine uyuyup kalmışım oğluşla. 03:00 de uyandım. az ortalık toplayım dedim ama oğluş uyandı anne diye seslendi ağlamaklı.(tam da onun boya kalemlerini orta sehpadan alayım yazı tahtasına koyayım da halıyı boyamasın diye hain planlar yaparken, içine doğuyor oğluşun ya da benim aklımdan geçenler ona iletiliyor :)

hakketen geçenlerde süs boncuklarını kaldırmıştım,( büyük vazo dibindekileri heryere dağıtmıştı) poşete koyup dolabın arka tarafına koymuştum. ertesi gün okuldan gelince ilk iş onları bulup çıkarmıştı.

neyse yine beni çekiştiriyor. dans eden robot olacakmışız.

Selammm bacimmmmmm, yine bennn,,

Benim diyet olayi rota degistirdi bacimmm, cumartesi günü icin cok önemli bir acilisa davet edildim.. icim kipir kipirrrrrrrr, benim icin cok önemli cünkü bu olayyyyyyyyyyyy...icten ice malum $ahisin beni davet etmesini bekliyordum 3 gündürr az önce konusurken lankkk diyeee cumartesi naaptigimi sorduu.." hicbirsey " dedim o an caktirmamaya calissamda panikledim
sirf bu acilis icin cumartesi gününe kadar detoxa basliyorum.. Protein detoxu.. ayyyy cok heyecanliyimmm, umarim güzel gecer hersey hayirlisiyla istedigim gibi olur..

ayy cocuklar ne tatli görünüyordur gösteri yaparken..Allah ailelerine bagislasin hepsini..

kizzz insallah senide gaza getirecek biseyler olurda bian önce baslarsin bacimmm, daha bundan iyi duami olur

ben sabah yine 4,30 - 05.00 gibi, 1 saatlik tempolu yürüyüsüme cikacam, eve dönüncede vücut sicakken dambillarla calisiyorum.. oda sürüyor yaklasik yarim saat kadar..

bu azmimi bir koruyabilsemmmmmmmm,, ahhhhhhh nerdeeeeee... bi hevesle baslayip yarida birakinca bi halta yaramiyorkiiiiii

bu arada bugün yediklerim:

Sabah ;Kücük bir tabak et köfteli patlican yemegi

aksam ; 2 kücük kase bol limonlu mercimek corbasi ( bolc tombul sari biber tur$usuyla )

ne yazzikkkiiiiiiiiiiii 2 dilim kek ( gecen arkadaslarim geldigi zamandan kalmaydiii... olmayacak evde isteeeeee, olunca yiyor insan )

1 tane portakal ve 2 tane kiwii..

cok su ictimmmmm.. belki 3 litreyi gecmistir..... 1 fincan nescaffee, 1 fincanda Türk kahvesi ictim..

yani bugünümü bu iki dilim kek bozduuuuu

merhaba canım, nasılsın? nasıl gitti açılış?
detoxlar sonuç verdi mi? kaç kg gitti?

ben nihayet dün gece regl oldum. niye bu kadar süründürdü beni anlamadım. pzts den beri ha regl oldum ha olacam modundaydım.

perşembe günü de okula gitmedik. oğluş kafa tatili yaptı :)))) şaka şaka. biraz hasta gibiydi götürmedim. ama evde de dinlenmedi.
alt komşum geldi sonra biz ona giittik, sonra çocukları parka götürdük öyle geçti gün.
cuma günü nihayet götürdüm oğluşu okula ve dönüşte yürüdüm. yürümeyi özlemişim iyi geldi. akşam da yürüyerek gidip aldım. ohh miss.
cuma günü biraz evi toparladım. okuldan dönünce de alt komşum geldi balkonda oturduk. hava epey güzeldi.

cmts günü okulda oğluşun portfolyo sunumu vardı. yaptığı şeyleri anlattı bize. bugün de oyun etkinliği vardı. açık büfe kahvaltıda çok sıra vardı biz de okuldan çıkıp başka bi yerde yaptık kahvaltımızı. çocuk parkında epey oynadı oğluş.

eve gelince de mutfak toparla yemek yap anca oturdum çay içiyorum şimdi.

sabah ne giyeceğimi şaşırdım. benim bir yaz gardırobu dizmem gerek kendime. biraz da basen küçültmem gerek

bisiklete ve e.şallı ya başlayamadım. öfff bu bahanelerden kendim bile bıktım

sen ne alemdesin bacım, dinleniyon mu aaanaaamm ? (yalan dünya-Tülay)

günlüğüme bi göz atıp geldim.

karar verdim yine karatayıma geri dönücem ben.
geceleri de yarım saat bisiklet sürücem. yarım saatte e.şallı ile selülitsavar hareketleri.
twisterda da 10 dk dönerim

tabi bunlar oğluşu saat en geç 22:00 de uyutmuş olmama bağlı.

çünkü erken uyku düzeni de şart metabolizma için. en geç 24:00 de uyumuş olmalıyım.

akşam yemeklerini saat 17:00 de oğluşla yesem, eşimi beklemesem onun da faydası olur mukine? ama yatma vaktine kadar çok vakit kalıyor, bişey yemeden durabilir miyim? kaldı ki oğluşun okulu 17 haziran da kapanıyor. o zaman netcem :)) yok olmadı bu plan.

ayy neyse gidip yüzümü yıkayım. yüzümde maske var da hadi öptüm baby, görüşürüz.

aaaayyyyy başım çok ağrıyo. ağrı kesici de içtim geçmiyoooo
başıma güneş mi geçti, rüzgar mı çarptı, migrenim mi oldu bu ne yaaaaa

sen netttin bacım? nerlerdesin. yorgunsun veya koşturuyon işlere ???

sabah oğluşu okula bıraktıkan sonra ikea ya gittim. kahvaltıyı orda yaptım ama çayları çaya benzemiyordu. ondan herhalde kafeinsizliken ağrıyo başım :))) şimdi alıyom kafeinimi ama ağrımaya başladı ya çoktan, geçmiyor bi türlü.

ayyy öffff çok ağrıyor, duşa girsem geçer mi acep recep?

Sedefcim nasılsın? nerlerdesin?

benim bugünüm çok koşuşturmacalı geçti ve yamuldum. sen o kadar koşturuyosun galiba sen de yamuldun benim gibi.

bu sabah oğluşu okula bıraktıktan sonra önce okul yakınındaki marketten bişeyler alıp eve yürüyerek döndüm. sonra elimdeki poşetleri kapıya bırakıp bi de evin karşısındaki markete gittim. ( yumurtayı yolda kırarım diye diğer marketten almamıştım)
sonra alt komşuma bugün misafiri gelecek diye kakaolu kekimden yapayım demiştim dün. kahvaltı öncesi keki hazırladım. ama evde Ayçiçekyağı kalmamıştı z.yağı ile yaptım keki. farklı bi tadı oldu :) ağır gelmiş biraz.
sonra kahvaltımı yapıp keki indirdim alt komşuma. biraz onunla oturdum. bi kahve içimi kadar. sonra eve çıkıp hazırlanıp çarşıya gittim. maksadım oğluşun odasına süslü perde almaktı ama kendime 2 ayakkabı (bir spor, bir sandalet) anneme de çanta bi deeee nihayet Türk kahve makinası alıp döndüm. normalde elim o kadar dolu olmasa okula gider oğluşu alır öyle dönerdim eve ama hazır bindiğim tranvay evime kadar gidiyorken inmedim okul durağında eve gelip aldıklarımı bıraktım. sonra kurdum hemen kahve makinamı. bi Türk kahvesi içip öyle çıktım geri. yürüyerek okula gittim. yeni sporlarımla :)
oğluşu alıp eve döndüm.. alt komşum çağırdı, ona gittim 30 dk kadar oturduk. sonra oğluşla markete bi daha gittik :)
sonra başladım akşam yemeği yapmaya. eşim henüz gelmedi o gelince ona köfte pişircem. ben bulgur pilavını kısıra çevirip yedim biraz, 3 tane de köfte yedim.

öfff amma çok yazdım beaa.

dün baş ağrım geçmedi. banyo yapıp uyudum oğluşla. banyo biraz geçirdi ağrısını. zil çaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…