canm benim başlayalı 2 hafta oldu..daha 3 kilo verdim.. gün aşırı 20 dakika yürüyüş birde 3 gündür kalça hareketleri yapıyorum o kdar.. akşam.. brokoli kırmızı biber haşlayıp sarımsak yoğurtla ve üstüne yağ yok nane pulbiber.. yogurt kasesinde salata.. bir dilimde yulaf kepekli buğdağ kepekli ezmeli ekmek.. şidide tatlandırıcılı çay içiyorum..
2 haftada 3 kilo cok iyi. benimde basenlerim cok. nasil hareketler yapiyorsun?
mönün güzelmis. brokoli var mi hala yaaa, ben pazarda bulamadim.
Esra ben Mersinliyim canımm , tantuniyi severim ama dışarda başka yerde yemem ancak Mersine gidince yerimm , sana şimdiden afiyet olsun , boşvverr ye hepsini bu seferlik bişicikler olmasss
kızlarr nasılsınız bakalım,aramıza yeni arkadaşlar katılmış çok sevindim.yahu bende sizi çok özledim ama,artık kızım evde ondan alıp,çok sık giremiyorumki,aslında evde 2 leptop var biri oğluşumun,kıyamıyorum onu açıp kullanmaya,şifresi falan var desem,söyler açarım ama bendeki de huy işte,koltuğun altında oğlumu bekliyor.şimdi kızım duşa girdide alıp size gelebildim,ben bugün oruca niyetlenecektim ya hani,gece karın ağrım başladı.dedim kızım bu tutarsın akşama kadar ezan olmadan olursan regli,borcu bir kere daha aşkla yeniden tutarsınçıkss yok dedim kalsın ,hava zaten çok sıcak,açlıkla başım dertte zati,dedim iyikide demişim yaa çok akıllıyım daha öğlende iş bitti.bugün evin kaldırılacaklarını yaptık kızımla,birde bahçeden mis gibi taze yaprak sardık,dolaba attık,inşallah ablam ve zeynebim gelecek,ramazandan önce bir güzel yiyeceğiz.kızlar benim modum değişti,iş moduna girdim yaa diyeti askıya aldım,çok olmadan kararınca besleniyorum,tek dezavantajım kuzum mısır patlatıyor gelde yeme yaa eeee bide kahvaltıyı ona göre hazırlıyorum,yani mükelllef oluyor yaneee :18:kendimi tutuyorum işte az ondan az bundan,ama gün sonu kl sayıyorum genelde 1800 1900 oluyor.buda günlük almam kl kadar,ama şu temizlik bitsin.oruçlar bitsin beni kimse tutamaz benim ne kadar kararlı ve azimli olduğumu sedom bilir dimi kızz biliyormusunuz şuanda burada yağmur yağdırılıyor,yarına ALLAH KERİM güneş açarsa hemen başlıyorum halılara,hadi bakalım hepimize kolay gelsin size diyet ve sporda bana kakılmışlıkta :18:
akşam 18:45 ; koca bir tabak taze fasülye + 2 kase limonlu cacık :) + 5 kiraz +1 yeşil erik + 3 ceviz biri beni durdursun. nescafe de içtim. birazdan da yeşilçay içerim artık
bugün spor yapamam artık. çünkü regl oldum. uzanmak istiyorum. çok halsizim.
ayyy tantuniyi de ben çok severim. hele o turşu biberler :))))
canm benim başlayalı 2 hafta oldu..daha 3 kilo verdim.. gün aşırı 20 dakika yürüyüş birde 3 gündür kalça hareketleri yapıyorum o kdar.. akşam.. brokoli kırmızı biber haşlayıp sarımsak yoğurtla ve üstüne yağ yok nane pulbiber.. yogurt kasesinde salata.. bir dilimde yulaf kepekli buğdağ kepekli ezmeli ekmek.. şidide tatlandırıcılı çay içiyorum..
Esra yaa, dün sen evrene nasıl bir mesaj gönderdin öyle. bu sabah tartıda 70,9 kg çıktım. dün spor da yapmadım üstelik. (2 kez tartıldım ve tartının pili mi bitiyor aciba diye de düşünmedim değil hani)
dediğin gibi 2 kilo vermiş mi olcam, 69 u görcemmi acep?:18: :18: :18:
günaydın kızlar,
Azra, o hareketlere bi ara ben de başlamıştım ama bıraktım nedense. reglim bitince yine başlayım. çünkü basenleri direkt çalıştıran tek hareket o herhalde. aç kapa hareketi.
Esra, çok sevindim. bak geçici bir artışmış. yarın daha da az çıkacaksın.
limonlu cacığı Bulgaristan göçmeni bir arkadaşımdan öğrendim. cacığa limon sıkıyorsun. tad çok değişmiyor. herhalde günümüz yoğurtları tatlı olduğu için limon biraz ekşi yoğurt havası verdiriyor olsa gerek:)))
Cemre, ev işleri de hele ki bahar temizliği normal yesen de kilo verdirir bence. sen de kilo verip döncen aramıza.
Esra yaa, dün sen evrene nasıl bir mesaj gönderdin öyle. bu sabah tartıda 70,9 kg çıktım. dün spor da yapmadım üstelik. (2 kez tartıldım ve tartının pili mi bitiyor aciba diye de düşünmedim değil hani)
dediğin gibi 2 kilo vermiş mi olcam, 69 u görcemmi acep?:18: :18: :18:
Aklıma bi şey daha geldi canım. Tartılmadan 1 gün önce spor yapmamak çok etkili. Spor ciddi su tutuyor çünkü. Spor yapmadığın günlerin ertesinde tartıl hep bundan sonra canım.
yoğurt yemeyi unutuyorum ben. dün senin tavsiyen üzerine yedim. reglin ilk günü çok ağrım olurdu, bacaklarımda çekilmeler gerginlikler olurdu kramp girecek gibi, pek olmadı.
bi de suya soda katıp içtim, direkt içemediğimden. galiba hem yoğurt hem de soda işe yaradı.
soda diyetlerde kullanılıyor di mi? gaz da yapmadı. onu da yoğurt engellemiş olabilir tabi.
gerçi ben safra kesemi aldırdığımdan beri gazlı bir bayan oldum çıktımhamileyken böyle gazım olmuyordu dün öyle bir sıkıntı yaşamadım. demek ki neymiş, yoğurt yenilecek hergün.
günaydın kızlar nihayet bitti temizliğim :)) bu günden itibaren tekrardan sıkmaya başlıyoum bu hafta ekside olmam ama inşallah artıda da olmam
Günaydın canım, hoşgeldin. Ellerine sağlık büyük yükten kurtulmuşsun. Artı çıkmazsın canım, merak etme. Birkaç gün dikkat et öyle tartıl. Kesin güzel sonuç alırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?