May-girls Grubunun Birlikte Zayıflama Deneyimleri

2 haftada 3 kilo cok iyi. benimde basenlerim cok. nasil hareketler yapiyorsun?

mönün güzelmis. brokoli var mi hala yaaa, ben pazarda bulamadim.

2 haftada 3 kilo cok iyi. benimde basenlerim cok. nasil hareketler yapiyorsun?

mönün güzelmis. brokoli var mi hala yaaa, ben pazarda bulamadim.

CANIM İKİTANE KOLAY HAREKET YAPIYORUM YERDE YAN UZANIYOSUN BACAKLARIMIZI BİRAZ KIVIRIYORUZ KALDIRIP İNDİRİYORUM BU YAN BASENLER İÇİN BİR HAREKET 70 ŞER KERE YAPIYORUM SAĞ SOL BACAK.. BİRDE AYAKDA DURUYORUZ BACAKLARIMIZI İKİ YANA AÇIN AMA TOPUKLAR KARŞI KARŞYA BAKICAK PARMAKLARIN ÜSTÜNDE KALKIP TOPUKLARIMA TEKRAR BASIYORUM.. BUDA İÇ BACAK İÇİN.. UMARIM ANLATABİLMİŞİMDR CANIM ASLINDA KOLAY ALATIMI BİAZ ZOR GİBİ... EVET CANIM BUĞÜN PAZARA ÇIKTIM SIRF BUNUN İÇİN SADECE TEK BİR TEZGAHDA VARDI ZATEN O TEZGAHI ÇOK SEVİYORUM İSMİNİ DUYMADIĞIM SEBZELERİ ORADA GÖRÜYORUM..İYİ GECELER CANMM

Valla hala ayaktayım şimsi actıvıa sade yoğurt yedim.. Birazdan bacak haraketleri....az sonraaa

Günaydın kızlar,

Nasılsınız bakalım. Ben daha iyi sayılırım dünden. Neyse ki salı günkü kiloma indim. 96.9 kg çıktım bu sabah. Bu hafta da biraz yavaş veriyorum ama yılmak yok. Spora başladım elbet hızlanacaktır. Dünü dediğim gibi 1100 kaloriyle kapadım. Darısı bugünün başına.

Kahvaltı;

30 gr kaşarla kepek ekmekli tost (204), 140 gr salatalık (21), şeekersiz yeşilçay.

Toplam 225 kalori.

Tartının fotoğrafını çektim, ekliyorum. Ben bu rakamı geçen hafta çarşamba görmüştüm. O günden beri 2 ileri 1 geri. Olsun demekki korudu bu kiloyu, daha da üstüne çıkmam inşallah.

Esra ben Mersinliyim canımm , tantuniyi severim ama dışarda başka yerde yemem ancak Mersine gidince yerimm , sana şimdiden afiyet olsun , boşvverr ye hepsini bu seferlik bişicikler olmasss

Canım ben hiç mersinde yemedim tantuni, eminim çok güzeldir. Mersinde bulunmadım hatta :)) Bizim burda bi tantunici var, orjinale yakın mı bilmem ama çok güzel yapıyor. Başka yerde yemedim hiç tantuni gerçi.

Bence oğlun bi şey demez ki, sen gel sık sık :) Ben de cumartesi salonumun halisini yıkıcam. Sen halilarda leke çıkarmak için ne deterjan kullanıyosun canım?

Menün harika canım. Limonlu cacığı bilmiyorum ben yalnız :))) Tadı nasıl?

Çok başarılısın canım, tebrik ederim.Devamı gelir inşallah en kısa zamanda.

Sedeff, Ecemm siz nerelerdesiniz kızlar??

günaydın kızlar,

Azra, o hareketlere bi ara ben de başlamıştım ama bıraktım nedense. reglim bitince yine başlayım. çünkü basenleri direkt çalıştıran tek hareket o herhalde. aç kapa hareketi.

Esra, çok sevindim. bak geçici bir artışmış. yarın daha da az çıkacaksın.
limonlu cacığı Bulgaristan göçmeni bir arkadaşımdan öğrendim. cacığa limon sıkıyorsun. tad çok değişmiyor. herhalde günümüz yoğurtları tatlı olduğu için limon biraz ekşi yoğurt havası verdiriyor olsa gerek:)))

Cemre, ev işleri de hele ki bahar temizliği normal yesen de kilo verdirir bence. sen de kilo verip döncen aramıza.

Esra yaa, dün sen evrene nasıl bir mesaj gönderdin öyle. bu sabah tartıda 70,9 kg çıktım. dün spor da yapmadım üstelik. (2 kez tartıldım ve tartının pili mi bitiyor aciba diye de düşünmedim değil hani)

dediğin gibi 2 kilo vermiş mi olcam, 69 u görcemmi acep? :18::18::18:

Çok sevindim canım ya :))) Kendim vermiş kadar sevindim valla. Dikkat edersen kendine canım kesin görürsün bak. Yoğurt ye bol bol. Yaşasın ya :)))

İnşallah daha az çıkarım canım. Forumda dün çoğu kişi + çıkmış. Sanırım mevsim değişikliği, birden sıcaklık artması neden oldu galiba. Suyu çoğalmamız lazım topluca bu dönem.

Ekşi yoğurt pek sevmem ama denicem ben bunu. Limonlu her şeye bayılırım. Severim kesin bunu da.

Aklıma bi şey daha geldi canım. Tartılmadan 1 gün önce spor yapmamak çok etkili. Spor ciddi su tutuyor çünkü. Spor yapmadığın günlerin ertesinde tartıl hep bundan sonra canım.

yoğurt yemeyi unutuyorum ben. dün senin tavsiyen üzerine yedim. reglin ilk günü çok ağrım olurdu, bacaklarımda çekilmeler gerginlikler olurdu kramp girecek gibi, pek olmadı.
bi de suya soda katıp içtim, direkt içemediğimden. galiba hem yoğurt hem de soda işe yaradı.

soda diyetlerde kullanılıyor di mi? gaz da yapmadı. onu da yoğurt engellemiş olabilir tabi.

gerçi ben safra kesemi aldırdığımdan beri gazlı bir bayan oldum çıktım hamileyken böyle gazım olmuyordu dün öyle bir sıkıntı yaşamadım. demek ki neymiş, yoğurt yenilecek hergün.

Aklıma bi şey daha geldi canım. Tartılmadan 1 gün önce spor yapmamak çok etkili. Spor ciddi su tutuyor çünkü. Spor yapmadığın günlerin ertesinde tartıl hep bundan sonra canım.

hımm doğru, ben dün spor yapmadım ve sabah daha hafif çıktım. bir önceki gün ciddi yorucu bir yol yürümüştüm , dönüşte de elimde poşetler vardı. (bir nevi ağırlık çalışması).
anca bugüne yansıdı diye de düşünmüştüm. su tutmam gidince bugüne yansımış oldu. çözüldü olay.:)

günaydın kızlar nihayet bitti temizliğim :)) bu günden itibaren tekrardan sıkmaya başlıyoum bu hafta ekside olmam ama inşallah artıda da olmam

Yoğurt hakikaten çok faydalı. Salatalık falan doğrarsan daha kolay yersin belki. Gaz sorununa o kadar iyi geliyor ki.

Soda haftada 1 ya da en fazla 2 şişe iç canım. Su tutuyor çünkü. Sporla mineral kaybettiğimiz için haftada 1 de içmeliyiz zaten. Bu hafta içmezsen ödem olmaz fazladan canım.

Reglin ilk 1-2 günü hakikaten kabus oluyor bazen ya. Geçmiş olsun canım, bilirim o ağrıyı sıkıntıyı.

günaydın kızlar nihayet bitti temizliğim :)) bu günden itibaren tekrardan sıkmaya başlıyoum bu hafta ekside olmam ama inşallah artıda da olmam

Günaydın canım, hoşgeldin. Ellerine sağlık büyük yükten kurtulmuşsun. Artı çıkmazsın canım, merak etme. Birkaç gün dikkat et öyle tartıl. Kesin güzel sonuç alırsın.

Günaydın canım, hoşgeldin. Ellerine sağlık büyük yükten kurtulmuşsun. Artı çıkmazsın canım, merak etme. Birkaç gün dikkat et öyle tartıl. Kesin güzel sonuç alırsın.

sağol canım, kurtuldum gerçekten gözümde büyüyordu. dikkat ederim inşallah artık :)

Ecem hoşgeldin, ne güzel bitirmişsin işleri. güle güle kirlet.

ben daha yazlıkları çıkarmadım tembeeelim teeembeeel. bi kaç parça vardı kaldırılmadık, onları giyip duruyoruz.

dün eşim kocaman karpuz almış (küçükler iyi çıkmıyor diye). ben diyet yapıyorum kim bitirecek o karpuzu bilmem. dolapta da yer yok. meyve sebze yeşillik dolu :)) bi ara dolabı ayıklamalyım kesin atılacaklar vardır.
bir ara, şimdi değil. ne diyordum...

karpuz diyordum, 1 ince dilim karpuz (koca karpuzun ince dilimi ama) yedim kahvaltının üstüne :)

sabah 10:30 ; 1 haşlama yumurta, 1 kibrit kutusu kadar peynir, 2 salatalık, 2 biber, 7 küçük yeşil zeytin, 1 kupa yeşil çay (çubuk tarçınlı)

3 mil leslie yaptım. Ara olarak da 17 gr hurma (50) yedim. Toplam 275 kalori.

Bugün modum çok düşük, canım sıkkın. Bir sürü de işim var. Off of.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…