May-girls Grubunun Birlikte Zayıflama Deneyimleri

bu erkek milletinin sülalesini sirtinda hacca götürsen yinede yaranamazsin, o yüzden sikma canini.. Masallah kocan dag gibi arkanda duruyorr, sana kimsenin laf etmesine müsade etmiyorsaaa, sana tavsiyem sen dur ve sadece hicbirseyden haberin yokmus gibi davran, umursama bilee cünkü kocan gerekeni yapiyor canimmmm..
benimkiyle gecen gün bir dizi seyrederken kaynananin gelinle diyalogunu gördüü, dediki benim annem olsa simdii bin tane is cikarirdi,, aa bunuda yap, surasi olmamis,,bununlatini kaldir vs....... hic bos birakmazdi diyip güldüü ve ben inanamadim, ciddimisin sen dedimm, evett dediii.. birde benimki cok düskün annesine ve tüm ailesine.. ben bigün onunla evlenecek olsam beni cok ezmeye kalkacaklar eminimkii, ve benimkide saygidan bazi yerlerde gerekeni yapmayacak onlarin yüzüne karsii... gözüm fena korkuyor yaaaa, birde ben bambaska bir insanin, bunlar cok baskaaa, dogu kültürüyle yetismislerrr, bende bati kültürüyle yetismis bir insanimmmm...
ama özetle $unu diyeyimkiii, o benim arkamda durabilecek olsa senin kocan gibii,ben herseyi göze alirdim onun icin ama sanmiyorummm.. o yüzden sen hic kafana takmaaa. huriii melekte olsan, dünyanin en hanimi, en güzelii, en mükemmelide olsann bu koca sülalesinin gelinle bir alip veremedigi oluyor mutlaka canim ;-@
eski esimin annesindende ben neler cekmistimmm ama eski esim Allah icin beni hep korudu o konuda ve kimse yanima bile yaklasamazdii..

Tatlım pizzada dünya kadar protein var. Ayrıca bugün çok yoğun geçireceksin bence uygun bir menü. Bol su içersen süper olur bak.

sabah ac karnina zaten basliyorum icmeye ve bugün 3 litreyi gün icinde bitirecem canim sözzzz, hergün okadar icemiyorum ama suyu 1,5 - 2 litre iciyorum ve sicak iceceklerde 1,5 litre kadar tüketiyorum.. bu arada 96 yi görmene cok sevindim canim, darisii 69 uda görmene insallahhh

ayyyy cemremm kiyamam kiz sanaa, gecmis olsunn yawru ku$ummm.. moralini kim bozduu, yine senin recep ivedikmi yoksa )

Bizim de en temel sorunumuz bu canım. Eşimin ailesi doğulu değil ama gelişmemiş bir yerde yaşıyorlar. Bizim memleketin en az 30 sene gerisinden geliyorlar. İnanılmaz bir kendini bilmezlik, yol yordam bilmemek. Anlatsam yaptıkları roman olur, sen de yaşamışsın tahmin edersin zaten. Benim annem babam ayrı. Oldukça da hoşgörülü insanlar, vazifelerini yaparlar ama müdahale etmezler üzerlerine vazife olmayan şeylere. İnanamıyorum o yüzden bu insanların yaptıklarına. En son eşime demiş ki, karın ne sanıyo kendini. Gelip onu ailesinden istediğim gibi kapıya da atarım. O da demiş ki sen kimi atıyosun kapıya, sen kendini ne sanıyosun. İnanamadım duyunca. Zaten kendilerini çocuklarından soğuttular, en büyük ceza bu onlara. Ama zoruma gidiyor. Daha öncede annemi babamı ima edip sen aile bağlarını bilmezsin dedi. Öyle doluyum ki. Biliyorum sizin de canınızı sıkıyorum ama anlatamamak çok zor.

Canım hiç evliliği düşünme, eşim onlar gibi olsaydı ya da çok bağlı ben kesinlikle evlenemezdim. YA da boşanırdım. O ailesiyle bu kadar ilgisizken bile korkuyorum birgün bu sorunlar evliliğimizin sonu olacak diye. O yüzden hiç muhattap olma ailesiyle. Ben de senin yerinde olsam evlenmezdim sevgilimle. Zaten inanmıyorum açıkçası evliliğe. Off neyse.

Sağol canım desteğin için.

İnşallah canım, sen 1 hafta bilemedin 2 haftaya ben de 5 aya görürüm inşallah. Ben bu pazar senden çok umutluyum.

hepimizin basinda yasadigimiz seyler canim, rahat ol oyüzden.. neler yasadimm vaktiyleeeee, hepte sustum ama simdi aklima geldigindee ne kinim kalmis ne öfkemmm, cünküü ben onlarin seviyesine inmedim hic ve zamanla benim tavrimin olgunluguna yenik düstülerr,artik benle mücadele edemez oldularr, sende boyverrr, kervanin yürüyorrr sonuctaaa !!!!!!!!!! ))
daha zamanla neler degisecek hayatinizdaa, sen korkma esinle sonunuzu felan getiremezlerrr, bugün arkanda duran kisi, sen olgunlugunu korudugun sürece herzaman duracaktir.bence sen dur ve sadece izlee, gercektennn bakk, bu konuda ben neler yasadim gecmistee, simdi hepsi gercekten gecmiste kaldii ama sonucta onlara verilecek en büyük cezaa senin o mevzulari takmiyor gibi yapip mutlulugunun resmini onlara göstermen olacaktir.. düsmana karsi bazen susmak, görmezden gelmek en iyisidirr, onlari emellerine öflenle ulastirmaa..
Canim Valla cok seviyorum ben bu keratayii )) bilmiyorum yani bigün bitermi sevgim yada isler ciddiye binermi ama aile karistimi isin icine o gün catirdamalar olacaktir mutlakaa..
Gecen gün dedim kendine zaten, bana azicik saygi duyan kisiye ben sevgimide saygimida esirgemem, bas taci ederim dedim ama kendimide kimseye ezdirmem haksiz yere dedimm..bu yastan sonra annemin kahrini cekemiyorum ben,onlarla hic ugrasamam..

İnşallah canım, sen 1 hafta bilemedin 2 haftaya ben de 5 aya görürüm inşallah. Ben bu pazar senden çok umutluyum.

dün ipin ucu kacti yaa, hemde cok gec bir vakittee :-(( o yüzden ben sanki hemen kilo almisim gibi bir moda soktum kendimii.. ne kötü bir psikolojiii, tek ögünle kilo aldigini düsünmek zorunda kalmakk !!!!!!!

ayyy okurken sinir oldum ben de Esracım. ama öyle konuşabilen bir ebeveyni, dikkate almamak gerekir. yani oğlunu hiçe sayıp oğlunun eşini geri kapıya bırakmak gibi saçma bir düşünceye sahip kişiyi sen de sallla gitsin yaa.
demekki o kişinin gözünde kendinden başkasının önemi yok.

sen yine normal davran, kötü olan kendini belli etsin. oğlunu hiçe sayarken kendi nasıl bir aile bağlarına sahipmiş ki yaa. sinir.

benim anne babam da ayrılsaydı keşke. hır gür içinde büyüdük biz. hiçbirimizin psikolojisi iyi değil. en iyisi, ayrı olsunlar, mutlu olsunlar. şart mı anlaşamadığın kişiyle aynı çatı altında yaşamak.

Haklısın canım, sakinliğimi korumalıyım. Öfke zaten insanı dibe çekiyor. Rahatladım canım senle konuşunca. Çok teşekkürler.

Ne güzel bi insanı bu kadar sevmek. O da seni çok seviyor belli :) Hayatın neler getireceği hiç belli olmuyor canım. Sen evlenemeyiz dersin hop evlenmişsiniz. Nasıl mutlu olacaksanız öyle sürdürün hayatınızı. Zamanla kaderinizde ne varsa şekillenecektir zaten.

çok geçmiş olsun. o kadar yorgunluğa bünye dayanmadı tabi. c vitaminli şeyler ye, yeşil biber, kivi gibi.

benim klavyemi görseniz gülersiniz. tuşların yarısı yok. oğlum kopardı :)

Şimdi gördüm canım mesajını. Çok haklısın canım. İkimizde neredeyse 30 yaşındayız, işimiz gücümüz var. Kimseye avuç açmıyoruz ki açsan da bunlar söylenecek şeyler değil. Lakin tüm bunlara rağmen adamın karşısında sanki 18 yaşında köyden aldığı gelin var. Zaten böyle bir insan olmak bile yeterince büyük bir ceza onlara. Söylediklerini ciddiye almıyorum zaten de bunları yaşamak zoruma gidiyor. Oysa ben geniş aile severim. Evlenmeden ne hayallerim vardı. Nasip kısmet tabi.

Deme öyle canım, üzüldüm şimdi. Sen çok iyisin, uyumlusun. Olmasan belli ederdi yazdıkların bile. Allah hiçbirimizi huzursuzlukla sınamasın inşallah. Zor.

saygi duymayi bilmeyen insanlar sonra cikar karsimiza saygi beklerler canim iste böylee, gercekten sinir bozucu ama bircok insanin basindaa maleseff, bizim milletimizde bu evladinin yasamina belli bir yastan sonra bile hükmetme merakiii hic son bulmayacakk..
ayrica cok dogru söylüyorsunn bu konuda, huzursuz ortamda insanlar cok daha büyük yaralar aliyorlar..
ablalarimdan birisi cok severek evlendi ama hic anlasamiyorlardi, hergün kavga evlerinin icinde ama isin kötü tarafii bunu biz bile bilmiyordukk, birgün ablam yeni evliyken bize geldiler, gözü kizin mosmor,yalan söyledii bize oraya buraya carpti diye ve bizde inandik cünkü el ele gelmislerdi bizee,,, adam tam bir piskopat,o sekilde davranip yalan söylemeye ve mutlu rolü oynamaya zorlamis gelmeden kizi megersee..
ogullari daha bebekken a$iri sinirliii bir cocuktu,birgün ben eski esimle sakalasirken beni dövdügünü sandi esimin ve bebek ciglik cigliga bir tepki verip eski esime saldirmaya basladiii.. megersee cocuk bu tabloyla büyümüssss :-(
bütün o kizgin agresif tavirlarida evdeki ortamdanmis,, ablam bosandii, cocugun ruh hali düzeldiii, ozaman cok kücüktüü yine barismalarini istedii, ablamda oglu icin yine evlendi eski esiylee ama herseyyy yine ayniydii, tekrar bosandilarrr.. oglan bu sene ilk okulu bitirdi masallahh ve ne diyor biliyormusunuzzz, anne sakin birdaha babamla evlenmee, böyle mutluyuz diyorr, babasinida cok seviyor tabiki, hafta ici annede kaliyor, hafta sonu babada, cocuklari icin süreklide irtibattalar yada mesela mecbur kalsalar biraraya geliyorlar bir iki saattlik felan..
özetleeee; sana katiliyorummm, huzursuz ortamdansa ayrilik en mantiklisiii........ ve bunun ayiplanacak ba$a kakacak hicbir yanida yok ama yurdum insani i$te !!!!!!!!!

Çok zor şeyler yaşamış ablan. Denemiş, denese miydim diye içinde kalmasın diye. Ne fedakar bir anne. İnşallah çok mutlu olurlar oğluyla artık.

Herkesin çoluğu çocuğu var, böyle şeyler öbür dünyaya kalmadan çıkıyor insanların karşısına. Kınayan, yargılayan iki kere düşünmeli. Ama düşünebilseler kınamazlar zaten.

evett fedakar gercekten, yillardir dul ve evlenmiyor cocuguna üvey baba gelmesin ezilmesin cocuk diye.. ve bir görseniz. 1.75 boyunda manken gibi cok güzel kadin ve daha yasi 36..cocuguna kendini feda ediyor ama vakti geldimi evledida tek bir sözle emeklerini hic eder.. aslinda evlenmesi lazim ama dinletemiyoruz napalim..
KUL KINADIGINI YA$AMADAN ÖLMEZMi$ !!! ben zaten kimin hakkimda ne düsünecegini takmadan yasamayi ögrendim, hickimse umurumda bile degil, kimse a$Imi ekmegimi vermiyorsa, hayatim hakkinda söz sahibide olamazz.. bukadarrr !!!!!!!!!

bizim ailede fiziksel şiddet yoktu. annemin biz yaramazlık yaptığımızda bize uyguladıkları hariç. babamınki sözel şiddetti, çok kalp kırıcıydı.
hala da öyle. bir gün cesaretimi toplayıp karşısına geçip "senden hep nefret ettim ama şimdi sana acıyorum" demek istiyorum. "baban annene senin gibi davransaydı sen ne yapardın" diye sormak istiyorum.
babam bencildir. kendi sahip, biz köleleriyiz gibi davranırdı. hep kendi dediği olsun isterdi. tamam yiğidi öldür hakkını ver demişler, hepimiz zor şartlarla da olsa üniversite okuduk. mesleklerimizi elimize aldık.
okumamızdan yanaydı hep. ama düşününce onun yaptığını bir üvey baba da yapabilirdi. sevgi namına bişey görmedik ondan. hep azar, hep bir kusur arama. amaan neyse. artık bayramdan bayrama görüyorum kendisini.
inanın o bile zor geliyor. aramak bile istemiyorum çünkü hala anneme aynı davranıyor, hala en önemlii olan kişi kendisi.

Sedef ablan adına ve özellikle çocukları adına sevindim. çocukluktaki yaralar maalesef unutulmuyor. gecenlerde babamı gördüm rüyamda ve hala olmadık bir şeyden ötürü bana bağırıyordu rüyamda.

dahası da var ama moralim bozuluyor yazmayım...

kizlar ben henüz hicbirsey yemedim, dünya kadar yapilmasi gereken seylerde var,kalkip biraz toparlanayimm, ama evde oldugum icin sIk sIk girer bakarim sayfamiza.. KAFANIZA TOKADAN BA$KA Bi$EY TAKMAYIN.. unutmayinnnn, dünyadaki en degerli ki$i, ki$inin ta kendisidirrr.. o yüzden kimsenin dünyanin en kiymetlisini üzmesine izin vermeyinnn )
hepinizi öpüyorummm.. görüsmek üzere

Hayatını kendi için yaşasa keşke. Sonra da çocuğundan bu fedakarlığın karşılığını beklemese. Ablan için değil ama bazı insanlar öyle. Hayatlarını çocuklarına hibe ediyorlar, sonra da çocuktan hep onla kalmasını bekliyorlar.

Haklısın canım. Her cümlesine katılıyorum şu son söylediğinin.

annemi tarif ettin sanki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…