bak onu yazmayi unutmusunnn Esraaaa, izlemezmiyimm yaaaaaaa, ben burhanin tek karesini kacirmadim simdiye kadarr..
ben aslinda yoummmmm))
birde izdivactaki hali neydi öyleeee, acunada cikmistii... yaa delii o adam yaaa, en sevdigim komedyen ooo
bir saat icinde yicem muzuda söz)
haftada 3 gün uyumuyorum zaten, cuma, cumartesi pazar günleri uyumam, cumanin ertesi cumartesi diye uyumuyorum cumartesi pazarda uykumu almis oluyorum diye..
Yaa benimde elim agirdir aslinda ama ben zaten genel temizlik yapmam, hem beceremem hemde yapmamm :-D
benim yaptigim sadece mutfagi derli toplu tutmak, yerleri elektrikli süpürgeyle cekip silmek sonrada, birde banyoyu ovuyorum, tozlarida aliyorum.. hepsi bu yanii.. benim temizlik sevmiyorum diye bangir bangir bagirdigima bakmaayinnnnn :-DD
birde tabiii bu benimkinin ütü olayi varr, hic beceremesemdee yapmaya calisiyorum iste arada bir ;-/
yemek felanda pisirmiyorum, eskiden yine yapiyordum arada bir, hanii erkegin kalbine giden yol migdeden gecermis felan yaaa, bende yapiyordum kendimi göstermek ici, sonra geliyordu gece gece ye anam yeeeeee, onuda yapmiyorum artikk..
anlayacaginiz pek bir halt yaptigimda yok evde :-D
eee cevap veriyorum; dişimin kovuğuna yetmiyor :)))))
ya Sedef daha dün 10 tane yedim diye 5 tane neyine yetmiyo demiyor muydun, bugün de 3-4 diyon. yarın 2-3, öyle öyle sıfırlıycan di mii:)))))
zaten bitiyor paket, almam gayrı:)
öğlen 14:00 ; çilekli yoğurt küçük bir kase (ev yapımı)
1 büyük kase tavuklu salata
2 kaşık yulaf ezmesi+nesfitli süt (tarçın ve keten tohumu)
üstüne nescafe + 5 badem
nescafem de bademim de bitiyor çok az kaldı. bakarsınız onları da bırakırım.
akşam için; taze fasülye + cacık yapıcam.
o yüzden çıkıyorum yoksa yetişmiycek. yine gelirim.
Ara öğün 20 gr hurma 60 kalori. şimdilik 580 kalori.
Akşam tantuni söylücekmişiz. Tamamını yemem dürümün. Hepsi 450 kalori olsa 3/4ünü anca yerim. O 350 kalori eder, cacık yaparım yanına bir de. O da 150 kaloriden 500 kaloriyle kurtarırım akşam yemeğini. Toplam 1080, 1100 anca olur bugünlük.
öğlen 14:00 ; çilekli yoğurt küçük bir kase (ev yapımı)
1 büyük kase tavuklu salata
2 kaşık yulaf ezmesi+nesfitli süt (tarçın ve keten tohumu)
üstüne nescafe + 5 badem
nescafem de bademim de bitiyor çok az kaldı. bakarsınız onları da bırakırım.
akşam için; taze fasülye + cacık yapıcam.
o yüzden çıkıyorum yoksa yetişmiycek. yine gelirim.
sen tantununin götür bence hepsini bo$verr, varsin 1100 degilde 1200 olsun :-DDD
cok severim taze fasulyeyi, birde cacikk ;-S
ya ben bugün aslinda oldukca sIk yedim biseylerr ama aclik hissediyorumm Allahh Alllaaahhhh ;-@
Yok canım hepsini yemem inşallah. 100 kalori 100 kaloridir :) 2 ay hergün 100 kalori kıssak fazladan 1 kilo veririz.
Metabolizman hızlanıyor canım. Onun işareti bence bu.
insalllaaahhhhhh Esracimm, Allah agzindan duysun))
offff olsada yeseekkk.. nooldu böyle birden aclik hissine kapildim..
halbuki bu saate kadar bayada bisiler yedimm
1 bardak süte 3 tutam nesfit
1 elma
1 muz
yarim limon
1 avuc cekirdek
1 domates
1 salatalik + 1 fincan kahve, 2 fincan meyve cayi ve su
bu saate kadar baya beslendim aslinda ama birden aclik hissetmeye basladim :-@
bayanlar çok teşekkür ederimmburada paylaşıcam inş bir vakit bulsam tam anlamıyla... yalnız ben protein..sebze protein besleniyorum..diyetim dukan usulü gibi birşey:)
cok severim taze fasulyeyi, birde cacikk ;-S
ya ben bugün aslinda oldukca sIk yedim biseylerr ama aclik hissediyorumm Allahh Alllaaahhhh ;-@
Ara öğün 20 gr hurma 60 kalori. şimdilik 580 kalori.
Akşam tantuni söylücekmişiz. Tamamını yemem dürümün. Hepsi 450 kalori olsa 3/4ünü anca yerim. O 350 kalori eder, cacık yaparım yanına bir de. O da 150 kaloriden 500 kaloriyle kurtarırım akşam yemeğini. Toplam 1080, 1100 anca olur bugünlük.
merhaba Azra_İst,
nasıl gidiyor kilo vermen? ne zaman başladın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?