May-girls Grubunun Birlikte Zayıflama Deneyimleri

bak onu yazmayi unutmusunnn Esraaaa, izlemezmiyimm yaaaaaaa, ben burhanin tek karesini kacirmadim simdiye kadarr..
ben aslinda yoummmmm ))
birde izdivactaki hali neydi öyleeee, acunada cikmistii... yaa delii o adam yaaa, en sevdigim komedyen ooo

Ben de bayılıyorum ya. Avrupa yakası vavien muhteşem yüzyıl. Hepsinde ayrı alem. Çok yetenekli adam.

Daha ne yapcan, her şeyi yapıyomuşun.

Ya büyük temizlik zor. Şimdi mutfak fayansları yağlanmış. Evden taşıncam temmuzda ama içim rahat etmiyo. Bi de haftaya kayınvalidemler gelecek. Dedim hem onlara hazırlık olur, hem de evi pis bırakmam. Yoksa ben de kolay kolay kalkmam büyük temizliğe. Ütü benim de kabusum ama el mecbur. Yemeği severek yapıyorum ama. Gerçi dediğin gibi yeme kısmı gıcık onunda :)

ayy alemsinnn yaaaaa, Vallahi sen beni güldürüyorrsunn :-DDDD
3 antep fistigi, 3 findik, 3 tane badem ve iki tanede ceviz yesen gün icindeee gIkIm cikmayacakk ama sen paketin dibini getirdinn masallahh ))))
$akasi bir yanadaa cidden böyle cerez ve kuru meyvelerin faydasi saymayla bitmezz ama cok dikkatli tüketilmeliii yinede

öğlen 14:00 ; çilekli yoğurt küçük bir kase (ev yapımı)
1 büyük kase tavuklu salata
2 kaşık yulaf ezmesi+nesfitli süt (tarçın ve keten tohumu)
üstüne nescafe + 5 badem

nescafem de bademim de bitiyor çok az kaldı. bakarsınız onları da bırakırım.

akşam için; taze fasülye + cacık yapıcam.

o yüzden çıkıyorum yoksa yetişmiycek. yine gelirim.

cok severim taze fasulyeyi, birde cacikk ;-S

ya ben bugün aslinda oldukca sIk yedim biseylerr ama aclik hissediyorumm Allahh Alllaaahhhh ;-@

Ara öğün 20 gr hurma 60 kalori. şimdilik 580 kalori.

Akşam tantuni söylücekmişiz. Tamamını yemem dürümün. Hepsi 450 kalori olsa 3/4ünü anca yerim. O 350 kalori eder, cacık yaparım yanına bir de. O da 150 kaloriden 500 kaloriyle kurtarırım akşam yemeğini. Toplam 1080, 1100 anca olur bugünlük.

sen tantununin götür bence hepsini bo$verr, varsin 1100 degilde 1200 olsun :-DDD

Kolay gelsin canım. Harika yine menün.

Yok canım hepsini yemem inşallah. 100 kalori 100 kaloridir :) 2 ay hergün 100 kalori kıssak fazladan 1 kilo veririz.

offff olsada yeseekkk.. nooldu böyle birden aclik hissine kapildim..
halbuki bu saate kadar bayada bisiler yedimm
1 bardak süte 3 tutam nesfit
1 elma
1 muz
yarim limon
1 avuc cekirdek
1 domates
1 salatalik + 1 fincan kahve, 2 fincan meyve cayi ve su

bu saate kadar baya beslendim aslinda ama birden aclik hissetmeye basladim :-@

bayanlar çok teşekkür ederimm burada paylaşıcam inş bir vakit bulsam tam anlamıyla... yalnız ben protein..sebze protein besleniyorum..diyetim dukan usulü gibi birşey:)

Sedef öğle yemeğin meyve/salata mı sadece?
e sen bişey yemiyorsun???

cok severim taze fasulyeyi, birde cacikk ;-S

ya ben bugün aslinda oldukca sIk yedim biseylerr ama aclik hissediyorumm Allahh Alllaaahhhh ;-@

benimde en çok sevdiğim yemektir taze fasulye , bu akşam yapcaktık , ama yapamadık , az önce temizledim fasulyeleri yarın için yapacamm:118:

Esra ben Mersinliyim canımm , tantuniyi severim ama dışarda başka yerde yemem ancak Mersine gidince yerimm , sana şimdiden afiyet olsun , boşvverr ye hepsini bu seferlik bişicikler olmasss

kızlarr nasılsınız bakalım,aramıza yeni arkadaşlar katılmış çok sevindim.yahu bende sizi çok özledim ama,artık kızım evde ondan alıp,çok sık giremiyorumki,aslında evde 2 leptop var biri oğluşumun,kıyamıyorum onu açıp kullanmaya,şifresi falan var desem,söyler açarım ama bendeki de huy işte,koltuğun altında oğlumu bekliyor.şimdi kızım duşa girdide alıp size gelebildim,ben bugün oruca niyetlenecektim ya hani,gece karın ağrım başladı.dedim kızım bu tutarsın akşama kadar ezan olmadan olursan regli,borcu bir kere daha aşkla yeniden tutarsınçıkss yok dedim kalsın ,hava zaten çok sıcak,açlıkla başım dertte zati,dedim iyikide demişim yaa çok akıllıyımdaha öğlende iş bitti.bugün evin kaldırılacaklarını yaptık kızımla,birde bahçeden mis gibi taze yaprak sardık,dolaba attık,inşallah ablam ve zeynebim gelecek,ramazandan önce bir güzel yiyeceğiz.kızlar benim modum değişti,iş moduna girdim yaa diyeti askıya aldım,çok olmadan kararınca besleniyorum,tek dezavantajım kuzum mısır patlatıyor gelde yeme yaa eeee bide kahvaltıyı ona göre hazırlıyorum,yani mükelllef oluyor yaneee:18:kendimi tutuyorum işte az ondan az bundan,ama gün sonu kl sayıyorum genelde 1800 1900 oluyor.buda günlük almam kl kadar,ama şu temizlik bitsin.oruçlar bitsin beni kimse tutamaz benim ne kadar kararlı ve azimli olduğumu sedom bilir dimi kızzbiliyormusunuz şuanda burada yağmur yağdırılıyor,yarına ALLAH KERİM güneş açarsa hemen başlıyorum halılara,hadi bakalım hepimize kolay gelsin size diyet ve sporda bana kakılmışlıkta:18:

akşam 18:45 ; koca bir tabak taze fasülye + 2 kase limonlu cacık :) + 5 kiraz +1 yeşil erik + 3 ceviz biri beni durdursun. nescafe de içtim. birazdan da yeşilçay içerim artık

bugün spor yapamam artık. çünkü regl oldum. uzanmak istiyorum. çok halsizim.

ayyy tantuniyi de ben çok severim. hele o turşu biberler :))))

merhaba Azra_İst,

nasıl gidiyor kilo vermen? ne zaman başladın?

canm benim başlayalı 2 hafta oldu..daha 3 kilo verdim.. gün aşırı 20 dakika yürüyüş birde 3 gündür kalça hareketleri yapıyorum o kdar.. akşam.. brokoli kırmızı biber haşlayıp sarımsak yoğurtla ve üstüne yağ yok nane pulbiber.. yogurt kasesinde salata.. bir dilimde yulaf kepekli buğdağ kepekli ezmeli ekmek.. şidide tatlandırıcılı çay içiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…