Ecem hoşgeldin, ne güzel bitirmişsin işleri. güle güle kirlet.
ben daha yazlıkları çıkarmadım tembeeelim teeembeeel. bi kaç parça vardı kaldırılmadık, onları giyip duruyoruz.
dün eşim kocaman karpuz almış (küçükler iyi çıkmıyor diye). ben diyet yapıyorum kim bitirecek o karpuzu bilmem. dolapta da yer yok. meyve sebze yeşillik dolu :)) bi ara dolabı ayıklamalyım kesin atılacaklar vardır.
bir ara, şimdi değil. ne diyordum...
karpuz diyordum, 1 ince dilim karpuz (koca karpuzun ince dilimi ama) yedim kahvaltının üstüne :)
sabah 10:30 ; 1 haşlama yumurta, 1 kibrit kutusu kadar peynir, 2 salatalık, 2 biber, 7 küçük yeşil zeytin, 1 kupa yeşil çay (çubuk tarçınlı)
Menün her zamanki gibi harika canım. o ince dilim taş çatlasın 100 kalodir. Çok faydalı kararında yeyince zaten.
Ecem hoşgeldin, ne güzel bitirmişsin işleri. güle güle kirlet.
ben daha yazlıkları çıkarmadım tembeeelim teeembeeel. bi kaç parça vardı kaldırılmadık, onları giyip duruyoruz.
dün eşim kocaman karpuz almış (küçükler iyi çıkmıyor diye). ben diyet yapıyorum kim bitirecek o karpuzu bilmem. dolapta da yer yok. meyve sebze yeşillik dolu :)) bi ara dolabı ayıklamalyım kesin atılacaklar vardır.
bir ara, şimdi değil. ne diyordum...
karpuz diyordum, 1 ince dilim karpuz (koca karpuzun ince dilimi ama) yedim kahvaltının üstüne :)
sabah 10:30 ; 1 haşlama yumurta, 1 kibrit kutusu kadar peynir, 2 salatalık, 2 biber, 7 küçük yeşil zeytin, 1 kupa yeşil çay (çubuk tarçınlı)
aa niye canın sıkkın? biraz komedi izlemeni tavsiye ediyorum. (ben friends dizisine bayılıyorum. her bölümü harika ) bi tur izledim comedymax de. ikinciye izliyorum. yine de arada izlemediklerim varmış meğer.
3 mil leslie yi ne ara yaptın yaa, ben oturdum kaldım.
hoşbulduk canım, büyük işlerimi bitirdim çok şükür. burası okadar sıcak oldu ki çok önceden çıkarmıştım yazlıkları :)
kızlar karpuzu ne kadar yemeliyiz ya ben çok seviyorum dayanamıyorum olunca gidiyor valla
Bence günde 2 cm çapında bir ince dilim sakıncasız. Ara öğün olursa gündüz daha da güzel olur.
ayy çok az ama ya 2 cm ve sadece 1 diilim(( ama olsun ya fazlasını almaya gerek yok
Dilim dediğim tatlım, küçük dilimlemeden önce büyük parçadan kestiğimiz büyük dilim :)
Kizlarrr günaydinnnnnnnnnnnnnn
baya bir muhabbet olmus ben yokken, henüz okuyamadim ama hemen okicam, önce bir selam vereyim dedimm..bugün tatil burda, yarim saat önce uyandim suyumu ictim, simdide kahve iciyorum..
dün aksam eve gidince bir önceki günden kalma yarim porsiyon tavuk vardi, yanina iki yedil biber yikadim, iki domates ve salatalik dograyip pul biber ve zeytin yagiyla tatlandirdim yedimmmm,,sonra birden tatli seylerr istedi canim, bekledim biraz, heralde dedimm gecer birazdan ama yokkkk gecmediii ;-/
bir kaseye birkac kasik yogurt koydum, icine bir kasik pekmez ve 3-4 kasikta nesfit ve yedimmm ama bu seferr kendimi catlayacak gibi hissettiimmmm, afedersiniz ama kusmak istedimmm resmenn..
neyseee, gece oldu ve geldi benim yawru kusum, acmi$, yemek yemek cani istememis ama eve gelince aclik hissetmis, yemek yok tabii, kahvaltilik hazirlaa dedi..
mozarella peyniri dogradim, domates salatalik ve yesil biberr,, sonra birde cinlilerin bir corbasi var tek yemelik paketlerde, icinde acisi, sosu ve baharatida kücük paketler icinde oluyor..onuda yaptim ( zaten 3-5 dakika kaynayinca oluyor )
gelirken biraz ekmek getirmis, tost makinesinde onlarida isittim ..
bu corbadan bir kasik alip birakti, cok sicak sonra yerim dedi ve kahvaltiliklari yedii, sonrada doymuss.. corba kaldi öylee, ve ben yedimmmmmmmmmmmmm :-(((((((((((((((
sonrada kendimden nefret ettimmmmmm, beni zarara soktun gece gece dedimm ;-@
suclu tabikide benimmmm, kendime öfkemdennn günah kecisi aradim resmen :-DD
neyseee, anlayacaginizzz kendimi moralsiz iradesiz hissettimmmmm dün, demistim zaten aclik hissediyorum nedense diyee gün icindedee..
olan olduuu, biz önümüzdeki maclara bakalim artikk
simdi yazdiklarinizi bi okuyayimm :-D
kızlarr nasılsınız bakalım,aramıza yeni arkadaşlar katılmış çok sevindim.yahu bende sizi çok özledim ama,artık kızım evde ondan alıp,çok sık giremiyorumki,aslında evde 2 leptop var biri oğluşumun,kıyamıyorum onu açıp kullanmaya,şifresi falan var desem,söyler açarım ama bendeki de huy işte,koltuğun altında oğlumu bekliyor.şimdi kızım duşa girdide alıp size gelebildim,ben bugün oruca niyetlenecektim ya hani,gece karın ağrım başladı.dedim kızım bu tutarsın akşama kadar ezan olmadan olursan regli,borcu bir kere daha aşkla yeniden tutarsınçıkss yok dedim kalsın ,hava zaten çok sıcak,açlıkla başım dertte zati,dedim iyikide demişim yaa çok akıllıyım daha öğlende iş bitti.bugün evin kaldırılacaklarını yaptık kızımla,birde bahçeden mis gibi taze yaprak sardık,dolaba attık,inşallah ablam ve zeynebim gelecek,ramazandan önce bir güzel yiyeceğiz.kızlar benim modum değişti,iş moduna girdim yaa diyeti askıya aldım,çok olmadan kararınca besleniyorum,tek dezavantajım kuzum mısır patlatıyor gelde yeme yaa eeee bide kahvaltıyı ona göre hazırlıyorum,yani mükelllef oluyor yaneee :18:kendimi tutuyorum işte az ondan az bundan,ama gün sonu kl sayıyorum genelde 1800 1900 oluyor.buda günlük almam kl kadar,ama şu temizlik bitsin.oruçlar bitsin beni kimse tutamaz benim ne kadar kararlı ve azimli olduğumu sedom bilir dimi kızz biliyormusunuz şuanda burada yağmur yağdırılıyor,yarına ALLAH KERİM güneş açarsa hemen başlıyorum halılara,hadi bakalım hepimize kolay gelsin size diyet ve sporda bana kakılmışlıkta :18:
Selam tatlım,
İyice dinlen bugün. Dün içinde hiç canını sıkma. Gül'ün bir taktiği vardı hani magnumlardan sonra. 24 saatte yakabilirmişiz yediklerimiz fazla protein alıp hani. Bugün proteine abanır, sporunu da yaparsan telafi edersin bence. Bence bu kadar iştah metabolizman hızlandığı için. Sen bugün bol spor, bol su ve bol proteinle geçir zamanını bence.
Esra yaa, dün sen evrene nasıl bir mesaj gönderdin öyle. bu sabah tartıda 70,9 kg çıktım. dün spor da yapmadım üstelik. (2 kez tartıldım ve tartının pili mi bitiyor aciba diye de düşünmedim değil hani)
dediğin gibi 2 kilo vermiş mi olcam, 69 u görcemmi acep?:18: :18: :18:
günaydın kızlar nihayet bitti temizliğim :)) bu günden itibaren tekrardan sıkmaya başlıyoum bu hafta ekside olmam ama inşallah artıda da olmam
2 dilim çavdar ekmeğini yazmayı unutmuşum. yemeyi unutmadım ama
:)) ay öyleyse iyi yanlış anlamışım. karpuza zaafım büyük canım. hamileyken bile tek aşerdiğim meyveydi
selam esracimmm,
dün yapmayi planladiklarimin hepsi bugüne kaldii, camasirlar, ütü, ev temizligiii :-(
gün boyu onlarla ugrasip iki seferse 45 dk.lik kondisyon bisikleti calisacam..
ama bugün ne yiyecegim belli simdiden, cok sagliklis, hic uygun degilll
giderken benimki sordu sana yiyecek ne getireyim diye, bende rokali, marollo felan güzel bi coban salata ve pizza getir dedim ( uzun zamandir yemedim, bian agzimdan öyle ciktii :-/ )
öglen getirecek, yarisini öglen yerim, kalan yarimida aksam yemegi olarak :-(((((((((((
aslinda hala sansim var degistirmeye ama biyandanda canim istediii... dünküüü o anlamsiz yere fazladan yememin üzerine birde bugünki berbat menümmm :-(((((
kizlarr tunaydin nasilsiniz yaaa ben fena gr'p oldum yatiyorum\ba;im fena eklemler'm sizliyor/klavyeye b'r ;ey olmu; .,zemed'm yaa\kusura bakmayin em'\neyse yazi .ok k,t] .ikiyor\hava a.ti burda ama ben yapamiyorum\offfffffffff caninm moral'm .ok bozuk/:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?