May-girls Grubunun Birlikte Zayıflama Deneyimleri

Valla ben de teşekkür ederim kızlar. Acayip gaza geldim.

cok üzüldüm, cok gecmis olsun canim ve birdaha asla göstermesin saglik sorunlarini insallah..
zaten en dogrusuu düzenli beslenmeyi hayat tarzi olarak benimseyebilmekk, arada tabikide tatlida yenilecek, yaglida tuzluda ama genelde nasil beslendigi önemli insanin, böyle düsünmem sevindiricii..
adet düzensizli genelde cok fazla kilosu olan kadinlarda olabiliyormus, hatta bu sitede zayiflama basari öykülerini okurken gördüm, bircok kadin zayiflayinca adet düzensizligim ortadan kalkti diye yazmislar, ilac kullananlar birakmislar felan.. eminimki sende 70 li rakamlara ulastiginda düzene girecektik, tabii baska bir sorun yoksa..

Sen nelerin üstesinden gelmişsin canım. Birkaç kilo mu sıkıntı yaratacak sana. Biraz daha versen geçer adet düzensizliğin belki. Bende pko var. Sende de mi o acaba?

Belli canım proporsiyonun çok düzgün. Kas yapında çok güçlüymüş. Yavaş yavaş da olsa gider artık kalanı merak etme.

Eşin çok komikmiş bu arada :)))

sağol canım , gitcek inşAllahh zamanla
evet yaa azcık öledir kendileri , ihihihihih

sağol Sedefciim , evet bi çok şeyi atlattım Rabim bir daha göstermez diye dua ediyorum artık çünkü iki felcim 4 sene arayla geldi , 5 yıldır sağlıklıyım çok şükürler olsun , Rabbim bana yaşattı kimselere yaşatmasın inşAllahhh

benim düzensizliğim ergenlikten bu yana var yani 60-65 kilo ikende vardı ama tabiki kilo arttıkça dahada sıkıntı yaratmaya başladı ,evlendikten sonra hormonlarım normale döndü fakat adetim ve PKOm hala bana eşlk ediyorlarr . bu ay ilacı bıraktım bi bakalım nolcak gelecekmi diye bekliyorum

cok sIkILdim ben bugün yaaaaaa, zaman evde durmak bilmiyor jet hiziyla geciyor, burdada durmu$ sanki ilerlemiyorrr, kocaa 3 saat var daha 18.00 e.. offfffff pufffffffffffffffff afraaaa tarfaaaaaaaaaaa..
acimde bareee can sIkIntisindan burhanin eski komik sahnelerini izleyim :-D
bu arada yanimda getirdiklerimin muz haric hepsini yedim..
yarim limon var ve muz duruyor henüz, muzu yermiyim bilmiyorum, aciktimda aslinda birazcik ama bir avuc cekirdek yiyince kendimi suclu hissettim, o yüzden muzu yarinami ertelesem diyorum )))))))
yarim limonla bir yesil cay ictim, limonu sIkIncada kalanini atmiyorum kizla yiyorum ;-/ kabugu ve posasi cok faydaliymis, hergün yemeye calisirim bir tane limonu kabuguyla beraberr geneldee. bazen yazmayi unutuyorum yemekten saymadigim icin ama haftanin en az 5-6 günü yerim yani 1 limonu kabuguyla beraber haberiniz olsun )
mesai bitmeden birde limonlu papatya cayimi yapar icerim kalan yarim limonla..
bugün isyerinde kahve icmicem, bir tane nescoffe evde icmistim cikmadan önce, normalde bir tanede isyerinde icerim gün icinde ama bugün onun yerine en sevdigim seyi, yani türk kahvesini yapip evde keyifle icmeyi planliyorum,, aksam uykum kacmasin diye kahve icmemeye özen gösteriyorum ama yarin tatiliz, o yüzden sorun degil uyuyamasamdaa hatta yarin uyanamasamdaaa )

bugün eve gidince uyumicam Esraaa bilgine :-D
yarin rahat edebilmek icin evi bi güzel silip süpüreyim diyorum, banyoyu temizlerim sonra, birde tozlari alirimmm, yarinda keyfime bakarim )
du$ yapmadan öncede kondisyon bisikletimle sporumuda yapip sonra bi güzel du$umu yapip oturup keyiff kahvemi icecemmm ( tabii bunlarin hepsi suanda planladigim seylerrr, benim gibi tembel tosbaaaaaa bakarsin eve gidince cayar temizlik yapmaktan :-DDD

2 saat olmuş mutfağa gireli. Buzdolabi ve çekmeceleri sildim. Daha duş almam lazım terim üstümde duruyor spordan sonraki. Eşime dedim yemek yapcam daha. O da dedi dışardan söyleriz. Bakalım uygun bi şeyler bulmaya çalışırım.

Yoruldum kızlar. Ara öğüm yapıcam daha. Çayımı da içemedim. Pufff

Kızlar ben bi şey farkettim. Öğünleri arttırdığımdan beri açlık hissetmiyorum hiç. Bir de akşam en son yediğim meyve bana çok geliyor sanki. Sürekli karnım tok, şiş. Akşamki meyveyi kaldırsam mı acaba ya?

ellerine saglikk, bosver bugünde yemekten yirt gitsin ))
yerinde olsammm güzel bir türk kahvesi yaparim ohhhhhh miss gibiii..
kizlar beni türk kahvesi icerken görmeniz lazimmmm, sanki baklava yiyorumm, okadar keyif aliyorum yanii )

Tatlım o muzu ye. O kadar aç bırakma kendini. Daha 3,5 saat var en erken yemek yemene. HEm çekirdeğin bir avucu 50 kalori. Yani bir kivi kadar. Ve cilde saçlara çok faydalı. Sen o muzu ye ya. Bozuşuruz bak.

Ben aslında yoğumu izledin mi :))))

Uyuma bence de canım. Metabolizman şaşırmış olur. Haftada bir gün rutini bozmak çok faydalı metabolizma için hem uyku hem yemek açısından. Of bu saydığın işler için ben de yarın ve birgünü düşünüyordum. Ben hayatta birkaç saatte bitiremem. Ev 120 metrekare.

bence aksamki meyveyi gün icine sIkI$tir canim, aksamlari sekerli olan hicbirseyi tavsiye etmiyor uzmanlar..illeki bisey yenecekse aksam yemek icin en ideali bir kase yogurt. hem sinir sistemini yatistirip kaliteli bir uyku cekmeni sagliyor, hemdee karin yaglarini eritiyormus aksamlari yenilen yogurt..

ellerine saglikk, bosver bugünde yemekten yirt gitsin ))
yerinde olsammm güzel bir türk kahvesi yaparim ohhhhhh miss gibiii..
kizlar beni türk kahvesi icerken görmeniz lazimmmm, sanki baklava yiyorumm, okadar keyif aliyorum yanii )

Canım ben kahveyi aramıyorum pek. Hem selülit yapıyormuş, zaten benim bacaklar harita gibi. Daha da beter olmasın. Kola da içmiyorum ne zamandır.

Ne güzel ya kahveyi sevmen. Sindirim için çok faydalı aslında.

Canım ben kahveyi aramıyorum pek. Hem selülit yapıyormuş, zaten benim bacaklar harita gibi. Daha da beter olmasın. Kola da içmiyorum ne zamandır.

Ne güzel ya kahveyi sevmen. Sindirim için çok faydalı aslında.

kahveyi günde 3-5 fincan ve sIk araliklarla icersen selülit yapar ama 1-2 fincan kahve hem kalp dostu hem sindirim sistemine cok faydali,, yani en az bir fincan ic derim canim.. ama insanlar yanlis yapiyorlar kahve icerken,, yemeklerden hemen önce icilmez mesela ve yemek yendikten sonra en az 2 saat gecmesi lazim, yenilen yemeginde vitaminini öldürüyor cünkü hemen yemekten sonra icildimi..
aciktigin zaman bir finca kahve ic, ödemde sökersin, hemde dinc hissedersin kendini, birde tokluk hisside veriyor..
ic bence icc :-DDDDDDDD

bir saat icinde yicem muzuda söz )
haftada 3 gün uyumuyorum zaten, cuma, cumartesi pazar günleri uyumam, cumanin ertesi cumartesi diye uyumuyorum cumartesi pazarda uykumu almis oluyorum diye..
Yaa benimde elim agirdir aslinda ama ben zaten genel temizlik yapmam, hem beceremem hemde yapmamm :-D
benim yaptigim sadece mutfagi derli toplu tutmak, yerleri elektrikli süpürgeyle cekip silmek sonrada, birde banyoyu ovuyorum, tozlarida aliyorum.. hepsi bu yanii.. benim temizlik sevmiyorum diye bangir bangir bagirdigima bakmaayinnnnn :-DD
birde tabiii bu benimkinin ütü olayi varr, hic beceremesemdee yapmaya calisiyorum iste arada bir ;-/
yemek felanda pisirmiyorum, eskiden yine yapiyordum arada bir, hanii erkegin kalbine giden yol migdeden gecermis felan yaaa, bende yapiyordum kendimi göstermek ici, sonra geliyordu gece gece ye anam yeeeeee, onuda yapmiyorum artikk..
anlayacaginiz pek bir halt yaptigimda yok evde :-D

bak onu yazmayi unutmusunnn Esraaaa, izlemezmiyimm yaaaaaaa, ben burhanin tek karesini kacirmadim simdiye kadarr..
ben aslinda yoummmmm ))
birde izdivactaki hali neydi öyleeee, acunada cikmistii... yaa delii o adam yaaa, en sevdigim komedyen ooo

Çok haklısın canım. Öğleden sonra zaten 2 ara öğün yapıyorum genelde. Akşam yemekten sonra yemeyim en iyisi. Yoğurdu boş yiyemiyorum. Az tuz, az salatalık, belki biraz makarna haşlar katarsam içine ana öğün oluyo zaten. Çok faydalıymış ya. En çok özendiğim şey lıkır lıkır süt içmek, kaşık kaşık yoğurt yemek, bir de yumurta yiyebilen insanlar. Hiç birini tek başına yiyemiyorum. Kek ya da poğaçada yiyorum ama :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…