May-girls Grubunun Birlikte Zayıflama Deneyimleri

kizlaaarrr ben geldimmm, moralim bozuk birazcikk yaa..

esraa maviii fotonu görünce cok sevindim canimm ve gözün icinde gecmis olsunn, ben birkere temizlik deterjanini abartinca bogazim kanamisti, dikkat yanii

Gül cüm malesef konsoloslukta randevum vardi ama benimki beni sinir etti ve gitmedikk, küplere bindim, ama bosverr, kozlarimi paylasirim ben onla nasilsaa :-D

bugün gec girmemin sebebide bizim patronun tekii türkiyeye gidecekti ama gitmemis, bi baktim bitti benle birlikte ofise, neysee simdi cikti disarii,, durmadan bisey istiyor, herifff daha mail adresinin sifresini bilmiyor yaaa, güleyimmiii aglayimmii bilmiyorumm,, neykii benim sifrem diye bana soruyor, güldüm artik napimmm :-DDD

sirkeli suyla kadinlar kilo verdiklerini iddea etmislerde canim o yüztden merak ettimm amannn yaaa kafayi yedik iyice iki kilo verecez diye offf puffffffffff

ben de gözükmüyor yaa, bence önce arkadaş olmam gerekiyor.
size arkadaşlık talebi gönderdim geldi mi?

Sedef hoşgeldin, nasılsın? hallettiniz mi işlerinizi?

ben de gözükmüyor yaa, bence önce arkadaş olmam gerekiyor.
size arkadaşlık talebi gönderdim geldi mi?

Sedef hoşgeldin, nasılsın? hallettiniz mi işlerinizi?

yokk canim yaaaa, benimki bana yamuk yaptii halledemedimm, baska bir randevu daha alinmasi lazim, yaaa pasaportumun tarihi aralik ayinda bitiyor, bu kalkti netten randevu aldi konsolosluktan bana durduk yeree, sonrada yarin cok yogunum baska gün yine aliriz diyip yamuk yapmasinnn miiiii
yogun olabilir ama sabahlari yokkiii onun isii, taa öglene dogru gisiyor i$ee, hatta ben cikarken bile daha uyuyorduu, demiyor sabahin köründe kalkmaya üseniyorum diyeee, oyacam o gözleriniiii, birakmam yaninaaa :-@

Basenlerini tek tek nasıl ölçüyorsun canım?

Gülcüm sıkma canını hep bu diyetlerde iniş çıkışlar oluyor bu dyetin normal seyir hali..ama seni gıpte ediyorum hemen hemen herşeyi yiyorsun zannedersem.. Yanılıyormuyum

aaa ne komik patronmuş. iyi ki banka kartının şifresini sormuyor.

boşver sen yine de çok çektirme arkadaşına, vardır belki makul bir açıklaması.

sirkeli suyun belki hazmı kolaylaştırıcı etkisi de olabilir. sadece iştah kesmiyordur belki de.

Hoşgeldin canım :))

Sağol canım, dikkat edicem hep artık. Hala kırmızı ve şiş.
Yeteneksiz patronlar insanı canından bezdiriyor. Allah yardımcın olsun tatlım.

Hem işgüzar hem üşengeç Sıkma canını tatlım. Sık sık laf sokarsın. Sen buncacık işte bile beni yarı yolda bırakıyosan falan diye kızdır. Bilsin hatasını :)))

Ben buğün sebze protein günümdü yulaflı yumurtalı krep.. Kibrit kutusunun yarısı yağsız peynir 1 domates yarım salatalık tatlandırıcılı çayy bide eşime yaptığım lahana pırasa kavurması yaptım pul biberli önce kendime çookkk az yağla kavurdum sonra eşime yapmak için bol tereyağ ekledim önüne sundum..bende az yağlı 2 çorba kaşıgı aldım tabağıma Haa bu arada gülcüm haklısın o hareket baya bel inceltiyorr

Tatlım sen dukan yapıyodun de mi? Suyu ihmal etme o zaman ya. Uzun vadede böbreklerine zarar gelmesin. Kardeşim yaptı 15 gün, koca adam dev gibi. Vitaminsizlikten hastalandı sonunda. Serum falan taktılar. Aman dikkat et kendine.

üst bacak ölçüm yani. silahşörlerin silah taktıkları yer hani tomb raider de angelina jolie'nin iki bacağına silah taktığı yer var ya orası işte. ay ne uzun tarif ettim.

Anladım canım. Ben de bi basenimden şüpheleniyodum. Ölçerim ordan şimdi. Gerçi vucüdun sağ tarafı sol tarafını tutmuyor genelde.

hee yaaa, Vallaa ofis degil komedi dükkanina dönüyor türkiyeden döndügü zamanlarda,, bana email adresini veriyor, diyorki bu benim $ifremm, koptum varya gülmektenn, benim gibi patron yere batsin diyorr, ben ne bicim is adamiyim diye söylenmeye basladii, size yemin ederimkiii televizyon kumandasini calistirmayi bilmiyorr ahahahahayyyyyyyyyy

3 tane ortaklarr, birisi 3 üniversite bitirmis ve 50 sinde hala master yapiyor, cok büyük is adami, digerinin okumasi yazmasi yok ama 3 insan agirliginda altini var, öbürüde bu iste, sözde okumus ama ayakkabisini bile etrafindakilere baglatacak kadar hicbiseyden anlamiyorrr.. ama bunlari espiri olsun diye yazmiyorum haa, ciddiyimm :-DDD

yaaa arkadasima gelince harbi kizdimmm sabah, söylene söylene ciktim evden, buaralar yogun oldugu dogru ama o saatlerde onun hicbir isi olamazz, isyeri 11 de aciliyor öglene dogru ve zaten kendiside acilis saatinde orada olmak zorunda degilkii, ayricaa bizim randevu 8.30 daydiii ve 1 saat bile sürmezdi isimizz, gicik yaaaa, sinir oldum .. biz ömrümüzü veriyoruzz, onlar bir saatlerini ayirirken bile bin tane nazlaaa. subat ayinda ayrilmistik, ameliyat olacagini duydum kostum hemen, burda annesi basici yok, iki hafta bebekler gibi baktim ona, tam ise dönecektii, bu sefer parmagini kirdii, üc haftada öyle baktim hemen arkasindan, amaaaa nasill baktimmmmmm !!!! her firsatta annem böyle bakamazdii diyip Allah senden razi olsun der,, ama bizim bir isimiz düsmesinnnn ;-@@@@@@@@@

sirkeli su ictim ayda 1-2 kilo verdim diyor hatunlar sitede, diyetsiz ve sporsuzz, nebileyimmm migdem alirsa bi denerim belki..

canm haklısın bende 2 litreden fazla içiyorum bitki çayı da takviye ediyorm ama üzüldüm kardeşin adına iyidir inş durumu.. Benim de 17. Günüm bakalım yapabilfiğim kadarıyla yapıcam .. Inş sonuç alırım gelişmeler burda yazılacaktır

Gülcüm sıkma canını hep bu diyetlerde iniş çıkışlar oluyor bu dyetin normal seyir hali..ama seni gıpte ediyorum hemen hemen herşeyi yiyorsun zannedersem.. Yanılıyormuyum

ayy kızlar havaya gircem şimdik yaw, bakınız ; " yiyorum yiyorum kilo almıyorum oleeey, üstelik veriyorum" şeklinde.

tatlı yemiyorum çikolata yemiyorum. sadece 3 öğün yiyorum. öğün aralarını en az 4 saat tutuyorum. spor yapıyorum. bol su içiyorum. yeşilçay mutlaka hergün içiyorum.
bu kadar valla yaptıklarım. arada unutmazsam elma sirkeli su içiyorum yemeklerden 30 dk önce.

tekrar gecmis olsun canim,
yaaa kahretsinnnn, aslinda burnundan getirmek var amaaa ben gece olana kadar unutuyorum bile, hic kin yok icimdee, uaztmayip dir dir yapmiyorumm, zaten yapsaydim cenikip bukadar ufak bir konuda yamuk yapamazdi bana dimi ;-/

darisiii benimde basimaa :-(

ayy kizlar ablamin kocasinin arkadasi cocuk baya bir babayigit mis, gidikli felan bir oglan istee,, her sabah yarim cay bardagi zeyzin yagina bir limon siki iciyormus, üzerinede bol su. 15 kilo vermis hicbirsey yapmadan, sadece hamurisini azaltmis felan.. ama sagliksiz seyler tabiii, insanlar ölümüne zayiflamaya calisiyor zamaninda benimde yaptigim gibii

Alırsın canım, azmin hiç bitmesin.

Kardeşim dukanı bıraktığı için çok iyi artık. Her bünye kaldıramıyor demek ki. Sen inşallah herhangi bir sorunla karşılaşmazsın canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…