May-girls Grubunun Birlikte Zayıflama Deneyimleri

azracim gündüz gercekten süper muhabbet oluyor burada, eskiden sadece diyetti ortak konumuz ama birbirimizi tanidikca bircok ortak dertli konularda cikiyor ortaya )
hepimizin gündüz daha cok firsati oluyorr dogruu ama kizlar aksam yemegi faslini gecincede arada bir ugruyorlarr, denk gelmiyordur..aksam yemegin insani zImba gibi tok tutarr, cok lezzetli geliyor kulaga, afiyet olsun )

afiyet olsun Sedef, badem ister misin yanına

Azra galiba bizim akşama kadar pilimiz bitiyor. ya da gündüz yazışmaktan yapamadığımız işleri akşam yapıyoruz. ya da eşler gelince kalıyor.
tavuk tarifini uyguluycam bir gün. güzelmiş.

Esra, benim bir gün içinde yediklerimi bi hesaplayalım mı seninle birlikte. merak ettim kaç kalori alıyorum. 2 kaşık pişmiş makarna kaç kalori diye nerde aratayım bilemedim. sen bilirsin.

öğle: 14:30 ; 1 tabak taze fasülye yemeği+cacık+8 kiraz+4-5 erik + 2 ceviz + 6 badem :))))))
ara yok
akşam: 19:30 ; 1 tabak semizotu yemeği, 2 kaşık makarna+çeyrek haşlanmış tavuk göğsü, 3 kaşık mantar yemeği
(semizotu bana, mantar eşime, makarna hem eşime hem oğluma idi)
10 tane antep fıstığı +1 tanecik badem :)))))
yarım yeşil elma+4-5 yeşil erik

yeşilçayım demlensin birazdan içicem.

cok iyi olurduuuu )
ben iki gündür zaten ipin ucunu kacirdimmmm, kendimi toparliyorummm yarindan itibarenn, cünkü az daha kacarsa tutamicam ipi bidaha ))
bugün tüm gün yediklerimm:
1 fincan kahve
1 tane elma
tabiki ac karnina herzaman iki bardak su, 1 i kahveden önce birde sonra..
sonra öglen 1-2 arasiydi 2,5 dilim pizza,
yarim porsiyon salata
saat 6 gibi geriye kalan 2,5 dilim daha pizza
ve diger yarim porsiyonu salatanin
1 fincan türk kahvesi
bugün evde oldugum icin öyle meyve caylari icmedim, su ictim sadece

NOT : eskiden olsa bu pizza ve salatayi ikiye bölerek yemezdim mesela, tek ögün yapardim, demekki bende oluyorum güll )

sana masallah demek istiyorum gül cümmm, sen iyi besleniyorsun, aslinda cok dengeli ama kalorilidee ayni zamanda, ama bin kere masallaaaahhh zayifliyorsundaaa, azicik kalorinden kissann demekkii senin 2 ay icinde hicbir sorunun kalmayacakk
ben veremiyorum :-( hep acimmmm ama yok anammm gitmiyorrr ;-@

Son düzenleme:
yaaa bi dakikaaa, bisey daha varrrr, unuttum yazmayiiii, üc kasik yogurda iki tutam nesfit karistirip yedimmmm :-(

yaaa kizlarrr bir baslik beni resmen dehsete düsürdüü burada,, insanlar nekadarrr ölümüne diyetler yapiyorlarr,sinir sistemlerini ve sagliklarini bozacaklarrr haberlerii yok yaa,
bir elma diyeti basligi var, girip okudum ve gercekten $oK oldummmm, bütün gün sadece elma yiyorlar, sadeceeeeeee ve haftalarcaa, böyle bisey olamazzzzzzzzzzz, ben bu diyeti yapan hanimlara hakketen kizdim yaniiii, biride yorum yazmis iki aydaa 40 kilo veren bile var diyeee, olamazz böyleee biseyyyyy, hakkaten yazik canlarina yaa ;-/

bence sen daha düzenli beslensen gidecek kilolar. dün öğleyi meyve ile geçiştirdin mesela.

bak ben kıtlıktan çıkmış gibi yiyorum ve yine de gidiyor kilolar (ben de şaşırıyorum)
ama diyet öncesi; kahvaltı +aburcubur+akşam yemeği şeklindeydi benim düzenim de. yani 2 öğün yerdim.
şimdi düzenli 3 öğün yiyorum ve gidiyor kilolarım maşallah. tabi spor faktörünü unutmayalım. bir de leptin hormonum çalışmaya başladı galiba 4 saat öğün arası verdiğim için.

ben kaloriden kesmek istemiyorum. devamlılığnı getiremem o zaman. mutsuz olurum bırakırım. bademleri kessem olmaa mı?
sürdürülebilir bir diyet istiyorum aslında diyet değil sağlıklı beslenme diyelim.

1 gün haşlanmış tavuk göğsü ile yapılmış salata ye 2 öğün ama . ertesi gün farkı göreceksin.

boyuma yaşıma ve kiloma göre benim 2000 kalori almam gerekiyormuş.
diyet yaparken atıyorum 1500 almam gerekse, alıyor muyum o kadar acep? yarın Esra ile hesaplayalım.

oğluşu uyutcam. ben de uyuyabilirim. regl beni yoruyor. extra 300 cal. harcıyormuşum, bilmiyordum.

yaaa canim cok haklisiniz anliyorumdaa benim vücudumda bi sorun mu var nee, ben yemedigim halde veremiyorum, yedimmi almaktan korkuyorum, sIk araliklarla atistirmaya basladim, yani eskiden 10-12 saat bisey yemezdim ama Valla Billaa ben kendimi biliyorum, birde okadar yesem alir basini giderr :-(
ya bu elma sirkesi icin cok olumlu seyler yazmislarr, sende iciyorsun galiba, varmidir bir faydasii, baslasakmi ki?

Selam kizlar,
Telden yaziyorum. Esim kalkarsa pcden gelcem sohbete. Gulcum hesapladim sabah 400, ogle450-500,aksam yine 450-500 civari. 2 kasik makarna yagsiz sossuz 80, yagli soslu 100dur. Ayrintiyi pcden yazatim birazdan insallah.

evet regl döneminde kalbi bile daha hizli atar insanin, metabolizmada cok daha hizli calisiyormus..sen rahat aliyorsundur 1500 ü..esra bugün okur ve hesaplar büyük ihtimalle yarin icin sana )
iyi uykular canim sana, benimde fena uykum geldi ama uyuyamicam hemen :-( kalkip bi dus alayim benim yawru ku$ gelmeden, sabahin köründede randevu var, 6 da nasil kalkacaksam offfffff puffffffffff afraaaa tafraaaaaaaaaaaaaa :-D

Selam kizlar,
Telden yaziyorum. Esim kalkarsa pcden gelcem sohbete. Gulcum hesapladim sabah 400, ogle450-500,aksam yine 450-500 civari. 2 kasik makarna yagsiz sossuz 80, yagli soslu 100dur. Ayrintiyi pcden yazatim birazdan insallah.

ben demedimmmiii esraaa bu gece hesaplarr diye ))))))))))
canim ben cikmaliyim, bi firsat bulursam yine girerim, en kötü ihtimalle yarin isyerinden yazisiriz zaten )) bu arada benimde bugün yediklerimi bi hesaplayiversene
5 dilim pizzaa ( ton balikli ve kasar peynirliydi )
cok cok az yagli ve nerdeyse yok denecek kadar tuzlu karisik salata ( salatalik, domates, roka, beyaz peynir, bikac zeytin vs.. vardi icinde )
1 tane iri sari elma
3 yemek kasigi dolusu yogurda iki tutam nesfit

yediklerim $öyle dursunn, ictiklerim bana kalsinnnnn :-DDDDDDDDDDDDD
cok öpüyorum sizlerii..

Sedefcim ben de gelemicem galiba, esim yatalim diyor. Hesaba gelince pizza 750, salata peynir yuzunden 250. Elma 70, yogurtlu nesfitte 80dir tas catlasa. 1150-1200 anca eder toplam. Pizza ton yerine salam ya da pepperonili falan olsa 1000 ederdi. Bence gayet guzel gecmis bugunun. Proteinin cok kaliteli.
Yarin gorusuruuz canim. Bu aletle yazmak iskence. İyi geceler

yavrular kaçmış herkes , bense yeni girebildim , amann iş güç hiç bitmiyo yaaa

GÜZEL BİRGÜN , SEDEF EVET MENÜM GÜZELDİ..ŞİMDİ İSE YARIM SAAT ÖNCE EŞİMLLE YÜRÜYÜŞDEN GELDİK..BASEN HAREKETLERİMİ YAPTIM 2 BARDAK SU İÇTİM..OTURDUM PC BAŞINA... SEDEFCİM AYNI BENDE SEN GİBİYİM MALESEF ZOR VERİYORUM..BENDEMİ KALORİ HESABI YAPSAM..AMA BU DUKANI DEVAM ETMEKDE İSTİYORUM.. GÜZELBİRGÜN İSMİNİ ÖĞRENEBİİLİRMYM BÖYLE GARİP GELYOR YAZARKEN..

Yani okanı dinlediğimden beri gaslında enel kültürüm fena değildir ama bir gelişme söz konusu Bu saatlere kalmamın yegane sebebi haline geldi.. Ayrıca madonna giden arkadaşlar var çok güzelmiş..ay bende pek sevmem..hıı hııı dedim içimden Depremde olmuş marmara ereğli 5.1 rabbim felaketlerden korusun bizi..ayy gece bültenine döndüm görüyomusun

Günaydın kızlar,
Nasıl keyifler? Ben iyi sayılırım. sabah tartıldım 96.5 kg geldim. 400 gr gitmiş düne göre. İnşallah iyice ivmelenir artık kilo vermem.
Kahvaltı yapıcam birazdan. 50 gr lor peynir (102), 80 gr domates püresiyle (17), 2 dilim kepek ekmek (96). Bir de şekersiz yeşilçay var tabi.

Şimdilik toplam 215 kalori. Fotoğrafı da ekliyorum aşağıya.

Kızlar dün akşam eşime muzlu ballı süt yapmıştım, nasıl canım istemişti ama içmemiştim. Şimdi spordan sonra içmek için yaptım kendime. 250 ml süt (144), 10 gr bal (30), 30 gr muz (26). Toplam 200 kalori ediyor. Dolapta soğumaya bıraktım. Spordan sonra süt içebilicem ben de yaşasın. Gerçi biraz takviye yapmam gerekti ama neyse :))))

Sabah bi kalktım kızlar sol gözüm nasıl şişmiş. Öbürü de şişmiş ama sol onun iki katı. Yatarken de sağ kolum ağrıyordu çok. Hala da ağrıyor. Sanırım iki gündür deterjanla haşır neşir olup fayans ovmak pahalıya patladı bana. Bugün güya tüm evi süpürüp silecek yarın da halı yıkayacaktım. Ama birer gün kayacak sanırım bunlar.Temizlik yapmaktan nefret ettiğimi yazmıştım de mi daha önce :)

canım ben bi içiyorum bir unutuyorum. yemeklerden 30 dk önce bir su bardağına 1 çorba kaşığı.
Puffcikcik çok memnun. 3 haftada 4,5 kilo verdi. tabi spora da gidiyor. iştahı kesiyormuş galiba. ama sen zaten pek bişey yemiyonki be canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…