AYY İNANMIYORUM GÜNDÜZ NE KADAR ÇOK KONUŞULMUŞ AKŞAM SAATİNDE HERKES KABUĞANA ÇEKİLİYOR SANIRIMBENSE GENELDE AKŞAMCIYIM
GÜZELBİRGÜN CANM EVET SADECE BASENLER İÇİN AMA BEN ÇOK MEMNUNUM.. AKŞAMKİ MENÜ..TAVUK PİRZOLA ET KISMINI KÜÇÜK KÜÇÜK KESTİM KEKİK PUL BİBER ZECEFİL ZERDEÇAL KİMYON KİŞNİŞ TUZ KESİNLİKLE YOK.. BU BAHARATLARI TAVUKLA MİXLEDİM 1 SAAT BEKLETTİM YAĞĞSIZZ TAVADA PİŞİRDİM MANGAL LEZZETİ VERDİ VALLA.. YANINA 2 ADET EKMEKSİZ KÖFTE YAĞSIZ TAVA VE EV YAPIMI YOGURT KEPEKLİ YULAFLI KISACA DUKAN EKMEĞİ 1 DİLİM BİR DE ZERO... ŞİMDİ İSE TATLANDIRILI ÇAY SAATİMDEYİM..SAAT 11 GİBİ EŞİMLE 20 DAK YÜRÜYÜŞ VE EVDE BASEN HAREKETLERİ
afiyet olsun Sedef, badem ister misin yanına
Azra galiba bizim akşama kadar pilimiz bitiyor. ya da gündüz yazışmaktan yapamadığımız işleri akşam yapıyoruz. ya da eşler gelince kalıyor.
tavuk tarifini uyguluycam bir gün. güzelmiş.
Esra, benim bir gün içinde yediklerimi bi hesaplayalım mı seninle birlikte. merak ettim kaç kalori alıyorum. 2 kaşık pişmiş makarna kaç kalori diye nerde aratayım bilemedim. sen bilirsin.
öğle: 14:30 ; 1 tabak taze fasülye yemeği+cacık+8 kiraz+4-5 erik + 2 ceviz + 6 badem :))))))
ara yok
akşam: 19:30 ; 1 tabak semizotu yemeği, 2 kaşık makarna+çeyrek haşlanmış tavuk göğsü, 3 kaşık mantar yemeği
(semizotu bana, mantar eşime, makarna hem eşime hem oğluma idi)
10 tane antep fıstığı +1 tanecik badem :)))))
yarım yeşil elma+4-5 yeşil erik
yeşilçayım demlensin birazdan içicem.
boyuma yaşıma ve kiloma göre benim 2000 kalori almam gerekiyormuş.
diyet yaparken atıyorum 1500 almam gerekse, alıyor muyum o kadar acep? yarın Esra ile hesaplayalım.
oğluşu uyutcam. ben de uyuyabilirim.regl beni yoruyor. extra 300 cal. harcıyormuşum, bilmiyordum.
Selam kizlar,
Telden yaziyorum. Esim kalkarsa pcden gelcem sohbete. Gulcum hesapladim sabah 400, ogle450-500,aksam yine 450-500 civari. 2 kasik makarna yagsiz sossuz 80, yagli soslu 100dur. Ayrintiyi pcden yazatim birazdan insallah.
yaaa canim cok haklisiniz anliyorumdaa benim vücudumda bi sorun mu var nee, ben yemedigim halde veremiyorum, yedimmi almaktan korkuyorum, sIk araliklarla atistirmaya basladim, yani eskiden 10-12 saat bisey yemezdim ama Valla Billaa ben kendimi biliyorum, birde okadar yesem alir basini giderr :-(
ya bu elma sirkesi icin cok olumlu seyler yazmislarr, sende iciyorsun galiba, varmidir bir faydasii, baslasakmi ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?