May-girls Grubunun Birlikte Zayıflama Deneyimleri

Bi ben sevmiyorum kıymalı makarnayı sanırım ya. Ben sarımsaklı yoğurtluya bayılırım ama eşim saolsun 3 yıldır ,hatta neredeyse 4, sarımsaklı yoğurda hasretim.

Canım kalori aynı civardadır. Ama kepeklide daha çok lif vardır, kan şekerini daha yavaş yükseltir. Ama makarnada normal olanı seçebilirsin bence. Çünkü yeterince kepek kabuk alıyoruz, fazlası zaten kansızlık yapıyor.

Şekerden çok korkuyorum ya. Hastaneye gitmeye korkuyorum. Varsa da düşer zayıflayınca umarım.

selammm beybilerr

verdim karneleri geldim , arkadaşlar vardı , onları az önce yolladım , anca oturdum pc başına

naptınızz? keyifler nasıll ? Esracım tebrikler canım tam gaz devam

bende + dayım bu hafta , adet düzensizliğim için olan ilacı bıraktım , olmam gerekiyordu ama olmadı malesef , bugün 87.5 çıktım , ne diyeyim hayırlısı , bi an önce gelsede bitse şu sıkıntı

Saol canım benim, hep beraber devam edicez.

Canım hiç moralini bozma, istersen adaçayı iç. O söktürücü ve rahatlatıcı etki sağlıyor. Haftaya çok daha iyi olacaksın kesin.

Saol canım benim, hep beraber devam edicez.

Canım hiç moralini bozma, istersen adaçayı iç. O söktürücü ve rahatlatıcı etki sağlıyor. Haftaya çok daha iyi olacaksın kesin.

canım yaa benim adetim hiç normal yolla gelmedi 13 yıl boyunca, hep ilaçla oldu , ama doktor hormonların normale dönmüş , ilacı bi bırak bakalım dedi , halen beklemedeyimm , olur inşAllaahh , bi deneyim olmassa ada çayını , hatta çörek otuda yiyebilirim diye düşünüyorum bu arada 6 aydır ilk kez bu kadar + çıktım , neyse düzelir Allahın izniyle :129::129::129:

Düzelir canım, hem snein özel durumun. Hem de havalar ısındı afalladı vücutlar. Ben geçen hafta çarşamba günü ne çıktıysam dün de oydum. Bugün ancak eksi çıktı günlerdir.

İnşallah düzelmiştir hormonlarım canım, kilo vermek çok etkili hakikaten.

inşAllah kuzum yaaa

seninki çook güzel bi sonuç olmuş bugün , yavaş yavaş bebeem , acelemiz yok , sağlıklı , mutlu , huzurlu bireyler olup , sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucaklayacağız inşAllahh

Çok sağol canım,peşinden geliyorum kaç kaç kaç :)))

Bebek istiyorsun sanırım, ne güzel ya. Ben iş sorununu çözmeden düşünemiyorum. Kilo sorunundan dolayı değil yani (kandır kendini esra:))).

Canım sen doğum kontrol hapı mı kullanıyordun da bıraktın. Ben de kullanıyorum. Kilo vermeyi zorlaştırıyor mu sence?

esracimm, kiymayi, biber salcasiyla kavurup üzerine pul biber, karabiber ve birazda tuz serp
sonra sarimsakli ygurt hazirla bol sarimsakla
hasladigin makarnayi kiyamayla karistir ve tabaga aldiktan sonra sarimsakli yogurt sosunuda dökkk, bi böyle denee kesin seversin canimmmmmm harika oluyor yaaaaaaaaa..

bizim patronlar disari ciktilar biseyler icmeye,,, offff gelmezlerrr insallah saha bugünn ;-/benimkide sarimsak sevmiyordu ama bu sekilde bayila bayila yiyorr, cok seviyorum sarimsakli yogurt sosunu canim benn, ama tabiki cok nadir yer oldum..

Ah canım nasıl güzel tarif ediyorsun da benim kocam bana 3 gün küsüyo bilmeden sarımsaklı bişey yersem. Çiğköfte mesela, nasıl anlasın insan sarımsağı içindeki. Bana diyor anlamadın mı? Acayip hassas burnu, zor yani işim.

Gelmezler canım, bahar havası onları da yoldan çıkarır kesin :)

Aynurcum hadi gözün aydinn, tatil asIL tam anlamiyla bugün basladi yanii sana desene.. bu arada gecen gün bir haber okumustum, kötüü haber ama senin icinn )
diyorduki; ögretmenlerin tatilleri artik kisaliyor felan gibi seyler yaziyordu, basligini okudum ama devamini okumadim.. varmi bi bilgin ?

o hic yemiyor anlasilan.. ya aslinda bir bardak süt iciyorsun disini fircaladiktan sonra ve sarimsak kokusu etkisiz hale geliyor, birde o geldiginde agzina meyveli sakiz felan az, öglen yeee sarimsakli ne yiyorsan, aksama kadar ara ögünlerden sonra hafifler kokusu ve üstünede dis fircalayip süt ictinmi almaz saniyorum.. bi dene en azindan..

evet yaa bende korkuyorum "boynuz kulağı geçecek sanki" :18::18::18::18::18:

Esracım biz 11 aylık evliyiz , eşim ağustosta askere gidecek , henüz bebek istemiyoruz ama birgün eninde sonunda olacak , bende o vakte kadar bedenen ve ruhen kendimi hazırlamak istiyorumm

şekerim ben önceden hep doğum kontrol hapı kullandım , evlendikten sonra "duphastone" diye bi ilça var onu kullandım . doğum kontrol hapları kilo vermeyi illaki zorlaştırıyor diye düşünüyorum çünkü ödem falan tutturuyor vücuda. iistersen bi doktoruna danış tatlım , başka opsiyonu varsa onu kullan :129::129::129:

Benim de kardeşim gidecek canım ağustosda askere. Allah sağ sağlim gidip dönmek nasip etsin ikisini de, herkese. Hakikaten hazır hissetmek çok önemli bebek için. Ben de senin gibi hazır olmak istiyorum öncelikle.

Anladım canım, gözükmem lazım doktora zaten. Sorarım olmadı. Ama dikkat edince doğum kontrol hapı falan da engel olamaz bence.

sağol canım benim , ama okul bitmedi malesef 1 temmuza kadar seminerimiz var , daha 3 hafta git-gel devam etcek yani

yaa bu bakan öğretmenin 3 ay tatil yaptığını zannediyor ama biz normalde 1 temmuzda iş bırakıp , 1 eylülde tekrar başlıyoruz yani 2 aylık bir tatilimiz var , ama gelde anlat onlara anlatabilirsen

Denedim bi ara canım, kapıda girip sarılınca sen sarımsak mı yedin diyor. Yok mok desem de inanmıyor. Belki bir yerde bilmeden yer de sever diye bekliyorum valla :)

Denedim bi ara canım, kapıda girip sarılınca sen sarımsak mı yedin diyor. Yok mok desem de inanmıyor. Belki bir yerde bilmeden yer de sever diye bekliyorum valla :)

insallah sever ne diyeyimmm, en saglikli sebzedir, ölümsüzlügün sirri bile sarimsakta gizliymis..daha cok yemeliyiz aslinda ama her güzelin bir bozari var istee... sarimsakta süper bir lezzet ve saglik küpüü, birde o kokusu bozmasaymi$ i$i )

bu arada elmami yiyorumm ) ve bugünki aksam yemegimde aksam 7,5 u bulabilir yapipta hazirlayana kadar

İnşallah canım, hakikaten çok faydalı dediğin gibi.

Makarna mı yicen verdin mi kararını?

kizlar Allah kavustursun simdiden..
ya bu ikonlar neden bende yokkiii, bir bilginiz var mi :-(

Sağol canım, Allah razı olsun.

Canım dur tarif edeyim sana;
Kullanıcı kontrol panelindeki sol kısımdan hesabımın altındaki "seçenekleri düzenle"yi seçiyosun. Çıkan sayfada altlara doğru "çeşitli seçenekler" kısmı var. Orda "gelişmiş düzenleyiciyi seçip kaydediyosun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…