May-girls Grubunun Birlikte Zayıflama Deneyimleri

Helal olsun canım, valla en güzel zayıflama yöntemi bu aslında.

zeytinyağı ve limon safra attırır. bol safra bol hazım demek olur. ama safra kesende taş varsa safra kanalına düşme riski de olur, çok fena bişeydir o.:18:

İçinden ne geliyorsa onu yap canım. Küsmek geliyosa küs. Çok özleyip unuttuysan bir daha hatırlayıp tadını kaçırma. İçinden geldiği gibi olmak daha güzel. Ne mutlu kin tutmuyormuşsun.

Onu içmese bile o kadar iri birisi hamur işini azaltınca verir o kiloyu zaten. "Her yol romaya çıkar" bence :)

zeytinyağı ve limon safra attırır. bol safra bol hazım demek olur. ama safra kesende taş varsa safra kanalına düşme riski de olur, çok fena bişeydir o.:18:

zeytinyagini öyle icemem, igrenccc, gecen bagirsak sorunum cözülsün diye icmeye calistim ama cok kötü yaa, cikaracaktim, ama domates salatalik dograyip üzerine dökerim ve ben zeytin yagina kilo yapar gözüyle bakmiyorum, binbir $ifasi var vücuda, o yüzden normalde yag pek kullanmadigim halde zeytin yagini 1 tatli kasigi koyulmasi gerekse bile iki tatli kasigi koyarimm.. sende safra kesesi ameliyati olmustun saniyorum yanlis hatirlamiyorsammm..

bukadarida iyi degil ama yaaa, fazlasida zarar ama keske azicikta olsa kin tutabilseydimm..

dogru aslindaa Allah bilir nasil yiyordu evvelindee,hamurisini kesincede kilo vermistir haklisin

bukadarida iyi degil ama yaaa, fazlasida zarar ama keske azicikta olsa kin tutabilseydimm..

dogru aslindaa Allah bilir nasil yiyordu evvelindee,hamurisini kesincede kilo vermistir haklisin

Boşver canım, yargılama kendini. Elbet anlaşılır bu güzel özelliğin de değeri. Anlaşılmasa ne gam. Senin için rahatsa dünyanın geri kalanının hiç önemi yok.

bugün sabah 1 fincan kahvemi ve suyumu ictim
evden cikmadanda 1 bardak süte neyfit ekleyip yedim
isyerinde bir tane muz yedim
2 avuc kabak ve aycekirdegi karisik getirdim yanimda ( suanda yiyorim )
1 tanede sari iri elma var yanimda, onuda 2 saat sonra yerim..
aksama ne yiyecegimi henüz bilmiyorum, bakalimmm

Aha bende takıntı yaptınız. Kendi yediklerim yetmiyor şimdi sizinkilere başladım. Süt 120, nesfit 30, muz 100, kabakla çekirdek 80-100 arası bişey (avucuna bağlı :)))), elma 70.

Akşam sağlam protein al bence canım.

ne yiyeyim sen söylee :-DD

Tavuk olabilir,
Yumurta süt biraz un katıp krep yapabilirsin.
Spor yapacaksan et döner olabilir.
Gün içinde o kadar az yiyosun ki akşam her şeyi yiyebilirsin canım.

Aaa senin makarna olabilir az yağlı kıymayla.

bak makarna az önce aklimdan geciyorduuu, zaten buradaki kiymalar hep az yagli canim, dana kiymaoldugu icin, koyun etinin tadini bile unuttum kii biz türkiyede sadece koyun yerdik lezzetli diye.. ama istee o makarnayi yaparsamm kesin koca bir tabak yerimm :-/

Spor yapacaksan zaten koca bir tabak ye canım. Doğru düzgün karbonhidrat da protein de almıyosun. Ayrıca zaten çok yiyemiyorsun ki.

Ay ne güzel kuzu etinden hiç hoşlanmam ben.

Spor yapacaksan zaten koca bir tabak ye canım. Doğru düzgün karbonhidrat da protein de almıyosun. Ayrıca zaten çok yiyemiyorsun ki.

Ay ne güzel kuzu etinden hiç hoşlanmam ben.

yagsiz ete alisinca zaten kuzu eti agir geliyor insana, ben daha eti asla yemezdim, kuzu eti lezzetli gelirdii ama burada dana etine alisinca simdide kuzu eti yiyemiyorum..spor yapacam canimm insallah, hafta sonuda bir aksilik cikmazsa günde iki sefer 45 dk yapmayi planliyorum, olamazsada bir kerede 1 saat..
bu arada YENI BIR HAYAT i hic izliyormusunn.. insanlardaki degisimi görsennnnn, inanamazsinn, vücutlari degil sadece yüzleride degisti.. 30-40 kilo zayifladilarr yaaa

Süper o zaman, bence ye kesinlikle.
Ya canım biz eşimle tv izlemiyoruz, yok yani tvmiz de. Arada sırada netten dizi izliyoruz. Yarışmayı duydum, fotolarını gördüm. Orjinali biggest loser da çok ilgi çekici. Onun da görsellerine baktım. Kilo verince oluşacak görüntü için çok hoş ama sanırım orjinalinde insanlar o kiloları geri aldı çoğunlukla. Motivasyon için güzel bir program, yalnız yarışmacılar çok şanssız kiloları geçici gittiği için.

İlk günü saymıyorum o yüzden diyete başlayalı 17 gün olmuş. 17 günde 3 kilo gitmiş. Yavaş diye düşünüyodum da o kadar da yavaş değilmiş ya. Sevindim :)))

düşmüşüm forumdan. oğluşa yemek yedirmeye gitmiştim.

şu kıymalı yoğurtlu makarna var ya her bahsi geçtiğinde canım çekiyor. k.validem yapıyor tatarmış adı yemeğin. alta kelebek makarna üstüne sarımsaklı yoğurt üstüne kavrulmuş kıyma en üstte de pul biberli tereyağ ohhh misss

acıktım valla. Esra kepekli makarna ile normal makarna arasında çok fark var mı? eşim bana almış da sağolsun.

Sedefcim kin tutmamak bir erdem bence. ben kin tutmak değil de hafızası kuvvetli olmak diyorum ona . anlayın işte ben de unutmuyorum içimi acıtan şeyleri.
sen yine öğle yemeğini es geçiyorsun di mi? gözümden kaçmadı

Esracım birden yiyince öyle olmuştur. ama bi ara şekerine baktır bence.

harbii cok lezzetli oluyor ama güllll, bak badem yemedigin bir gün yapta yeee, sahaneee yaniii :-S

evet ben öglen yemegini herzamanki gibi es geciyorum, bu cekirdegi bile yanima siz kizmayin diye aldim Vallaa bilaaa :-D
aksama mükellefff bi makarna yapacammmm insallaaahhh, felakett heveslendimmm yaninda bolca pul biber yiyorum kizlarr, korkunc derecede aciya karsi duyarsizimmm.. birde her seyin yaninda extradan yesil sivri biber yer oldummm saglikli diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…