ayy kızlar havaya gircem şimdik yaw, bakınız ;" yiyorum yiyorum kilo almıyorum oleeey, üstelik veriyorum" şeklinde.
tatlı yemiyorum çikolata yemiyorum. sadece 3 öğün yiyorum. öğün aralarını en az 4 saat tutuyorum. spor yapıyorum. bol su içiyorum. yeşilçay mutlaka hergün içiyorum.
bu kadar valla yaptıklarım. arada unutmazsam elma sirkeli su içiyorum yemeklerden 30 dk önce.
ayy kizlar ablamin kocasinin arkadasi cocuk baya bir babayigit mis, gidikli felan bir oglan istee,, her sabah yarim cay bardagi zeyzin yagina bir limon siki iciyormus, üzerinede bol su. 15 kilo vermis hicbirsey yapmadan, sadece hamurisini azaltmis felan.. ama sagliksiz seyler tabiii, insanlar ölümüne zayiflamaya calisiyor zamaninda benimde yaptigim gibii
tekrar gecmis olsun canim,
yaaa kahretsinnnn, aslinda burnundan getirmek var amaaa ben gece olana kadar unutuyorum bile, hic kin yok icimdee, uaztmayip dir dir yapmiyorumm, zaten yapsaydim cenikip bukadar ufak bir konuda yamuk yapamazdi bana dimi ;-/
ayy kizlar ablamin kocasinin arkadasi cocuk baya bir babayigit mis, gidikli felan bir oglan istee,, her sabah yarim cay bardagi zeyzin yagina bir limon siki iciyormus, üzerinede bol su. 15 kilo vermis hicbirsey yapmadan, sadece hamurisini azaltmis felan.. ama sagliksiz seyler tabiii, insanlar ölümüne zayiflamaya calisiyor zamaninda benimde yaptigim gibii
zeytinyağı ve limon safra attırır. bol safra bol hazım demek olur. ama safra kesende taş varsa safra kanalına düşme riski de olur, çok fena bişeydir o.:18:
İçinden ne geliyorsa onu yap canım. Küsmek geliyosa küs. Çok özleyip unuttuysan bir daha hatırlayıp tadını kaçırma. İçinden geldiği gibi olmak daha güzel. Ne mutlu kin tutmuyormuşsun.
Onu içmese bile o kadar iri birisi hamur işini azaltınca verir o kiloyu zaten. "Her yol romaya çıkar" bence :)
bukadarida iyi degil ama yaaa, fazlasida zarar ama keske azicikta olsa kin tutabilseydimm..
dogru aslindaa Allah bilir nasil yiyordu evvelindee,hamurisini kesincede kilo vermistir haklisin
bugün sabah 1 fincan kahvemi ve suyumu ictim
evden cikmadanda 1 bardak süte neyfit ekleyip yedim
isyerinde bir tane muz yedim
2 avuc kabak ve aycekirdegi karisik getirdim yanimda ( suanda yiyorim )
1 tanede sari iri elma var yanimda, onuda 2 saat sonra yerim..
aksama ne yiyecegimi henüz bilmiyorum, bakalimmm
Aha bende takıntı yaptınız. Kendi yediklerim yetmiyor şimdi sizinkilere başladım. Süt 120, nesfit 30, muz 100, kabakla çekirdek 80-100 arası bişey (avucuna bağlı :)))), elma 70.
Akşam sağlam protein al bence canım.
ne yiyeyim sen söylee :-DD
Tavuk olabilir,
Yumurta süt biraz un katıp krep yapabilirsin.
Spor yapacaksan et döner olabilir.
Gün içinde o kadar az yiyosun ki akşam her şeyi yiyebilirsin canım.
Aaa senin makarna olabilir az yağlı kıymayla.
bak makarna az önce aklimdan geciyorduuu, zaten buradaki kiymalar hep az yagli canim, dana kiymaoldugu icin, koyun etinin tadini bile unuttum kii biz türkiyede sadece koyun yerdik lezzetli diye.. ama istee o makarnayi yaparsamm kesin koca bir tabak yerimm :-/
Spor yapacaksan zaten koca bir tabak ye canım. Doğru düzgün karbonhidrat da protein de almıyosun. Ayrıca zaten çok yiyemiyorsun ki.
Ay ne güzel kuzu etinden hiç hoşlanmam ben.
yagsiz ete alisinca zaten kuzu eti agir geliyor insana, ben daha eti asla yemezdim, kuzu eti lezzetli gelirdii ama burada dana etine alisinca simdide kuzu eti yiyemiyorum..spor yapacam canimm insallah, hafta sonuda bir aksilik cikmazsa günde iki sefer 45 dk yapmayi planliyorum, olamazsada bir kerede 1 saat..
bu arada YENI BIR HAYAT i hic izliyormusunn.. insanlardaki degisimi görsennnnn, inanamazsinn, vücutlari degil sadece yüzleride degisti.. 30-40 kilo zayifladilarr yaaa
düşmüşüm forumdan. oğluşa yemek yedirmeye gitmiştim.
şu kıymalı yoğurtlu makarna var ya her bahsi geçtiğinde canım çekiyor. k.validem yapıyor tatarmış adı yemeğin. alta kelebek makarna üstüne sarımsaklı yoğurt üstüne kavrulmuş kıyma en üstte de pul biberli tereyağ ohhh misss
acıktım valla. Esra kepekli makarna ile normal makarna arasında çok fark var mı? eşim bana almış da sağolsun.
Sedefcim kin tutmamak bir erdem bence. ben kin tutmak değil de hafızası kuvvetli olmak diyorum ona .anlayın işte ben de unutmuyorum içimi acıtan şeyleri.
sen yine öğle yemeğini es geçiyorsun di mi? gözümden kaçmadı
Esracım birden yiyince öyle olmuştur. ama bi ara şekerine baktır bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?