May-girls Grubunun Birlikte Zayıflama Deneyimleri

yaaaaa bi uykuuu cöktüüüüüüüüüüüüü :-S

evet canim, az önce benim yawru kusa dedim eve gidersen kiymayi cikar buzluktan diye ( öglenleri geliyor cogu zaman 1-2 saat evde takilip gidiyor )
aradi eve gitmis cikarmis kiymayi buzluktan, yani Allah tan bir engel gelmezse makarna yicem, baya olduu o sekilde makarna yemeyeli, halbuki eskiden en ba$ yemegim buydu benim ) cok seviyorum cünküüüüüü
hemen yapmaya calisacam canim cok sagoll, hizir gibi yetisiriyorsun her konuyaaa yaaa,l saol Vallaaa Esracim )

Tadını çıkara çıkara ye, bence haftada 1 ye ayrıca. Afiyet olsun şimdiden.

NE demek canım, elimden her şey gelse keşke.

Ya ben de fenayım. Sıcak bunalttı. Bi de sol tarafım ağrıyo biraz ya. Korkuyorum bu leslie kalbimi çok zorlayacak diye. Ama nasıl hırslandıysam kendimi durduramıyorum da. Uyku bastırdı şimdi de.

tekrar tsk lerrr

canim sakin zorlama kendiniiii, bence ilk etapta iki üc hafta sadece yürüüü, biraz kaslarin vücudun alissin, sonra leslie yaparsin, yada zorlamadan yap baree yapacaksandaa..biraz uyu dinlen istersenn, Vallaa bende alistim i$ten sonra kestirmeye, dün nasil gözlerim kapandi o saattlerde ama uyumadim, bugünde uyumicam, pazartesi uyurum ama
aslinda haftada bir kere yiyorumdur heralde makarna ama bu sekilde yapmamistim, benimki getiriyorda bazen yiyorum, ama eski sIklikta degil, eskiden sürekli ba$ yemegim makarnaydi, simdi cok canim isterse felan yiyorum

topiğiniz hayırlı olsun kızlar aranızda bende varolabilirmiyim?(bakalım kaç kişi hoşgeldin diyecek).konuya ortadan girmeyi sevmem o yüzden ilksayfadayım şimdi sonuna kadar okuyacağım.görüşmek üzere sevgiyle:::::::::::)))))))

ya$asinnnn, esrayida Türk kahvesine alistirdikkkk
harbiden saglikli ama dedigim gibi icildigindeee, zaten dememe gerek yok sen coktan arastirmissindirrr )
benimde canim kahve istiyor, belki bi nescoffe icerim ama evde türk kahvesi de icmek istiyorum:44:

canim tabikide senide seve seve aramizda görmekten hoslaniriz. biz burada cok güzel bir dostluk kurduk, firsat buldukca hernekadar ana konumuz diyette olsa, vakit buldukca sohbet edip dertlesip birbirimize destek oluyoruzz.. ilk sayfada da dedigimiz gibi dileyen herkes bize katilabilir..

Ben de korktum baya. Zorlamıcam artık o kadar kendimi. Biraz dinleneyim olmadı şimdi.

Dışarda yapılan makarnalarda krema olabilir canım, evde yap sen bence sık sık. Ben haftada 3-4 gün yedim bu 15 gün boyunca, verdim de kilo şahitsin. Makarnada değil sorun bence. Hareket edince baklava bile kilo yapmaz zaten :))))

Canım ben dinleneyim biraz. Görüşürüz sonra.
Aynurla Güle de selamlar burdan :)))

esraaa $imdi canim istemiyor ama biara bu kilo cizelgemide yapmayi bana gösterirsin saniyorum dimi canim, gerci cizelgeyi yaptimda siteye tasiyamamistimm.. uykum geldi yaa, üseniyorum $uan, yoksa vakitsizlikten deil

tskler canım ilk sayfadan başladım 3. sayfayı okuyorum şu an:))

Bak gider ayak sana hoşgeldin diyorum :) Hoşgeldin aramıza. Görüşürüz arkadaşım :))

daha önce yazdigim yaziyi okuduysan bende güle demistim, yillarca makarna yedim tika basa ama bir gram kilo yapmaadi diyee, evett canim gercekten disardan ne yersen ye mutlaka extra yagli ve soslu, kilo yapiyor öyle olunca dogruu yanii...dinlen canim, karsilasirsak söylerim tabiki. iyi uykular

ya günlerdir litrelerce demlik demlik bitki çayı içiyordum ve midem çatlıcak gibiydi. Dün içince çok rahatladım. Hakikaten sizin sayenizde alıştım, iyi ki de alıştım.
Bu gece uyumucaksan ikisini de içebilirsin bence canım.

esraaa $imdi canim istemiyor ama biara bu kilo cizelgemide yapmayi bana gösterirsin saniyorum dimi canim, gerci cizelgeyi yaptimda siteye tasiyamamistimm.. uykum geldi yaa, üseniyorum $uan, yoksa vakitsizlikten deil

Tabi gösteririm canım, istediğin zaman. Sen bi kahve al kendine, hazır yalnızken haber oku magazin falan, keyif yap şimdi bence. Uykun da açılır hem.

tamam cok sagol canim, cok öptümmm. bir cevap daha yazmak zorunda hissetme ve direk dinlen lütfenn, dahaaa cccoookkkkk konusacak vaktimiz var ))

Aynen öyle canım, lezzetli olsun diye basıyolar yağı şekeri tuzu.

Görüşürüz canım daha sonra. Hoşçakal :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…