May-girls Grubunun Birlikte Zayıflama Deneyimleri

kızlar nasılsınız mine sende hoşgeldin canım.sayfalar çok ilerlemiş okumaya çalıştım biraz,ne güzel sohbetler edilmiş,dertler paylaşılmış,yaa ben sizden uzakta kaldım.çok güzel gidiyor topik daha şimdiden 60 sayfayı geçmiş,hepinizin klavyesine yüreğine sağlıkbeni sorarsanız öyle yatıyorum,başım boğazım fena,offffffffff işlerim kaldı,kızlar ben şimdi boya yapıyor olacaktım,ama vazgeçtim yapmaktan şimdilik,aslında evde boyaya çok ihtiyaç yoktu,eşimi zorla ikna ettiğimi sanmıştım ama yanılmışım,22 yıl olacak hala yatak odam ilk alınan evin eşyalarının yenilenmesi gerek ama çocuklar okuyor,ev yarım kaldı yapılacak,böylece benim hevesimde kaldı odamı değişicem diye buz beyazı aldım,şimdi alınmıcak yapmak canım istemiyor.ne dertliyim dimi bende,aslında artık ne ev ne eşya hevesim kalmadı eşim sağolsun hepsini bitirdi.neyse işte şimdilik kaldı.canım hiç bir iş yapmak istemiyor,belki ramazandan sonra yaparım.sizler ne güzel gidiyorsunuz diyet ve zayıflama yolunda,durun iyileşeyim:2: bomba gibi sızıcam aranıza tamammı şekerler

sedef mine gelin azcık konuşalım yatmaktan çok sıkıldım

geldimmmm burdayimmmmmmmmmmmmm
ama bakk bozusacazzzzz cemree yaaaa, seni anliyorum, senin hayata bakis acin baska esin bambaskaa, biliyorum hersey daha iyi olsun istiyorsunn ama karsindakine yetiyor elinde olan, umurunda bile degil senin isteklerin belkidee ama canim vallaa hepimizin bamba$ka sorunlarimiz varr,, bazen hayatta olabildigi kadarini kabul edip bununlada mutlu olabilmenin yollarini arayip polyannacilik oynamak gerekiyor,, yani bazen kendini kandirmalisin yoksa kafayi yerizzzz.. hep benden daha kötü olanlari düsünüyorum ve sükredebiliyorum, ama daha iyi olani düsünsem isyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnn dicem halil sezai gibi

tamam bacım anladık yahu terapist gibi kadınsın aman iyi bir dedik bin ah işittik sende hiç anlatmama izin vermiyonki şeker,çok haklısın.alıştım artık yaaa ben bu durumlara,onun için o kadar uğraşmıcam,sanki evde bir tek ben yaşıyorum yahu umrunda değil o kadar boyayı ben nasıl yapıyım tek başımaa dimiii yardımda etmiyor,kızz sabah çok hastayım kız çay demledi masayı kurdu,dedim sende gel yumurta yap kız senin yediğin gibi beceremez diye,aman demez olaydım,yıktı evi bende çok hastayım diye,yaa hata bende uslanmıyorum yaa karşındaki insanmıki yardım istiyorsun,off öyle işte cano bi hava bi tafra sanki gelde boya yap dedim yaa altı üstü tavaya yumurta kırıp pişirecek buda benim kaderim işte

daha bugün sabah benim moralim bozuktu ve kisa bi konustuk bu konuyuu canim, biz ömrümüzü veriyoruz karsimizdakine ama onlar ufak tefek fedakarliklar icin bile bazen insani oyaliyorlarr.. kafana takmani istemedigim icin öyle dedimm, takma desekte tabikide takmamak mümkün degil..
aslinda erkek dedinmii sana hanimlik yaptiracakk, öyle boya yapmayi bile sana birakmayacak, evin yükünü sirtina alacakk ama demekki seninkinin gercekten insanligi zayifmi$ ( kusura bakma böyle dedigim icinn )

evet canım haklısın darılmam,ne yapalım kadınların kaderi böyle ne yapsam değiştiremedim ben bu adamı yani bildiğin odun kız,aslında biz olmasak bir hiçler biliyorsun değilmi.kızım bu sabah dedi anne bu evde sen olmasan biz pislikten göçeriz.akşam hasta hasta kalktım,mutfak almış başını gitmiş,zorla hale yola koydum ahhh kıymet bilen yok bacımm

Ellerindekinin kiymetini ancak kaybettikten sonra anliyorlar ne yazikkiii, sakalini fazla saydirmayacaksin karsindakine ama tabii bukadar odun olan birinede tahmin edebiliyorum yanii hicbirseyin fayda etmeyecegini..
ilk evliligimde ilk günden son ana kadar hergün uyardim malum problemimiz icin eski esimi, bak böyle devam ederse birgün sabrim tasar ve ceker giderim dedim.. onun verdigi cevap her seferinde __ sen bana kiyamazsin, beni terk edemezsin__ oldu ve hic orali bile olmuyordu, cünkü hic inanmiyordu blörf yapiyorum saniyorduuu.. tam bir sene boyunca düsündüüümmmm düsündümmmmmmmmm düsündümmmmmmmmmmm..
en sonunda birgün sabah gittim yanina ben senden bosaniyorum dedim,, o anda bile ciddiye almadi beni, yarim saat sonra internetten tatil bakiyorduu düsünseneeee.. canim bak hesapli tatil buldum gideriz degilmi dedigini hatirliyorummm...
sonra tabiii islerin ne ciddi oldugunu anladii, öncee diz cöküp agladi karsimdaa, sensiz yapamam terk etme, herseyi düzeltecem diyee..
ben buna yine sans verdim ve bu 3 kere tekrarladii ayni sekilde ama her seferinde yine hicbir degisiklik olmadii,, hani bir laf varya __ ta$ima suyla degirmen dönmez __ diyee, oda kendini zorluyordu düzelmek icin ama basaramiyorduu, adamin icinden geliyorrr böyleee
en sonunda baktiki geri dönüsü yokk, ailemi aramis türkiyeyi, benii bir karalamiisssss bir karalamisssssssssssssssss... düsünsene ben bir günde 18 saat calistigim zamanlari bilirim onunla evliykeennn ve anneme __ calismiyor bile, evde hanimlik yaptiriyorum__ demisss.. inanamadimm dellendimmmm, basina yiktim o eviii.. yaziklar olsun emeklerimee dedimm ve bitttiiiiii.. hala beni bekliyorrr 7 senedirr, o evlenmeden cocugu olmadan evlenmem diyormuss.. KAYBETTIKTEN SONRA DAHA COOOOKKK BEKLERLERRRRR

Bu arada cillop gibi hatunken bu fazla kilolarida benim rahmetli dananin yüzünden aldim tabiii, bunun icinde ayri bir kizginim ona

hb tatlım.şimdi gördüm mesajını konuya yabancı kalmamak için ilksayfadan başladım okumaya.25. sayfaya gelmişim.kız siz hepiniz ne şirin ne konuşkan şeylersiniz(aynı ben::::)))))).oku oku bitmiyo:)

sen yine onu başarabilmişsin cano ben gidip kalmayı biri daha arkama bakmamayı bile beceremedim yine geri döndüm ne olduğunu bile bile lades dedim.yaa kader işte başka bir şey demiyorum ben,sen terkedip gitmişsin.ben gidemedim,bütün zalimliği de bu yüzden yaa biliyor çaresiz olduğumu gidecek kapım olmadığını bu yüzden yapıyor eziyor.yoruldum artık çözüm yok bulamıyorumda,hayat bana ne verecek bundan sonra bilememki,yaa insan umutla yaşar değilmi,bütün umutlarımı yerle bir etti,öyle ot gibi yaşıyorum,beklentisiz umutsuz,hayalsiz,gelecek bana bir şey vadetmiyor canom

hb tatlım.şimdi gördüm mesajını konuya yabancı kalmamak için ilksayfadan başladım okumaya.25. sayfaya gelmişim.kız siz hepiniz ne şirin ne konuşkan şeylersiniz(aynı ben::::)))))).oku oku bitmiyo:)

minecimmm sen 60 lara gelene kadar biz bi 10 sayfa daha yazardik ama bu saatten sonra 2-3 saat durgun oluyor $ansinaa.. sabirla okudugun icin sagol canim yaaa, en azindan bizleri daha cabuk tanimis olursun böylecee..daha bir iki arkadas daha var aramizda ama buara takilamiyor birisi tatilde, digeri kayboldu ama gelir heralde )
eminim seninde canayakin bir insan olduguna, tekrar hosgeldin aramiza

bu duyguyu bende gecmiste yasadim isteee cemrem yaa, icimdeki cocugun öldügünü, umutlarimin kayboldugunu amacsiz yasadigimi hissetmistim, ve hayatinda neyii yapipta hic pi$manlik duymadin diye sorsalarrr__ ondan bosanmaktan bir an bile pi$manlik duymadimm____ derimm cünkü herseyi yaptim herseyiiiiiii, simdi nefret etmiyorum ama inan bana sanki hic hayatima girmemis bir insan kadarda nötr hislerimm ona karsii

Kizlarrrr benim mesaim bittiiii cok sükürr, eve gidiyorum.. aksam yemegimi yiyince sindirme asamasinda belki yine girerim.. sonrada sporumu yapip du$ fasliii..
kocaman öpüyorumm sizleriiii görüsmek üzere

tskler canım benim sempatik olduğum söylenir evet.tadım varsa şeker krizine sokarım da tadım yoksa kimse yaklaşamaz yanıma o derece de acıyım yani:))))))))girdiğim ortama uyum sağlamak için size yabancı olarak tutunmaya çalışmaktansa hepinizi ufacık tanımam bile iyi olur benim adıma.mesela senin şu tasfırın aşkın gibi:)ALLAH daim etsin canımcım inşallah....

tamam canım ne güzel işini bitirdin ohhh hafta sonun güzel geçsin inşallah güle güle,sen gerçekten güçlü kadınsın dünyada yaşayan erkeklerden birine haddini bildirmişsin,hani kendilerini bir .... sanıyorlarya ne güzel yalvartmış sonrada tekmeyi vurmuşsun,eşim yüzünden erkek milletinden nefret geldi karşımdaki profilden,sanki hepsinin böyle karaktersiz olduğuna inanıyorum.istisnalar var tabi,bugün esra ceyhanda denk geldim bir çift yurtdışından gezmeye gelmişler,eşi akşam hanımına yarın sürprizim var sana demiş,kadın diyor atv.önüne geldik,eşim biliyor seni yani esrayı çok sevdiğimi beni sana getirmiş,çok mutlu oldum diyor,ama olay bu kadar değil,eşi konuşurken erkek ona öyle hayran ve sevgiyle bakıyorki içim gitti yaa ne eşler var eşinin gözünün içine bakıyor,öyle değer veren biri denk gelmedi bana yanarım ona yanarım bacım
....................

minecim sende alışırsın bize zamanla bizde sana alışırız,maksat muhabbet olsun insan iki sözle kolayca gönül alabiliyor bu kadar kolay,muhabbet etmek...........

))))))) cözmü$sünn coktann olayiii minee

canim bende göründügüm kadar güclü bir insan degilim aslinda, eger kiyabilipte terkedebilseydimm eski esimi kesinlikle okadar yil birarada durulabilecek bir sorun degildii..
Funda ararinda sarkisinda dedigi gibi diyeceksin kocanaa__ YOK SAYMAYI BEN SENDEN ÖGRENDIMM ___ diyip keyfine bakkk
herkes kesinlikle bir degil tabiki ama iyi dediginin bile moral bozucu bicok huyu var canim, hicbirsey asla disardan göründügü yada anlatildigi gibi degildirr bencee..benim $uanki iliskimde cok mutlu hissediyorum kendimi ama bi altini karistirmaya kalksan bin tane sebebim var mutsuz olmak icinn, ama napim istee kötünün iyisi diyip oturuyorsun artik belli bi olgunluga eristiginde..
eve geldim mesela bugünn, evde duvar boyu tv var, bi baktimki televizyon yok... calinmis sandimm iyimiiii..megersem bugün mac varmisss... onunda restaurantindaki müsteriler mac zamani erkenden kalkip gitmisler, oda bu sefer tedbiren,, al sen evdeki televizyonu götürrr iyimiiiiii......
$imdi ben ne yapim, oturupta sinir olup kendimimi yiyimm, sallamadim bile hic.. eskiden olsaaa otururrr yer bitirirdim kendimii ama sallayacaksin iste mecburen bazi seyleriii, yoksa sinir hastasi olur insann canim yaaa amannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bunlarin hepsinin köküne turp suyuuu

sedefcim merhaba,yazın her zamanki gibi dobra dobra acı gerçekler bu kadar vurulur insanın yüzüne yaaa :2: çok haklısın kızz bunların hepiciğide aynı yaa hepsinde değişik bir huy var,yaa kızım biz çok şey istemiyoruzki az şevkat az sevgi az ilgi,ama nerde,ben çoktan boşverdim zaten artık tartışmıyorum bile saldım doğaya kendi halinde takılıyor işte cano.galiba insan zamanla olgunlaşıp daha sabırlı davranmayı öğreniyor.alıştım artık sevgisiz yaşamaya,daha doğrusu hiç beklentisiz,ne güzel,hani güzel bir söz varya
lütfunda hoş
kahrında hoş,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…