sedef mine gelin azcık konuşalım yatmaktan çok sıkıldım
tamam bacım anladık yahu terapist gibi kadınsın aman iyi bir dedik bin ah işittik sende hiç anlatmama izin vermiyonki şeker,çok haklısın.alıştım artık yaaa ben bu durumlara,onun için o kadar uğraşmıcam,sanki evde bir tek ben yaşıyorum yahu umrunda değil o kadar boyayı ben nasıl yapıyım tek başımaa dimiii yardımda etmiyor,kızz sabah çok hastayım kız çay demledi masayı kurdu,dedim sende gel yumurta yap kız senin yediğin gibi beceremez diye,aman demez olaydım,yıktı evi bende çok hastayım diye,yaa hata bende uslanmıyorum yaa karşındaki insanmıki yardım istiyorsun,off öyle işte cano bi hava bi tafra sanki gelde boya yap dedim yaa altı üstü tavaya yumurta kırıp pişirecek buda benim kaderim işte
daha bugün sabah benim moralim bozuktu ve kisa bi konustuk bu konuyuu canim, biz ömrümüzü veriyoruz karsimizdakine ama onlar ufak tefek fedakarliklar icin bile bazen insani oyaliyorlarr.. kafana takmani istemedigim icin öyle dedimm, takma desekte tabikide takmamak mümkün degil..
aslinda erkek dedinmii sana hanimlik yaptiracakk, öyle boya yapmayi bile sana birakmayacak, evin yükünü sirtina alacakk ama demekki seninkinin gercekten insanligi zayifmi$ ( kusura bakma böyle dedigim icinn )
hb tatlım.şimdi gördüm mesajını konuya yabancı kalmamak için ilksayfadan başladım okumaya.25. sayfaya gelmişim.kız siz hepiniz ne şirin ne konuşkan şeylersiniz(aynı ben::::)))))).oku oku bitmiyo:)kızlar nasılsınız mine sende hoşgeldin canım.sayfalar çok ilerlemiş okumaya çalıştım biraz,ne güzel sohbetler edilmiş,dertler paylaşılmış,yaa ben sizden uzakta kaldım.çok güzel gidiyor topik daha şimdiden 60 sayfayı geçmiş,hepinizin klavyesine yüreğine sağlıkbeni sorarsanız öyle yatıyorum,başım boğazım fena,offffffffff işlerim kaldı,kızlar ben şimdi boya yapıyor olacaktım,ama vazgeçtim yapmaktan şimdilik,aslında evde boyaya çok ihtiyaç yoktu,eşimi zorla ikna ettiğimi sanmıştım ama yanılmışım,22 yıl olacak hala yatak odam ilk alınan evin eşyalarının yenilenmesi gerek ama çocuklar okuyor,ev yarım kaldı yapılacak,böylece benim hevesimde kaldı odamı değişicem diye buz beyazı aldım,şimdi alınmıcak yapmak canım istemiyor.ne dertliyim dimi bende,aslında artık ne ev ne eşya hevesim kalmadı eşim sağolsun hepsini bitirdi.neyse işte şimdilik kaldı.canım hiç bir iş yapmak istemiyor,belki ramazandan sonra yaparım.sizler ne güzel gidiyorsunuz diyet ve zayıflama yolunda,durun iyileşeyim:2: bomba gibi sızıcam aranıza tamammı şekerler
hb tatlım.şimdi gördüm mesajını konuya yabancı kalmamak için ilksayfadan başladım okumaya.25. sayfaya gelmişim.kız siz hepiniz ne şirin ne konuşkan şeylersiniz(aynı ben::::)))))).oku oku bitmiyo:)
sen yine onu başarabilmişsin cano ben gidip kalmayı biri daha arkama bakmamayı bile beceremedim yine geri döndüm ne olduğunu bile bile lades dedim.yaa kader işte başka bir şey demiyorum ben,sen terkedip gitmişsin.ben gidemedim,bütün zalimliği de bu yüzden yaa biliyor çaresiz olduğumu gidecek kapım olmadığını bu yüzden yapıyor eziyor.yoruldum artık çözüm yok bulamıyorumda,hayat bana ne verecek bundan sonra bilememki,yaa insan umutla yaşar değilmi,bütün umutlarımı yerle bir etti,öyle ot gibi yaşıyorum,beklentisiz umutsuz,hayalsiz,gelecek bana bir şey vadetmiyor canom
tskler canım benim sempatik olduğum söylenir evet.tadım varsa şeker krizine sokarım da tadım yoksa kimse yaklaşamaz yanıma o derece de acıyım yani:))))))))girdiğim ortama uyum sağlamak için size yabancı olarak tutunmaya çalışmaktansa hepinizi ufacık tanımam bile iyi olur benim adıma.mesela senin şu tasfırın aşkın gibi:)ALLAH daim etsin canımcım inşallah....minecimmm sen 60 lara gelene kadar biz bi 10 sayfa daha yazardik ama bu saatten sonra 2-3 saat durgun oluyor $ansinaa.. sabirla okudugun icin sagol canim yaaa, en azindan bizleri daha cabuk tanimis olursun böylecee..daha bir iki arkadas daha var aramizda ama buara takilamiyor birisi tatilde, digeri kayboldu ama gelir heralde)
eminim seninde canayakin bir insan olduguna, tekrar hosgeldin aramiza
tskler canım benim sempatik olduğum söylenir evet.tadım varsa şeker krizine sokarım da tadım yoksa kimse yaklaşamaz yanıma o derece de acıyım yani:))))))))girdiğim ortama uyum sağlamak için size yabancı olarak tutunmaya çalışmaktansa hepinizi ufacık tanımam bile iyi olur benim adıma.mesela senin şu tasfırın aşkın gibi:)ALLAH daim etsin canımcım inşallah....
tamam canım ne güzel işini bitirdin ohhh hafta sonun güzel geçsin inşallah güle güle,sen gerçekten güçlü kadınsın dünyada yaşayan erkeklerden birine haddini bildirmişsin,hani kendilerini bir .... sanıyorlarya ne güzel yalvartmış sonrada tekmeyi vurmuşsun,eşim yüzünden erkek milletinden nefret geldi karşımdaki profilden,sanki hepsinin böyle karaktersiz olduğuna inanıyorum.istisnalar var tabi,bugün esra ceyhanda denk geldim bir çift yurtdışından gezmeye gelmişler,eşi akşam hanımına yarın sürprizim var sana demiş,kadın diyor atv.önüne geldik,eşim biliyor seni yani esrayı çok sevdiğimi beni sana getirmiş,çok mutlu oldum diyor,ama olay bu kadar değil,eşi konuşurken erkek ona öyle hayran ve sevgiyle bakıyorki içim gitti yaa ne eşler var eşinin gözünün içine bakıyor,öyle değer veren biri denk gelmedi bana yanarım ona yanarım bacım
....................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?