topiğiniz hayırlı olsun kızlar aranızda bende varolabilirmiyim?(bakalım kaç kişi hoşgeldin diyecek).konuya ortadan girmeyi sevmem o yüzden ilksayfadayım şimdi sonuna kadar okuyacağım.görüşmek üzere sevgiyle:::::::::::)))))))
kızlar nasılsınız mine sende hoşgeldin canım.sayfalar çok ilerlemiş okumaya çalıştım biraz,ne güzel sohbetler edilmiş,dertler paylaşılmış,yaa ben sizden uzakta kaldım.çok güzel gidiyor topik daha şimdiden 60 sayfayı geçmiş,hepinizin klavyesine yüreğine sağlıkbeni sorarsanız öyle yatıyorum,başım boğazım fena,offffffffff işlerim kaldı,kızlar ben şimdi boya yapıyor olacaktım,ama vazgeçtim yapmaktan şimdilik,aslında evde boyaya çok ihtiyaç yoktu,eşimi zorla ikna ettiğimi sanmıştım ama yanılmışım,22 yıl olacak hala yatak odam ilk alınan evin eşyalarının yenilenmesi gerek ama çocuklar okuyor,ev yarım kaldı yapılacak,böylece benim hevesimde kaldı odamı değişicem diye buz beyazı aldım,şimdi alınmıcak yapmak canım istemiyor.ne dertliyim dimi bende,aslında artık ne ev ne eşya hevesim kalmadı eşim sağolsun hepsini bitirdi.neyse işte şimdilik kaldı.canım hiç bir iş yapmak istemiyor,belki ramazandan sonra yaparım.sizler ne güzel gidiyorsunuz diyet ve zayıflama yolunda,durun iyileşeyim:2: bomba gibi sızıcam aranıza tamammı şekerler
Günaydın kızlar,
Nasılsınız, umarım harika bir haftasonu geçirirsiniz? Ben biraz sıkkındım ama tartı yüzümü güldürdü. Dün akşam eşim arkadaşlarının veda yemeğine gitti. Ben de anneme gittim. Akşam yemeği olarak 150 gr yoğurt (120), 75 gr salatalık (10), bol dereotulu-naneli(5) cacık yaptım kendime. Ara olarak da 25 gr dondurma (50), kuşbaşı kadar minik de kol böreği (kalorisini bilmiyorum ama ben o minik şeye 100 kalori pay biçtim) yedim. Günü 1200 kaloriyle kapadım. Sonra eşim geldi, eve geldik ve biraz tartıştık. Sonra barıştık gerçi ama canımı sıkmıştı işte. Bir ara bacakların incelmiş senin dedi, kesin kızdırdı ya o yüzdendir
Neyse uzata uzata anlattım, sadede geleyim. Demin tartıldığımda 96.1 kg geldim. Yani düne göre 400 gr daha hafifim. Sevindim biraz ivmelendi kilo verişim diye. Bakalım bugün spor yapmayacağım için yarın kaç çıkıcam.
Fotomu da ekleyeyim.
Eki Görüntüle 440461
GÜLCÜM iyiyim canım sağol. Tüm gün seni aradı gözlerimiz ama oğluşla vakit geçirdin, işin başından aşkın sanırım. Menün yine harika.
Günaydın kızlar,
Nasılsınız, umarım harika bir haftasonu geçirirsiniz? Ben biraz sıkkındım ama tartı yüzümü güldürdü. Dün akşam eşim arkadaşlarının veda yemeğine gitti. Ben de anneme gittim. Akşam yemeği olarak 150 gr yoğurt (120), 75 gr salatalık (10), bol dereotulu-naneli(5) cacık yaptım kendime. Ara olarak da 25 gr dondurma (50), kuşbaşı kadar minik de kol böreği (kalorisini bilmiyorum ama ben o minik şeye 100 kalori pay biçtim) yedim. Günü 1200 kaloriyle kapadım. Sonra eşim geldi, eve geldik ve biraz tartıştık. Sonra barıştık gerçi ama canımı sıkmıştı işte. Bir ara bacakların incelmiş senin dedi, kesin kızdırdı ya o yüzdendir
Neyse uzata uzata anlattım, sadede geleyim. Demin tartıldığımda 96.1 kg geldim. Yani düne göre 400 gr daha hafifim. Sevindim biraz ivmelendi kilo verişim diye. Bakalım bugün spor yapmayacağım için yarın kaç çıkıcam.
Fotomu da ekleyeyim.
Eki Görüntüle 440461
Sen bir iyileş de canım, Eminim bomba gibi döneceksin aramıza. Canım bu mesajdan sonra yazdıklarını okudum. Haddim değil ama bu kadar kendini üzme. Madem eşini terkedemiyorsun, yani ya o eşiğe gelmedin henüz ya da geldin de kalmaktan başka çaren yok. O zaman sen de onun gibi ol canım. Umursama evi ocağı. Kızınla kendini düşün. Dertlenme her umursamazlığından. Sen de umursamaz ol ona karşı. Bak gör nasıl değişiyor sana bakış açısı. Faşizm iki insanın arasındaki ilişkide başlar diye bir laf var. O seni davranışlarıyla ezebildiğini gördüğü için ezebiliyor. Halbuki davranışları seni hiç etkileyemese, umursamasan, Sedefin dediği gibi yok saysan bak nasıl köpekleşiyor çok afedersin. Bu yaşımda öğrendiğim bi şey var. BAZI insanları insan yerine koydukça köpekleşiyorlar, sen onları köpek yerine koyarsan o zaman insan olduklarını hatırlıyorlar. Ama bunları yaparken boşanmayı ağzına bile alma. Erkekler bunu içi boş tehdit olarak görüp umursamıyorlar. Demişsin ya başka çarem yok, gidecek yerim yok. Asıl o hissetsin onu. O ev senin evin. Orayı yuva yapan sensin. Hiç gidecek yerim yok diye düşünme. O noktaya gelindiğinde defolup o gitsin, kendisinin gideceğini de bilsin. Ve emin ol kimsenin evliliği peri masalları gibi değil. İlk birkaç yılı geçiren her çiftin bambaşka bir sorunu var. O yüzden kendini umutsuz hissedip iyice üzme. Sedef çok haklı şeyler söylemiş. Benim de haddim değil ama kendine güven canım, eşine evliliğine sahip çık. Eşinin anladığı dilden konuş bak nasıl yola geliyor. Öpüyorum çok, umarım hadsizlik etmemişimdir.
SEDEFCİM haftasonu tatilin hayırlı olsun, nasıl iple çektiğine şahidim. Tadını çıkar bol bol.
MİNECİM biz seni şimdiden çok sevdik, daha fazla yorulma geçmişi okucam diye. Okuma gel de iki çift muhabbet edelim.
GÜLCÜM iyiyim canım sağol. Tüm gün seni aradı gözlerimiz ama oğluşla vakit geçirdin, işin başından aşkın sanırım. Menün yine harika.
AZRACIM keşke gündüz gelebilsen de az sohbet etsek. Gece kuşu seni.
AYNURCUM tatilin hayırlı olsun tekrardan. Siz birkaç hafta hem seminer hem sınavlar çok yorulacaksınız gerçi. Dikkat et kendine kuşum
mönümü yazayım;
10:30 da başladım galiba hala da yiyorum; 1 haşlama yumurta, 2 küçük domates, 5 dal maydonoz(limonlu), 7 küçük yeşil zeytin, 2 dilim çavdar ekmeği, peynir, yeşilçay (Nurgül'süz)
heee unuttum 10:00 da sirkeli su içtim. sonra da 1 kivi yedim.
bu sabah tartı 71,2 dedi de. ama 2 gündür wc ye çıkmadım. kiviiii göster gücüünüüüü
tebrik ederim canım. bak nasıl da hızlandı kilo verişin.bundan sonra daha hızlı gidecek bence. artık vücudun alışıyor.
eşin doğru söylüyordur, incelmişsindir canım. az bir spor hemen toparlıyor bacakları.
iyi olmana çok sevindim canım ya, valla sol tarafım ağrıyor falan yazmışsın korktum.
şeker konusuna gelince benim de takipte olmam gerekiyor aslında. annem şeker ilacı kullanıyor ve hamileyken bende şeker çıktığı için aday adayıyım.
ailede kalp hastalığı da var. o nedenle daha dikkatli olmalıyım. ama işte korkudan kontrol bile yapmıyorum. evde hamileyken kullandığım şeker ölçme cihazım ve çubuklarım var oysa ki.
gündüz burda yazışınca bütün işler kalıyor. akşam yemeği yapmak ve mutfak toplamak için gidince de geri gelemiyorum.
oğluşu uyutunca anca geliyorum ama zaten raporu verip çıkıyorum haliyle benim de pilim bitmiş oluyor o vakite.
mönümü yazayım;
10:30 da başladım galiba hala da yiyorum; 1 haşlama yumurta, 2 küçük domates, 5 dal maydonoz(limonlu), 7 küçük yeşil zeytin, 2 dilim çavdar ekmeği, peynir, yeşilçay (Nurgül'süz)
heee unuttum 10:00 da sirkeli su içtim. sonra da 1 kivi yedim.
bu sabah tartı 71,2 dedi de. ama 2 gündür wc ye çıkmadım. kiviiii göster gücüünüüüü
harikasın kuşummmm
sağol bebişimm , bu kadarı geçtikten sonra , geri kalanıda geçer heralde
Nurgülsüz Yeşilçaya bayıldımmm
Erkek arkadasimin yaninda calisan ayni zamanda cokta samimi oldugu bir cocuk var, bende taniyorum cocugu, severimdee.. bunun bir kiz arkadasi var.. yaa gecenin bir yarisi bile bi bakarim benimkine mesaj yollar, Ramazan nerde diyee, senin yaninda felan diyee.. öncelerii sorun cikariyordumm, ne hadsizlik gece yarisii sana mesaj yolluyor diyee, benimkide o benim bacimdir dedigi icin fazla takmamaya basladimm.. kiz ramazani ( erkek arkadasini cok seviyorr ) benimkinide ondan haber alabilmek icin ariyor iste deyip icimi rahatlatiyordumm..
bu ramazan dedigim cocuk buralardan gittii iki hafta kadar önce, isten ayrildii, türkiyeye gitti, 3-4 ay kafa dinleyip baska bir sehre yerlesecekmis..dün gece bu kizdan yine bir mesaj gelmiss.. benimkidee acip bakmamis bile mesaja.. mesajda aynen $öyle yaziyorrr... __ canooo nehaberr, bugün Zurnaya ( zurnada bir bar mis) gidelimmii.. ben sabah bu telefonunu acinca mesaji gördümmm, dellendimmmmmmmmmm, bu nedemek diye kiyameti kopardimm.. benimkide arkadasi yok diye cani sIkILmistir benden rica ediyordur felan dedii ama fena kiyameti kopardimm.. benimki öyle gece disari cikan yada kasi gözü saga sola oynayan biri degildir, agir beyefendi biridirr aslinda ama icime bin tane kurt düstüü..
benim cevremden biri bana bunu yazip yollasa sen neyapardin diyip aya bir bagirip cagirdim, o da bu böyle olmazzz yaaa__ diyip ise gittii..
sinirlee mesaj atztim bir iki tanee ve simdideee ayriliyorum senden dememek icin sabretmeye calisiyorumm
$imdii ben ne yapayim kzlar siz deyin bana, siz olsaniz ne düsünürdünüzz
kizlar herkese günaydin, hepsini okudum tek tek ama aklimda tutamadim..
Esracim esinin bacaklarinin inceldigini farketmesine cok sevindim, helekiii tartidaki rakamlara bayildimm, sevincin daim olsun insallahh..
Gül bendede yine bagirsak sorunu var gibi gibii, kiwide bitti evdee, bilmiyorum napacamm :-(
Kizlar moralim öylee bozukkiiii, resmen ayrilma noktasina geldim bugünn,agladim sabah sabah hickira hickiraa, oy üz den cok takilamicam galibaa ama cok sinir bozucu bir durum icindeyimmm, birilerini oyasin geliyorrr
o zaman size daha komiğini söyleyim ben ordan esinlendim.
ben Mustafa ama Cecesiz olandan :))))))
ayyyy şu an Ebru Şallı selülitsavar izliyorum. izleyerek de gitse selülitler ne kaa güzel olurdu.
kadının hareketlerine konsantre olmaktan ziyade göğüs ucları dikkatimi çekiyor yaa, afedersiniz. hadi bu dvd, ama tv de de öyle giyiniyordu. bu saklayabildiği hali mi yoksa
Esracım aman sadece psikolojik olsun.
göbek için şu benim uyduruk twisterım bile işe yarıyor. yan göbeği çalıştırıyor. tavsiye ederim.
dereotunu sütüm olsun diye yemeye başladım. öncesinde hiç sevmiyordum.. süt derdine neler yedim baaa :)))
ama artık seviyorum ve mutlaka salatalara koyuyorum. yeşillik alırken illa alırım. mesela evde kabak var. onu az z.yağında soteleyip dereotlu yoğurtla yiyebilirim öğlen.
Aynur ben de eşimi yolcu ettim göreve. çalışıyor yani bugün de. oğluşla başbaşayım yine. yarın belki gezeriz tabi ist.a gitmezsek.
erkek kardeşim de öğretmen.(elektronik) ilk senesi daha öğretmenlikte. senin branşın ne canım? kaçıncı sınıflara karne verdin. ilkokul diye gözümde canlandı.
ayyy dün oğluma internetten aldığım sırt çantası da geldi. küçücük üstünde araba resmi olan bir çanta. akşam eşim geldiğinde taktık sırtına oğluşun.
eşim çok duygulandı. sen beni ağlatcan mı diyor canım yaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?