May-girls Grubunun Birlikte Zayıflama Deneyimleri

hep alttan alan olmaktan biktim Esraa, kimse bana cesaret edemiyor, ben onunla birlikte olmadan önce her hafta sonu disari cikip gezip eglenen insandim, o hayatima girdi ve o olmadan kapinin önüne cikmaz oldum, benim nelerden vazgectigimi bi bilseniz onun ugrunaa, kimsenin ona yapmayacagi fedakarliklari yaptim ve yapiyorummm..bu kizz nerden aliyor bu cesaretiideee zurnaya gidelimmiii diyee mesajlar atabiliyorr yaaa.. kizin numarasini alip kizla konusacammmm, zatennn bilmiyorummm kafam karisikkk.. yillardir cok yalnizdim ama yinede kendi basina buyruk olmak böyle milletin kahrini cekmekten daha iyi galibaaa.. bi cesaret edebilsemm arkama dönüp bakmicamm..
benimle olan iliskisini kuzenleri dayisi amcasi biliyor ama neden kendi ailesinden sakliyorkii, neden ben bunlara göz yumuyorumkiii, ben onunla olan birlikteligimi annemden bile saklamazken hemdee.. galiba bir takim haksizliklara ugruyorum ve gercekten moralsizimm... ölmek istiyorummmm :84:

Gülçok haklı canım, soğukkanlı olman lazım. Ben eminim kızın işgüzarlığı. Sen yine sakinleşip kontrol altına almalısın olayı.

Allahım o ne şaşkın bir sevimlidir ya. Sen sakızı yapıştır yüzüne. Off dünya tatlısı.

insanogluyla ugrasmak cok zor gül yaaa, yalnizlikta cok kötüü ama böyledee gercekten haksizliga ugratiliyor insan, kimseye eyvallahim yoktuu, kafam kulagim rahattii, israrla hayatiam girmek istedii, hic istemedim basta, rahatim böyle dedimmm ama simdide ceremesini ben cekiyorum cünküüü cok cikardim tepemeee. suc bende

Tatlım, birincisi sakın kızı arama. Kız muhtemelen sadece yavşama aşamasındadır, inkar edip bi de seni suçlu çıkarır. Sana karşı sorumlu olan senin sevgilin. Sen kızla hiç muhattap olma. Sevgilinle de sakinleşince konuş. De ki ben senin için böyle böyle fedakarlıklar yaptım, hala da yapıyorum. Ailem senle ilişkimi biliyor. Sen hazır olmayabilirsin ailene henüz bu durumu açamaya ama bana ne gibi bir yol izleyeceğini anlatırsan sevinirim. Kendimi haksızlığa uğramış hissediyorum. Şimdi tam vaktidir tatlım. Sor bakalım nasıl bir gelecek hayal ediyormuş, ve senin yerin var mıymış? ve bence onun evinden ayrıl canım, bunu da ona söyle. Yani ondan ayrılmak gibi değil de. De ki kendime ev bulacam bi süre böyle devam edelim. Bakalım sen gidince ne yapacak.

Lütfen sakin ol öncelikle ama.

Sedef ya yapma böyle. dur bir sakinleş, ne ölmek istemesi yaa. aaaaaaaaaaaa kızıcam ama

ben de Esra'ya katılıyorum. kesin o kızın işgüzarlığıdır. sen ağır ol ki aradaki farkı görsün arkadaşın.

Sedef sen dünya tatlısı bir kadınsın, gençsin, akıllısın. Lütfen sevgilin de olsa kimseye kendini mecbur hissetme. İşin gücün var, herkes kul köle olsun sana ya. Lütfen kendine haksızlık yapılmasına izin verme. Tam zamanıdır şimdi eteğindeki taşları dökmenin. Bakalım o neler yapacak.

ay Esra ya aynı şeyleri düşünüyoruz hep.

ben de diyecektim ki; sen ona muhtaç değilsin. içinde hiçbir tereddüt taşımayacağın bir ilişkiyi hak ediyorsun. onca emek veriyorsun. hakeden birine vermelisin.

başka eve çıkmanda fayda var. o senin için biraz savaşsın bakalım. bir süre ayrı kalmak hislerinizi netleştirir.

daha iki gün önce bana yamuk yapan annem olsa siler gecerim dedim, bi bana kiyamazsin degilmi diyor hemen arkasindan.. belki simdilik öyle görünebilir ama ben sag gösterip sol vuradabilirim dedimm.. eger birgün ayrilirsak ne kalbinden nede aklindan beni atamazsin ama ben ilk asamayi atlatinca orali bile olmam dedim, mazide kalan ilk kisi olmadigini hatirlatirim dedim..
kizlarrr o benim ona düskünlügümü biliyor ve hic vazgecemem saniyor ama gercekten cok zoruma gidiyor bazi seyler,ne bir adim ileri ne geri gidemiyorumkii :-(

ben herseyi konusmak istiyorum zaten bazen yeri geldigi zamanlarda ama o hemen simdi huzurumuzu kacirma lütfen diyip kesip atiyor olayii.. yani oda bir adim geri yada ileri gidemiyor benim gibii.. bu isin sonunda sabri tasacak kisi benim galibaa,, belki yarin belki yarindanda yakinnnnnnn

ayri evlere cikmamiz demek bu iliskinin tamamen bittigi demek olur ayni zamanda, o cesareti bulsam zaten bidaha kimseyede bu gönlümü acmicam zaten..bununla birgün bitersee dagilirim, cok zor toparlanirim ama bir toparlanirsamda onun anasini aglatirimmm.. benim intikamim her zaman sonradan alinirrr.. köpek gibi arkamdan sürünecegini kendide biliyorr...
Ben hep kendime ediyorumm yaaaa, kimseye suc bulamamm, ne isin vardi kizim agrimaz basini agriya sokuyorsun, mis gibi hayatim vardii, icine ettimm biraktim istee :-(((

bu arada MENEV$E olmusumm.. okadar cok yaziyoruzkii, millet bir senede bu mesaj sayisina ulasamamisken biz iki haftada olayi bitirdik

Tatlım ne de olsa dünya kadar şey apylaştınız, sakin ol. Ona de ki ben seni anlıyorum ama bu belirsizlik beni yiyip bitiriyor. Senin huzurun bozulmasın diye ben hep huzursuzum. Gülün de dediği gibi kendini güvende hissedeceğin bir ilişki hakediyorsun. Sakince konuş, böyle bir durumda netleştirmezseniz bazı şeyleri hep böyle sürümcemede gider.

O kadar da emin olmasın kıyamayacağından. Allah Allah ya. Bulunmaz hint kumaşı sanki.

Çok haklısın Gül. Hakettiğini istemesi lazım Sedefin. Malesef en sevdiklerimiz bile ben bunu hakediyorum demedikçe teslim etmiyor kimsenin hakkını. Bu devirde eden yaranıyor.

yaaa ben cok akilli gecinen aptallardanimm yaaa, herkese faydam varda bir kendime yokkk.. o hint kumasi saniyorsa kendini yine benim aptalligimdannnn..
büyük ihtimalle bugün ögleden sonra evede gelmezz, offffffffffffffffffffff öyleee bir ruh halindeyimkiii bu saatte en sevmedigim tarzda müzik dinliyorum ( resmen arabesk ( isin karaca )

Tatlım bu konuda yanlışsın. Sen o evde olduğun sürece hiçbir adım atmayacak, çünkü bir şey yapmasına gerek kalmıyor. Şimdi ayrılma noktasına gelmeden ordan ayrılırsan emin ol beraber olmak için her şeyi yapar tekrar. Seni anlıyorum, sen de bu ilişki evlilikle sonuçlanırsa kendini eksik hissedeceğin için ( 1 kez evlilik yapmış olmanı, ondan bikaç yaş büyük olmanı eksiklik olarak görüyorsun), kendi kendine yaşayıp tüketerek bitsin istiyorsun. Kendi kendini sabote ediyorsun. Ama giden gün ömürden tatlım. Sabrın taşana kadar çok geç olabilir. Ayrıca hiç eksik hissetme kendini, kurban olsun o da ailesi de sana. Hiç evlenmemiş, yaşı küçük, kompleks yumağı, aç gözlü bi kızın yanında senin elini ayağını öpsünler. Bırak ya. Senden kıymetli değil kimse.

Kizlarrrrrr ben ne istersem isteyeyimm ( ki zaten coktan istedim isteyeceklerimidee vermedii ) ben onu bensizlikle terbiye etmedikten sonraaa aslaa bir adim yol gidemicemm.. ama bende kendimi biliyorum, eger o cesareti alipta bir onsuz kalabilirsemm, bu sefer ben geri dönmemm... Allah im yaaa sabir ver ve dogru olani yaptirt bana lütfenn..

dün cemreyede dedigim gibi Esraa, eger azicik deli olmasak kafayi yerizz yaaa, kötünün icinde suanda sevinebilecegim bir MENEV$E yi bulabildim

sagol canim moral ve destek verdigin icin, dediklerinizin hepsinde cok dogrusunuz ikinizde..ayni eve cikmamizin sebebi ayriykende ayni evde kaliyorduk ve bos yere iki misli masraf ediliyordu, benimde oturdugum yerden tasinmam lazmdi ve o ara ev bulamadik felan sonra aniden buraya yerlesmem söz konusu oldu ( almanyada bazen ev bulmak aylar sürebiliyor )
yani ben ondan ayrilmadan ayri eve ciksam yine hep benim yanimda olacak, yada ben onun yaninda, bosu bosuna onca zahmet birde.. bir ayri eve cikarsam birdaha dönüp arkama bakmamam lazim.. bilmiyorum ne olacak,öfkeyle kalkip zararla oturmakta istemiyorum ama böylede sürekli biseyler canimi sIkIyor, belki bu aksam cayir cömlek patlar artik evde ) bakalim..
sizide üzdüm özür dilerimm.. gelismelerden haberdar ederim artik )

yazarken çok düşünüyorum herhalde hep forumdan düşüyorum cevap ver tuşuna bastığımda.

Sedefcim kalk bir elini yüzünü yıka, giyin süslen, tak takıştır dışarı çık. kendine güzel bir öğlle yemeği ısmarla.
üstüne birazcık parkta yürü sonra otur havayı derin derin nefes alarak içine çek. yeşilliklere bak öylece.
sonra kendine kahve ısmarla. her yudumundan zevk alarak iç.

sonra açık havada düşün, ama kendi düşüncelerinden kaçmadan. neden sorusunu sor her düşüncene. gerçekte ne istediğini bul.

ayrıldığını farzet,sonra olacakları düşün. kendini nasıl hissedeceğini falan. sonra da ayrılmadığını farzet, olacakları düşün. neler hissedeceğini.

al eline artıları eksileri çıkar bu ilişkinin. gerçekten çok ciddi düşün, düşünmekten kaçma üstüne git kendinin.

İyi yapıyorsun canım. Takma kafana tokadan başka bir şey. Bak ben kayınpeder yüzünden ağla, dün de koca yüzünden ağla gözümde nohut kadar bir beze, geçmiyor. Sanki şilt verecekler her şeyimiz mükemmel olunca.

Saçmalama canım ne özürü. Sen sakinleş. Ölç tart biç. Biz hep yanındayız.

Gül çok haklı Sedef. Kesinlike bu anlattığı şeyi yapmalısın.

Kızlar eşim evde, şimdi çıkmam lazım. Cevap yazamasam da okurum mutlaka yazdıklarınızı. Lütfen iyi olun. Çok iyi olun. Hayat çok güzel ve kısa ne yazık ki.

Sedefcim sıkma tatlım canını , önceliki olarak sakin ol , ondan sonra yapacaklarını iyi düşün , eğer sen bu adamı seviyorsan ve ona güveniyorsan zaten bişey yapmayacağını bilirsin , ama kızdan nem kaptıysan bi kere seninkinin bi suçu olmasada sen onu yargılayacaksın . bence al karşına anlat derdini , ben bu kızdan hoşlanmıyorum , sen bacım desen bile beni ilgilendirmez , bir daha onunla görüşmeni istemiyorum diyeceksin ama sakin bir şekilde tamammı tatlımm

abbaaavv Mustafa haa, hemide cecesizz

şekerim eşim sınıf öğretmeni , bende ingilizce öğretmeniyim , 6. yılımı bitirdim , seneye 7 inşAllahh

karneyide kendi sınıfıma yani 8lere verdim , yani öyle mini mini felan değil benimkiler , kocaman kocamanlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…