Tatlım sakin ol öncelikle lütfen. Kadının niyeti kötü olabilir ama bu sevgilinin kusuru olduğu anlamına gelmez. Diyorsun öyle biri değil diye, sonuçta bekar adam. Öyle şeyde gözü olsa senle bağ kurmaz. Lütfen sakin ol ve hiçbi şey yazma. O da sakinleşince üzüldüğünü anlayacaktır. Barışırsınız canım. Sakinleşince konuş bu normal değil diye. Kıskandığını söyle.
Sedefcim çok üzüldüm canım yaa. bir süre takip et istersen ayrılalım demeden önce. tam bir emin ol.
akşama kadar ikiniz de sakinleşirsiniz. sonra sen unutmuş gibi yaparsın ama yine de gözlemlersin. bu esnada da kalbini dinlersin. bakalım gerçekte kalbinden ne geçiyor.
hislerin değişiyor mu diye.
oğlum sakızı eline yüzüne yapıştırmış gidip onu bi temizleyim gelicem.
Sedefcim çok üzüldüm canım yaa. bir süre takip et istersen ayrılalım demeden önce. tam bir emin ol.
akşama kadar ikiniz de sakinleşirsiniz. sonra sen unutmuş gibi yaparsın ama yine de gözlemlersin. bu esnada da kalbini dinlersin. bakalım gerçekte kalbinden ne geçiyor.
hislerin değişiyor mu diye.
oğlum sakızı eline yüzüne yapıştırmış gidip onu bi temizleyim gelicem.
hep alttan alan olmaktan biktim Esraa, kimse bana cesaret edemiyor, ben onunla birlikte olmadan önce her hafta sonu disari cikip gezip eglenen insandim, o hayatima girdi ve o olmadan kapinin önüne cikmaz oldum, benim nelerden vazgectigimi bi bilseniz onun ugrunaa, kimsenin ona yapmayacagi fedakarliklari yaptim ve yapiyorummm..bu kizz nerden aliyor bu cesaretiideee zurnaya gidelimmiii diyee mesajlar atabiliyorr yaaa.. kizin numarasini alip kizla konusacammmm, zatennn bilmiyorummm kafam karisikkk.. yillardir cok yalnizdim ama yinede kendi basina buyruk olmak böyle milletin kahrini cekmekten daha iyi galibaaa.. bi cesaret edebilsemm arkama dönüp bakmicamm..
benimle olan iliskisini kuzenleri dayisi amcasi biliyor ama neden kendi ailesinden sakliyorkii, neden ben bunlara göz yumuyorumkiii, ben onunla olan birlikteligimi annemden bile saklamazken hemdee.. galiba bir takim haksizliklara ugruyorum ve gercekten moralsizimm... ölmek istiyorummmm :84:
daha iki gün önce bana yamuk yapan annem olsa siler gecerim dedim, bi bana kiyamazsin degilmi diyor hemen arkasindan.. belki simdilik öyle görünebilir ama ben sag gösterip sol vuradabilirim dedimm.. eger birgün ayrilirsak ne kalbinden nede aklindan beni atamazsin ama ben ilk asamayi atlatinca orali bile olmam dedim, mazide kalan ilk kisi olmadigini hatirlatirim dedim..
kizlarrr o benim ona düskünlügümü biliyor ve hic vazgecemem saniyor ama gercekten cok zoruma gidiyor bazi seyler,ne bir adim ileri ne geri gidemiyorumkii :-(
ben herseyi konusmak istiyorum zaten bazen yeri geldigi zamanlarda ama o hemen simdi huzurumuzu kacirma lütfen diyip kesip atiyor olayii.. yani oda bir adim geri yada ileri gidemiyor benim gibii.. bu isin sonunda sabri tasacak kisi benim galibaa,, belki yarin belki yarindanda yakinnnnnnn
ay Esra ya aynı şeyleri düşünüyoruz hep.
ben de diyecektim ki; sen ona muhtaç değilsin. içinde hiçbir tereddüt taşımayacağın bir ilişkiyi hak ediyorsun. onca emek veriyorsun. hakeden birine vermelisin.
başka eve çıkmanda fayda var. o senin için biraz savaşsın bakalım. bir süre ayrı kalmak hislerinizi netleştirir.
bu arada MENEV$Eolmusumm.. okadar cok yaziyoruzkii, millet bir senede bu mesaj sayisina ulasamamisken biz iki haftada olayi bitirdik
ayri evlere cikmamiz demek bu iliskinin tamamen bittigi demek olur ayni zamanda, o cesareti bulsam zaten bidaha kimseyede bu gönlümü acmicam zaten..bununla birgün bitersee dagilirim, cok zor toparlanirim ama bir toparlanirsamda onun anasini aglatirimmm.. benim intikamim her zaman sonradan alinirrr.. köpek gibi arkamdan sürünecegini kendide biliyorr...
Ben hep kendime ediyorumm yaaaa, kimseye suc bulamamm, ne isin vardi kizim agrimaz basini agriya sokuyorsun, mis gibi hayatim vardii, icine ettimm biraktim istee :-(((
Tatlım bu konuda yanlışsın. Sen o evde olduğun sürece hiçbir adım atmayacak, çünkü bir şey yapmasına gerek kalmıyor. Şimdi ayrılma noktasına gelmeden ordan ayrılırsan emin ol beraber olmak için her şeyi yapar tekrar. Seni anlıyorum, sen de bu ilişki evlilikle sonuçlanırsa kendini eksik hissedeceğin için ( 1 kez evlilik yapmış olmanı, ondan bikaç yaş büyük olmanı eksiklik olarak görüyorsun), kendi kendine yaşayıp tüketerek bitsin istiyorsun. Kendi kendini sabote ediyorsun. Ama giden gün ömürden tatlım. Sabrın taşana kadar çok geç olabilir. Ayrıca hiç eksik hissetme kendini, kurban olsun o da ailesi de sana. Hiç evlenmemiş, yaşı küçük, kompleks yumağı, aç gözlü bi kızın yanında senin elini ayağını öpsünler. Bırak ya. Senden kıymetli değil kimse.
Kizlarrrrrr ben ne istersem isteyeyimm ( ki zaten coktan istedim isteyeceklerimidee vermedii ) ben onu bensizlikle terbiye etmedikten sonraaa aslaa bir adim yol gidemicemm.. ama bende kendimi biliyorum, eger o cesareti alipta bir onsuz kalabilirsemm, bu sefer ben geri dönmemm... Allah im yaaa sabir ver ve dogru olani yaptirt bana lütfenn..
dün cemreyede dedigim gibi Esraa, eger azicik deli olmasak kafayi yerizz yaaa, kötünün icinde suanda sevinebilecegim bir MENEV$E yi bulabildim
sagol canim moral ve destek verdigin icin, dediklerinizin hepsinde cok dogrusunuz ikinizde..ayni eve cikmamizin sebebi ayriykende ayni evde kaliyorduk ve bos yere iki misli masraf ediliyordu, benimde oturdugum yerden tasinmam lazmdi ve o ara ev bulamadik felan sonra aniden buraya yerlesmem söz konusu oldu ( almanyada bazen ev bulmak aylar sürebiliyor )
yani ben ondan ayrilmadan ayri eve ciksam yine hep benim yanimda olacak, yada ben onun yaninda, bosu bosuna onca zahmet birde.. bir ayri eve cikarsam birdaha dönüp arkama bakmamam lazim.. bilmiyorum ne olacak,öfkeyle kalkip zararla oturmakta istemiyorum ama böylede sürekli biseyler canimi sIkIyor, belki bu aksam cayir cömlek patlar artik evde) bakalim..
sizide üzdüm özür dilerimm.. gelismelerden haberdar ederim artik)
yazarken çok düşünüyorum herhalde hep forumdan düşüyorum cevap ver tuşuna bastığımda.
Sedefcim kalk bir elini yüzünü yıka, giyin süslen, tak takıştır dışarı çık. kendine güzel bir öğlle yemeği ısmarla.
üstüne birazcık parkta yürü sonra otur havayı derin derin nefes alarak içine çek. yeşilliklere bak öylece.
sonra kendine kahve ısmarla. her yudumundan zevk alarak iç.
sonra açık havada düşün, ama kendi düşüncelerinden kaçmadan. neden sorusunu sor her düşüncene. gerçekte ne istediğini bul.
ayrıldığını farzet,sonra olacakları düşün. kendini nasıl hissedeceğini falan. sonra da ayrılmadığını farzet, olacakları düşün. neler hissedeceğini.
al eline artıları eksileri çıkar bu ilişkinin. gerçekten çok ciddi düşün, düşünmekten kaçma üstüne git kendinin.
Erkek arkadasimin yaninda calisan ayni zamanda cokta samimi oldugu bir cocuk var, bende taniyorum cocugu, severimdee.. bunun bir kiz arkadasi var.. yaa gecenin bir yarisi bile bi bakarim benimkine mesaj yollar, Ramazan nerde diyee, senin yaninda felan diyee.. öncelerii sorun cikariyordumm, ne hadsizlik gece yarisii sana mesaj yolluyor diyee, benimkide o benim bacimdir dedigi icin fazla takmamaya basladimm.. kiz ramazani ( erkek arkadasini cok seviyorr ) benimkinide ondan haber alabilmek icin ariyor iste deyip icimi rahatlatiyordumm..
bu ramazan dedigim cocuk buralardan gittii iki hafta kadar önce, isten ayrildii, türkiyeye gitti, 3-4 ay kafa dinleyip baska bir sehre yerlesecekmis..dün gece bu kizdan yine bir mesaj gelmiss.. benimkidee acip bakmamis bile mesaja.. mesajda aynen $öyle yaziyorrr... __ canooo nehaberr, bugün Zurnaya ( zurnada bir bar mis) gidelimmii.. ben sabah bu telefonunu acinca mesaji gördümmm, dellendimmmmmmmmmm, bu nedemek diye kiyameti kopardimm.. benimkide arkadasi yok diye cani sIkILmistir benden rica ediyordur felan dedii ama fena kiyameti kopardimm.. benimki öyle gece disari cikan yada kasi gözü saga sola oynayan biri degildir, agir beyefendi biridirr aslinda ama icime bin tane kurt düstüü..
benim cevremden biri bana bunu yazip yollasa sen neyapardin diyip aya bir bagirip cagirdim, o da bu böyle olmazzz yaaa__ diyip ise gittii..
sinirlee mesaj atztim bir iki tanee ve simdideee ayriliyorum senden dememek icin sabretmeye calisiyorumm
$imdii ben ne yapayim kzlar siz deyin bana, siz olsaniz ne düsünürdünüzz
o zaman size daha komiğini söyleyim ben ordan esinlendim.
ben Mustafa ama Cecesiz olandan :))))))
ayyyy şu an Ebru Şallı selülitsavar izliyorum. izleyerek de gitse selülitler ne kaa güzel olurdu.
kadının hareketlerine konsantre olmaktan ziyade göğüs ucları dikkatimi çekiyor yaa, afedersiniz. hadi bu dvd, ama tv de de öyle giyiniyordu. bu saklayabildiği hali mi yoksa
Esracım aman sadece psikolojik olsun.
göbek için şu benim uyduruk twisterım bile işe yarıyor. yan göbeği çalıştırıyor. tavsiye ederim.
dereotunu sütüm olsun diye yemeye başladım. öncesinde hiç sevmiyordum.. süt derdine neler yedim baaa :)))
ama artık seviyorum ve mutlaka salatalara koyuyorum. yeşillik alırken illa alırım. mesela evde kabak var. onu az z.yağında soteleyip dereotlu yoğurtla yiyebilirim öğlen.
Aynur ben de eşimi yolcu ettim göreve. çalışıyor yani bugün de. oğluşla başbaşayım yine. yarın belki gezeriz tabi ist.a gitmezsek.
erkek kardeşim de öğretmen.(elektronik) ilk senesi daha öğretmenlikte. senin branşın ne canım? kaçıncı sınıflara karne verdin. ilkokul diye gözümde canlandı.
ayyy dün oğluma internetten aldığım sırt çantası da geldi. küçücük üstünde araba resmi olan bir çanta. akşam eşim geldiğinde taktık sırtına oğluşun.
eşim çok duygulandı. sen beni ağlatcan mı diyor canım yaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?