NE tatlıdır ya yeğenin. Hem konuşuyo, hem oynuyo.
Sen dertlenme canım, evine bir güzel yerleş, düzenini oturttur tekrar. Yemeklerini de ihmal etme, biz buralardayız. Bu pazar hepimiz süper sonuçlar alcaz inşallah.
Bir de bugün çok et olmuş sanki, kuzu yağlı gelebilir. Yarın bol bol sebze ye bence canım. Onun dışında yine süper menün.
Ühühüühüh :)))
tatlı olmaaa mı heç ? :) 10 yaşındayken ben de bu kadar çok mu konuşuyordum diyorum ama yok yaa.sürekli Gül teyze, Gül teyze
o bizim ailemizin ilk göz ağrısı. kızceğezim benim. sevimli masum yavrucağım.
kuzu eti 4 parça dediğim kuşbaşı doğranmış hali. çocuklara haşlamıştım ben de sebeplendim
köfteyi de annem getirmiş. ne yapsam derdinden kurtardı beni sağolsun
yarın öğlene kuru fasülye ıslattım. akşama da taze fasülye mi yapsam acepevde bi tek o var sebze olarak
sen ağlama dayanamam, ağlama gözbebeeem sana gıyamam :)
yengeçlerin hepsi balık etli olsa hani benim oğlanımın balık etleri ????
önemli olan biz karar verdik ve uyguluyoruz ve de en güzeli sonuç alıyoruz. balık etli olmak kaderimiz değil. değiştirileybıl :)
ist. da görümcelerim farkı farketti. k. validem de ben de yapayım bari dedi yemek aralarını uzatma işini.
görümcelerimin hepsi ince fıstık hatunlar bu arada, sadece boyları benden kısa
Sedefcim, Allah sana sabır versin. inşallah çabuk gider evdeki istenmeyen zatlar :)
Aynurcum, 7 kişiyi evlendirince cennetlik olunur gibi bir laf mı vardı ne, darısı diğer 6 sının başına.
bebişiniz hayırlı zaman da gelsin. babası hayırlısıyla askerden dönünce inşallah.
ben de kıskandım.4 senedir ne piknik ne sinema. avm lere gidiyoz en fazla
Azracım tarif için tşk ederim. eski sayfaları kurcalayım desem forumdan düşüyom. tarif aklındaysa bi daha mı versen acep? yoksa şu dukan tarifleri sayfasında var mıdır.
aaa kitap da var mıdır? kitap elimin altında da. eğer varsa ne komik olur
ben de yatıyom kızlar, öperim ve kaçarım.
Selamm beybilerimm , balık etli yengeçlerimm
bende ikizler burcuyum yavrularr , uzak değilim yani yengece , bence yaz çocukları kilolu oluyorlarr sankimm
neyseee bakcas artıkın bu kloların çaresinee
canım benimm 7 tane çiftimiz olur Allahın izniyle , bunlar bizim vesile olduğumuz 3. çiftimiz , kimin kime uyacağını tahmin edebiliyoruzz sanırımm
Hoşgeldin Aynurcum :)
Hepimiz yazın doğmuşuz hakikaten. Bi Gül sanırım başaktı, sonbahar yani. Aman veririz ne olacak, can sağlığı olsun da.
Cennetlik olacaksınız az kalmış
şekerimm varsa etrafınızda bekar birileri , haman kriterleri yollayın uygun bişeyler bulalımm
Aklımda bulunsun canım :)) Allah herkesi ömür boyu mutlu huzurlu eder inşallah yuvasında.
Selam kızlar,
Nasılsınız bakalım? Sedef hala gelmemiş, bi şey mi oldu acaba kıza ya?
Gülcüm dinlen biraz, bilirim o düzen bozulunca yaşanan yorgunluğu. Yeğenine de nazar mı değdirdik ne( Terleyip üşüyodur, hava çok sıcak ya. Çocuklar anlayamıyo bizim kadar sıcağı soğuğu. Çok geçmiş olsun canım.
Aynurcum yine uğra bugün, özledik. Azra, Dilan ve Cemre yine kayıplar.
Sabah kalktım tartıda güzel bir rakam gördüm. Yarın 1 ayım dolacağı için şimdilik süpriz :) İnşallah ödem falan olmam bugün de yarın da daha iyisini en azından bugünkü rakamı görürüm tekrar.
Sabah eşimle kalktım. Kahvaltı yaptım bi süre sonra; 35 gr kaşarla kepek ekmekli tost (210), 100 gr salatalık (15), şekersiz yeşilçay.
Ara da ise 9 tane, 10 gr fındık yedim; 65 kalori.
Şimdi öğle yemeğimi yedim. Kalorilerini hesaplayarak yaptığım; 1 adet etli patlıcan dolması (150), 77 gr but ızgaradan (küçük bir but oluyor derisiz kemiksiz - 100 kalori) yağsız salata (200).
Şu ana kadar aldığım toplam 640 kalori oldu.
Kızlar özledim sizi, nerelerdesinizzzz?
kizlar kusura bakmayin nolursunuz ama gercekten bunu söylemekten biktim son iki haftadir ama cok kötü bir gün gecirdim..dün sabah tartistik bu malum konu yüzünden bende ise bile gitmedim, aslinda gidiyordum asagiya bile inmistim ama cok zambirliyimm yaaa, geri döndüm eve, gitmiyorum i$e felan deyip oturdum evde.. sonra o gitti ve ben ona bir mesaj yazdim, ben evden ayriliyorum diye, telefonumu kapattim.. gece o eve gidince bakmis gercekten yokum, düstü ardima buldu getirdi beni eve geri, baristik $ükür.. Dün o yüzden giremedim yaa, hem evi terkediyorum hemde korkudan napacagimi sasirdim yaa gelip beni almazsa naparim diye
Ayyy Allah im huzursuzkuk vermesin bidaha ama hakkaten cok kötüü yani, sevmiyorum kavga gürültüü.. huzur olsun sevgi olsun sadece hepp
Hepinizin yazdiklarini okudum ama unuttum simdi yaaa, kime ne cevap yazacam ben simdi bidahami okuyacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?