May-girls Grubunun Birlikte Zayıflama Deneyimleri

Aynur ve Azra,

İyi geceler kuzular. Yatın siz de bakayım. Erken kalkan yol alır, kilo verir :)))

Öpüldünüz kocaman kocaman, iyi geceler.

tatlı olmaaa mı heç ? :) 10 yaşındayken ben de bu kadar çok mu konuşuyordum diyorum ama yok yaa. sürekli Gül teyze, Gül teyze
o bizim ailemizin ilk göz ağrısı. kızceğezim benim. sevimli masum yavrucağım.

kuzu eti 4 parça dediğim kuşbaşı doğranmış hali. çocuklara haşlamıştım ben de sebeplendim
köfteyi de annem getirmiş. ne yapsam derdinden kurtardı beni sağolsun

yarın öğlene kuru fasülye ıslattım. akşama da taze fasülye mi yapsam acep evde bi tek o var sebze olarak

Ühühüühüh :)))

sen ağlama dayanamam, ağlama gözbebeeem sana gıyamam :)

yengeçlerin hepsi balık etli olsa hani benim oğlanımın balık etleri ????

önemli olan biz karar verdik ve uyguluyoruz ve de en güzeli sonuç alıyoruz. balık etli olmak kaderimiz değil. değiştirileybıl :)

ist. da görümcelerim farkı farketti. k. validem de ben de yapayım bari dedi yemek aralarını uzatma işini.
görümcelerimin hepsi ince fıstık hatunlar bu arada, sadece boyları benden kısa

Sedefcim, Allah sana sabır versin. inşallah çabuk gider evdeki istenmeyen zatlar :)

Aynurcum, 7 kişiyi evlendirince cennetlik olunur gibi bir laf mı vardı ne, darısı diğer 6 sının başına.
bebişiniz hayırlı zaman da gelsin. babası hayırlısıyla askerden dönünce inşallah.
ben de kıskandım.4 senedir ne piknik ne sinema. avm lere gidiyoz en fazla

Azracım tarif için tşk ederim. eski sayfaları kurcalayım desem forumdan düşüyom. tarif aklındaysa bi daha mı versen acep? yoksa şu dukan tarifleri sayfasında var mıdır.
aaa kitap da var mıdır? kitap elimin altında da. eğer varsa ne komik olur

ben de yatıyom kızlar, öperim ve kaçarım.

Ben çok seviyorum o yaşta olup da cinlik yapmayan, saf çocukları. Yeğenin de çok konuştuğuna göre kesin çok tatlı, masum. Allah nazardan saklasın, bahtını güzel etsin inşallah.

Anladım canım, o kadar kuzudan bi şey olmaz zaten. Kuru ve taze fasulye süper bence bugün için. Öğlen bitkisel protein alırsın, akşam da ne güzel sebze. Ben yeşil fasulyeyi kavuruyorum hiç su koymadan. Soğanla domates onu sulandırıyor zaten. Piştiğinde de kıyılmış maydonoz döküp karıştırıyorum, oh mis. Çok canım çekti yine :)))

Oy senin oğluşun benim vermem gereken kilonun 1/3ü kadar bile yoktur :)) Yerim onu ben ya.

Haklısın canım, son derece kararlı ve motive devam ediyoruz. İlk birkaç kilodan sonra daha da kolay geliyo insana.

Ohooo görümcenler farkettiyse tamamdır. Farkettiklerini belirtmeleri bile süper. Onlar fıstıksa sen daha da fıstık olcan. Onlar için üzgünüm çünkü kilo veriliyo ama boy uzamıyo bi yaştan sonra malesef

Kızlar günaydın,

Şimdi kahvaltımı yaptım. 33 gr kaşarla kepek ekmekli tost (185), 100 gr salatalık (15), şekersiz yeşilçay.

Toplam 200 kalori şimdilik.

Eşim yeni işe başladı pazartesi. Önceden 7den sonra kalkardık ve uyumazdım. Şimdi 6 da kalkmamız lazım. Dün uyudum eşim gidince ama bugünden sonra uyumucam. NE kadar erken kalkarsak o kadar iyi. Erken kalkmak kilo vermek için çok önemli kızlar.

Selamm beybilerimm , balık etli yengeçlerimm

bende ikizler burcuyum yavrularr , uzak değilim yani yengece , bence yaz çocukları kilolu oluyorlarr sankimm

neyseee bakcas artıkın bu kloların çaresinee

canım benimm 7 tane çiftimiz olur Allahın izniyle , bunlar bizim vesile olduğumuz 3. çiftimiz , kimin kime uyacağını tahmin edebiliyoruzz sanırımm

Hoşgeldin Aynurcum :)

Hepimiz yazın doğmuşuz hakikaten. Bi Gül sanırım başaktı, sonbahar yani. Aman veririz ne olacak, can sağlığı olsun da.

Cennetlik olacaksınız az kalmış

Hoşgeldin Aynurcum :)

Hepimiz yazın doğmuşuz hakikaten. Bi Gül sanırım başaktı, sonbahar yani. Aman veririz ne olacak, can sağlığı olsun da.

Cennetlik olacaksınız az kalmış

şekerimm varsa etrafınızda bekar birileri , haman kriterleri yollayın uygun bişeyler bulalımm

Kızlar giremiyorum kusura bakmayın. (hatta internette takılmayım diye bunları word de yazıyorum. Copy-paste yapcam birazdan ve kaçıp uyuycam zzzzzzzzzzzzzzz)
İst.dan yorgun gelmiştim hala da yorgunum. Dün gece yeğenimin mide bağırsak problemi oldu.(terlemekten mi, gece yediği pingui den mi, uyumamak için psikolojik mi bilemedim)
03:00 de yattık. 09:00 da kalktık. Bu akşam da yemekten sonra midem bulanıyor demeye başladı. Yemek farklı olsa anlıycam da, aynı yemeği yedik sonuçta. Bir sıcak duş, nane limon, bebek uyku çayı derken uyudu şükür. Eşim de geldi şehir dışından. O da uyudu.
Ben de mutfağı topladım, çamaşır astım. Artık uyuycam. Çoook yorgunum beni beklemeee kaptan :)
Sabah 10:00 ; 1 haşlama yumurta, peynir, zeytin, 1 dilim çavdar ekmeği, domates, salatalık, biraz çerez
Ara yok
Öğle 14:00 kuru fasülye+2 kaşık bulgur pilavı+cacık + çerez+ 10 kiraz
Ara yok
Akşam 19:30 kuru fasülye+2 kaşık bulgur pilavı+az cacık+az keten tohumlu yoğurt, çerez+10 kiraz

Selam kızlar,

Nasılsınız bakalım? Sedef hala gelmemiş, bi şey mi oldu acaba kıza ya?
Gülcüm dinlen biraz, bilirim o düzen bozulunca yaşanan yorgunluğu. Yeğenine de nazar mı değdirdik ne ( Terleyip üşüyodur, hava çok sıcak ya. Çocuklar anlayamıyo bizim kadar sıcağı soğuğu. Çok geçmiş olsun canım.

Aynurcum yine uğra bugün, özledik. Azra, Dilan ve Cemre yine kayıplar.

Sabah kalktım tartıda güzel bir rakam gördüm. Yarın 1 ayım dolacağı için şimdilik süpriz :) İnşallah ödem falan olmam bugün de yarın da daha iyisini en azından bugünkü rakamı görürüm tekrar.

Sabah eşimle kalktım. Kahvaltı yaptım bi süre sonra; 35 gr kaşarla kepek ekmekli tost (210), 100 gr salatalık (15), şekersiz yeşilçay.

Ara da ise 9 tane, 10 gr fındık yedim; 65 kalori.

Şimdi öğle yemeğimi yedim. Kalorilerini hesaplayarak yaptığım; 1 adet etli patlıcan dolması (150), 77 gr but ızgaradan (küçük bir but oluyor derisiz kemiksiz - 100 kalori) yağsız salata (200).

Şu ana kadar aldığım toplam 640 kalori oldu.

Kızlar özledim sizi, nerelerdesinizzzz?

kizlar kusura bakmayin nolursunuz ama gercekten bunu söylemekten biktim son iki haftadir ama cok kötü bir gün gecirdim..dün sabah tartistik bu malum konu yüzünden bende ise bile gitmedim, aslinda gidiyordum asagiya bile inmistim ama cok zambirliyimm yaaa, geri döndüm eve, gitmiyorum i$e felan deyip oturdum evde.. sonra o gitti ve ben ona bir mesaj yazdim, ben evden ayriliyorum diye, telefonumu kapattim.. gece o eve gidince bakmis gercekten yokum, düstü ardima buldu getirdi beni eve geri, baristik $ükür.. Dün o yüzden giremedim yaa, hem evi terkediyorum hemde korkudan napacagimi sasirdim yaa gelip beni almazsa naparim diye

Ayyy Allah im huzursuzkuk vermesin bidaha ama hakkaten cok kötüü yani, sevmiyorum kavga gürültüü.. huzur olsun sevgi olsun sadece hepp

Hepinizin yazdiklarini okudum ama unuttum simdi yaaa, kime ne cevap yazacam ben simdi bidahami okuyacam

Gül ben de pinguiye bayılıyorum ya. Koskoca kadın markette kocasına yalvarıyor pingui alalım mı diye :)))

1 tanesi 135 kalori ve çok sevdiğim yaş pasta tadında. Ayda 1 ödül olarak yenilebilir bence. Of canım çekti :)))

ayyy cok merak ettimnmmmm nolur söylee yaaaa cikan sonucuu.....
ben dün regl oldum, birde o agriyla sanciyla yollara attim kendimi, disarlarda süründüm,eskiden oturdugum yerden tanidigim bir arkadasim vardi, ona gittim ise gelmeyince.. kadin tabii kahvalti hazirlamis ama cok sasirdilar benim cok az yedigimi görünce.. zaten moralde sifirdii yine...
oraya bir tanidiklari geldi, Türk kahvesi yaptilar fal kapattik gelen kadin iyi biliyor deyince.. yaaa kadin biseyler billi aslinda amaa istee fala inanma falsizda kalmaa misali yine yediklerin masallah dengeli ve sagliklii.. gül ve senin özeninize hayranimm... helee gül yazmis, öglen kuru fasulyem aksam taze fasulye diyee.. ben yaptimmi iki günlük yapiyorum ki bidaha is ci9kmasin diyee, tembel hatunummm

Canım çok geçmiş olsun, hay Allahım ya. Neyse ki tatlıya bağlanmış, gelip alıcak tabi boru mu. Sık sık rest çekme yalnız tatlım bi de, umursamamaya başlar Allah korusun nasıl olsa dönüyor diye. Tehdit et bi daha gidersem dönmem diye :)))

Aman okuma boşver, insan üşeniyo hakikaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…