Diyebilecegim en agir seyleri bile dedim, eger bu geceden sonra gitmezse ozaman daha tek kelime etmez ben giderim inanki Esraa, cok canim sIKKIn yaaa, tiksiniyorummm ben kendi tuvaletime bile oturamadim sabah kalktigimda inanki canim yaa.namus uckurda degil canim, beyinde oluyor, iki genc birbirini sevdi diye ikisinide öldürmeyi namus saniyorlar istee ama bana yemezlerr yanii.. kendide sasiriyor zaten benim hayat tarzima ve görüntüme göre prensiplerimin agirligina.. Dün gece geldiginde benim üstümde sere serpe bir elbise vardi yatak odasina kacmak zorunda kaldim canim aniden gelince
öfkemi inanki nasil kusacagimi bilmiyorum ama migdem agrimaya basladi sinirden..........o asalaklar eger anlasalardi laftan sözden aylardir böyle milletin sirtindan gecinmeye calismazlardii,,, eger bu geceden sonra bir gece daha uzayacak olursa kiyamet kopar iste ozamann............ offfffffffffff daral geliyorr yaa
kizlarr buarada Yasemin Kutsi diye bir astrolog kadin var, hatta ayda bir kere seda sayan a cikiyorr.. ya bu kadin dogal afetlere kadar herseyi biliyorr. ben her ay onun aylik yorumlarini takip ederim ve ciddenn her zaman dedikleri oluyor..
ben yengec burcuyum, dedii 5 ekime kadar gel gitler yasayacaksiniz yengecler ama 5 ekimden sonra hayatiniz cok iyi yönde gelisecek, hersey uzun yillar cok iyi gidecek, o yüzden insanlara tavsiyem yengeclerle iyi gecinin)) dedii..
3,5 ay daha varmis benim bu pamuk ipligine bagli hayatimin düzelmeye baslamasina demekki)
size tavsiyem onun aylik burc yorumlarini takip edin internetten, ciddiyimki cok net biliyor kadin.... tabii astrolojiye ilginiz varsaa)
Sıkılma canım. Allah büyüktür, elbet giderler. Gitmezlerse başka bir çözüm düşünürsün, olmadı çeker gidersin.
İnsanlar ne tuhaf ya, ne kolay başkasından medet ummak. Hakikaten anlamıyorum bu anlayışı.
Sen yine de işine gücüne diyetine odaklan canım. Düşünmemeye çalış onları. Nasıl gidiyor? Yediklerini yazsan ya artık yavaş yavaş.
Canım ben de yengeç burcuyum. İnşallah hepimiz için hayırlı şeyler olur. Ekime kadar ha. Bak ekime kadar vermemiz lazım bu kiloları. Çabuk çabuk :)))
dün sabah bir tane brezel, eve gidincede bir kase mercimek corbasi ve bir tabakta makarna yemistim + su ve kahve
bugünde daha sadece brezel yedim canim yaa, eve gidince ne yerim bilmiyorumki henüz.. ümitin ölümünden beridir cok kötü beslendim, hic yeterli sivi tüketemedim, ve meyve caylarida icmedim. zaten bagirsak sorunum basladi yine ve adet dönemim yaklasiyor, yine sisti ayaklarim ellerim.. her ayda cekilir cile degil bu yahuu..
yani yazilmaya deger bisey henüz yapamadimkii, yazmayada utaniyorum.. dert yazmaktan diyeti unuttum artik
esracim astrolojiyi fal ve büyülerle karistiriyor insanlar, bu böyle birsey degilki, astroloji yildizlarin dili gibi bisey ve Kur an dada biliyorsun yildizname var.. yani biraz arastiran kisiler fal gibi görmekten vazgecerler ..
bu kadin cok az ama cok isabetli ve öz konusuyorr.. ben simdiye kadar her dedigini yasadim diyebilirim.. 5 ekimden sonra uzun seneler rahatlik varmis biz yengeclere..cok büyük mutluluk ve basarilar gelecekmis az kalmis
Canım utanma, yaz. Kaçamak da yapsan yaz. Çünkü yazdıkça daha az yermiş bir araştırmaya göre insanlar. Hem kendi kendine yediklerini görüp düzeltirsin yanlışlarını. Ben bazen kiloma göre az mı yiyorum diyorum. Ama yazınca görüyorum ki hiç de öyle az değil. Yazmak protein karbonhidrat dengesizliği varsa görmek için de en iyi çözüm.
Ay inşallah canım. Valla ne güzel olur. Sıkarız 4 ay daha dişimizi :)))
yaptigim en büyük kacamak iki avuc cekirdek yemek oluyor arada bir .. aslinda son 10 gündür cok az yedim, moralsizlik istahsizlik yapti ama sürekli oturup düsünüp aglamaktan kolum kanadimda hic kalkmadi, yani hareket sIfIrdii..düzeliyordum baya iyiydim simdi bu sinir olayi cikardilar basimaa, deliriyorum Vallahi Esraaaa, yazdiklarimin bin kati fazla yiyorum kendimii
neysee toparlicam ama, hele $u pislikleri bi yollayimmm
Insallahh kadinin daha önceki tahmin ve yorumlari gibi buda tutar.. bak _seda sayan, yesemin kutsi haziran ayi burc yorumu__ yaz google a cikar.. kendin dinle ne dedigini bulabilirsen.. hakediyoruz mutlulugu ve bulacazz insallahh
bizim Güldöndü döndü sandik ama yine kayiplarda :26:
Canım sıkıntını unut diye Allah başka ufak tefek sıkıntılar yolluyor. Hiç sıkma canını. 1 haftaya bir çözüm elbet üretilir. Hep olumlu olmaya çalış, olumla her şeyi.
Düzeleceksin yavaş yavaş, başka yol yok ki be güzelim. Allah canımızı almadıkça devam edicez şartlara ayak uydurmaya. Yaşamın kanunu bu.
Araştırayım bi onu ben canım. Ben de inanıyorum burç yorumlarına. Gezegenler geri gitse kesin elektornik şeyler bozuluyo mesela.
Çıkayım ben şimdi canım. Eşim gelir birazdan. Öpüyorum çok. Kendini üzme sakın.
Bu arada Gülün yeğeni de gelmiş ya, kesin onlarla ilgilenip ev topluyordur. YArın olmadı bir gün döner yavaş yavaş.
herkese merabalar
bugün döndüm bi kendime geliyim toparlanayım hemen buraya gelicem çok çok selamlar herkese yarın abimin mezuniyeti için kocaeline gidicem ama akşam dönüşte mutlaka gelirim buraya haa bi de unutmadan 62 kilo oldum:)üç kilo gitti çok mutluyum:)yarın görüşmek üzere neler yaptınız kaç kilo verdiniz çok merak ediyorum:)
Yasemin Kutsi'den Haziran ayı burç yorumları izle, Yasemin Kutsi izle, video izle, Türk Sanat Müziği klibi izle
ay insallah bu linki acabilirsiniz kizlarrr.......
selam menevüşelerimmm
nassınız bakem? benden iyilik , iyiden sokak çocuu oldum bu aralarr , eve girmiyom valla
burda ceyhan nehrinin gözü var arkadaşlarla yemeğimizi alıp oraya gittik , yedik içtik , kakarakikiri yaptıkk
buaralar ye iç yat modundayım , öle bi kilo artışım yok çok şükür , ama adet ilacını bıraktım 2 aya yaklaştım malesef tık yok , bekliyom bakalım
kızlar döndüm dedim ama dönemedim yaff, kusura bakmayın.
yeğenim sürekli bişeyler soruyor wii de oynarken, yenemeyince beni çağıyor yeneyim diye.
oğluşum kuzenini kıskanıyor galiba biraz huysuz. yemekti bulaşıktı çamaşırdı derken zaman geçiyor.
bugün yeni taşınan alt komşum da geldi çat kapı. (biz hoşgeldine gidemedik bir türlü fırsat olmadı)
eşim 2 gün şehir dışında. annem geldi yanımıza. yarın da kardeşim gelecek. velhasılı yine zor girmem.
bişeyler yazayım diyorum ama inanın kafamı toparlayamıyorum.
şu an bile bunları yazarken yeğenim bişeyler anlatıyor hem oynuyor hem anlatıyor :))))
sabah; 10:00 ; maydonozlu omlet+peynir+salatalık+domates
ara yok
öğle ; 14:00 ; yayla çorbası + 4 parça haşlama kuzu eti +1 haşlama enginar+ yoğurt
ara yok
akşam: 19:00 ; az nohutlu pilav + 2 köfte+ 1 kase yoğurt (keten ve ısırgan tohumu eklenmiş)
Özledik ya Aynur, hayat sana güzel valla. Benim burda hiç arkadaşım yok, kıskandım yeminle. Ne güzel keyifli zamanlar geçiriyorsunuz. Maşallah
Canım adaçayı içiyo musun? Söktürmesi lazım onun. Bir an önce olsan da kurtulsan. Kız yoksa bebek gelmesin
kizlarr buarada Yasemin Kutsi diye bir astrolog kadin var, hatta ayda bir kere seda sayan a cikiyorr.. ya bu kadin dogal afetlere kadar herseyi biliyorr. ben her ay onun aylik yorumlarini takip ederim ve ciddenn her zaman dedikleri oluyor..
ben yengec burcuyum, dedii 5 ekime kadar gel gitler yasayacaksiniz yengecler ama 5 ekimden sonra hayatiniz cok iyi yönde gelisecek, hersey uzun yillar cok iyi gidecek, o yüzden insanlara tavsiyem yengeclerle iyi gecinin)) dedii..
3,5 ay daha varmis benim bu pamuk ipligine bagli hayatimin düzelmeye baslamasina demekki)
size tavsiyem onun aylik burc yorumlarini takip edin internetten, ciddiyimki cok net biliyor kadin.... tabii astrolojiye ilginiz varsaa)
canım yaa bende özledim valla, okul varken daha sık giriyordum nete , şimdi biraz daha savsaklıyorumm sanırımm
bebeeem bebeeemm gel senide gezdireyim , senlende takılayım guzummm , aa ayıp etttin
yaa benimde bi kaç tane samimi arkadaşım var , onlar yetiyorlarr çook şüküürr
bebeemm bitki çayı içiyorumda , direkt olarak adaçayı içmiyorumm , ölemi yapsamki
yaaa dur hele bebeeemm bebek azcık beklesinn , kocişimi bi askere yolliimm , gelsinde öle gelsin bebişş
ayyy sedefcim bende YENGEÇ burcuyum esrada yengeç burcuymuş çok sevindimm ..hadi bakalım üçümüz ekimi bekleyelim bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?