merhaba kızlar, benim de hep aklımdasınız ama fırsat olmuyor yaa.
2 çocukla(oğlum ve yeğenim) böyle iken yani pc karşısın oturmaya fırsat bulamazken ya 3 olsaydı napardım diye düşünürkeeeen 3. de geliyor:)
büyük görümcemin 9 yaşındaki kızı da geliyor h.sonu., görümcem babasına refakat edecek hastanede kızı da bende kalacak.
çok anaç bir kızce. oğlumu çok seviyor. hep kucağında tutmak ister ama benim oğlanda aksine kucak hiç sevmez yürümeye başladığından beri. emzirirken severdim anca :)
yaa kızlar yeğenim 3 gecedir uyku vakti yaklaşınca midem bulanıyor diyor yaa.(sabah ve öğlen bişey yok, akşam yemeğinden sonra da bişey yok tam yatma vakti)
ben de sıcak duş aldırıyorum. sonra ayağına karnına sıcak su koyuyorum. hoopp uyuyuveriyor.
psikolojik mi nedir? yarın doktora götürücem. iğne ve serumdan da korkuyor. napcam bilmem. 5. sınıfa geçti. koyu renk akıntısı var, regl olmak üzere değildir di mi yaa?
çok erken olur 10 yaşında. ????
mönümü de yazayım sabah30 ; 1 haşlama yumurta (sıcakta pek gitmiyor ama) peynir zeytin domates salatalık
öğle 15:00 ; 5 küçük köfte (eşim almış bu kez) + az bulgur pilavı, yoğurt, domates, salatalık, çerez
akşam 19:00; taze fasülye, domates, salatalık, çerez, az kavun
yoğurt da yiycektim masayı bi toplayım dedim sonra bulaşıkları yerleştir, çay yap, çamaşır as derken unuttum, hevesim kaçtı :)
Azracım tşk ederim dukan ekmeği tarifi için hemen word e kopyaladım.
Esracım çok sevindim son kilona. süper gidiyorsun. iş için hayırlısı olsun. eşinle barışma şekline bayıldım. benimkine işlemez yaa, kızınca hiç öyle şakalara gelmez. surat yapmaya devam eder.
Sedefcim, kuzenler gitmiş çok iyi. sen de artık düzenine dönersin.
Aynurcum erkek kardeşim var bekar(elktrnk öğrt, esmer, 1,80, yaş 30 ikizler burcu) kuzenim var bi de bekar( yaş 34, grafiker, akrep burcu, beyaz tenli, siyah saçlı, boyu biraz kısa) şaka tabi :) İst. şuben var mı bebişim? :)
Sen ciddi ciddi en sonunda kreş açcan canım. Üçü bir yerde, kızlar birbirnin gözlerini oymaz inşallah :)))
Menün gayte iyi canım, çerezi dert etme. Benim geçen hafta yediğim kömenin haddi hesabı yoktur. Demek ki vücut istiyor. 1 hafta geç ulaşırız hedefe noolcak.
Canım çok düzgün beslenen çocuklar erken regl oluyor. Hatta doktorlar uyarıyor çocuklara et çok vermeyin erken gelişip erken regl oluyorlar, sonra da kanser riski artıyor diye. Tahmin ettiğin gibi çıkabilir yani canım. Sen ona anlat yavaş yavaş, sıkıntısı o olabilir.
hee unuttum dün sabah tartı bana 69,4 dediböyle bakakaldım. oysa çok ağır hissediyordum kendimi. (birgün öncesi 69,7 idim sanırım)
yarın sabah fırsat olursa tartılıcam, kesin geri almışımdır kilo, çünkü çok çerez yedim 2 gündür.
Çok sevindim canım, az kaldı valla ya senin. Çok çıkmazsın merak etme, sen yine de ölçülü yemişsindir.
2 satır yazıyı aklımda tutamıyorum yaa.
ben 44 beden giyiyorum. daha yazlıkları çıkarmadım. belki ayırdığım 42 bedenlere girebilirim. 40 bedenler 38 bedenler bile var kıyamayıp sakladıklarımın arasında.
Sedef kilolarımız yakın sen nasıl 40-42 arası giyiyon yaa. benim kemiklerim mi iri ? zaten iriyimdir bana Yarmagül diyebilirsiniz(Güldöndü dönemedi nasılsa)
ben düzenli değilim yaa. yeğenim akşama da kuru fasülye yiyelim diyince bi de eşim şehir dışında olduğu için daha doğrusu gece geleceği için ve yemek yemeyeceği için taze fasülyeyi ertesi güne bıraktım üşengeçlikten. "kolay" olan işime geldi. akşam yemeği derdinden yırttım. oyyy çok uzun oldu yaa gece gece amma da yazdım heee
pingui çok güzel bişi Esracım yaa. bitter çaklıt kaplı oyy dondurma gibin :) nerde benim kızılcık sopam (başak Gül diyor bunu)
k.validenler evlerine gitsinler de ramazan a hazırlık yapsınlar di mi ama? pzts gecesi gelip salı gidecekler di mi? ben doğru anladım sanırım.
haftaya pzts oğluşun d.günü. ve ben yine h.sonu ist. da olacağımdan çok yorgun dönücem. genelde d.günü pastasını da kendim yapıyorum tabi yanına birsürü kurabiyeler börekler mercimek köfteleri, kısırlar vs. ama bu kez diyet nedeniyle salatalara ağırlık vermeliyim. geri kalan tadımlık olmalı. aaaayyyy çok yoruldum düşünürken
bi de geçen hafta ist. da olunca temizliğim kaldı. bi de gözüm tüllere takıldı yıkanması lazım. ayyy amaaan öfff
gidip uyuyayım bari en iyisi, öperim kaçarım
Kemiklerin iridir canım, benim yeğenim de öyle. Kırılıacak gibi duruyor, boyu da uzun ama 40 beden giyiyor, inanılır gibi değil.
Valla doğru anlamışsın canım, tatilden sanırım pazartesi gecesi geçecekler bana, sabah da yola. Ay gitsinler valla, hem onlar hazırlansın, hem de ben ev taşıcam daha.
Haftaya salı da benim doğumgünüm. Annesi Allah uzun sağlıklı ömürler versin oğlunla size :) Valla canım çekti yazdıklarını ama cısss. Bu zamana kadar yedik hepsinden zaten bir sürü.
mide bulantısına bakmaya girdim kaldım öööyle pc karşısında. anca hatırladım. ben bişey yapcaktım ama nee diye :)))
ben de menevşe olmak istiyom bana ne bana ne
Az kaldı canım, sen de yakında menevüşeesin :)))