May-girls Grubunun Birlikte Zayıflama Deneyimleri

Sen ciddi ciddi en sonunda kreş açcan canım. Üçü bir yerde, kızlar birbirnin gözlerini oymaz inşallah :)))

Menün gayte iyi canım, çerezi dert etme. Benim geçen hafta yediğim kömenin haddi hesabı yoktur. Demek ki vücut istiyor. 1 hafta geç ulaşırız hedefe noolcak.

Canım çok düzgün beslenen çocuklar erken regl oluyor. Hatta doktorlar uyarıyor çocuklara et çok vermeyin erken gelişip erken regl oluyorlar, sonra da kanser riski artıyor diye. Tahmin ettiğin gibi çıkabilir yani canım. Sen ona anlat yavaş yavaş, sıkıntısı o olabilir.

Çok sevindim canım, az kaldı valla ya senin. Çok çıkmazsın merak etme, sen yine de ölçülü yemişsindir.

Kemiklerin iridir canım, benim yeğenim de öyle. Kırılıacak gibi duruyor, boyu da uzun ama 40 beden giyiyor, inanılır gibi değil.

Valla doğru anlamışsın canım, tatilden sanırım pazartesi gecesi geçecekler bana, sabah da yola. Ay gitsinler valla, hem onlar hazırlansın, hem de ben ev taşıcam daha.

Haftaya salı da benim doğumgünüm. Annesi Allah uzun sağlıklı ömürler versin oğlunla size :) Valla canım çekti yazdıklarını ama cısss. Bu zamana kadar yedik hepsinden zaten bir sürü.

mide bulantısına bakmaya girdim kaldım öööyle pc karşısında. anca hatırladım. ben bişey yapcaktım ama nee diye :)))

ben de menevşe olmak istiyom bana ne bana ne

Az kaldı canım, sen de yakında menevüşeesin :)))

Eki Görüntüle 449575

Kızlar bu sabah itibariyle 94.3 kg geldim. İlk ayımda 4.1 kg vermiş oldum böylece. ölçülerim de 116-101-141 den 113-97-137ye düştü 1 ayda. Daha çok yolum var, ama olsun.

Dün akşam annemdeydik, çayın yanında kek vardı ve ben onu yemeyip sabah yemek için yanıma aldım. Kahvaltım da 37 gr kek (165), 17 gr kaşarla tost (151), 90 gr salatalık (14), şekersiz yeşilçay. Toplam 330 kalori ediyor kahvaltım.

Son düzenleme:

Azracim benim yükselenimde burcumda yengec.. neredeyse yüzde 99 tasirim yengecin her özelligini.. saglam bir burc analizcisinden okursan tabiki
Bu arada canim gecen gün yasemin kutsinin burc yorumlari videosunu eklemistim, umarim görüp izlemissindir.. kadin harbii müthi$ tutturuyor,, az ama gecerli seyler söylüyor.. bi takip edin o kadini aylik derim benn

Kızlar sizlere alıştım.. O kadar sık uzun yazamıyorum ama gündüz bile aklımdasınız ne garip dimi

Gercekten cok garip canim, bizlerde ayni durumdayiz..aslinda bana cok sacma sapan gelirdi böyle tanimadigi insanlarla sohbet ettigini duyduklarim ama burasi sadece kadinlarin konustuklari bir site oldugundanmidir yoksa bu biraraya geldigimiz 3-5 kisinin cok gercek dürüst oldugumuzdanmidir nedirr bilemiyorum, bende arkadasimla ailemle dertlesemedigimi bile burada sizlerle paylasiyorum, her firsatta zaten girip bakiyorum..iyiki tanistik bi sekilde, maksat zayiflamakti ama bircok konuda moral ve destek aliyoruz iste birbirimizden ne güzell...iyiki varsiniz kizlarr

ayyy canimmm Allah hayirli saglikli ve mutlu bir ömür nasip etsin evladina anneli babalii insallahh..senin yazdiklarin bizim agzimizi sulandirdii, ne güzel dogum günü hazirlik planlari öyleee
yemek ve ev isleri konusunda bende hep planlar yapar sonrada tembellik yaparim mesela dün benim yawru ku$uma telefonda dedim buzluktaki kiymayi cikarda yemek yapayim diye ama yapmadim bugün patlicanli bir yemek yapacam kiymayla ve yaninada kiymali makarna sarimsakli yogurt sosuyla

Benim o diyet günlüklerindeki sayfamin acilis yazisindada belirtmistim canim hatirlarsan.. birkac sebebi var bunu, beni görsen 76 kiloylen bile asla 76 kilodaki bir insan görünümünde degildim, kimse bana kilolusun demez zaten, aslinda bu boya bu agirlikla kilolu görünmem lazimken balik etli duruyorum..

sebeplerinden ilkini yazayim, ben cok ince kemikliyim, bileklerimi görseniz, gayet zayif bir insan bilegi gibi.. aileden gelen genetik tipimizde hepimizin migde ve göbek yok, ince bel ama genis kalcaliyiz.. benden 10 cm uzun ablamla ben ayni bedeni giyerdim onunla ayni kilodayken bile,, hatta ablamlar is hayatina atildiklarinda ben henüz ögrenciydim, pahali kiyafetlerim yoktu onlar gibi, o yüzden kiyafetlerini hep gizliden giyerdim, ablam asla inanmadi pantolonlarini giyindigimi ögrendiginde, senin popondan gecmez onlar dedi,, ve gözünün önünde giyindigimde cok sasirmisti.. yani ilk sebep ince kemikli olmam saniyorum

ikinci sebebine gelirsek canim ben ameliyatliyim daha öncede belirttigim gibi, basenlerim vardi aldirdim, üst bacagini distan incelttirdim, bel yanlarimdan aldirdim ve kalcami kücülttürdüm.. buda daha ince görünmemdeki ve agirligima göre daha kücük beden giyebiliyor olmama diger sebep saniyorum..

Yigenin adet olabilir aslinda canim, 10 yasla 14 yas arasi normal diye duymustum kiii bende 10 yasindayken adet oldum, cok zor bisey o yasta olmak ama
Yigeninin rahatsizligida dedigin gibi psikolojik olabilir, annesi kizin herseyin farkinda oldugu bir yasta olmasindan dolayi babayi kaybettikten sonra eminimki üzerine cok düsüp simartiyordur eksikligini hissetmesin diye, ee oda haliyle hassas olur ,, birde eger adet olacaksa artik cocuk degil ergen sayiliyor, onun verdigi duygusal bir savasta vardir icindee.. ben gercekten cok kötü gecirenlerdenim o ergenlik döneminii

bu arada Allah yardimcin olsunnnnnnnn, 3 tane cocuk düsünemiyorum, basedememek bi yana dursun, fenaa kafayi yerim bennnn o gürültüdee :18:

Esracim helal olsun Vallahi, sen ve gül le gurur duyuyoruzz
ben bu hafta kilo vermis olabilecegimi sanmiyorum, Regl dönemindeyim zaten ödemde var ama kiloda almadim, alsam o $i$kinlikten anlarimm..gecen iki haftam bo$a gecmis oluyor yani ne yazikkii......

Canım kilo almadığın hiçbir hafta boşa geçmiş olmuyor. Lütfen böyle düşünüp demoralize olma. Gayet geçerli nedenlerin vardı. Bu hafta sen de dahil herkesin pazar günü tartılıp kilo bildirmesini rica ediyorum. Fazlaca bir boşvermişlik var. Atmalıyız bunu üstümüzden.

kızlar bi uğrayım dedim.
yeğenimi doktora götürdüm geldim. biz hst.deyken annem oğluşa baktı. sonra babam yeğenime bakmaya geldi.
yemekti çaydı vs derken gün geçti yaa. oğluş çok erken kalkmıştı. uykusu geldi galiba. onu uyutmaya gidicem. herhalde ben de uyurum onunla.
annem yeğenimi götürdü, annemin yan komşusunun kızıyla oynayacak.
hee yeğenimin bişeyi yok. sonuçlar temiz çıktı. maceralı bir idrar örneği verdik bin bir zahmetle :) hem bakma diyo hem kendi yapamıyor :)))))))

şu an evde sessizlik hakim. tam uyumalık :)

sabah 09:00 1 haşlama yumurta azcık patates ve kaşarlı omlet, zeytin, peynir 1,5 dilim çavdar ekmeği ara yok
öğle 14:00 taze fasülye + şehriye pilavı:18: + ince bir dilim kakaolu kek + 6 badem
akşam; düşünüyorum ???

Esracım çok sevindim, 1 ayda 4 kilo zaten ideal olanı. sen üstüne 100 gr daha verdin. artık daha da hızlanacak.
ben de kilo aldım sanıyordum 69,2 çıktım bu sabah. h.sonu 68 leri görür müyümkine?
menevüşe 300 mesajda mı olunuyor?

Sedefcim o ince bilek bende yok eşimde var yaa, genetiğimde dombili teyzeler var :) estetik de tabi katkıda bulunmuştur sana ama kilo alınca estetik yapılan yerlerden kilo hiç alınmıyor mu? yağ hücresi kalmıyor mu oralarda biraz?
yeğenim inşalllah erken regl olmaz ya. kardeşi olduğundan beri ablam ona daha özenli davranıyor kıskanmasın diye. bi de üstüne babasının vefatı. gerçi hem ablam hem de yeğenim psikoloğa gittiler 4-5 seans.

biraz şımarıklık var ama o yaştaki kızlarda olağan şeyler . dün penyesine ilave kurdela ekledik. taytının bilek kısımlarına da ekliycem, sipariş verdi giderken süslüm :)
o da teyzelerine çekmiş göbekli. ama biraz burda oyun oynadıkça eridi. ist.da dışarı çıkaracak biri yok onu. parka bile gidemiyor. evde aburcubur yiyip pc karşısına oturunca da kilo alıyor.,
aaa sanki kendimi tarif ettim :))))))))))

Son düzenleme:
Esracım yeğenim et pek yemiyor. yemekteki etleri ayırıp A grubu olanlar et yememeli diyor. ama köfteleri çok seviyor :))))

bir ara penyelerin üstündeki baskılarda kullanılan boyalar çocuklarda erken ergenleşme belirtilerine sebep oluyor deniyordu.
tabi hormonlu gıdalar da cabası. o nedenle erken regl olmasından korkuyoruz. ama geçen sene ablam doktora götürmüştü de öyle bir bulgu yoktu.

estetik vücuttaki sekil bozukluklarini gidermek icin zaten kilo vermek icin yapilmiyor, yag aldirdigin zamanda o bölgede örnegin 5 yag hücresi varsa 3 ünü aldiklari icin ve alinan yag hücreside yeniden olusmaz vücutta, sadece kalan yag hücreleri eger kilo alirsan siserler.. benim sivri basenlerim vardi bahsetmistim daha evvel, artik kesinlikle yok, ve aslada cikmaz birdaha..kilo alirsam tombiklesirim sadece..
Yigeninin biseyinin olmamasina sevindim canim, anneden ayrilinca biraz hassaslasmistir, tamamen duygusal yani )

Yaaaa süpersiniz Ma$allahhh yaaaaa, Esrada sendee cok iyi gidiyorsunuz, bir laf varyaaaa__ azimle i$iyen beton deler ..! __ diye :-D hep böyle devam eder umarim kilo vermeniz canimm

OLEYYYYYYYYY!!!!!!!
Sadece 1 saatim kaldi kizlar haftasonuna, gerci hizla geciyor 2 gün dediginde ama olsun hic yoktan iyi yine

Ay cookk aciktim ben yaaa,
sabah benim yavru kusumun bankada isleri vardi, gelirken bana bir tane cikolatali kruvasan almis, birer tanede Türk kahvesi yaptim yanina ama büyük fincanda ve sütlü ( bizimki öyle seviyor ) oturduk bigüzel onu yedik ictik..
sonra ben i$e gelirken bir tane brezel aldim, öglen 13.30 gibi onu yedim yine kahveyle..
Simdi cok aciktimmm
benim patlican, patates, yesil sivri biber, domates ve et köfteyle yaptigim güzel bir yemek var , onu istedi Benim yawru ku$um benden bugün, yaninada nohutlu pilav yap dedi, kiyma cok fazla cikarmistik dün buzluktan, eger bugün hepsini yapmazsam bozulur, o yüzden birazinida benim me$hur sarimsakli yogurt soslu kiymali makarnamdan da yapacam, yarinda yeriz bisey olmazz.. birazda cacik yaparim birde salata iki üc marol yapragindan( cok degil yani )
ama ben öyle aciktimkiiii regl oldugum icin, o yemekler pisene kadar nasil dayanacam bilmiyorumm
canim tatli seyler istiyor biyandan. cökk kötüüü yaaa offfffffff

Hoşgeldin Aynurcum :)

Hepimiz yazın doğmuşuz hakikaten. Bi Gül sanırım başaktı, sonbahar yani. Aman veririz ne olacak, can sağlığı olsun da.

Cennetlik olacaksınız az kalmış

canımcım bende başakım ama hiç sevmem burcumu

bütün mankenler yaptırmalı o zaman o işlemden. böylece hiç riske girmezler basen konusunda.
iyi ki yaptırmışsın. ben cesaret edemezdim. bi daha tebrik ederim kararlılığından ve cesaretinden ötürü.

yeğenimi yarın götürüyoruz ist. a. annesi ile temmuzda gelecek bir dahaki sefere.

sen de regl sonu kesin hafif çıkacaksın canım. ben o kadar çereze bile hala kilo veriyorsam. sen çok yemiyorsun, kesin verirsin.

akşam yemeğim; kabak haşladım sonra soteledim sonra sarımsaklı yoğurt ve dereotu ilave edip yedim + yeşil salata+ avuç içinden küçük haşlama et + çerez+ kahve

bulaşıklar beni bekler, bavul hazırlamak beni bekler, ütü beni bekler, yeğenim oyun için beni bekler

kaçarım öperim yada tam tersi :)

Canım çok sevindim yeğeninde bi şey çıkmamasına. Güzel bir hastane macerası yaşamış oldunuz sadece, ne güzel :) Menün yine güzel ama sanki karbonhidrat fazla olmuş, ama akşam kabak yemişsin karbonhidrat almadan dengelemişsin çok güzel. Tututu maşallah, çok güzel kıvırıyorsun sen bu dengeleme işini canım.

Sağol canım, senin de 4ü geçti herhalde. Bu ay böyle süper geçti valla. Darısı diğer aylara.

Benim de öz ablam olmasa da ablam gibi büyüdüğümüz kuzenimin kızları yetim kaldı, biri 10 aylık, biri 4 yaşındayken. Şimdi kocaman oldular. Büyük üniversiteye gidiyo. Allah sizinkilere de hayırlı uzun ömürler versin. Çok şanslılar böyle teyzeleri var.

Bi çocuğun en büyük şansı dışarda oynayabilmesi. Benim mahallede pek arkadaşım yoktu, arkadaş bulunca da fiziksel aktiviteyle yapılan şeylerden hoşlanmazdım. Anlayacağınız benim kilolar çocukluktan. Şimdi çocuklar da çok şanssız bu konuda.

A grubu neymiş, ne kadar bilmiş ya :))) Ya dış etkenler çocukları çok olumsuz etkiliyor. Tvler falan da erken gelişmesine sebep oluyor cinsel bilinçlerinin. İzole mi sürdüreceğiz hayatlarını bu çocukların bilmiyorum ki.

İyi ki de tembel başaksın ha Gül. Enerjin hiç bitmesin

Ne güzelmiş ya, iyi ki yaptırmışsın canım. Tebrik ederim.

O beton delinecek kızlar. Sen de yardım et artık Sedef. Bir de o betonu delen suyun hızı değil, sürekliliği. Hep böyle devam edebilelim noluuurrr

Kuşum senin en büyük sorunun karbonhidrat ağırlıklı beslenmen. NE olur al ton balığı, peynir falan, evde sandviç hazırla akşamdan. Götür işe, kruvasan bretzel falan yeme sade.

Akşam menün de süpermiş. Afiyet bal şeker olsun. Ben de regl oldum dün. Aslında pazar olmalıydım. Sanırım hergün spor ağır geldi.

kizlar İstanbul'dayim. sabah 10:00 da buyuk dilim karisik tost yedim feribotta. ekmegi koy ekmegiydi.
ablama gidince de vakit olmadigindan 13:25 de beyaz ekmekle kahvaltilik ve salata yedim. firinda tavuk vardi ama bizim cikmamiz gerekiyordu. hee elma ve 2 kucuk beyaz nektarin yedim bi de.
yegenimin yine yolda evlerine yaklasirken midesi bulandi?????? heyecan mi yapiyor yoksa gaz ile mide bulantisini mki karistiriyor bilemiyorum.
simdi gorumcemlerdeyim. k.pederim hst.de. herkes yaninda. biz oglusu hst.ye sokmamak icin ve de cok kalabalik oldugundan evde kaldik.
aksami 19:00 da yaparsam iyi daha da uzayabilir

hee bu sabah 68,7 dedi tartim. 68 leri gordum inanilir gibi degil. tartinin pilinden suphelencem ama esimi dogru tartti bu sabah.

kizlar siz de ogun aralari saatini 4 saate uzatin yavas yavas. tabi glisrmik indekse de dikkat edin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…