merhaba kızlar, ben döndüm. artık bana güldöndü diyebilirsiniz
Sedefcim başın sağolsun. Allah rahmet eylesin.
ölümde bile teselli olunacak şeyler bulduruyor hayat insana ne yazık ki. en azından eşi ve çocuğu yokmuş.
ablamın eşi vefat etti kalp krizinden. (daha senesi dolmadı)geride biri 10 yaşında diğeri 6 aylık iki evlat bırakarak.
o kadar acı ki. oğlu olmasını çok istiyordu. oğlu olmuştu. doyamadan gitti.
ist.dan dönerken ablamın kızıyla döndüm. bizimle kalacak değişiklik olsun diye. evde iki çocuk olunca sürekli yanlarında olmam gerekiyor. bazen anlaşamıyorlar.
bir de ev batmış iyice. birikmiş işleri yapmam gerek. dün bi de boynum tutulmuştu. yorgundum da. giremedim bir türlü. fırsat oldukça girmeye çalışıcam.
ist.da diyetime pek uyamadım.akşam yemeklerim 21:00 de falan da yedim. beyaz ekmek yedim. bi küçü börek yedim.
sadece öğün aralarına mutlaka uyabildim. hatta 4 saati bile geçti aralarım . sonuç ; 69,7 şükür Allah'a. 60 lı rakamları gördüm ucundan.
Esracım çok sevindim ben de tatile gitmelerine. misafirlikte ve misafir varken diyete pek uyulamıyor yaff.
Cemre inşallah oğlun güzel bir yer kazanır. mesleğini eline alır.
Aynur sen nasılsın? tam bakamadım sayfalara.
öptüm ve kaçtım kızlar
merhaba kızlar, ben döndüm. artık bana güldöndü diyebilirsiniz
Sedefcim başın sağolsun. Allah rahmet eylesin.
ölümde bile teselli olunacak şeyler bulduruyor hayat insana ne yazık ki. en azından eşi ve çocuğu yokmuş.
ablamın eşi vefat etti kalp krizinden. (daha senesi dolmadı)geride biri 10 yaşında diğeri 6 aylık iki evlat bırakarak.
o kadar acı ki. oğlu olmasını çok istiyordu. oğlu olmuştu. doyamadan gitti.
ist.dan dönerken ablamın kızıyla döndüm. bizimle kalacak değişiklik olsun diye. evde iki çocuk olunca sürekli yanlarında olmam gerekiyor. bazen anlaşamıyorlar.
bir de ev batmış iyice. birikmiş işleri yapmam gerek. dün bi de boynum tutulmuştu. yorgundum da. giremedim bir türlü. fırsat oldukça girmeye çalışıcam.
ist.da diyetime pek uyamadım.akşam yemeklerim 21:00 de falan da yedim. beyaz ekmek yedim. bi küçü börek yedim.
sadece öğün aralarına mutlaka uyabildim. hatta 4 saati bile geçti aralarım . sonuç ; 69,7 şükür Allah'a. 60 lı rakamları gördüm ucundan.
Esracım çok sevindim ben de tatile gitmelerine. misafirlikte ve misafir varken diyete pek uyulamıyor yaff.
Cemre inşallah oğlun güzel bir yer kazanır. mesleğini eline alır.
Aynur sen nasılsın? tam bakamadım sayfalara.
öptüm ve kaçtım kızlar
Selam kızlarrrr , nasılsınızz görüşmeyelii
benden iyilik , burdaki en yakın arkadaşımı eşimin arkadaşıyla tanıştırmıştık , onları evlendirdik cuma günü , perşembeden bu yana iskenderundaydık , gelinle damadı alıp dün gece döndükk
yorgunluğu ancak atabildim
szlerde keyifler nasıl ? Sedefcim daha iyisindir umarımm şekerimm :129::129::129:
öpüyorumm herkesi
Güüüüüüüüüüüllllllllllllllllll dönmene cok sevindimmm ama yazdiklarin beni üzdü :-( bende ablanin kizinin babasiz kaldigi yasta babami kaybetmistim, cok üzücüü, o kizin psikolojisini cok iyi tahmin edebiliyorum.. okulda bile babamiz yok diyemezdik, sanki eziklik eksiklik gibii..Allah ablanin yardimcisi olsun canim, evlatlarinada güzel kaderler yazsin insallahhh....
Esraninda dedigi gibi gözümüz yollarda kaldi Vallahii canim, sen yokken hic iyi seyler olmadii ama geciyor yavas yavas , gecmesede hafifliyorr.. iyiki döndün canim.. hepimizde motivasyon denen hicbisey kalmadii.. ben benim icin özel olan sevdigim bir insani kaybettim, ne spor yaptim ne diyet.. Esranin kaynanatör ü geldii, ondada moralsizlik.. Cemrenin basinda bir odun var, kadinin moralini bozup duruyorrr..sen zaten hasta bakmaya gittin,, bizler pek takilamayinca Aynurda gelip gitmedi fazla.. ama toparlaniyoruz hepimiz tekrarr, tam gaz devam edecek insallahhh......
Aynurcum sende hosgeldin canim, sagolasin daha iyiyim cok sükür, dahada iyi olacak.. buarada cok hayirli bir i$ yapmissiniz arkadaslarinizin yuvasina vesile olarak.. umarim bir ömür boyu mutlu ve saglikli devam etsin evliliklerii..
Esracimm merak etme cok daha iyiyim, sadece vücudumda bir bikkinlik var, kolumu kanadimi kaldiramiyorum, galiba psikolojik bir baski bu beynimde.. zaten yapi olarak hassas bir yengecim,, bazi olaylardan kurtulmam biraz zaman aliyor bu hassasiyetimden ötürü ama gercekten cok daha iyiyim ..
bugün benim kadin doktorunda randevum vardi kizlar, öglen ciktim isten ve sonra direk eve geldim, benimkide eve gelmis uzaniyordu ben geldigimde..hersey gayet güzeldiiii, taa kii iki tane kuzeninin birkac gün gecici olarak bizde kalacagini söylemesine kadar, kiyameti kopardimmmm, cünkü biliyorumki bir kapagi atsalarr aylarca ev bulamadik bahnesiyle gitmeyeceklerrrrr... kardesimiz deil biseyimiz degil dedim, pansiyonda kalsinlar dedim, onlar gelirse ben giderim dedim,, daha kesin degil ama sokaktami kalsinlar yani birkac gün dediii..... bende dedimkiii onlarin huyunu biliyorsun sende cok iyi dedim, bi gelirlerseee gitmeyeceklerrr, istemiyorummm, hem ayrica bunlarin isi gücü parasi var dedimm.. gitsin baksinlar baslarinin cagresineeee felan dedim.. bu sinirlendi gittii.. arkasindan mesaj yolladimm.. bak kesinlikle istemiyorum canim, durduk yere huzurumuzu bozma yazdim... yanii anlayacaginiz kizlarrr benim icin rahat bir nefess yok yaaa,, her güne yeni bir actionnn
Günaydın kızlar,
Nasılsınız bakalım? İyi olun hep, herkes olumlu şeyler düşünsün lütfen :)
Bu sabah kalktım dayanamadım, tartıldım. 94.9 kg çıktım. En son cuma günü 95.6 kg idim. Cumadan beri 700 gr fena değil sanki.
Şimdi de kahvaltımı yaptım; 35 gr kaşarla kepek ekmekli tost (205), 100 gr salatalık (15), şekersiz yeşilçay. Toplam 220 kalori.
Tartı fotomu da ekleyeyim. Belki eski günleri hatırlatır da motivasyonumuz artar :)
Eki Görüntüle 447240
kızlar nasılsınız bakalım,ben iyi sayılırım bir ağırlık var üstümde,az temizlik yaptım,sıcaktan ne yemek yapıcam kafayı yicem yaaa,biberli tel şehriye yaptım.öğleden sonra samimi bir arkadaşım var burada,birlikte katmer yapıp yemeğe davet etti,epeydir iş güç çok yoğundum,gezme muhabbet iyi olacak.belli değil ama orduya,eşimin memleketine gitme ihtimalimiz var,arabayı satıp,başka küçük bir araba alırsak,bir yanım gitmek istiyor bir yanım gitmek istemiyor.yaa ben çok kalabalık ortamdan pek hoşlanmıyorum,şimdi merasim olacak bizim millet pek meraklıdır,ne zaman geldin ne zaman gidiyorsun,işte davetler,çaylar,hepsine giderken ayrı elbise giy,ben neysede kızımla yandım yani,epeydir üstümüze alamadık bir şeyler maddiyatçocukların okulları çok zorladı bu kış bizi,idare ettik hep,şimdi hop çıktı bu gezme,bakalım daha belli değil,eşim gitmek istiyor,yanlız sevindirici bir haber var,evimizin sıvasını kışa yaptıracakmışız.yaaa evim olacak yavaş yavaş.öyle öyle buradan taşınana kadar içini bitiricez buradan taşınana kadar oleyyy,bir güzel haber daha var,ablam gelecek yakın zamanda bana gezmeye,zeynomuda bol bol sevicem eşi ile gelecek ablam,diyor sen kızı sev ben yemekleri yaparım.amannn dünya işte bazen işler içinden çıklımaz bir hal alır,bazende böyle arka arkaya sürprizler yaparr.
Masallaaaahhhh diyerek baslamak istiyorum cümlemee
Ne güzell Esracimm seninle gül kilolari vermeye devam ediyorsunuz,, yaa benim kafam hic rahat kalmiyorkiii, dün geceden beridir harp cikardim evdeeeee, bu psikolojiyleee ben birak diyet spor yapmayi Vallahi yasamak bile istemiyorum.. ölsemdee kurtulsammmmmm...
cok moralim bozuktu, o yüzden hic ugramadim bugün siteye, kusura bakmayin, yine stresten bogazim sistii..
Yok anammmm bitmezzzz benim bu hayatimda actionnnn
dün geldi benimki eve, ne güzel keyfimiz yerindeydii, ac gelmis, yiyecek biseyler hazirladim, cay demledimm, daha adam oturdu iki lokma yiyemeden telefon geldii, kuzeninin birisi asagidaymis, bu gece sende kalabilirmiyim diye.. ben harp cikardim evde resmennn, istemiyorum dedimmmm ama geldii pislikk yaaaaa cöktü basköseyeee,,
$imdi diyeceksinizki neden bukadar tepki veriyor bu kuzenlerine,, cünküü canim bunlar ben o eve tasinmadan önce benimkinin basina musallat oldular, önce biri geldi, sonra digeri, hepside iki üc günlük kalabilirmiyiz diyerekkk, bi görseydinizzz eve her gittigimde dayanamayip temizlöik yapiyordum, cünkü benimki cok titiz, gidin diyemiyorduda, aylarca adamin basina musallat oldular, koltuklarin üzerinde yatiyorlar bir görseniz, bi gelirdim eve sabaha kadar odada sigara icmisler , kültablalari bile daha odada duruyor, yataklarini toplamazlardi, cikardiklarini bile kaldirmazlardiiii.. yani resmen asalak gibi yapistilar.. erkek arkadasim bikti artik, beni bahane ederek yolladi evden, Sedef tasinacak yanima dedi, bunlari bir gecede postaladii ama giderlerken yemin ediyorum size yatak yorgan, camasir makinesi, hazir mutfak, televizyon, koltuk vs.... herseyi verdik yani bir eve lazim olabilecek. cünkü ben ayri yasarken evimde herseyim vardi, arkadasim evindede vardi, bazi seyleri zaten yeni aldik,, kalan herseyi onlara verdikki ev kursunlar diyee, düsününnn yani halisindan perdesine herseyleriini verdik...
bunlar bir erkek arkadaslarinin evine iki gün gecici kalabilirmiyiz diyerek gittiler 3 aydir cocugu canindan bezdirmislerr, o da nisanlandi ve evlenecem evi kuracam bahanesiyle bunlari disari attii.. yaaaaa bunlarin isleri gücleri var, paralari var, ayrica artik iki kiside degiller, bir tane kardeslerini daha türkiyeden getirttilerr, oldumu bunlar 3 kisiii..
bir ev kiralayip icine gecmektense böyle asalak gibi milletin üzerine yikildiklari icin istemiyorum..
dün hic yüz vermedim zaten, sabahta erkek arkadasima dedimki ben gidiyorum bu evdenn,esyalarimin bir kismini bugün alip cikicam dedim, oda sinirlendi iyice,,sabahtan beri moralsizim nereye gidecem napacam diye düsünüyorum.. az önce aradi, iki gün katlanacaktin sadece dedii, niye böyle sorun yapiyorsun diyor. sen onlarin huyunu biliyorsun dedim, bu gecede katlan yarin söz veriyorum gideceklerr dedi, eger bu geceden sonra gitmezlerse bu evi basina yikarim dedimm..
ya kardesimiz degil biseyimiz degil, ben mecburmuyum 3 tane zobuyu oturma odamda yatirmayaaaaa
sinirimden varyaa yemin ediyorum hickira hickira aglamak istiyorummmmm...ne bicim insan bunlar yaaaa.........
kadin basima dedim yillardirr kendi evim oldu, arabama bindim, tatilimi yaptim, ben kadin basima hic desteksiz bunlari basardiysam bunlar 3 erkek bir ev kiralamayamiyorlarmii, ayyy cildiracammm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
vallaaa biri beni sakinlestirsinnnnnnnnnnn..
erkek arkadasimada cok kizginiinim... onlara bir kelimesi yeterli olurduuuu yumusak yüzlülük yapmamaliydiiiiiii.. neysee zorla ikna etti beni bu gece evde kalmam icin ama tehdit ettimmm tabiii, gitmezlersee daha yüzümü zor gürürsün dedimm. tamam dedi bakalim...
Fakatt birseyi anliyorumkiiiii yasadikcaa, ne kadar seversen sevv GERCEKTEN DAVUL DENGI DENGINE CALMALIYMISSS... offffff yüregim daraldiii, basimda bir kara bulutlar dönüp duruyorrr hayirlisi bakalimmm
Canım ay inanmıyorum. Valla senin çektiğin çile ya. Ya senin sevgilin kıskanç bir adam değil miydi? 3 tane adamın ne işi var evinizde. Rahat edemiyorum de. Ay valla bu erkekler nasıl saf oluyor bazen. Sen şimdi sakin ol canım. Akşam sakin sakin konuş. Ben rahat edemiyorum de. Valla Allah yardımcın olsun, sabır versin.
Konustum zaten Esraa yaa, aslinda konusmadim harp cikardim, benimkine dedimkii, benim ailem cok modern olmasina ragmen birgün ne bir kuzenimiz ne abilerimin arkadaslari evimizde kalamadilar, annem hep benim genc kizlarim var ve ona görede bu evin prensipleri var dedi, sözkonusu kardesimiz gibi büyüdügümüz kuzenlerimiz bile olsaa... siz dogulusunuz dedim, aksama kadar kirk kere namustan konusuyorsunuzz, bumu yani dedimm, senin kardesin degil, benim kardesim degilll, ve bunlar cagresiz insanlarda degiller dedim, elin zobulari beni baglamiyor senin akraban diye dedimm.. Vallahi billahii öyle kirici konustumkii esraaa, gikini bile cikarmadii, eger dedi iki gün icin kapimi acmamis olsaydim laf ederlerdii kendi akrabalarina muhtacken elini uzatmadi diye dedii.. dedim ne muhtacii yaaaaaa, bunlarin dünya kadar geliri varr, 30 yasina merdiven dayamislarr...
Ya okadar sey söyledimm, normalde benimki zambirlidirr yani sözkonusu aile oldugunda, hic ses etmedii.. ben evden gidecem diye allattan aldii.. dedim bidaha sakin bana namustan bahsetmeyinn, ne varsa sizde varmis demekki dedim
cadalozluktaki performansimi cok begendim bugün, kii benim gibi alttan alan biri icinn gayet iyiydii
Çok iyi yapmışsın canım. Herkes kendini dünyanın en ahlaklı, en düzgün adamı sayıyor. Ben kocamın erkek kardeşinin bile o kadar kalmasını istemem modern geçinmeme rağmen. Hava sıcak insan bi şort giyemicek mi evinde. Kaynanamlar bizde diye 3 gün pantolon giydim evde de bacaklarım pişik oldu valla. Hiç anlamıyorum bu insanları ya. HErkes evinde yurdunda kalsın. Hoşlanmıyuorum hiç yatılı misafir gelmesinden de, gitmekten de.
Giderler, konuşur sevgilin. Olmadı akşam laf sok siz hala bi ev bulamadınız mı kaç aydır diye. Erkekler anlamaz laf sokmaktan ama sen sok yine de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?